עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by pro,

מאיפה אפשר להוריד אותה בגירסה לווינדוס XP?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by barshaked,

שלום לכם קוראי הפורם יש לי בעיה גרועה בתוכנת ה Photo Editor 3.0 אי אפשר לפתוח קבצי תמונות שבדקתי בסוגי קבצים לא היה שום זכר לPhoto Editor נכנסים למסך הזה על ידי כניסה לתיקיה כולשהי משם לתצוגה משם לסוגי קבצים ומשמה יש את כול התפרטיטים צירפתי תמונה. הבעיה הנוספת היא Photo Editor נפתח ללא תמונה על ידי הגדרתו מחדש בתפריט סוגי קבצים בבקשה עזרו שקד בר

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. אתה רק יודע את מספר האיסיקיו שלו. אגב, אם מישהו שולח לך SMS מאיסיקיו לסלולרי, תוכל להגיב אליו רק בכמה שעות הקרובות. אם תנסה להגיב אחרי כמה ימים מהסלולרי שלך, הוא לא יקבל את תגובתך על איסיקיו במחשב שלו.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by oren99,

האם אפשר ואיך?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. מעוניין לשמור את זה בוורד או בנוטפד. תודה רבה (שוב..)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by yh992,

שלום לכם, אשמח אם מישהו מכיר/שמע/ראה, אתר או תוכנה כלשהי שמסייעת בשיפור האנגלית [אוצר מילים בעיקר ואולי גם דקדוק..]. אני יודע שישנם תוכנת ואתרים שעלים כסף אך אני מחפש את האלו החינמים. תודה מראש. יניב

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. סרט בפורמט DATA עם איזו תוכנה אפשר לצפות בה?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by 123456789,

יש לי בעיה מאוד מעצבנת כשאני כותב בפורומים צטים וחולה... המחשב מתחיל ליכתוב לי בשפה כזאת:???ג???????‗?????ט‗??ז?????ג????דה????ג‗ג??‗??ה??]ד???‗ הדרך היחידה שלי לכתוב באינטרנט היא לכתוב ב- word ולעשות העתק והדבק יש לי ווינדוס אקס פי פרסונל. הבעיה היתחלה בערך לפני חודש. תודה מראש. שכחתי לציין שבאנגלית זה כותב לי כרגיל הבעיה רק בעברית.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום חברים חרשתי את הגוגל ומצאתי רק את הדרגון הזה שלא עובד רק בשפה האנגלית. אני מחפש תוכנה שתתמלל את מה שאומר לה בשפה העברית, העם משהוא שמע או מכיר תוכנה כזאת? אשמח לעזרה, תודה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. התוכנה מורידה לי במהירות של 0.1-0.10 משהו יכול להגיד לי למה? ואם צריך לפתוח לתוכנה פורטים או משהו?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by lmi,

היי, יש לי את התוכנה abc ואני לא רוצה לזייף!!! איך אני צריך להגדיר ? ושאני יעלה בלי הגבלה- ושוב בלי זיוף!!! תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by the_saint,

אז ככה התקנתי מחדש את הוינדוס שלי אחרי איזה בעיה קצת מעצבנת (ניסיתי לגרום להגדרות זיכרון שיהיו קצת יותר אגרסיביות והוינדוז בתמורה אמר שהוא לא מוכן לעלות יותר...) ועכשיו אני לא מצליח להביא את כל ההודעות מהאוטלוק שלי.. רק התקנתי את הוינדוז מחדש אז הם אמורות להיות איפשהו שם. דרך אגב..זה וינדוז אקס פי פרו איך אני מחזיר אותם...תודה..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Pc_Ghost,

צריכה מס' סיריאלי ל macromedia flash גירסה 5.0 תודה...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by eliav-peretz,

התוכנה מציגה לי הודעה שגיאה ואני לא יודע איך לטפל בה..מישהו יודע? :s05: ניסתי ללחוץ על Reconnect אבל זה לא עוזר.. מנהלים אם זה לא בפורום הנכון נא להעביר. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by KoM,

