תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אהלן, לאחרונה - בנסיונות להיכנס לפייסבוק עם כרום קיבלתי את ההודעה המצורפת הראשונה (what) ומדי פעם ההודעה חלפה, אבל בימים האחרונה אני מקבל את ההודעה השנייה (error) ללא כל אופציה אחרת חוץ מלפתוח את הפייסבוק באינטרנט אקפלורר, ראיתי ביוטיוב ניסיונות פתרון לפי השעון - לא עבד. תודה רבה, אופיר [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הורדתי סרט אשר מכווץ בRAR אך מסתבר שהוא דורש סיסמא כדי לפתוח את הקובץ. האם ישנה דרך לפתוח אותו בלי שתהיה לי הסיסמא?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מבקש את עזרתכם הדחופה!! מיזה כיומיים אני נאבק, ללא הצלחה, בסוס טרויאני בשם trojan naarat שחדר למחשבי (כנראה דרך MSN אך אני לא בטוח). הסוס טרויאני הזה משכפל את עצמו ללא הרף, מאט את מחשבי וגורם להופעת הודעה תמידית על כך שהאנטי וירוס של נורטון זיה אותו, מחק אותו וחוזר חלילה. הפעולות שביצעתי עד כה: א. עידכון האנטי וירוס והרצתו מספר פעמים. ללא הועיל. לכן, הסברתי את האנטי וירוס והתקנתי שוב. ללא הועיל. ב. מחיקת תוכנות שונות שפתאום גיליתי שאינני מכיר. לא עזר לפיתרון הבעיה. ג. התקנתי שוב את הXP על הXP שכבר יש לי. מאין שידרוג. גם זה לא עזר. ד. לפי ההוראות של נורטון, מחקתי כמה שורות ברגיסטרי. לא עזר. מופיעה לי הודעה מנורטון על כך שיש לי וירוס במחשב מהסוג שציינתי. אין…
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שבוע טוב אני כבר תקופה ארוכה על כמות מקום קטנה בדיסק הקשיח בכונן C ואין לי ממש מה למחוק מהכונן הזה הוא ברובו התקנה של הווינדוס אני לא מכיר שיטה לשנות את גודל המחיצות בלי לפרמט וכרגע אני תקוע עם כמות זעומה של מקום בכונן C עכשיו הבעיה שהאייפון רוצה להתעדכן וכל פעם שהוא עושה את זה הוא נתקע כי כבר אין מקום.. הסרתי את הITUNES והתקנתי אותו על כונן אחר ועדיין הוא בוחר להוריד מ C .. מה אפשר לעשות כדי לא להתקע באמצע העדכון ככה?! הצעות ופתרונות יתקבלו בברכה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום, אני משחק שח ב-MSN - http://zone.msn.co.il/chessGameRoom.asp?new_nick_name=006&x=44&y=13 - וכאשר אני נכנס למשחק החלון של האקספלורר לא נפתח עד הסוף. הכוונה היא שבתחתית המשחק יש אפשרות לצ'אט, בו אפשר ליריב שלך כל מיני דברים והחלון הזה חתוך לי באמצע מבלי שיש לי אפשרות לראות את כל המסך כולל החלק התחתון ביותר בו ניתן לרשום דברים לשיחה. לא ניתן להגדיל את החלון וגם שינוי הרזולוציה לא עוזר. מה אפשר לעשות בשביל לתקן את זה?
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
זה מאוד פשוט לפני כמה ימים הוא הפסיק לעבוד. אני עובד עם וינדוס אקס פי ועד לא מזמן הכל עבד נחמד ויפה עד ש...עכשיו כל פעם שאני מפעיל את התוכנה הוא נותן הודעות שגיאה ויוצא יש רעיונות??
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, עד לאחרונה היה לי כרטיס מסך של nVidia, וכידוע עם הדרייבר בא גם PhysX, אבל לא מזמן שידרגתי לכרטיס של ATI ואני כבר לא צריך אותו. מחקתי את הדרייבר של nVidia לגמרי וחשבתי שגם הפיזיקס יימחק, אבל עכשיו שמתי לב שהוא עדיין קיים ולא מצאתי אותו ב-Add/Remove. גם נכנסתי לתיקיה של זה ולא מצאתי שם שום Uninstaller. איך מוחקים את זה? למחוק ידנית?[br]פורסם בתאריך: 31.10.2009 בשעה 20:41:35 no comment?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הופיע לי הודעה כזאת בסקייפ והיא ניסגרה מה זה אומר? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אין לי מושג למה, אבל כשאני לוחץ על הכפתור הקטן בצד ימין של ה FULL SCREEN בזמן שאני צופה בסרטים, הוא נלחץ אך אינו נכנס לFULL SCREEN. ניסתי מספר סרטים, ובכולם כאשר אני לוחץ על תפריט ה VIEW, האפשרות FULL SCREEN אינה ניתנת לבחירה (DISABLED). לא שיניתי שום דבר, ובקאזזה למשל אני מצליח להגדיל לFULL SCREEN. הלכתי גם לתפריט ה OPTIONS ב TOOLS, ושם שיחקתי עם ההגדרות ב VIDEO ACCELERATION תחת ה PERFORMANCE TAB, וגם ניסתי לשנות לDEFAULT, אך שום דבר לא עוזר... למישהו יש מושג מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אהלן חברים. רציתי לשתף אותכם בעבודה שסיימתי כרגע (לקח לי כ-4 שעות ). ה- htc TRIBAL החדש: http://up36.siz.co.il/up3/oyg4tbdmczz2.jpg במידה ויהיה שינויים/עדכונים/תיקונים, אשנה את הלינק. אשמח לקבל ביקורות ותגובות. עודד ב.
