תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
ישנם אתרים שבהם אין לי בעיה למצוא את כתובת ה-mms אבל ישנם אתרים שמחביאים את כתובת ה-mms - האם יש תוכנה שיודעת למצוא את הכתובת הזו?
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
יש לי דיסק שמחולק ל - 3 מחיצות כשאני מנסה לשנות את הגודל של אחת מהן עם PartitionMagic אני מקבל הודעת שגיאה והפעולה אפילו לא מתחילה. בהתחלה עבדתי עם PartitionMagic Pro ואחרי שלא הצלחתי לשנות את הגודל החלפתי את הגרסה והתקנתי את PartitionMagic 8.0. גם שם קיבלתי הודעת שגיאה שלא אמרה לי הרבה - error #11019. אני רוצה לציין שלא נראה לי שיש בעיה בתוכנה כי הצלחתי בעזרתה לאחד שתי מחיצות בדיסק אחר. יש לכם רעיון למה יכולה להיות הבעיה? מה אפשר לעשות? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לכולם; מסיבה לא ברורה, לאחר הפעלת המחשב, כל המועדפים של הדפדפן שלי נמחקו כלא-היו. האם יש דרך להחזירם או שעכשיו צריך להתחיל לאסוף את כל האתרים מחדש?
-
- 10 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני מתכוון לא לאימג רגיל כמו-ISO אלא אימג' של MDF+MDS. ניסיתי לצרוב באלכוהול 120% אבל אני לא מצליח.... מישהו יכול לתת לי פיתרון בתוכנה אחרת או איך צורבים באלכוהול 120%? תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שאלה בכותרת, איך אפשר להגביל את המהירות העלאה ב bitTorrent ? תודה, דור
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי אפשר המלצה לתוכנה טובה למתמטיקה, אם אפשר אז אחת שנותנת דרך בפתרונות טריגונומטרים לדוגמא. כעיקרון אני צריך תוכנה שיש בה אפשרות לפתרון משוואות עם משתנה, וגם יכולה להביא פתרון שכולל את המשתנה , לדוגמא: 3x+2x התוצאה 5x אם יש אפשרות לאינטגרלים וכל מיני כאלה לא יזיק. תודה
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
נגן מוזיקה שמנגן מוזיקה של מחשב אחד על מחשב אחר... למה בידיוק אני מתכוון: מחשב א' - מכיל את כל המוזיקה מחשב ב' - מחובר לרמקולים אני רוצה להפעיל את נגן המוזיקה על מחשב א', אבל לשמוע דרך הרמקולים שמחוברים למחשב ב' בעצם שכל השליטה תהיה ממחשב א', אבל שישמעו ממחשב ב' יש תוכנה כזו אולי?
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
מחר יגיע המחשב החדש ויש לישאלה -יש לי דיסק קשיח של 80 גיגה לווינדוס ועוד שניים של 250 שעובדים ברייד 0. איפה כדאי להתקין את התוכנות אם המחשב עובד ברייד? על ההוא של הווינדוס או על הדיסקים של הרייד? תודה
-
- 6 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום רב. אני מנסה להעלות שיר ליוטוב שיש לי בפורמט Mp3. יוטוב דורש להמיר את זה לסרט. ניסיתי להמיר את השיר אם התוכנה Windows live movie maker אבל כאשר אני בוחר את ה Mp3 הוא רושם לי Movie maker doesn't support the selected file type. זה שיר שאישתי הקדישה לי בחתונה ואני רוצה להעלות אותו ליוטוב. בבקשה, בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי. אם מישהו מכיר תוכנה אחרת שיכולה לבצע את העבודה אולי? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-
-
סרט בפורמט DATA עם איזו תוכנה אפשר לצפות בה?
-
- 12 תגובות
- 998 צפיות
-
-
MODS, אני לא יודע אם מותר או אסור אבל ראיתי כמה THREADS שעוסקים בתוכנות P2P. אז ככה, עזבו אתכם מ-EMULE KAZZA IMESH WINMX וכו'... לפחות אם אתם רוצים פרקים של סדרות או סרטים. תתחילו פה: http://bitconjurer.org/BitTorrent בשביל התוכנה עצמה (חינמית לחלוטין). תמשיכו פה בשביל הפרקים/סרטים וכו': http://205.158.61.205 http://wwww.hotfire.net בערוצי IRC (פשוט תעשו חיפוש ערוצים עם המילה TORRENT) והכי חשוב פה: www.google.com חפשו BITTORRENT ותמצאו הרבה...... דוגמא לכדאיות: פרק של BUFFY ששודר בארצות הברית היום נמצא אצלי כבר כמה שעות.... כנ"ל לגבי חברים ER וכל סדרה אחרת... תהנו.
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לראות סרטון ביוטיוב, הוא לא נותן לי. מופיע "an error has occurred, please try again later" וכלום ניסיתי להתקין פלאש מחדש, FIREFOX מחדש, ג'אווה... כלום לא עזר.
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע לעבוד עם תוכנה שנקראת Acronis True Image Home. האם מישהו יכול לתת לי הסבר על כך? תודה, גיל
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנת הורדה חלופית לזו המצורפת עם מכשיר האל פסק שלי (Advice PRD650). התוכנה המקורית שמגיעה עם המכשיר נקראת UPSMON, ובעבר הייתה בה אפשרות לשנות את משך זמן ההשהייה של מכשיר האל פסק במצב סוללה, לאחר שהחשמל חוזר, עד שהוא שב בחזרה למצב מתח הרשת (הייתי מגדיר אותו על 10 שניות). בגרסה הנוכחיות של התוכנה, האפשרות הזו איננה קיימת יותר, ולפי דעתי משך זמן ההשהיה המוגדר כברירת מחדל במכשיר, הוא קצר מדי לטעמי (3 שניות בערך). האם יש תוכנת הורדה חלופית שמתאימה למכשיר, אשר מאפשרת לשנות באופן ידני את משך זמן ההשהייה על מצב סוללה לאחר שהחשמל חוזר.
