עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ETB,

כאשר אני רוצה לראות סרט מסוג DIVX בתוכנה WMP של WIN XP, מופיע רק הקול ואין תמונה. וגם ותוכנה שאני בטוח שמאפשרת צפיה בDIVX כמו ASUSDVD 2000. יש דרך לאפשר צפיה בסרט, אולי איזה תוכנה שתתקן את זה.

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  2. כשאני בא לצפות לדוגמא בסרטון באתר ynet אני לוחץ על פליי ומופיע לי מסך צבעוני בסרטון. ואת הקול שומעים. מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  3. Started by ariel-ro,

שלום לכם! יש לי בעיה בסרטוני YOUTUBE שאני פותח סרטון אז זה מריץ 2 שניות ונעצר ואז צריך להזיז את המד של הזמן ושוב זה חוזר! אני משתמש בFIREFOX אבל גם שאני פותח(יש לי תוסף לFIREFOX שאני יכול לפתוח בטאב של IE) בIE אז יש את הבעיה למישהו יש פתרון?! אני משתגע!! תודה רבה

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  4. Started by thebenjamin,

בכל מקום שאני רואה וידאו- BSPLAYER,מדיה פלייר, יוטיוב יש לי מי פס אופקי בחלק התחתון של הוידאו שחותך את התמונה... החלק העליון בסדר וגם החלק התחתון אבל באמצע יש מן פס דקיק שמעקם את התמונה וזה ממש מעצבן לראות ככה... זה בולט כשהאובייקטים בוידאו זזים מהר או במעבר של המצלמה פירמטתי התקנתי את הדרייברים הכי חדשים וזה לא עוזר.

5. אהלן. אני לא מצליח לראות וידאו באתר של YNET. הם מציעים להוריד שם add on מסוים. הורדתי אותו בחרתי להתקין (דרך הפיירפוקס) והוא פשוט לא עושה כלום. לא רואים התקנה לא כלום. וזה לא מתקין. למישהו יש פיתרון לדבר? אגב, לתוספת קוראים player.xpi תודה מראש..!

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  6. כאשר אני מעלה אתר כמו וואלה או ynet ומנסה לצפות בסרטי באתר חדשות - אני מקבל הודעה של נסיון חיבור - connecting ומיד לאחר מכן סיום - ללא כל הודעת שגיאה . מישהו יכול להגיד מה הבעיה וכיצד לפתור אותה . תודה מראש על העזרה. flash player מותקן במחשב. עד לאחרונה לא היתה הבעיה .

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  7. יש קודק שנקרא ac-3 acm codec הורדתי אפילו את הקודק עצמו פעמיים משני מקומות שונים בנוסף לאוסף קודקים שיש לי בKLITE ועדיין לא שומעים את הסאונד בסרטים האלה. יש מלא סרטים כמו "יש לה ביצים" ו"שרק 3" שמשתמשים בקודק הזה ובגלל זה לא מצליחים לשמוע. למרות שהורדתי עדיין לא שומעים, מדוע? מה עושים?

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  8. כשאני רואה סרטון באיכות גבוהה כמו לדוגמא ביוטיוב בHD או אתר בו הסרט באיכות גבוהה זה לא רץ רצוף אלא מקוטע לכל אורכו. מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  9. Started by Or94,

אני משתמש בפיירפוקס ויש לי בזמן האחרון בעיה: אני לא מצליח לראות סירטונים ביוטיוב. אני לא יכול ללחוץ PLAY ולא מצליח ללחוץ על כלום. מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  10. טוב לאחרונה התחלתי לגלוש בפיירפוקס גירסא 3.5 ואני מאוד מרוצה ופשוט לא מסוגל לחזור לאקספלורר. אבל יש לי בעיה: כאשר חבר שלי שולח לי לינקים לסירטונים בYOUTUBE אז אני נכנס ללינק רואה את הסירטון והכל עובד טוב וכך הלאה רואה כמה סירטונים. אבל לאחר כמה סירטונים אני לוחץ על לינק לסירטון אחר שהוא שלח ופתאום לוקח לדפדפן לטעון מלא זמן את האתר ואז הסירטון בכלל לא עולה. מדוע זה קורה ואיך פותרים זאת?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  11. Started by oded6188,

הורדתי סרט שתופס 800 מגה. כשאני פותח אותו במדייה פלייר, אני רואה שהאורך של הסרט הוא רק 2 דקות... שזה לא הגיוני.... שתי הדקות האלו הם בעצם הטריילר לאותו סרט..... מה אפשר לעשות כדי לראות את ההמשך? יש אולי איזה תוכנה שמציעה אפשרויות שהמדייה פלייר לא נותנת?

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  12. Started by shainov,

שלום לכולם,חג פסח ב שמח. יש לי בעיה כאשר אני גולש באתרים מסויימים (דוגמת YNET WALLA) ופתאום מבצבץ לי סרטון WEB כשאני מפעיל אותו הוא מראה לי אותו בצבעים "נמרחים" וירוק,צהוב וכחול כאלו..יש לי DIVX PACK CODEC PACK מה אפשר לעשות עם זה..להתקין חבילת CODEC אחרת?? ואם כן איזה מומלצת??או שאולי זו בעיה אחרת לגמרי??

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  13. הבעיה לא מופיעה ב IE.. יש פתרון לזה?

