תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני מנסה לבצע RIP של DVD (בלי הפרה של זכויות יוצרים, אל תדאגו) אך אני נתקל בבעיה מאוד מוזרה: בכל התוכנות שניסיתי, שאת שמן אפרט בהמשך, אני נתקל בERROR באחוז האחרון של ההעתקה. כל הפרקים מועברים כמו שצריך והכל בסדר. רק הפרק האחרון יוצר ERRORים והRIP נתקע. יש לציין כי בעת צפייה בסרט אין כל בעיה (בין אם זה בDVD בטלווזיה ובין אם זה בDVD במחשב) לצפות בפרק האחרון, זה שתוקע את הRIP. ניסיתי במס' תוכנות: DVD DECRYPTER DVD SHRINK MAGIC DVD RIPPER. זה ממש מעצבן כי אני רוצה להעתיק את הכל למחשב אבל הוא לא נותן לי את הפרק האחרון. גם כשאני מנסה לבצע גיבוי רגיל מDVD אחד לשני, הכל נתקע בפרק האחרון, אבל כשאני בוחר שלא להעתיק את הפרק האחרון, הכל בסדר. למישהו יש מושג מה קורה פה? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש ב AutoIT לכתיבת תסריטי בדיקות. השפה היא דמויית VB למי שמכיר. אין בעיה לשלוף את מספר הגרסה של קובץ exe. לא הצלחתי למצוא דרך לשלוף את מספר ה BUILD של הגרסה. במאפייני הקובץ (exe) הוא מוצג כ Assembly version. מישהו יודע איך לשוף את הנתון הזה ? בדוגמה המצורפת, גרסת ה BUILD היא 1.12.4887.25588 תודה לסייענים...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מקלדת פשוטה של קוואנטום חסרת דרייברים ואני רוצה תוכנה שאיתה יהיה אפשר להקצות לכפתורים במקלדת תפקידים כמו הנמכה או הגבהה של הווליום, העברת שירים ועוד. עשיתי חיפוש בפורום לא מצאתי תשובה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי הגבלה ל20KB והאימיול מעלה על 10 בערך.. אין שום פיירוול חוסם ואין פה בעיה נראית לעין. מה יכולה להיות הבעיה? יש לציין שגם החיפוש לוקח לא מעט זמן יש לי חיבור של 2.5MB ומה זה הדבר הזה שמחפשים קובץ מסוים ומופיע לי COPY OF אין איזה פילטר לדבר הזה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כונן מחולק לשני כוננים (יש לי שני דיסקים קשיחים אבל רואים 3 דיסקים קשיחים ב"מחשב שלי"...) איך אני מחבר אותו בחזרה? ??? ??? ???
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם תוכלו לתת לי טיפים לחיפוש נכון אני סורק המון קבצים ברשת הארגונית דרך שרץ ייעודי וכל חיפוש מניב אפלי תוצאות חלקן לא רלוונטיות. איך אני מצמצם את החיפוש והאם יש טיפים? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שיודעת לבדוק מהירות קריאה/כתיבה בכוננים קשיחים וגם בכוננים חיצוניים המתחברים דרך USB יש חיה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
משיהו יכול לעזור לי ! אני לא יודע מאיפה להוריד את הדפדפן msn explorer משיהו יכול למצוא לי ! תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הורדתי את הדרייבר החדש של NVIDIA, ה178.13 כשאני מתקין אותו נראה כאילו הכל בסדר, הפס הירוק מתמלא אבל בסוף יש הודעה THE SYSTEM HAS NOT BEEN MODEFIED. ניסיתי מחוק מהDEVICE MANAGER, למחוק את הקודם, להוריד מחדש-כלום! מה שמוזר שהEXPERIENCE INDEX הופך ל-1 אני עושה REFRESH והוא נהפך לUNRATED.... מי יודע מה קורה כאן?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
OUTLOOK 2007 מכביד מאוד על המחשב הנייד שלי ולוקח לו הרבה זמן לעשות פעולות פשוטות. אני מחפש תוכנה לניהול דואר אלקטרוני, לוח שנה ואנשי קשר עם קאצ' מסויים - אני צריך שתהיה אפשרות לסנכרן מולה PDA. כמובן שמדובר כאן על מערכת מבוססת WINDOWS.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תמונה של מישהו שעל זרועו יש כתמי לידה אדומים, איך אפשר להסיר את זה בפוטושופ, ועדיין לגרום לזה להראות כמו יד אמיתית? (הCLONE BRUSH לא יעזור לי בזה). אני משתמש בגרסת הCS2, תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
