עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום. לאחרונה שמתי לב לזה: לוח האם שברשותי הוא P5LD2 SE של Asus. ביקרתי בדף הזה כדי להוריד דרייבר עדכני ללוח האם עבור האודיו. בקישור הנ"ל ישנם שני לינקים לאודיו, התקנתי רק את הראשון מביניהם כיוון שלא הייתי בטוח לגבי נחיצותו של השני, מה גם שחששתי לגרום נזק למחשב ע"י התקנת שניהם. אציין גם שיש לי אודיו במחשב. למישהו יש רעיונות מהם שני ההתקנים הללו, ומה עליי להתקין כדי לבטל את סימני השאלה? תודה רבה מראש לכל מי שנחלץ לעזרה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. איזה תוכנות מייל (POP3) מומלצות פרט לאוטלוק ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by 10 eliko,

שלום רב לחברי הצוות הורדתי את התוכנה occt לבדיקה יציבות . ביצעתי מספר בדיקות כל הבדיקות נתקעו על cood 4 מה משמעות של הקוד הזה . יכול להיות שאנני מסצע נכון את הבדיקה אודה לכם פיתרון הכעיה . [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by drorgon,

שלום רב ברשותי מחשב עם מעבד ( athlon dual core 4850e ) וזיכרון 4G לוח אם ASUS M3A78 PRO עם כרטיס מסך מובנה radeon 3200 HD לאחרונה אני נתקל בקיטועים בהצגת סרטים וסדרות ( לא HD ) בדקתי בזמן ניגון סרט, אין עומס על המעבד ויש מספיק זיכרון לאחר מכן ביצעתי גם איחוי לכוננים הקשיחים. האם יש לכם רעיונות לסיבת הקיטועים ? והאם יש תוכנה שאני יכול להריץ שתיתן לי אינדיקציה לגבי הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by SEFi,

עם איזה תוכנה אני יכול ליצרוב קובץ BIN

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. על מנת להתבחר למייל שלי, אני פשוט לוחץ על התוסף google mail checker של הכרום ומתחבר במיידית. את הסיסמה הכנסתי אליו מזמן, ולאחרונה גיליתי שאין לי מושג מהי. בתוסף בפיירפוקס הייתי פשוט לוחץ על הסמל של התוסף והסיסמה הייתה מופיעה, אבל בכרום לא מצאתי בהגדרות של התוסף שום דרך לקבלת הסיסמה. למישהו יש רעיון איך להשיג את הסיסמה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. יש לי קובץ טקסט , עם מלא משפטים, אני רוצה לדעת אם יש משפטים שחוזרים על עצמם.... האם קיימת האפשרות לחיפוש משפטים זהים ב WORD ?(כי לא מצאתי) או על ידי תוכנה אחרת? חשבתי אפילו לעשות תוכנה קטנה במיוחד בשביל זה אבל אני מעדיף תוכנה קיימת.... רועי

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Green,

שלום יש לי מחשב נייד ישן וחלש, פלאש מאוד מכביד עליו, ואני מחפש תוכנה שרק אם אני לוחץ על חלון הפלאש הוא יפעל. אני מקווה שאני מספיק ברור.... תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. האם יש אפשרות כזאת שאני ישחק במשחקים של סוני םחלסטיישן 2 במחשב האישי שלי ? תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכולם, בגדול, פשוט נמאס לי כל פעם שאני צופה ב YouTube לסמן לו לנגן לי את הסרט ב 720p. הייתי מעוניין לשמוע את דעתכם - כמה זה כבר מסובך לכתוב איזה ADD-ON לדפדפן או משהו בסגנון שפשוט כאשר הוא מזהה בשורת הכתובת כתובת מ YouTube , הוא אוטומטית מוסיף בסוף את האותיות fmt=22& לקישור. זהו. פשוט, קל ונוח. עכשיו, איך עושים את זה ?!! :-[

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום. אני מחפש תוכנת גיבוי שתעשה כל יום גיבוי חדש, בתיקיה נפרדת, לפי תאריך. שלא תדרוס את הקבצים הישנים, אלא תעשה גיבוי חדש לגמרי. מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני מודע שיש הרבה תוכנות שעושות את זה אבל אני מחפש תוכנה שעל ידי לחיצה על שילוב מקשים במקלדת, תתחיל להקליט וידאו מהמצלמה ושכמובן תרוץ ברקע, את זה לא הצלחתי למצוא עדיין. יש לי מצלמה Logitech C270 HD אומנם היא מגיעה עם תוכנה שגם מקליטה אבל אין אפשרות לעשות זאת על ידי שילוב מקשים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. להסתכל את הסרט עם כתוביות.. בתודה מראש, borissurets

