תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי, עד לאחרונה היה לי מחשב עם XP שהתקנתי בו את התוכנה Iomegaware של החברה iomega (יצרנית כונני הזיפ ועוד), יש לי כונן אחד פנימי של Zip 100MB והוא פעל כמו שצריך, עד לפני כמה ימים שעברתי למחשב חדש עם ויסטה 32, בעקרון ויסטה 32 כבר מגיע כשהוא מכיל את הדרייבר הנחוץ, הכונן עצמו מחובר והכל ואף הנורה נדלקת וניתן להכניס דיסקט ולהוציא אותו - הבעייה היחידה היא שהויסטה לא מזהה אותו ככונן זיפ ולא נותן לי גישה אליו. ניסיתי לשחק עם זה וכל מיני הגדרות וכלום לא עבד, ניסיתי להתקין את התוכנה של הIomegaware אבל גם היא לא עזרה (בעקרון היא לא עובדת כמו שצריך בויסטה) חיפשתי כל מיני דרייברים אחרים ושטויות ולא מצאתי שום דבר שיכול לעזור לי, מישהו מכיר את העניין או ניסה להתעסק עם כונן זיפ או משהו …
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בדפדפן... כאשר אני נכנס לאתר למשל כמו yad2.co.il ולוחץ על מודעה הוא לא פותח אותה.. או שאם אני נכנס לפורום של שירים.. ויש שם כמה חלונות לבחור לאיזה פורום להיכנס זה גם עושה לי בעיה www.noshmim-m.net זה מעצבן ואין גישה.. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, מזה תקופה ארוכה, איני מצליח להוריד מה-utorrent במהירות העולה על 18kb/s (לא משנה איזה סוג של קובץ ומספר המקורות). בעבר תמיד הייתי מצליח להוריד במהירויות גבוהות בהרבה (עד פי 10 מהמהירות שציינתי). אני משתמש ב-XP עם SP2 ובפיירוול שלו, וגולש בחיבור של 1.5 מגה בייט לשנייה. מישהו נתקל בבעיה? איך ניתן לפתור אותה? אשמח לקבל תשובות. עמרי.
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
בימים האחרונים מידי פעם קופצת לי פרסומת של PCKeeper עשיתי חיפוש ממה שקראתי זה לא תוכנה זדונית או משהו אבל רציתי לדעת איך אפשר שזה לא יצוץ (אני גולש עם פיירפוקס + ADBLOCK וגם MALWARBYTE +AVAST) מישהו ניתקל בתופעה?
-
- 4 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני צריך תכנה שיודעת לגבות מידע שיש לי על המחשב.
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לי שני מחשבים ויש להם את אותה הבעיה : לעיתים מאוד קרובות הם נתקעים בזמן הפעלת אתרים באינטרנט ( לא משנה אילו ) הם "קופאים" ולוקח זמן מה עד שחלונות מודיעים לי שהתוכנית צריכה להיסגר . בחלונות שלחו לי הודעה כי הבעיה היא באדובי רידר / פלאש אבל אני מקבל הודאה גם שהפסיק לפעול ה - RAW SOCKET SERVICE .... אז , מה הבעיה או בעיות שיש לי ?? תודה - שי :s05:
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני צריך את הדרייבר הנ"ל ואנני מוצא אותו באתר של הוט יש מישהו שיכול לעזור לי
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
יש לי בעיה באיטרנט ואני לא יודע אך לפתור אותה... הבעיה היא שנגיד אני נכנס לוואלה ואני נכנס למשחקים, אז אני לוחץ על המשחק ו אז נפתח החלון שלו אבל אין שם את הכותבת אז כלום לא ניפתח ניסיתי ללעשות רענן אבל לא מצליח זה לא קורה רק שם זה קורה בכול לינק שאני לוחץ אלו... יש כאלה שנפתחים במקום מה שיש לי אז זה לא בעיה אבל שנפתח קישור חדש אז יש בעיה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
זאת תוכנה למשחקי רשת... בכל מקרה איך אני מכניס לשם שרתים??? לדוגמא אני רוצה לשמחק ב-Call of Duty 2... איפה אני מוצא את השרת שאני יוכל להתחבר ולעשות משחק רשת???
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, מדובר בuTorrent גירסה 3.1.2 מה שקורה זה שההורדות יכולות לזחול על 10KB במשך שעות, ומדי פעם לעלות את המהירות באופן דרסטי ולרדת בחזרה(נפילה). למטה כתוב כל הזמן "העמסת יתר של דיסק קשיח 70%... "100% וכו מדובר טורנטים שיש להם המון מעאלים.. בזמן האחרון זה קורה הרבה יותר, וניסיתי לשנות את מיקום ההורדה לכוננים אחרים וזה לא עוזר. האם אפשר לפתור את זה? הבנתי שזה קשור למטמון בדיסק קשיח, איפה אני יכול לשנות את זה?
