עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by TaMiRn2,

עשיתי סקין שניקרא ICE BLUE וב"חזור דף אחורה" ו"התקדם דף אחד קדימה" אין תמונה בכלל רציתי לדעת איך אני יכול לעשות אחת בעצמי\לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  2. Started by ELiA,

בטעות מחקתי את הסקין של XP יש דרך להחזיר אותו? להוריד סקין במקומו בלי כל מיני תוכנות מציקות? תודה

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  3. Started by eranratzon,

שלום למומחים הבת שלי שיחקה עם העכבר וחירבשה את סרגל המשימות אני אוהב אותו דק-פס אחד-סטנדרטי... אני לא מצליח לצמצם אותו ע"י גרירה כי יש עליו כל מני חיצים ונקודות אי אפשר לצמצם (להוריד)אליו - הכל "נבלע" מה עושים? אני מצרף צילום מסך תודה ערן [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  4. Started by LIOR42,

נעלם לי הסרגל כלים של שינוי השפות איך אני מחזיר אותו

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  5. Started by DS,

אז ככה קניתי סרט בארה"ב(יותר נכון הביאו לי) DVD אחרי שקנו לי רציתי לשים כתוביות. אז ככה הכנסתי אותו לכונן DVD שלי וניסיתי לפתוח ואז הצלחתי הופיעו לי כל מיני קבצים. נכנסתי ל MPEG ויש שם קובץ ששוקל 800MB. נכנסתי פתחתי אותו בעזרת ה BSPLAYER ורציתי להוסיף כתוביות. אז חיפשתי בגוגל ומצאתי. הורדתי את הכתוביות וכשהוספתי את הכתוביות הם לא סונכרנו(הם לא התאימו לזמן של הסרט) איך אני מסנכרן לסרט כזה? יש לי את Subtitle Workshop

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  6. Started by DS,

חברה שמעו. אני עכשיו מסתכל סרט וכששמתי לו תרגום ב BSPLAYER התרגום לא מתאים לזמן. כתוב משהו ורק אחרי זה יש את זה מישהו יכול לעזור לי? זה בפורמט RM

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  7. Started by adfx166,

הורדתי לפני מספר ימים סרט באיכות DVD. איני מצליח להריץ את הסרט מתוך ה- wmp למרות שהורדתי את ה- DVD decoder של nvidia מה אוכל לעשות... האם יש בכלל פתרון בעיה שהצגתי?

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  8. שלום , צרבתי סרט דרך NERO BURNING באפשרות DVD-VIDEO שיש שני תקיות אדום וצהוב , עכשיו הסרט שיש לי במחשב יש לו רק תקייה של VIDEO?_TS ורק אותו העברתי עכשיו צרבתי אותו והראה לי שגיאה כזאת : לינק למי שאינו רואה את התמונה:http://img78.imageshack.us/my.php?image=errornerorw2.jpg המשך : לאחר מכן לחצתי אישור והיתה עוד הודעה ושוב אישור ואז צרבתי לאחר שסיים הנרו לצרוב בהצלחה והפעלתי את הסרט בדוידי אני רואה את הסרט עם כל מיני פיקשושים על המסך מדי פעם , או נתקע טיפה לפעמיים . (הסרטתי את התקיעות בפלאפון אם אתם רוצים אני יעלה את זה ) (פרט נוסף צרבתי את הסרט על דיסק DVD-RW במהירות 16X ) מה זאת הבעיה שמופיעה בעת הצריבה ?ולמה אני רואה ריבועים מפוקששים של פיקסלים שהורסים מדי פעם את הס…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by ROEY--1,

שלום. משום מה כל סרטוני הוידאו שבאתר ואללה לא נראים אצלי טוב...(בצבא סגול בעיקר ומטושטש) התקנתי את חבילת המקודדים K-LITE 3.5.7 ולא עוזר כמו כן ניסתי חבילות מקודדים אחרות ולא עוזר שאר האתרים עד כה לא נתקלתי בכל בעיה....כגון YOUTUBE....

10. Started by davidcohen,

היי יש לי בעיה בסרטונים באינטרנט גם ב IE וגם בFF הם מתחילים אבל פתאום עוצרים באמצע הסרטון ולא ממשיכים. ד"א אני פרמטתי לפני כמה ימים את המחשב , אם יש דברים מסויימים שצריך להתקין תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by sha1823,

היי , אני משתמש בגוגל כרום לפני יום התחיל בעיה בפייסבוק כאשר אני מפעיל סרטונים שהעלו לוול אני לא יכול יותר לשלוט בהם לא לעשות pause play לא לשלוט בעוצמת ווליום , בעצם עד שאני לא עושה ריפרש לדף אי אפשר להפסיק את הניגון .. הבעיה מתרחשת רק בכרום .. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  12. צרבתי אותם וכשאני פותח אותם הם מתנגנים נורא לאט ב windows player classic ניסיתי גם ב windows media player וגם שם אותו דבר מה יכולה להיות הבעיה? האם זה קשור לצריבה?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  13. Started by amirsource,

שלום לכולם, אני הורדתי שחק BLU RAY ואני לא מצליח לנגן אותו בנגן רגיל.. הבנתי שאני צריך תוכנה מיוחדת בשביל זה,אשמח אם תביאו לי אותה כי אני לא צמוצ אאף אחת מהם\=. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  14. Started by Moty_p,

לא מצאתי כותרת יותר טובה מזו יש לי סרטים במחשב (ישנים מאוד) ששומעים בהם רק בצד ימין \ צד שמאל רציתי לדעת אם יש איזה שהיא תוכנה שיכולה להשמיע לי את סאונד של צד ימין של הסרט גם לצד שמאל (במקרה שרק ימין עובד) וכנ"ל לגבי פעולה הפוכה. יש חיה כזו?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  15. איך אני מתקן תבעיה הזאת, אני חוזר ואומר שהפסים השחורים הם בצד ולא למעלה ולמטה כרגיל..

