עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם, איך אני יכול להעביר קובץ בפורמט avi לפרמט mp4 (על מנת לראות סרטים על פלאפון) ולהוסיף כתוביות .srt? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  2. Started by OmerMan,

שווה בדיקה... www.flashget.com

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  3. Started by rambo,

לקובץ : The.Ring.(DVDScreener).Cd2.[ViTE].Osloskop אפשר עזרה?

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  4. Started by weissby,

טוב כשיש כל מיני לינקים של ג'אוהסקריפט (אין לי משוג ממש מה זה אניר ק ידוע שזה קשור לג'אוהסקריפט) אז זה לא עובד לי המחשב עושה מן צפצוף מוזר כשאני לוחץ על לינק כזה (צפצוף שבא מהמחשב עצמו ,לא ששומעים ברמקולים) פתחתי פה פעם אשכול לגבי זה ולא הבנתי כל כך תהסברים שנתנו לי שמה וגם חסמו לי תאשכול הקודם ככה שאני בעצם לא יכול להקפיץ אותו או משהו כזה אז, תודה מראש לעוזרים.. נ.ב שכחתי לציין שזה רק באקספלורר קורה נ.ב 2 חחח דוגמה למקום שלא עובד לי הלינק: http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-1398,00.html נכון יש שמה כל מיני משחקי אונליין, אז כשאני לוחץ על "שחקו עכשיו" קורה לי המש אמרתי, הצפצוף הזה במחשב ואח"כ פשוט אין תגובה לא פותח כלום..

• 10 תגובות
    • 987 צפיות
  5. אני קונה מחשב והתוכנות שאיתם אעבוד הם: pinnacle studio 11 flash freehand ושאר ירקות בגדול עריכת סרטי וידיאו ושות' האם מעבד כגון Q6600 כרטיס מסך OB ו 2 ג'יגה זיכרון יעשו את העבודה יופי או שיש צורך להשקיע בכרטיס מסך מקצועי/חיצוני? ומה הם ההשלכות של הדברים מבחינת זמני רינדור,עומסים וכו'. אני לא מבקש מפרט אלא מחפש דרישות מומלצות לעבודה,באתרי התוכנות ישנם רק דרישות מינימום. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  6. Started by kennyx,

העכבר קופץ לי כל הזמן לאותה נקודה אחרי כמה שניות ניסתי להחליף עכברים וזה לא עזר זה כנראה בעיה לא יודע איפה אולי זה איזה וירוס מוכר(ניסתי גם לעשות סריקה של וירוסים) היה לי עכבר אלחוטי לייזר החלפתי לחוטי עם לייזר ואז עוד הפעם וזה עדיין לא עובד

7. איפה תקיית ה Downloads ? ו An error has occurred! Port 46221 does not appear to be open. פתחתי אותו אבל כלום לא השתנה.

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  8. איך אני קובע שאופיס 2003 יהיה הברירת מחדל ולא ה2007 ? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 986 צפיות
  9. Started by compman112,

שלום...קניתי מחשב חדש וקיבלתי אותו סוף סוף... המעבד AMD 64 אני צריך פיירוול תותח שאוכל לעבוד עם ביטורנט שלא יעשה לי בעיות פתחית פורטים, שיהיה קל לפתוח...שיהיה חזק תודה

• 9 תגובות
    • 986 צפיות
  10. שלום , אני מחפש תוכנה שבה אפשר לשלוט במחשב המרוחק ואפשר להתקין בו תוכנה , ובמחשב השולט אני לא יכול להיות תוכנה כלומר חייב להיות מבוסס WEB , ובקיצור: controlled-program based controller-web based ללא אישור מהנשלט הרבה הרבה יותר עדיף , אם אין אני אסתפק תודה מראש אריאל

11. Started by Gohan,

אני מחפש תוכנה להפוך טקסטים שלמים מאנגלית לעיברית. מישהו יכול לעזור לי/לתת לי לינק ? תודה.

