תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה שתוכל להשתלב ב-WINDOWS כמעיין מדפסת ותאפשר לי הדפסה בתוכנות אחרות לתוך קובץ תמונה - JPG או GIF למשל. משהו בסגנון של: Microsoft Office Document Imaging אבל לא לקבצי TIFF. יש משהו כזה ?
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני מנסה לבצע העתקה בין ארדיסק לארדיסק (כולל מערכת) , אני מבצע את העתקה דרך הוינדוס וכאשר העתקה מסתיימת ואני מחבר את הדיסק שמערכת ההפעלה הועתקה אליו המחשב לא מזהה שמותקנת מערכת הפעלה . מה לעשות ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שיפור ביצועים בוינדוס ויסטה - טוויקינג אני לא הולך להמליץ (ולא מעוניין בהמלצות) על תוכנות שעושות את הטוויקינג בעצמן ולא מראות למשתמש מה בדיוק השתנה. כל האתרים שיוזכרו כאן מכילים טיפים והסברים כיצד לבצע את השינוי ומה בדיוק הוא עושה - חשוב שתפעילו שיקול דעת אם זה נכון בשבילכם לבטל את הפיצ'ר או לא. SpeedyVista.com, אתר המרכז מספר טוויקים, הסברים על הסרביסים (מה ניתן לבטל ולמה) וממשק דיי נוח ליצירת קובץ reg לכיבוי והפעלה של רכיבי מערכת לפי בחירתכם: האתר השני שאני אמליץ עליו הוא בהחלט אחד האתרים שאני הכי אוהב ונעזר בהם, petri.co.il של דניאל פטרי. יש שם הסבר קצר ודיי מקיף על הפיצ'רים העיקריים שבאמת עושים את ההבדל בשימוש בוינדוס ויסטה: http://www.petri.co.il/tweaking_window_vis…
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 ואני צריך לדעת מה השם של האייקון של הסייר תודה מראש לעוזרים עריכה: הסתדרתי כתבתי explorer.exe והוא שם לי את האייקון
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
ראיתי בדיון הראשון ללחוץ הלחצן של כדה"א אבל אני לא מוצא מוצא אותו.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, כשאני מנסה לראות סרט dvd יש סאונד אבל לא רואים כלום תמונה שחורה לחלוטין, מוזר לא? מה זה יכול להיות? תודה, HaimTS
-
- 9 תגובות
- 704 צפיות
-
-
https://addons.mozilla.org/messages/307259.html במקום להוציא גרסא חדשה, אפשר להשתמש בעדכון שם (או לעשות את השינוי לבד), גרסאות עתידיות יכילו פתרון יותר טוב כנגד ה BUG
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
האמיול מקרטע בהורדה ומוריד על 70 מקסימום ולא להרבה זמן.. אצל חבר שלי הוא מוריד על 180Kכל הזמן למרות שהאינטרנט על אותו מהירות (1.5).. יש מישהו שיכול לעזור\טיפים\תוספים? כל דבר יתקבל בברכה...... תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי אחרי שפירמטתי תמחשב, התקנתי כמובן הכל מחדש, ואחרי שהתקנתי את האייסיקיו (אם זה משנה איזה גירסה, אז ה-4 עם) הופיעה לי הודעה שאמרה (בערך, אני לא זוכר בע"פ) אם אני רוצה לתת לאייסיקיו רשות להשתמש או לעשות משהו במשהו (נדמה לי ספריות או משהו בסגנון), אני לא הכי זוכר, אבל פשוט לחצתי "לא" וסימנתי ברוב טיפשותי שלא להציג שוב את ההודעה. מהרגע הזה נתקע לי האייסי והוא לא פועל. אני לוחץ על האייקון הפעלה והוא עולה אבל ישר לא מגיב. הבעיה נשארת גם אחרי התקנה של אייסיקיו אחר, לייט רגיל. אני פה בברוך מטורף, לא בא לי לפרמט פעמיים תוך 24 שעות, אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת אני אודה לו מכל הלב.
