תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
חברה קניתי מחשב לטעמי חזק מאוד קצת נתונים: C2D 8400 3GHZ 1333MHZ 6MB 4GB RAM 1066DDR2 לוח PQ5 של ASUS כרטיס GTX280OC של ASUS הכל ברוך ה' עובד 10 . אני עובד עם VISTA 64BIT SP1 הכל ממש מהר אבל התאכזבתי שהפעלתי את GTA החדש צפיתי להרבה יותר מהירות וזרימה... למישהו עצות? לעבור לXP SP3? משהו ?
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
זאת תוכנה שמגיעה עם הדיסק ללוח אם של ASUS.. ושיחקתי שם בהגדרות, יעני עשיתי שם על מצב AUTO, או MAX SAVING POVER וכו'.. אבל מאז היו לי המון המון ריסטים במחשב.. ללא זמן קבוע.. אני לא יודע, חושש אולי שיניתי מתחים או משהו.. איך אני יכול לדעת מה המתח הנורמלי שאמור להיות? והאם יש אפשרות להחזיר את הכל לברירת מחדל? מישהו מכיר את התוכנה הזאת ונתקל במקרה דומה? תודה מראש!!!! [=
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אז כמו שכתוב בכותרת... תוכלו למצוא לי תוכנה שמחברת סרטי HD (עם סיומת .mkv) וכתוביות.. שיהיה תרגום מובנה. סטייל AviRecomp רק שיחבר גם mkv. חשוב שהתוכנה לא תוריד את האיכות של הסרט. ואל תציעו בקשה את virtualdub כי אני מסתבך איתה.. תודה רבה mz155
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם !! אני צריך תוכנה להורדות ישירות תוכנה שאם נגיד אני באמצע הורדה ומתכבה לי המחשב אז היא שומרת עד איפה שהורדתי תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
חבר'ה, פירמטתי לפני כמה ימים את המחשב ומאז אני מנסה להתקין ויזואל סטודיו אך הווינדוס לא נותן לי. אני מוריד למשל visual c++ 2005 במהלך ההתקנה הוא מוריד קבצים מהאינטרנט ואיך שהוא מתחיל להתקין ההתקנה נפסקת ואני מקבל Error כפי שמצורף. ומצורפת גם תמונה של תוצאה ההתקנה, לפי שאמרתי לו אם לשלוח דו"ח או לא לשלוח. זה קורה גם כשאני מתקין 2008. למה זה קורה? מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה? תודה מראש לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, המחשב מתקשה בהפעלת תוכנות וזורק החוצה , נאמר לי שהבעיה היא בזכרון ,החלפתי אך זה לא עזר. במנהל ההתץקנים מופיע הסימן אזהרה הצהוב וכך רשום:"התקני זיכרון מסוג flash-pcmcia ובשורה מתחתיה רשום: m-systems diskoxichtp 2000 מה הבעיה ומה הפתרון? תודה
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
ניסיתי בעזרת AVG וגם בעזרת NOD32.... אבל אני לא מצליח להיפטר מהוירוס הזה כל הזמן ה NOD מקפיץ לי התראות על הוירוס הזה (כל פעם ממיקום אחר בדיס הקשיח) אשמח לקבל עזרה
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום שמתי לב שאני לא יכול לצפות בסרט דרך הBSplayer בזמן שהאימיול פועל הסרט מתחיל להיות קטוע כזה כאילו מה הקשר בכלל שיכול להפריע לזה? זה לא שאני רוצה לשחק ברשת ולהוריד ביחד עם ביטורנט אין בעיה כזאת זה רק האימיול הסבר מישהו? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום! נתקלתי בבעיה שלא ראיתי אף פעם קודם, אין לי מושג ממה היא נגרמה. אבל פתאום סמן העכבר בפיירפוקס הפך לי כמו סמן עכבר בכתיבה, ואם אני לוחץ על למטה או למעלה בחיצים, אז זה יורד לי שורות במקום לרדת בדף. אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי. יש למישהו פתרון?
