עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Psy,

תוכנה חינמית מעודכנת וטובה שמתאימה למחשב (הכי חשוב שלא תעמיס עליו)

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  2. ניסיתי להתקין את המדפסת ב- win vista 64bit, עם הדרייבר שהורדתי מאתר היצרן. הוינדוס נותן שגיאה ואומר שלא ניתן להתקין מכיוון שהוינדוס חוסם את NT 4.0 drives. מישהו יכול להגיד לי איך אפשר להפטר מהבעיה?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  3. שלום לכולם יש לי עכבר LX7 אלחוטי עם WAVE... עכשיו הכל עובד טוב ! עם הקדימה ואחורה בFF .. לפעמים הוא לא רוצה לעבוד פשוט לא עושה כלום... אני צריך לעשות ריסט כדי שיעבוד... מה זה יכול להיות? כל כך מעצבן... תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  4. Started by Spirit Crusher,

אני מחפש אנטיוירוס שאפשר לאתחל איתו את המחשב לפני שעולה הווינדוס בכדי להסיר וירוס... מישהו מכיר איזה תוכנה?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  5. יש לי מחשב אצל בן דוד שלי, יש לו בעיות במחשב בערך פעם בשבוע.. ונמאס לי כבר לקפוץ אליו ולסדר לו... אז רציתי לדעת אם יש תוכנה שתוכל לאפשר לי השתלטות מלאה + נעילת מקשים למשתמש על המחשב שלו...

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  6. Started by גליטו,

נסיתי לפתוח את הפורטים לבד אבל אני לא מצליח ...התקשרתי לספקית האינטנט כדי שיפתחו לי את הפורטים והם רצו שאני אתן להם מספר של איזה פורטים לפתוח כאילו של איזה תוכנה ... איך אני יודע איזה מספר או מה שזה לא יהיה שייך לתוכנה שאני רוצה איפה זה רשום ? חפשתי בתוכנה אבל לא מצאתי ואני לא יודע איפה לחפש שם .. אני רוצה לפתוח את הפורטים של האימיול utrronrt bitrronet תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  7. Started by גליטו,

שלום לכולם... השארתי אתמול בלילה את המחשב דלוק וכשקמתי ראיתי שהוא עשה ריסט על דעת עצמו .. מה יכולה להיות הסיבה ואיך אני מתקן את זה ? אין מצב של הפסקת חשמל ואז המחשב עלה שוב כי יש לו מנגנון שאחרי הפסקת חשמל המחשב לא עולה שוב ..

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  8. כשאני גולש באינטרנט פתאום נפתחים לי מלא מלא מלא מלא טאבים ריקים (BLANK) וזה לא מפסיק וצריך לצאת מהאינטרנט עם מנהל המשימות. זה כבר ניהיה מעצבן, עד אתמול זה היה פעם ביום , עכשיו זה לפעמים כמה פעמים ב10 דק' זה כבר מעצבן... http://up38.siz.co.il/up1/xkt1tmymz4oo.jpg זה מה שקורה... למישהו יש פיתרון? (חוץ משחזור) - התקנתי מחדש את האקספלורר - התקנתי את כל העידכונים האחרונים. - הווינדוס חוקי, עם רישיון חוקי. - סרקתי מלא פעמים קבצים מרגלים,וירוסים,וכל הג'אנק שמסביב.

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  9. זה בעיה ממושכת לפני חודשיים זה קרה לי כבר.. הוא קורס כל פעם שאני גולש הרבה... פתאום קורס... מה אפשר לעשות ? הסרתי פרופיל מחקתי אותו לגמריה מחקתי FLASH והתקנתי מחדש... מה זה יכול להיות???

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  10. שלום... אז ככה..יש לי שני תחנות XP שמותקנות על VirtualBox ורציתי לדעת איך אפשר להתחבר ממחשב אחד לשני ... זה פשוט כאילו אין תקשורת ביניהם גם אם אני מקצה כתובות IP לשניהם... ברגיל אני יודע לעשות את זה רק שבתוכנה בין שני המחשבים אני לא מצליח... אשמח לקצת עזרה בעניין או אפילו לאיזה מדריך טוב... כי בינתיים לא מצאתי דרך לעשות את זה.. תודה.

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  11. Started by dennis14,

אני מתקין כרגע את הדרייבר של הלוח שלי (P5B DELUXE) ומופיע לי המסך הזה עם 5 אופציות: 2 של INTEL ICH8 ו - 2 של JMICRON בגרסאות 32/64BIT ואחת של FREE DOS COMMAND PROMT. על מה מדובר פה בעצם ומה לבחור ?

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  12. Started by liran324,

אחרי שפירמטתי והתקנתי מחדש את המחשב הוא עבוד ממש אבל ממש ממש לאט בלי סיבה שאני גולש באינטרנט רק אז הcpu מגיע לבין 60 ל80 אחוז בשימוש, עשיתי איחוי סרקית וירוסים וכל העניין הזה ולא מצא כלום. למישהו יש עוד רעיונות?

