תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם !! כידוע לכם (או שלא) אני חובב סימולטורי טיסה, בכל אופן בפסח אני צריך להגיש למוזיאן ח'א מצגת של טיסה בכל אופן אני צריך תוכנה שאפשר לצלם איתה סרטון בלייב כלומר מה שאני עושה יצולם... כרגע אני משתמש ב FRAPS הבעיה עם פראפס היא ששמים מסך מלא רואים 2FPS מישהו מכיר תוכנה טובה יותר? בתודה מראש, לירן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה הבעיה היא שההורדה אצלי איטית! עשיתי המחשת מהירות דרך האתר של בזק וזה מוריד לי הרבה פחות ממה שזה אמור להוריד. (יש לי אינטרנט 1.5 מגה) אוקיי התקשרתי לבזק אמרו לי שזה וירוסים עשיתי סריקה עם NOD32 עם קספרסקי ועדיין הבעיה ממשיכה. כמובן שלא פועלת אצלי שום תוכנת שיתוף הסרתי עוגיות רוגלות עשיתי סריקה עם ad aware לא עזר =\ למישהו יש פיתרון לבעיה אני אשמח מאוד תודה מראש עומרי
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניתן להוריד אותו מ : ftp://ftp.nero.com ftp://ftp2.nero.com etc.... במקרה ואחד תפוס, יש מישניים...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר בפוטו למעלה משנה. הקרדיט שיש על החתימות [NIV.O] זה השם המלא שלי,אז אל תגידו גנבתה וכל השטויות האלה,פרסמתי את החתימות במלא פורומים אז יש סיכוי שראיתם אותן איפה שהוא. הנה החתימות : החתימה הראשונה שלי- והנה שאר החתימות- לוגו שהכנתי לעצמי-
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי היום אחרה"צ את תוכנת האנטי וירוס NOD32. בזמן ההתקנה (לקראת הסוף) אני מקבל את הERROR הבא: service 'eset service' (ekrn) failed to start. varify that you have sufficient privileges to start system services יש לציין שאת הERROR הזה אני מקבל גם שאני מנסה להתקין את התוכנה מהדיסק, גם שאני מנסה להתקין אותה דרך קובץ התקנה שהורד מהאתר של ESET (כפי שמצויין בהוראות על גבי האריזה של הדיסק) ואפילו כאשר אני מנסה להוריד גרסת ניסיון לתקופה של 30 יום (שלפחות תהיה לי הגנה כלשהי עד שאני אפתור את הבעיה) למה אני מקבל את הERROR הזה? כיצד אני יכול לפתור את הבעיה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Winamp לא מסכים לנגן המון שירים שאני מוריד באחרונה משום מה, הוא אפילו לא מציג לי את הזמן שלהם ולא משמיע כלום כאשר אני בוחר להשמיע אותם כביכול, מישהו יודע למה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה שלי היא קצת יותר מורכבת, יש לי משהו כמו 70איש כרגע באיסיקיו, וזוהי רשימה מדולדלת מעוד הרבה אנשים שהיו לי באיסיקיו בעבר. ההיסטורי זה נושא שחשוב לי, אבל ישנם אנשים שכבר מחקתי או אנשים שההיסטורי של השיחות שלי איתם, ממש לא חשוב לי. לפני כל פירמוט אני מגבה את התיקייה של ה ICQ רק בגלל ההיסטורי, והתיקייה, ברגע זה, שוקלת כ 400מגה~, בכלאופן האם יש תוכנה כלשהי שאיתה ניתן למחוק היסטורי ולבצע כל מיני שינויים ולא דרך האיסיקיו עצמו? כי באיסיקיו כשאני מוחק היסטורי (גם, אני ראיתי רק שאפשר תוך כדי מחיקת אותו מספר) לוקח לו שעה, וכל האיסיקיו קופא ולא זז. אם יש למישהו פיתרון פשוט, אשמח לקבל פרטים.. תודה,ערן.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, איך ליבא את ה"מועדפים" שנישמרו בעברית מ FIREFOX לIE ולא לקבל "גיבריש"? מה שנישמר ב FIREFOX באנגלית ניראה טוב ביבוא ל IE לעומת זאת מה שנישמר בעברית ניראה "גיבריש" יבוא הפוך- האתרים שנישמרו בעברית ב IE ניראים בעברית ב FIREFOX. תודה מראש עמוס.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גלשתי באינטרנט ואז היה קצר בחשמל , המחשב נכבה ושאני מדליק תמחשב אני רואה נמחק לי כל האתרים בFirefox !!!! יש דרך לסדר את זה ? במקרה אולי קרה למשהו אחר ? או שאולי תגידו לי איפה האתרים ואני יעביר אותם :'( מי שעוזר אני שולח לו cake .
