תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הכוונה היא, בהפעלת מוזיקה או סרטים, לוקח לו המון זמן עד שהוא מתחיל לנגן. תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום המתאים באבל בכל מקרה... התקנתי לפני כמה ימים את windows xp מחדש על המחשב ועכשיו אני לא מצליח להוריד את adobe reader מהאתר הרשמי של החברה הדפדפן פשוט קורס כשאני מנסה להוריד את התוכנה (עם explorer 7 או עם FF3). בעיה נוספת היא שכאשר אני מנסה להוריד למשל תוכנה כמו cpu-z אני מקבל במקום קובץ setup קובץ שהאיקון שלו הוא לבן (זה שהמחשב שואל עם איזו תוכנה אני רוצה לפתוח את הקובץ) יכול להיות שחסרה לי איזו שהיא תוכנה? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
יש לי בעיה קצת מוזרה במסנג'יר שלי היום שיתקתבתי עם חברי פיתום התחילו לצוץ כול מיני הודעות עם השם שלי הלאן אבל עם לא שלי בסיחה שלי עם החבר כשני מיתכתב איתו מפיות כול מידי הודעות מוזרות עם השם שלי הלאן אבל זה ברור שלא אני כתבתי אותן החלפתי סיסמה פעמים והפעלתי אנתי וירוס ועוד תוחנות דומות ושם דבר לא עזר עכשיו אני הייתי רוצה שיגידו לי מה זה בדיוק ואיך הפשר ליפתור את זה תודה מתנצל על שגיאות הכתיב
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
חברים שלום, יש לי בעיה עם הפיירפוקס ואני לא יודע איך לפתור אותה.. כל תמונה שאני פותח / מגדיל (לדוגמא התמונות הקטנות שמופיעות לצד הכתבות ב YNET) מקטינה לי אוטומטית את גודל החלון, ואני נאלץ להחזיר את החלון לגודל המקסימלי. ניסיתי לנטרל את כל התוספים שלי ולמצוא פתרון באפשריות אך ללא הצלחה.. האם יש דרך לפתור את הבעיה?? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
(לא יודעת אם זה בנושא הנכון אם לא תעבירו) היי חבר'ה! כל פעם שאני מנסה לראות סרטונים בYoutube צריך לחכות המון זמן עד שהסרטון עולה, אבל שהוא עולה הוא רץ חלק הוא כאילו עושה בפר לחלק מהסרטון ואז מריץ אותו, אפשר לבטל את זה? יש לי את flash player הכי מעודכן יש לי פס של 4 מגה עד 400 העלאה אין סיבה שהאינטרנט יהיה איטי בדברים האלה. מישהו מכיר את הבעיה? יודע איך לפתור אותה? תודה לעוזרים!! מורן
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום. נתתי לחבר שלי 2 דקות את המחשב והחכמולוג התקין לי תוסף שהפך לי את הפיירפוקס למלא פרסומות כמו האקספלורר.קיימת תוכנה שמוחקת כליל את הפלש מהמחשב אבל הרבה אתרים לא עובדים אחר כך.כיצד "רוקדים בין הטיפות" ומסירים את הפגע הרע הזה????? היה לי לפני כן במקום הפרסומות תמונה של חלק פזל ירוק...כיצד אפשר לחזור אחורה??? אשמח לסיוע.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
פירמטתי לאחותי את המחשב ואני לא יודע מאיפה להוריד דרייבר ניסתי מאברסט גוגל הכל ואין מישהו יכול לעזור לי?? זה הכרטיס:Realtek ALC200(P)/ALC201(A) @ SiS 7012 Audio Device ניסיתי כבר הכל להוריד גם את הצ'יפסט של הלוח אם שהוא sis 645 ניסתי ממש הכל ואני לא מצילח אם זה
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לצרף רדיו לאתר שלי, איך אני עושה את זה? קראתי את כל המדריכים שמדברים על "Shout Cast"... אבל הבנתי שצריך שרת מישהו יודע איפה אני קונה / מקבל שרת כזה? אחרי שקיבלתי איך אני משתמש בשירות? תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום למומחים כשאני נכנס לכל התוכניות-עזרים-בידור-רשמקול ומנסה להקליט , אחרי 1 דקה הפעולה נפסקת עם הודעה: "אין די זיכרון זמין להשלמת פעולה זאת, סגור ישומים אחרים כדי לפנות זיכרון" זה קורה גם אם ההקלטה נמשכת 10 שניות, עצירה ונסיון לחדש את ההקלטה. אני עובד עם XP יש 4 ג'יגה זיכרון ראם מעבד 4 ליבות Q6600 מה הסיפור? תודה ערן
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש ואני צריך למחוק את הדריבירים של הישן אז רציתי לשאול איך אני מוחק אותם הלכתי ל CONTROL PANEL ל ADD OR REMOVE PROGRAMS ושם הופיעו לי מלא תוכנות של ATI איזה מהם אני צריך למחוק כדי שימחק את כולם?
