תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
למעשה זאת קפיצה קטנה מאוד בתחילת הוידאו. אני לא יודע לאיפה אני יכול להעלות סרטון להדגים חוץ מאתרים שדורשים הרשמה אז צירפתי ב-RAR הבעיה היא בשנייה הראשונה של הסרטון כפי שאפשר לראות לא הצלחתי להירשם לפורמים שלהם לשאול אז זה בא לכאן... ממש אשמח לפיתרון תודה gar.rar
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי WINRAR גרסה 2.7. לאחרונה שלחו לי קובץ RAR, והתוכנה לא מצליחה לפתוח אותו. עוד בזמן שאני מבצע פתיחה מתקבלת הודעת שגיאה. חלק מההודעה שהתוכנה מוציאה הוא: Unknown Methed... הורדתי גם את גרסה 2.8, ועדיין אותה ההודעה. * הקובץ שאני מנסה לפתוח אינו פגום (הוא עבד אצל מישהו אחר) * התוכנה פועלת כשורה (עדיין פותחת קבצים אחרים) האם זה קרה למישהו בעבר? מה יכולה להיות הבעייה? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי כרטיס מסך ATI Radon 9600 Pro, לפני יומיים הורדתי את העדכון של הדרייבר החדש (אפילו פה מהאתר), התקנתי אותו, ללא כל בעיות. אומנם, לאחר אתחול ה Windows ה ATI Catalyst Control Center לא רוצה להיפתח, ומופיע הודעת שגיאה: כותרת: "CLI.exe - Application Error" "The Application failed to initialize properly (0xc0000135). Click on OK to terminate the applicaion." אין לי שמץ של מושג למה כי ההתקנה עברה בלי שום בעיה. יש לי על המחשב Windows XP דיי מעודכן, יש לו כבר SP2. אם למישהו יש מושג מה הבעיה או איך לפתור אותה, אני אשמח לקבל עצות פה. תודה...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, בימים האחרונים שאני מנסה להכינס לOUTLOOK 2007 אני מקבלת הודעת שגיאה: "אין אפשרות להפעיל את הmicrosoft office outlook. אין אפשרות לפתוח קבוצת תיקיות. זהו שגיאה בקובץ. צא מ... (רשום לאן להגיע) ומכל היישומים המותאמים לשימוש בדואר ולאחר מכן השתמש כדי לאבחן scanpst.exe בכלי התיקון של תיבת הדואר הנכנס ולתן שגיאות בקובץ. לקבלת מידע נוסף אודות כלי התיקןם של תיבת הדואר הנכנס עיין בעזרה" מה זה אומר????? אודה לתשובה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שמגלה נתונים על אות ה WIFI איזה תקן N,B,G וכוליייייי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב חדש המבוסס על מעבד I3, לוח H55, כרטיס מסך HD 5670, זיכרון 2G DDR3 סט מקלדת ועכבר אלחוטי של TEAC, ומסך סמסונג 23' יש לי 2 חדרים צמודים בבית, בחדר אחד נמצא המחשב ובחדר השני אני מעוניין שגם שם תהיה אפשרות לגלוש ולשמוע שירים. עכשיו לשאלה: האם ישנה אפשרות לפצל מחשב 1 ל-2 שולחנות עבודה שונים ובנוסף שבכל חדר יהיה סט מקלדת ועכבר, מסך ו2 כרטיסי קול שכל אחד ישמע מה שהוא רוצה? העביר כבל רק למסך ולשמע לחדר השני. במקום לקנות כרגע עוד מחשב? השימוש יהיה לגלישה ושירים. בתודה, אלירן
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, מקווה שזה המקום הנכון לפוסט. יש לי משתמשת שמקבלת אימיילים מלקוחות מסוימים שמגיעים לדואר זבל. כמובן שבדקתי את הגדרות דואר הזבל והכל מוגדר נכון. הוגדר "לעולם לא לחסום" "שולחים בטוחים" וכו'. עדיין המיילים מגיעים לדואר זבל. אשמח לרעיון חדש, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח את הרקספלורר נפתחות לי פרסומות , איך אני יכול להעיף את זה שלא יפתחו לי פרסומות , בעדיפות בלי התקנה של תוכנה להפסקת הפרסומות , אולי צריך לעשות איזה סריקה כלשהי כדי להעיף את זה , אלא אם כן אין ברירה...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, כבר הרבה זמן אני שואל את עצמי, מה הקשר בין הביטרייט לגודל הקובץ בMP3 . איך מתקשר ביטרייט של 128 KBPS(זה Bit או Byte?) לגודל של בערך מגה לדקה? יש לי גם בעיה בנרו: היא לא מצליחה לעשות Data Verification אחרי הצריבה למרות שהדיסק עובד בסדר גמור, היא כותבת שאין שום קבצים בדיסק. האם משהו יכול לעזור לי? בתודה מראש, הרכיב.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למי שלא מכיר DRIVER DETECTIVE זה תוכנה שסורקת את הדרייברים שנימצאים במחשב ומראה איזה דרייברים לא מעודקנים(ישנים) ואיזה בסדר ונותנת מידע לינקים לעידכון הדרייברים וכו'... אז כמו שאני אמרתי אני מחפש תוכנה דומה, למישהו יש המלצה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא משנה באיזה אתר- אפילו כאן בHWZONE אני עדיין רואה את הפרסמות- רק רשום מעליהם ADBLOCK PLUS אבל זה לא עושה כלום.... יש לי את הגירסה האחרונה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שנאמר בכותרת אני צריך תוכנה שבצורה הקלה והנוחה ביותר תוכל "לגזור" חלק משיר, ותוכנה שתקודד קבצי MP3 ל AAC, עם כמה שפחות ירידה באיכות...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם התמיכה בעיברית (מימין לשמאל) בכל התוכנות הנ"ל. המחשב שלי עם XP English Enabled אבל מתקנת בו תמיכה בעיברית (Lang Pack). בבקשה עזרה העברית נכתבת לי הפוך ויש לי פרוייקט גדול לעשות ללקוח (אני יודע על כל תוכנות העזר להפוך את העברית חזרה אבל תהיה לי בעיה אחר כך לעדכן את האתר). Flash & Derameweaver 8 PhotoShop CS תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה כדי להגביל שימוש אצל ילדים בדרישות האלה: 1. יש בה סיסמת כניסה 2. היא מוחבאת במחשב כך שהילדים לא יוכלו להסיר אותה 3. כיבוי המחשב אוטומטית בשעה מסויימת. מאז הכיבוי ועד שעה שאגדיר, גם אם ידליקו הילדים את המחשב אז היא תכבה אותו בעת עליית וינדוס מישהו מכיר? תודה,
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש תוכנה חינמית להמרת VOB לMPEG2 או רצוי AVI תודה, יהודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני יספר לכם את כל הסיפור ואם יהיו לכם הצעות לפעול בדרכים שונות אז זה יהיה אפילו יותר טוב. יש לי סרט 720P בסיומת MKV הבעיה שהוא שוקל בערך 6.5 ג'יגה ותרגום SRT בנפרד. המטרה שלי היא לפצל את הסרט לשני חלקים כדי שיהיה אפשר לצרוב אותו בלי לפגוע באיכות (כמה שזה מתאפשר) ושיהיה ניתן לראות כל חלק בנפרד עם התרגום. השתמשתי בתוכנה mkvmerge GUI כדי לפצל את הסרט יחד עם התרגום (הקובץ הסופי הוא עם התרגום בתוכו) הבעיה שהנגן BSPlayer מנגן את הסרט עם כתוביות בג'בריש (למרות ששינתי את הגדרות בשפה לעברית) . מה שמוזר זה שאם אני יוסיף דרך הנגן קובץ כתוביות בנפרד בעברית הוא יעבוד כמו שצריך. אני משתמש בנגן הזה ספציפית לאחר שניסתי לא מעט נגנים והוא הריץ לי את הסרטים הכי טוב. אצלי זה קריטי כי …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הבעיה התחילה לפני כשבוע... ברבות מן הפעמים בהם אני עושה EXTRACT עם WINRAR לקבצים הEXTRACT איטי מאוד יחסית לזמן שבו הייתי רגיל שלוקח לדברים לעבוד במחשב שלי... מערכת ההפעלה עצמה עובדת רגיל ונורמאלי בידיוק כמו מקודם.. רק שבעת חילוץ הקבצים החילוץ איטי מאוד יחסית לקודם. יש לציין שבWIN7 הבעיה לא קיימת והחילוץ מהיר כפי שהיה מקודם... אני אובד עצות.. ניסיתי להתקין גירסא חדשה של WINRAR וזה אמנם עזר מעט... אך עדיין לא חזר למצבו המקורי. עריכה : עכשיו שמתי לב גם שבעת חילוץ המעבד עומד על 25-30% מאמץ מה שנראה לי קצת לא הגיוני...(יכול להיות שהוא משתמש רק בליבה אחת מתוך ה4 משום מה?)
