עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by agapi51,

שלום רב ישנה תוכנה אשר מבצעת סריקה במחשב ומפרטת כמה זיכרון בשימוש על ידי התיקיות. פשוט שמתי לב שבתוך יומיים מבלי להוריד מאומה נעלמו לי מעל 10 גיגה וזה המון. כל רצוני הוא לאתר להיכן זה הוקצה. תודה מקרב לב א.א.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני מחפש שני תוכנות - אחת שתתן לי להוסיף פסקול לסרט קיים ואפשרות לסנכרן אותו אם הוא לא מתאים. (מדובר על קבצי XVID) תוכנה שנייה - שתתן לי אפשרות לקודד מחדש סאונד DTS בסרטי MKV לAC3 כך שגודל הקובץ יקטן. (או תוכנה שתדע לכווץ אוטו' סרטים שהם 6.7 GB לגודל תואם DVD5) מקווה לעזרה מהירה, תודה ענקית מראש!

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  3. Started by xtract1,

אני רוצה להתקין במשחשב אחר בבית שלי Nod32 ותראו איזה חלון עולה לי : הוא פשוט מציג לי חלון עם הספרה אחת ושום דבר לא קורה. זה קורה שוב ושוב ואחרי ריסטרטים חוזרים ונשנים. חשבתי שאולי זה נגרם כי הוא מזהה גרסאות קודמות/אחרות של תוכנות AV (התקנתי נורטון וכו' אבל הסרתי כמו שצריך ב-Your Uninstaller ) ולכן אין שום שארית אפילו ברג'יסטרי. ראוי לציין שהגרסא הזו עובדת נהדרת (ובאופן ספציפי קובץ ההתקנה הזה) שמותקן אצלי על המחשב בלי שום בעיות למרות שגם לי היתה קודם גרסא של Norton AV ועוד גרסאות רבות במהלך הזמן

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  4. Started by Tal14,

שלום אני צריך משהו די פשוט אני שומע מוזיקה בזמן שאני משחק במשחקים, ואני צריך תוכנה שבעזרתה אפשר להעביר שירים, ולעלות ולהוריד ווליום בזמן המשחק מבלי למזער את המשחק. הקיצורים הרגילים של המדיה פלייר לא עובדים כמובן... יש פיתרון? תודה =)

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  5. Started by ilia990,

אחרי התקנה נקייה הוא אומר שההתקנה עברה בהצלחה הוא פשוט נמצא ב disable ולא משנה מה אני עושה לא יודע אולי זה הגירסה החדשה שלהם ככה ??????????? מיהשו נתקל בבעיה

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  6. בבוקר הדפסתי משהו ועצרתי באמצע, עשיתי cancel ומאז הוא תקוע ככה. המחשב גם נכבה ונדלק מספר פעמים מאז. יש למישהו פתרון? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  7. Started by matanroee,

היי, הדלקתי אתמול את המסנג'ר, ופתאום גיליתי שכל רשימת החברים שלי כבר לא רשומה בעברית אלא באותיות מוזרות כאלה. אי אפשר לשנות את זה חזרה... ניסיתי להסיר ולהתקין את התוכנה וזה לא עזר. מישהו יודע איך אפשר לתקן את זה? הבעיה היא רק בתוכנה הזו. צירפתי תצלום מסך שיהיה יותר ברור מה הכוונה. מערכת הפעלה XP. תודה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  8. אם למשל אני חלק מרשת של הרבה מחשבים וההעלאה שלי די איטית (לא בגלל מגבלה של UPLOAD אלא בגלל שעוד מחשבים משתמשים במשאבים של הרשת) האם יש איזשהי תוכנה שתיתן למחשב שלי עדיפות ? תודה.

