עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום יש לי קרספרסקי אינטרנט סקיוריטי 6 וכאשר אני מתקין תוכנה כמו Spyware Doctor או System Mechanic וכו' הוא אומר לי שכול מה שאני פותח הוא וירוס. נגיד אני נכנס לFF הוא מקפיץ לי חלון לIE מקפיץ לי חלון לICQ מקפיץ לי חלון זה משגע אותי יש אפשרות לפתור את זה. חשוב לציין שזה הפסיק ישר אחרי שמחקתי את המתוכנות האלה.... אך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  2. Started by BoOoM2008,

שלום! ישנה בעיה מאוד מעצבנת שהחלה לקרות לי החל מאתמול, והיא שאני פשוט לא יכול להתקין שום תוכנה שהורדתי למחשב וזאת כנראה בגלל שהאנטי וירוס חוסם לי את האפשרות לעשות זאת. אשמח לסיוע שלכם, תודה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Alex89,

כרגע אני משתמש ב AVANT הכל טוב ויפה אבל יש כמה בעיות איתו + הוא איטי. את FF אני לא ממש אוהב כי אין שם את כל התוספות שאני צריך. איזה דפדפן אתם יכולים להמליץ לי עליו שיהיו שם את כל התכונות של AVANT ושהוא יהיה מהיר?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by TNT,

האם מישהו יודע איך אני יכול להפוך אותיות קטנות באנגלית שכתבתי לאותיות גדולות? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by Morphine,

המחשב שלי עבר פירמוט ועכשיו אני צריך להתקין את הכל מחדש. התקנתי דפדפן של פיירפוקס וכשאני רוצה למחוק אתרים מהרשימה, הם חוזרים לי כשאני עובר לאתר אחר. מה עושים כדי לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  6. Started by עמיר שחר,

שלום רב, אני רוצה להעתיק קטע טכסט מתוך אתר אינטרנט לוורד, הבעיה הינה שהוא כתב יוצא הפוך כלומר "שלום" יוצא "םולש". איך ניתן לי להפוך את זה כך שהטכסט היה כמו שצריך בתודה מראש עמיר שחר

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  7. חברים. מה עושים במקרה הנדון? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by bubugu,

היי יש לי בעיה בתוכנה emule v.0.49a אחרי כמה שניות כשזה מתחבר, תחת הtab של kad זה מגיע עד ל535 contacts שזה נראה לי סבבה אבל הבעיה היא שתחת הtab של servers זה מחובר רק ל2 סרברים אני חוזר שזה אמור להתחבר לעשרות סרברים לא? איך מתקנים את זה? תודה לכולם

9. שלום יש לי כונן אחד (צורב רגיל) ואני רוצה לצרוב דיסק כאשר החומר שאותו אני רוצה לצרוב נמצא על דיסק אחר. (אני צריך להעתיק את החומר למחשב ומשם לצרוב שוב) 1. האם אפשר ואיך לעשות זאת בתוכנת NERO? 2. חשבתי שצריך לעשות לדיסק IMAGE אז רציתי להתקין ALCOHOL 120% אך יש לי בעיה בהתקנה:מופיע לי internal error 25001. 25057 (0x61E1) , 2(0x2. מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה? 3. האם יש תוכנות אחרות שמאפשרות לעשות IMAGE מדיסקים? תודה

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  10. Started by איתמר,

שלום אני פרמטתי את המשחב שלי אבל פרמטמתי אותו במחשב אחר(לקחתי רק את הארד דיסק וחיברתי למחשב אחר)אחרי הפרמטו המחשב עלה אז לקחתי את הארד דיסק למחשב שלי ושם הוא לא עלה הוא כותב dmi pool data success משהו כזה מתחיל להעביר כמה קווים ועושה ריסט וגם הארד דיסק של המחשב ששם פירמטתי את הארד דיסק שלי גם כן לא עולה הווינדוס שם הוא מגיע מעביר איזה 7 שניות את הקווים הכחולים האלה ואז גם כן עושה ריסט אם אפשר עזרה בבקשה תודה

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  11. Started by esaly,

אהלן חברה! יש לי בעיה ממש מרגיזה ומוזרה - מקווה שתוכלו לעזור... הבעיה הופיעה כמה ימים לאחר חיבור כרטיס מסך חדש והתקנת הדרייבירים שלו.. בקיצור הבעיה היא - קצת קשה להסביר אותה אבל ככה : כל פעם שאני מנסה לראות את הTASK MANAGER החלון כאילו בורח לצד הימני של המסך ואני לא יכול לראות אותו...הוא כאילו נמצא שם איפשהו אבל אני לא יכול לעשות לו MAXIMIZE וכתוצאה אני לא יכול לראות אותו...הדבר קורה גם עם הNETLIMITER... זה נראה כמו בעיה של דרייברים של כרטיס מסך אבל אני לא בטוח... בגל מקרה אשמח אם תוכלו לעזור....אני עומד בפני פירמוט :-[

• 11 תגובות
    • 813 צפיות
  12. שלום יש לי מצלמת וידאו של panasonic sdr-s150 הזכרון הוא על sdhd הפורמט שהסרט נשמר הוא mod כזה שלא ניתן לראות אותו ב די וי די ביתי אלא רק על המחשב אודה לכם מאד על פתרון או תוכנה שאפשר להמיר את הקובץ. תודה ארנון

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  13. Started by dot com,

אני מחפש תוכנה לבדיקת הזיכרון ממש דחוף!!! תודה רבה לכולם

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  14. ברשותי המלצה של SONY DCR-HC23E אני הקלטתי מספר קטעי וידיאו על קלטות MINIDVD ואני רוצה להכניס את הוידיאו שהקלטתי למחשב,להמיר את הקלטות לקבצי וידיאו שיכלים לפעול על תוכנות כמו BSPLAYER... תודה!