16. אהלן, אני מוריד סרטים בקובץ flv וכשאני מצליח לראות ת'סרט הcpu עולה למאה אחוז והתיקייה לא מגיבה וצריך לעשות ריסטרט לexplorer כשאני רוצה להפוך ת'קובץ לavi התוכנה לא מגיבה מישהו יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  17. Started by u-re,

שלום! הורדתי מהאתר את הפרסומת של ה UT החדש והפרסומת של אורי לתחרות על הג'י פורס 4 ושניהם לא עובדים... אני משתמש ב: Windows Media Player 7 + Divx Quick time (updated yesterday מה עלי לעשות?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by dorish,

שלום ככה אני מוריד הרבה סרטים מהאמיול הבעיה היא שכול סרט שלישי לא עובד זה לא רק שהוא לא מתחיל לעבוד כי מספיק שאני מסמן אותו אם העכבר אז נתקע לי החלון בהתחלה חשבתי אולי הקבצים דפוקים אבל עכשיו זה קורה יותר מדי וזה נראה לי בעיה אצלי בשביל הדוגמה צרבתי אצל ידידה סרט שאצלה עובד טוב ושהעתקתי אותו למחשב שלי הוא עושה את הבעיה הזאת ואצלה הוא עובד אולי אני צריך מקודדים חדשים יש לי מקודדים של ניטוורק או משהוא כזה שהם נראים לי בסדר ועל איזה תוכנה אתם ממלצים לראות סרטים שהורדתי גם באיכות דיוידי וגם באיכות של סרטי אבי תודה אניי כבר מיואש

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  19. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם, התקנתי את התוכנה: Voice Changer 5.0 Diamond וכרגע אני מעוניין להסיר אותה, אבל הוא מציג לי הודעת שגיאה. אודה לכל העוזרים, בתודה. לינק (תמונה): http://img249.imageshack.us/my.php?image=151314901497148814925rj.png יש להזכיר: ניסיתי להסיר גם דרך Your Uninstaller! 2006 והוא מציג לי את אותה הבעיה.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by eyahalom,

שלום, כשאני פותח קובץ MDF/MDS, עולה מסך הפתיחה ושם נתקע.. הדבר חוזר על עצמו כשפותחים את הקבצים עם אלכוהול120. במחשב אחר הקבצים נפתחים כמו שצריך. מישהו נתקל בתופעה?

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  21. Started by holly man,

שלום לכולם!!! אני לא רואה עברית ב dreamwever 4 אין לי את הגופנים הנכונים !! מאיפה אני יכול להוריד את הגופנים לעברית?? תודה מראש וחג שמח!!!

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  22. Started by yair67,

שלום , יש לי בעיה עם העברית באקספלורר .. כבר זמן רב אני לא יכול לכתוב עברית באקספלורר , זה כותב לי בג'יבריש הכל .. בדפדפנים אחרים כמו FIREFOX זה עובד סבבה .. וגם נגיד בסרגלי כלים של האקספלורר אני מסוגל לכתוב בעברית רק תכלס בתוך האתרים עצמם אני לא ... ההגדרות שפה בסדר גמור לפי מה שבדקתי .. תודה .

23. Started by aquas,

היי יש לי בעיה לכתוב בעברית באקספלורר, הבעיה הופיעה לפני כמה זמן כמו שאתם רואים בתמונה הכול בג'בריש אבל מה שמוזר זה שאני משתמש בתוכנה הפוך על הפוך,מה שיוצר מצב שאם אני כותב באנגלית ואז הופך לעברית דרך התוכנה,אז הכל בסדר אין לי מושג מה הבעיה,ניסיתי לשחק עם ה-encoding אבל זה לא עזר ניסיתי גם לבדוק בקונטרול פאנל ,אבל הכל בסדר אז אין לי מושג מה הבעיה מקווה לפתור את הבעיה בעזרתכם תודה מראש לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  24. Started by 6600GT,

בעיה בעברית בדפדפן לפורום שלום , לפני שבוע אני קם בבוקר כותב בעברית בחיפוש של גוגל ואין עברית יש אותיות לא מובנות... אני משחק בהגדרות שפה מוחק את העברית מתקין שוב לא עובד... אני כותב במחשב בעברית והכל עובד , רק בתוך הדפדפן עצמו אין עברית, זה קרה לי באינטרנט אקספלורר 6 עידכנתי ל7 עדיין לא עובד, האנגלית עובדת וגם המספרים וסימני פיסוק רק לא העברית אני כותב עכשיו בנוט פאד ומעתיק הכל לפורום מי שרוצה להבין איך נראה העברית: אני כותב עכשיו א ב ג ד ה: ? ? ? ? ?

• 0 תגובות
    • 427 צפיות
  25. בניתי קובץ EXCEL עם עברית במערכת עם WIN XP ושמרתי אותו, לאחר כמה זמן פתחתי את הקובץ ואיפה שהיה עברית מופיעים סימני שאלה. ניסיתי על מחשבים שונים אבל עדיין סמני השאלה מופיעים. האם משיהו נתקל כבר בתופעה הנ"ל, ואם כן האם יש פתרון????? בתודה מראש, איתן

• 2 תגובות
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.