• 11 תגובות
    • 767 צפיות
  9. שבת שלום לכולם! יש לי כבר דיי הרבה זמן קפיצות בקול במשחקים ,משהו דיי מוזר ,אני כמעט בטוח שזה משהו עם הכרטיס קול. אבל מצד שני כשניסתי להתקין דרייבר אחר לכרטיס מסך ריצודי הקול נעלמו אבל רמת הביצועים (FPS) ירדה בצורה ניכרת. מזה יכול להיות? מפרט מחשב.. P4 3.4 2GB DDR 500 SEAGATE 7600GT SOUND CARD - ESI WAVETERMINAL 192M תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  10. קניתי מיקרופון, חיברתי אותו למחשב והוא לא עובד כמו שצריך. הוא עובד רק בצורה כזאת שהמחשב יכול להשמיע מה שאתה אומר, אבל לא להקליט, יש פיתרון?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  11. היי... ניסיתי להשים פלאגינים (סיומת 8BF) כאן: c:\program files\adobe\photosop\plugins\Filters הוא כותב לי שגיאה: מישהו בבקשה יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  12. שלום לכל חברי הפורום, יש לי מחשב נייד עם מע' הפעלה XP (בעברית) ואקספלורר 6. בכניסה לאתרים ספציפיים כמו YNET, ONE, NANA10 הוא פשוט קורס - הוא מודיע שקרתה תקלה ושואל האם לשלוח דוח שגיאות. ב-WALLA לא ניתן להיכנס לתיבת הדואר האלקטרוני - כאשר מכניסים את שם המשתמש והסיסמא, הוא פשוט עושה REFRESH לדף... התקלה החלה לפני כמה שבועות, לא בוצע שינוי מיוחד במחשב שיכול להסביר את המקור לתקלה. הרצתי בדיקות לרוגלות, איך זה לא עזר. מצ"ב צילום מסך של התקלה. אשמח לשמוע הצעות לפתרון התקלה.... תודה! עריכה: ניסיתי להחליף את הקובץ msvcrt.dll אך זה לא פתר את התקלה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  13. היי אני צריך תכנה שיודעת לסגור תכניות שהגדרתי מראש אוטמטית, בקיצור תכנה שיודעת לנהל סגירה של תכניות או לחילופין מישהו מכיר את הפקודה שגורים איתה תכנית ? 2.איך מנקים מידע מהזכרון? (win xp ) תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  14. Started by methodman,

פירמטתי מחדש את המחשב והתקנתי מחדש את האייטונס אני מנסה להוריד מחדש את כל הפודקאסטים אבל התוכנה מקפיצה לי הודעה שאי אפשר אפשר להוריד אותם בחנות הישראלית השאלה היא כזאת איך אני יכול להתחבר לחנות בריטית\אמריקאית ?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  15. Started by IG,

שלום, אני לא יודע אם זה בעייה של הרשת או של האימיול, אבל אני מנחש שזה קשור לתוכנה.... התחברתי עכשו לאינטרנט של 012 (קודם הייתי ב014), ומשום מה אני מקבל עכשו בבדיקת הפורטים שTCP connection test failed"... מה זה אומר, ואיך אני משנה את זה? תודה

• 14 תגובות
    • 791 צפיות
  16. * חשוב לי שבלחיצה על מה שמוצג זה ישהה את הניגון (זה קיים במדיה פלייר קלאסיק אבל לא ב-VLC) * שיהיה אפשר להריץ במהירות גבוהה את מה שמתנגן כולל קבצי WMV, * שיהיה אפשר גם לשמוע את הקול כשזה מהיר. הכי טוב שתהיה תוכנה שמאפשרת להגדיר כמה אני רוצה שיתנגן מהיר (125%, 150% 200% וכו') * שיהיה אפשר ללכוד תמונות מוידאו שמתנגן יש כזה נגן?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  17. Started by BoA,

שלום. אני מחפש תוכנה למצלמת מחשב שתעבוד ב"שקט" וללא ידעת הבן האדם שישב מול המחשב או יסתובב בחדר. שתקליט ללא הפסקה וללא סימנים שיעלו אליה. הכל כמובן מתוך רצון לעשות מן מצלמת אבטחה ולא שום דבר אחר שיעלה לכם בראש... תודה.

