תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום. בעת הפעלת תוכנה קופצת הודעת שגיאה: ניסיתי להוריד קובץ fpspr30.ocx מהאינטרנט ולמקם אותו באותה תיקיה ממנה אני מפעיל את התוכנה. בנוסף, פיזרתי העתקים ב c:\windows\system32 c:\windows\sysWOW64 הפעלתי את שורת הפקודה כאדמין וניסיתי לרשום את הקובץ הנ"ל. יצויין שניסיתי לעשות זאת מתוך שורת הפקודה משתי המיקומים הנ"ל. השתמשתי בפקודות: regsvr32 fpspr30.ocx regsvr32 /u fpspr30.ocx regsvr32 /i fpspr30.ocx אחרי כל פקודה קיבלתי שגיאה: תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנורטון מצא Backdoor trojen ולא הצליח למחוק אותו. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש למשהו תוכנה כזאת או מכיר אחת? (שיש שם גם ערוצי ספורט ;D) זה דיי דחוף :-\
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום המתאים באבל בכל מקרה... התקנתי לפני כמה ימים את windows xp מחדש על המחשב ועכשיו אני לא מצליח להוריד את adobe reader מהאתר הרשמי של החברה הדפדפן פשוט קורס כשאני מנסה להוריד את התוכנה (עם explorer 7 או עם FF3). בעיה נוספת היא שכאשר אני מנסה להוריד למשל תוכנה כמו cpu-z אני מקבל במקום קובץ setup קובץ שהאיקון שלו הוא לבן (זה שהמחשב שואל עם איזו תוכנה אני רוצה לפתוח את הקובץ) יכול להיות שחסרה לי איזו שהיא תוכנה? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש המון זמן ולא מוצא תדרייבר לכרטיס טלויזיה pinnacle pctv
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי איזו בעיה בזכרון הראם שלי. המחשב לא זז, נתקע, מרגיש כאילו הפעלתי עליו המון וזה ממש לא ככה. מהרגע שהמחשב שלי עולה, (לוקח לו איזה רבע שעה לעלות בגלל הבעיה), המחשב תקוע ולוקח לו מלא זמן עד שהוא מצליח להפעיל את הדפדפן אינטרנט אפילו. אני מצרף לפה צילומי מסך של מצב הזכרון והמעבד במנהל המשימות וגם את רשימת התהליכים שכרגע פועלים. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה??? אנא עזרו לי בדחיפות. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים . יש למישהו פה אולי את התוכנה הנ"ל ל64 ביט או שיוכל לתת לי לינק להורדה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מורידה כרגע איזשהו קובץ, ורציתי להוריד קובץ נוסף. יש איזו דרך לצרף קובץ נוסף מבלי לפתוח חלון חדש נוסף??? (מקווה שהשאלה ברורה :-/) תודה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כיום אני משתמש ב-CLCL שבה אני יכול לשמור תבניות טקסט (סתם משפטים או חתימה וכדומה) ואח"כ ע"י לחיצה על קיצור מקשים שהגדרתי מראש לכל משפט ששמרתי אני מדביק את זה לאימייל. http://www.nakka.com/soft/clcl/index_eng.html אתם מכירים תוכנות נוספות ? זה מאוד שימושי לעבודה שוטפת כאשר אתה צריך לענות שוב ושוב את אותן תשובות או להדביק חתימה שלך בתוכנות שונות.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים . כבר שבוע שאני מנסה להתקין את התוכנה GPU-Z אך ללא הצלחה, אני לוחץ להפעיל אותו אחרי התקנה והוא קורס רושם לי עליו להסגר. יש למישהו איזה רעיון למה זה קורה ולא משנה מאיפה ובאיזו גרסא הורדתי. מערכת ההפעלה שלי היא WIN64, כרטיס המסך שלי הוא MSI HD7970 /OC אני יודע שיש תוכנות אחרות אבל אני רוצה להבין מה הבעיה חוץ מזה שהיא נוחה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר כמה קבצי wmv. עם איזו תוכנה ניתן לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי פלייליסט ישן ופלייליסט חדש שאני רוצה להשוות ביניהם כדי לראות איזה שירים כבר יש לי ואיזה לא. אני צריך תוכנה שתשווה ביניהם ותראה לי מה התווסף/נמחק, יש חיה כזאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מודע שיש הרבה תוכנות שעושות את זה אבל אני מחפש תוכנה שעל ידי לחיצה על שילוב מקשים במקלדת, תתחיל להקליט וידאו מהמצלמה ושכמובן תרוץ ברקע, את זה לא הצלחתי למצוא עדיין. יש לי מצלמה Logitech C270 HD אומנם היא מגיעה עם תוכנה שגם מקליטה אבל אין אפשרות לעשות זאת על ידי שילוב מקשים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול שתי שאלות לגבי AutoCad: 1) מה הגירסה הכי חדשה שלה? 2) למה משתמשים בה? הבנתי משהו עם שרטוט , אשמח לקבל פירוט יותר מפורט קצת בתודה מראש, יאיר
