תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
זה עושה לי ככה: זה מעצבן בטירוף ואני לא יכול להשתמש בקספרסקי... כנ"ל זה עושה לי על תוכנות אחרות....... כמו ווינאמפ.. אותה שגיאה... לא ניסיתי על תוכנות אחרות אבל זה קשור לאנטי ווירוס אני יודע... ונירא לי שיש לי כמה ווירוסים אבל אני לא יכול לעשות SCAN... כי זה עושה לי את הבעיה. תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הבעיה הזאת ידועה בווינדוס2000 שהקצב ריענון מתחלף ל60hertz כאשר מחליפים רזולוציה... יש תיקון לבעיה של nvidia אבל משום מה הוא לא עובד על XP. אני מקבל את ההודעה הזאת שאני מנסה להפעיל את התיקון. אגב אני משתמש בdet21.81 xp. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור באחד המחשבים. הבעיה שהמחשב הספציפי הזה לא מתמודד טוב עם קבצי CAB וRAR. בהתקנת תוכנות שמשתמשות בפורמט דחיסה - CAB , המחשב אומר שאינו מצליח לאתר את הקובץ למרות שפיזית הוא קיים בכונן\כונן נייד\דיסק. במידע ואני מצביע על הקובץ ידנית, אני מקבל הודעה שישנה בעיה בקובץ\ רשת\דיסק ההתקנה. מה שלא הגיוני הוא שאותם התוכנות במדוייק מפעילות שני מחשבים נוספים אצלי בבית ללא שום בעיה. בעיה נוספת, אני מוריד הרבה , משתמש בIDM בהורדה של קבצי RAR מהאינטרנט. המון קבצים יוצאים פגומים. אותם הקבצים בהורדה ע"י מחשב ע"י אותו הIDM יוצאים תקינים לחלוטין. חשוב להגיד שהמחשב נקי ומטופל היטב, כול התוכנות נוסו על מחשבים נוספים אצלי בבית ומחשבים נוספים. בשאר המחשבים אין …
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי, יש לי DVD מקליט +R ברגע שסיימתי להקליט וסגרתי את הDVD אני לא מצליח לקרוא את החומר הקיים במדיה בשום מקום חוץ מDVD שונים (כלומר לא מחשבים וכוננים חיצוניים כאלה ואחרים). מבחשב הכונן קורא את זה שטח פנוי 0 קיבלוביט שטח בשימוש 0 קילוביט. חייב למצא פתון שאוכל להיכנס למדיה ולמשוך את החומר הקיים (כזכור הוא קיים כי אני רואה במכשיר DVD פשוט) האם תוכלו לעזור לי בבקשה ? תודה! שבת שלום
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
הגיע לי מכתב לאימייל בעברית והאימייל לא תומך בעברית ולכן אני לא יכול לקרוא אותו ,מישהו יכול לעזור לי והאם יש איזה שהיא תוכנה שאני יכול ל"צלם" את המכתב? כול עזרה שהיא תעזור תודה.
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מה עושים? ממה נובעת הבעיה? האם חסרה לי תוכנה? תודה
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי , שנה טובה וחג שמח לכולם . יש לי כונן CD יחיד במחשב: צורב DVD חדש של PIONEER דגם PVR-111 . קנו לילד שלי מקלדת COMFY-NG מתנה ליום הולדת (הוא בן שנתיים ), עם המקלדת מגיע המשחק "צעדים ראשונים". הצורב אכן מתקין את התוכנה בלי שום בעיות אבל כאשר הוא מנסה להריץ את המשחק אני מקבל הודעת שגיאה שהמשחק יכול לרוץ רק עם עותק חוקי . העותק הוא חוקי והמשחק עובד מצוין וזאת אני יודע משום שניסיתי להריץ את המשחק בכונן סידירום רגיל במחשב אחר (לא שלי). כאשר דיברתי עם התמיכה של קומפי, הציעו לי להסיר תוכנות המדמות כונן וירטואלי יש לי NERO והסרתי אותה אך המשחק עדיין לא עובד. אני פונה בפורום הזה משום שאני לא יודע לאיזה פרום לפנות בדיוק. אני חושב שהמשחק מוגן מצריבה ובגלל שצורב מנסה לקרוא…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית כמה דיסקים של הסדרה חברים, הדיסקים הם דו-צדדים ומלפני כמה ימים המחשב שלי לא מסוגל לקרוא את צד b של הדיסקים. בדקתי את הדיסקים במחשב אחר והם עבדו כראוי (שני הצדדים), הבעיה היא לא בתוכנה של קריאת הדיסקים אלא נראה לי שהבעיה בשלב הקודם של קריאה על-ידי המחשב עצמו. האם קיים פתרון? ד"א אני מקווה שכאן (ולא בפרום חומרה) צריך לפרסם מודעה זו, אם כן אשמח אם מנהלי הפורום יעבירו דיון זה. בתודה מראש Zilberberg
