תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני משתמש בתוכנה winamp 501, אני רוצה לבחור לפי בחירה שירים שליץ הבעיה היא כשאני בוחר כמה שירים כמו למשל שיר מספר 3,1,2 ובלי שה- winamp יסדר לי שירים לפי סדר כמו למשל דוגמא 1,2,3, אני לא מצליח לימצוא ביטול סידור שיריםץ אני רוצה לבד לבחור מספר שירים ללא מסודר. מישהו יודע איך מבטלים את הסידור השירים ב- winamp? בתודה מראש מיקי
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום יש לי את התוכנה winavi כבר הרבה זמן ואף פעם לא ניתקלתי ההעיה הזות חלק מהסרטים שאני עורך הם נערכים הפוך הכול הפוך מה אני יכול לעשות???? תודה
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם התוכנה התקנתי סקין של וינדוס ויסטה והסקין בכלל כל הסקינים עולים לי דפוק... רוב הפעמים אין צבעים וכאלה...אשמח לקבל עזרה בתפעול התוכנה ובבעיה זו...
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בתוכנה. כאשר אני מנסה להוסיף אפקט כלשהו לסרטון או להוסיף משהו לא משנה מה, התוכנה יוצאת לי בלי שום סיבה. אפילו לא צץ לי שום דבר שיגיד לי איך כמה ולמה. מה לעשות? ואם אין דרך לפתור את זה איזה תוכנה טובה אבל באמת שעושה את אותו הדבר כמו ה-MM2?
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה עם התוכנה µTorrent שאני מתחיל הורדה, מה שאני מוריד נעלם בתוכנה הכוונה שלא רואים בתצוגה בתוכנה שמורידים את הקובץ אבל בפועל זה כן מוריד את הקובץ פשוט לא רואים. ניסיתי להתקין מחדש את התוכנה אך לא עזר. אשמח לעזרה 8) תודה עריכה: ************************************************************** הסתדרתי אפשר לנעול
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל תתוכנה אימיול אחרי כמה דקות הוא עושה לי חלון כזה וכתוב סגור כל הזמן זה קורה וניסיתי להתקין גירסה יותר חדשה וזה לא עובד מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה למי שעוזר הנה תמונה של הבעיה
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
התוכנה בבילון לא מתרגמת לי מילים בקבצי PDF בעבר זה כן היה מתרגם לי אני לא יודע מה קרה
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מיוחד מקווה שתוכלו לעזור לי אז ככה יש לי בבית שני מחשבים (ברשת) ובשלי יש אימיול וגם בשני עכשיו כל פעם אני מוחק את השני ואבא שלי או דודים מתקינים ומציקים לי והמחשב שלי לא זז יש איזה משהו שאני יוכל לעשות שלא יוכלו להתקין את התוכנה הזאת במחשב יעני שהיא לא תעבוד ?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בתוכנת התירגום Subtitles Translator ver. 1.72 שאני מפעיל את התוכנה אני מקבל שתי הודעות אחת אחרי השניה והיא ניסגרת 1.access violation at address 00427d3a in mudule 'translator.exe'read of address 000002f4 2.המחלקה לא רשומה ניסיתי גם גירסאות קודמות וזה גם ניסגר מה אפשר לעשות????? בתודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
