עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by gaziter,

אני לוחץ על SLEEP או על HIBERNATE וזה סתם נועל את המחשב מה לעשות???[br]פורסם בתאריך: 5.01.2009 בשעה 16:53:06 הקפצה[br]פורסם בתאריך: 5.01.2009 בשעה 17:19:33מישהו???מצטער על ההקפצות פשוט זה נורא דחוף...

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  2. מחפש תוכנה חינמית או לרכישה שתבצע גיבוי על פי שבועות, ימים, שעות, תאריכים.. למספר תיקיות מוגדרות ומיילים ( PSD ) או אל כל תכולת המחשב. המון תודה לעוזרים (:

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  3. Started by גליטו,

שלום לכולם....אני רושם את ההודעה הזאת גם בבעיות בתוכנה או חיפוש תוכנה וגם בחומרה כי אני לא יודע מה הבעיה ואיפה היא ...אז שינסו לעזור לי בשני המקומות כי לא כולם נכנסים להכול ...אז אני מצטער מראש...ובבקשה אל תחסמו את זה ...תודה קניתי מחשב לפני 3 חודשים בערך ויש לי איתו כמה בעיות... יש למישהו איזה תוכנה או איזה אפשרות לבדוק אם כול החלקים של המחשב שקבלתי תקינים ? כי אולי קבלתי חלקים פגומים או משהו כי מהתחלה זה לא עבד כמו שצריך וחלק כמו שמחשב חדש אמור לעבוד ... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  4. זה כל כך מעצבן !@# אני בוחר צבע וfont, הולך ושם את הסמן של הכתיבה באמצע משפט (כדי להוסיף משהו בצבע וכתיב שונה), וזה משנה לי אוטומטית לצבע ולפונט של המשפט הזה ! יש לי כמה הערות ממוספרות, ואם אני מוחק אחת באמצע, הוא ממספר לי את כל מה שאחריה בהתאם.. אבל אני לא רוצה את זה !! ועוד הרבה דברים מעצבנים :\ איך אני יכול לבטל את כל אלה בבקשה ? תודה מראש :]

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  5. למי שלא יודע vcpoker זה תוכנת פוקר אינטרנט עכשיו במחשב הישן שלי היה בעיה להיכנס איתה לשרתים של התוכנה חשבתי שזה אולי בגלל שהוא ישן וזה ואולי זה משפיע בכל אופן כנראה שלא...גם במחשב הנוכחי התוכנה מסרבת להתחבר לשרתים אלא אם אני מנסה להיכנס איתה כמה פעמים ואז אולי היא עושה טובה הבעיה היא רק אצלי כי ניסיתי להריץ אותה על מחשבים אחרים והיא ישר מתחברת יכול להיות שזה קשור ל ISP...דיברתי איתם אולי הם יודעים משהו בקשר לזה ואמרו לי שהם לא מספקים תמיכה לתוכנות... התוכנה מבוססת ג'אבה ...התקנתי כמובן את הג'אבה גרסה אחרונה ופשוט ללא הצלחה יש מישהו פה שמכיר את התוכנה או יצא לו לשחק פוקר איתה? או מישהו שסתם יש לו איזה רעיון יש לציין שזה לא תמיד היה ככה...במחשב הישן היא פעלה מצויין עד שהית…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by omer0777,

שלום הורדתי icq 6.5 וגם 6 ושאני נכנס לicq הכל בסדר ואז שאני נכנס לרשום הודעה לחבר זה נתקע לי עם אתם יודעים אני ישמח כ ל כ ך ויש לי מחשב חזק אז אין שום קשר למחשב

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  7. Started by omer0777,

שלום הורדתי icq 6.5 וגם 6 ושאני נכנס לicq הכל בסדר ואז שאני נכנס לרשום הודעה לחבר זה נתקע לי עם אתם יודעים אני ישמח כ ל כ ך

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  8. מישהו מכיר תוכנה שנותנת סביבת עבודה של N95 שאני יוכל להפעיל דרכה יישומים שלו ללא פלאפון? לא מצאתי באף מקום..

