עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by eladbu,

לא רוצה להתקין 8! וניסיתי להתקין 7.7.11 והוא אומר שהההגדרות שלי מההסרה הקודמת היא של גרסה גבוהה יותר ולא מצאתי לינק להורדה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  2. http://www.euro-nokia.co.il/Data/ForumFiles/nokiamusicproblem.jpg למישהו יש E65 וניסה להעביר שירים לאחרונה לפלאפון עם PC Suite החדש? התוכנה החדשה nokia music בכלל לא תומכת את המכשיר הזה. ועכשיו אי אפשר להעביר מוסיקה שלחתי מייל לנוקיה, פרסמתי הודעה בפורום שם.. אבל ברור שלא תהיה שום תגובה. חשבתי אולי מישהו נתקע גם בבעיה ;D

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  3. חברים תשמעו, אני לא יודע מה לעשות. היום הדלקתי את המחשב, ואחרי שאני מתחבר לחשבון שלי בWINDOWS, עולה לי הודעה ש RRAS WIZARD מסכן לי את המחשב ולכן יסגר, ואז אני מקבל עוד הודעה שהתוכנה RRAS WIZARD ביצעה פעולה בלתי חוקית ולכן תיסגר. לאחר מכן פשוט כלום. שום דבר לא עולה ואין לי מושג מה לשעות. אחרי הרבה גישושים אני מצליח להגיע לDESKTOP והכל נראה תקין. הרצתי NOD32, S&D, ADAWARE ו-Malwarebytes' Anti-Malware וגם אחרי כל הבדיקות האלה, שאני מתחיל את המחשב, הכל חוזר על עצמו. חיפשתי בעוד פורומים ולא מצאתי שום דבר שיכול לעזור לי. אני לא יודע אם אני פותח את הנושא בפורום הנכון, אבל אין לי מושג מה לעשות. תודה על כל עזרה, יואב

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  4. Started by amir85,

יש לנו OFFICE 2007 בגרסאה האנגלית, קצת מאוחר מידי אבא שלי נזכר שהוא מעדיף אותו בעברית מצאתי PROOFING TOOLS אבל זה לא משנה את שפת הממשק ... יש דרך להפוך אותו לעיברית? ואם לא, אז אם אני אוריד גרסאה עיברית של ה OFFICE ואנסה להקיש את ה CDKEY שלי מהגרסאה האנגלית הוא יקבל אותו?

• 9 תגובות
    • 978 צפיות
  5. Started by 10GaZ,

אהלן, יש לי מסך רחב, ואני לעיתים קרובות צופה בסדרות בWMP שהוקלטו בפורמט 4:3 או 5:4. אני רוצה שהWMP יציג לי את הסדרה על כל המסך. אם אני נמצא במצב מסך מלא אז הסרט שומר על היחס שלו, ולא נמתח לרוחב המסך. יש פתרון בנושא?

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  6. שלום אני מחפש תוכנה שתקבץ מספר סרטונים שצילמתי (כל קטע הוא קובץ נפרד כמובן) לסרטון אחד ארוך (שיהיה קובץ אחד). זה קריטי שהתוכנה לא תשנה שום דבר במבנה \ בפורמט \ באיכות של הסרטונים, הן של הוידאו והן של האודיו, ותשאיר אותם כמו שהם בדיוק! הפורמט הוא m2ts באיכות 1080i. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  7. Started by zonda,

שלום ! צריך עזרה , לפני חודש הכל עבד רגיל וטוב ועכשיו שום וידאו של צפייה ישירה (mako וכדומה ) לא עובד בצורה טובה , לדוגמא אם אני מעביר קטעים קדימה זה עובד לי בלי קול רק רואים תמונה .. והוידאו לא תואם לתמונה וכד..' הכל עבד מצוין לפני חודש, זה רק בזמן האחרון .. וזה ככה על 2 דפדפנים שונים (פיירפוקס , ואקספלורר) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  8. Started by Lotar_88,

אני רוצה לבדוק כמה fps יש לי ב gta san andreas איך אני עושה את זה ? תוכנה ? משהו ?

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  9. Started by iakovl,

אני מחפש תוכנה לניהול קבצי הווידאו שלי (לא פורנו סוטים שכמותכם ) פשוט הגעתי למצב שיש לי כמה מאות של קבצים מפוזרים בכל מקום (המחיצות השונות, על דיסקים וכו'...) אני צריך תוכנה שתעזור לי לארגן רשימה ככה שאדע איזה קבצים יש לי ואיפה הם

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  10. Started by eli33,

ניסיתי לחפש תוכנה של ביטורנט אבל יש כל מיני סוגים אז על איזה תוכנת ביטורנט אתם הכי ממליצים .. שתהיה נוחה ולא מבלבת מדיי עוד שאלה שרציתי לשאול -יש לי הזמנה לאתר פרטי ונרשמתי אליו עכשיו רציתי לדעת איך מתבצעת כל הפרוצדורה הזאתי שאני מוריד מאתר פרטי ?כי זה לא מסתדר לי בראש איך האתר יודע שאני מוריד דוקא ממנו.. זאת אומרת איך הוא יודע שהורדתי את זה מהאתר ,הרי בסופו של דבר זה יורד בתוכנה של הביטורנט?? יש לי גם המון דברים לשתף ... האם אני יכול להעלות אותם ??

