עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. או לגרום לתוכנה לא לשמור מסמכים אחרונים :s05:

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם רציתי לשאול שתי שאלות לגבי AutoCad: 1) מה הגירסה הכי חדשה שלה? 2) למה משתמשים בה? הבנתי משהו עם שרטוט , אשמח לקבל פירוט יותר מפורט קצת בתודה מראש, יאיר

3. Started by omri_ro,

מן הסתם מוגדר אצלי בתוכנת ההורדות (LEECHGET) שהNAV יסרוק כל קובץ שאני מוריד מהרשת, אבל כל פעם שהסריקה מסתיימת ולא נמצאו ווירוסים (99.9% מהמיקרים)נשאר המסך האידיוטי הזה עם הטבלה האידיוטית הזו ומחכה שאני ילחץ FINISH. ישנה איזו הגדרה שאני מפספס שפשוט תסגור את החלון הזה במקרה שאין ווירוסים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. יש לי בעיה ב utorrent כמעט כל הורדה שיש לי הוא תמיד יוריד ויוריד אבל בסוף זה נתקע על אותו אחוז בהורדה כי הוא לא מוריד את הקובץ אני לא יודע מה הבעיה פה תראו דוגמה אני מוריד פה קובץ מסויים שהמשקל שלו זה 41 ג'יגה והתוכנה הזאת הורידה לי 71 גי'גה ואני רק על 31 אחוז הורדה !!! זה ממש מתסכל מישהו מכיר את התופעה ויודע ממה זה נהיה ? תודה מראש,עידן. [attachment deleted by admin]

5. Started by POD,

ה-EMULE התחיל לעשות לי בעיות, הוא לא עולה. ה-EXE רץ בזיכרון ורק טוחן את המעבד. יכול להיות שאילו הם process-ים ספציפים שצריכים לעבוד והם לא? עד עכשיו הכל עבד ואז הוא נדפק. זה קורה לי בשתי גירסאות.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by pro,

מאיפה אפשר להוריד אותה בגירסה לווינדוס XP?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by ccc,

יש לי מנהל הורדות די טוב, קוראים לו INTERNET DOWNLOAD MANAGER.. הוא מוריד יפה לינקים מראפיד-שר אבל שומר לי חלק מהלינקים (בעיקר מסמכים וזיפים קטנים) בתיקייה מעפנה ב"מסמכים שלי" על כונן C. אפילו שהגדרתי לו להוריד לתיקייה שאני רוצה, משום מה הוא שם שם רק קטעי וידאו. איך אני מגדיר אותו שכל ההורדות מהאינטרנט בלי יוצא מן הכלל יורידו לתיקייה שאני רוצה ? ואם אי אפשר, מישהו יכול להמליץ על תוכנה שעובדת עם חשבון PREMIUM של RapidShare ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by david86,

אני גולש באניטרנט והרוב האתרים מתנתקים לי כול הזמן .החלפתי כמה דפדפנים והבעיה ממשיחה אותו דבר ודברים אחרים כמו ביטורנט וכול מני תוכנות לא מתנטקים..

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום צילמתי היום תמונות במצלמה שלי , S400... ולהפתעתי גיליתי רק מאוחר יותר, שההגדרות השתנו לפני שצילמתי את התמונות, וכל התמונות יצאו צהובות (לא שמתי לב תוך כדי צילום כי היה שמש תוך כדי ) השאלה שלי זה איך אני יכול לקחת את התמונה ולערוך אותה בפוטושופ ככה שזה יהיה כמו תמונה רגילה? ולא תמונה צהובה =/ תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by רומן גרוס,

מי שהתקין NOD32 במחשב ראה שרשום " אנטי וירוס + רגולות " אז בקשר לאנטי וירוס אני דיי ספקן אחרי שהכנסתי למחשב בכוונה " רגולה " 12552.EXE וה NOD32 בכלל לא גילה שיש רגולה הוא רשם " 0 רגולות " התקנתי AD AWARE והיא הסירה אותו ! למי שקונה NOD32 ובונה על זה בתור " תוכנה נגד ריגול " אז הוא טועה .

