תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש פונטים של ברקוד - גם אם אינם חופשיים אבל שיש לכם נסיון איתם והם עובדים בדקתי כבר מספר פונטים אך התברר כי אינם יעילים (קוד 39 , DAFONT ועוד) אשמח לקבל עצה ממי שכבר משתמש תודה ושבוע טוב, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפשת מעצב לתמונת מחזור בבית הספר של ביתי. מי יודע איפה אפשר לעשות, או מי עושה עבודות כאלה ? תודה בתיה
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, הורדתי גוגל כרום (אחלה תוכנה בינתיים, מהירה מאוד). בכל מקרה באתר המכללה (יוצר ע"י חברת ידעון) אני מקבל התראה על בעית safari (מצורף קובץ). תהיתי האם יש פתרון... תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה. אני משתמש באינטרנט אקספלורר 7 עם כל העדכונים. בכל פעם שאני מנסה להכנס לעמוד הראשי של וואלה לוקח כמעט דקה עד שהוא מגיב. מכאן והלאה הכל רץ חלק. אבל כשאני לוחץ על לחצן "אחורה" לעמוד הראשי - שוב לוקח כמעט דקה. הבעיה היא באתר וואלה בלבד. אשמח לעזרה! תודה!
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום , קיבלתי עם המחשב שלי אך ורק דרייברים לויסטה , עכשיו אני צריך להוריד דרייברים של אודיו : HD Audio Codec Driver ועכשיו החברה שלי היא : Realtek , אני מנסה דרך האתר לא זז לי בכלל . ואיך אני יודע במדויק איזה גירסה אני צריך / יש אחד לכולם ?
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
חברים שלום רב! לאחר מאבקים רבים וניסיונות שכנוע ולפני שאני מוציאה איזשהו חלק משמעותי מהמחשב, אני פונה אליכם. האם ישנה איזושהי אפשרות לחסום משחק רשת כדי שלא ניתן יהיה לשחק בו במחשק או אולי כדי שלא יהיה ניתן להוריד אותו מחדש מאינטרנט? מאוד מאוד אודה לעזרתכם, כי מצבינו רע מאוד.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האלן אחי הכניס לשנייה את ה DISK ON KEY שלו אליי למחשב וישר העביר וירוס. http://www.zix.co.il/basic.php האנטי וירוס לא מוחק אותו,ושאני מנסה ידנית למחוק אני לא מצליח למצוא אותו במחשב. נעשו סריקות עם אותו אנטי וירוס נוכחי ו SPYBOY ועדיין לא נמחק. אשמח לעזרה..
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
כתבתי בטבלה מילים באנגלית ותירגום שלהם. איך אני עושה שהמילים יסתדרו על פי ה-ABC אוטומטית.
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אם אני שם סרט על מסך מלא full screen רואים מסך שחור במקום תמונה...מה עושים ? ניסיתי להסיר להתקין מחדש - ושאני מפעיל הסרטים לא עובדים בכלל יש שגיאה בתוכנה.
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הגרסא האחרונה של המסנג'ר... ובכל פעם שאני משאיר את המחשב דלוק ללא כל פעילות, לאחר זמן מה הנסמג'ר מתנתק מעצמו. יש לי פיירוול של קספרסקי, והגדרתי אותו כדי שיוכל לעבוד טוב יותא מול המסנג'ר, ללא הצלחה. יש פיתרון? (WIN XP)
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
Drive Snapshot מישהו מכיר ניסה לעבוד איתה? זו תוכנה גיבוי
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
שלומות... קניתי מחשב (מפרט בצד) ואני לא יכול להפעיל 3DMARK... לא 2005 לא 2006 כשאני מנסה להריץ אחת מהם נפתח לי מסף של טעינת התוכנה ומסביב ניהיה מסך שחור... וזה רושם שיכול להיות שהמחשב יקטע ליותר מדקה... הבעיה שהוא ניתקע ולא קורה כלום גם אם אני אחכה שעה. זה השלב שבו הוא בודק מערכת... אם מישהו יוכל לעזור אז תודה... http://service.futuremark.com/home.action;jsessionid=835C5AAB63B8D0A1F674FE8365B952CB?resultId=651639&resultType=19 זה התוצאה שלי.... מפרט בצד.. האם זה תקין ? או שמשהו במחשב שלי דפוק? -.-
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת: שאני פותח קבצים בעברית זה פותח אותם כמו שצריך, אבל לאחר שאני שומר אותם לרשימת השמעה ויוצא מהתוכנה, ברגע שאני פותח את הרשימה הם מופיעים בתור סימני שאלה, והבעיה היא שגם בשם קובץ שלהם הם מופיעים בתור סימני שאלה ולכן התוכנה פשוט לא מנגנת אותם.. הקטע זה שאני פותח את אותם קבצים אחד אחד שוב אין את הבעיה הזאת, וקבצים באנגלית באותה הרשימה הוא מנגן כמו שצריך. מישהו יכול לעזור ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה HIDE MY IP אך עדין אתרי ההורדות הגדולים לא נותנים לי להוריד במכה אחת כמה הורדות (מה שתוכנה אמורה לעשות ) מה אני צריך לעשות כדי שהתוכנה כן תסתיר את כותבת הIP שלי ?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.vimeo.com/928615 אני מאוד מאוד מעוניין להוריד את הסרטון הזה מהSTREAM הנ"ל על מנת להכניסו למצגת מסויימת.. יש דרך כלשהיא שזה יהיה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
כפי שאנרמ בכותברת אבל לא WINDOWS MOVIE MAKER וגם לא premiere(כי זה כבד מידי למשב שלי ומסובך בשביל חדשים) משהו באמצע אני מניח
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אהלן חברים. רציתי לשתף אותכם בעבודה שסיימתי כרגע (לקח לי כ-4 שעות ). ה- htc TRIBAL החדש: http://up36.siz.co.il/up3/oyg4tbdmczz2.jpg במידה ויהיה שינויים/עדכונים/תיקונים, אשנה את הלינק. אשמח לקבל ביקורות ותגובות. עודד ב.
