עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ophir555,

כיצד ניתן לראות את ניצולת המעבד באוורסט תוך כדי העבודה אם קיימת היכולת הזו לא ראיתיה באוורסט תודה

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  2. Started by tomegozi12,

הקובץ מחולץ ותקין אבל עולה ההודעה הזאת מה זה אומר ? Sent from my LG-D802 using Tapatalk

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Domovoi,

ב ATI TRAY TOOLS יש אפשרות לבחור ב HIGH Catalyst AI LOW Catalyst AI Catalyst AI OFF במה לבחור ומה זה בכלל?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  4. Started by i.k,

מה תוצאות שלכם בתוכנה? כאן כול אחד יכול לירשום את התוצאות שהוא קיבל אם התוכנה הזו. זוהי תוכנת בדיקה למעבד למי שאין אז שיוריד מכאן: http://web02.zdnet.de/downloads/programs/5/3/de0D53-wc.html אשמח לשמוע תוצאות.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by iakovl,

חברה, מה הדרך הכי נוחה/מהירה בשביל ליצור עותק מקומי של כל המיילים שלי בGMAIL? אני רוצה לייצר גיבוי למקרה חרום ובשביל גישה מקומית מהירה לדברים הישנים שלי עכשיו הנה הטריק היותר דפוק בבקשה שלי אני צריך ליצא הכל בתור קובץ פשוט, שיהיה נגיש דרך אמצעים שהם לא תוכנה יעודית לזה... כלומר ליצא הכל כקובת DOC, HTML, וכו'...

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  6. יש לי מתאם wireless דגם: DRUC-U3 הורדתי את הדרייבר המתאים והכל אבל שאני לוחץ על התוכנה כדי לחפש רשתות מוצגת בפני הודעת שגיאה שאומרת שחסר לי קובץ DLL ששמו: PrismApi.DLL. מישהו יודע איך אפשר להתקין אותו? או שכנראה הדרייבר הספיצי הזה לא מתאים לסוג וינדוס שלי (וינדוס 7) כי המתאם דיי ישן. -וינדוס 7-

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. לאחר התקנת FIREFOX התוכנה עולה בצורה כזאת(מצ"ב תמונה): כיצד אני פותר את הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  8. Started by ofir38,

יש לי קישור של מפה שאני רוצה לשמור מהאתר WWW.D.CO.IL(דפי זהב) .. ושאני לוחץ לחצן ימני על המפה זה פותח אפשרות רק לSETTING וABOUT ADOBE FLASH PLAYER . אני רוצה לשמור את המפה בתור תמונה אצלי במחשב... כיצד אני עושה זאת? זה די דחוף אז אני יודה מאוד לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  9. Started by borg,

אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. לפעמים כאשר ה-Windows עולה, אז האייקון של NOD32 לא מופיע. האייקון בעצם נמצא ב-Traybar (התוכנה עובדת, ולחיצה על האייקון פותחת את המסך של NOD32). אבל, במקום האייקון של NOD32 מופיע ריבוע אפור. הבעיה לא מתרחשת לעתים קרובות, ובד"כ לאחר אתחול של המחשב האייקון מסתדר. עם זאת, זה די מעצבן שהאייקון נעלם. איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  10. Started by Street-Fighter,

אהלן חברה, מקווה שלמי שהיה היום בגרות בספרות הלך לו טוב... יש בעיה קטנה. יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים ברשת אחד לשני, הרשת היא רשת שאני יצרץי עם כאבל רשת(נראה לי מוצלב). אני נמצא במחשב המשני ככה שאם הראשי לא דלוק אין לי אינטרנט. אז הבעיה היא כזאת: בזמן האחרון כל פעם שאני נכנס לכונן F במחשב הראשי מהמחשב המשני זה עושה במחשב המשני מסך כחול ואז ריסטארט. מישהו אמר לי להעלות לפה מינידאמפ כדי שתוכלו לנתח מה הבעיה. אז רק תגידו לי איפה נמצאים המינידאמפ כדי שתוכלו לעזור לי תודה, גדי!

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  11. Started by avivlyaviv,

יש לי קובץ SWF (FLASH) איך אני הופך אותו לקובץ AVI/MPG/MEPG? בבקשה אל תגידו לי GOOGLE כי חישפתי בגוגל ומאתי תוכנת אבל תמיד יש בעיה, או שהקובץ שוקל מלא (30 שניות 400MB) או שהקול מתחיל שתי שניות מאוחר מידי בבקשה עזרה זה באמת באמת דחוף

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. החלפתי לוח אם ומעבד והאימול נמחק לי מהמחשב. יש אפשרות לעשות שיחזור של ההורדות והקובץ קליינט ???

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  13. Started by the kon,

שלום מה קורה?? טוב התחלתי לעבוד בMAX ויש לי כמה שאלות 1) איך אני יוצר מים או אפקט של מים 2) מה עושים עם הסרגל שמאונח בצד שמאל? 3) יש מדריכים לזה בעיברית? 4) איך אני יכול להתחיל בעיצוב של בן אדם?? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. הוא כותב לי: The HDA Audio bus driver is required and not found. מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  15. Started by DaniDin,

יש לי דיסק DVD ואני רוצה להפוך אותו לקובץ DIVX בגודל של 700 - 800 מגה, איזה תוכנה היום הכי קלה ומהירה, וכמובן טובה?