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה עם האינטרנט אקספולרר 7. אם אני פותח בערך 3 טאבים, כל המחשב מתחיל לעבוד לאט. האינטרנט אקספולרר לוקח פתאום כ 200MB בזכרון, ושימוש המעבד עומד על כ 80-90 אחוז. אחרי שאני סוגר ופותח שוב את הדפדפן זה מסתדר, אבל אחרי כמה דקות שוב נקתע. זה קורה גם על דפדפנים מבוססים IE. יש הצעות למישהו מה לעשות? תודה
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של: msi דגם: g52-m6788x7 אני צריך דרייבר לכרטיס קול המובנה שלו. מנהל התקנים מראה לי שחסר לי הדרייבר של הכרטיס קול ובגלל זה מן הסתם אין לי קול במחשב. לא הצלחתי להוריד את הדרייבר מהאתר של MSI. תעזרו לי בבקשה
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני יוכל לצלם איתה בווידאו את השיעורים של המורה שלי (בערך 3 שעות) ושזה לא יצא לי 10 GB תודה רבה לעוזרים ולמנסים לעזור
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, צריך את עזרתכם הבהולה בשל תקלה שהיתה לי במייל,כפי שציינתי אני משתמש בoutlook express (בעייה של חסימת פורטים כך שלא עברו המיילים מהשרת למחשב אבל לא ממש משנה) הונחיתי ע"י תמיכה טכנית של הספקית שלי לכתוב פקודה ב cmd : netsh w r . נאמר לי כי פקודה זו מאתחלת את הגדרות התקשורת שלי. הבעיה אכן נפתרה אך צצה לה בעיה קשה אחרת במקומה: פנקס הכתובות נעלם, קרי כל מכותבי נמחקו. אשמח לכל פתרון שיעזור לי לאחזר את הרשימות (היו לי המון מכותבים בפנקס הכתובות) וגם קשה לי להאמין שאתחול הגדרות רשת ימחוק את רשימת הכתובות מהמחשב (שהוא למעשה קובץ לכל דבר-לא?). תודה.
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום, כרטיס הרשת לא מופיע ואין אינטרנט. כשאני נכנס למנהל ההתקנים בכלל לא מופיע לי Network adapters, אבל כשאני מבקש להציג התקנים נסתרים אז זה כן מופיע. הכרטיס רשת עובד במחשב אחר ככה שהוא לא פגום, הבעיה ממשיכה גם אחרי שינוי סולטים. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הורדתי ויסטה וזה ירד לי בקובץ sdc זה השם של הקובץ: en_windows_vista_x64_dvd_X12-40712.iso והקובץ לא נפתח עם וינראר או דמון טולס הבנתי שיש איזו שיטה עם הקובץ הזה unpacksdc שצריך להוריד אותו ואז יש מדריך אבל הסתבכתי עם זה מישהו מכיר תוכנה או דרך להפעיל\לצרוב את הקובץ? תודה מראש חברה!!
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
עדיף לתוכנה חינמית, כל אופציה תתקבל בשימחה תודה מראש דניאל
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, לקחתי ממחשב אחר כרטיס Win TV 150 PVR ומשום מה זה לא מזהה את HOT כהממיר שלי (חיברתי רק בS VIDEO זה מספיק?) אבל עם הWMCENTER זה פשוט לא עובד לי אז אולי יש תוכנה אחרת טובה יותר? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי מספר מחשבים מחוברים אלחוטית לראוטר מעפן של tplink. אני מעוניין להגביל את רוב המחשבים ל20K מקסימום. הראוטר לא תומך בqos כך שאני מחפש תוכנה שתעשה זאת מקומית מהמחשב שבו היא מותקנת. אין חשש שהמשתמש יבטל את התוכנה. אשמח להמלצות.
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אהלן חברה יש לי בעיה חרשתי את האינטרנט אני מחפש את הדרייבר אטרנט ללוח הנ"ל יש משהו באתר של MSI הודתי אותו אבל זה לא עזר מסתבר שזה גירסה של 64 BIT אני מחפש תדרייבר לוינדוס XP 32 BIT תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אם אפשר בבקשה דרייבר ללוח אם הנ"ל אני אשמח מאוד.... תודה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
סרקתי את החתימה שלי ושמרתי במחשב הרקע של החתימה הוא לבן איך אני הופך את הרקע לשקוף
-
- 3 תגובות
- 4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס תומך דיריקס 10 ומערכת הפעלה xp בטעות היום התפתי להוריד דיריקס 10 ועכשיו שאני נכנס למשחקים כמו gears of war יש לי שגיאה מוכרת ממיקרוסופ נתקל בשגיעה וצריך להיסגר איך אני מתקן הכל נראה לי שצריך למחוק את הדיריקס 10 ולהתקין 9 מחדש אני מחפש במנהל המשימות משהו ואני רואה ekrn.exe אני יוצא מהתהליך וזה חוזר איך אני מתקן הכל ?
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם !! יש לי נגן winamp ועכשיו אני בא לראות סרט של dvdrip והנגן רק משמיע קולות הוא לא מראה לי את הסרט אבל נגיד אני שם סרט רגיל הוא מראה הכל טוב תודה לעוזרים !!
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
שלום רב, אני זקוק לתוכנת UNINSTALL עבור מחשב לפטופ של החברה. אני עצמי משתמש בתוכנה YOUR UNISTALLER 2008 שנחשבת לאיכותית, אבל שילמתי כסף עבור רישיון חוקי. פניתי ליצרנית בשאלה האם אוכל להתקין את התוכנה על מחשב נוסף, נאמר לי שאהיה חייב לרכוש רישיון גם עבורו. לכן, לפני שאני נאלץ שוב להכניס את היד לכיס ( ), רציתי לברר האם קיימת חלופה חינמית, שתעשה את העבודה בצורה טובה. בדקתי ברשימת התוכנות בדביק, ולא מצאתי משהו כזה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-