-
- 1 תגובה
- 434 צפיות
-
-
ככה קניתי את ההארד דיסק הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5268 עכשיו אני משתמש בתוכנת הגיבוי Acronis עכשיו עשיתי גיבוי ושמתי אותו על הדיסק החיצוני והכנתי דרך התוכנה דיסק אתחול. *שאלתי היא אם תהיה לי תקלה במערכת ההפעלה (vista) והכל נמחק ואני יירצה להשתמש בגיבוי שקיים על הדיסק הנייד לא תהיה בעיה? כלומר המחשב יזהה אותו גם אם לא תהייה מע' הפעלה או שתהייה איזה בעייה? תודה רן
-
- 9 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב המחשב כל שניה מתנתק לי כאילו במנהל משימות המשימה explorer מתנתקת וחוזרת שוב .. לא האינטרנט המחשב עצמו לא הדפדפן EXPLORER המחשב עצמו בבקשה אם מישהו יכול לעזור תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אז ככה...אני מנסה לבצע Reconnecting בתוכנה ואני לא מצליח... יש לי ראטור מסוג סימנס SL2-141... איך אני עושה את זה בדיוק...אם אפשר תמונות.... תודה....
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
הסמן של העכבר מהבהב כל פעם משהו מוזר מאוד ולפעמים לא רואים אותו לכמה שניות וזה קורה כמה פעמים אם משהו יכול לעזור אני יודה לו מאוד... דרך אגב זה קורה רק ואני מדגיש רק באינטרנט...
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
היי כולם רציתי לדעת אם אני אוכל להתקין דרייבר בגרסת 32 ביט לכרטיס מסך 4870x2 על וויסטה 64 ביט הוא עושה לי המון המון בעיות וקורס המון בקיצור רציתי לדעת אם זה אפשרי והאם זה ייתן תוצאות טובות ולא יגרום לבלאגן במערכת תודה למבינים בדבר
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום ביצעתי פורמט למחשב היום ואני לא מוצא את הדריבר של כרטיס המסך המחשב שלי זיהה את כרטיס הקול הבא Device Audio : 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) AC'97 Audio Controller הודה לכם מאוד ואם תעזרו לי למצוא את הלינק להורדת הדריבר בברכת ערב טוב
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם !! יש לי cubase sx 2 ואני לא יודע לעשות בו כלום אני רוצה בעיקר לעשות מקצבים ולהקלליט את עצמי וכל מיני שטויות ואפקטים אם תוכלו להביא לי מדריך או משהוא שיעזור לי אני ישמח מאוד תודה רבה !!!
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
התקנתי לוח חדש Gigabyte 73PVM-S2H על Windows Vista SP1 ויש לי בקר וידאו של מולטימדיה ו-2 בקר מולטימדיה לא מזוהים במנהל ההתקנים. כל הנסיונות לנסות לאתר דרייברים מתאימים לא הצליחו. איך ניצן לזהות מהם הבקרים האלו?
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי וירוס במחשב אני לא יודע אם זה בידיוק וירוס . עכשיו הוירוס הולך ככה מערכת הוינדוס שלי נמצאת בכונן c ויש לי גם את d ואת e עכשיו d ו e אני בא להיכנס המחשב רושם לי c:\resycled\boot.com אינו חוקי בישום win32 מה אני צריך לעשות מה יש לעשות במצב כזה חוק מ לפרמט את המחשב תודה רבה לעוזרים !!!! תעזרו לי בבקשה רשמתי את זה בתוכנות כי לא ידעתי איפה לרשום את זה תסלחו לי אני לא יודע מה לעשות וזה דחוף לי תודה רבההה לכם תעזרו לי !!!! :)
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שמקליטה שיחות וידאו במסנג'ר?
