עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ופשוט שיהיו בה אופציות מעניינות של DJing..

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. תוכנה הורדה מעולה ,אני לא מצליח למצוא קישור אליה \תוכנה חינמית ,אז בבקשה מי שמכיר שיעזור . מאיצה גם כן את קצב ההורדה .

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  3. השאלה בכותרת, בכל פעם שאני עושה חיפוש בשורת חיפוש באינטרנט הוא מוביל אותי לחיפוש של BABYLON מחקתי אותו והעפתי מה שקשור אליו ועדיין, מוביל לחיפוש שלו, אפילו עשיתי ב SEARCH OPTIONS שיהיה רק גוגל, ועדיין הבאבילון הזה קופץ. איך אני מעיף את זה? גם מחיקה של כל הבאבילון מהמחשב לא עזרה. תודה!

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  4. שוב בעיות עם ה IE והוא לא פועל ואני צריך בדחיפות את האתר של בזק לבדוק שם משהו וב FF זה לא פועל כל-כך... שמעתי על אוונט או מקסטון משהו כזה, פועלים שם דברים כמו משחקי פלאש כאלה בואו נגיד וואלה כיף או משהו... סתם דוגמא. בבקשה זה ממש דחוף!

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  5. Started by 3d7,

יש לי מחשב נייד עם Windows XP Professional x86 SP2. אני אוהב ב-Alcohol 120% את התכונה שאפשר ללחוץ עם לחצן ימני על קובץ ISO, לבחור Mount Image וזה ישר עושה Mount לקובץ Image. התקנתי Alcohol 120% גירסה 1.9.5.2802. הגירסה הזאת מותקנת אצלי בדסקטופ (אותה מערכת הפעלה), ועובדת מצויין. במחשב הנייד, יש את התפריט של Mount Image ב-Shell Extension, אבל הכונן הוירטואלי לא מופיע במחשב שלי. כדי שהכונן הוירטואלי יופיע במחשב שלי, אני צריך להפעיל את Alcohol 120%. אותו הדבר גם אחרי איתחול. הסרתי את התוכנה, והתקנתי את הגירסאות 1.9.6.5429 ואת 1.9.7.6022. בשתי הגירסאות האלה הכונן הוירטואלי מופיע במחשב שלי, אבל Mount Image לא מופיע בתפריט של Right-Click על קובץ ISO. התפריט של Mount Image מאוד נ…

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  6. שלום לכם אני קורא פה בפורום לעיתים קרובות אך עוד לא יצא לי לפתוח דיון, אשמח אם אחד מן חברי הפורום יוכל להמליץ לי על תוכנת מייל (אפשרי חינמי או בתשלום כמובן) שתתאים לעסקים קטנים בכך שתוכל לאפשר מסד נתונים נרחב ולבצע איתו פעולות אוטומטיות.. לדוגמא אוכל להגדיר לה לשלוח מייל מזל טוב לכל לקוחות העסק או לעובדי העסק לאחר הגדרת פרטיהם במסד הנתונים וכדומה... תודה רבה והמשך שבוע נעים תודה רבה לכם על התמיכה והעזרה

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  7. Started by davidcohen,

היי ראיתי שיש עוד גירסאות של winrar חוץ מהרגילה , extreme וכאלה רציתי לדעת איזה גירסה של winrar דוחסת להכי קצת MB .... חבר שלי דחס 4GB ל 300MB ואין לו מושג מה הוא עשה ואיזה גירסה יש לו.אני מניח שיש לו גירסה לא רגילה כי אני ניסיתי והוא בושי דוחס לי גם כשאני עושה על best אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  8. Started by danieltrt,

שלום לכולם ברצוני להצפין ולהחתים קבצים לצורכי עבודה, האם יש אפשרות לעשות זאת על גבי ipad ? איזה תוכנה מומלצת להצפנה? ואילו גופים מאפשרים חתימה דיגיטלית? תודה דניאל

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  9. Started by jacobgan,

שלום רב, ברשותי מחשב נייד של DELL דגם: INSPIRON M731R בזמן האחרון שאני גולש באינטרנט , בדפדפן CHROME אז הדפדפן נתקע לכמה שניות , זה קורה כל כמה דקות ש-CHROME נתקע. אפילו פתוח רק טאב אחד. העניין הוא שכאשר הוא נתקע, אני שומע את המאוורר של המחשב הנייד מרעיש בעוצמה רבה ברעש חריג מאוד. התקיעה הזאת קוראת רק ב-CHROME! שאר המחשב לא נתקע אפילו פעם אחת. גם כאשר ה-CHROME נתקע, המחשב ממשיך לעבוד כרגיל. ההיתקעות קוראת רק בגלישה. מה יכול להיות ההסבר לזה? האם הרעש של המאוורר מצביע על חימום יתר של המחשב? למה זה קורה רק בגלישה?

• 4 תגובות
    • 5.4k צפיות
  10. Started by Alexkmr,

אני לא מבין בתחום אז לא לתפוס אותי בשגיאות. יש לי חבר שטוען שאחד מבני המשפחה שלו אנימטור, עושה אנימציות ב MAYA, 3d max- וכו', והוא בכלל לא יודע לצייר באמיתי אלה רק בתוכנות האלה. האם זה הגיוני?

