תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אם לוחצים CTRL+Enter יש השלמה ל-com איך אני הופך את זה ל-co.il? או שאפשר עם לחצני קיצור אחרים Firefox
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך כדי שאני אוכל להכניס טאג. אני יודע שזה פוגע באיכות וכ'ו. אל תתייחסו לזה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת אם יש פה מישהו שיכול לעזור לי למצוא תוכנות שבודקו את מפרט המחשב, ושיכלול גם חברה, מהירות, זיכרון.... תודה מראש, נוביש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה ,האם המשחקים שמופיעים בביקה אלה משחקים שבאמת קיימים או סתם קטעים שיצרו במיוחד ?? :jump:
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני צריך חבילת מקודדים שלמה לסרטים שיצליח להפעיל את כול סוגי הקבצים אם אפשר קישור תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולכם ! לאור מספר שאלות שקיבלתי בנוגע לרקע שעשיתי לתחרות הרקעים החלטתי לשתף אותכם במספר תוכנות (חלקם חינמיות) שאני נוהג להשתמש בהם. אז הבה נתחיל? 1) terragen תוכנה מצויינת הדומה ל bryce היא מסוגלת לרנדר סצינות פתוחות באיכות ובריאליזם מדהים והכי חשוב היא גם בחינם! החסרון היחיד שאם ברצונכם להכניס אובייקטים לסצינה תאלצו לעשות יצוא לתוכנה תלת מימדית אחרת. planetside.co.uk 2) I-TEX סט כלים מצויין ליצירת טקסטורות ורקעים , קיימים מגוון רחב של פילטרים ואפקטים המאפשרים ליצור טקסטורת מרשימות בשניות. הכלים האהובי עליי הם מנוע ה particles וכלי המסוגל להמיר כל חלק מתמונה לטקסטורה אפילו אם הוא נמצא בפרספקטיבה הכי מוזרה שיש זה הכלי הכי שימושי בתכנה. 3) d3DemoMaker2 תוכנה פשוטה א…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כמה שירים בקובץ WAVE ואני לא מצליח להפעיל אותם עם אף אחת מהתוכנות שיש לי, זה עושה רעש מעצבן כאילו שאין קליטה בטלויזיה או משהו... אולי גם תוכנה להמיר אותם לקבצי MP3 יכולה לעזור ד"א הקבצים הם ב-DTS עם 5.1 ערוצים לפי מה שהיה רשום בהורדה.. רציתי לבדוק איך שומעים מוזיקה שהיא לא בסטריאו נראה לי נחמד... וכן יש לי מספיק רמקולים לבדוק חח
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצטערת אם זה לא קשור לפה. טוב, לאחרונה ישלי בעיה עם המסנג'ר שלי. בעצם, לא לאחרונה. הוא פשוט מתנתק לי כל הזמן, כל כמה שניות/דקות. אני לא מסוגלת לנהל שיחה שלמה עם בנאדם כל זה נופל כל כמה שניות. עכשיו יש לי מודם חדש, והDSKL תמיד דולקת קבוע, אז אין נפילות באינטרנט מהסוג הזה. בנוסף ניסיתי להתקין אולי גרסא חדשה יותר. (היה לי את 9.0). לא עזר, זה המשיך. בבקשה עזרה.. אולי משהו באינטרנט שצריך להגדיר?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תכנה לתרגום של קבצי mpeg לקבצי avi מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה טובה ומאיפה להוריד אותה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
התקנתי ויסטה מחדש, משום מה כשאני מחבר את המצלמה שלי (NIKON D80) הוא לא מצליח לזהות אותה. חרשתי את האינטרנט וניסיתי כל מה שהציעו ולא מצאתי פיתרון. מישהו יכול לעזור? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל פעם שאני גולש אז קופצים לי פרסומות וחלונות קופצים וכל שבוע שבועיים הוא מוחק את ההיסטורים של האתרים שהתחברתי אליהם כמו FACEBOOK, GMAIL, או פורומים שהתחברתי אליהם למורות שהו מוגד בהגדרות שלא לעשות את זה וזה קורה רק בפיירפוקס!! מה לעשות אני כבר מיואש!?!?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה DAP) Download Accelerator) כל פעם שאני מוריד משהו דרך התוכנה הזאת המחשב נהיה איטי רצח! (זה אף פעם לא היה ככה- רק בזמן האחרון) אז כשבדקתי ב Task Manager (יש לי XP) ראיתי שהתוכנה מנצלת 100% מה cpu שלי! מישהו יכול לעזור לי? :'(
