תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
באחד מהמחשבים שברשותי, יש בעיה מאוד מעצבנת ברגע שאני עובר בין טאבים , בעצם הדפדפן עושה REFRESH לדף, במידה וזה דף קליל, זה עוד בגדר נסבל אך, אם מדובר בדף כבד ומלא תמונות (לדוג' פייסבוק) זה משגע! הסרה והתקנה מחדש לא פתרה את הבעיה. פיתרונות?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם, כשאני מפעיל קובץ וידאו ב Media Player Classic הכל פועל כמו שצריך אבל לפעמים (לא תמיד) במעבר למצב מסך מלא הוידאו לא מופיע לי ובמקום יש פשוט שחור כשאני חוזר לגודל רגיל זה שוב פועל כמו שצריך. מישהו יודע מה הבעיה? איך לפתור אותה?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד HP חדש. לרוב, כשאני סוגר את המכסה ורוצה לעבור למצב שינה, המחשב נתקע במהלך הפעולה ואז מופעל מחדש, ואני מקבל הודעה ש"הווינדוס התאושש מכיבוי לא צפוי" (פירוט למטה). בדקתי, וזה קורה גם כשאני לוחץ על כפתור השינה או בוחר שינה בתפריט הכיבוי. זה קורה, אבל לא תמיד, גם כשעוברים למצב Hibernate. מה אפשר לעשות? תודה. Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6000.2.0.0.768.2 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 9f BCP1: 00000003 BCP2: 84ED92D8 BCP3: 85C90030 BCP4: 84AFCE28 OS Version: 6_0_6000 Service Pack: 0_0 Product : 768_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\Mi…
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
אז ככה סבא שלי כתב עד עכשיו באופיס 2000 הוא התקין בריטניקה (מילון על המחשב) ומסתבר שזה מה שגורם להתגשות עם האופיס שהוא לא יכול לעלות עברנו ל 2003 וכאשר שידרגתי לו את זה נוצרו שתי בעיות נוספות: התאריכים הפכו לעצמם את הצד למשל: במקום 1275-1250 מימין לשמאל כמו שכותבים בעברית הרי זה הפך להיות הפוך ועוד בעיה מוזרה שנוצרה היא שהטקסט שיש בו הרבה מספרים ותאריכים המספרים הפכו להיות בריבועים אינני מתמצא באופיס לכן אשמח אם תעזרו תודה
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
חייב שתעזרו לי אם זה זה משגע אותי כבר ... כל פעם הסאונד של המחשב שלי פתאום נופל ושאני לוחץ על התקני שמע , זה רושם לי "אין התקני ערבול פעילים זמינים. כדי להתקין התקני ערבול, פתח את לוח הבקרה , לחץ על מדפסות וחומרה אחרת, ולבסוף לחץ על הוספת חומרה חדשה". ושאני עושה את זה זה לא מוצא כלום בכלל.... וכשאני עושה ריסטרט הסאונד חוזר לי למחשב ועוד פעם אחרי כמה דקות נעלם. בבקשה תעזרו לי אם אתם יודעים מזה.
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי בעיה, פתאום מתי שאני מנסה להכנס למצב בטוח הוא לא נכנס. אני לוחץ F8 בזמן הבוט, נכנס ל-SAFE MODE , ואז הוא מתחיל לטעון ולרשום את כל הדברים האלה על כל המסך ואז הוא נתקע, חיכיתי הרבה זמן והוא לא זז. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
אשמח לעזרה דיי דחופה... אמא שלי ישבה והכינה מצגת והשקיע עלייה איזה 3 ימים. המצגת ישבה על דיסק און קי ועליה היא עבדה במשך הזמן... עכשיו היא באה לפתוח אותה והמצגת לא מראה את התמונות. רשום על כל תמונה: אין אפשרות להציג את התמונה. בכדי לשמור על פרטיותך התמונה הורדה. למה? מדוע? איך? כמה? מה פתאום הוא מחליט בשבילי ואיך מחזירים את זה? אשמח לעזרה!!!! תודה תודה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום חבר שלי קיבל במתנה מצלמת אינטרנט חדשה שמסרבת לפעול בכל מחשב שבדקנו..אבל הבעיה היא לא המצלמה...היא בדריברים.. שמכניסים את המצלמה למחשב המחשב מזהה אותה אבל היא לי פועלת...ניסיתי להתקין את הדריברים ללא הצלחה...