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  11. Started by factor,

איך אני משנה את תיקיית ברירת מחדל c:\program files לתיקייה אחרת ?

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  12. הורדתי כמה תוכנות אבל הן היו סתם.. מחפש תאחת המושקעת ואם יש בה ערוץ 3 של הכבלים יהיה לי יותר וב ;D

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  13. Started by Guy King,

לפעמים קבצים "נצבעים" לי בצבע ירוק\צהוב\אדום. למה זה קורה ומה כל צבע מסמל? תודה.

• 9 תגובות
    • 977 צפיות
  14. דיברתי אם כמה אנשים באיסקיו הם הביאו לי לינק אבל אמרו לי שזה על אחריותי .. כי זה יתקין לי פרסומות במחשב רק לפני יומים פרמטתי והתקנתי הכל מחדש .. והעברתי את כל מה שאני צרך .... אז אני לא רוצה לעשות אותה שטות פעמים? מה אתם אומרים להתקין ?

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  15. Started by Holy,

מאז שהתקנתי NOD32 עם הגדרות דיפולטיות כל פעם שאני מוריד משהו ב-BT אחרי זמן מסויים האינטרנט קופא ולא עובד בשום אפלקציה. אחרי שאני סוגר את ה-BT האינטרנט חוזר לפעול כרגיל יש מצב שזה קשור ל-NOD32? האם זו בעיה ידועה? אני משתמש ב-BitTornado

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  16. Started by shaks,

אני יודע שזה יכול לפעמים לקחת הרבה זמן להכין ואולי קצת מאמץ אם באמת משקיעים אבל מישהו יכול בבקשה להביא לי תמונה בתלת מימד של טיל? או לחילופין קישור להורדה של פרוייקט טיל מוכן (יש לי 3DMAX) אם אפשר יהיה טוב אם יהיה כתוב על הטיל NUCLEAR WAR תודה לכל העוזרים ;D

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  17. Started by netanelj,

אני צריך את התוכנה ratiomaker בשביל שהיא תזייף לי רטיו לאתרים שונים תודה מראש

• 12 תגובות
    • 977 צפיות
  18. Started by amit887,

הלוח הוא GA-8SR533 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  19. Started by yosef_yaniv,

שלום כולם. יש לי בעיה מאוד מרגיזה. אני לא מצליח להוריד קבצים עם שום תכנת שיתוף (וניסית כבר יותר מ-4). העניין הוא שבכל אחת מהתתוכנות אני מבצע בדיקת פורטים ומקבל תשובה שהפורטים שלי חסומים. אני משתמש ב-SP2. פתחתי את הפורטים שכל התוכנות משתמשות בהן בהגדרות של ה-WINDOWS FIREWALL וזה לא עזר, עדין בבדיקת פורטים התוכנות "טענו" שהפורטים חסומים. לאחר מכן אפילו כיביתי את ה-WINDOWS FIREWALL, וגם זה לא עזר. יכול להיות שיש "משהו" אחר שחוסם לי את הפורטים? אשמח לעזרה. תודה.

• 11 תגובות
    • 977 צפיות
  20. Started by inuyasha2,

שלום יש לי מדיה פלייר 9 באנגלית ואני צריך מקודדים טובים חדשים שקוראים MP4 אני מבקש עזרה.. ועוד משהו רציתי לדעת איזה אנטי וירוס טוב כיום תודה על העזרה INUYASHA2

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  21. יש המלצות לתוכנה כזאת? מישהו בכלל מכיר משהו כזה? כי לא הצלחתי למצוא שומדבר...

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  22. יש אפשרות להפוך את העברית בקובץ כדי שבסוף זה יהיה טוב? ועוד שאלה, מה זה HEBREW IW?

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  23. Started by tecore,

לדוגמא יש לי קובץ PDF עם 100 Pages, ואני מעוניין לצמצם שיהיה בכל עמוד, 2 עמודים (כמו האופציות שיש בהדפסה) ולשמור את הקובץ כ-PDF. תודה!

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  24. שלום חברים. ישנם תקליטורי אודיו אשר שמות השירים שמופיעים בהם 'מוטבעים' בצורה כלשהי בתקליטור, כך שאם יש צורך לבצע rip מהתקליטור למחשב (נניח תוך שימוש בתוכנת עריכת אודיו כמו סאונדפורג' של סוני), אשף הפעולה מזהה את השירים בשמותיהם, גם אם הם כתובים בעברית, ולא במונחים הכלליים track או audio. גם נגני מוסיקה כמו המדיה פלייר של חלונות, מזהים את השירים בתקליטורים כאלה בשמותיהם, על אף העובדה שהמחשב אינו מחובר לאינטרנט. האם ניתן ליצור תקליטור כזה בעזרת 'נירו' או תוכנות דומות? אם כן, כיצד עושים זאת? יש לציין שאין מדובר בשכפול תקליטור אלא ביצירת תקליטור חדש תוך שימוש בקבצי wav. שינוי שם הקובץ לשם השיר בעברית אינו פותר את הבעייה. העבודה מתבצעת בסביבת חלונות XP. תודה מראש לכל המשיבים.

• 4 תגובות
    • 977 צפיות

דיונים חדשים בפורומים