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
-
תשמעו אני עובר בין תוכנות ברשת כמו אברסט CPU-Z ועוד ולא יודע על איזה תוכנה הכי לסמוך. הייתי שמח אם הייתם יכולים להמליץ לי על איזה תוכנה לא מסובכת והכי מומלצת לבדיקת טמפ' (מעבד וכו') תודה !
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני מנסה לבנות עם UBCD4Win והיא לא יוצרת לי קןבץ ISO למרות שה create iso image מסומן. אני מקבל תקייה עם כל הקבצים. איך אני יוצר ISO ?
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום התקנתי התוכנה virtuelbox. מנסה לבצע boot מ-usb או cd כיצד מבצעים עליה מ boot. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, התקנתי מסך חדש שתומך ברזולוציות גבוהות, בהגדרות הגדרתי רזולוציה 1920*1080 כאשר הכרטיס מסך שלי תומך בזה ואין לי בעיה של תצוגה. הבעיה שלי היא כל פעם לאחר הפעלה מחדש של המחשב הוא מעלה תצוגת מסך ברזולוציה הכי נמוכה של 600*800 ואני מחזירה חזרה ל- 1920*1080 רציתי להבין ממה נובע ניסיתי להתקין את הדרייבר של המסך שוב אבל ללא הועיל. אשמח לקבל תשובה מה הסיבה והפיתרון לכך.
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אתם יוכלים לשים יותר מתובנה אחת ואם יש תוכנה שלא ננצאת ברשימה אז תרשמו אותו גם כן
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה שמשגעת אותי לגמרי, אני עוד שניה ישבור משהו! יש לי ICQ 5 ויש למטה, מתחת לכל האנשים מין פרסומת כזאת ל012 FUN משהו כזה.. שכל פעם שמעבירים עליו את העכבר הוא עושה רעש של מטוס קרב כזה. יש איזה שהיא דרך להוריד את זה? אני פשוט לא יכול עם הדבר המעצבן הזה!
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שאני פותח את המחשב היא ישר נפתחת עם הודעת שגיאה. ניסיתי לעשות הרבה דברים אבל שום דבר לא עזר.. *מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום... ההורדות שלי מראפשיארד איטיות בצהרייים-ערב. פחות מ-40KB לרוב,במקרה הטוב זה 40KB,במקרה הרע זה 15KB... ורק בבוקר הם ממש מהירות. פעם זה היה לי מהיר גם בצהריים-ערב.. למה רק לי זה ככה? ולמה שאני מוריד מאתר אחר מחו"ל אז זה יורד לי ממש מהר תמיד? אני חייב עזרה,אוליי משהו לי בסדר... וזה כבר הרבה זמן פעם ככה,פעם ככה... זה תמיד היה לי אבל תמיד זה קורה בשעות שונות... זה סיפור ארוך... אני כבר בדקתי וירוסים וכל השטויות האלה... אני כבר מכיר את הבעייה הזאת אבל זה נהייה ממש מוזר כאילו למה בבוקר ככה ובערב ככה.? זה לא רק מראפשיארד,זה מהרבה אתרים,אבל בו אני הכי משתמש. הנה קישור למי שרוצה לבדוק את המהירות אצלו: http://rapidshare.com/files/62037572/WWE.Smackdown.10.12.07.SDTV.XviD.VNM.p…
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הכתובת של הבלוג שלי: http://www.captioned-pics.blogspot.com/ אשמח לקבל ביקורת גם על העיצוב בכולל של הבלוג תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי מודם ALE-130 שהוא כמובן מודם שמתחבר בUSB ואני מעוניין להתקין אותו בויסטה אבללל כידוע אין לו תמיכה כרגע של דרייברים!בקיצור... אני רוצה לדעת אם מישהו יודע אם מתישהו מתכננים להוציא דרייבר תואם למערכת ההפעלה ויסטה ואל תרשמו לי משהו כמו: "לך לבזקסטור ותחליף את המודם.."
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
האנטי וירוס של AVG שעולה כסף הרבה יותר טוב מהגירסה החינמית או שאותו דבר ? ושאלה שניה מה אומרים פה באפשריות בהתקנת האנטי וירוס http://img292.imageshack.us/img292/9195/16669093pa6.jpg תודה
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין בקניית wacom והבנתי שמאד משתלם להזמין מחול. מישהו עשה את זה? מאיפה אפשר להזמין? זה בעייתי מבחינת אחריות בארץ? אני מתעניין ספציפית בintuos4 A6. תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך אני מוריד את הכוכב בבאר של הכתובות ב FIREFOX? לא לחלוטין אלה בנפרד מכל כתובת
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
ברירת המחדל של התוכנה היא 192 קילוביט/שניה. באופציית "שנה אפשרויות יש אינספור אופציות.השאלה שלי היא כזו: מה אומר הנתון הזה? האם לשנות את ברירת המחדל הזו? על איזה קצב הכי טוב לבצע "קריעת" דיסק?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-