כאילו..המחשב מחפש את הדריברים אבל לא מוצא..אבל בא עם המצלמה דיסק אבל יש בוא תוכנה של ניהול תמונות ולא שום דבר אחר.. שם המצלמה: Soc pc camara או CIF singel chip תעזרו לי למצוא דריברים...למצלמה בבקשה \ תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי הביא לי את המחשב שלו לפרמוט פרמטתי והתקנתי לו WIN7 אחרי ההתקנה ב device manager הרשת והאודיו מופיעים עם סימן צהוב שהם צריכים דרייבר (הרשת כן עובדת למרות הסימון, האודיו לא מזהה שום כרטיס) נכנסתי לדף של ה P5B באסוס , הורדתי דרייבר לאודיו (לLAN אין שם) וכשאני מנסה להתקין אותו רשום לי שהדרייבר לא תואם לחומרה שקיימת במחשב. איך זה ייתכן? אשמח לעזרה , תודה נ.ב זה הדף של ה P5B באסוס http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=YwIVDOTcvIMHZdTy
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... הגיע לידי כרטיס טלויזיה די ישן המחשב מזהה אותו אבל אני לא מוצא בשום מקום את הדרייבר השתמשתי ב unknown device identifier בשביל לראות של מי הכרטיס וזה כתב לי brooktree corp bt848 mediastream controller בכל מקרה חיפשתי במלא מקומות ולא מצאתי אולי מישהו פה כן יכול לעזור?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך את הדרייבר למודם הבא: Terayon tj715x ניסיתי לחפש את הדרייבר בגוגל אך לשווא. אולי מישהו יכול לעזור לי במציאתו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אוקי קניתי את הPRO 9000 ראיתי אותה בפעולה התלהבתי, מסנג'ר, וכו... ראיתי את אותה מצלמה אצל מישהו אחר בשידור... הבדל שמיים וארץ שלי נראית כמו מצלמה של שתי שקל ושלו מצוינת איך זה ההבדלים האלה מה צריך לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי מצלמה מובנית במחשב הנייד שלי ואני לא יודע איך להפעיל אותה אני אתן לכם את הדגם אולי זה יעזור לכם hp pavilion dv6700 ומערכת ההפעלה היא ויסטה אולטימט
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
קניתי מצלמת אינטרנט וכשאני מדברת שיחת וידאו עם קול לא שומעים אותי ולא רואים אותי המקרופון מכוון לפול עוצמה, אני רואה את עצמי במצלמה ואת מי שאני מדברת איתו אבל לא אותי מה לעשות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מצלמה של אינטרנט שמגיעה עם מיקרופון ביחד, של חברת i-cam 340 ומשום מה המצלמה פועלת במסנג'ר רגיל, והמיקרופון אינו פועל, זאת אומרת שבהגדרות הכל טוב,אבל שמפעילים את המיקרופון במסנג'ר זה לא פועל, אני יודע שהמיקרופון טוב, כי בווינדוס יש רשמקול שבתוכו אפשר להקליט וזה עובד, ובמסנג'ר והווינדוס כל ההגדרות מוגדרות כראוי. מדוע המיקרופון לא פועל? למישהו יש עוד דרך להגדיר משהו שצריך לעשות? תודה מראש...ויום טוב לכולם
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד של אייסר- 5670. המחשב חזר עכשיו מתיקון (של מאוורר וכונן DVD) אך הוא חזר עם בעיה מוזרה. המקלדת בקושי עובדת- לפעמים מקלידה ולפעמים לא (פעם ב 10 לחיצות בממוצע יוצאת אות). דבר מוזר עוד יותר הוא שאני מסתכל ב TASK MANAGER אני רואה שאחת הליבות של המעבד נמצאת על 100% באופן קבוע וה CPU USAGE בכללי נמצא על איזור ה 50%-65% למרות שאני מנסה לחפש את הפרוססים שגורמים לזה ואני רואה שה SYSTEM IDLE PROCESS נמצא מעל 90%... דבר מוזר עוד יותר הוא כשאני מסתכל דרך ה CPU-Z אני רואה שהמכפלה של המעבד כל הזמן משתנה... (כל שניה למשהו אחר) כשאני נכנס לביוס למשל המקלדת עובדת בסדר אך הבעיה אינה קשורה למערכת ההפעלה כיוון שניסיתי להתקין אותה מחדש אך זה לא עזר. תודה וסליחה על החפירה.
