עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. דיברתי אם כמה אנשים באיסקיו הם הביאו לי לינק אבל אמרו לי שזה על אחריותי .. כי זה יתקין לי פרסומות במחשב רק לפני יומים פרמטתי והתקנתי הכל מחדש .. והעברתי את כל מה שאני צרך .... אז אני לא רוצה לעשות אותה שטות פעמים? מה אתם אומרים להתקין ?

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  2. שלום לכולם! כשאני נכנס לאתר www.Deviantart.com או Winmatrix.com הדפדפן פשוט נסגר! ניסיתי התקנה מחדש, ניסיתי לשנות הגדרות פה ושם, ניסיתי לבטל חלק מהתוספים, כל פעם אחד אחר, או כמה ביחד. אבל, הבעיה עדיין נמשכת. אני אובד עצות! אז מה עושים? תודה לכולם! אלעדיקו.

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  3. Started by Cyb3r,

בזמן האחרון המחשב שלי קורס די הרבה, בעיקר בזמן הרצת World of Warcraft. לפעמים רק המשחק קורס ומשאיר הודעת שגיאה ולפעמים אני מקבל מסך כחול ומתחיל איתחול אוטומטי. איך אני יכול לברר איפה הבעיה?

• 11 תגובות
    • 976 צפיות
  4. יש אפשרות להפוך את העברית בקובץ כדי שבסוף זה יהיה טוב? ועוד שאלה, מה זה HEBREW IW?

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  5. Started by inuyasha2,

שלום יש לי מדיה פלייר 9 באנגלית ואני צריך מקודדים טובים חדשים שקוראים MP4 אני מבקש עזרה.. ועוד משהו רציתי לדעת איזה אנטי וירוס טוב כיום תודה על העזרה INUYASHA2

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  6. Started by Interl-Conore,

איך אני מנקה את ה RIGESTRY בלי תוכנה כלשהי?

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  7. יש לי מחשב אצל בן דוד שלי, יש לו בעיות במחשב בערך פעם בשבוע.. ונמאס לי כבר לקפוץ אליו ולסדר לו... אז רציתי לדעת אם יש תוכנה שתוכל לאפשר לי השתלטות מלאה + נעילת מקשים למשתמש על המחשב שלו...

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  8. Started by efod26,

שוב שלום, אולי כדי לחדד את נושא הדיון, אני מחפש מקור מידע פנימי באתר או חיצוני אשר משווה בין תוכננת PowerLink CRM לבין תוכנות אחרות מבחינת חסרונות מול תוכנות אחרות ומתחרים עיקריים שלה. אם מישהו יוכל לסייע... תודה והמשך שבוע טוב

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  9. Started by bariko,

שלום רב, הרבה פעמים קורה שחילוץ RAR נכשל עקב קבצים פגומים. לעיתים, אני מצליח לסדר זאת באמצעות אופציית ה-REPAIR של WINRAR אבל לא תמיד זה עוזר. לכן רציתי לשאול, אם קיימת תוכנה שיכולה להצליח בתיקון, במצבים שבהם ה-WINRAR REPAIR נכשל. העדיפות היא כמובן לתוכנה חינמית, אבל אם מדובר על תוכנה בתשלום, אז אני מקווה לפחות שתהיה לה אחוז הצלחה גבוה בתיקון קבצים פגומים, אחרת אני שם את כספי על קרן הצבי תודה רבה

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  10. Started by gal atedgi,

יש לחבר שלי את התכונה דמיון DAEMON Tools והוא לא עובד לו תראו תמונה http://www.rar.co.il/files/eMule-1135004836.jpg הילד בתמונה זה חבר שלי

• 11 תגובות
    • 975 צפיות
  11. אתה רק יודע את מספר האיסיקיו שלו. אגב, אם מישהו שולח לך SMS מאיסיקיו לסלולרי, תוכל להגיב אליו רק בכמה שעות הקרובות. אם תנסה להגיב אחרי כמה ימים מהסלולרי שלך, הוא לא יקבל את תגובתך על איסיקיו במחשב שלו.

• 12 תגובות
    • 975 צפיות
  12. אני צריך תוכנה להנמכה והגברה של עוצמת המאווררים(גם קירור למעבד וגם מאווררי מארז) ואם אפשר אז גם תוכנה מדוייקת שמראה טמפרטורה תודה

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  13. Started by talbend,

שלום מחפש מדריך בעברית לתוכנה אילוסטרייטור

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  14. אני מעוניין להתקין את התוכנה הזו ואני רוצה לדעת העם אני יוכל לקלוט תחנות בארץ ?

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  15. Started by the_saint,

אז ככה התקנתי מחדש את הוינדוס שלי אחרי איזה בעיה קצת מעצבנת (ניסיתי לגרום להגדרות זיכרון שיהיו קצת יותר אגרסיביות והוינדוז בתמורה אמר שהוא לא מוכן לעלות יותר...) ועכשיו אני לא מצליח להביא את כל ההודעות מהאוטלוק שלי.. רק התקנתי את הוינדוז מחדש אז הם אמורות להיות איפשהו שם. דרך אגב..זה וינדוז אקס פי פרו איך אני מחזיר אותם...תודה..

