תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היה לי את אזוארס ועכשיו הוא נדפק לי נ.ב תודה על המפרט שעשיתם לי
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום! אני מחפש אם משהו יודע אתר או תוכנה שבעזרתם אפשר להסיג תוספים ל winamp כגון: בקרה על מהירות השיר, שינוי הטונים בשי ועוד ! תודה רבה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. הקלטתי באמצעות ממיר דיגיטלי DTT של Konka תוכנית טלוויזיה, ואני מעוניין להמיר אותה ל-AVI או לפורמט אחר. הממיר יוצר תיקייה ובה קובץ וידאו עם סיומת trp וכן שני קבצים קטנים האחד עם סיומת ifo והשני idx. הצלחתי להמיר את קובץ הוידאו ל-AVI אבל המרת האודיו לא הצליחה - נשמעים קולות צורמים ומקוטעים. מישהו נתקל בבעיה דומה? ניסיתי לעשות זאת עם כמה תוכנות שונות אך ללא הצלחה. אגב, מעטות הצליחו להמיר את הוידאו כיאות. הקלטתי בממיר 30 שניות ותוכלו להוריד את הקובץ שנוצר מכאן. http://www.sendspace.com/file/fuvdvi אודה למי שינסה להמיר את הקובץ ולחוות את דעתו בעניין. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לקובץ : The.Ring.(DVDScreener).Cd2.[ViTE].Osloskop אפשר עזרה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי טעות! שדרגתי קאזאה 2.1 ל- 2.4.12 (גרסה אחרונה). מאותו רגע - רק בעיות. נסיתי לחזור לגרסה הקודמת - לא ניתן. נשארתי עם העדכון המחורבן. הבעיה כעת:- כל בקשה ב"חיפוש" p2p נענית, כמעט מיד, בכותרת: "החיפוש הסתיים ללא תוצאות".חיפוש ב"גוגל" עובד בסדר. נראה כי הקאזאה שלי פשוט לא מתחברת ל-p2p ואני לא מצליח לחבר אותה. כל ההוראות של אתר קאזאה אינן מצליחות לפתור את הבעיה. פניה לפורום שלהם , אף היא, אינה נענית. יבורך כל העוזר - ביחוד אם ניתן יהיה להתקשר אליו בהמשך ולהציק לו בבעיות נוספות - אם תיקרנה. תודה, יונאי yonayo@netvision.net.il
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול להשיג ??activation key
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
בוקר טוב, נכנסתי להגדרות ומסתבר שמהירות האינטרנט שהייתה מוגדרת היא 256K, אגב המהירות הייתה מוגבלת ל kb\s330. שיניתי הגדרה זו ל 10M (המהירות הורדה שלי היא 1 מגה לשנייה) ובמיקום לא נגעתי (Middle east) ועדיין לא עזר והוא מוריד ב330 KB/S
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה לעריכת וידאו שיודעת ליצור הילוך לאחור של וידאו. לדוגמה: יש לי וידאו של ילדה אוכלת גלידה, והגלידה נופלת לה ונמרחה על הרצפה. אני רוצה שהתוכנה תיצור קובץ וידאו חדש בהילוך לאחור בו ניתן יהיה לראות את הגלידה חוזרת מהרצפה בחזרה לגביע. כמ-כן, אני רוצה גם אפשרות לשנות את המהירות של הוידאו להילוך איטי או מהיר. אשמח לקבל המלצה לתוכנה חינמית, טובה ופשוטה לשימוש. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון אם אני מסיר תוכנה אז תמיד יש כל מיני שאריות אז אני מחפש תוכנה שתעלים אותם לגמריי. יש משהו כזה ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, התקנתי HTPC בסלון - הגדרתי הן בAC3FILTER והן בFFDSHOW AUDIO FILTER - להוציא את הAC3 ואת הDTS דרך הSPDIF OUT. כשאני שם סרט דרך הMP הרגיל - המגבר מזהה את האות הדיגיטלי ורואים שהוא מזהה את הDTS/DD , אבל כשאני שם את אותו סרט דרך הMPC HOME CINEMA - המגבר מזהה PCM סטריאו. מה צריך לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקבצים שדורשים סיסמא כדי לפתוח אותם תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