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מותקן במחשב מקסטון,ואינטרנט אקספלורר הגירסה האחרונה .. עכשיו כשאני גולש רגיל באתרים,ואני רוצה לעשות כפתור ימני על לינק או משהו בתוך הסייר לא נפתח לי החלון הרגיל אם האופציות משהו חוסם אותו.. זה קורה גם באספלורר ככה רגיל שהסמן לא נמצא בתוך האקספלוור או על המקסטון אני יכול כמובן לעשות כפתור ימני אם העכבר מישהו יודע אך לפתור את הבעיה? תודה וחג שמח
-
- 11 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם! זה זמן רב שאני משתמש במקסטון המעולה!כבר שנתיים ליתר דיוק מאתמול התוכנה החלה לעשות לי בעיות בכך שהיא מקפיאה פרסומות על הדפים עצמם! רואים ממש את תחילת הפרסומת ואז היא קופאת ומקפיאה את שאר הפרסומות איתה! בHW למשל איפלו האנימציה האישית שלי קופאת! רק לחיצה על כל הפרסומות באותו עמוד משחררת לי את הדף וגם את האנימציה! יאמר שגם סימנתי בבלוק וי על "אל תראה פרסומות"אלה שיהיה רשום בפנים בלוק אדס! אך זה לא מגיב לי!ניסיתי להסיר ולהתקין שוב אך ללא הצלחה! למישהו יש פתרון!?!? עריכה: עכשיו גליתי שזה גם באקספלורר שימו לב להודעה שהוא מציג כאשר אני עם הסמן על הפרסומת! [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
משום מה התפקידים של הf במקלדת החליפו לי תפקיד כשאני באקספלורר. F5 פותח לי חלון לחיפוש קובץ במקום refresh
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המקשים בזמן משחקים, שלפעמים הם מפסיקים לעבוד. אני אתן דוגמה, בזמן משחק אני לוחץ על W כדי ללכת ואז לוחץ גם על D או A כדי ללכת הצידה וכשאני עוזב את D או A הדמות מפסיקה ללכת ואני צריך לעזוב את W וללחוץ עוד פעם, זה קורה גם ההפך. ולפעמים זה גם סתם עוצר לשנייה. החלפתי מקלדת והבעיה לא נפתרה. מדובר במחשב חדש תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה להפעיל את Tiberium Wars, והוא נותן לי את ההודעת שגיאה הבאה: http://www.siz.co.il/my.php?file=j5tany4zzgjk.jpg מישהו יודע מה הפתרון? תודה.
-
- 5 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה או לWINDOWS, אבל אמרתי ננסה אתכם לשותף שלי ולי יש את אותו לפטופ DELL 1520 עם 8600GT וכשאנחנו משחקים במשחק כמו C&C לפעמים המשחק קורס סתם, ומאשים את הכרטיס מסך מישהו מכיר את זה? (המחשב עובד טוב במשחקים מסויימים ובמשחקים אחרים לפעמים מקרטע למרות ה8600GT ) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
התחלתי לשחק במשחק והוא קרס לי בקטע מסויים. לאחר מכן הסרתי, התקנתי מחדש ואותו דבר, באותו מקום הוא קרס. הסתכלתי ב"דוח השגיאות של ווינדוס" והוא אמר לי שהבעיה בקובץ C:\DOCUME~1\yan\LOCALS~1\Temp\7072_appcompat.txt שבספרייה temp. מישהו יכול לעזור? עריכה: עכשיו בדקתי שוב, ובכל פעם שאני נכנס הקובץ הבעייתי שגורם לקריסה משתנה. מה שכן, כל הקבצים האלה הם מאותה ספריית temp.
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה במשחק Generals ( זה מה שקורה שאני נכנס למשחק ) עכשיו יש לי DirectX 9 ויש לי כרטיס מסך שעומד בהגדרות של המשחק.... ( אני שיחקתי בו בעבר והוא עבד לי ) הוכחה ל DirectX 9 : זה אומר שיש לי DX 9 נכון? תודה מראש!!!
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק אני מקווה... 3 התקנות כבר הורדתי ובכולם אותה בעיה... אני משחק ואז פתאום זה נתקע ויש מלא מרובעים קטנים על המסך... יש לי מחשב חדש e8500 כרטיס מסך hd 4870 4gb ram ומשחקים אחרים כמו קול אוף 4 ופרו סטירי ופלט אוטו עובדים אצלי אל ההגדרות הכי גבוהות... עכשיו השאלה איך אני פותר בעיה זו?
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-