עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by boss,

אתר וואלה לא עולה אצלי חברים כן עולה אתר וואלה walla.co.il לא עשיתי לשנות הגדרות בבקשה פתרון בעיות

• 10 תגובות
    • 956 צפיות
  2. שלום לכם... יש לי תוכנה Internet Download Manager גירסה 6.21 Build משהו מוזר בדפדפן פיירפוקס.כשאני ניכנס לאתרים ישראלים פתאום קופץ חלון קטן להוריד קובץ תוכנה.אני לא מעוניין להוריד קובץ הזה.והוא לא שייך לכלום. איך מבטלים הודעה הזה שלא יוריד קובץ הזה? נסיתי לאפס דפדפן פיירפוקס "איפוס דפדפן". זה לא עזר.עדיין אותו בעיה חוזרת. אני לא יודע.מה עוד חסר בדיקה כדי לבטל הודעה הזאת? מה לעשות? אגב: אני מישתמש חלונות 7 (עברית). בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by miki891,

אני משתמש בחלונות XP פרו (עברית). היקנתי כמה דרייברים ללוח אם למשל כרטיס קול. כרטיס מסך. ונישאר אחרון שיש בעיה בחומרה דריייבר שנימצא בהתקנים בתוך חלונות XP. מחשב שלי --> קליק ימיני בעכבר -->מאפיינים-->חומרה --->מנהל התקנים.... יש סימן קריאה עיגול צהוב שכתוב: Intel® management egine interface ונסיתי להגיע לאתר של אינטל ומצאתי דרייבר כזה בגירסה 2 והיפעלתי מחדש... והיקנתי אותו ולא עזר,עדין יש לי סימן קריאה צהוב. הורדתי גירסה 3 וזה לא נותן להתקין כי לא מתאים לשפה חלונות XP. חשבתי שאולי כרטיס מסך שיש לי הוא Asus Ati - x1950 היסרתי דרייברים כרטיס מסך וזה לא עזר עדין רואים עיגול צהוב סימן קריאה. אני לא יודע איך פותרים את הבעיה הזאת... פשוט יש בעיה בחלונות XP בזמן עבו…

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  4. Started by taotao,

היום אחרה שנמאס לי מהאקספלורר (הוא הגיע לשיא.. ).. התקנתי תשועל הכול היה טוב ויפה והתרשמתי לטובה אבל אחרה שיצאתי ממנו ונכנסתי אילו שוב הוא היג לי הודעה (מצורפת תמונה).. הדלקתי מחדש תמחשב לא עזר וגם התקנתי מחדש לא עזר יש למישהו מושג מה הבעיה?? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by STRENGTH,

אני הייתי בהורדה ואז הייתה לי הפסקת חשמל..בעעעעע אבל עכשיו אני רואה שכמה מהורדות שלי נעלמו!! בעע איך זה יכול לקרות? אז הלכתי ל TEMP ואני ראיתי שהם עדיין שם..אבל עכשיו אני צריך להתחיל את ההורדה מהתחלה? זה 2 GB בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה עושים בא לע :'( :'( :'( :'( :'( :'( תודה ANYWAY

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  6. Started by nsheep,

הורדתי מהאתר של אדובי את גירסת הניסיון ואני מקבל לאחר פריסת הקובץ את ההודעה הבאה ואחריה נזרק מההתקנה. מישהו יודע ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 470 צפיות
  7. Started by omri_ro,

