עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Freaky Styley,

כאשר אני מנסה להכנס למסנג'ר (השם משתמש שמור והסיסמה לא) אני מזין את הסיסמה, והוא לא מצליח להתחבר. מופיעה ההשגיאה הבאה: גם כשאני לוחץ על פתרון בעיות זה לע עוזר, והוא מצליח להתחבר לי רק אחרי איזה 20 פעם שאני מנסה להתחבר מחדש. מישהו יודע מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  2. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אתמול פרמטתי את המחשב אחרי שהוא עשה לי הרבה בעיות. התקנתי הכל ושבאתי להתחבר למסנג'ר הוא פשוט לא מתחבר. אני מכניס פרטים הוא מתחבר ואז חוזר למסך של ההתחברות בלי שום הודעה ובלי שום כלום. עשיתי תיקון בעיות לא מצא כלום. ניסיתי להתקין שוב לא עוזר. מה אפשר לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  3. Started by AdamS,

שלום, יש לי כבר כמה זמן בעיה במסנג'ר 8.5 שיש לי. אני פשוט לא מצליח להוסיף את כל האייקונים האלה שאתה כותב משהו וזה מראה איזה סיימלי. כל הסמלים האלה שעוברים מאחד לשני כזה... בקיצור הוא כותב לי את ההודעה הבאה שאני מנסה להוסיף: The image you choose is already being used for another emoticon. Please choose another image. זה כותב את זה על כולם ובכלל אין לי שום דבר שהוספתי. תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  4. Started by HilaX3,

מצטערת אם זה לא קשור לפה. טוב, לאחרונה ישלי בעיה עם המסנג'ר שלי. בעצם, לא לאחרונה. הוא פשוט מתנתק לי כל הזמן, כל כמה שניות/דקות. אני לא מסוגלת לנהל שיחה שלמה עם בנאדם כל זה נופל כל כמה שניות. עכשיו יש לי מודם חדש, והDSKL תמיד דולקת קבוע, אז אין נפילות באינטרנט מהסוג הזה. בנוסף ניסיתי להתקין אולי גרסא חדשה יותר. (היה לי את 9.0). לא עזר, זה המשיך. בבקשה עזרה.. אולי משהו באינטרנט שצריך להגדיר?

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  5. שלום, אני משתמש בתוכנת המסנג'ר לייב 8 ויש לי בעיה מוזרה. כל הזמן אני מופיע לאנשים במצב לא מחובר ללא קשר למצב האמיתי שלי. מישהו יודע מה אפשר לעשות? (הבעיה מופיעה בשני מחשבים שונים)

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  6. זה שולח לי מהאנשי קשר שלי אליי הודעות זדוניות כל פעם..(מאנשי קשר ספציפיים) ברגע שאני פותח את המנסן אני ישר מקבל הודעה כזאת אם שאר האנשים אני יכול לדבר רגיל ואין בעיה אז מזה אומר? הוירוס אצלי או אצלהם? ואיך פותרים את זה? זה ממש מנגס ההודעות האלה וגם אי אפשר ככה לדבר ולתקשר עם האנשי קשר האלה יש לי את Malwarebytes' Anti-Malware ואנטי וירוס החינמי של AVAST והם לא מצאו שום דבר מיוחד... מה אפשר לעשות? הבעיה אצלי או אצלהם?

7. Started by adior1,

זה שולח לי קישור לכל הרשימה ואומרים לי שזה ווירוס עם קובץ בשם imgyhj http://*****.org/img/imgyhj.jpg זה הקישור צנזרתי שלא תגידו ששמתי לך וירוסים. איך אני נפתור מהבעיה הזאת ? בבקשה אם מישהו יוכל לעזור אני יודה לו

8. שלום לכולם יש לי בעיה במסנג'ר עם חלק קטן מהאנשים ברשימה שלי[בערך 2 אנשים..] שלפעמים אחרי שאני מקבל מהם קובץ, המסנג'ר מקפיץ לי הודעה עם הסמל של הפיירוול של מיקרוסופט שאומרת שאני לא יכול לקבל את הקובץ כי הוא נחשד למסוכן ואני לא יכול לקבל אותו אחרי ההודעה אני לא יכול לפתוח את הקובץ, והוא נעלם מתיקית הקבצים שקיבלתי... גם בחיפוש במחשב אני לא מוצא. מיותר לציין שהקובץ ממש לא מסוכן, ושאנשים אחרים קיבלו אותו בהצלחה וזה לא הקפיץ להם שום הודעה.. הפיירוול של הווינדוס מכובה, והגדרתי בהגדרות של המסנג'ר שלא יסרוק קבצים עם אנטיווירוס. הבעיה הזאת מאוד מעצבנת אותי - יש פתרון? תודה, אבי.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  9. אז ככה, אני מכניס את האימייל והסיסמה במסנג'ר והוא פשוט מחליט לא לעלות, הוא מראה כאילו הוא עומד להיכנס אבל הוא משאיר את זה ככה עד אני יוצא מהתוכנה.. מישהו יודע איך לפתור את זה? בתודה מראש, אליאב.

