תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, השעון בסרגל העבודה מראה לי שעה אחרת כל פעם, כל פעם שאני מכוון אותו אחרי זמן מה הוא מראה שעה אחרת, כנראה אחרי הדלקת המחשב. יש דרך לסידור?
-
- 7 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לכולם, פרמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס 7 גרסא 32 ביט, לפני שפרמטתי השירים הופיעו בעברית כולל בתוך התוכנה עצמה. לאחר הפרמוט אני מניח שהתקנתי את המדיה פלייר לפני שהתקנתי עברית בווינדוס, בכל מקרה התקנתי עברית בווינדוס והמדיה פלייר מציג לי את רוב השירים בעברית בכתוביות של ג'בריש, ניסיתי למצוא דרך להתקין את המדיה פלייר מחדש אך ללא הצלחה תודה מראש לכל העוזרים=)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מועדים לשמחה, אם ההודעה לא קשורה לכאן אז זה בסדר אם תעבירו אותה לא הייתי בטוחה איפה לכתוב אותה יש לי בעיה אם השרתים באימיול: השרת של הKAD מתחבר ואילו בלשונית של "שרתים" לא כתוב לי מחובר אז אני לוחצת על המקש שבצד ימין זה מנסה להתחבר אבל לא מצליח ואומר שאין שרתים תקינים (הסימן של האימיול בשורה העליונה -בשורת הפונקציות הכללית,כן מחובר)-זה אומר שהשרת של הEDK2 לא מצליח להתחבר לפעמים כשאני פותחת את האמיול הוא אומר שיש שרתים מעודכנים שצריך להוריד ניסיתי לעשות את זה אבל זה לא עזור(או שאני לא עושה נכון) מקוה שהבעיה שלי הובנה,כי קשה לי להסביר אותה תודה רבה, לילה טוב וחג שמח!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל רשימת השרתים באימיול שלי נמחקה, וכתוצאה מכך קצב ההעלאה וההורדה הוא מן הסתם 0. איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
התוכנה עושה לי SEND DONT SEND ברגע שאני מנסה לעלות קובץ
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
התקנתי התוכנה אבל כשהיא מופעלת (יוצרת/מוצאת לי IP חדש) אין לי אפשרות לגלוש לאתרים בארץ למה? האם יש תוכנה מומלצת אחרת לשינוי/הסתרת ה IP ?
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
שאני מוריד מהאתר את התוכנה MHDD http://hddguru.com/download/software/mhdd/mhdd32ver4.6iso.zip זה מה שפירסמו בסטיקי של פורום חומרה. זה יורד לך בתור קובץ ZIP שבתוכו נמצא קובץ ה ISO. עכשיו שאני מחלץ את הקובץ ISO מתוך הZIP הוא שוקל 1.5 מגה בערך... אבל שאני פותח את הקובץ ISO אין שום קובץ ושום כלום בפנים גם לא מוסתרים . אז מה כאילו ליצרוב ככה על ריק ? ובסוף סתם אין כלום בדיסק תורידו את הקובץ תבינו יותר טוב.
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש לי בעיה בתוכנה "sopcast" למי שלא מכיר, תוכנה שבאמצעותה אפשר לראות שידורים של משחקי ספורט וכו'... בכל מקרה, כשאני מנסה לראות שידור זה רושם לי את השגיאה "cannot access sopcast service" השידור עובד מאה אחוז, ניסיתי עם הרבה שידורים ככה שזאת לא יכולה להיות הבעיה, בנוסף מחקתי והתקנתי מחדש וזה לא עזר. הבעיה היא דיי נפוצה וחיפשתי בפורומים אחרים בעולם אבל לא הצלחתי למצוא פתרון, מי שיעזור לי אני יודה לו
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי קובץ וורד באנגלית כאשר עשיתי העתק הדבק מהוורד לתוך התרגומטיק אז ראיתי את כל הטקסט מתורגם כמו שצריך. הבעיה היא שברגע שעשיתי העתק הדבק מהתרגומטיק לוורד חזרה אז במקום לראות עברית אני רואה ג'יבריש (ניסיתי לשנות פונטים ושום דבר לו עוזר) מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם, משום מה המחשב שלי לא מוכן להפעיל את התוכנה nikon capture nx2 : http://img99.imageshack.us/img99/7841/63448071id4.jpg ניסיתי להתקין אותה מחדש והבעיה לא נפתרה. חשוב לציין שבמחשב אחר בבייתי התוכנה עובדת כראוי. למישהו יש פתרון ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום יש לי איזשהי התלבטות בקשר תוכנה שהוא סורק את ה registery ומוצא את כל מה שלא טוב הוא נותן לי רשימה אני כמובן לוחץ על תקן עכשיו הוא מוחק הכל עכשיו שאלתי היא כך: ברגע שאני לוחץ על REMOVE האם יש סיכון שיקרה משהו למחשב או למערכת ההפעלה כי יש REGISTERY שנמצאים גם שם לא יקרה כלום אם אני יעשה remove תודה
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
שלום יש לי תוכנה active boot disk ver. 4.0 שעולה לי שולחן עבודה אני פותח חלון "סייר מחשב שלי" אני רואה קבצים שלי.ובוחר תיקייה שהיא בגודל 1GB. ועושה "העתק" ואח"כ לוחץ "הדבק" ומעתיק תיקייה לכונן מחיצה אחרת. אבל יש בעיה אני לא רואה שצריך ליפתוח חלון קטן נוסף בזמן העתקה נותן לי לדעת כמה זמן מעתיק קבצים. וגם רואים בחלון בזמן העתקה פס זז ארוך שמראה מעתיק קבצים. בזמן העתקה איך פותחים חלון קטן שיהיה לי פס ארוך זז שמראה לי שהוא מעתיק קבצים? בתודה מראש מיכאל