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  12. יש לי 2 ג'יגה של RAM - וגם אם אני רוצה, אני לא יכולה להוסיף עוד (לוח אם שתומך בכרטיסים רק מצד אחד) פנטיום 4 3.0 ג'יגה עם מעבד 64BIT יש לי המון מקום פנוי על המחשב (דיסק שלם של 250 מגה רק לגרפיקה - חוץ מעוד 160 לכל שאר הדברים) אני עובדת על רזולוציה גבוהה (300 DPI) ועל דפים גדולים - בס"מ 30X80 - כי אני עובדת מול בית דפוס אני חושבת על לעבור ולנסות את הCS3 אבל אני מפחדת שזה יהיה אפילו יותר איטי מהCS2 לפי כל מה שמצאתי באינטרנט - כל ההגדרות של הפוטושופ מוגדרות בצורה הכי טובה (כל הסקראצ דיסק ואלו...) אני כבר אובדת עצות... דיי קריטי לי להבין אם בכלל יש עוד מה לעשות (או שיותר טוב מזה יביא לי רק מקינטוש) מקווה שפניתי לפורום הנכון, המון תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  13. שלום לכולם נראה לי שהנושא מתאים לפה ואם לא אני מתנצל כונן C לא נפתח נותן הודעה c:\is no accessible ועוד שורה the file or directory is corrupted and unreadable יש לצייןכמה דברים : ---דבר זה קרה לאחר שהשתמשתי בתוכנה Flobo HardDisk Repair תוכנה לבדיקה ותיקון סקטורים פגומים אשר מצאה סקטורים פגומים ותיקנה אותם לפי התוכנה אבל לאחר כיבוי והדלקה של המחשב לא יכולתי להכנס. ---כונן D הוא כונן המערכת שלי (אליו אני יכול להכנס והכל בסדר) ---אל הדסקטופ יש לי קיצורים לכונן C: שמופיעים אבל אני לא יכול להכנס דרכם (נותן הודעה שהוא לא מוצא את הקבצים ואם אני רוצה לחפש) ---דרך הפעלה הוא גם לא נותן לי להכנס מישהו מכיר דרך לסדר או איכשהו להציל את הקבצים שלי בבקשה חשוב ביותר????!!!

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  14. יש לי דיסק שמחולק ל - 3 מחיצות כשאני מנסה לשנות את הגודל של אחת מהן עם PartitionMagic אני מקבל הודעת שגיאה והפעולה אפילו לא מתחילה. בהתחלה עבדתי עם PartitionMagic Pro ואחרי שלא הצלחתי לשנות את הגודל החלפתי את הגרסה והתקנתי את PartitionMagic 8.0. גם שם קיבלתי הודעת שגיאה שלא אמרה לי הרבה - error #11019. אני רוצה לציין שלא נראה לי שיש בעיה בתוכנה כי הצלחתי בעזרתה לאחד שתי מחיצות בדיסק אחר. יש לכם רעיון למה יכולה להיות הבעיה? מה אפשר לעשות? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  15. Started by barshaked,

שלום לכם קוראי הפורם יש לי בעיה גרועה בתוכנת ה Photo Editor 3.0 אי אפשר לפתוח קבצי תמונות שבדקתי בסוגי קבצים לא היה שום זכר לPhoto Editor נכנסים למסך הזה על ידי כניסה לתיקיה כולשהי משם לתצוגה משם לסוגי קבצים ומשמה יש את כול התפרטיטים צירפתי תמונה. הבעיה הנוספת היא Photo Editor נפתח ללא תמונה על ידי הגדרתו מחדש בתפריט סוגי קבצים בבקשה עזרו שקד בר

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  16. Started by roeiw,

שלום יש לי אקספלורר 6 גירסה אחרונה כולל כל עידכון אפשרי וסרקתי ספייוורס בלמעלה מ 5 תוכנות שונות ואחרי כל זההה לעיתים קרובות אני מנסה להכנס לאתר מסויים או שלוחץ על קישור והוא נותן לי מסך כאילו האתר לא נמצא (404) ואחרי ריענון הוא נכנס לאתר.. זה מאוד מרגיז ואני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי תודה. עריכה: איך מוחק לגמרי את האינטרנט אקספלורר מהמחשב (אם זה אפשרי בכלל)

