עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Aviv C,

ניסיתי להוריד התקנה של Windows Live Messenger 8.0 אבל לקראת סוף ההורדה האנטי וירוס שלי (קספרסקי) אמר לי שיש בקובץ סוס טרויאני ולא נתן לי להוריד אותו. ניסיתי גם להוריד התקנה של Visual C# 2005 Express Edition ואותה הודעה על הסוס הטרויאני הופיעה לי גם לגבי זה. מה הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  2. Started by eladh16,

שלום אנשים יש לי תמונה פנורמית אחת גדולה ואני מעונין לחתוך אותה ל 4 חלקים. כלומר לקחת את התמונה ולחתוך ל 4 תמונות שוות, קטנות ונפרדות. אם איזו תוכנה אני יכול לבצע את החיתוך הזה בכמה שיותר קלות ופשטות? ואיך בכלל אני מבצע חיתוך באופן שווה ל4 חתיכות? עם ה GIMP או עם ה photoshop אני יכול לעשות את זה? אם כן, איך בדיוק? זה למטרה חשובה ומגניבה 8) תודה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  3. Started by askys,

שלום, ברשותי מחשב חדש עם מערכת הפעלה XP sp2 חוקי . שדרגתי ל - WMP 11 . כאשר נסיתי לצרוב דיסק שירים התוכנה ביצעה את כל תהליך ההמרות וההכנות לגבי כל השירים. לאחר מכן החל לבצע כתיבה לדיסק לשיר הראשון. מיד לאחר מכן ביצע "finalizing disk" על השיר הראשון. לאחר מכן .....ממתין עד 100% צריבה ו- "complete" מופיע על השיר הראשון בלבד. ראה תמונה מצורפת. בעצם הדיסק נהרס ולא מוקלט עליו שום שיר. ביצעתי את כל האמור בהודעת שגיאה: אף הורדתי את מהירות הצריבה ל"slow" המערכות במחשב לדעתי תקינות בגלל שאני מצליח לצרוב עם Nero 7. תודה על הסיוע. אריה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  4. שלום! אני לא מוצא אופציה בFFDSHOW להוריד כתוביות לשוליים כאשר מתנגן סרט בפורמט רחב (יש לי מסך 3:4) אשמח לעזרה... המון תודה!

5. עבד בעבר התקנתי מחדש וינדוס מדיה פלייר ופלאגאינים לכל הדפדפנים לא עובד בשום דפדפן וגם לשים את שורת הכתובת בתוכנה לא עוזר גם מדיה פלייר קלאסיק לא עוזר אני מתחרפן -בלי גלגלצ או 88 ברקע קשה לי להרדם בבקשה תעזרו לי זה פשוט כאילו מטעין ואז נשאר על ready -הפלייר לא עובד!

• 24 תגובות
    • 5.3k צפיות
  6. Started by IlanF,

בוורד ופיירפוקס יש מן מילון כזה שבודק איות. אבל אצלי זה רק באנגלית... יש דרך להוסיף אפשרות כזאת בעברית? OFFICE 2007 ENTERPRISE FIREFOX... מה שרשום בצד <<<=====

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום, אני מחפש תוכנה שתחסום מס' אתרים מסויימים שאני לא רוצה שכשאר מי שגולש באינטרנט יכנס לאתרים אלו. בתודה מראש!

• 12 תגובות
    • 907 צפיות
  8. Started by Konst1988,

שלום לכולם! לא מזמן התקנתי NOD32 ויש לי 2 שאלות שלא בדיוק הבנתי: 1. איך אני יכול להגדיר לו שלא יבדוק קובץ/תיקיה מסוימת ב-ON DEMAND SCANER. ראיתי אפשרות של EXCLUDE ב-AMON אבל אני לא הבנתי אם זה גם שייך ל-SCANER או שיש לו מקום אחר של EXCLUDE. 2. ראיתי שיש שם אפשרות של EMON, שלפי ההסבר שם בודק דברים ממיקרוסופט אאוטלוק,אבל אני מישתמש רק ב-THUNDERBIRD. האם אני צריך את השירות הזה מופעל? כי גם ראיתי בתוך IMON יש סריקה של POP3 אז אני מניח שזה כבר עושה את העבודה. אז אני צריך את EMON או לא? תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  9. אחרי שסימתי להוריד את הסרט Johnson.Family.Vacation.DVDRiP.XViD-DVP ניסיתי להפעיל אותו אך שומעים את הרקע של הסרט ועכשיו הצורה שרואים זה כמו ריבועים כאלה שמתחדשים מאוד קשה להסברה העיניין אם מישהו יודע איך אפשר להקליט מה שקורה במחשב זה יעזור ניסיתי לשחק עם הקודקים שום דבר לא עוזר עדיין רואים כמו ריבועים קטנים שמתחדשים אם מישהו נתקל בבעיה הוא בטח יכיר את העניין....