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני מעוניין להכניס הגנה מפני צריבה מחדש לדיסק שאני יוצר (כמו שיצרני משחקים עושים). מישהו מכיר דרך טובה וחוקית לעשות את זה? (אני יודע שאפשר לפרוץ כל דבר, אבל אני לא מעוניין שבהעתקה רגילה ב-NERO יוכלו להעתיק את הדיסק שלי.. אז תחסכו ממני את ההרצאה על זה שזה מיותר)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי התקנה של קיובייס גירסא : sxv3.1.1.944 H20 שזו בעצם הגירסא הפרוצה של קיובייס של החברה H20 בפעם האחרונה שנכנסתי לקיובייס היא פשוט לא עלתה בגלל ש האיקון USB הכחול מצד שמאל למטה בשורת משימות ליד השעון , היה בצבע חום וזה אומר שהוא לא עובד , האיקון הזה בעצם הוא הרישיון הפרוץ של H20 שמאפשר לקיובייס לעבוד ! לאחר שמחקתי את הקיובייס , וחזרתי להתקין אותה , קודם כול לפני התקנת הקיובייס עלה לי חלון ההתקנה של ה USB שמאפשר לקיו בייס לעבוד , לחצתי NEXT ועלתה לי שגיאה בשם CLED ERROR , האיקון של ה USB הוא בעצם ה נקרא CLED , לחצתי OK על השגיאה ולאחר מכן זה מעלה לי את ההתקנה של הקיובייס , אבל בעצם הקיובייס לא שווה כלום בלי ה CLED ה USB קובץ הרישיון ! יש למישהו מושג אי…
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
הסרגלים נעלמו לי (הסרגלים שניתן למתוח את קצוות הדף ושממספרים את הדף) יש למישהוא פיתרון כיצד להחזירם?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
טוב לפני שעולה הביקורת על החוסר מוסריות או חוקיות של מה שאני מעלה, אני אסביר בקצרה אחות קטנה לפני שנה היא הצליחה להפיל את מחשב ולגרום לאובדן של מידע חשוב... מאז היה לה BAND... ונאלצה להשתמש במחשב ישן שבקושי פועל... הבעיה העלתה זה שעכשיו התחילה לימודים שיש דברים שהיא צריכה מחשב אמין כמו עבודות ואינטרנט ... אז נסגר הסכם הגבלות ופיקוח (משקיט גם את הורים שלי שגם ככה לא מתים על הדברים ששומעים על אינטרנט) אחרי כל הבלבול שכל כמה שאלות: איך התוכנה Spytech SpyAgent Professional ? הצעות לתוכנות אחרות? (יתרונות, חסרונות) כמה היא מכבידה על מחשב וזכרון ? (אגב יש אתר שמכיל מידע על כמה משאבים תופסת כל תוכנה?) קצת החוות דעת על אילו מפונקצות של תוכנה זאת ואחרות יותר מכבידות על מחשב... אני…
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אהלן, אני קצת לא מבין בכל העניין של המרות סרטים לנגנים, ונתקלתי בבעיה קטנה, אני לא ממש יודע איך עובדים עם התוכנה או ממירים סרטים לנגן הנ"ל, איך אני עושה את זה? עשיתי ADD לסרט ולאחר מכן לחצתי START אך שום דבר לא קורה.. מה אני מפספס פה?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
חברה שלום רב, יש פה חברה שיודעים לעצב לוגו? אם יש כזה , שלח לי הודעה בפרטי, מדובר בלוגו קטן, משהו כמו 184X184 תודה מראש =]
-
- 2 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
אם כן, גם את האיכות? בכל מקרה אני רוצה לנסות, למישהו יש מושג באיזה תוכנה אני יכול לעשות את זה ואם אפשר הסבר קצרצר גם איך. תודה מראש ;]
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
הי, אשמח לשמות זה מהצייר, מחפש משהו איכותי יותר תודה : )
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי 2 אנטי וירוסים במחשב - AVG וקספרסקי זה בסדר או למחוק אחד מהם?
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי ווינדוס 7, ואני משתמש בחשבון מנהל. פתחתי משתמש חדש רגיל ואני רוצה למנוע ממנו גישה לכל התוכנות והכוננים (כולל הכונן השני שהוא לא של המערכת). אני רוצה לאפשר לו גישה אך ורק לתיקיה של הקבצים של אותו משתמש בכונן C וכן למספר תוכנות ספציפי שאני יגדיר (כלומר שהוא לא יראה בכלל באיזה תוכנות אני משתמש, חוץ ממה שאני הגדרתי שכן). יש איזו דרך לעשות את זה? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תסתכלו כאן: http://www.youtube.com/watch?v=2QZ15EEdpAs החל מדקה 2.51 עד לדקה 3.11 בערך. איך עושים את זה ??? ולמה זה נראה כאילו יש שם W7 בתוך W7....? גם לא ברור...
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס טלויזיה ואני מנסה להקליט בעזרתו תוכניות אבל כל פעם הקובץ שנוצר יוצא בratio לא נכון, התמונה נראית "מחוצה". בצפייה בזמן אמת אין את הבעיה. מישהו יודע איך לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
תופעה מוזרה. אחרי פרמוט מחשב נייד Acer ASPIRE 9300 התקנתי דרייברים מאתר יצרן, והפלא ופלא, אי אפשר לראות סרטים. כמובן שיש קודקים. הורדתי דרייבר לכרטיס מסך מהאתר של אינטל, ושוב - הוא לא מנגן סרטים (רק שומעים ויש מסך שחור) פירמטתי שוב, התקנתי הכל שוב, 3 פעמים, כולל קודקים. וכלום!!! הורדתי את הדרייבר של הכרטיס מסך - והמחשב כן מנגן סרטים. התקנתי שוב דרייבר - והוא לא מננגן סרטים. מישהו שמע / נתקל בתופעה כזו?
-
- 9 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אני כבר מחפש הרבה זמן תוכנה כזאת אז בבקשה עם תוכלו לעזור לי תודה.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
הורדתי את הגרסה החדשה של ה emule אני לא אוהב אותה ומעדיף את הישנה הבעיה היא שהחדשה כבר מורידה דברים איך אני מעביר לישנה שתיהן מותקנות
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
מה קורה ? אני כבר מיואש, כבר בכמה פורומים לא הצליחו לעזור לי בשום בעייה. אז אני אתחיל עם הבעייה שהכי מטרידה אותי: כרטיס קול- עד לפני שבועיים, שמעתי כל הזמן שירים.. הלכתי לישון וסגרתי את המחשב, שקמתי לא היה לי SOUND במחשב. ישר ניסיתי לבדוק למה הבעייה ועד עכשיו לא הבנתי! שאני נכנס ל- Everest ואז למקום שאני רואה את הכרטיס קול, מופיע לי רק AC47 או משהו כזה Tongue שזה בעצם הכרטיס קול המובנה על הלוח אם. את זה אני לא רוצה! אני רוצה את ה- Creative SoundBlaster Audigy 2 שלי בחזרה Undecided לא משנה מה ניסיתי! להתקין דרייברים מהדיסק שקיבלתי או מהאתר שלהם! כלום לא עזר. המחשב פשוט לא מזהה את הכרטיס קול. אמרו לי לנסות לנתק את הכרטיס קול אבל אני מפחד לשבור.. כי פעם קודמת שה…
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-