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם רציתי לשאול שתי שאלות לגבי AutoCad: 1) מה הגירסה הכי חדשה שלה? 2) למה משתמשים בה? הבנתי משהו עם שרטוט , אשמח לקבל פירוט יותר מפורט קצת בתודה מראש, יאיר

15. שלום כאשר אני גורר את החלון הוא כאילו הוא זז מאוד מאוד לאט זה נראה כאילו הוא זז בגלים כזה מאוד קשה לי להסביר כי לא ראיתי את התופעה הזאת בשום מקוחם וגם לא מצאתי בגוגל אשמח לעזרה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by rbeny10,

בהתקנת גירסת 9.0 , ע"י קובץ ההתקנה שהורדתי מאתר "אדובה" (או אתר אחר), מקבל הודעה : "ERROR 1324 ,THE PATH 'MY DOCUMENTS' OR THE VOLUME IS INVALID ,PLEASE ENTER IT AGAIN " . לאחר 3 שעות של נסיונות חוזרים ונשנים, עם התמיכה של מיקוסופט, הם טוענים : " הבעייה בהתנגשות בין תכניות של אדובה/ הסרה לא מוצלחת של תכנית קודמת". בתמיכה של "אדובה" בארץ , ניסו לעזור, אך מאחר ולא מטפלים ב - READER , הרימו ידיים . גם מהאתר לא נראה לי שתבוא הישועה. אם מישהו נתקל בשגיאה מס. 1324 במהל התקנה - נא דווחו. תודה - בני.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by aaalon,

יש לי המון שירים בmp3 מסודרים בתקיות לפי זמרים ועוד כמה פרמטרים איזה תוכנה יכולה לארגן לי אותם ברשימות להשמעה בצורה מתוחכמת יותר מווינאמפ? אולי יש פאצ לווינאמפ או תוספת...???

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by ראובן,

לפי כמה זמן פירמטתי את המחשב ועכשיו אני לא מוצא את הדיסק של הדרייבר אז מישהו יכול להביא לי דרייבר לכרטיס קול? ואם צריך : AMD Sempron Processor 2008+ , 959MB RAM, NVIDIA GeForce 6100

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  19. עד עכשיו השתמשתי בutorrent ועכשיו אני חושב לנסות קליינט חדש. יש המלצות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום חברים. ישנם תקליטורי אודיו אשר שמות השירים שמופיעים בהם 'מוטבעים' בצורה כלשהי בתקליטור, כך שאם יש צורך לבצע rip מהתקליטור למחשב (נניח תוך שימוש בתוכנת עריכת אודיו כמו סאונדפורג' של סוני), אשף הפעולה מזהה את השירים בשמותיהם, גם אם הם כתובים בעברית, ולא במונחים הכלליים track או audio. גם נגני מוסיקה כמו המדיה פלייר של חלונות, מזהים את השירים בתקליטורים כאלה בשמותיהם, על אף העובדה שהמחשב אינו מחובר לאינטרנט. האם ניתן ליצור תקליטור כזה בעזרת 'נירו' או תוכנות דומות? אם כן, כיצד עושים זאת? יש לציין שאין מדובר בשכפול תקליטור אלא ביצירת תקליטור חדש תוך שימוש בקבצי wav. שינוי שם הקובץ לשם השיר בעברית אינו פותר את הבעייה. העבודה מתבצעת בסביבת חלונות XP. תודה מראש לכל המשיבים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. מחפש קובץ IMAGE ליצירת דיסק בוט + GHOST - דחוף בבקשה. אשמח לכל עזרה... תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Iko89,

יש לי על המחשב המון מוזיקה כמויות אדירות.. בגלל שכל פעם קיבלתי כמות מוזיקה ממישהו אחר יש סבירות גבוה מאד שיש לי את אותו השיר כמה פעמיים .. השאלה שלי האם יש תוכנה שעושה סריקה על המחשב ומוצאת את כל הקבצים שיש פעמיים ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by tintin,

לא מצליח לקרוא קבצי מיני דאמפ עם WINDOWS DEBUGGERS TOOL הוא כותב לי את ההודעה הזאת:

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by amir85,

יש לנו OFFICE 2007 בגרסאה האנגלית, קצת מאוחר מידי אבא שלי נזכר שהוא מעדיף אותו בעברית מצאתי PROOFING TOOLS אבל זה לא משנה את שפת הממשק ... יש דרך להפוך אותו לעיברית? ואם לא, אז אם אני אוריד גרסאה עיברית של ה OFFICE ואנסה להקיש את ה CDKEY שלי מהגרסאה האנגלית הוא יקבל אותו?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by dd7,

אני רוצה לעשות בפלאש משו כזה לדוגמא: http://www.sratim.co.il/ ז"א להכין אייקונים שזזים .. הסרטים שזזים איך קוראים לזה? והאם יש מדריך לדבר כזה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.