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  16. Started by Funkyzord,

עסיתי ACCOUNT חדש. איך אני מעביר את ה MAIL ACCOUNT של הoutlook אך אני עושה שאני יוריד עם DAP ולא עם הdownloader של וינדוס

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  17. Started by KoM,

ישנם עמודים שכשאני עושה להם ריפרש אני לא רואה את גרסאת הדף החדש, ורק לאחר טעינת הדף כולו מחדש על קונטרול ו-F5 הגרסא החדשבה עולה, מה יכול לגרום לזה ?

• 8 תגובות
    • 975 צפיות
  18. הביטורנט ממשיך להוריד איזה משהו שאני מוריד , כמו שאפשר לראות בתמונה מספר המגבייטים שירד הוא יותר גדול מן הגודל של הקובץ וזה עדיין ממשיך להוריד . [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 975 צפיות
  19. Started by 4xtos,

קיבלתי הודעת קריסה מ FLIGHT SIMULATOR 2004 הנה היא: יש לי W7 ULTIMATE 32BIT INTEL 82945G EXPRESS CHIPSET FAMILY INTEL E2180

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  20. Started by ovesh,

אהלן יש ברשותי כרטיס זיכרון SD , מלא מתמונות מטיול בדרום אמריקה. כשביקשתי מחנות צילום בארגנטינה להעביר אותו לCD, הם סירבו לבקשה בטענה שיש בו וירוס. מאז לא נגעתי בכרטיס במחשבה לטפל בזה בארץ כשאחזור. כשחזרתי לארץ, באמת ראיתי שיש בכרטיס וירוס (קפץ גם אצלי במחשב...). מה לעשות ? מוכן לעשות הכל כדיי להציל את התמונות שיש בו. (כולל מעבדות כלשהן , אנשי מקצוע , הכל....) התמונות עצמן קיימות , ויש אפשרות לצפות בהן מהמצלמה. אבל אני צריך את קבצי התמונות נקיות לשימושים מסוימים. (אגב, מאוד יכול להיות שפעולה פשוטה באנטי וירוס, תנקה את הכרטיס מהוירוס ללא מחיקת אף תמונה אך אני אינני מבין בנושא, ומעדיף שלא לעשות שום פעולה שתסכן את התמונות בכרטיס) אנא , בבקשה עזרו לי. תודה!

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  21. שלום אנשים, לצערי הרב נתקלתי בבעיה שאין לי מושג איך לפתור אותה. אחי הקטן השתמש בלפטופ שלי, כאשר בתום השימוש ניסה לכבות את המחשב. אלא שכאשר לחץ על SHUT DOWN, עלה מסך העידכון שציין שהוא מתקין עידכונים וכי אין לכבות את המחשב ו\או לנתקו מהחשמל. לצערי הרב, אחי החליט שזה יהיה חכם ללחוץ לחיצה ארוכה על כפתור הPOWER ולהתעקש עם המחשב שייסגר באותו הרגע. המחשב נסגר, באמצע התקנת עדכון של מע' ההפעלה. וכעת, שלא במפתיע, המחשב אינו עולה. [עולה מסך שמציין שחסרה רשימה ארוכה של קבצים הנמצאים בSYSTEM32]. שאלתי היא כזו: הווינדוס שמת הוא WIN XP, הייתי מפרמט אותו, אלא שעל המחשב שמור מידע מאוד מאוד יקר שבשום מחיר איני יכול להרשות לעצמי למחוק אותו. ניסיתי להשתמש בREPAIR TOOL שנמצא בדיסק של WIN XP,…

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  22. Started by Yakim Peled,

אוף. הייתי נשבע שלא עשיתי כלום (אבל בטח עשיתי ופשוט לא הרגשתי) אבל לפתע פתאום נעלם לי ה-toolbar למעלה ושורת המשימות למטה. חשבתי לבדוק את ה-options בלחצן הכתום (זה שכתוב עליו Firefox שנמצא בצד שמאל למעלה של המסך) אבל גם הוא נעלם. איך אני מחזיר אותו?

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  23. Started by tomerico210,

שלום לכולם, לאחרונה פירמטתי את המחשב וכמובן שכל הדרייברים של הכרטיס רשת,קול וכרטיס מסך נמחקו. אני לא מצליח לשחזר את הדרייבר לכרטיס רשת ועקב כך לא מצליח להתחבר לאינטרנט. אין לי מושג מה לעשות כדי לסדר את זה. כל עזרה תתקבל בברכה. זה ווינדוס XP בעברית עם ראוטר ADSL D-LINK. המחשב הוא פנטיום 3.4 GHZ. תודה מראש

24. Started by עודד ברטוב,

חיפשתי בנרות ולא הצלחתי למצוא קיובייס בגרסא עדכנית להורדה.... אני מאוד אשמח ואעריך עזרה!!! אני מחפש גירסת פרו 9.5 אבל מוכן להתפשר

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  25. Started by SteelCat,

ובכן, לא ממש שינוי קול.. ראיתי פעם בטלויזיה איך בעזרת תוכנת מחשב אפשר לעלות ולהוריד טונים של קול אנושי מוקלט. זה טריק כזה של חברות הקלטה שמשתמשים בו על זמרים שלא ממש יודעים לשיר. בקיצור, אני צריך תוכנה שאיתה אוכל "לתקן" זיופים בשירים. מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 975 צפיות

דיונים חדשים בפורומים