נכנסתי לGMAIL שלי ושלחו לי קובץ(מסמך WORD) ולא הצלחתי להוריד אותו (גם בקליק ימני וSAVE KHNK AS וגם עם הFLASHGOT) לעומת זאת כשהוריתי לו לפתוח את הGMAIL בIETAB אז הצלחתי להוריד את הקובץ ללא שום בעיה יש למישהו פתרון יעיל יותר?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  8. הגלישה לכל שאר האתרים עובדת טוב אבל האתר של הפייסבוק פשוט לא עולה, כתוב CONNECTING.. ולא רואים כלום. יש פינג חזרה מפייסבוק, אין שום דבר בקובץ הוסטס. הנה צילום מסך של TRACERT: http://gyazo.com/91ec6fa984e3dd6512d72e51a706ac8b גלישה ישירות ל IP לא עובדת. גלישה ל HTTPS לא עובדת. גלישה ממחשב אחר ברשת הביתית עובדת. הדבר ההזוי ביותר שזה לא תמיד ככה, ושמדובר בבעיה גם ב FF וגם ב IE. ב IE יש יותר סיכוי שה-FB יעבוד אבל כרגע למשל הוא לא עובד באף אחד מהם . הורדתי כרגע כרום ובינתיים שם זה כן עובד.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום קטע הזוי במיוחד קורה במחשב שלי לאחרונה אני לא מצליח לגלוש לאתר one לא באקספלורר 8 לא בפלשפיק הפיירפוקס לא נפתח לי בכלל (יכול להיות בגלל שהוא קרס מהאתר הזה) אז ככה.. אני נכנס לאתר מספיק לראות בקושי כותרת ראשית ואז האקספלורר קורס הפלשפיק מודיע לי שהוא הולך לקרוס ונותן לי עוד 2 שניות באתר בערך והפיירפוקס ..כנ"ל אשמח לקבל מידע על התופעה המוזרה הזו ומה אפשר לעשות.. במיוחד לדעת איך להחזיר לחיים את הפיירפוקס. תודה מראש !

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  10. שלום לכולם. התקנתי אתמול את הגרסא הסופית של FF 3, והכל סבבה מלבד באג קטן אבל די מעצבן. ברגע שאני לוחץ על לינק שאמור להפתח בטאב חדש, הוא נפתח בטאב הנוכחי וגם פותח עוד 2 טאבים נוספים חדשים עם הלינק, ככה שבסופו של דבר אני רואה את הלינק ב 3 טאבים, אבל את האתר הנוכחי לא רואה יותר. למישהו זה קורה גם? תודה לעונים. נ.ב. זה קרה רק לאחר השדרוג.

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  11. Started by oded6188,

אני מנהל לוח שנה באוטלוק 2007 לאחרונה שמתי לב שהמחשב שלי עובד באזור זמן 3+... ואנחנו הרי 2+ ברגע שמשנים את אזור הזמן לאזור הנכון, זמני הפגישות יזוזו לי שעה אחורה... ואני לא רוצה שזה יקרה הורדתי כלי מיוחד מהאתר של מקריסופט שאמור לסדר את זה.... אבל הוא אומר: "לא נמצאו ארועים"

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  12. בעיה בליצור את הכונן עצמו לא ל עשות M [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  13. Started by bay,

נתקלתי בבעיה כזאת שבזמן האחרון אני צריך להיות ADMINISTRATOR כדי להריץ תוכנות מסוימות ומשחקים אך ניסיתי להחליף את המשתמשים דרך START LOGOFF ן ADMINISTRATOR לא רשום לי שמה (אפילו לא ידעתי שיש לי ADMINISTRATOR במחשב) אז אפשר להפעיל את התוכנות האלו דרך RUN AS אך אני לא יודע מה הקוד של הADMINISTRATOR האם יש קוד בררת מחדל כלשהו?? :-\ :-X

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  14. Started by Aviv Bromberg,

קראו וענו: מה הבעיה? הפעלתי סרטון (של ארץ נהדרת) וזה עלה אבל הסרטון עדין רץ [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  15. Started by shimon-med,

שלום, במנהל ההתקנים יש לי תחת other devices את הפריט: SM BUS CONTOROLLER ולידו סימן שאלה צהוב, של התקן עם בעיה בדרייבר. מספר שאלות ברשותכם: 1. מה זה SM BUS CONTROLLER 2. מאיפה אני יכול למצוא דרייבר מתאים? תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  16. Started by mayyuvalon,

שלום חברים. יש לי קובץ ודיאו במחשב מסוג mpg, ומה שאני רוצה להעביר אותו לavi הורדתי כבר כמה וכמה תוכנות, (בגרסא המלאה שלהם כמובן), עשיתי העברות, כל תוכנה שאני מעביר, התוצאה הסופית היא שהסרט החדש שנוצר הוא פשוט יותר מהיר כזה, יותר מהיר מהרגיל, וזה לא אמור להיות ככה אני חושב. יש לציין שבזמן שההמרה מתבצעת אני לא מבצע עוד שום פעולות.יש למישהו מושג למה זה קורה ואולי איך אפשר לסדר את זה? תודה רבה לכם ושבוע טוב

