עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום. אני מנסה לשחזר SYstem Image. עברת מכונן קשיח, ממנו יצרתי Image, לכונן SSD. את ה Image שמרתי על כונן חיצוני. כל ההליך נראה שמתנהל כהרגלו [הפעלת המחשב מה Recovery CD, בחירה ב Restore using an Image, וכן הלאה], אך ממש כאשר הפעולה מתחילה, אני מקבל את השגיאה הבאה: ישנן הצעות? נכון לעכשיו אני בין שמים לארץ ???

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  2. Started by Frozen-Ice,

תשמעו לאחרונה שאני מתחבר לרוב השרתים באימיול .אחרי ההתחברות אני רואה הודעה זאת והאימיול לא מוריד כלום מה לעשות ?

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  3. שיעמום: [ שיעמום: שיעמום אחוצ'רמוטה: חבר ביקש היה לידי... זה יותר ישן מהאחרים ניסיתי ליצור דם יבש לא דמעה שממש זולגת... האמת היא שהפסקתי באמצע העבודה ובאמת שגם אני לא מרוצה מהתוצאה איך שהיא... וזה פעם ראשונה שאני מנסה כזה דבר... סתם רציתי דעה אם זה ניראה לכם בכלל התחלה של משהו טוב

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  4. היי. אני חושב שיש לי בעיה חמורה במעבד. דבר ראשון, יש לי מעבד Pentium D 920. מהירות שעון: 2800.0Mhz מכפלה: 14. מתח: 1.200-1.212 ברגע שאני נכנס לתיקייה שיש בה סדרות (100 פרקים, 17 ג'יגה), המעבד קופץ מ 3%, ל 100%. וגם אחרי שאני יוצא מהתיקייה, הוא ממשיך לפעול על 100% ולא מפסיק, כל מה שנותר לי לעשות זה להפסיק את הפעולה של explorer.exe ולהפעילו מחדש. וגם, היום אני נכנס לקרייסיס לשחק ופתאום המשחק נופל ורושם בדו"ח שגיאות שיש בעיה ב "cryphysics.dll", משמע בעיה בפיזיקה של המשחק, ומה שאחראי על הפיזיקה מן הסתם זה המעבד. וגם בדקתי, הוא פועל על 89-95% כשהו במשחק. עכשיו אני לא יכול לשחק במשחק ולא יכול לראות את הסדרות שאני רואה במחשב. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  5. שלום פורום תוכנות! יש לי בעייה די מוזרה בפיירפוקס. הבעיה שלי היא שלא משנה איזה שינויים אני עושה בדפדפן (בין אם זה לשים לחצנים חדשים בסרגל כלים ועד לשנות הגדרות של אדאונס) ברגע שאני סוגר את התוכנה ופותח אותה מחדש זה לא נשמר לי. שום שינוי שביצעתי לא נשמר. ניסתי למחוק (כולל התיקיה) ולהתקין מחדש (הגירסה הכי חדשה) אך עדיין הבעיה חוזרת על עצמה עשיתי DISABLE לכל ה-ADD ONS ועדיין הבעיה נמשכה... אם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה אני אשמח תודה!!

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  6. הורדתי את התוכנה הזאת ואני לא יודעת מה לעשות עכשיו אמרו לי שכדאי שהיא תעבוד מהר אני צריכה לשנות את הפורטים שלה ל 7000 אני לא מבינה כלום במחשבים אז משהו יכול לעזור לי ולהסביר מה אני צריכה לעשות עם התוכנה ? ואם באמת צריך לשנות את הפורטים אז יש לי מקסימום פורטים ומינימום את שניהם צריך לשנות ל 7000 או לא ? תעזרו לי בבקשה ותודה מראש

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  7. אוקי אז ככה, עד לא מזמן השתמשתי בנורטון 2006 עד שהוא החליט לאכול סרט ולהגיד לי שהActivision שלי נדפק בלה בלה בלה רוצה חידוש אי אפשר קיצר סרט. עכשיו אני מחפש פיירואל שיעשה את העבודה כמו שצריך, שיהיה נוח וקל על המחשב (לא כמו הנורטון..) והכי חשוב, שיחסום את כל הקקמייקה מהאינטרנט - כל הפרסומות הקופצות, כל הבאנרים ואת כל הג'אנק והטרויינים תוכנות ריגול והכל, אני מתחזק את המחשב באופן קבוע ע"י: tune up 2006 spyware doctor ad aware ככה שזה פחות בעיה להפתר מהג'יפה אלה אני מחפש תוכנה שתחסום את כל הזבל לפני שהוא מגיע אל המחשב. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  8. Started by רוני15,