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  18. שלום לכל העוזרים אני מעוניין ליצור IMAGE של XP (חוקית) מוכנה עם כל התוכנות ושאר ירקות אבל שלא תתקין גם דריברים אלא פשוט תזהה את הדרברים של אותו מחשב שהIMAGE יותקן עליו ותתקין את הIMAGE והדרברים של כל מחשב בנפרד. ממש תודה לכלהעוזרים כל תגובה תתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  19. Started by BedB0y,

יש לי sandisk 16gb אני רוצה להלביש עליו מסנג'ר..אופיס וכו'..זה אפשרי? או שאלה דברים כבדים מדי? בכל מקרה התחלתי עם משהו פשוט, נסיתי להתקין עליו firefox. עשיתי את זה עם התוכנה Package Factory שיוצרת קובץ מיוחד למערכת U3. אחרי שהתקנתי הדפדפן לא פועל מהDOK, קופצות הודעות שגיאה למיניהן. נראה לי שהתוכנה הזאת Package Factory לא משהו.. יש תוכנות אחרות שעושות את זה? או הוראות מפורטות איך לעשות את זה? תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Oak,

שלום יש לי צורב DVD של LG והמחשב לו מזהה אותו בכלל . במנהל התקנים הוא רושם שגיאה :‏‏ל- Windows אין אפשרות לטעון את מנהל ההתקן עבור חומרה זו. ייתכן שמנהל ההתקן פגום או חסר. (קוד 39)‏‏ . ניסיתי להסיר התקנה ולהתקין שוב וזה לא עוזר . במנהל התקנים > כונני DVD תקליטורים הוא רושם את השגיאה הנ"ל לשלושה דברים : 1) HL-DT-ST DVDRAM GSA-H62N 2) QP6945C JGN694P SCSI CdRom Device 3) WNQF KHIR09Y3 SCSI CdRom Device האם יש פתרון לבעיה זו? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  21. Started by shay45,

שגיעת מערכת מופיע לעיתים קרובות. זה תוקע את המחשב לכמה דקות ויוצא מכל פעולות המחשב שהיו פעולות מישהו יודע משהו לגבי זה או אך מתקנים את זה תודה מראש . [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  22. Started by emperor,

שלום , קניתי מחשב חדש ואני מנסה להתקין את כל הדרייברים הדרושים מהדיסקים שקיבלתי וניתקלתי בבעיה עם הדרייבר של הקול. את כל השאר הוא מתקין בצורה טובה ואף אומר שגם את זה הוא מתקין טוב אבל בdevice manager יש סימן שאלה ליד. הדרייבר הוא" audio device on high definition audio bus" אני מנסה להתקין כרגיל מהדיסק אבל הוא טוען שהוא לא מוצא אותו. מה ניתן לעשות? [br]פורסם בתאריך: 4.12.2008 בשעה 21:01:26 אוקיי, הורדתי דרייברים חדשים מהאתר של GIGABYTE והוא התקין אותם אבל עדיין אין קול מה עושים??? (יש לי רמקולים x530, חיברתי את כולם הדלקתי והvolume מוגבר)

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  23. Started by ofer36,

שלום לכולם אני לא זוכר את הסיסמה של ICQ שלי

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  24. שלולם לכולם, אני מחפש תוכנה שמאפשרת לחלק סרטים ל2 או יותר חלקים, אבל בלי לפגוע באיכות של הסרט. יש דבר כזה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אהלן. אני רוצה להגדיר ב winamp את ה crossfade, כלומר, תוך כדי שמסתיים השיר (ועדיין לא נגמר) מתחיל השיר החדש, כשהסוף של הקודם עדיין מנגן. איך עושים את זה? מישהו יודע? תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.