הורדתי מירק, רשמתי שם,אימייל,ניק וניק חלופי לחצתי על הלינק הזה: irc://irc.netvision.net.il כתבתי בתוכנה: /server IRC.mIRCx.co.il ובשניהם זה מציג לי את השגיאה הזאת. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היקנתי מסנג'ר החדש.אני רואה רשימה חברים שלי.משוחח עם מישהו במסנג'ר. ביקשתי שיעביר לי תמונה או קובץ קטן.התוכנה מסנג'ר סורקת ובודקת אבטחה וירוסים על העברה קבצים.וחוסמת לי העברה קבצים. איך מבטלים את אבטחה של מסנג'ר? אני לא רוצה מסנג'ר יסרוק לי קבצים ויחסום לי העברה קבצים. זה חשוב לי העברה קבצים ללימודים שלי דרך תוכנה מסנג'ר שלי. כי כל החברים שלי מחוברים במסנג'ר.שאלתי חברים שלי והם לא יודעים איך עושים? אני צריך עזרה.איך עושים? בברכה מיכאל
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
היי הורדתי את התוכנה פופקורן טיים למערכת הפעלה ווינדוס 7 משום מה בכל הסרטים זה קורה שלפעמים יש תרגומים ולפעמים אין בכלל תרגומים באיכות 1080-כתוביות ורשום מבוטל= בלי קשר לאיזו שפה, פשוט אין תרגום באף שפה-חשוב לציין שעד לפני שבוע התוכנה פעלה לפי הספר מה יכולה להיות הבעיה מעבר לבאג בתוכנה, אולי חוסר תאימות? או שחומת האש חוסמת תוכן מהתוכנה? או בכלל האנטי וירוס AVG.? ניסיתי להתקין מחדש את התוכנה ולא פתר את הבעיה למרות שהסרתי את כל קבצי המערכת שנותרו באמצעות REVO
-
- 0 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום וברכה... אני משתמש בחלונות XP. ויש לי תוכנה פלאש פרו גירסה 5.5...עכשיו נסיתי לישמור תמונה בקובץ סיומת jpg דרך תוכנה צייר של חלונות XP.ושמרתי את הקובץ בשולחן העבודה. אגב:בשולחן העבודה יש סמל תוכנה פלאש.אני רציתי להזיז את סמל תמונה ששמרתי לצד ימין. לחציתי על עכבר בשמאל לחוץ וגררתי אותו לצד ימין. ופתאום היה לי טעות בזמן גררתי את הסמל תמונה הישחררה לי אצבע בעכבר שמאל .הקובץ תמונה היה על הסמל תוכנה פלאש וניפתח לי תוכנה פלאש ורואים רקע תמונה שלי.עכשיו שזה בסדר נורמלי לא חששתי. אבל אני סוגר תוכנה פלאש. ושואל אותי לישמור תמונה. בחרתי לא לישמור תמונה. פתאום ניפתח חלון הודעה שגיאה וניתקע לי תוכנה פלאש. נסיתי לילחוץ ctrl+alt+shift וליסגור תוכנה פלאש ויש הודעה שגיאה ולוחץ כפתור…
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי תוכנה פריהנד 9 מקורי רק עכשיו היתחלתי להתקין במחשב שלי. אני היתקנתי אותה במחשב. ומשהו מוזר פעם אני פותח תוכנה פריהנד עובד בסדר. ופעם שנייה שוב פותח תוכנה פריהנד ואז זורק לי 2 הודעות חלון שגיאה שקשור לזיכרון נמוך משהו כזה. אני לא הבנתי למה זה קורה לי תופעה מוזרה. אני דיברתי עם חברה adobe תמיכה קוויסופט, והם אמרו לי לא מטפלים בנושא תמיכה פריהנד 9. איך פותרים את הבעיה הזאת? אנא הושיעו לי עזרה בתודה מראש מיכאל [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם התוכנה Ai Booster של ASUS מישהו אולי מכיר את זה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
יש לי עכבר G5 התקנתי את התוכנה שמגיעה איתו (SetPoint) ולאחרונה התוכנה כל כמה שעות נסגרת וכל ההגדרות של העכבר חוזרת לברירת המחדל עד שמפעילים אותה מחדש מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה?