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  9. ולפני שכתבתי את ההודעה שלי חיפשתי קצת מדריכים והסברים פה ולא מצאתי את מה שאני מחפש אני חדש בכל העסק הזה של הלייטרום ולא יודע מה קורה עם התוכנה זה לא קרה לי לפני להלן הבעיה: צילמתי באיזה אירוע הכנסתי את כל התמונות ליטשתי ערכתי הכל הגעתי ל slideshow עשיתי מסגרת שחורה ושאני עושה אקספורט זה לא עושה לי את זה מדוייק ומשאיר לי שוליים מה זה יכול להיות ? נסיתי כבר להתעסק בהכל וללא הצלחה אשמח עם תעזרו לי בנדון. מתן

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  10. Started by shaithebest,

שלום חברים אנשי קשר שלי במסנג'ר מתלוננים על זה שאני שולח להם לינקים לפרסומות אינטרנט שהם וירוסים אני לא מתחבר בכלל והם אומרים שהם מקבלים ב4 בבוקר וירוסים ממני איך יכול להיות שיש לי סוס טרויני או תוכנות ריגול?? יש לי פאקין קספרסקי הרוסי המעצבן הזה טעות שרכשתי אותו וגם לפני שבוע פירמטטי את המחשב לא יכול להיות שיש לי תוכנות ריגול אני עושה סריקות עם תוכנה טובה ADAWARE איך מתקנים את זה ככה שהוא לא ישלח יותר פרסומות לאנשי קשר שלי במסנג'ר? תודה וכל הכבוד לצה"ל

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. כאשר ההתקנה עובדת ומגיעה ל 60% המחשב מאתחל את עצמו , מדובר בהתקנה של Zone Alarm-Internet suite האחרונה (גרסה 8) , הייתה לי לפני זה גרסה ישנה יותר , הורדתי אותה ועדיין הבעיה נמשכת ... תודה לעוזרים ...

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  12. הותקן SERVER 2008 עם EXCHANGE 2007SP1, עכשיו אני צריך לקנפג אותו סך הכל לסינכרון פגישות בין המשתמשים שאוסיף לדומיין. אשמח לעזרה צעד צעד, זה סך הכל כל הדרישה שלי מהמערכת המפוצצת הזאת כרגע. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  13. Started by urilotan,

שלום לכם. רציתי לדעת האם מישהו מכיר בארץ, חברה שמתמחה בבניית מפרטים לצורך עבודה של Post production? הכוונה חברות כדוגמאת - boxx, lantech , cad2 וכדומה שמתחמות במיוחד במחשבים לצורך אנימציה תלת מימדית, קומפזטיניג, חוות רינדור וכדומה? אשמח לדעת, תודה.

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  14. שלום המחשב שלי לא מעדכן את האנטי וירוס בטענה "שלא ניתן להתחבר לסרבר" זה קורה גם עם המון תוכנות (אי סי קיו , משחקי רשת, אניטי וירוס ) בקיצור לא מעדכן כלום. מה אני עושה במצב כזה ?חסרים לי דרייברים? תדוה מראש.

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. יש למשהו מושג איך לנגן את הסרט הזה? יש לי קובץ שכביכול נראה כמו קובץ הפעלה לתפריט. index.bdmv אבל לא ממש עובד. סרטי ה HD עם סיומת MKV עובדים אצלי בסדר גמור בדרך כלל תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  16. Started by Vaz,

יש לי איסקיו 2003 b בזמן האחרון שאני מנסה לשלוח sms אני מקבל הודעת You must activate your account in order to send SMS messages. Click here for free activation http://www.icq.com/sms_act כשאני לוחץ על הקישור הזה ל קורה כלום.......זה מוריד מין קובץ ולא עוושה כלום. מה עושים ? גם התקנתי איסיקיו חדש וניסיתי לשלוח sms ושוב אותה השגיאה זה קשור לגרסה של האיסיו ? מישהו מצליח לשלוח sms ?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  17. Started by yosda-boy,

שלום רב, לא מיזמן היה לי וירוס ועשיתי Fornat, אבל בformat היה לי בעיה עם החילוק זיכרון. אז אמרו לי שזה לא נורא ואח''כ יש תוכנות שיכולות אחרי הformat, להזיז את הזיכרון מהכוננים מה שם התוכנות?. בתודה מראש yosda boy!