10. Started by מכבי חיפה,

אני לא מצליח להפעיל משחקים מצורפת תמונה.. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  11. Started by PsYshaY,

יש לי בעיה במסנגר הוא לא מתחבר הוא ואמר שיש בעיה שקשורה ל PASSPORT ואין לי מושג מה זה עברו כמה שעות וזה עדיין לא מתחבר מישהו יודע מה הבעיה? ואם אפשר לפתור אותה? ויש משהו שיכול להעביר תרשימה שלי מהמסנגר הישן לחדש? תודה

• 10 תגובות
    • 764 צפיות
  12. עד עכשיו המסנגר הייה עובד ללא בעיה,פתאום הוא התחיל להשתגע,וברגע שאני שולח הודעות לאנשים ברשימה שלי זה רושם לי "לא היתה אפשרות להעביר את ההודעה הבאה לכל הנמענים". ניסתי להתחבר בגירסה הישנה שמגיע עם XP אותו בעיה זה עושה. אשמח לקבל עזרה.

13. Started by BlackBird71,

פירמטתי עכשיו את המחשב והתקנתי מסנגר ואז זה לא התחבר לי זה מראה לי כזה דבר.... תמונה: http://img21.imageshack.us/my.php?image=12121212.png

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  14. Started by shlomi2003,

פתחתי כבר 5 משתמשים אין אני לא מצליח להתחבר הוא תמיד אותר סיסמה או משתמש שגויים לא יודע למה מאתמול זה התחיל באתרא ששל MSN אני מצליח להכנס אבל לא בתוכנה מה גורם לזה ?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  15. שלום, מותקן אצלי מסנגר לייב(MSN LIVE ) והוא מוגדר להציג את השיר המתנגן במחשב בכל רגע נתון,אז הוא החליט שלא לעשות כך. בעיה זו קיימת אצלי כבר למעלה משנה ועד היום למעשה לא שמתי ז*ן,אבל בגלל התקף שיעמום ניסיתי לפתור את הבעיה אך ללא הצלחה(נכשלתי,בעיקרון). לכן אשמח אם למישהו יש פיתרון שיגרום לכולם לצחוק על סגנון המוזיקה שלי ולהציג את האינדיבידואליות שלי ע"י משהו שלא אני יצרתי . נ.ב הבעיה קיימת אך ורק כאשר השיר מתנגן במדיה פלייר,לעומת זאת כשהשיר מתנגן באיטיונס הכל יופי טופי אחלה בחלה - פלונטר רציני בקיצור תודה מראש,שגיא

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  16. Started by sagi_10,

שלום לכולם יש לי בעיה במסנגר - הרבה פעמים באמצע שיחות ומה לא , המסנגר מתנתק לכמה שניות ואז חוזר . זה קורה בערך כל חמש דקות ממש...וזה ממש מטריף אותי ! מה אפשר לעשות ? יש לציין שהבעיה לא קיימת באיסיקיו או כל תוכנת צאטים אחרת . אני אשמח לפיתרון !! תודה רבה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  17. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה יש לי מסנגר לייב ועד עכשיו לא היה בעיות איתו... עכשיו פתחתי חשבון חדש....ואני לא מצליח להתחבר אליו...כל פעם שאני מנסה המסנגר הופך ללא מגיב...ולחשבונות אחרים אין לי בעיה... ועוד דבר...ניסיתי למחוק את ההתקנה והצלחתי.... התקנתי שוב והבעיה לא נפתרה....אבל עכשיו אני לא יכול להסיר אותו כי הוא לא מופיע ברשימה של "הוספה הסרה"...כי גם בהתקנה הוא נתקע באמצע והפך ללא מגיב...מה אני עושה? יש פתרון....התקנתי לייב 8 וזהו...

