עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אהלן, אני עומד לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה (ווינדוס 7 אולטימייט). עם איזו תוכנה אני יכול ליצור גיבוי לשחזור או יצירת IMAGE לשחזור (דרך הבוט או ישירות מהווינדוס) ? שאלה בנושא , בזמן שיחזור הIMAGE - כל מה שקיים על אותה מחיצה בהארד דיסק נמחק לחלוטין? תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  2. Started by JohnnyBravo,

אז הורדתי כמה סרטים מהתוכנה ואני רוצה לסדר אותם בתיקייה אחרת.הבעייה היא שאם אני מזיז אותם מהתיקיה הנוכחית אז uTorrent כבר לא מזהה אותם.איך לעדכן את התוכנה עם המיקום החדש? אם אני עובר כאן על איזשהוא חוק אז לנעול את הדיון במיידית. למרות שמדובר כאן רק על התמצאות בתוכנה-אז אולי זה גבולי

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  3. Started by Vega,

אודה לכם מאוד אם תשלחו לי לינק או תגידו לי מאיפה להשיג. **אם ההודעה הזו עוברת על חוקי הפורום אני שולח לכם (המנהלים) התנצלות מראש.

4. Started by IlanF,

חשבתי בהתחלה שזה קורה בגלל שחברים שלי עברו לICQ 6, אבל דיברתי עם אחד שיש לו עדיין את 5 וזה לא מציג עברית צריך עזרה :s05:

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  5. Started by itaysk,

אני שם סרט DVD בכונן מנגן אותו הכל טוב. אם אני משתמש ב TVOUT כדי לראות בטלויזיה לא רואים כלום...כנראה בגלל ההגנה מהעתקות לא? יש פתרון לזה?

• 8 תגובות
    • 987 צפיות
  6. שלום לכולם יש לי בעייה בדפדפן שאני נכנס אליו המרחק התצוגה מרוחק, וקטן.... עכשיו תמיד שאני מקריב את התצוגה בעזרת לחיצה על מקש CTRL ועל מקש + , הבעיה היא שאני צריך לעשות את זה ידנית כל פעם בכל אתר אחר שאני גולש אליו, גם כאשר אני מוחק קבצי קוקיז המרחק התצוגה חוזר לרגיל (לקטן) ... זה פשוט מאיק ומעצבן.... יש דרך בהגדרות של הדפדפן להגדיר את המרחק שמתאים לי אישית מבלי שהוא ישתנה בכל פעם, ושהוא יהיה מוגדר לכל האתרים מבלי להגדיל את התצוגה ידנית בכל אתר ואתר ?? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  7. Started by X-BLADE,

אני לא מצליח למצוא את הדרייבר לLAN של לוח האם: getaway intel south lake d915gse.. אשמח ללינקים, ותודה מראש.

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  8. Started by MightYaad,

אני יודע שהפורום מדבר על עיצוב במחשב אך מאחר שיש כאן מעצבים רבים קיוויתי שאקבל כאן עזרה... יש לי מרפסת שבניתי בחוץ ואני מתלבט איזה צבע של תאורה לשים בה.... יש אפשרות לצבע כחול צהוב לבן אדום וירוק... אני צריך שהצבע גם יהיה יפה וגם יספק מספיק אור כדי להאיר את המרפסת.... יש להדגיש כי המנורות יהיו מכוונות לצמחים ולא ישירות על המרפסת... יש לי גם מנורת פלורסנט רגילה ומנורת פלוטרסנט אולטרה סגול אם למישהו יש רעיון איך לשלב את זה...

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  9. Started by sos,

שלום! אני יודע שפתחו כבר תרדים על הנושא הזה אבל חיפשתי ולא מצאתי פתרון. קיצור הבעיה שלי היא שאני מצליח לראות סרטונים מיו טיוב אבל מאתרים כמו ynet ו-nana אני לוחץ פליי ואז לא קורה כלום. התקנתי דרייברים של כרטיס מסך וקודדים מחדש ולא עזר.

• 10 תגובות
    • 987 צפיות
  10. Started by KoDkOd,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה חינמית שאני יוכל להעביר דרכה שיעור,כלומר שיראו את המסך שלי ויכלול צ'אט או משהו דומה. אני ישמח להצעות, תודה וסופש נעים 8)

11. שלום , פירמטתי את המחשב ושחכתי לשמור את המועדפים רציתי לדעת אם קיימת תוכנה שתוכל לשחזר לי אותם?

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  12. לא יודע למה או מה עשיתי אבל אני לא יכול לראות שום סרט במדיה פלייר על מסך מלא! למה זה קורה? איך מסדרים את זה?