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
לא מצליח לקרוא קבצי מיני דאמפ עם WINDOWS DEBUGGERS TOOL הוא כותב לי את ההודעה הזאת:
-
- 9 תגובות
- 989 צפיות
-
-
ככה כבר הרבה זמן אני מחפש פיתרון לבעיה והחלטתי לפנות אליכם, ככה אני יודע שקיימת אפשרות לנעול את הקובץ WORD כלומר, שתוכל להיכנס אליו אבל לא תוכל להעתיק ממנו שום דבר (לא תמונות וחומר כתוב) עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע איך אני עושה את זה ואם בכלל זה אפשרי (בלי תוכנות נוספות) אז כל מי שיודע איך אני יכול לעשות את זה (לנעול את הקובץ WORD לשימוש אלה רק שיוכלו לקרוא אותו) אשמח לקבל ממנו תשובה בהודעה פרטית או פה באשכול אם יש לכם איזה מדריך או משהו שיכול לעזור גם טוב ואודה לכם (ואפשר ליצור איתי קשר דרך המסנג'ר) *לנעול את הקובץ הכוונה שלי היא שתפתח אותו רגיל ולא תוכל להעתיק ממנו כלום* תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה הורדתי B&W 2 ויש לי כרטיס מסך שלא תומך בפיקסל שאדר[ג'יפורס 4 MX ] עכשיו שמעתי שיש תוכנה שכאילו "מערימה" על המחשב וגורמת לו לחשוב שיש לי את זה למישהו יש מושג מה שם התוכנה ואיך משתמשים בה? \ תודה מראש יואב
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-
-
-
המחשב מעלה לי סימן של X אדום ואיפה שהשעון במחשב והורדתי תוכנת SPY בשם SPYBOT וזה לא עוזר הסימן לא יורד
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום חברים עכשיו יש לי בעיה מעצבנת עם האוטלוק הוא מראה את התפריטי והכותרות בג'יבריש. עכשיו האאוטלוק הוא גרסא עברית שמותקן על מערכת הפעלה win xp pro באנגלית serivce pack 2 בכל מקרה כל פעם שאני עושה את הדבר הזה באקספלורר בתצוגה של הקידוד זה חוזר למה שבא לו למרות שבחירה אוטומטית לא מסומנת. נסיתי גם להתעסק קצת עם הOffice font tool לפי איזה מדריכון שראיתי וגם לא עזר. אני נואש חברים אם מישהו פה יודע את הפיתרון.. ד"א אני חייב לציין שהתקנתי את כל הhebrew שהיה והכל בררית מחדל לעברית. אם למישהו יש מדריך כולל בבקשה.. זה יכול ממש לעזור לי או איזה פאטצ' מתקן בנתיים אני מנסה להוריד את האופיס 2007ץ
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה באינטרנט ורציתי לשאול משהו, בקשר בלהורדות של קבצים מהאינטרנט... למשל אני מוריד קובץ של משחק ששוקל 400 MB והוא בכמה חלקים , כאילו איזה 13 קישורים שכל קובץ הוא 400MB. בקיצור הורדתי לינק אחד וישר כשאני מוריד זה מוריד לי ממש לאט,זה מוריד לי בערך 25 Kb לשניה במחשב של אח שלי זה מוריד על 170 Kb בערך. ואין לי מושג מה הבעיה.. מישהו יודע מה הבעיה? לשנינו יש אינטרנט 1.5 Mb אבל לא את אותו חברת אינטרנט, לי יש אינרנט זהב ולאח שלי יש אינטרנט ברק. מישהו יכול לעזור לי? ויש לי עוד בעיה, הורדתי FleshGet וכשאני נכנס לאיזה לשונית בחלון שלו זה כותב לי את זה: .A Runtime error has occurred Do you wish to debug? ויש לי אפשרות של כן/לא.. מה הבעיה? ומה צריך לעשות? תודה רבה לכל העוזר…
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה זמן פירמטתי את מחשבי אך כעת איני מוצא דרייבר לכרטיס הקול.... כיצד אוכל לבדוק איזה כרטיס קול יש לי? אני יודע שהוא מובנה בלוח אם תודה
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
