תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי שתי כוננים D 40GB ו-C 80GB האימיול נמצא ב-D ואני רוצה להעביר אותו ל-C בישביל שאני יוכל להוריד יותר דברים איך עושים את זה
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום הייתי צריך לפרמט את המחשב לפני כחודש והחלפתי ווינדווס בהזדמנות לפני שאחד מהם ידפוק לי את המחשב (החלפתי לווינדווס מי) ולמרבה הפלא כשניסיתי לראות סרט במדיה פלייר לא ראיתי שום דבר רק שמעתי קול, ניסיתי לראות בכל הפורמטים האפשריים ולא עבד אחר כך הורדתי תוכנה אחרת לראות בה סרטים וגם היא לא עבדה, ניגשתי לחבר שלי שאלתי אותו מה הוא ממליץ לעשות והוא אמר לנסות להוריד דיירקט איקס 8 היתה לי גירסא קודמת ניסיתי את זה הורדתי ולא עבד בסוף נכנעתי ועשיתי בדיירקט איקס כל מיני טסטים בדיספלי ואם פתחתי סרט ועשיתי את הטסטים האלה באותו זמן ראיתי את הסרט עד שהוא ניגמר ואז עוד פעם אותו בעיה נ.ב. המחשב נכשל בבחנים (test directdraw, test direct3D) אני כבר נואש ולא יודע מה לעשות עזרו לי בבקשה ת…
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
ה BSPlayer קצת עושה לי בעיות על הויסטה ורציתי לדעת האם ישנה תוכנה ברמה שלה שתוכל להציג סרטים עםיכולת הוספת תרגומים בעברית? תוכנה פשוטה וקלה לתפעול.
-
- 10 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום. יש לי מלא דיסקים מקוריים של משחקים שקניתי ...אני לא רוצה כל הזמן לשים את הדיסקים כדי לשחק במחשקים האלה. האם יש תוכנה שיכולה להפעיל לי את המשחקים האלה ללא הדיסק ? מדובר על דיסקים מקוריים אני לא יודע אם זה משנה .... תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה virtualbox התקנתי את התוכנה Guest Additions מערכת win7 התוכנה אינה מזהה את התקני ה-usb usb תקין כיצד ניתן לבצע זיהוי ה-usb בתוכנה תודה
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
תודה.
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור קובץ bin מדיסק שיש לי. בחיפוש שעשיתי ראיתי שהרבה ממליצים על תוכנת WINISO - אבל זאת יוצרת קבצי ISO... הבנתי שאפשר לעשות את זה עם NERO אבל לא הצלחתי למצוא בתוכנה את האפשרות הזאת. מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך אני עושה את זה?
-
- 9 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש לי כבר חשבון של האימייל שלי בבזק ואני רוצה להוסיף לזה את האימייל שלי בוואללה איך אני עושה אתה זה?
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש לי קובץ .dem שיוצא כשאני מקליט וידאו ב CS ורציתי לשאול אם יש תוכנה שמקדדת סוג זה של קבצים?