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! אני מחפש תוכנת OCR שתעבוד עם מחברות סרוקות, מיותר לציין שהן כתובות בכתב ולא דפוס. עד עכשיוו ראיתי רק תוכנות שעובדות עם דפוס מודפס, יש חיה כזו כמו שאני מבקש? תודה!!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מוריד סרטים למחשב בכל האכויות ואני רוצה להדביק אליהם תרגום....חיפשתי תוכנה המון זמן אבל התכנות לא היו יעילות לכן אם משהו יכול לשים לי פה קישור לתכנה קלה לשימוש להדבקת תרגום לסרטים למחשב, אנא שישלח לי לפה במהירות האפשרית בתודה יקיר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
(המשך של הכותרת) ל-PARTITION אחר. ניסיתי עם NERO אבל הוא נופל כשהוא מנסה לעשות BOOT מהדיסקים שהוא יצר. אין לי NORTON GHOST ואני לא מתכוון לקנות אותו בשביל זה... יש משהו חינמי שיעשה את העבודה כמו שצריך?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יכול להוריד הורדות ישירות במחשב כי כל פעם מתנתק לי האינטרנט! לכן אני רוצה לדעת אם יש תוכנה כזאת שלמרות שמתנתק האינטרנט היא תשמור לי על ההורדה. אני מנסה כבר כמה שעות להוריד את 3DMARK05 וכל פעם האינטרנט מתנתק באמצע!!! תודה לעונים
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם! מערכת ההפעלה שמותקנת אצלי במחשב היא Windows 7 Unlimate 32 Bit. אני לא שומע כלום במחשב...(וכן מותקן לי Driver של RealTek) לוח האם שלי הוא- GA-MA 770 UD3 Rev 2.0 תודה ערן
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם ישנם תוכנות המאפשרות בניית לחצני אתר ? תוכלו לרשום לי את שמותם זה דחוף!!!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתדביק לי כתוביות על סרטים ושאני לא אצטרך כל פעם לצרוב סרט עם התרגום שלו, להפוך את הקובץ כתוביות וכו'.. למישהו יש הצעות לתוכנות טובות וקלות לשימוש? תודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני פותר את הבעיה הזאת? יש לי כרטיס מסך :NVIDIA GeForce 6800 GS זאת נראת לי בעיה בקול [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, הורדתי דיסק שכתוב במילים קוראניות כנראה כי הדיסק משם...לכן לאחר שאני עושה EXTRACT בWINZIP קופץ לי הודעת שגיאה שאומרת כך: eror:the filename is incorrect ,הסיומת של שם השיר הוא כך ???????.mp3. כלומר כנראה אין תמיכה בשפה הקוריאנית מה עושים?... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין להעביר את תכולתו של דיסק ישן שאין בו חלונות עם גירסת דוס ישנה במחשב 486, לדיסק חדש כך שיהיה אפשר לעבוד איתו כמו עם הישן (תוכנות חישוב משרדי). הדיסק החדש פורמט, כך נאמר לי, עם גירסת דוס של חלונות 98. חיברתי את שני הדיסקים למחשב אחד ועשיתי פעולת העתקה של כל הקבצים מהישן לחדש. כאשר נשאלתי אם לעלות על COMMAND.COM לא אישרתי מה שבכל מקרה, כנראה, לא היה מתבצע בגלל שאלו קבצי מערכת. בתום ההעתקה הפעלתי את הדיסק החדש אבל קיבלתי הודעת INCORRECT DOS VERSION ובהפעלת התוכנות נעלמה העברית. ניסיתי לעשות SYS מהדיסק הישן לדיסק החדש וקיבלתי הודעת INVALID PATH OR SYSTEM NOT FOUND. ניסיתי להתחכם ולהעביר את הדוס הישן ממחשב אחר לדיסקט וממנו לדיסק החדש ושוב קיבלתי הודעה שזה לא דיסקט מ…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא את הדרייבר לLAN של לוח האם: getaway intel south lake d915gse.. אשמח ללינקים, ותודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאני מנסה להיכנס זה עושה לי הודעה שרשום שם..AN internal application error has occurred ..... ניסיתי למחוק את זה דרך הוספה והסרה של רכיבי וינדוס והתקני מחדש ועדיין יש את זה....... עם מישהו בבקשה יכול לעזור לי אני הודה לו מאוד........כי אני לא יכול לראות באינטרנט (עם מישהו יכול גם להציע לי תחלופה לוינדוס מדיה פלייר לאינטרנט שאני יכול לראות קטעי וידיאו שם אני גם יודה לו......
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-