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
ביבוא יש רק internet explorer איך אני מעביר את המועדפים מ chrome ? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתמיר לי קובץ מ PDF ל WORD . עד כה, כל התוכנות שמצאתי המירו לי, אבל העברית יוצאת הפוכה ולא ברורה. אשמח לקבל עזרה. גיל
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ברשותי צורב DVD שמסוגל לצרוב במהירות של עד X16 אבל אני נוהג תמיד להוריד את מהירות הצריבה. האם ניתן לעשות את ההגבלה הזו לקבועה כדי שלא אצטרך כל פעם לשנות ידנית בתוכנת הצריבה?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני מנסה להכנס לאתר http://www.only-music.co.il/ וזה לא עובד אצלי גם באקספלורר וגם בפיירפוקס. באקספלורר זה אומר This program cannot display the webpage, ובפיירפוקס Address Not Found אצל כל החברים שלי זה עובד ניסיתי לאפס הגדרות למחוק קוקיס היסטורי הכל ושום דבר לא עוזר.. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
כשאני מנסה לעשות REPAIR זה לא מצליח, כבר התקנתי גרסא חדשה באנגלית ועדיין יש את הבעיה..
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי כולם... המחשב עושה לי בעיות ולפי המלצה של חבר פורום החלטתי לעשות בדיקה לזכרונות עכשיו השתמשתי בבדיקה של RST ומצאתי כמה בחינות שנכשלו אני רוצה לוודא שהתוכנה אמינה ולהריץ גם בדיקה עם Memtest הבעיה שאני לא מצליח לעשות דיסק BOOT לתוכנה הזאת =\ אין לי פלופי במחשב הורדתי את הקובץ מהאתר חילצתי אותו לשולחן העבודה (memtest.iso) מנסה לצרוב אותו עם nero9. הוא נותן לי את המסך שצירפתי בתמונה אני נותן לו סייב הוא עושה את הצריבה אבל כשאני עושה ריסט למחשב ומחכה שהוא יעלה את ה-BOOT דרך הדיסק הוא לא עושה את זה כמובן שקינפגתי את הביוס שיבחר את הדיסק כ-BOOT הראשון אני משתמש בוויסטה 64 ביט כמו שכבר אמרתי Q9550 על לוח Rampage Extreme... אשמח לעזרה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא ממש ידעתי באיזה פורום לשאול את השאלה...אז אם זה לא מתאים תעבירו. אקיצר לא מזמן קניתי תפאלפון N95 8GB ואיתו הגיעו כל מיני תוכנות, ביניהן Nokia Music שרק דרכה אני מסוגל להעביר מוזיקה לפאלפון (אם מישהו יודע על דרך אחרת הוא מוזמן לספר עליה). לפני כמה ימים פתחתי את התוכנה ויצא לי חלון שאומר שיצא עידכון חיוני לתוכנה או משהו ושבשביל להמשיך להשתמש בה אני חייב להתקין אותו |: ואז אני יכול לבחור אם להוריד ולהתקין אותו או להתעלם, ואם אני מתעלם זה פשוט יוצא לי מהתוכנה ולא נותן לי להשתמש בה... אז אני שם להוריד ולהתקין, לפתע לאחר מספר דקות של טעינה יוצא לי חלון שגיאה שבו כתוב: "לא היתה אפשרות גישה אל שירות Windows Installer. זה עלול להתרחש כאשר המחשב פועל במצב בטוח או Windows Install…
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-