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה Adobe Acrobat 6.0 ME גירסה מלאה. יש לי מדפסת משולבת עם סורק, סרקתי 2 מסמכים. ושמרתי אותם בקובץ סיומת PDF של לתוכנה Adobe Acrobat 6.0 ME פותח תוכנה Adobe Acrobat 6.0 ME וגם פותח 2 מסמכים שסרקתי אותם. אני רוצה להפוך 2 מסמכים לאחד ברצף. כאילו אני רואה 2 מסמכים ברצף. עולה ויורד. ולשמור מסמך קובץ אחד בסיומת PDF. איך עושים? מיקי
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
תמונה שווה אלף מילים: מה עושים?!? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה והכל טוב עד שבאתי לפתוח את התוכנה אני פותח וזה עושה לי שגיאה After Effects can't continue: sorry , After Effects has Crashed. See http://adobe.com/support/products/aftereffects.html (0 :: 42 לא הבנתי כלום באתר הזה ניסיתי להתקין מחדש ולא עזר
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה Adobe Premiere Pro 2.0 ואני לא מוצא איפה אני יכול לשים את הסיריאל שלי ... תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
לאחר שטענתי לתוכנה מספר דיסקים עם קבצי MP3 ושמרתי את הקטלוג התחלתי לקבל המון הודעות שגיאה מעצבנות כאלה שתקעו את התוכנה. האם מישהו שמשתמש בתוכנה בגירסא הזו ונתקל בבעיה הזו? אם יש לכם המלצה לתוכנה אחרת טובה יותר שתומכת בעברית אני אני שמח לשמוע. תודה :bunny:
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
יש לי בעיה בתוכנת הביטרונט Azurus התוכנה מציגה את עצמה כ חסומה על ידי הפיירוול שלי אבל אני לא רואה את זה רשום בהגדרות הפיירוול ובגלל זה התוכנה לא מצליחה להוריד מהר אז אם מישהו יודע למה התוכנה עושה את זה או איך להגדיר את הפיירוורל שלי זה ממש יעזור לי אם הוא יסביר פה איך לעשות את זה תודה מראש לכול העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום מה שלומכם ? אני חדש לפה לא מזמן הורדתי תוכנה BitComet_0.60_setup הכול יפה התקנה עבד .. אני אני רוצה להוריד משחקים למשל פיפא תמיד מוריד לי בסביבות 6 קיי גם אימול לחברים שלי הם מורדים בסביבות 100 קיי איך עובד להם , בקיצר תוכנה שיתוף הכול מוריד איטי אני לא מבין מה לא בסדר אולי אני חושב בעיה ראוטר לא ? יש לי מודם רשת הוא Alcatel שמחובר ל3 מחשבים .. תודה חג שמח (: אם לא הבנת אותי נכון תשאלו אותי
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
סוף שבוע נעים לכולם. לאחרונה הורדתי את התוכנה Bitcommet ואני מעוניין לפתוח לה פורט... נכנסתי להגדרות של התוכנה, בחרתי באפשרות להאזין לפורט 60003 ,ביטלתי את האפשרות השלישית ב"מתקדם-> חיבורים" , בראוטר פתחתי פורט ל 60003 לאיי פי הסטטי שלי ומשום מה כשאני נכנס לאתר http://www.canyouseeme.org/ כדי לבדוק אם אפשר להאזין לפורט הזה הוא רושם לי ...Error: I could not see your service on ביטלתי את ה firewall שלי ובכל זאת הוא רושם לי את ההודעה הזו.. ניסיתי גם עם פורטים אחרים וזה לא עבד לי.. התוכנה מורידה לי קבצים אבל באיטיות מוגזמת.. 10 K ופחות , יש לי חבילה 1.5 והאינטרנט שלי טס.. רק בתוכנות השיתוף יש לי בעיות מסוג זה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
-
יש אפשרות להפוך את העברית בקובץ כדי שבסוף זה יהיה טוב? ועוד שאלה, מה זה HEBREW IW?
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
כשאני רוצה לעשות איחוי לכונן לאחד הכוננים C/D, המד של האיחוי תקוע על 0% ולא זז גם אחרי שעתיים. בעבר עשיתי איחוי לכוננים ועבד, היה לי את הבעיה גם בעבר ומה שעזר זה רק פירמוט למחשב, לא פרמטתי בשביל התוכנה! אבל אחרי פירמוט התקנתי את התוכנה ועבד טוב עד שאחרי כמה זמן שוב אותה בעייה. מה אני עושה? מחקתי את התוכנה התנקתי מחדש מה מה לא עשיתי לא עוזר תודה רבה לעוזרים..! יום טוב!
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לאחר שהתוכנה מוצאת איזה דרייברים לא מעודכנים היא לא יכולה להוריד אותם אני לוחץ NEXT ואחרי זה ליד 2 ההורדות יש איקס אדום מישהו יודע מה הסיבה??
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אהלן. הכנסתי סרט mpg וניסיתי לחתוך אותו ואז אני מקבל הודעה כמו בתמונה. חשוב לציין, לקובצי Avi הוא לא עושה את זה וחותך כמו שצריך. והקובץ נמצא במקום ועובד כמו שצריך בגלל זה אני לא מבין למה הוא כותב פגום.. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה.. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-