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אצל אחותי מותקנת המדפסת dj3650 של HP, הדיסק שמלווה עם המדפסת, לאחר ההתקנה והכל, משום מה כל התפריטים והאפשרויות הקשורות למדפסת, כל הקונפיגורציות והחלונות, או בסימני שאלה..או רוסית. ההתקנה עצמה בעברית אפילו, ממש הכל..אבל כל השאר ברוסית...יש למישהו מושג למה ? ועוד שאלה קצת יותר קשורה לפורום אחר אבל עדיין בנוגע למדפסת. היא לרוב נגיד יש לי מסמך ב PDF כלשהו וכשאני בא להדפיס אותו אז לוקח שנה עד שהיא מחליטה להדפיס, היא מכינה את עצמה עם הדפסת דפים מוזרים ולאחר אולי חצי שעה שעה היא מדפיסה (לבסוף).. למה ?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
היי כשאני נמצא בוונט, או כל תוכנה אחרת (או אפילו משחקים), כל פעם כשאני מנסה לדבר, המיקרופון משדר את הקול שלי ואת הסאונד שהמחשב שלי מפיק.. למשל אם אני שומע מוזיקה ברקע אז כל אחד איתי ישמע גם את המוזיקה ואם אני במשחק אז כולם ישמעו את הקולות של המשחק.. זה התמונה של הדרייברים..אני לא יודע למה, אבל הכל בג'יבריש הלוח הוא P35-DS3L של גיגה ביט http://your-images.org/pics/9e6fe9389234b1aca996a4ff85a68f31.JPG תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את העכבר לוג'יטק G5 שקניתי לא מזמן (ד"א הוא עכבר מעולה!!), ויש לי בעיה בתוכנה שלו. זה קורה בכל תוכנה אבל נגיד בתוכנה בבילון שאני רוצה ללחוץ על הגלגלת כדי שהבבילון יפתח. הבעיה היא שכשהתוכנה פועלת אני לוחץ על הגלגלת ולא קורה כלום, אבל כשהתוכנה סגורה הבבילון נפתח כמו שצריך. אני לא רוצה להשאיר את התוכנה סגורה כי קבעתי שם כמה מהירויות שאני צריך... מה לעשות??[br]פורסם בתאריך: 2.09.2007 בשעה 17:54:20 מישהו?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרטיס טלויזיה במחשב, כשהיה לי ווינודס XP הכל עבד כמו שצריך, אחרי שהתקנתי את ה 7 בכל פעם שאני פותח את התוכנה (WINPVR) הוא מביא לי את ההודעת שגיאה הזאת: ניסיתי לעדכן את הדריברים של הכרטיס אבל הוא רשם לי שיש לי את העדכון הכי חדש שיש... הינה הסוג של הכרטיס: תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס טלוויזיה מחובר למחשב GIGABYE GLOBAL TV CARD GT-PTV-AF-RH התוכנה שאני משתמש איתה זה PowerCinema עכשיו הדיסק שקיבלתי זה גירסא 5 של התוכנה וב-XP זה עבד מעולה בלי שום תקלה... עכשיו פירמטתי והתקנתי וינדוס 7 התקנתי את אותה גירסא 5 ואין סאונד.. אין סאונד רק בתוכנה ! במחשב עצמו יש...וידיאו רואים כמו שצריך אבל אין קול בכלל... התחלתי לחפש בהגדרות ואין שום דבר שאפשר לשנות שם בקשר לזה הורדתי גירסה חדשה של התוכנה 6 הסרתי את הקודמת התקנתי את החדשה ועדיין אותה בעיה.. נכנסתי לאתר של התוכנה ויש שם FAQ מצאתי שם את הבעיה והורדתי עידכון לגירסא 6 של התוכנה התקנתי אותה ועדיין...אין קול.. מה שכן בתוכנה עצמה יש גם נגן מוזיקה ודרכו כן אפשרי לשמוע מוזיקה..אבל בתוך הטלוויזיה …
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, רכשתי את המחשב הנייד הנל ותוכנת ה SYSTEM CONTROL MANAGER לא עובדת לי כלל. בגללה אני לא יכול לראות אינדיקציה כשאני מנמיך סאונד או בהירות וכו'.. בנוסף, לא עובד לי כפתור ה ECO. כשאני לוחץ עליו זה אומר לי שהתכונה לא עובדת במחשב זה ב WINXP. באתר כתוב במפורש כי התוכנה אמורה לעבוד במחשב זה על WINXP. ממש מוזר... לדעתי זה בגלל תוכנת ה ECO... יש למישהו פתרון? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי קובץ וורד באנגלית כאשר עשיתי העתק הדבק מהוורד לתוך התרגומטיק אז ראיתי את כל הטקסט מתורגם כמו שצריך. הבעיה היא שברגע שעשיתי העתק הדבק מהתרגומטיק לוורד חזרה אז במקום לראות עברית אני רואה ג'יבריש (ניסיתי לשנות פונטים ושום דבר לו עוזר) מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 5000 נקודות ואני מנסה להשיג את dirt 3, אבל כאשר אני מנסה לקנות את המשחק זה נטען הרבה זמן על המסך: Please wait while your order is being processed, Completed orders will display on past purchases page. אבל זה לוקח המון זמן. תודה לכל העזורים
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-