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  18. Started by SaXtoR,

שלום אני מחפש אלטרנטיבה לתוכנה הנ''ל שמורידה סרטונים מאתרי יוטיוב למינהם.. מאוד מאוד חשוב לי שתיהיה קלה לשימוש, ולא מציקה כמו הTUBE HUNTER שכל פעם צריך לרענן(F5) את הדף וללחוץ פליי ואז קופץ חלון וצריך לעשות OK ועוד אלף אחד דברים(אופציית קידוד, איפה לשמור, וכו' וכו') מה שגם באג רציני בתוכנה: אחרי מספר הורדות בו זמנית(7-8-10) התוכנה מתחילה להיתקע ובכלל לא מצליחה להוריד שום דבר... אני צריך משהו ממש בלי הגבלה. שיתמוך ב100 הורדות בו זמנית.. מצידי שיוריד כל אחד על 4KB, אבל העיקר שהכל יהיה בהורדה ולא יתקע באמצע או בכלל לא יתחיל להוריד! ניסיתי את xVST והיא כמעט לא תומכת בשום אתר =\ ניסתי גם עוד תוכנות אחרות קטנות שאני לא זוכר את שמם, וגם איתם זה לא ממש הלך חשוב מאוד: ** חובה שיהי…

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  19. Started by orelzion,

אז כמו שכתוב בכותרת, אני משתמש בפיירפוקס פורטבל, והפלאגין של WMP לא עובד לי. כלומר הוא מותקן על המחשב אבל לא עובד. יש פתרון? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  20. היי, יש לי צורב של ASUS 1814BLT ורציתי לדעת האם יכול להיות שאם יש לי מדיות לצריבה איכותיות אז שתוכנת הצריבה תעשה בעיות? אני זקוק לצריבה מדוייקת ואיכותית ככל הניתן - האם נרו מספיק טובה? ואם לא אז על איזו תוכנה הייתם ממליצים? [עדיף תוכנה חינמית]

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  21. הורדתי את התוכנה הזאת ואני לא יודעת מה לעשות עכשיו אמרו לי שכדאי שהיא תעבוד מהר אני צריכה לשנות את הפורטים שלה ל 7000 אני לא מבינה כלום במחשבים אז משהו יכול לעזור לי ולהסביר מה אני צריכה לעשות עם התוכנה ? ואם באמת צריך לשנות את הפורטים אז יש לי מקסימום פורטים ומינימום את שניהם צריך לשנות ל 7000 או לא ? תעזרו לי בבקשה ותודה מראש

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  22. Started by ElemenTal,

אחרי שהתקתי את הדריבר 180.48 ניהיה לי בעיה שכל פעם שאני מפעיל את המחשב אחרי שהוינדוס עולה יש כמה שניות שיש מין באג של צבעים שרצים על המסך, לפעמים זה לא עובר ופשוט ממשיך לעשות את זה וצריך לעשות רסטרט ולפעמים אחרי שהצבעים כן עוברים המחשב בכל זאת נתקע וגם צריך לעשות רסטרט. עזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  23. Started by sagioto,

היי, השתמשתי בתוכנה TVersity ועכשיו הסרתי אותה, אני מנסה להשתמש שוב בשיתוף של WMP אבל הוא לא עובד ועל פהם שאני מפעיל מחדש את התוכנה הוא מציג לי את העובדה שהשיתוף לא עובד ומפנה אותי להגדרות השיתוף של WMP. מה עושים? איך גורמים לזה לעבוד?

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  24. אני עובד עם אימיול תחת ווינדוס ויסטה. בהתאם להוראות מפורטות שקראתי באינטרנט, שיניתי את ה-max connections בהגדרות של ויסטה ועידכנתי לגירסה של tcpip.sys חדשה שאמורה לתמוך בהגדלת-max connections וב-half open connections (נעשה לפי הוראות מדוייקות שקראתי ברשת). כעת, כאשר אני עובד עם אימיול, לאחר כמה שעות המחשב לפתע קורס. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ? מערכת: Q9550, 4GB, Asus P5Q Pro, ויסטה SP1.

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  25. Started by arie2006,

שלום , אני מחפש דרייברים תואמי win_xp ללוח אם p5lp- le של asus (מחשב HP ). חיפשתי באתרים של ASUS ו- HP אך לא מצאתי . תודה מראש על העזרה והמידע

• 1 תגובה
    • 831 צפיות

דיונים חדשים בפורומים