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  11. האנטיוירוס גם מודיע לי שהם trojans אז אני ממש רוצה להיפטר מהם

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  12. Started by omri_ro,

אם איזו תוכנה אפשר לעשות RIPPING לDVD לפורמט VCD (אם בכלל)?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by matan13,

שלום לכולם, יש לי שני צורבים - אחד CD-R והשני DVD. הצורב CD-R צורב רגיל, הכל בסדר איתו, זאת בכדי לשלול בעיה בתוכנה. עם הצורב DVD מה שאני לא מנסה אני נתקל בבעיות. עם כל דיסק ובכל דרך רק בצריבה, חשוב לציין. עם קריאה של דיסקים ופתיחה שלהם הכל בסדר, עובד חלק, אין תלונות, אבל כשאני מכין את הדיסק ובא לצרוב אני תמיד נתקל בדבר הבא: לדעתי בעיה בצורב עצמו. כי כבר בדקתי את צד התוכנה והכל בסדר, החלפתי כמה גרסאות, בכולם אני מקבל את ההודעה הזו. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  14. Started by sabpa2,

הורדתי סרט באיכות SVCD עכשיו הורדתי סרט כזה וזה קובץ .. איך אני פותח סרט כזה? אי אפשר בWIN MADIA PLYAR וכול התוכנות האלו עם איזה תוכנה אפשר?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by A.Iniesta,

הכל התחיל לאחר שעברתי ספק לבב"ל, מייד אחרי שהתחברתי אליהם קיבלתי עשרות וירוסים בלי שגלשתי לאינטרנט בכלל, איך זה הגיוני אגב? לאחר שניסיתי כל אנטיוירוס ואנטי רוטקיט שקיים, ומחקתי המון וירוסים, המחשב יחסית יציב, אבל עדיין הדפדפנים לא עובדים, רק במצב בטוח אפשר לגלוש. חשוב לציין שהאינטרנט עובד, פינג לאתרים עובד מצויין. מה אפשר לעשות? אגב, אם תוכלו להמליץ על שילוב av\fw חזקים, זה יהיה מעולה. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. יש לי NERO 8 מותקן ובכל כמה דקות מופיע לי ההודעה הזו. מחקתי את ה NERO הישנים שהיו לי במחשב. מה עושים??

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  17. Started by benor,

לפעמים שאני מוריד קבצים במירק אז ההורדה לא מצליחה וזה רושם לי Dcc Pending אתם יודעים מה זה אומר? והאם אפשר לעשות משהו עם זה?

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by raananan,

שלום, אני לא בטוח שזה המקום אבל אני אשאל בכל זאת. עשיתי defrag להארד דיסק, ע"י התכנה של windows xp. המחשב נהיה יותר איטי. אני יודע למה זה אבל השאלה שלי היא האם מישהו מכיר תכנה שמסדרת מחדש את ההארד דיסק כדי שהוא יפעל יותר מהר באמת. (כלומר שכל הקבצים של כל תכנה יהיו קרובים ולא מבולגנים בדיסק) זה ממש מעצבן והזמן שלוקח למחשב לעלות הוכפל כמעט פי שתים. תודה.

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  19. Started by 7omaHawk,

אפשר לקבל המלצות על נגנים כאלה ?

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  20. Started by asdasdasd,

זה מה שקורה כל פעם כאשר אני סוגר את מוזילה ודבר שני שהכי מטריף אותי זה שאני לא רואה שום אפשרות לעשות כך : כאפשר אני פותח חלון חדש הוא תמיד נפתח ב מוזילה על MAXIMIZE אין שום אפשר לעשות שייפתח לפי הפעם האחרונה שכיוונתי אותו ? (בערך כ שישית מן המסך כמו שניתן לעשות באינטרנט אקספלורר)

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  21. Started by kobibo,

לא מצליח להכנס ל HWZONE מה- IE6 ,כל פעם שאני מנסה להכנס לאתר אני מקבל הודעה על הורדת איזשהו קובץ txt ומה אני רוצה לעשות איתו ( לשמור או לפתוח ). לא משנה במה אני בוחר אני לא מצליח להכנס לאתר .

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  22. Started by devek,

יש לי תמונה ששוקלת 16 KB ואני צריך להפוך אותה ל9 KB ומטה איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  23. Started by Tom3bar,

כמו הכותרת... תוכנה שממירה MP3 להשמעה בקומפקט דיסק.. תודה תום.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by kikkler,

זה יכול לעבור לאיזה פורום שלא מתאים לזה הפירסום הטורפני של האתרים הגדולים רק ממשיך להתקדם ולהתקדם, כשהלהיט העכשווי זה לגרום למוזיקה מגעילה באיכותה ומבעיתה בווליומה לפרוץ לחלל החדר שלי בכל רגע שבטעות הסמן של העכבר עובר מעל באנר. האם יש דרך לגרום להשתקה של זאת, בלי להקריב את ווינאמפ ודומיו?

• 4 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.