Unauthorized download We're sorry, but this downlod request cannot be authorized. There could be several reasons for this: 1) You clicked on a link on an *unofficial* SuprNova.org mirror. We do not allow that kind of external hotlinking. This site creates a great deal of traffic and it's hard to find a good hosting. We will not provide the bandwith for other sites. Please visit SuprNova.org and you can download all the torrents you want. 2) You're using a download manager. But there's a solution to this problem: Set up your download manager to send a HTTP referer, and when you click on a link on the SuprNova.org site the download will be authorized. Here's how you can do …
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש אפשרות כזאת שאני ישחק במשחקים של סוני םחלסטיישן 2 במחשב האישי שלי ? תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אפשר לעשות שהתוכנות יותקנו אוטומטית ללא התערבותי? אני יודע שיש ווינדוס שמתקין את עצמו ככה אבל איך עושים את זה לתוכנות אחרות כמו נגיד אופיס, MSN, ווינאמפ או כל תוכנה אחרת
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דיברתי אם כמה אנשים באיסקיו הם הביאו לי לינק אבל אמרו לי שזה על אחריותי .. כי זה יתקין לי פרסומות במחשב רק לפני יומים פרמטתי והתקנתי הכל מחדש .. והעברתי את כל מה שאני צרך .... אז אני לא רוצה לעשות אותה שטות פעמים? מה אתם אומרים להתקין ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מה המצב אני מחפש תוכנה טובה מהירה מאובטחת וחינמית לפתיחת שרת ftp על מחשב פנטיום 2 עם 192 מגה זיכרון תודה לכל העוזרים ;D
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים, בעיה מוזרה במחשב החדש... לפעמים המחשב נכנס לאיזה קריזה וההרד דיסק חושב ומרעיש וכל המארז זז איתו במשך לפעמים גם שעות. המחשב פורמט לא מזמן, וביצעתי בדיקת וירוסים וכל מיני מזיקים... זה קורה לי גם שאני סתם בווינודס ולא נוגע במחשב הוא פתאום בלי קשר מתחיל לחשוב ולהתאמץ הרבה זמן.. יש איזו תוכנה שיכולה לבדוק לי על מה הוא מתאמץ כל כך?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או לגרום לתוכנה לא לשמור מסמכים אחרונים :s05:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי SSD OCZ VERTEX 3 התקנתי עליו וינדוס והוא לא מהיר בהרבא מהדיסק קשיח הרגיל מהעתקה מSSD לSSD הוא מעתיק לי על 120 140 מגה לשניה וגם בהפעלה של המחשב לוקח לי 40 שניות עד שהמחשב עולה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי אקספלורר 6 גירסה אחרונה כולל כל עידכון אפשרי וסרקתי ספייוורס בלמעלה מ 5 תוכנות שונות ואחרי כל זההה לעיתים קרובות אני מנסה להכנס לאתר מסויים או שלוחץ על קישור והוא נותן לי מסך כאילו האתר לא נמצא (404) ואחרי ריענון הוא נכנס לאתר.. זה מאוד מרגיז ואני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי תודה. עריכה: איך מוחק לגמרי את האינטרנט אקספלורר מהמחשב (אם זה אפשרי בכלל)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פשוט שאני שם את החץ של העכבר על הריבוע לכתיבת ההודעה זה לא נותן לי לכתוב. בקיצור אחרים יכולים לשלוח לי הודעות ולי אין אפשרות להשיב להם כי זה פשוט לא כותב
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה בכותרת, איך אפשר להגביל את המהירות העלאה ב bitTorrent ? תודה, דור
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-