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
היי, לפני מספר דקות הוכרזה הבטא הפתוחה ל-Windows Live Essentials 2011. הורדה החל ממחר (או כבר היום, חמישי), כאן: http://explore.live.com/windows-live-essentials-beta מקור: http://windowsteamblog.com/windows_live/b/windowslive/archive/2010/06/23/announcing-the-new-windows-live-essentials-beta.aspx שיפוצים נרחבים ב: Messenger, Photo Gallery, Movie Maker ו -Live Sync (שיבוסס על Live Mesh שעדיין פעיל אך עתידו עגום, רק עם פחות מקום אכסון בענן). עריכה: http://www.windowslivepreview.com.asp1-17.websitetestlink.com/essentials/
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום מכירים את זה שאתם הולכים לחלון של Winamp, ובאים לעשות משהו למשל באמצע החלון, וזה מזיז אותו? זה קורה בגלל שניתן להזיז את החלון של Winamp לא רק משורת הכותרת שלו, אלא מכל מקום בחלון, שהוא לא control כלשהו. מישהו יודע איך מבטלים את זה? שהחלון יזוז רק אם מזיזים אותו משורת הכותרת.. תודה! card
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבעיה שלי היא כזו - הורדתי 3 סרטי HD , וכשאני מפעיל אותם בנגן הVLC אני שומע רק את צלילי הרקע של הסרט - ולא את מה שהשחקנים מדברים ביניהם. יש לי גם כמה סרטים רגילים שבהם שומעים כמו שצריך... זה משגע אותי, מה יכולה להיות הבעיה? ??? אגב ניסיתי במדיה פלייר, אותו דבר. אני אובד עצות... אשמח לעזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
יש לי כמה שירים בקובץ WAVE ואני לא מצליח להפעיל אותם עם אף אחת מהתוכנות שיש לי, זה עושה רעש מעצבן כאילו שאין קליטה בטלויזיה או משהו... אולי גם תוכנה להמיר אותם לקבצי MP3 יכולה לעזור ד"א הקבצים הם ב-DTS עם 5.1 ערוצים לפי מה שהיה רשום בהורדה.. רציתי לבדוק איך שומעים מוזיקה שהיא לא בסטריאו נראה לי נחמד... וכן יש לי מספיק רמקולים לבדוק חח
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אם יש לי כתבה מסוימת בדף באתר ואני רוצה שיהיה גם בדף אחר מבלי שאני יכתוב אותו פעמיים ולמשל אם אני משנה משהוא בדף אחד אני רוצה שזה ישנה גם בדף השני אוטומטי איך אני עושה את זה ?
-
- 9 תגובות
- 979 צפיות
-
-
היי אנשים בעקבות בעיה בה נתקלתי עם utorrent, התחלתי לחפש ולשאול. באתר אחד, מישהו שאמור להיות יחסית מנוסה ומבין אמר לי שעד היום הגרסה הטובה, יציבה מהירה ומומלצת ביותר של התוכנה היא 1.82. האם משהו שמע (קרא) על דבר כזה? האם מישהו חושב (או יודע) שזה נכון - או לחילופין שזה ממש לא? אודה לתשובות אגב, זו הבעיה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=451758.0
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום הורדתי אלבום תמונות וזה הוריד לי אותו בWINRAR אבל כאני רוצה לחלץ זה רושם לי להביא סיסמא . הבעיה היא שאני לא זוכר מאיפה הורדתי את זה כי הורדתי את זה לפני הפירמוט שעשיתי למחשב . עכשיו השאלה שלי זה אם יש איזשהי דרך לחלץ את זה ? תודה מראש. עריכה:לא חשוב הצלחתי למצוא את הסיסמא . אפשר לנעול .
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=974784 איך עושים את זה ??
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בVLC להצגת סרטים, ולאחרונה הופיעה בעיה מוזרה. כאשר אני מנסה לפתוח תרגום, האות האחרונה בשורה קופצת לתחילתה. לדוגמא השורה "אבגדה." תראה כך "ה.אבגד" למישהו יש פתרון לבעיה? התרגום הוא SRT
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
כל פעם שאני מחפש זה מציג לי הורדה אחת, אותה הורדה! ולא מבין למה אם אני לא טועה רק שאני מחפש קבצי אודיו זה לא עושה בעיות! אני יביא תמונה שאני יצליח לעלות אותה לאינטרנט יש לי פשוט עם זה בעיה
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
-
בקבצים שאני משתף שנמצאים בחלון "שיתוף", על מה משפיעה העדיפות שלהם(גבוה, רגיל, נמוך הפצה....) ? מה הכי כדאי לקבוע ?
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
בעיה בליצור את הכונן עצמו לא ל עשות M [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
היי! אני מחפש תוכנה לBluetooth לעברת נתונים בין מחשב לסלולרי. קניתי dongle BT למחשב ואני ממש לא אוהב את התוכנה שלו. יש לכם מה להציאה בנושא?
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
איזה אנטי ווירוס הכי טוב מבחינת הגנה רצופה, קבלת עידכונים ושלא יהיה כבד מידי... תודה
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק לדריבר של המודם הזה sm56 pci או לינק לאתר של מוטרולהג תודה
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-