עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by omri_ro,

כזה כמו בXP שאפשר לבחור מה להסתיר מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  2. Started by ilan_fix,

בעיה בעיה בשעות האחרונות ICQ לא מתחבר לי... צריך לציין שאני משתמש במירנדה ולא בתוכנה המקורית, אבל לא נראה לי שזה משנה.... נותן לי הודעה שהמספר או הסיסמה לא נכונים ולא מחבר אותי.. נסיתי לברר מה הסיסמה שלי (שאותה אני כמובן זוכר, אבל בכל זאת) דרך האתר והם אמורים לשלוח לי מייל שכבר איזה שעה... עוד מישהו נתקל בבעיה? יודע מה זה ולמה זה?

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  3. יש בירשותי דיסק התקנה של XP מקורי, אני רוצה לגבות אותו באיזו אופן אני צורב אותו?

4. Started by Asafalfa,

אתם יודעים שכתובת ומוציא חשבונית ,דוחות עם לוגו וכו ... מישהו מכיר ?

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  5. Started by evy,

איך אני מסיר אותו טוטאלי מהוינדוס ? שמעתי שצריך לרשום איזה פקודה ב run שב"התחל"...שהיא מוחקת את המסנג'ר.. אולי אתם יודעים מהי הפקודה?

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  6. שלום, איך ליבא את ה"מועדפים" שנישמרו בעברית מ FIREFOX לIE ולא לקבל "גיבריש"? מה שנישמר ב FIREFOX באנגלית ניראה טוב ביבוא ל IE לעומת זאת מה שנישמר בעברית ניראה "גיבריש" יבוא הפוך- האתרים שנישמרו בעברית ב IE ניראים בעברית ב FIREFOX. תודה מראש עמוס.

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  7. Started by iakovl,

חברה למי שלא יודע אני משרת במצ"ח רמה"ג (בסיס פילון) בעיקרון עלה הנושא של עיצוב סמל לבסיס אבל כישרון גרפי זה לא משהו שיש לנו בבסיס יותר מדי אז עלה לי הרעיון לבקש מכם עזרה בעיקרון כל סמל שמישהו יוכל לצייר יהיה דבר טוב אבל אני חשבתי על משהו שאמור לסמל והסביר את המשמעות שלו בקלות רבה יותר הרים (הידוע גם בשם רמת הגולן) ומעליהם זכוכית מגדלת (מצ"ח אחרי הכל) לזה גם אפשר להוסיף את הסמל החשוב של החייל שלי, 5 להבות הטוהר (חפשו בגוגל) אבל זה כבר יותר מדי לדעתי כל מי שמוכן לעזור אני אודה לו מאוד

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  8. נשאלתי שאלה איך אפשר להוציא קובץ מפלאש ולידאו ואז להעביר אותו לפורמט ליוטוב בדרך שלא תפגע באיכות. אין לי כל כך מושג בתוכנה הזאת, הבנתי שאפשר להוציא קובץ AVI. הוידאו יוצא RAW ודקה אחת שוקלת בסביבות 3GB, אודיו נראה לי WAV. איך אפשר לקודד אותו בצורה אופטימלית לאיכות בשביל להתאים לYOUTUBE?, או איך אפשר להוציא מפלאש ישר קובץ כזה. (המגבלה 1GB, אורך קטע כ70 שניות). ניסיתי לעבוד עם SUPER על קונטיינר MP4 קידוד H.264 וAAC, אבל אני לא ממש מבין בזה. יצא לי שיש מין הילה מסביב לצבע אדום ועוד כמה עיוותים שממש לא רצויים. אני רוצה להשאיר את הוידאו בצורה מקורית אבל שלא ישקול כל כך הרבה באיבוד איכות מינימלי. הרזולוציה נראה לי 576i 4:3. אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  9. Started by Jules Winnfield,

בוקר טוב, נכנסתי להגדרות ומסתבר שמהירות האינטרנט שהייתה מוגדרת היא 256K, אגב המהירות הייתה מוגבלת ל kb\s330. שיניתי הגדרה זו ל 10M (המהירות הורדה שלי היא 1 מגה לשנייה) ובמיקום לא נגעתי (Middle east) ועדיין לא עזר והוא מוריד ב330 KB/S

10. מחפש אתר שמזינים בו לינק והוא סורק ומודיע אם יש באתר וירוסים. יש כזה ?