כל פעם כשאני מנסה לשחק במנגר המשחק צולע וכשאני נכנס ל- task manager אני רואה שה cpu שך ה system idle process על 99 כל הזמן ואילו המנגר שהוא משחק שאמור לטחון את הזיכרון מקבל רק 17 מגה וזה במקרה הטוב מהזיכרון שלי שהוא 256 מגה אם משהו יודע מה הבעיה אני אשמח לתגובה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. יש לי בעייה עם ביטקומט אני חושב..מאז שאני משתמש בה נראה לי שהמחשב פועל יותר לאט...וכשהיא פתוחה אז כשאני מנסה להכנס לאתרים מסויימים דרך הפיירפוקס הוא לא פותח לי אותם ואני צריך לעשות רפרש כמה פעמים כדי שהדפדפן יועיל לעלות אותם...לעוד משיהו זה קורה?..האם עדיף להשתמש בutorrent?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  10. יש לי סרט divx וכתובית מתאימה מסוג sub (micro DVD) יש איזה תוכנה שתאפשר לי להכניס את הכתובית לתוך הסרט כדי שהכתובית לא תהיה בקובץ נפרד??

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  11. שלום לכולם. זה הסיפור: בדרך כלל אני לא נמצא בבית בסופי שבוע ולפעמים גם בתחילת השבוע. בזמן שאני לא בבית כל הדיסקים שלי חשופים להרס טוטאלי של האחים הקטנים, וחוץ מזה לפעמים הם צורבים את הדיסקים האלו מבלי שאני יודע לחברים שלהם.. בין אם אלא תמונות, דיסק גיבוי של סרט כלשהו או סתם חומר רגיש. לכן בזמן האחרון אני מביא חלק מהדיסקים לחבר בשביל שרק "ישמור" עליהם, אך הבנתי שלפעמים גם הוא צורב אותם, ואני לא ביקשתי ממנו שיהיה לי "גיבוי" גם אצלו, אין לי בעיה שהוא יעיין בהם.. סרטים.. תמונות.. אבל אני לא רוצה שהוא יצרוב אותם. לכן רציתי לישאול אתכם אם אתם מכירים תוכנה\דרך\שיטה\טריק אשר תקשה עד כמה שיותר על צריבת הדיסק? *המציקים הקטנים והחבר שלי לא טובים יותר מידי במחשבים, הם לא מודעים…

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  12. עד עכשיו הבנתי שזה FRAPS, השגתי FRAPS הקלטתי סרטון אבל שמתי לב לשתי בעיות : אחת זה שהקובץ יוצא עננקקק אפילו אם מקטינים רזולוצייה\מנמיכים FPS. השנייה זה שהמשחק נעול על ה FPS שבו הוא מצלם וכראשר אני מצלם הFPS צונח בלי קשר לזה. אני רוצה תוכנה שתצלם, שלא תנעל FPS ושייצאו בסוף סירטונים נורמליים... תיראו למשל את הסירטון הזה : http://stage6.divx.com/user/Shareit/video/1146045/PC---Infernal---Gameplay-1-Demo רואים ממש מצויין והסירטון שוקל 50 מגה, אם הייתי מנסה לעשות כזאת איכות עם FRAPS היה יוצא לי לפחות 300 מגה...

• 4 תגובות
    • 487 צפיות
  13. Started by snaek212,

כשאני מנסה להפעיל סרט מסוים יש לי מסך כחול וכתוב שם קובץ בשם nv4_dusp.dll ניסיתי להתקין את הדריבר של הכרטיס מסך (אני לא יודע אם זה קשור) ושום דבר לא השתנה כשאני משאיר את המחשב להורדות בלילה בשלב מסוים האינטרנט מפסיק לעבוד אז אני מבטל את הLocal Area Connection ושאני מנסה להפעיל מחדש יש לי מסך כחול ורשום שם קובץ בשם e1e5132.sys תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  14. Started by White Raven,