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by timac,

שלום... אני מנסה כבר הרבה זמן לצרוב משחקים לפליסטישן ולא מצליח אני שם דיסק בצורב הולך לאכוהול 120 בוחר בimage בוחר תקובץ מתחיל לצרוב זה מתחיל בסדר אבל ב70 אחוז ומשהו כל משחק זה נתקע ניסתי כבר 2 משחקים 3 נתקעו על אותה הודעה הנה היא: מישהו יכול לעזור אולי לנסות אם תוכנה אחרת מה אתם אומרים??

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  11. Started by omri_ro,

יש לי בעייה עם הקובץ הנ"ל מידי פעם הNAV מודיע לי שהקובץ נגוע בווירוס אז אני מוחק אותו ואז פתאום הWIN מודיע לי שהוא לא מוצא את הקובץ(כלומר הוא מורץ בSTARTUP) אז אני מוחק אותו בעזרת MSCONFIG וגם את כול הרישומים מהREG אבל עדיין כל פעם שאני מפעיל את המחשבהוא מודיע לי שהקובץ לא נמצא עד שאיכשהו הוא מצליח לשחזר אותו והסיפור חוזר על עצמו... בדקתי כבר את כל הHD עם NAV ועם הTHE CLEANER ושניהם לא גילו שום דבר... רעיונות?

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. יש שיטת צריבה שמאפשרת להכניס הרבה שירים בדיסק אחד, איך עושים את זה ?

• 2 תגובות
    • 7k צפיות
  13. Started by Alfies,

אני עורך סרט וידאו, העברתי את הוידאו ממצלמה אנלוגית דרך כרטיס טלויזיה pinnacle pctv stereo , בפורמט MPEG-2 (איכות DVD). הקטע שהעברתי 45 דקות לקח לי 2 ג'יגהביט, שאלה ראשונה: איך אני יכול לדחוס את זה לפורמט אחר, כך שהגודל שלו לא יהיה יותר מ700 מגה? שאלה מניה: אני עורך את השרט בתוכנה PINACCLE STUDIO10 והיא מאוד מאוד כבדה, עושה גם עמון בעיות, נישיתי STUDIO8 לא מקבל את הפורמט MPEG2, עושה אמון בעיות, אבל התוכנה מאוד מתאימה לי, איך אני מסתדר איתה? ואיך אני יכוך להפעיל את כל האופציות בתוכנה? תודה!

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  14. Started by Unavoidable Encounter,

לא ידעתי בדיוק איפה לכתוב את זה, אז אם יש פורום יותר מתאים אפשר להעביר מצאתי איזה טפט לשולחן העבודה בשני אתרים שונים - http://fc03.deviantart.com/fs9/i/2006/143/2/c/Picasso_Glass_by_dimage.jpg http://interfacelift.com/wallpaper/downloads/00792_picassoglass_1920x1200.jpg זו בדיוק אותה תמונה ואותה רזולוציה. מה שאני לא מבין, זה למה באתר אחד הגודל של הקובץ הוא 531.87KB ובשני 675.44KB? איך זה הגיוני?

15. אם יש לי דיסק שמוגן ב - SAFE DISC 2... ואני עושה לו אימאג' דרך CLONE CD.. האם אני יכול להכניס לתוך קובץ האימג' (אחרי שעשיתי אותו) קבצים נוספים ? או להחליף קבצים ?

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  16. שלום יש לי חלונות 7 במחשב נייד. אני משתמש אקרוניס (Acronis) יצור גיבויי מכווץ מחיצה כונן אחר. עכשיו לי מחשב נייד חילקתי 2 מחיצות כונן C והכונן השני D . היתקנתי חלונות 7 הום פרימיום עברית. ובסוף אני עושה במחשב נייד אקרוניס.בסיום אקרוניס מפעיל מחדש מחשב נייד. ופתאום לא עולה חלונות 7.אז אני עושה תיקון שיחזור קבצי מערכת הפעלה חלונות 7. תיקון שיחזור זה עבד בסדר.ותקין. למה אקרוניס לא יודע לכווץ חלונות 7 בכונן מחיצה אות D והפעלה לא עולה? אבל האם יש תוכנה אחרת טובה מאוד ,שדומה לאקרוניס כיווץ מחיצה לרק חלונות 7 אני מכיר Manager של הוינדואוס.זה לא עוזר.אני מדבר על מחשב נייד. שיש בעיה אחרי גיבויי בתוכנה אקרוניס לא עולה. אני צריך משהו אחר דומה לאקרוניס זה מיוחד הופך מחיצה קטנה גיבוי…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by zolder,

איזה מהאפשרויות אני אמור לבחור (אני עושה OC ובודק יציבות)

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  18. אני צריך תוכנה רק כדי לפתוח קבצי AUTOCAD ? יש אחת כזאת? או שאני יהיה חייב להתקין את התוכנה המלאה בשביל זה ?