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  11. Started by Orian015,

שלום, אני עושה דו"ח מעבדה בביולוגיה ובוא אני צריך למצוא שיפוע של גרף שהוא לא ממש לינארי (חח) אני עושה פונקציית SLOPE. אבל בגלל שהשיפוע כ"כ קטן יוצא לי 0. איך אני עושה שזה לא יעגל אחרי הספרה השנייה אחרי הנקודה? *מצטער אם זה לא הפורום הנכון.

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  12. שלום לכולם. התקנתי תגרסא החדשה .2020.מה שקורה שאני כבר יום שלם מנסה לתקן תבעיה ולא מצליח.שאני לוחץ על האיקון התוכנה הוא מבקש את זה direxit משהו(תמונה מצורפת)ניסתי להתקין כרגע ת 11 ויש על המחשב ת 11 מפרט ווינדוס 7.64 ביט אשמח לעזרתכם מה צריך לעשות בבקשה.ומה זה אומר.לא הצלחתי להתקין ת 12 כי יש חוסר תאימות תודה

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  13. מה קורה?? יש לי בעיה קטנה... יש לי מחשב עם HDD המחולק ל-3 חלקים של 2GB בפורמט FAT. עם איזו תוכנה אני יכול לגבות את שלושת הפרטישנים, ולשחזר אותם דרך ה דוס או דרך ממשק אחר בבוט? (לא דרך מערכת הפעלה) ניסיתי NORTON GHOST, לא הצלחתי לעשות שחזור אוטומטי... תודה רבה מראש..

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  14. Started by Elad87,

היה לי כרגע משהו מוזר, ברגע שגילגלתי למעלה\למטה זה עשה zoom in\zoom out לא יחסתי יותר מדי חשיבות, הפעלתי מחדש ועכשיו אומנם זה חזר לעבוד רגיל אבל בהרבה אתרים עכשיו אני רואה בזום. איך אפשר להחזיר את למצב הקודם? **לא משנה הסתדרתי** יש אפשרות לעשות איפוס בתצוגה

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  15. אני מרכיב מחשבים כמעט כל יום - העניין הוא שכל מחשב שאני מרכיב אני מתקין מערכת הפעלה זמנית דרייברים ואז עושה BURN IN TEST כדי לבדוק שהכל תקין וזה גוזל ממני המון זמן כי אני צריך גם לפרמט אחר כך וכו' רציתי לדעת אם יש תוכנה ( אפילו תוכנה שעולה כסף) שיכולה דרך הBOOT (כדי שלא אצטרך להתקין ווינדוס) שתבדוק את תקינות החומרה בצורה הטובה ביותר, תודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  16. Started by viper_sb,

אני מעונין למצוא את הKEY של מערכת ההפעלה שלי בזמן שאני מנסה להתקין אותה איך ניתן לעשות את זה ?

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  17. Started by Demagh,

קרה לי דבר מאוד מוזר עם תוכנת ה-SetPoint של לוג'יטק. היא רצה ברקע, מופיע ב"תהליכים", אבל האייקון שלה לא מופיע בטאסק-באר, ואין לי שום שליטה על ההגדרות של המקלדת והעכבר כתוצאה מכך. ניסיתי להסיר + להתקין מחדש, להוריד ולנסות גרסא אחרת, אך ללא הצלחה. מכיוון שהתמיכה הטכנית שלהם מושבתת כבר חודש, החלטתי לנסות את מזלי כאן. למישהו יש רעיון?

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  18. Started by avivlyaviv,

חברה יש לי בעיה מוזרה. כשאני רואה סירטון (אתרים כמו YOUTUBE) לסרטון לוקח הרבה הרבה זמן לעלות בכלל להתחיל לפעול. אם בד"כ הסירטון עלה תוך 15 שניות גג עכשיו יותר מדקה. מחתי קוקיז,קבצים שמורים, הפעלתי CCLEANER, התקנתי flash 10 מחדש.... Help/// :-\

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  19. אהלן, מזה כשבוע וחצי בערך אני חווה בעייה מציקה ביותר.. המחשב נכבה לי כל כמה זמן בלי התראה מוקדמת, בהתחלה לא הבנתי למה או מתי זה קורה אבל בסופו של דבר הבחנתי שזה קורה תמיד או כשאני רואה וידאו ביוטיוב או כשאני משחק משחקי FLASH בפייסבוק.. אם אני לא משחק במשחקים האלה או לא צופה ביוטיוב זה לא קורה והמחשב נישאר דולק ולפעמים גם כשאני משחק או צופה בוידאו הוא לא נכבה לכן קצת קשה להגיד כל כמה זמן זה קורה אבל מה שבטוח שזה קורה הרבה. מיד לאחר שהוא נכבה הוא לא מסכים להידלק ואם אני מנסה להדליק אותו הוא נופל בעליית הווינדוס, אבל לאחר 5 דקות בערך הוא מסכים לעלות שוב, וככה אני בעצם סובל כבר במשך כמה זמן. כשהמחשב עולה אין שום ארור.. יכול להיות שזה קשור לטמפרטורה? עכשיו בדקתי בSPEEDFAN ובאמ…