• 11 תגובות
    • 986 צפיות
  17. Started by adiri86,

ניסיתי להתקין vmware על וינדוס 7 ואחרי ההתקנה כאשר אני מנסה להפעיל זה רושם לי הודעת שגיאה: could not initializing logging מה הסיבה?? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  18. יש לי כונן מחולק לשני כוננים (יש לי שני דיסקים קשיחים אבל רואים 3 דיסקים קשיחים ב"מחשב שלי"...) איך אני מחבר אותו בחזרה? ??? ??? ???

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  19. Started by roeesnir,

תופעה מוזרה. אחרי פרמוט מחשב נייד Acer ASPIRE 9300 התקנתי דרייברים מאתר יצרן, והפלא ופלא, אי אפשר לראות סרטים. כמובן שיש קודקים. הורדתי דרייבר לכרטיס מסך מהאתר של אינטל, ושוב - הוא לא מנגן סרטים (רק שומעים ויש מסך שחור) פירמטתי שוב, התקנתי הכל שוב, 3 פעמים, כולל קודקים. וכלום!!! הורדתי את הדרייבר של הכרטיס מסך - והמחשב כן מנגן סרטים. התקנתי שוב דרייבר - והוא לא מננגן סרטים. מישהו שמע / נתקל בתופעה כזו?

• 9 תגובות
    • 986 צפיות
  20. Started by omrij,

חינמית אם אפשר וחשוב שתהיה פשוטה לתפעול תודה

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  21. שלום. יש לי כמה שירים ואני רוצה להשמיע בניפרד את המוסיקה שלהם, למשל יש לי דיסק מקורי של LINKIN PARK והייתי רוצה לקחת שירים ולשמוע רק את המנגינה שמעתי שיש תוכנות חינמיות שעושות זאת... אם למישהו יש לנק אני אשמח תודה ובוקר טוב לכולם.

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  22. Started by shaul,

זה מה שעם משתשמים שהם שלהם רשום אצלי בעברית(אני מוכח לציין שזה קרה רק אחרי התקנת הXP)

• 10 תגובות
    • 986 צפיות
  23. שלום ברשותי מחשב נייד של חברת LG דגם: LS55 התקנתי windows 7 על המחשב והוא לא זיהה את כרטיס הקול של המחשב (כמו את שאר הרכיבים שלו). (ראוי לציין שבאובונטו אין שום בעיה עם הקול - כך שזו לא בעיה בחומרה) חיפשתי המון דרייבר לכרטיס קול, וגם אחרי שמצאתי מסתבר לי שהוא מתאים רק ל-XP. אשמח לעזרה. תודה

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  24. Started by arie2006,

ברשותי מחשב hp pavilion pc a6040is עם ל"א p5lp-le של אסוס( http://h20195.www2.hp.com/V2/GetPDF.aspx/c00992311.pdf ). המחשב הגיע עם מע' הפעלה vista home. אני מנסה להתקין במחשב התקנה חדשה של win_xp . בסיום טעינת הקבצים של מ-cd מופיעה הודעת error(bsod): stop: 0x0000007b שמשמעה כנראה : inaccessible boot device. ניתקתי את הדיסק והפעלתי את המחשב . לאחר הטעינה הראשונית של קבצי ההתקנה קיבלתי את אותה ההודעה . (ידוע לי כי ל"א זה נמכר רק עם vista אך מצאתי את ההתקנים של win xp ללוח זה ). האם מישהו יודע איך פותרים את הבעיה הנ"ל? אודה על תשובות arie2006

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  25. אני אשאל שאלה בלי זיבולי מוח מיותרים , אז ככה : איך אני יכול למחוק את הכתובת האינטרנט המסוימת מ- Address bar ??? ??? תודה מראש!!! ;D

• 3 תגובות
    • 986 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.