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אם יש דיון קיים אשמח אם תפנו אותי אליו, חיפשתי ולא מצאתי תוצאות רלוונטיות. בכל מקרה, כרגע אני עם מחשב שלא פורמט כמעט 3 שנים, עכשיו יצאתי לחופשת שחרור ויש לי זמן אז החלטתי שאני עושה הכל מסודר... מבחינת אנטי ווירוס ופיירוואל כרגע אני משתמש בAVG וCOMODO. מבחינת תוכנות לרגיסטרי, ספייוואר, נקיונות וכו' יש לי המון תוכנות מותקנות על המחשב לא יודע עד כמה אפקטיביות הן... איזה מהם להשאיר? CCleaner AdvancedWindows Live Care - תוכנה לניקוי ספייוואר, רגיסטרי, וניוקוי כללי. AdAware PrivacyGuardian RegisteryMachine RegisteryBooster Spybot - Search & Destroy Spy Eraser Spyware Doctor ועוד משהו ששכחתי לשאול... יש תחליף לAcrobat ? קורא קבצי PDF אחר? תוכנה שפותחת יותר סוגי קבצים מWINRAR…
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לועידת וידאו רבת משתתפים. אני רוצה לחבר מספר מחשבים ברשת בעזרת HUB ולעשות ביניהם ועידת וידאו. חשוב שרשיון התוכנה יהיה חינמי לחלוטין ! תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
לא רואה עברית ב Winamp 3. איך לסדר? אני מתשמש ב Win XP Pro . תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי, אני מורידה כרגע איזשהו קובץ, ורציתי להוריד קובץ נוסף. יש איזו דרך לצרף קובץ נוסף מבלי לפתוח חלון חדש נוסף??? (מקווה שהשאלה ברורה :-/) תודה!
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-
-
לאחרונה צצה אצלי במחשב בעיה מאוד מוזרה ואין לי מושג מה גרם לכך. הבעיה לפעמים קורה ולפעמים לא, לא ברור לי למה... כאשר אני מנסה להפעיל קובץ וידאו למשל או את דפדפן האינטרנט\קובץ EXE המסך נתקע ופשוט מתחיל לעמעם כל כמה שניות (כמו הבהוב כזה). אני לא חושב שזה משהו שהתקנתי כי לא זכור לי שהתקנתי משהו בזמן האחרון וגם וירוס לא נמצא בסריקה של AVAST ואני כבר לא יודע, אולי זה קשור לחומרה? אם למישהו יש רעיונות מה אפשר לעשות אשמח מאוד. תודה.
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
ערב טוב! עד לא מזמן הייתי משתמש בnorton ghost בתור תוכנת גיבוי. הייתי מגבה בצורה דיי לא נוחה הייתי נכנס לתוכנה דרך boot ומגבה את כל הדיסק לimage disk וככה זה היה כל חודש פחות או יותר.. זה לא נוח וגם נראה לי שזה דיי פרמיטיבי היתרון היחסי לשאהר האופציות שאני מכיר שאם במידה והדיסק קשיח שלי הפסיק לעבוד כל מה שאני צריך זה להחליף\לרכוש דיסק חדש.. מישהו מכיר תוכנה זהה שעושה את זה בצורה אוטומטית או יותר נוחה? נ.ב במידה וזה לא האשכול המתאים מנהלים לעביר! ותודה רבה לעונים
-
- 11 תגובות
- 997 צפיות
-
-
:'( אפשר עזרה בזה משהו חינמי וחינם וללא 14 יום כי זה מעצבן תודה
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לשחזר SYstem Image. עברת מכונן קשיח, ממנו יצרתי Image, לכונן SSD. את ה Image שמרתי על כונן חיצוני. כל ההליך נראה שמתנהל כהרגלו [הפעלת המחשב מה Recovery CD, בחירה ב Restore using an Image, וכן הלאה], אך ממש כאשר הפעולה מתחילה, אני מקבל את השגיאה הבאה: ישנן הצעות? נכון לעכשיו אני בין שמים לארץ ???
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אחת מאלה שהשתמשו בהם למאמר האחרון של ההרדיסק של מקסטור תביאו לי לינק בבקשה
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום.. יש לי ידע בסיסי מאוד בפרימייר PRO 2 או CS2 אני לא ממש מבין איך לערוך ברמה מקצועית אפילו חובבנית.. נגיד כמו בJACKASS ודברים כאלה יש אפקטים של FADE OUT ו IN וגם TEXT.. איך עושים את הדברים האלה? עוד דבר יש תוכנה יותר מקצועית לעריכת סרטים? כי יש לחבר שלי מחשב ממש פצצה עם כרטיס עריכה חזק(קראתי עליו) איזו תוכנה אתם ממליצים לי להתקין אצלו? ממש ממש מקצועית.. סרטים אמיתיים כמו קולנוע חח טוב לא נגזים אבל בערך תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום יש לי אקספלורר 6 גירסה אחרונה כולל כל עידכון אפשרי וסרקתי ספייוורס בלמעלה מ 5 תוכנות שונות ואחרי כל זההה לעיתים קרובות אני מנסה להכנס לאתר מסויים או שלוחץ על קישור והוא נותן לי מסך כאילו האתר לא נמצא (404) ואחרי ריענון הוא נכנס לאתר.. זה מאוד מרגיז ואני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי תודה. עריכה: איך מוחק לגמרי את האינטרנט אקספלורר מהמחשב (אם זה אפשרי בכלל)
-
- 11 תגובות
- 997 צפיות
-