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  15. Started by Pentium D,

רציתי לדעת מה ההבדל בין Firewall ל-Desktop Firewall.

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  16. Started by A.Iniesta,

העברתי קלטת למחשב דרך כרטיס טלויזיה, והסאונד לא נקי, יש זמזום קבוע ועוד כל מיני.. אני יודע שאפשר לנקות את זה לגמרי בעזרת אקולייזרים שונים. באיזה תוכנה להשתמש כדי לקבל את התוצאות המשובחות ביותר? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  17. Started by topgun,

אז ככה: בתיבת הדואר הנכנס באאוטלוק היו לי משהו כמו מאה+ הודעות. חלק נקראו וחלק לא. עכשיו, אני פותח את האאוטלוק יום אחד, ואני מגלה שמשהו כמו שני שליש (ואולי יותר) מההודעות האלו פשוט נעלמו. למישהו יש מושג אם אני יכול לשחזר את ההודעות האלו? תודה מראש..... נ.ב יש מצב אולי שההודעות נשמרות איכשהו על השרת של הספקית? אני יודע שזה קלוש, אבל בכל זאת....... ->הייתי מברר אצל הספקית שלי, אבל אפשר למות פעמיים מזקנה כשמחכים לתמיכה שם.... במיוחד בשעות כאלו... אז אם למישהו יש רעיונות....

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  18. Started by abnatan,

ברשותי מדפסת HP DeskJet 840C (דגם ישן, אבל עדיין עובד לא רע) לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה-כשאני שולח להדפסה טקסט שחור מוורד המדפסת מוציאה דף, אבל אין עליו שום טקסט (דף ריק) לעומת זאת, בהדפסה מהדפדפן או מפוטושופ אין שום בעיה, וזה יוצא כרגיל עשיתי נסיון ובדקתי אם יש בעיה כללית בהדפסה מוורד, אבל מסתבר שאם אני צובע את הטקסט בכחול או אדום רואים אותו בהדפסה עוד מישהו נתקל בתופעה כזאת? ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים, אך הדבר לא הועיל אודה למי שיוכל לסייע לי בפתרון הבעיה

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  19. Started by oded6188,

הורדתי סרט שתופס 800 מגה. כשאני פותח אותו במדייה פלייר, אני רואה שהאורך של הסרט הוא רק 2 דקות... שזה לא הגיוני.... שתי הדקות האלו הם בעצם הטריילר לאותו סרט..... מה אפשר לעשות כדי לראות את ההמשך? יש אולי איזה תוכנה שמציעה אפשרויות שהמדייה פלייר לא נותנת?

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  20. Started by vourt,

מישהו מכיר מאיכן אפשר להוריד את קובץ האיפוס של Content advisor ב אקספלורר 6 לאיפוס סיסמא ? תודה! כפיר. kfir@jesta.co.il

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  21. הרבה מהתוכנות שיש לי על המחשב שאני פותח נסגרים מייד אחרי שאני פותח אותם ואני לא יכול להשתמש בהם

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  22. Started by roybar,

עדיין לא מצאתי אחד שמנקה את הוירוס שמשתלט על המחשב בתחפושת שהוא עצמו האנטי וירוס עם אייקון של מערכת ווינדוס בצורת X אדום.

• 10 תגובות
    • 5.2k צפיות
  23. Started by steve_morse,

אני לא משתמש בשועל אבל סתם עיניין מדוע זה קורה גם בגרסה הניידת וגם בגרסה הרגילה. הגירסה האחרונה של הדפדפן,וינדוס 8 64 ביט עברית. תמונה: http://srv1.jpg.co.il/4/516c4e5a0d318.png תודה וחג עצמאות שמח!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. לאחרונה אני בודק את המחשב שלי (חלונות 2000 sp4 ) בעזרת spysweeper את רוב המרגלים התוכנה מכניסה אל הקרנטינה אך יש תוכנה בשם cdilla שה- spysweeper ממליץ לא להכניס לשם. מה ה cdilla עושה בכלל שצריך להיזהר שלא להכניסה להסגר? האם יכול להיות לי בלאגן אם אכניסה להסגר (quarantine) ? תודה מראש יוסי

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  25. Started by mosfos,

האם אפשר לשנות תבנית עיצוב לכל שיקופית חדשה שברצוני ליצור.(ב- word 2003) ניסיתי לבחור תבניות שונות לשיקופיות אך תמיד התבנית האחרונה היא זו שמופיעה בכל השיקופיות. האם יש דרך לשנות תבנית עיצוב לכל שיקופית? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.