עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, אני משתמש ב-Lenovo T60 עם WinXP SP3. לאורך זמן רב ניגנתי את כל קבצי הוידאו בתוכנת VLC שעבדה בלי תקלות. לפני כמה שבועות התקנתי את חבילת הקודקים K-Lite ואת BSPLAYER. השתמשי בתוכנה הזאת במשך כשבועיים וגם היא עבדה מצוין. פתאום, בלי שעשיתי אף שינוי נוסף, BSPLAYER וגם VLC סרבו להציג תמונה בכל קבצי וידאו (avi בקידודים שונים וגם WMV), שומעים רק את הצלילים. כך המצב גם בנגן המדיה של וינדואוז. מאז הסרתי והתקנתי את כל התוכנות המוזכרות, אבל המצב לא השתנה. למישהו יש מושג מה קרה לי? תודה מראש, דוד

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  2. Started by silky,

שלום(בונה אני פורח בהודעות היום), הורדתי טריילר למשחק אלן ווייק(ALAN WAKE), http://www.alanwake.com/movies.html גודל, 117MB, אורך 1:22. 1024X720. כשניסיתי לנגן אותו המעבד מתאמץ ומגיע ל-50%(יש לי כפול ליבה הרי) והסרט מקרטע. מבחינת קודקים יש לי:FFDSHOW מעודכן לסוף פברואר, AC3 ו ANGEL POTION מעודכנים ועוד איזה משהו. עזרה?

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  3. Started by anatoli,

שלום לכולם שוב, חשבתי שהבעיה תיפתר אבל היא לא נפתרה, אז נאלצתי לפרמט את המחשב. לצערי, עדיין יש לי את אותה הבעיה בדיוק כשהמחשב ריק כמעט לגמרי. הבעיה היא שכל קטע וידאו שאני מנגן פועל עם קטיעות נוראיות ולפעמים בכלל לא רואים את הוידאו. הבעיה קיימת עם כל המקודדים ועם כל התוכנות וכל הקבצים. אין יל מושג איך לפתור אותה. ניסיתי להתקין מחדש את כל מערכת ההפעלה והתוכנות (פירמוט) ניסיתי לבדוק שגיאות בכונן, ניסיתי איחוי של הדיסק, ניסיתי הכל. אשמח מאוד לעזרה כלשהי, אני כבר איבדתי תקווה עם הבעיה הזאת. Anatoli.

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  4. אחרי שסימתי להוריד את הסרט Johnson.Family.Vacation.DVDRiP.XViD-DVP ניסיתי להפעיל אותו אך שומעים את הרקע של הסרט ועכשיו הצורה שרואים זה כמו ריבועים כאלה שמתחדשים מאוד קשה להסברה העיניין אם מישהו יודע איך אפשר להקליט מה שקורה במחשב זה יעזור ניסיתי לשחק עם הקודקים שום דבר לא עוזר עדיין רואים כמו ריבועים קטנים שמתחדשים אם מישהו נתקל בבעיה הוא בטח יכיר את העניין....

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. פעם שנייה שאני מתקין SP1 ושוב נפלתי פעם שעברה גם היו בעיות והסרתי SP1 כרגע התקנתי SP1 ועכשיו המהירות שעון עומדת על מכפלה 6-7 ומהירות שעון באזור 800 במקום 2500 הנייד הוא I5 460M 2.5GH הסתכלתי בביוס אבל אין אפשרויות ניסיתי רק לבטל SPEEDSTEP ואז המהירות שעון עומדת על 1600 שזה עדיין לא 2500 הפעלתי משחקים כבדים לראות אם זה יגרום לשעון לטפס למקסימום שלו אבל הוא נשאר תקוע זה מעצבן עכשיו צריך להסיר SP1 ואת כל הדברים הנוספים שהותקנו בוינודס אפדייט היו שם כל מיני NET RUNTIME הלכתי לאתר של אינטל אבל אין שם מה להוריד או עדכונים http://bayimg.com/dAIcKAadk אני מפספס משהו? עכשיו אני רואה שנמחקו לי שנקודות לריסטור לעזאזל עשיתי במיוחד נקודת גיבוי וקראתי לה PRE SP1 …