-
- 4 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם WIN XP PRO ENG התקנתי את NTUNE ובחרתי בהורדה את הגרסא באנגלית. משום מה לאחר ההתקנה התפריטים הם בעיברית. יש אפשרות לבצע התקנה באנגלית ? אולי לשנות את הגדרות השפה ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 474 צפיות
-
-
קניתי מדיות של master בנפח של 900MB וכאשר אני מנסה לצרוב data (קובץ כ data ) של 800MB אני מקבל הודעה שיש ברשותי מדיה בנפח 700MB ולכן לא ניתן לבצע את הצריבה . אנא עזרתכם כבר הגדרתי את כל ההגדרות בנירו ל overburning ויותר מזה כבר הצלחתי לצרוב סרט בפורמט VCD שיותר ארוך מ80 דקות (700MB ). אנא עזרתכם. ברשותי הגירסה האחרונה של הנירו.
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני עושה בפוטושופ CS5 רקע שמורכב משני צבעים ? בתודה מראש רזיאל
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי להעלות קובץ swf ו fla והעליתי חרס בידי. אפשר להמיר את קובץ הפלאש לפורמט אחר ? איזה ? כיצד ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שממירה כמויות גדולות של קבצים [מאות ואף עשרות] מתיקיות שונות מפורמט JPG לפורמט BMP בצורה אוטומאטית. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מזל שיש לי KASPERSKY 6 אם FIREWALL טוב ה IPS 66.185.126.167 174 166 תגידו זה מסוכן העסק הזה אם היו פורצים מה היה קורה? קוראים לזה Dos.Generic.synflood הם תקפו אותי
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
הXP כל הזמן קופא לי. שלחתי את המחשב למעבדה והם אמרו שהחומרה תקינה וזאת למרות שלמעבד יש טמפרטורה של 47 מעלות. בכל אופן הם אמרו שהם בדקו spyware ומצאו והסירו הרבה מהם מהמחשב שלי. בכל אופן הייתי צריך לשחזר image מחדש ולכן אם יש spyware אז הם חזרו. ניסיתי הרבה תוכנות למציאתם אבל לא ממש מצאתי משהו. רציתי לשאול איזה תוכנות anti spyware מומלצות?
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
מה קורה חברה? איזה אנטי וירוס הכי טוב היום? :s05: תצביעו ותגידו מה דעתכם עליהם
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה Bitspirit ואני מוריד נגיד סרטטט והוא שוקל 750 מגה אז אני משאיר אותו בלילה והוא מוריד לי 950 מגה והוא מופיע לי באחוזים על 56 אחוזזז ואני לא יכול לפתוח את הקבמצים של הסרטטטט מישהוא נתקל בבעיה המוזרה הזאת? או אולי יודע מה לעשות? תדה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני זוכר שהייתי קטן היה לי דיסק עם מלא דמואים והייתה תוכנה שמסבירה איך ליצור מטוסים מנייר אני ממש לא זוכר איך קוראים לה אבל היא הייתה מגניבה כזאת ואני אוהב לחזור לנוסטלגיה אז מישהו בבקשה בבקשה יכול לנסות להשיג לי אותה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש פלאגין ל-Winamp שיציג את גלי השיר בזמן אמת, אבל לא של אותה שניה אלא של כל השיר. משהו בסגנון כזה: וכך אני אוכל לדעת היכן הקטעים השקטים והיכן הקטעים ה"עצבניים" של הטראק ולעבור ביניהם בקלות בלי לחפש יותר מדי. אם אין PlugIn ל-Winamp, אולי יש תוכנה שעושה את זה? (כרגע אני משתמש ב-Sound Forge 6 אך לוקח לה קצת זמן לטעון טראק שלם ולהציג את הגלים שלו :-/ ) תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
צורב חדש, ה-DVDRW הראשון שלי, אני מתבייש להגיד נרו 6.6 סו פאר עבד יפה עם DATA, השאלה היא מה מומלץ לריפינג ושכפול? תוכנה שתיתן לי להשמיט אקסטרז לא רצויים ע"מ להתאים הכל ל-4.7GB וכו'... תודה!
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב, נכנסתי לפייפוקס, ואני רואה שרוב האתרים שאני מציג בו, פשוט קופצים. זה לא שהם קופצים מתחילת הדף אל סופו, הם קופצים בערב בהפרש של כמה שורות, הלוך וחזור. מזערתי את הפיירפוקס וראיתי שאין לי את הבעיה בתוכנות אחרות, רק בו. מה הבעיה ואיך אני פותר אותה? תודה וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 477 צפיות
-