זה כנראה אמור להיות הדבר הבא התוכנה מבוססת על הורדה משרתים ויש תעריפים להורדה ממש נמוכים 30c לגיגה או משהו כזה למכורים ותשלומים חודשיים עד שנתיים (כן זה בתשלום) אבל אני לא בא לעשות פרסום כי עד כמה שאני הבנתי זה לא חוקי להוריד כאלה דברים (סרטים שירים וכל מה שנמצא תחת הגנת זכויות יוצרים) למרות שזה בתשלום לא נראה לי שהכסף הולך למשו חוץ מתחזוקת השרתים. וקראתי שמועות שבגללם אני מדפיס פה הודעה, בצוות האדמינים שלהם קיים עורך דין שיש לו גישה לכל הIPים של מי שמשתמש בתוכנה והוא יכול להשתמש בהם כנראה. הפרטים לא ממש ידועים כי זה שמועה. וקראתי שאולי מיקורוסופט היא זאת שמריצה את הדברים מאחורי הקלעים בשביל לעקוב אחרי הורדות משתמשים וכדומה. אני פותח את התרד הזה על מנת לשמוע מכם מסניון ש…

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  15. Started by MrAccident,

אני רואה ומתכוון לראות הרבה סרטי לימוד ארוכים, השיטה שלי היא לעשות "Increase Frame Rate" כך שזה ניהיה מהיר יותר ויותר קל להתמודד עם הסרט היו לי הרבה בעיות עם המקודדים אז הסרתי את כולם חוץ מכמה של הוינדוס, ועכשיו כשאני עושה את זה אז הוידאו רץ מהר אבל הקול מאחר (יש בעיה רק במהירות יותר גבוהה מברירת המחדל), ומתישהו הוידאו עוצר ומחכה לקול שיגיע עד אליו וזה לוקח כמה זמן האם מישהו מכיר מקודד שפותר את זה, או בדרך אחרת? אגב עד לפני שבוע זה עבד, רק שהייתי חייב לעשות סדר במקודדים מכיוון שהתחילו בעיות שגרמו לכך שלא ניתן היה לראות בכלל את הסרט ואני מעדיף להתקין כמה שפחות מקודדים נוספים כי יותר מדי מקודדים יוצרים בעיות אז אם מישהו מכיר מקודד ספיציפי זה עדיף מחבילה אבל אם יש חבילה שפות…

16. שלום אני צריך קישור או שם של תוכנה שבודקת את בריאות כרטיס המסך כמו hddlife להארד דיסק. תתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  17. משום מה לא הצלחתי למצוא את האפשרות הזו

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום לכולם, עשיתי פורמט למחשב ואני לא מוצא לו דרייברים, אשמח לעזרתם. INTEL® 82801 BA/CA PCI BRIDGE - 244E ו- Intel® 82802 Firmware Hub Device לווינדוס XP

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  19. לרגל קניית המחשב החדש רציתי לבדוק כמה אני מקבל ב3Dmark06. לאחר שהורדתי את התוכנה כמה פעמים ממקורות שונים, התקנתי אותה והזנתי את הסיריאל בשדה המבוקש בהתקנה נוצר מצב שכאשר אני מפעיל את התוכנה היא נתקעת (לאחר שמציגה את סמל החברה והוראה לחכות עד דקה). חיכיתי חצי שעה בכל אחד מהמקרים ושום חלון לא נפתח לי. :'( :'( :'( המפרט שלי: 4850 P5E Q9300 500GB 4GB 800MHZ CL4 525W ENERMAX XP 32BIT תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  20. Started by nim901,

אני מנסה להתקין SP 1 ל XP שלי ואני מקבל יש לי XP PRO יכול להיות זה בגלל שלא עשיתי ריסט ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  21. Started by Eviljelly,

המחשב שלי חטף וירוס והאנטי וירוס ממליץ להריץ סריקה מהדוס , מישהו מכיר אנטי וירוס לדוס ?!?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Cupid Me,

חבר'ה התצוגה ב-IE7 של העמודים על הפנים, איך אפשר לשנות את זה לתצוגה נורמלית כמו בכל דפדפן נורמלי?

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  23. שלום , יש לי ווינדוס 8 , ניסיתי להפעיל את התוכנות BABYLON + ADOBE בתאימות לווינדוס 7 וגם זה לא הצליח , נסיתי לשנות את OCR 100% ובנוסף גם השתמשתי במדריך : https://support.babylon.com/index.php?/Knowledgebase/Article/View/140/0/what-do-i-do-if-babylon-10-ocr-fails-to-read-pdf-text-in-acrobat-reader וכלום התוכנה לא מתרגמת מילים ספציפיות שאני רוצה ב PDF, מה ניתן לעשות כדי לסדר את הבעיה ? תודה רבה , שבת שלום .

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by pro,

מאיפה אפשר להוריד אותה בגירסה לווינדוס XP?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by gal atedgi,

אני מחפש את התכונה מישהו יכול להביא לי אותה בבקשה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.