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  18. Started by Oranili,

מאז שהסרתי את הMSG PLUS הרשימה מופיעה לי רק בכתובות של אנשים לא בשמות שהם בוחרים הנה תמונה מה שבשחור! זה הכתובות איך אני מסדר את זה לרגיל? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  19. הבעיה רק בחשבון מסויים, ( החשבון שלי ) שאני מנסה להתחבר לחשבון אחר מאותו המחשב אין בעיה... מה יכול להיות הבעיה ? תאריך ושעה מכוונים... עריכה, אני יכול לראות את האנשי קשר שלי ב http://login.live.com... אבל המסנגר עצמו נותן את השגיאה הבאה: רשימת אנשי הקשר שלך אינה זמינה כעת :-\

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  20. Started by Alex89,

משום מה אני לא יכול לקבץ ביחד שיחות כלומר, שכל השיחות יהיו בחלון אחד. האפשרות הזאת ניראת אצלי בצבע אפור(DIABLED) ואני לא יכול לעשות כלום. למישהו יש מושג איך אני יכול להפעיל אותה???

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  21. שבוע טוב. אני בדרך כלל לא מתנתק מהמסנגר, לפני יומיים באו אלי כמה חברים אז יצאתי ממנו שלא יכנסו לי לדברים שמה, ומאז שאני מנסה להתחבר שוב תמיד זה לא מצליח, רשום לי שאין אפשרות להיכנס כי השירות אינו זמן כעת. הקוד שגיאה שרשום לי זה 80048820. לא יודע יומיים זה כבר לא עובד. ניסיתי ריסט למחשב לכבות ולהדליק תאינטרנט, בסוף גם מחקתי תמסנגר והתקנתי עוד פעם מחדש, זה לא עוזר... למישהו יש מושג איך אפשר לסדר את זה? תודה מראש לילה טוב

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  22. Started by viper_sb,

אני מצליח לקבל רק תמונות אבל קבצים אחרים .. אני מאשר וישר הוא מבטל את זה מה אפשר לעשות ?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  23. היי. אני חושב שיש לי בעיה חמורה במעבד. דבר ראשון, יש לי מעבד Pentium D 920. מהירות שעון: 2800.0Mhz מכפלה: 14. מתח: 1.200-1.212 ברגע שאני נכנס לתיקייה שיש בה סדרות (100 פרקים, 17 ג'יגה), המעבד קופץ מ 3%, ל 100%. וגם אחרי שאני יוצא מהתיקייה, הוא ממשיך לפעול על 100% ולא מפסיק, כל מה שנותר לי לעשות זה להפסיק את הפעולה של explorer.exe ולהפעילו מחדש. וגם, היום אני נכנס לקרייסיס לשחק ופתאום המשחק נופל ורושם בדו"ח שגיאות שיש בעיה ב "cryphysics.dll", משמע בעיה בפיזיקה של המשחק, ומה שאחראי על הפיזיקה מן הסתם זה המעבד. וגם בדקתי, הוא פועל על 89-95% כשהו במשחק. עכשיו אני לא יכול לשחק במשחק ולא יכול לראות את הסדרות שאני רואה במחשב. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  24. שלום, פתאום בלי שום סיבה אני לא יכול לעבור בין חלונות שפתוחים אצלי, אני רואה אותם בסרגל הכלים אבל כשאני לוחץ על חלון אחר שום דבר לא קורה חוץ מזה ששניהם מהבהבים בסרגל הכלים (בצבע הכתום). הדרך היחידה שאני יכול לעבור בין חלונות זה או למזער את הפתוח או דרך TAB+ALT יש למישהו מושג מה לעזאזל קרה לווינדוס?או איך לפתור את המצב המעצבן הזה? תודה מראש יניב

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by radicus,

שלום רב, אני משתמש ב word 2003 על windows 7, מחשב חדש. נתקלתי בבעיה שלא הייתה לי במחשבים קודמים - כשאני לוחץ Alt+Shift השפה לא מתחלפת מעברית לאנגלית. ניסיתי לעשות את זה בשני צדי המקלדת וגם לשנות באופן ידני את השפה בבר התחתון, אבל גם אם זה מתחלף שם (כתוב EN) בוורד עדיין נכתב בעברית. ניסיתי לסגור ולפתוח מסמכים ולפעמים אני מצליח לקבל אנגלית, אבל זה מאד אקראי ולא הצלחתי להבין מה גורם לזה. אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.