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רושם הודעה זו ע"מ להזהיר אתכם נכנסתי לאתר הנ"ל שהובא בהודעה ה-1 בת'רד בפורום קונוסולות http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=6131 ולצערי, האתר כולל וירוסים\תולעים\טורינס ועוד... שהציפו לי את המחשב ושינו כל מיני דברים והתקינו תוכנות זודוניות למחשבי אני עובד עם נוד 2.70.32 ומעודכן (3338) ותוכנת ספיבוט (1.6.0.31) מעודכנת גם כן. לצערי האנטי-וירוס לא הצליח לעצור את המתקפה הזו (אולי מפני שהגרסת התוכנה לא מעודכת ודי ישנה<מי שיכול לשלוח לי בהודעה פרטית גרסה חדשה זה יעזור>) והמחשב הוצף אני מנסה להסיר עם הספייבוט אבל לא ממש הולך.... :-\ אשמח לעזרה בענייין הזה. להלן סקיין שוט של התוכנה ספייבוט לאחר סריקה (אני כמעט בטוח שזה לא מצא את כל מה שנכנס לי למחשב וזה רק…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי SSD OCZ VERTEX 3 התקנתי עליו וינדוס והוא לא מהיר בהרבא מהדיסק קשיח הרגיל מהעתקה מSSD לSSD הוא מעתיק לי על 120 140 מגה לשניה וגם בהפעלה של המחשב לוקח לי 40 שניות עד שהמחשב עולה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה ליציאת אנימציות ופלאש. עשיתי חיפוש ומצאתי תוכנה מומלצת שנקראת CoffeeFire41.exe, אבל הקישור אליה לא עובד. המלצות וקישורים? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתה בוחר תמונה וכמה פיקסלים וזה משנה אותה קראו לה משהו בסגנון IMAGE RAISE חיפשתי בגוגל ולמלא מקומות אני לא מוצא אשמח אם תעזרו
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נכון יש את הפרחים האלה שמראים את מצב המשתמש? אדום אומר לא מחובר וירוק כן מחובר, אבל מה אומר הפרח הכחול שנראה קצת נבול?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש וההרגשה שלי היא שביצועי המערכת שלו אטיים משהוא. קשה לי לשים את האצבע איפה הבעיה , אבל בוא נגיד שמחשב פנטיום 4 בן 3 שנים עושה פחות או יותר את אותה העבודה בכמעט אותה המהירות (מדבר בעיקר בתוכונות לבניית אתרי WEB ופוטו שופ). כאמור קשה לי לאפיין היכן הבעיה ולכן אשמח לקבל המלצה לתוכנה לבדיקת מהירות המערכת (לא ביצועי 3D !) פעם היתה תוכנה בשם "סנדרה" או משהוא שכזה. אשמח לכול המלצה מהפורום המלומד. תודה מראש, דרור.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה תוכנה להוספת כתוביות ועריכת סרטים יענו שאפשר שם להוסיף שירים ברקע,דיבוב וכל מיני דברים כאלה....ואם יש כבונוס בתוכנה אז גם לצרוב סרטים של 700 מגה וסרטים של דיוידי...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם תוכלו לתת לי טיפים לחיפוש נכון אני סורק המון קבצים ברשת הארגונית דרך שרץ ייעודי וכל חיפוש מניב אפלי תוצאות חלקן לא רלוונטיות. איך אני מצמצם את החיפוש והאם יש טיפים? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בתוכנות cs3 של אדובי, כאשר אני מנסה לפתוח את התוכנה illustrator אני נתקל בהודעת שגיאה בעת ההרצה של התוכנה: missing required plugins BRS pencil tool expands האם למישהו יש פתרון לבעיה? אני חייב בדחיפות את התוכנה הזאת!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים. ישנם תקליטורי אודיו אשר שמות השירים שמופיעים בהם 'מוטבעים' בצורה כלשהי בתקליטור, כך שאם יש צורך לבצע rip מהתקליטור למחשב (נניח תוך שימוש בתוכנת עריכת אודיו כמו סאונדפורג' של סוני), אשף הפעולה מזהה את השירים בשמותיהם, גם אם הם כתובים בעברית, ולא במונחים הכלליים track או audio. גם נגני מוסיקה כמו המדיה פלייר של חלונות, מזהים את השירים בתקליטורים כאלה בשמותיהם, על אף העובדה שהמחשב אינו מחובר לאינטרנט. האם ניתן ליצור תקליטור כזה בעזרת 'נירו' או תוכנות דומות? אם כן, כיצד עושים זאת? יש לציין שאין מדובר בשכפול תקליטור אלא ביצירת תקליטור חדש תוך שימוש בקבצי wav. שינוי שם הקובץ לשם השיר בעברית אינו פותר את הבעייה. העבודה מתבצעת בסביבת חלונות XP. תודה מראש לכל המשיבים.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-