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  19. Started by Amir c,

:-X טוב זהה התחיל בקפיצה מוזרה מאוד של פינגים חשבתי שזה הרשת הזנתי את זה... לאחר כמה זמן אני מגלה שגם כשהמחשב השני כבוי אז עדיין הפינג בעננים אמרתי כבר מה זה יכול להיות ניסיתי להריץ פעמיים חיפוש וירוסים עם הקפרסקי וכלום :\ אמרתי טוב אז זה לא וירוס אז זה הספקית אינטרנט בדקתי עם כמה חברים וגיליתי שזה לא... מה כבר יכול להיות נכנסתי שאלתי בכמה פורמים והציעו להתקין נורטון התקנתי הרצתי חיפוש ו...... 5 וירוסים מתוכם 3 תולעות מוזרות ומסקנה אחת קפרסקי נכשל התקנתי אותו מהמלצות בפורום הזה אך אני אישית התאכזבתי ממנו :'(

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Jaman,

אני צריך המלצות לתוכנות התחזוקה הבסיסיות (מלבד תוכנות אבטחה) למחשב. אני מתכוון לתוכנות שהן must have בכל מחשב, מהסוג שמפעילים פעם בשבוע. לדוגמה defragmenter, ניקוי רג'יסטרי וקבצים זמניים, וכד'. תוכנות שמשתמשים בהן כדי למנוע מצב שהמחשב זוחל מכל מיני סיבות וצריך לפרמט אותו.. אני גם מחפש תוכנת scheduler עם ממשק פשוט שתאפשר לי בקליק אחד להפעיל את כל התוכנות אחת אחרי השנייה. תודה מראש, שנה טובה .

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  21. השבוע התקנתי אינטרנט אקספלורר גרסה 11 דרך WINDOWS UPDATE, מאז יש לי בעיה עם אתרים שיש בהם FLASH כמו YOUTUBE וכד', בכל פעם שאני נכנס לאתרים כאלה הדפדפן נתקע והדרך היחידה לסגור אותו היא ע"י מנהל המשימות, התקלה מסתדרת רק לאחר שאני מבטל את ה ACTIVEX של ה FLASH דרך ניהול הרחבות בדפדפן, ביצעתי בדיקה מעמיקה ויסודית עם כל שאר ההרחבות בדפדפן, ורק ה FLASH יוצר לי בעיה, כך שאין באפשרותי לצפות בסרטונים ב YOUTUBE ובכל אתר סרטונים אחר ברשת, ואני נאלץ בינתיים לעבוד עם דפדפנים אחרים CHROME ו FIREFOX, אך אשמח מאוד לקבל פתרון גם לאקספלורר ולהבין האם הבאג הזה של ה FLASH הוא בגלל הדפדפן של מיקרוסופט שצריכים לשחרר תיקון חם, או ש ADOBE צריכים גם לשחרר עדכון שפותר את התקלה. חשוב להדגיש שבכל שאר…

• 10 תגובות
    • 4.9k צפיות
  22. Started by kikkler,

ניסיתי להתקין סקין חדש לפיירפוקס ובאחד השלבים נדרשתי לשנות את הקובץ הנ"ל - אלא שמתברר שהוא בכלל לא קיים אצלי (x:\Program Files\Mozilla Firefox\Chrome). מישהו מוכן לחפש אם הקובץ קיים אצלו, ואם כן, לעשות מצווה ולשלוח לי? האי סי קיו - 174202737

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  23. Started by ofeky1,

משום מה הכונן שלי לא קורא תדיסק תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  24. Started by Kane,

באיזה דפדפן אינטרנט אתם משתמשים? איני יודע אם שאלה זו נשאלה בעבר אבל סתם מעניין אותי. אגב אם אתם מצביעים אז גם תנסו להסביר מדוע בחרתם דווקא בו. יש לכם 3 אפשרויות הצבעה. אני בחרתי ב: אופרה-הכי מהיר. פיירפוקס-הכי מאובטח,נוח לשימוש. מקסטון-לפעמים לאתרים שלא תומכים ב FF ואופרה למרות שיש IE טאב לפיירפוקס.

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.