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  6. Started by AMD 64,

מאז אתמול בערב,כל פעם שאני מנסה להכנס לאחד משלושת הכוננים שלי ע"י שני קליקים על הכונן הוא לא נכנס לי,כשבתהליכים נוסף לי התהליך wscrift.exe אחרי כל כניסה לא מוצלחת.כשאני מנסה להכנס לאחד מהכוננים ע"י לחיצה על המקש הימני בעכבר ו-open הכונן נפתח בלי בעיות. הנה תמונה של התהליכים כשניסיון הכניסה שלי לכוננים נכשל. http://img145.imageshack.us/my.php?image=81239638cn7.jpg מישהו יודע מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  7. אהלן יש לי את הבעיה הבאה ואיני מצליח לפתור אותה כאשר אני בא לראות וידאו באחד האתרים למשל כמו nana או קשת איני יכול לבגדיל את גודל החלון של הוידיאו למשל אם אני מנסה להגדיל אותו או שהוא קטן אוטומטי או שהוא מציג לי מסך שחור ואני שומע רק קול יש לציין שבמסך קטן אני גם שומע וגם רואה למישהו יש פיתרון?

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  8. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=242694.0 מה הבעיה לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  9. Started by Zadu,

שאני מנסה לערוך תמונה כלשהי בצייר , על ידי כפתור ימני בעכבר ואז Edit . אני נתקל בהודעה הבאה : http://www.uploadfileyou.com/files/hw2dw6qidy18nbyiwge4.jpg הלכתי ל Folder options ועשיתי לכל דבר שם Restore defautls וזה לא עזר . תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  10. Started by Omri.Bd,

שלום לכולם, ה-NERO לא הותקן טוב כנראה ולא עובד, וכאשר אני בא לעשות לו Uninstall דרך לוח הבקרה - תוכנות, אני מקבל את השגיאה הבאה: כאשר אני מנסה להתקין NERO חדש.., הוא פשוט לא נותן לי להפעיל אותו וטוען שהוא לא מוצא את ה-Nero.exe מה לעשות? :[

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  11. Started by uzana2004,

בס"ד שבוע טוב לכולם... יש לי בעיה בתוכנה של נרו(גרסה חוקית) לעיתים התוכנה לא פועלת כלל ולעיתים היא פועלת אך לאחר צריבה קורה דבר מוזר אני מנסה להפעיל אותה והשעון חול(זה שמופיע לאחר שלוחצים על האייקון) עובד אך התוכנה לא עובדת... כמו כן בTASK MANAGER כן מופיע שהתוכנה רצה.... למה זה ואיך אפשר לפתור את זה... יש לי AMD 3000 512 MB XP SP1 NAV2005 תודה לעונים....

• 7 תגובות
    • 553 צפיות
  12. Started by naoriko,

אני נכנס לנרו הכל טוב ויפה אני נכנס לצרוב מסמכים וכל מיניי דברים מעורבבים בדיסק של דיוידי אני נכנס לדיסק זהב שיש עליו דף שזה צריבה של מכל מיניי דברים בדיסק של דיוידי אז אני נכנס לזה שם את הדברים ושאני בא להתחיל לצרוב שאני עושה BURN אז אחריי שנייה זה מבקש ממני לשמור איפשהו את הקובץ אני שומר וזה עושה כאילו זה צורב אבל בעצם זה שומר ואז שאני נכנס לקובץ ורוצה לצרוב אז זה עושה את אותו הדבר שוב ושוב במקום להתחיל ישר בצריבה בבקשה תעזרו לי זה חשוב לי תודה רבה רבה רבה רבה למגיבים!!!!!!!!!!!!!!!

• 10 תגובות
    • 738 צפיות
  13. Started by TPack,

שלום, הכנסתי את תוכן תקיית הVideo-TS של סרט DVD לצריבה וזו ההודעה שקיבלתי: "DVD-Video files reallocation faild" הקבצים עצמם תקינים בוודאות ושמתי לב שעוד אנשים נתקלו בerror אבל פתרון לא ראיתי.. מישהו יודע מה הבעיה? Screenshot http://i38.tinypic.com/aonvqt.jpg תודה

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  14. הנרו תוקע את המחשב כשאני עושה Verify data בחלון הצריבה הדיסק נצרב כמו שצריך אבל , אני חייב לעשות Hard Reset הכוונה לחיצה על הכפתור, כי שום דבר אחר לא עוזר. קרה למישהו? יש פיתרון? בתודה יובל Carpe Diem

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  15. Started by maormark,

שלום אני כבר כמה ימים מנסה לצרוב דיסק של data של דיודי החלפתי את התוכנה של הנרו שלי היא יותר מתקדמת עכשיו וזה עושה לי השגיאה הזאת החלפתי כמה דיסקים פעם של החברה verbatim פעם של teac מה יכולה להיות הבעיה? הנה תמונה עם הדגם של הצורב שלי והבעיה http://img176.imageshack.us/img176/9452/74937423gd6.png

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  16. Started by omrit,

יש לי חבילה דיסקים ענקית של memorex- CDR, כשאני מנסה לצרוב עם הנרו, הוא מזהה דיסק "blank cd recordable" אבל הוא רושם- capacity in use- 0 וגם available capacity-0. הדיסקים האלו עובדים בצריבה של ה WIN וגם בתוכנות אחרות. אני רגיל לנרו ולא רוצה להשתמש בתוכנה אחרת. למישהו יש רעיונות? אני משתמש בנרו 7.2.0.3 עם צורב nec3540A עם firmware מעודכן. תודה!