איך אני קובע שאופיס 2003 יהיה הברירת מחדל ולא ה2007 ? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני פותח את שורת הכתובת באקספולרר 8 מופיעות הכתובות הקודמות + FAVORITES + HISTORY איך אני מבטל את ה FAVORITES ואת ה HISTORY שלא יופיעו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב! עד לא מזמן הייתי משתמש בnorton ghost בתור תוכנת גיבוי. הייתי מגבה בצורה דיי לא נוחה הייתי נכנס לתוכנה דרך boot ומגבה את כל הדיסק לimage disk וככה זה היה כל חודש פחות או יותר.. זה לא נוח וגם נראה לי שזה דיי פרמיטיבי היתרון היחסי לשאהר האופציות שאני מכיר שאם במידה והדיסק קשיח שלי הפסיק לעבוד כל מה שאני צריך זה להחליף\לרכוש דיסק חדש.. מישהו מכיר תוכנה זהה שעושה את זה בצורה אוטומטית או יותר נוחה? נ.ב במידה וזה לא האשכול המתאים מנהלים לעביר! ותודה רבה לעונים
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הקובץ המלא ששוקל 126 mb פשוט כבר השתגעתי באתר של מייקרוספט לא מוצא את זה תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם; מסיבה לא ברורה, לאחר הפעלת המחשב, כל המועדפים של הדפדפן שלי נמחקו כלא-היו. האם יש דרך להחזירם או שעכשיו צריך להתחיל לאסוף את כל האתרים מחדש?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על התוכנה הזו ? אם אני רק משתמש בה רק בלי פיירוול ? המחשב שלי בטוח ? עד עכשיו השתמשתי בפיירפול של קיריו , וקספרסקי רק בתור אנטי וירוס , הקריו גרמה לתקלות במחשב שלי. יש פה מישהו שמתשמש באינטרנט סקיוריטי 6 של קספרסקי ? אפשר להגיד שהמחשב מוגן ככה ולא צריך פייר וול אחר ? ומה בנוגע לגלישה עצמה..? נראה לי שמאז שאני משתמש בה המהירות של ה תוכנות p2p שלי ממש ירדה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מותר לכבות את ה ANTI VIRUS כשמשחקים??? תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זו בעיה דיי נפוצה אם אני לא טועה והאי סי קיו רושם runtime error c:\program files\icq\icq.exe abnormal program termination זה קרה לי פעם מזמן אבל אני ממש לא זוכר איך סידרתי את זה היה לו בעיות מסך לאחרונה ועשתי מלא כיבויים למחשב מבלי לצאת מסודר ועכשיו כשהחלפתי מסך זה רושם לי את זה אולי רישומי דרבירים נדפקו או משהו כזה? מי יודע איך לסדר? תודה מראש נועם
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שרת דואר SERVER 2003 אני רוצה ליצור Certificate לסינכרון הפון מישהו יודע איך יוצרים את זה ???
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל הזמן מוסיפים אותי אנשים ועם כל השיחה זהה.. הם מנסים לדחוף לי איזה אתר לשיחות וידאו.. שכנראה מכיל איזה וירוס או משהו.. השאלה איך אני נפטר מהם.. אם זה שהם מוסיפים אותי אומר שיש לי משהו שנדבק במחשב.. הנה דוגמא לשיחה: ? [email]rozannekeib95@hotmail.com[/email] אומר/ת: hey *אומר/ת: who are you? how did you get to me? [email]rozannekeib95@hotmail.com[/email] אומר/ת: i'm 21/f your a male right? * אומר/ת: i'm green [email]rozannekeib95@hotmail.com[/email] אומר/ת: nice, I just got off work and finally got some time to relax which site did i msg you from again? * אומר/ת: wait.. i've turned red [email]rozannekeib95@hotmail.com[/email] אומר/ת: I know a way we can chat an…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זכור לי שהיתה איזה תוכנה שאכן מסירה את כל הדרייברים של הכרטיס מסך רק שכחתי את שמה מישהו מכיר???
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-