תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי רווחים ענקיים בין השורות בוורד. יש דרך להקטין אותם? לדוגמה, במקום לרשום הוא רושם
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה להחליף את תכנת הפיירוול שלי (כרגע KASPERSKY) - רציתי לדעת איזה תוכנות מומלצות חוץ מ ZONE ALARM - אני רוצה תוכנה שלא תהיה כבדה על המערכת...
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני גולש באניטרנט והרוב האתרים מתנתקים לי כול הזמן .החלפתי כמה דפדפנים והבעיה ממשיחה אותו דבר ודברים אחרים כמו ביטורנט וכול מני תוכנות לא מתנטקים..
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה, אבל בימים האחרונים כשהיוטורנט פתוח, אני לא מצליח להיכנס לאף אתר. גם אחרי שאני סוגר את היוטורנט, כאילו לוקח למערכת כמה דקות לאפס את עצמה ורק אז אפשר לגלוש. לא שיניתי את מהירות העלה, ולא נגעתי בהגדרות. סרקתי וירוסים וספייוור, וזה לא מצא משהו מיוחד.
-
- 9 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בVLC להצגת סרטים, ולאחרונה הופיעה בעיה מוזרה. כאשר אני מנסה לפתוח תרגום, האות האחרונה בשורה קופצת לתחילתה. לדוגמא השורה "אבגדה." תראה כך "ה.אבגד" למישהו יש פתרון לבעיה? התרגום הוא SRT
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום רב, אני כרגע מועסק בחברה, בה במסגרת התפקיד, יוצא לי להשתמש בתיבת דואר אלקטרוני של Gmail, של החברה(הכוונה היא שהסיומות הן של החברה בסגנון הבא Silky@nameofthecompany.com). כשקיבלתי את המייל והססמה מיד שיניתי אותה למשהו שידוע רק לי, אך היום קיבלתי מייל שאומר שססמתי שונתה(מטעמים כאלו ואחרים), מה שנותן לי להסיק שלאיש ה IT בחברה יש יכולת לגשת לחשבון שלי בדרך עקיפה. השאלות שלי הן כדלקמן: 1: האם יש באפשרותי דרך לבטל את האפשרות של איש ה IT לגשת לחשבון שלי? 2: האם יש לי דרך לשלוח מיילים משרת אחר שיופיע "כאילו" שלחתי מהדואר חברה? תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 952 צפיות
-
-
קניתי היום מאורר נוסף ואני רוצה לבדוק מה הטמפ' של המחשב איתו למישהו יש לינק לתוכנה?
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שאני מוריד סירטונים אני רק שומע ולא רואה כלום מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
אודה לכם מאוד אם תשלחו לי לינק או תגידו לי מאיפה להשיג. **אם ההודעה הזו עוברת על חוקי הפורום אני שולח לכם (המנהלים) התנצלות מראש.
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת אם יש פה מישהו שיכול לעזור לי למצוא תוכנות שבודקו את מפרט המחשב, ושיכלול גם חברה, מהירות, זיכרון.... תודה מראש, נוביש.
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
-
שלום הייתי צריך לפרמט את המחשב לפני כחודש והחלפתי ווינדווס בהזדמנות לפני שאחד מהם ידפוק לי את המחשב (החלפתי לווינדווס מי) ולמרבה הפלא כשניסיתי לראות סרט במדיה פלייר לא ראיתי שום דבר רק שמעתי קול, ניסיתי לראות בכל הפורמטים האפשריים ולא עבד אחר כך הורדתי תוכנה אחרת לראות בה סרטים וגם היא לא עבדה, ניגשתי לחבר שלי שאלתי אותו מה הוא ממליץ לעשות והוא אמר לנסות להוריד דיירקט איקס 8 היתה לי גירסא קודמת ניסיתי את זה הורדתי ולא עבד בסוף נכנעתי ועשיתי בדיירקט איקס כל מיני טסטים בדיספלי ואם פתחתי סרט ועשיתי את הטסטים האלה באותו זמן ראיתי את הסרט עד שהוא ניגמר ואז עוד פעם אותו בעיה נ.ב. המחשב נכשל בבחנים (test directdraw, test direct3D) אני כבר נואש ולא יודע מה לעשות עזרו לי בבקשה ת…
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
איך אני עושה ב Nero שלא יסגור דיסקים? ואיך אני עושה שקודם כל הוא יעתיק את הדיסק לHard Disk ואחר כך לדיסק? תודה
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מדריך שיעזור לי להגדיר הגדרות באימיול 4.2 אני יודע שזה מגיע מוגדר, אבל יש לי איטרנט מהיר של 2 מגה בייט ואני רוצה להגדיר את האימיול נכון כך שהקבצים ירדו לי במהירות גבוה. למישהו יש מדריך להביא לי? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תכנה לתרגום של קבצי mpeg לקבצי avi מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה טובה ומאיפה להוריד אותה?
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
מחפש תוכנה כלשהי חוץ מ-CPU COOL אין לי שום דבר נגדה, אחלה תוכנה אבל אני רוצה להשוות נתונים. אז תודה מראש!!!!
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
-
שמעתי על התוכנה הזאת ומעניין אותי לדעת מה היא עושה??
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום יש לי את התוסף בדפדפן, משהו יכל להסביר לי מה זה מסננים ואיך זה עובד? אני פשוט מוסיף כל מסנן שאני מוצא... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום! כשאני עושה כיבוי למחשב מופיע לי כמו סיים משימה על המילים ...dde server ואני חייב לעשות סיים משימה בשביל שהתכבה לי! מישהו יודע מזה? זה יכול להיות ריגול? איך מסדרים את זה??? יש עוד בעיה שלא נראה לי קשורה, שהדפדפן נתקע ואני חייב לעשות לו סייםפ משימה ואז הוא נפתח נורמלי עד ש... יש לי Internet Explorer 7 בעברית אשמח אם תעזרו לי :yelclap:
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, יש לי חשבון באתר של logmein. ויש לי מחשבים שמותקנת עליהם התוכנה ובכך מתאפשרת שליטה מרחוק על המחשבים . לראשונה ניסיתי להוסיף מחשב , כרגיל לחצתי על ADD COMPUTER, הורדתי והתקנתי את התוכנה, הבעיה שאחרי שהתקנתי הסמל מופיע בשורת המשימות אבל כתוב "logmein enabled but offline " ואין אפשרות להתחבר למחשב-באתר הוא מופיע offline . ניסיתי לכבות את ההגנות חומת אש אנטי וירוס וכדומה-ניסיתי להסיר ולהתקין שוב את התוכנה-שום כלום ניסיתי למצוא תשובה באתר שלהם או בפורומים שלהם גם לא עזר. איך פותרים את זה ? תודה למשיבים המבינים
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה טובה (וחינמית, אם אפשר) שתאפשר לי לחתוך קובצי מוזיקה (בעיקרון mp3), כך לדוגמא לחתוך שיר ולקבל רק את הדקה הראשונה עד הדקה השניה. תודה מראש ;D
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום רב, נעלתי קובץ WORD עם סיסמא ושכחתי אותה, יש אפשרות לשחזר אותה?
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
היי! אני מחפש תוכנה לBluetooth לעברת נתונים בין מחשב לסלולרי. קניתי dongle BT למחשב ואני ממש לא אוהב את התוכנה שלו. יש לכם מה להציאה בנושא?
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום הורדתי אלבום תמונות וזה הוריד לי אותו בWINRAR אבל כאני רוצה לחלץ זה רושם לי להביא סיסמא . הבעיה היא שאני לא זוכר מאיפה הורדתי את זה כי הורדתי את זה לפני הפירמוט שעשיתי למחשב . עכשיו השאלה שלי זה אם יש איזשהי דרך לחלץ את זה ? תודה מראש. עריכה:לא חשוב הצלחתי למצוא את הסיסמא . אפשר לנעול .
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-