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by kobibo,

מנסה לראות סרטים דרך ה media player של וינדוס רק שבמקום לראות תמונה לשמוע קול,אני רק שומע את הקול. התקנתי את ה divx החדש וגם את חבילת המקודדים של K-LITE 2.34 אך ללא הועיל. אודה לשם התוכנה שבעזרתה ניתן לדעת אילו מקודדים חסרים לי ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Demagh,

אז ככה, נגיד ויש משרד שבו יש שלושה מחשבים, כאשר אחד מהם של המזכירה. לשני המחשבים החרים יש גישה למסמכים של המחשב של המזכירה דרך שיתוף רשת. עכשיו, את המסמכים של המזכירה אני רוצה לגבות על DOK, על כונן נוסף במחשב עצמו ועל מחשב נוסף ברשת. כלומר, העותקים יהיו במחשב של המזכירה, בכונן נוסף, ב DOK ובמחשב נוסף ברשת. יש תוכנה קלילה לגיבוי בקליק אחד שתוכל לעשות את זה + לקבוע עידכונים כמה פעמים ביום, אבל רק למסמכים ששונו ולא לכולם? P.S. על כל המחשבים יש ווינדוס 7.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני לא מחפש את e.j -לא-לא-ולא!!!! fruity loop לא כול כך עזרה לי כי התוכנה יותר מתאימה לדאנס ולטראנס חשוב שהתוכנה הזאת תהיה מספיק טובה כדי ליצור איתה מוזיקה שקטה והיפ הופ-תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by oren99,

האם אפשר ואיך?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by נ,

שלום. כהרגלי ניסיתי להתחבר לשרת razorback 2.0 באימיול הפרד העקשן ואחרי 2 ניסיונות השרת נפח את נשמתו ונעלם מרשימת השרתים. ניסיתי להוריד רשימת שרתים חדשה דרך הלינק באימיול (http://ed2k.2x4u.de/index.html) אך לא היה זכר ל-razorback 2.0. לא אמרתי נואש וניסיתי להוסיף אותו דרך הIP וגם כאן נחלתי כישלון עצום כשהאימיול התנהג כאילו הוא בכלל לא מבין מה זה 195.245.244.243:4661 (זה razorback 2.0 חתיכת פרד!). וכעת אני תקועה בלי שרת ומבקשת את עזרכתם האדיבה. איך אני מחזירה את השרת? תודה ותודה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by cousinIT,

קניתי R9800SE קיבלתי איתו דיסק של ATI באמצע התקנת הדריברים מופיעה ההודעה: "error extracting support files: the file or directory is corrupted and unreadable"

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום רב ! רכשתי לוח תוצרת ASROCK דגם 939NF4G-SATA2. אינני מצליח להתקין את הדרייבר של בקר ה-SATA. מבקש עזרה ... תודה !

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Kukishin,

1. כשאני מגדיר גובה עמודה, עדיין הסמן נמצא בתחתית התא ולא נותן לי לכתוב מלמעלה עד למטה בתוך התא. מה עושים? 2. איך אני יוצר קוים שתוחמים את התאים, כדאי שכשאדפיס את זה זה יראה כמו רשת?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אופיס 2003 או אופיס 2007 מאפשרים אולי הפיכות קובץ ל PDF או רק תוכנה חיצונית?

20. היי ח'ברה, אני מחפש תוכנה שאפשר דרכה לחתוך שירים בקטעים שבא לי כדי להפוך אותם לצלצולים. בעבר הייתי עושה זאת עם atomix ופשוט הופך את ה Wavל Mp3. כרגע זה מחשב חדש אז אין לי את התוכנה ואין לי מושג מאיפה להשיגה.. אם אפשר המלצה על תוכנה אחרת שיותר קלה אני אשמח. תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. מנסה להוריד כתבה כקובץ PDF או WORD אבל זה נשמר כדף אינטרנט - למה זה ? (צריך את הכתבה למצגת powerpoint) תודה !

22. Started by gal atedgi,

יש לחבר שלי את התכונה דמיון DAEMON Tools והוא לא עובד לו תראו תמונה http://www.rar.co.il/files/eMule-1135004836.jpg הילד בתמונה זה חבר שלי

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מחפש E-MAIL CLIENT ל WINDOWS 7. כמובן חשוב התמיכה בעברית מימין לשמאל. יכולות BACKUP קלות לדואר. IMPORT של דואר וכתובות מ OUTLOOK EXPRESS. המלצות בבקשה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. חברה נמאס לי מה 800 הודעות בשבוע שאני מקבל... איזה תוכנה הכי טובה שאתם מכירים שמסננת את ההודעות זבל בצורה הכי שקטה שיש... הכוונה שלא תשגע אותי ותתלבש על ה OUTLOOK ואני לא ישים לב כמעט שיש תוכנה שמבצעת פעולות... חשוב שיהיה אפשר לשמור את ההגדרות שלה לקובץ אחרי פרמוט או התקנה של WINDOWS מחדש הכוונה לבסיס נתונים שצברתי מההתקנה... את כל המיילים שהיא לא מכירה ואני הוספתי. תודה רבה לעונים! יניב

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.