עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום...התקנתי ווינדוס אקס פי...אחרי ויסטה שבכלל לא הייתי מרוצה ממנו ואני מסתכל ומנהל התקנים ורואה 2 התקנים שלא מוכרים לי בכלל וזרים לי...מישו יכול להגיד לי מהם ומיהם? http://www.siz.co.il/my.php?i=jyizdmyt2kym.jpg אמרו לי שבקר אפיק SM זה משו של דרייבר של הלוח איזה דרייבר בדיוק? אין לי את הדיסק...אבל נכנסתי לאתר ויש שם מלא דריברים אגב הלוח שלי הוא של DFI תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני מעוניין לקנות מחשב חדש ולעבוד עם התוכנות פוטושופ ופרימייר. איזה דרישות חומרה מינימליות אני צריך, מבחינת מעבד וכרטיס-מסך?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. מה זה ? זה מופיע לי כל הזמן ... ומסך כחול פעם ב ... אבל מופיע ... אני משתגע !!!!!!

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  4. Started by -yooy-,

שלום לכולם! אני מחפש תוכנה לבדיקת דרייברים חסרים ולינק מאיפה להוריד אותם וגם הדרכה של התוכנה איפה בדיוק ללחוץ שם ! תודה לעוזרים כותרת נערכה ע"י multicore. מספיק עם סימני הקריאה.

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. החלטתי לפתוח דיון על הנגן קודם כל כי הוא כבר בשלבים אחרונים (כרגע גרסא 1.0rc3) הנגן הושק רישמית בגרסא 1.0.0. והחלטתי שהוא בשל מספיק כדי שאני יעביר אותו להיות הנגן הראשי שלי (מחליף לאיטונס 8.0.2) והמודעות לנגן הזה נמוכה, לומרות שזהו נגן מעולה קוד פתוח מבית היוצרים של פיירפוקס (איזה משפט מפוצץ, אני נשמע כמו קריין פרסומות ). אז קצת על הנגן, הנגן פותח על ידי מוזילה ומבוסס בגרסא הנוכחית על מנוע גיקו 1.9 (המנוע עליו מבוסס פיירפוקס 3), הנגן דומה קצת לאיטונס, רק נוח יותר, מהיר יותר, עם הרבה הרבה יותר אפשרויות, דפדפן אינטרנט מלא, תוספות כמו לפיירפוקס, קוד פתוח ותומך בכל הנגנים הניידים (כולל איפוד). הנגן קיים לשלושת הפלטפורמות (ווינדוס, מאק ולינוקס) Songbird Songbird עם תו…

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Highlandwer,

היי במחשב הנייד שלי מותקן WIN VISTA ויש להרד דיסק מחיצה אחת ואני רוצה ליצור עוד אחת , הבנתי שעם תוכנת PARTION MAGIC של סימנטיק זה בעייתי לעשות על ויסטה ? מה עם התוכנה של חברת אקרוניס ?acronis_disk_director , על מה אתם ממליצים? לי אישית יש ניסיון טוב עם סימנטיק אבל לא יודע אם זה יעשה עבודה טובה על ויסטה בקשר לאייפוד שלי ]-יש לי איפוד נאנו ואני רוצה להשתמש בתוכנת סיכרון אחרת מITUNES, האם קיימת כזאת ? שגם תעביר את המפי3 כך שיעבדו במכשיר? תודה

7. Started by Anonymous1,

שלום, אני רוצה להסיר את הרישיון של AutoCad 2009 מהמחשב, למרות הסקת ההתקנה וניקוי Registery עדיין הרישיון נשאר. איך אני יכול להסיר אותו? תודה רבה.

8. Started by netanel1234,

שלום, הPF במחשב של אחי עלה ל800 למה זה קורה והמחשב זז לאט אז אני מניח שזה מזה! תודה רבה!!