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  20. Started by idos100,

פירמטתי לאחותי את המחשב ואני לא יודע מאיפה להוריד דרייבר ניסתי מאברסט גוגל הכל ואין מישהו יכול לעזור לי?? זה הכרטיס:Realtek ALC200(P)/ALC201(A) @ SiS 7012 Audio Device ניסיתי כבר הכל להוריד גם את הצ'יפסט של הלוח אם שהוא sis 645 ניסתי ממש הכל ואני לא מצילח אם זה

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  21. Started by MightYaad,

אני יודע שהפורום מדבר על עיצוב במחשב אך מאחר שיש כאן מעצבים רבים קיוויתי שאקבל כאן עזרה... יש לי מרפסת שבניתי בחוץ ואני מתלבט איזה צבע של תאורה לשים בה.... יש אפשרות לצבע כחול צהוב לבן אדום וירוק... אני צריך שהצבע גם יהיה יפה וגם יספק מספיק אור כדי להאיר את המרפסת.... יש להדגיש כי המנורות יהיו מכוונות לצמחים ולא ישירות על המרפסת... יש לי גם מנורת פלורסנט רגילה ומנורת פלוטרסנט אולטרה סגול אם למישהו יש רעיון איך לשלב את זה...

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  22. יש לי דיסק חיצוני של מקסטור, של 1TB. הכונן בחיבור USB אם זה משנה, מפורמט NTFS. יש איתו בעייה משונה: כשאני מנסה לחלץ מתוך קובץ RAR גדול באופן שמערב באופן כלשהו את הדיסק (כשהארכיון על הדיסק, או כתובת היעד, או שניהם), החילוץ תמיד נתקע בשלב כלשהו, עם הודעות שגיאה משתנות - בד"כ מסוג "אין גישה לתיקייה". לאחר מכן, לעיתים קרובות הכונן עצמו נעלם, ומופיע מחדש רק אחרי ניתוק פיזי וחיבור מחדש. אני לא חושב שמדובר בבעיית חומרה כי מעבר לזה הדיסק מתפקד כרגיל, וכשאני מעתיק קבצים בכל גודל שהוא אין לי בעיות. מישהו יודע מה עושים?

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  23. שלום לכולם וחג חנוכה שמח! לא מכבר רכשתי בארה"ב iPOD Touch 16GB 2G , מכר שלי בארץ סיפר לי שיש הגבלות למיספר המחשבים שאפשר להתחבר לספריית הITUNES שלהם עם IPOD נתון! (הוא אמר כחמישה מחשבים כמדומני). שאלותי הן: 1. האם זה נכון? 2. האם יש דרך לעקוף את זה? 3. האם מדובר רק לתכני DRM (דהיינו, תכנים שנקנו והורדו מITUNES) 4. האם ניתן לאפס את המספר הזה? אני אשמח לשמוע כל דבר שיש לכם להגיד בנושא, סיפורים אישיים, הצעות וכו' תודה מראש וחג אורים שמח לכולכם! רועי

• 10 תגובות
    • 961 צפיות
  24. שלום, יש לי בעיה ממש מציקה בiTunes, בכל פעם שאני מנסה לסגור אותו על ידי לחיצה על X, הוא נתקע ואין מה לעשות, חייבים לסגור אותו דרך הProcesses manager, אותו הדבר קורה בכל פעם שאני מנתק את הiPod מהמחשב, הiTunes נתקע ואני חייב לעשות End Process. כבר ניסיתי למחוק את התוכנה ולהתקין מחדש, לא עזר. ממש מעצבן ובכלל כל התוכנה הזאת מעצבנת עם הכבדות הבלתי נסבלת שלה. מה עושים? iPod touch 2G Windows XP Pro SP3 iTunes 8.1

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  25. למשל את זאת http://img385.imageshack.us/my.php?image=image0017e04pr.gif יש לי את התמונה הזו כ-GIF ועל המחשב היא זזה אבל במסנג'ר לא.

• 1 תגובה
    • 961 צפיות

דיונים חדשים בפורומים