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי:] אני צריכה תוכנה שבה אפשר לאחד 2 קבצי מוזיקה (שירים נניח,מדיה פלייר) ולהפוך אותם לקובץ אחד שבו 2 הקבצים מושמעים בו זמנית. בידיוק כמו בתוכנה של windows media player שאפשר להוסיף שיר על גבי סרטון, רק שאני צריכה שיר על שיר. מישהו?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום, יש בידי תמונה שאני רוצה לעשות ממנה פוסטר (אין אותה בשום חנות והחלטתי פשוט להדפיס בעבודה של אבא שלי). יש לו שם מדפסת דיי איכותית אך כמובן מדפיסה רק על A4 אם אני לא טועה.. בכל מקרה, הבעיה היא שהתמונה ענקית (1978X2500) ואין לי מושג איך להדפיס אותה . כמובן שההדפסה תיהיה על כמה וכמה דפי A4 אבל השאלה שלי היא איך בעצם "לחלק" את התמונה ככה שהמדפסת תדע להדפיס את התמונה בגדולה המלא ולא תקטין אותה לדף A4 אחד ? ועוד דבר - אני מקווה שאני לא נשמע מטומטם מידיי.. אבל איך ניתן לחשב את גודל התמונה בס"מ ? (1978X2500 ) ? יכול להיות שזה יהיה גדול מידיי ואני חייב לדעת איך עושים את הפעולה.. תודה רבה רבה !
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אז ככה בחיפושי אחר תוכנת firewall טוב נתקלתי באתר http://www.grc.com/lt/howtouse.htm ששם יש תוכנה מאוד פשוטה שבודקת את הפירוול הפירוול שלי: online armor (אנטיוירוס : קספרסקי) בזמן הפעלת התוכנה מנעתי את ההפעלה אם ה - online armor ולא בוצע בדיקה ולא היה leak אחרי שאישרתי הרצה של התוכנה (אך לא גישה לאינטרנט) כן הייתה Leak
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
כל פעם שאני שם סרט דרך האינטרנט - ספורט 5 , ארץ נהדרת וכו' ... המעבד מראה על אחוז מאמץ מטורף 70 - 100 אחוז וכל המחשב מקרטע גם בגלילה זה קורה לי ובאתרים כבדים עם הרבה משתמשים אני מוריד את הסרט והוא חוזר להיות 15 אחוז שפוי ... יש לי אנטי וירוס יש לי AD-AWARE וזה לא עוזר מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הגדרתי ב-Excel כמה דברים קטנים, שמחשבים הוצאה יומית של באסטה קטנה. כאשר היא לוקחת את הכמות היומית, מכפילה בעלות המוצר, ומסכמת את עלות ההוצאות לאותו יום. -הקובץ הועלה על מנת לספק המחשה- מה שאני מעוניין לעשות, זה בעצם ליצור כל יום טבלה יומית, שתסכם את הוצאות היום - ובסוף החודש יהיה תא שבו תצויין סה"כ ההוצאה הדרושה. ידוע לי שאפשר לקשר בין דפי עבודה שונים בקובץ Excel יחיד, אבל זה נראה לי די מסורבל לעשות קובץ אחד, שבו 30 דפים, כאשר כל דף מתאר יום. - יש פיתרון יותר נוח ? אולי תוכנה כלשהי שלא שמעתי עליה ? - יש לכם הצעות איך ליעל את התיכנון הזה ? - ושאלה אחרוה, אם אני מעוניין שהתאריך ירוץ אוטומית, כמו לוח שנה, איך אפשר לעשות את זה ? רעיונות, הצעות, פיתרונות, טיפים וכל דבר אחר, ית…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים התחיל להיות לי פס מעצבן באמצע כל סרט שמוקרן בBSPLAYER כשרואים את הסרט בגודל החלון המקורי , אין את פס זה. רק כשמגדילים את החלון יש את הפס. בווינדוס מדיה פלייר זה לא קורה ורואים את הסרט כרגיל. יש לי את הגרסה האחרונה והתקנתי גם את חבילת הקודקים של K-LITE, וגם ניסיתי להסיר אותה ולהשתמש במקודדים של BSPLAYER, אבל זה לא הולך. הלוואי והייתי יכול להביא לכם צילום מסך, אבל משום מה בצילום מסך כל מסך הסרט נהיה שחור.... אשמח מאד לעזרה אביעד
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-