9. Started by yotamavi,

יש לי במחשב 2 מחיצות C וD שחילקתי אותם חצי חצי בדיסק הקשיח ,עכשיו אני מעדיף להגדיל את D שבמקרי פרמוט הכל יהיה על D וC יהיה רק תוכנות למשל. האם יש אפשרות לשנות גודל של מחיצות בעזרת תוכנה בלי לסכן את הדיסק הקשיח?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by puffer,

Firefox 3.0.4 כול כניסה ויציאה מהדפדפן גורמות לו לאבד את כול הנתונים והקוקיס, האופציה באפשרויות מסומנת כשמירת קוקיס רעיונות?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  11. Started by PHOENIX18,

לא יודע אם זה המקום המתאים,מקסימום יעבירו אם מישהו מכיר חבילה טובה אני צריך שיהיה בה גם VOBSUB תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי, יש לי NERO 7 וצורב ASUS 1814BLT ורציתי לצרוב דיסקים של מוסיקה. אבל כאשני מנסה לנגן את הדיסקים על חלק מהמערכות בבית/ברכב יש קפיצות בטראקים הראשונים לאחר מכן זה מסתדר. אז חשבתי אולי זה קשור באיכות הצריבה, אז איך אני משפר את איכות הצריבה בNERO 7? או שיש אולי תוכנת צריבה אחרת שעליה הייתם ממליצים יותר? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  13. ברשותי VISTA ULTIMATE חוקי בהתקנה קודמת של המערכת הייתה לי אפשרות שאני לוחץ על כפתור הPLAY המיוחד על המקלדת MICROSOFT KEYBOARD 4000 אז נפתח לי הWINDOWS MEDIA PLAYER וישר זה מריץ שיר כל שהוא. אני לא זוכר איך עשיתי את זה, כל מה שאני מצליח עכשיו זה להכנס לWMP עם כפתור מיוחד אחר וכפתור הPLAY לא עובד עד שאני מריץ שיר ידנית. מה אפשר לעשות ? תודה.

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  14. תודה לעונים.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  15. כשאני ניגש להעלות את המסנג'ר קופצות לי זו שגיאות הראשונה: בוודאות אני יודע שהיא נרמה בעקבות הסה של תוכנת 'מוספת' שהייתה מנטרלת את הפרסומות של המסנג'ר ותמיד עלתה איתו התוכנה הוסרה וזה השריד האחרון ממנה השנייה: שהיא יותר נפוצה השגיאה הזאת פשוט לא מאפשרת לי להתחבר למסנג'ר! כיוונתי את השעון לפי האינטרנט, ניטרלתי את חומת האש של NOD32 ועדיין לא מתחברת מישהו יודע מה לעשות בנידון?.. תודה רבה לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 910 צפיות
  16. Started by jon-E,

נכנסתי למשחק [counter strike] עם FRAPS ע"מ לצלם קטע במשחק וה - fps שלי ישר יורד ל 30 ואני כמעט לא מצליח לזוז. לא משנה אם קבעתי ש - FRAPS יצלם על 30 fps או 100 זה תמיד יורד לי ל 30. דרך אגב אני לא יודע אם זה קשור או לא יש לי כ.מסך חזק לא אמורה להיות לי בעיה, גם ביטלתי את ה v.sync כי בפורום אחר אמרו לי שזה יכול להיות הבעיה אבל זה עדין לא עוזר. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  17. Started by madnaor,

אתמול שיטטתי לי באינטרנט עד ששמתי לב שהסמן של זון אלארם שלי כבר לא מופיע אני בא להפעילו והוא נותן לי שגיאה שזה קובץ שלא מתאים לWIN32 (אחרי שהתוכנה עובדת אצלי במחשב למעלה משנה) אני מנסה להפעיל תוכנות אחרות והם נותנות לי אותה שגיאה. ניסיתי להפעיל מצב בטוח והוא רושם שקובץ 323BUS משהו כזה.... חסר. מה עושים?!, זה נורא מפחיד תודה רבה

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  18. Started by manticore,

יש לי מצלמת רשת trution TWC-3500 ואני לא מצליח למצוא לה דרייבר לויסטה בכלל ו64 בפרט.. האתר של החברה כבר לא רלוונטי ולמרות שזה מותג של סמסונג אני לא הצלחתי למצוא לאן לפנות.. למישהו יש מושג?