• 10 תגובות
    • 912 צפיות
  13. 1 אם אני מנוי פרימיום כמה אני יכול להוריד בחודש ? 2 מה זה בדיוק TrafficShare ?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  14. Started by ran28,

שלום, הורדתי אימיול בוסטר 0.8V וזה מוריד לי 10ק"ב לשניה, וזה איטי רצחח!! מה ניתן לעשות כדי להאיץ את האימיול ואיך?! תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  15. Started by zombie,

יש לי בעיות לצפות בטלויזיה בmedia center(דרך כרטיס טלויזיה)אני מקבל מריחות ואיכות ירודה ו"גווסטינג" אבל שמתי לב שגם תכנים שהקלטתי לפניי התחלת התופעה נמרחים כשאני צופה בהם...יכול ליהיות שהבעיה היא בתוכנה?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  16. 1. אני לא מצליח להתקין דרייברים של Nvidia, ניסיתי הכל, אני מסיר את הדרייבר הקודם דרך הוספה והסרה של תוכניות ודרך מנהל ההתקנים, אני מוחק כל זכר לדרייבר הקודם, רג'יסטרי, תיקיה של nvidia, מפעיל את ההתקנה החדשה (ניסיתי את 180.84 שהוא בטא וגם את 180.48), מחכה 2 דקות ואז מופיעה הודעה שהמערכת לא השתנתה, ניסיתי בערך 5 פעמים, גם עם Safe mode, גם עם תוכנה להסרת דרייברים קודמים, ופשוט תמיד מופיעה ההודעה הזאת. מישהו יודע מה הבעיה? 2. איכשהו, למרות ששיניתי את מיקום ההורדה של google chrome לתיקית הורדות של ויסטה, הוא תמיד פותח של תיקיה הורדות בתוך מסמכים משום מה, מישהו יודע מה הבעיה גם פה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  17. Started by daniel0089,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3637440,00.html דניאל.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  18. Started by RanN19,

יש תוכנה שמגבירה את הרמקולים ב-v6!! פעם היית לי אותה ועכשיו אני לא מוצא אתץ זה בשום מקום... משהו יכול להביא לי את התוכנה עם הסבר

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  19. אהלן, עקרונית השאלה בכותרת, מישהו מכיר תוכנה שכזו? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  20. שלום לכולם! רכשתי אתמול כרטיס מסך חדש 4850 ואני די מבסוט ממנו אבל יש בעייה אחת. התקנתי את כל סוגי ה3DMARK וכולן פשוט מסרבות לפעול, הן קופאות בקטע של הלוגו בהתחלה, מזה יכול להיות? הכל עובד לי חלק, קרייסיס GTA 4 עובד פיקס, וכו'... וכו'...... אני מודה מראש על כל עזרה כי כבר התייאשתי ???

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  21. היי ניסיתי לשמור את המיילים אבל לא מצאתי שום דרך , אשמח לקבל עזרה תודה

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  22. Started by Styx,

אז ככה לאחרונה שאני מנסה לחבר את MP3 למחשב המחשבב מזהה את הMP3(e250(של סנסה) אבל לא מאשפר להעתיק קבצים מ/אל הנגן(לא פתוח תיקיה במחשב שלי שהיא של הנגן ובנוסף זה (שמחברים את הנגן) שאין לי USB 2.0 למרות שיש לי ולאחר בדיקה בDEVICE MANAGER ראיתי שיש לי כמה התקנים שהם לא מותקנים בעצם(והבנתי איך שהו שזה קשור) שהם: Other Pci Bridge Device Pci memory controller Sm Bus Controller מה עושים?? נ.ב לוח אם gigabybe GA-k8n pro sli USB CONTROLLER:USB2 Controller nVIDIA nForce4 SLI (CK8-04) - EHCI USB 2.0 Controller

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  23. Started by orelzion,

יש הרבה דוקים לוינדוס, אבל זה היחיד שמחקה בצורה מושלמת את זה של אפל, וגם נוח יותר. ניתן להוריד מכאן http://www.aqua-soft.org/board/showthread.php?t=50179 סקינים, דוקלטים וקובץ עברית ניתן להוריד מכאן http://www.aqua-soft.org/board/showthread.php?t=50543 אני נורא אוהב אותו, מקווה שגם אתם. והנה הדגמת וידאו קצרה בHD http://www.youtube.com/watch?v=tkLahzY1gaM והנה סקרין שוט מהמחשב שלי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  24. Started by Xilver,

יש לי את המעבד E8400@3Ghz, והמחשב רץ פשוט איטי! אני נכנס לתיקייה וכשאני יורד למטה זה מקרטע. במשחקים גם הביצועים לא מרשימים. מה הסיבה לכך? ולא נעשה בו אוברקלוק.

דיונים חדשים בפורומים