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  17. Started by Bingo,

אני משתמש בנרו 6 וכשאני בוחר לצרוב DVD אין לי את האפאשרות של MOVIE רק DATA וגם כשאני צורב ב-DATA ושם בנגן הנגן מזהה את הסרט כ- MP3... אני מעוניין לצרוב סרט מלא ולראות אותו אחרי זה בנגן DVD במה זה כרוך???? ויש לי צורב LITE ON...

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  18. Started by Php-Styler,

שלום , אני מנסה לצרוב סרט DVD-R מלא מהמחשב שיש לו תקייה אחת : VIDEO_TS ועכשיו אני מנסה לצרוב את זה nero burning ROM , שמה בחרתי DVD-VIDEO ואז שמה יש לי שני תקיות כאלה : VIDEO_TS וגם AUDIO_TS עכשיו גררתי את התקייה VIDEO_TS והכל מצוין התחלתי לצרוב ומופיע לי שגיאה כזאת : מי שאינו רואה יכול לפנות ללינק הבא : stucom.off.co.il/mmmm.jpg תודה רבה לכם אני צריך עזרה אחים שלי .

19. Started by blanco,

יש לי נרו 6.3.0.3 הבעיה שלי היא : ברגע שהתקנתי סרויס פאק 2 הנרו נותן הודעת שגיעה ולא צורב יותר . משהו יודע מה לעשות? תודה

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  20. Started by fireskill,

שלום אני צורב ב-Nero עכשיו הכנסתי לכונן דיסק DVD וניסתי לצרוב איתו (ב-Neo burinig ROM ) אבל שאני מסמן לו שילך לדיסק זה אומר שהקובץ גדול מדי (הקובץ 2.3 ג'יגה) ואי אפשר להעביר איתו, מה אני צריך לעשות בשביל שאני כן יוכל לצרוב אותו? ניסתי עם Nero express אבל יש בעיה... מה אני יכול לעשות שה-UDF file system הזה לא יופיע? חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי משהו טוב שמסביר...

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  21. שלום לכולם! יש לי ביה קטנה בנרו (5.5.10.20): כאשר אני גורר קבצים כדי לצרוב אותם, במקום שיופיע לי השם בעיברית אני רואה ____ איך אני מתקן את הבעיה הזאת ? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  22. Started by pain_killer12,

שלום חברים, אני מנסה לצרוב Data cd בנרו כבר כמה וכמה פעמים וכל פעם הוא נעצר ב8% ואז רושם Burn process failed. ניסיתי גם דיסקים של DVD, ניסיתי מהירויות צריבה שונות וזה לא עוזר. רשום לי בחלון של התוכנה משהו כזה: could not perform sixation מה ההודעה הזאת אומרת? איך פותרים את הבעיה? תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  23. Started by moshen1169,

יש לי בעיה שאני לא יכול לשמוע שום צליל מהרמקולים שלי אבל מהאוזניות אני שומע טוב ,מתי שאני מחבר את הרמקולים ורוצה לשמוע מוזיקה אז מופיעה לי הודעה שאין התקני ערבול ויש לי דרייברים והם עובדים מצויין

• 9 תגובות
    • 675 צפיות
  24. יש לי כרטיס קול creative x-fi xtreme audio. עד לא מזמן עבדתי עם וינדוס XP והכל היה סבבה. כעת החלפתי לוינדוס 7 ויש לי בעיית סאונד...כאשר המחשב טיפה מתאמץ (אינטרנט, פתיחה וסגירה של דברים) הסאונד נהיה איטי ולאגי כזה... התקנתי את הדרייברים המקוריים עם הדיסקת ניסיתי לעדכן לגירסא האחרונה לא עוזר....

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by Shuli_,

אני יכול לשמוע מוזיקה בwindows media player ובדפדפן אינטרנט אני לא יכול לשמוע וכל הפונקציות ביו טיוב בגובה בסדר וגם הסאונד במחשב בסדר ורק באינטרנט כשאני מגביר את הוויליום של הרמקולים שומעים ממש חלש איך אני יכול לסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 453 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.