ישנם עמודים שכשאני עושה להם ריפרש אני לא רואה את גרסאת הדף החדש, ורק לאחר טעינת הדף כולו מחדש על קונטרול ו-F5 הגרסא החדשבה עולה, מה יכול לגרום לזה ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אאוטלוק 2010....תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Unavoidable Encounter,

התקנתי מחדש את הדרייבר לסאונד - SoundMAX Integrated Digital HD Audio ןעכשיו כשאני שומע מוזיקה, יש כל הזמן מין פצפוצים (רעש סטטי?) ברקע. הבעיה הזאת הייתה קיימת גם כשהתקנתי את הדרייבר בפעם הראשונה, אבל אז ראיתי שאפשר לבחור בהעדפות של soundmax אם אני משתמש ב subwoofer, אז סימנתי שלא והבעיה הסתדרה, אבל עכשיו, אחרי שהתקנתי את הדרייבר מחדש, אני לא מוצא את האפשרות הזאת בsoundmax מה לעשות :s05: פתחתי 2 נושאים :-X אפשר (צריך) לאחד איכשהו?

18. Started by dududs,

אני משתמש מרוצה כבר כחצי שנה בavg, אך לאחרונה הוא מציג הודעה שהרישון יסתיים בינואר. על איזה אנטי וירוס חינמי אתם ממליצים ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by mardona,

שלום לכולם אחרי כמה ימים שחברים שלי שואלים אותי למה אני מקלל אותם בלי שום סיבה נוכחתי לגלות שפרצו לי שינו לי את הסיסמה של האי מייל(של hot mail) ושינו לי את הסיסמה של המסנג'ר! איך אני יכול להשיב לעצמי את החשבון? תודה רבה לכל המשיבים :-[ עריכה חבר שלי שינה לי את הסיסמה ולפי מה שהוא אומר אפשר לאפס סיסמה לכל אחד שעדיין לא איפס סיסמה פעם אחת ולא שם כתובת אי מייל חלופית

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by thebestof2005,

טוב, אז ככה, הורדתי אתמול סרט מיליון דולר בייבי מפאב, עכשיו הקובץ, אני לא בטוח אם הוא xvid למרות שבשמו כתוב שהוא כך, אך לא בסוגו (Million Dollar Baby.DVDRip-XViD.001). אני הורדתי את חבילת הקודק של k lite המלאה וזה לא עזר. אין לי dvd. מה שאני מחפש זה תוכנה שתמיר אותו ל avi או ל dvd. תודה H.B.S

21. Started by ShahafH,

שלום, לא מזמן לקחתי את המחשב הנייד שלי מסוג GIGABYTE W566N מתיקון. אמרו לי שעדכנו ביוס וממתי שזה חזר הביתה הצורב לא קורא דיסקים. הוא פותח כמו שצריך ויש הבהוב ירוק אך הוא לא קורא אותו. האם יש פיתרון שאוכל לבצע לבדי מבלי לקחת לתיקון פעם נוספת?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום , אני מחפש תוכנה שמנטרת את כמות הGB שהורדה-הועלתה אל/מן המחשב בפרק זמן של עד עכשיו/היום/חודש וכו' תודה מראש נ.ב. אני לא מחפש תוכנה שמראה כמה באותו רגע נתון , את זה כבר יש לי , אבל אם התוכנה עושה גם את זה , מה טוב,

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by talkfir,

אני מחפש תוכנה לתרגום אתרים מאנגלית לעברית,ולפעמים ההפך. אנא הביאו לי כל מידע על תוכנה כזאת בחינם שיש,אני לא מעוניין להתחיל לשלם.. ;D תודה רבה, טל

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by matrix66,

מישהו יודע איך אני משנה את הרזולציה/איכות של קובץ GIF שיתפוס פחות מקום?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by fim,

משהו מכיר תוכנה שאיתה ניתן לעשות data base לתכולה של הסידי רומים (תוכנות שירים וכו') כך שניתן לשמור בקובץ להדפסה ולשמירה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים