תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
ברשותי התוכנה - PCTV Vision, תוכנה עימה אני יכול יכול לחבר את הממיר למחשב ולראות טלוויזיה. בתוכנה יש אופציה להקליט את מה שהטלוויזיה מציגה, והקובץ המוקלט נשמר בקובץ MPG. ברשותי גם צורב DVD, ואני רוצה לצרוב את מה שהקלטתי במחשב לדיסק DVD ולראות אותו במכשיר ה-DVD שלי בסלון, שאני ישר אכניס את הדיסק והוא יתחיל להריץ את מה שהקלטתי. יש לי את התוכנה NERO 6 שעימה אני מעוניין לצרוב, אך אני פשוט לא יודע איך. אני אודה לכל מי שיעזור לי בבעיה, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
פעם ביקשתי ממישהו עזרה בנוגע ל-Windows להפתעתי, הבנאדם שלח לי קובץ Gif חמוד ביותר שבו רואים את הפעולות שאני צריך לעשות בזמן אמת, כמו סרטון, כלומר ממש רואים את העכבר שלו זז ולוחץ על כפתורים, פשוט חמוד! זה היה לפני המון זמן ואני לא זוכר באיזו תוכנה הוא השתמש, אתם מכירים במקרה את התוכנה הזו? אני מחפש אותה כבר הרבה זמן.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שהופכת DIVX ל VCD ושומרת על איכות הסרט
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש מנהל הורדות בסיסי, יחסית. לא משהו יותר מדי מסובך. מה שראיתי בסטיקי זה בעיקר מנהלי הורדות לyou tube או רפיד שייר וכו'. אני רוצה משהו כללי. תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
VIRTUAL DUB וגם WINDOWS MEDIA PLAYER לא נותנות את הפונ'ציות המתאימות... כל שאני צריך זה אפשרות לסובב את הסרטים שלי 90 ולפעמים 180 מעלות... כל הסרטים שעשיתי במצלמה הדיגיטלית שלי לצערי כמעט בלתי ניתנים לצפייה... ואני לא מוצא דרך לסובב אותם למרות שזוהי אמורה להיות פונקציה מאוד פשוטה. מישהו יכול להאיר את עיניי? ועוד בקשה האם יש תוכנה בא אפשר להוסיף בהירות לסרט כמו בתוכנות עריכת תמונה פשוטות? תודה לכל המשיבים 8)
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שמירת תמונות: אני רוצה לשמור תמונות מהאינטרנט וזה מאפשר לי לשמור רק BMP מה הבעיה ואיך אני מסדר את זה? הארד דיסק: יש לי הארדיסק של 160 ג'יגה אבל זה מראה לי כאילו יש רק 130 איפה נעלמו 30 ג'יגה?! תמונות: אני לא יכול לראות אנימציות ברשת..\: ידע כללי: אני משתמש במקסתון יש לי איכס פי וזהו בערך. תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
היי התוכנה GETRIGHT 6 מותקנת אצלי ואני לא מצליח להסיר אותה.... לא דרך הלוח בקרה ולא עם תוכנה מיוחדת שמורידים להסרה של תוכנות בכל מקרה ברגע שאני לוחץ על הסרה בלוח בקרה אני מקבל דבר כזה: http://i13.tinypic.com/4h914cy.jpg אני בוחר UNINSTALL ואז פשוט נפתח לי הדפדפן ושם רשום שהתוכנה הוסרה וכמובן שהיא לא.... איך אני נפטר מהדבר הזה????? תודה
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אהלן חברה יש לי בעיה חרשתי את האינטרנט אני מחפש את הדרייבר אטרנט ללוח הנ"ל יש משהו באתר של MSI הודתי אותו אבל זה לא עזר מסתבר שזה גירסה של 64 BIT אני מחפש תדרייבר לוינדוס XP 32 BIT תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
http://www.getpersonas.com/en-US/persona/219996
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש איזה שהוא תוכנה שיכולה לתרגם לי מעברית לאנגלית ואם יש איזה שהוא קישור תוכלו לעלות לפה בבקשה?? תודה מראש ...! לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
בזמן האחרון האנטי וירוס נורטון 2005 שלי יורה כל 15 20 דק' הודעה על הקובץ svchost.exe ושואל אותי אם לעשות אישור (Permit) או לדחות (Block) לא משנה מה אעשה תמיד זה יחזור... איך נפטרים מהמצורע ????? בבירור שערכתי במחשב גיליתי כי הקובץ יושב לו בספריה: c:\windows\system32 תודה אנשים !!