19. Started by damiana,

שלום... אני מנסה להסיר גירסה של אופיס professional 2007 דרך מרכז הבקרה ומופיעה לי השגיאה הבאה:"לתוכנית ההתקנה אין אפשרות להמשיך מפני שקובץ נדרש אינו זמין או פגום"... מישהו מכיר כלי תוכנה מתאימים לטיפול בבעיה זו? אני יודע שיש תוכנות להסרת דרייברים ,האם זה יכול לעזור לי? מה מומלץ? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  20. Started by hunterr12,

איך שאני מפעיל את המחשב זה כותב לי שזה מנצל 40-60cpu זה לא הגיוני לא פועלות אצלי הרבה תוכנות השארתי רק את האנטי ווירוס.. מה אני צריך לעשות..? המחשב שלי עובד ממש לאט

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  21. Started by crssa,

יש לי בעיה משונה. מחשב שזה עתה פורמט ועובד מצויין קורס ברגע שאני מנסה להפעיל קובץ וידאו. יש לציין שמיד לאחר הפירמוט המחשב ניגן את כל קבצי הוידאו ללא בעיה (בלי קשר לסוג הנגן), אולם לאחר התקנת עדכונים (עד SP3) לXP לפתע כל קובץ וידאו שאני מנסה להפעיל גורם לתרחיש הבא: המחשב מאט את ביצועיו ב95% ואז נתקע, המסך כבה ונדלק לסירוגין מספר פעמים עד שלא נדלק שוב, והמחשב מושבת עד שאני מכבה אותו ידנית עם הכפתור. לפעמים, אם אני מצליח לסגור את קובץ הוידאו לפני שמחשב נתקע לגמרי, המצב חוזר לקדמותו והמחשב עובד בצורה מיטבית שוב. מ ה ז ה ?? ??? תודה לכל מי שינסה לעזור

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  22. היי... אני מכין סרט ונתקעתי בבעיה. אני צריך לעשות אפקט כזה שתמונה קטנה נדבקת לתמונה יותר גדולה כמו בחותמת (נגיד כמו בכוכב נולד כשהם נכשלים או עוברים). איך אפשר לעשות את זה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by LTE,

שלום לכולם ! לאחר שהבנתי ש - MAGIC PARTITION לא עובד על ווינדוס ויסטה 64 ביט וגם הכלי ניהול שיש מובנה בה לא עובד לי, אני פונה אליכם בבקשת עזרה לתוכנה אשר כן תוכל לשרת אותי ! בתודה מראש !

24. מה עושים??

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  25. Started by Hen7,

שלום. היום גלשתי לי וחיפשתי בגוגל דבר מסוים (פאצ' לרד אלרט 3) והגעתי לאתר מוזר, תוך כמה שניות קפצה לי הודעה של הוינדוס שהsvchost.exe רוצה לעשות unlock בfirewall, כבר חשדתי ועשיתי block, יצאתי מיד מהאתר, וכעבור 30 שניות בערך AVAST קפץ עם ההודעה שהוא גילה סוס טרייני בשם jllpkghk.exe מסוג WIN32:FakeAlert-AJ TRG, הAVAST נעל אותו וחשבתי שכאן נגמר הסיפור, טעיתי. כעבור בערך חצי שעה פתאום התמזהר לי משחק בגלל הודעת שלח אל תשלח של googleupdate.exe שקרס (אין לי שום דבר של גוגל מותקן אגב) עשיתי ריסט וההודעה קפצה שוב ישר שהוינדוס עלה, כבר הבנתי שהודבקתי. בstartup config מצאתי את הגוגל אפדייט הזה והפסקתי אותו, ההודעה לא קפצה מאז אבל אני עדיין בצרות, עכשיו כל דבר שאני מחפש בגוגל שקשור ל…

• 5 תגובות
    • 890 צפיות

דיונים חדשים בפורומים