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  17. אני עובד עם תוכנה בשם targumatik שמתרגמת מאנגלית לעברית טקסים שלמים (לא כל כך מוצלח אבל זה מה שיש) לאחר התירגום מתקבל מסך עם טקסט בעברית והוא גם מועתק לקליפבורד (כמו לעשות העתק) בקיצור גם במצב הזה וגם כשאני עושה העתק , ברגע אני במדביק בוורד או תוכנה אחרת הוא נותן לי גיבריש. יש לכם העצות לפתרון? ובכלל אם מישהו מבין מספיק אז אולי הוא יסביר לי/לנו איך זה קורה ואז נוכל לפתור את בעיה גם בתוכנות אחרות תודה לכל העונים ערן

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by eidova,

יש לי בעיה בפתיחת דפי pdf

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  19. שאני מוריד סירטונים אני רק שומע ולא רואה כלום מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  20. Started by rgm7,

אחרי ששמרתי תכנית במקס, נכנסתי ל-מה ששמרתי ופתאום צצה בעיה, אני לא יכול להמשיך לערוך את מה שעשיתי, מופיע לי סימן אדום --- [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 987 צפיות
  21. Started by YairGOW,

יש לי LCD של SAMSUNG FULL HD. כשאני מחבר אותו לכרטיס המסך, יש לי גבולות שחורים מסביב לכל המסך. השתמשתי באפשרות הסקיילינג(SCALING) בCATALYS CONTROL CENTER, והצלחתי לסדר את זה, אבל כשאני נכנס למשחק/משנה רצולוזיה/מגדיר מוניטור אחר כראשי וכו', הגבולות השחורים חוזרים, ואני צריך לעשות את הסקיילינג שוב ושוב ושוב. יש איזושהי דרך להפוך את השינויים לקבועים? כי זה כבר נהיה ממש, אבל ממש, מתסכל.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by evy,

עד עכשיו הייתי משתמש בתוכנה זו כדי להוריד סרטונים מהיוטיוב וממיר אותן לקובץ מסוג avi . וכעת משום מה התוכנה לא מצליחה להוריד משם סרטונים ,כל הורדה נכשלת עוד לפני שהיא מתחילה להוריד. ההודעה שיש למטה : video download faild: can not downlowad the FLV file ,please check your network connection אין לי שום בעיה באינטרנט ,לא יודע מה הוא רוצה...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by חשיש,

יש לי אמיול כבר הרבה זמן אבל בחודש האחרון האמיול לא מצליח להתחבר לאף שרת (השארתי את המחשב מעל ל 3 שעות פתוח והוא עדיין לא הצליח להתחבר) מישוהא יכול לעזור ???? מדובר בגירסה v0.45b

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  24. Started by RAZIEL98,

שלום הורדתי את התוכנה Sony Vegas Pro 9.0 עכשיו נקעתי באמצע ההתקנה ורציתי לדעת איך אני פותר את הבעיה הזאת בתודה מראש רזיאל

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  25. Started by No_Man,

אני מכניס את ה-DOK המדובר לתוך מחשב נייד - Lenovo N500 בעל מערכת הפעלה XP, עם כל הדריברים מותקנים. אבל במקום שיופיעו לי 2 כוננים - אחד של ה-U3 ואחד של המידע שיש לי עליו, מופיע רק כונן אחד של ה-U3 System ואני לא יכול לגשת לקבצים שלי בשום דרך :-\ במחשבים אחרים הוא מזוהה בלי בעיה, אז מה הבעיה פה ? ניסיתי להחליף פורטים - אותה בעיה. מחקתי והתקנתי מחדש דריברים של ה-Chipset - לא עבד. מה גם שהמחשב מזהה את העכבר שמחובר ב-USB, ואני ינסה לחבר DOK אחרים לראות אם יש את הבעיה גם אצלם (אבל כרגע אין לי משהו בהשג יד). אז מה עוד אפשר לעשות ? מה הבעיה פה ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.