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
רק נדמה לי או שאין באפשרויות של התוכנה אפשרות להפעיל אותה אוטומטית עם עליית מערכת ההפעלה? בדרך כלל תוכנות נדחפות ופועלות כך בתור ברירת מחדל, ופה אני בכלל לא רואה את האפשרות הזו
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
רבותי שלום, במחשב הלכו לעולמם כמה חלקים, כנאה מקצר. הדיסק הקשיח שריר וקיים ויש לי גיבוי פרימטיבי של כל החומר, כלומר כל הקבצים כולל קבצי המערכת הועתקו לכונן חיצוני. עכשיו עם מחשב חדש, כשיש לי את גיבוי המחשב הישן שהלך לעולמו, אפשר להשתמש בגיבוי כדי להעתיק את כל המיילים שהתקבלו לאאוטלוק החדש? בטוח יש תיקיה בה כל המיילים (של אאוטלוק אקספרסס) מאוכסנים, לא? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני צריך דרייברים כלליים לכל המחשב ובמיוחד ללוח האם- יש לו שם מוזר- to be filled by o.e.m תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
בעסק שלנו אנחנו משתמשים בתוכנת הנהלת חשבונות חישובית זהב של חברת אוטוסופט. יש לה לא מעט חסרונות לדעתי וגם באגים. לעיתים כאשר אנחנו רוצים לבצע פעולות אז מתקבלת הודעת שגיאה זו או אחרת. הגרסה מעודכנת ללפני שנתיים בערך. טלפנתי אליהם ואמרתי להם שיש לי חשש כאילו הם בכוונה גורמים לתקלות בתוכנה על מנת שלקוחות שקנו את התוכנה יהיו צריכים להירשם לשירות השנתי שלהם שעולה ללקוחות שלא מחדשים קבוע 1700 שקל ומשהו כולל מע"מ. הם אמרו שהחברה שלהם לא תעשה דבר כזה. רציתי לשאול אם באמת יכולה להיות סבירות גבוהה שהם בכוונה גורמים לתקלות בתוכנה? רציתי גם לשאול לאור השנה החדשה (נוח להחליף תוכנה בתחילת שנה) אם יש לכם המלצות לתוכנות הנהלת חשבונות אחרות? משהו לא יקר. וסתם לצורך דוגמא. על מנת לקבל עדכ…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי בעייה שנתקלתי בה אבל לא מוצא פתרון לה-כשאני רוצה למחוק תיקייה כלשהי או קובץ כלשהו, זה רושם לי "You need permission from User to make changes to this file" ולמעשה מונע ממני למחוק משהו בזמן שאני בחשבון של Administrator איך אני נותן הרשאה לעצמי שאוכל לבצע שינויים במחשב שלי? גם שמתי לב שכל הקבצים והתיקיות במחשב מסומנים כ"לקריאה בלבד", זה תקין העניין הזה? ואיך אני מונע מקבצים שהורדתי באנטרנט את ה"נעילה" של ווינדוס שכל פעם צריך ללחוץ לבטל את הנעילה?? וואו, להשתמש בווינדוס בימינו זה לא קל בכלל
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
לוקח לי ממש הרבה זמן יחסית לעד לפני כמה ימים להתחבר.. ממה זה נובע? עומס ברשת?
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
עשיתי לתוכנה הרצת ניסיון והתוכנה הודיעה לי שיש לי 15 דרייברים לא מעודכנים, רובם המוחלט התקני מערכת. האם יש להתייחס להודעתה ולעדכן? למותר לציין שהWINDOWS שלי מעודכן לחלוטין מבחינת WINDOWS UPDATE
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אחי הקטן היום מחק לי את העבודה הסמינריונית שלי אחרי שעמלתי עליה שנה. לתדהמתי, היא גם לא נמצאה בסל המיחזור - ככה שלא היה לי את מה לשחזר. נבהלתי מאוד אך לפתע נזכרתי שיש תוכנה הנקראת recuva שביכולתה לשחזר קבצים שנמחקו גם מסל המיחזור. אבל אני יודע שהתוכנה הזו פועלת אם נמחק משהו מהכוננים במחשב. אחי מחק לי את הקובץ מהMP4 שבו הוא היה שמור. האם התוכנה מסוגלת להחזיר קובץ שנמחק גם מMP4 או משהו כזה? ואם לא, איך אני יכול להחזיר את הקובץ הזה. בבקשה עזרו לי :'( :'(
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שהופכת קובצי תמונה swf לקובצי תמונה jpg קובץ swf הוא קובץ תמונה בפורמט פלאש אני מחפש תוכנה שהופכת קובץ תמונה swf פלאש לקובץ תמונה רגיל jpg או gif וכו' תודה
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
משום מה, לפתע, כל סרט DIVX שאני מנגן, בכל נגן שהוא, חווה האצת מהירות רגעית בנקודות זמן שונות. לא התקנתי שום קודק או משהו שיכול לגרום לזה וזה ממש לא מובן ומאד מעצבן. מישהו מכיר את הבעייה ויכול לעזור?
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי, התפריט של התוכנה Adobe Reader 6.0.2 ME מופיע לי בג'יבריש. השורה פקודות (של קובץ, תצוגה, עזרה וכו') מופיע בעברית אבל כשנכנסים פנימה הכל כתוב בג'יבריש. בדקתי את הגדרות השפה ב Regional and Language Options והכל תקין שם. מערכת ההפעלה היא XP עם SP1.
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני חושב שהבנתם את השאלה שלי מהכותרת 8)
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי על המחשב שלי את האנטי-וירוס nod32 וכנראה שגם מתישהו הגדרתי לו סיסמא , עכשיו אני רוצה להסיר אותו מהמחשב והוא מבקש את הסיסמא. אין לי מושג מה הסיסמא ואין לי אפשרות לבטל את ההגנה הזאתי חפשתי באתר של eset , חפשתי בגוגל וכל מיני פורומים ולא מצאתי פיתרון. יש למישהו פיתרון???
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-