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בגרסא היותר ישנה, הוא סתם היה מכבה לי את הסאונד לשניה מדי פעם אחרי חיבור אוזניות בפאנל הקדמי, כאילו שהכנסתי והוצאתי אוזניות. עכשיו עדכנתי ל2.08 והוא בכלל לא מעביר את הסאונד לאוזניות כשאני מחבר אותן. אני צריך להעביר ידנית, ואז הוא עובד 10-20 שניות ופתאום האוזניות נעלמות ממסך הPlayback devices. מה עושים? (הלוח הוא MSI P7N)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם !! כידוע לכם (או שלא) אני חובב סימולטורי טיסה, בכל אופן בפסח אני צריך להגיש למוזיאן ח'א מצגת של טיסה בכל אופן אני צריך תוכנה שאפשר לצלם איתה סרטון בלייב כלומר מה שאני עושה יצולם... כרגע אני משתמש ב FRAPS הבעיה עם פראפס היא ששמים מסך מלא רואים 2FPS מישהו מכיר תוכנה טובה יותר? בתודה מראש, לירן
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעצב לוגו לאפליקציה לאייפון. עכשיו, אני די תקוע על הטקסט. בינתיים זה מה שעשיתי : רעיונות אחרים יתקבלו בברכה [=
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה התחלתי להתעסק עם עריכת וידאו, יצירת סרטונים וכו'. הבעיה היא שכרגע אני משתמש בWINDOWS MOVIE MAKER הפרימיטיבי להחריד. בכל אופן, רציתי לקבל המלצות על תוכנות טובות לעריכת וידאו, חיתוך סרטונים, הוספת אפקטים, כתוביות וכל מה שאני אצטרך כדי ליצור סרטונים. בתודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום,האם מישהו מכיר תוכנה שממירה קבצי IPA (אייפון) לקבצי CAB? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם אפשר לשנות תבנית עיצוב לכל שיקופית חדשה שברצוני ליצור. (ב- word 2003) ניסיתי לבחור תבניות שונות לשיקופיות אך תמיד התבנית האחרונה היא זו שמופיעה בכל השיקופיות. האם יש דרך לשנות תבנית עיצוב לכל שיקופית? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! יש לי ווינדוס 7, ואני משתמש בחשבון מנהל. פתחתי משתמש חדש רגיל ואני רוצה למנוע ממנו גישה לכל התוכנות והכוננים (כולל הכונן השני שהוא לא של המערכת). אני רוצה לאפשר לו גישה אך ורק לתיקיה של הקבצים של אותו משתמש בכונן C וכן למספר תוכנות ספציפי שאני יגדיר (כלומר שהוא לא יראה בכלל באיזה תוכנות אני משתמש, חוץ ממה שאני הגדרתי שכן). יש איזו דרך לעשות את זה? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-