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש אנטי וירוס טוב ולא כבד למחשב עם WinXP (המחיר לא חשוב) עבדתי תקופה ארוכה עם symantec אבל נראה לי שהוא קצת כבד יש לכם הצעות?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה להקלטת סאונד בפורמט WAV או MP3 ממיקרופון או מהמחשב עצמו חוץ מהמקליט של וינדוס????
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, פתאום מופיעה לי השגיאה הנ"ל בדפדפן כרום: הבנתי כבר,ששגיאה זו קשורה להרצת הFlash והJava בדפדפן כרום,אך בכל זאת - לאחר הסרה והתקנה מחדש של הדפדפן,גם של הפלאש + גם של הג'אווה=השגיאה ממשיכה. בהגדרות הדפדפן,בתוך הגדרות מתקדמות;הגדרות תוכן:כל ההגדרות על "מומלץ". איך מתקנים בעיה זו? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה זמן הייתה לי בעיה רצינית באינטרנט שלא יכולתי לכתוב בעברית אז חבר שלי הציעה לי לנסות את avent browser לפני שניסיתי את אוונט ברווסר ניסתי את מוזליה וזה ממש דפדפן גרוע שהרבה אתרים לא תומכים בו אז הלכתי ל אוונט ברווסר שהוא בלי פופ אווטס ועוד כמה אפשרויות אז ניסיתי וכל מיני אבל עדיין אני קצת יותר מעדיף אקספלורר אז באתי היום לשאול אותכם מה יותר טוב? אוונט ברווסר או אקספלרור
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, ניסיתי ליצור מחיצה בכונן חיצוני שמחובר ב-USB. לצורך ביצוע התהליך,המחשב מבקש כרגיל ריסטרט. ביצעתי ריסטרט ולאחר מכן התוכנה החלה את עבודתה ונתקעה. אתחלתי את המחשב ואני מקבל את ההודעה הבאה: interrupted operation:insert the recovery cd or other recovery media and reboot your pc. ניסיתי מספר דברים,כלום לא עזר. יש הצעות לפניי פירמוט? ממש לא בא לפרמט ולאבד נתונים חשובים לי. תודה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה המתעדת כל הקלדה והקלדה במקלדת. אחת שפועלת במסווה ואח"כ יהיה ניתן לראות את כל מה שהוקלד. אם יש כזה דבר, אודה אם תמליצו לי על תוכנה שכזו. יום טוב!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי שנמוך מווינדוס ויסטה ל XP ואני לא מוצא דרייברים .. זה השם של המחשב HP Pavilion a6420.is Asus IPIBL-LB Benicia-GL8E - לוח אם ועוד קצת פרטים עליו שאני לא מבין בהם כלום http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01324212&lc=en&dlc=en&cc=us&product=3728844〈=en אם זה לא המקום המתאים לבקש אז תעבירו לאן שצריך ..
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה, שאני אוכל לעשות איתה אוברקלוקינג גם למעבדים ישנים, או כאילו שאין להם אפשרות כזו בביוס\ בג'אמפרים... תודה מראש... 8)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום קיבלתי את המחשב החדש שלי ורציתי לדעת איזה תוכנות טובות יש לקריאה של טמפרטורות לכול רכיבי המחשב? אשמח לעזרתכם,תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו, עשיתי פירמוט למחשב, ויש לי כרטיס קול מובנה בתוך לוח האם של אינטל (סוג הלוח הוא: intel D845GRG). לא יודע אם זה יעזור אבל רשום על הריבוע שמחובר ללוח אם שממנו יוצאות היציאות של הסאונד, רשום fox conn. מצאתי איזשהו סוג של דרייבר באתר של אינטל אך זה לא מתאים. בבקשה, מי שיכול להביא לי דרייבר מתאים אני מאוד מאוד מאוד אודה לו....
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי כמה מסמכים סרוקים לפורמט GIF. הייתי מעוניין לאחד אותם (שרשור) לכדי מסמך GIF אחד. כיצד אני עושה זאת ? (יש ברשותי Photoshop ו- ACDsee) נא הביאו הסבר מפורט. תודה, חג שמח ושנה טובה. רותם
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה ב utorrent כמעט כל הורדה שיש לי הוא תמיד יוריד ויוריד אבל בסוף זה נתקע על אותו אחוז בהורדה כי הוא לא מוריד את הקובץ אני לא יודע מה הבעיה פה תראו דוגמה אני מוריד פה קובץ מסויים שהמשקל שלו זה 41 ג'יגה והתוכנה הזאת הורידה לי 71 גי'גה ואני רק על 31 אחוז הורדה !!! זה ממש מתסכל מישהו מכיר את התופעה ויודע ממה זה נהיה ? תודה מראש,עידן. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה או כלי שיגבה לי תיקיות אוטומטית כל יום. דוגמא יש לי תיקייה שנקראת Data, אז כל יום בשעה 8 בערב זה יגבה אותה. (הקבצים בה מתעדכנים כל יום) תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-