• 9 תגובות
    • 654 צפיות
  14. Started by shnozlid,

הבעיה בד"כ באתרים ynet one walla. אני מפעיל סרטון ובמקום לראות רגיל, אני רואה את הסרטון בצבעוניות מוזרה כזאת . יש את הבעיה הזאת רק בחלק מהאתרים למשל באתר sport5 הכל עובד כרגיל. תודה לעוזרים. נ"ב:media player 9. Divx coded

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  15. Started by Tuvok,

שלום, קניתי מחשב חדש לאחרונה ואני לא מצליח לצפות בסרטי 720p ביוטיוב. ברגע שאני עובר ל-720p התמונה נהיית קפואה ואני שומע רק את הסאונד של הסרט. היו 2 מקרים שבמקרה זה עבד (ב-IE), אבל לא הצלחתי לגרום לזה לעבוד שוב. המחשב שלי עם מעבד intel core i3 והכרטיס הגרפי על הלוח אם (GA-H55M-UD2H). מערכת הפעלה win 7 home premium 64bit. ניסיתי לעבוד גם עם כרום וגם עם IE עם הגרסה האחרונה של adobe flash. אני מצליח לראות סרטוני mkv בלי בעיה. יש רעיונות איך לפתור את הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by psxr,

לפני כמה ימים התחילה לי הבעיה שאני פשוט לא יכול לראות סרטי divx (שאר הסרטים עובדים). ניסיתי להוריד את כל הcodecs שמותקנים אצלי ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר אני פשוט רואה משהו מעוות לגמרי עם הdivx שמותקן עכשיו ועם גירסה יותר ישנה אני רואה מסך אפור. הנגן הוא bsplayer.

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  17. אני מנסה להפעיל סרט די וי די בעזרת ה POWER DVD וזה אומר לי הודעה מוזרה (תמונה מצורפת). תודה לכל העוזרים! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  18. Started by lordgod,

יש מין רעש בזמן צפייה בסרטים , רעש חלש כזה שעובד ברקע בלי סוף , למישהו יש פיתרון לזה ?

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  19. Started by massinvallus,

כל פעם שאני מפעיל סרט שהוא ב AVI במדיה פלייר אז יש רק סאונד ואין תמונה ולפעמים אני מפעיל סרטים וכתוב במדיה פלייר שזה צריך אישור משרת קודק או משהו כזה ואי אפשר לראות את הסרט. מה הבעיה ואיך מתקנים אותה?

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  20. הבעיה שלי היא שחיברתי את כרטיס המסך שלי לטלויזיה דרך svideo. כאשר אני צופה בסרטים מסויימים, אין שום בעיה מלבד שלאחר כשעה של צפייה, ישנן קפיאות קצרות של הסרט במהלך דקה, ואז הצפייה ממשיכה כרגיל. בסרטים אחרים, ישנו הפרש הולך וגדל בין האודיו לוידאו בסרט. אני משתמש בתוכנת BSPlayer ונתוני המחשב הם: p3 866 512 RAM FX 5200 יש למישהו רעיון האם הבעיה היא פשוט קידוד לא טוב או אולי בעיות של חומרה חלשה, או drivers?

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  21. Started by Humpo,

כשאני מנסה לצפות בסרט אני מקבל את ההודעה הבאה" Classfactory cannot supply requested class" ניסיתי לצפות בסרט עם מספר תוכנות, אבזל זה לא עוזר הורדתי קודקים כמו: "Nimo" ,"Xvid", "Divx". מישהו יודע איך לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  22. Started by ophir91,

שלום הורדתי את האוס החדש ואני מנסה לראות את הפרק והוא פשוט עוצר את הניגון אחרי מספר דקות של צפייה כאילו אני מפעיל מתחיל לראות הכל טוב ופתאום הוא נעצר כאילו לחצתי "סטופ" ולא נותן לי להמשיך... אפילו שהמדייהפלייר כותב שזה בעורך של שעה ומשהו... מה יכולה להיות הבעיה??? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  23. Started by ebrami,

הורדתי כמה סרטים וכאשר אני פותח אותם למשל עם התוכנה divx subtite displayer או עם bsplayer יש כל מיני בעיות בצפייה ורואים צבע ירוק חזק על המסך ויש הרבה הפרעות חשוב לציין שזה רק בסרטים מסויימים ולא בכולם ! חסר מקודד או משהו? מישהו יכול לפרט לי מה בדיוק הבעיה?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  24. Started by -Del Piero-,

שלום לכולם היום שמתי לב לבעיה מוזרה שצצה פתאום. אם אני לוחץ פעמיים על קובץ של תמונה לא קורה כלום, המחשב פשוט לא מגיב, כמו גם אם אני עושה לחצן ימני>preview. גם בתצוגה המקדימה[לפני שנכנסים לתמונה, יש תצוגה מוקטנת של התמונה] לא רואים את התמונה כרגיל אלא רק סמל כזה של ווינדוס. אני יכול לצפות בתמונה רק על ידי לחצן ימני>Edit וזה די מעיק. ניסיתי גם ריסטרט וזה לא עובד. איך אני יכול לפתור את הבעיה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. חבר'ה... זה קורה לי במלא אתרים.. כשאני מנסה לראות את התמונה של המסך למשל בכתובת הזו ולוחץ עליה, הדפדפן שלי עובר ממצב של מסך מלא לחלון חלקי מאד קטן עם כל הטאבים שבתוכו וזה ממש מרגיז... http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=LCD-DEWA&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=32 מישהו מכיר?

• 6 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.