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  16. Started by yuvyuv,

זה BUNNY פשוט כתבתי מהחשבון של אח שלי .. לא התנתקתי לפני שני ניסיונות שלי ליצור את הטבעת משר הטבעות , שני רידנורים שונים לגמרי נעשה ב lightwave 3d

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  17. Started by amisha,

היי , אני מעוניין בתוכנה או תוכנות (אם צריך כמה ואני מעריך שצריך כמה ..) שיבצעו את המשימה הבאה : כול פעם שאני מדליק את הנייד ,והוא מתחבר לרשת הביתית (!) אז יבוצע סנכרון של קבצים בכמה תיקיות מסויימות אל מול המחשב הנייח . עכשיו חשבתי לעשות את זה דרך FTP שיפתח במחשב הנייח ואז להגדיר את התיקייה כתקייה משותפת אבל אז זה לא נשמע לי כ"כ מוצלח . האם יש תוכנה שתבצע אז כול זה עבורי ? שבת שלום !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. עכשיו יש לי את התוכנה אני רואה טמפרטורות זה הולך כ temp1: 27c temp2: 49c temp3: -48c HD0: 33c מישהו מבין מה שיך למה שיגיד לי אחים שלי ושיסביר לי גם מה אפשר לעשות בתוכנה הזאתי ?!?!?! אם זה רק מה שאני יכול לעשות תודה לכולם ביי אחים שלי תעזרו ! .. !!..!!..!!..!!..!!

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  19. Started by ExPoNe,

שלום לכולם,נתנו לי עבודה קטנה באסמבלי ואני דיי חדש ואני לא מצליח להבין את כל הקטע של הדגלים ואת הפקודה לא חוקית של הMOV. מישהו בבקשה יכול לעזור לי עם הדגלים?תודה רבה מראש לכולם!

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  20. Started by Tapeworm,

אם מישהו מכיר, זו תוכנה שאיתה אפשר להמיר קבצי מדיה לכל מיני פורמטים. אני אישית משתמש בה בשביל להמיר סרטונים ל- rockbox. בכל אופן, בכל מקום כתוב שהיא תומכת ב- XP64, אבל אצלי היא עולה אבל פשוט לא עושה כלום. אשמח אם מישהו יודע מה הבעיה.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  21. Started by ToMeRv32,

האם האנטיוירוס של Windows (דיפנדר) מספיק טוב? הוא טוב כמו אחרים או שהוא נחות מהם? פשוט נמאס לי לקבל פרסומות מהחינמיים, ואני גם ככה מעדכן מדי פעם אז מה אכפת לי להשתמש בזה.. חיפשתי כבר קצת באינטרנט והבנתי שהדיפנדר הוא בכלל אנטי מלוואר, ככה שהשאלה שלי לא נכונה בכלל

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. ראיתי את התוכנה netlimiter 2 (אהבתי את מידע שתוכנה נותנת ואפשרות להפסיק חיבורים ספציפים), אבל איך הפיירוול שמובנה בה? האם הוא מספיק טוב או שכדאי פיירוול אחר? תסלחו לי אבל אל תגידו לי הפיירוול של XYZ הוא הכי טוב אז תשתמש בו (את זה אני יכול למצוא בחיפוש או לשאול בשרשור אחר בנפרד), אני מחפש להבין עד כמה הפיירוול המובנה בתוכנה יכול או לא להחליף פיירוול רגיל ומה בעצם היתרונות שיש לפיירוולים אחרים על פניה? הערה: אני יודע ששאלתי את שאלה בעבר אבל היא בשרשור ישן עם עוד הרבה שאלות ולשאלה זאת לא התייחסו עדיין (אז למען הסדר הטוב אני שואל שוב) תודה לכל העונים, טל

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  23. Started by e.s,

אני לא מצליח להפעיל את הסרט כי הוא קובץ avi למישהו יש תוכנה או משהו שיכול להפוך ל-vcd ושיסביר לי?? תודה עריכת המודר: סימני השאלה הרבים בכותרת מיותרים לגמרי. המנע מכך בעתיד.

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  24. Started by vardy,

יש לי דיסק בוטאבל עם תוכנת גוסט 2003, הוא נקרא ע" רוב המחשבים שהיו לי עד למחשב אחד של לנובו עם מעבד AMD שיש עליו אימג' שנוצר ע"י גוסט 2003 ואני מקבלת הודעת שגיאה בסגנון: שגיאת קריאה נעשה בגירסה מתקדמת. איך זה יתכן" ואיך מתגברים על הבעייה כדי לשחזר את ה C , אין לי קובץ אימג' אחר! אשמח לפתרון כלשהו. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by alex28,

מה טוב למחשב? Kaspersky או Malwarebytes' Anti-Malwa מי יותר בטוח? מי פחות עושה בעיות למחשב

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.