הצורב שלי הוא מדגם LG-GSA-4167B עם עדכון הקושחה החדש של החברה, וכי בהרבה דיסקים שונים מחברות שונות זה נותן לי רק את שני האופציות של מהירות הצריבה שהם או 8X או 4X, ניסיתי את התוכנה MicroDVD אך גם היא לא עזורת וגם היא מציבה את שני האפשריות שמציעה נרו אקספרס או 4 או 8, ניסיתי גם את אלכוהול 120% וגם שם רק שני אופציות וחשוב לציין שאני ניסיתי ועדיין מנסה דיסיקים שונים מחברות שונות אך זה עדיין רק שני אופציות, כפי שידוע לכם הצורב הוא דגם חדש ולא אמור ליצור בעיה זה רק בעיה הגדרתית ובעיית תוכנה ולא חומרה (לפחות כך זה נראה) , (ד"א אני משתמש במדיות של DVD-R והתמונות נתפסו כשדיסק של LG שמסוגל לצרוב עד 8X היה בפנים) אני מצרף לתגובה זאת זאת תמונות שמייצגות לכם את המצב כל תמונה מתוכנה א…
-
- 34 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי דיסק מחבר והעברתי את השירים למחשב ואני שומע אותם כרגיל. צרבתי את השירים לדיסק גם כ MP3 וגם כ AUDIO ודרך המחשב אפשר לשמוע בלי בעיה אבל כשאני רוצה לשמוע את הדיסק באוטו (וניסיתי בשני רדיודיסקים בשתי מכוניות) הוא פשוט עושה SKIP על התיקייה הזאת וממשיך להשמיע את שאר השירם שיש בדיסק כלומר רק את השירים הספציפיים האלה הוא לא מנגן אבל שירים אחרים כן. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אסוס P4P800SE ומשולב איתו גם קול אז שאני שומע מוזיקה או רואה סרטים או כל דבר דרכו זה עושה לי לפעמיים גיצים כאלה כל כמה דקות אז לפני יומיים הלכתי לחברה של אסוס והחלפתי את זה בחדש ושוב זה עושה לי ככה מה אני יעשה . יש לי 7 מאווררים וספק כוח של 400W מישהו יודע איך זה ניגרם הדבר הזה ואיך איפשר לסדר את זה אם אתם צריכים לדעת עוד פרטים אז אני יתן עוד תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני רואה סרטונים ב-sport5 אז אין קול בכלל מה הבעיה תודה
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ועכשיו כשאני מנסה להתסכל סירטונים באינטרנט(לא מה שאתם חושבים!) לפעמים רואים צבעים מוזרים וצבעונים ביותר, ואי אפשר לראות ככה את הסרטון. באתר flix למשל זה לא קורה לי. וכשאני רואה סרט או משהו זה לא קורה לי. ביינתים נתקלתי בתקלה באתר הזה: http://www.livetv.up2.co.il/ ובעוד אתרים שמשדרים את הקופה אמריקה. מקווה שתצליחו לעזור לי. תודה מראש :) ד"א יש לי מדיה פלייר 9.
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
הורדתי את הסרט שרק 2 ויש לי 2 דיסקים CUE & BIN אני מנסה להפעיל אותו עם הדימון טול אבל זה לא עושה כלום חוץ מלפתוח חלון שמו של הקובץ: MPT.TS video CD מה נאני עושה???
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
כשאני נכנס לסרטון או סרט כלשהו כל המחשב נתקע ואני צריך לעשות רסטרט. ניסיתי להוריד דרייברים וקודקים ועדיין יש לי את הבעיה. מה לעשות? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ותודה למשיבים יש לי מחשב 2.4 הפעלה: 98 SE באנגלית madia player 9 הבעיה: רואה את הסרטים בקפיצות בקול ובמראה שלהם. לפעמים, במיוחד כשאני רואה סרטים מהאינטרנט, המחשב נופל למסך כחול ובו הודעת שגיאה. מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי אנשים לפני כמה ימים דברתי עם חבר דרך סוג של netmeeting שפועל בעזרת מקרומדיה ושיחקתי שם עם ה זום אין כל הזמן הבעיה היא שמאז ששחקתי עם זה כל פעם שאני מפעיל סרט לא משנה איזה אני רואה את הכל בזום אין !! :\\\ ניסיתי לחזור לתוכנה ותקן אבל זה לא עזר ... יש רעיון ?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-