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  13. Started by TscR,

שלום לכולם יש לי את הכרטיס טלוויזיה WinTV-PVR-150 ואני רוצה להקליט ממנו. רק עם המדיה סנטר של הויסטה הצלחתי להקליט כמו שצריך. אבל מכיוון שאין לי יותר ויסטה אין לי איך להקליט. ניסיתי את התוכנות הבאות: windvr 3 intervideo home theater segatv ואפילו עם התוכנה של הכרטיס זה עושה לי שגיאה כזאת. אפשר עזרה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  14. Started by KoDkOd,

שלום,אני מחפש מעבד תמלילים שיעבוד בדוס ויעבוד גם במערכת חלשה 133 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  15. Started by ^HocK^,

*למנהלים לא הייתי בטוח באיזה פורום לפרסם אז במידת הצורך אנא תעבירו* היי, יש לי בעיה קלה , כאשר אני מנסה להפעיל אצלי סרט במחשב , יש בעיה או שישנו קול והסרט עצמו לא זז (התמונה לא משתנה) פעם זה עבד אבל בזמן האחרון זה לא עובד, או שיש תמונה והקול לא מתאים, יעני יש איחור של כמה שניות בקול לאחר התמונה. תודה מראש, יאן

• 8 תגובות
    • 987 צפיות
  16. Started by avivlyaviv,

חברה יש לי בעיה מוזרה. כשאני רואה סירטון (אתרים כמו YOUTUBE) לסרטון לוקח הרבה הרבה זמן לעלות בכלל להתחיל לפעול. אם בד"כ הסירטון עלה תוך 15 שניות גג עכשיו יותר מדקה. מחתי קוקיז,קבצים שמורים, הפעלתי CCLEANER, התקנתי flash 10 מחדש.... Help/// :-\

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  17. Started by zigdon24,

בטעות מחקתי את דרייבר כרטיס המסך. יש לי ווינדוס 7 64 ביט ולא מצאתי דרייבר לכרטיס מסך מובנה אלא רק ל32 ביט . תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  18. זה מה שקורה כשאני לוחץ על ההתקנה. חשוב לציין שיש לי רק כונן אחד ובו ה250GB, מסוג NTFS.

• 13 תגובות
    • 987 צפיות
  19. מישהו מכירתוכנה המקליטה, עם מצלמת רשת רגילנ וגם קול.

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  20. Started by y_i_c,

מישהו יודע איך אני מוסיף קאונטר לשרת?

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  21. Started by Gothic,

הורדתי את התוכנה סבבה דיסי... הכנתי את ההגדרות כמו שצריך כל מה שעלי כעת לעשות זה לשנות את ההגדרות של הנתב(ראוטר) שלי....אין לי בעיה לעשות זאת...הבעיה היא שאם אעשה זאת.המחשב שלי לא יהיה מוגן. וזאת בגלל שאין לי פיירוול. לא,אין לי הוא לא עובד הוא מקולקל אני מתארת לעצמי שהתקנת פיירוול חדש יותר מסובכת ממה שזה נראה... אז שאלה יש לי האם הסיכון ,בהנחה ואני כן אפתח את הפורטים דרך הנתב,גבוה מספיק כדי שהאקר מסוים או כל סוס טרויאני יכנס?או שזה לא כ"כ קריטי...מה כדאי לי?מה עלי לעשות?

22. שלום לכולם וחג חנוכה שמח! לא מכבר רכשתי בארה"ב iPOD Touch 16GB 2G , מכר שלי בארץ סיפר לי שיש הגבלות למיספר המחשבים שאפשר להתחבר לספריית הITUNES שלהם עם IPOD נתון! (הוא אמר כחמישה מחשבים כמדומני). שאלותי הן: 1. האם זה נכון? 2. האם יש דרך לעקוף את זה? 3. האם מדובר רק לתכני DRM (דהיינו, תכנים שנקנו והורדו מITUNES) 4. האם ניתן לאפס את המספר הזה? אני אשמח לשמוע כל דבר שיש לכם להגיד בנושא, סיפורים אישיים, הצעות וכו' תודה מראש וחג אורים שמח לכולכם! רועי

• 10 תגובות
    • 986 צפיות
  23. Started by JediMaster,

שלום לכולם שמעתי שיש גרסה משופרת של Emule בשם Emule Cow מישהו יודע על מה אני מדבר? למישהו יש לינק?

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  24. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

החל משלשום אני מקבל את ההודעה הבאה עם כל הפעלה של התוכנה... למישהו נוסף אולי זה גם קורה?! :-\

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  25. Started by tzilber,

בערך שבועיים שאני מקבל הודעות כאלה --------------------------- WinZip --------------------------- Cannot open file: it does not appear to be a valid archive. If you downloaded this file, try downloading the file again. --------------------------- OK Help --------------------------- בהורדת כמעט כל סוגי zip, rar. בדקתי וירוסים או כל פגע אחר. יש לי את הגרסאות האחרונות של winzip winrar winace. בכולן אותה תוצאה. כבר כשאני סורק וירוסים גם בקבצים שאמורים להכיל יותר מקובץ אחד, ההודעה בזמן הסריקה היא כי נסרק קובץ אחד בלבד. יש למישהו רעיון מה לא בסדר? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 986 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.