תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
על מנת להשיג מקסימום מהירות הורדה יש צורך להשתמש בתוכנת הורדה מתקדמת, ולא פחות חשוב -להצטייד ב-firewall שמאפשר פתיחת פורטים , כך שמצד אחד אין חשיפה רבה מדי לאיומים חיצוניים ומצד שני מהירות ההורדה של תוכנת שיתוף הקבצים לא נפגעת . על מה אתם ממליצים מניסיון אישי ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מקווה כי הגעתי לפורום הנכון כשאני פותח דף אינטרנט ומנסה לראות מפה מאתר אני רואה איקסים במקום את התמונה איך פותרים את הבעיה תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס''ד שלום לכל המומחים אני מנסה להריץ קומבופיקס אבל ה AVG 8 מפריע לו. סגירת הAVG לא הועילה וקומבופיקס מסרב לעבוד בגללו גם במצב בטוח. ניסיתי להסיר את AVG ולא עזר גם ניקוי AVG ברג'יסטרי לא הוריד הכל כי חלק מהערכים סירבו להימחק. גם במצב בטוח למישהו יש רעיון או קישור לתוכנה פרקטית? המון תודה לעוזרים אמיר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
משום מה המון קבצים מהמחיצה השניה לא נקראים. כל תוכנה נותנת הודעת שגיאה אחרת. מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקבל את השגיאה הבאה: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצ"ב קישור לתרגום (אפשר לעברית ואפשר לשפות אחרות). יותר עיניים פחות באגים... הצטרפו והקדישו כמה דקות לעבור על התרגומים ולהוסיף כמה משלכם !!! התוכנה מומלצת באנגלית והגרסא העברית מחכה לנו!!! דרך XML http://www.foxitsoftware.com/bbs/showthread.php?t=812 דרך ממשק http://www.foxitsoftware.com/translation/transindex.php
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני עוד מעט אחליף את הדיסק הקשיח שלי ל WD 80 8MB. אני מעוניין לפצל את הדיסק ל3 - 20GB 30GB 30GB. שמעתי מהרבה אנשים שהדרך הטובה ביותר לפצל את הכונן היא דרך FDisk. עכשיו איפה אני משיג את התוכנה הזאת ואם מישהו יוכל לפרט כאן איך להשתמש בה אני אודה לו מאוד ועוד דבר, נניח וארצה לפרמט את אחד הכוננים בעתיד האם הוא יפרמט לי את כל הדיסק הקשיח ואצטרך לעבור על תהליך הפיצול מחדש ? תודה מראש, איתי
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כדאי לשים לב כי כל מיני גולשים כאן באתר ואי אפשר לסמוך מאה אחוז למעט אתרים גדולים ומוכרים. אני צודק? כדאי להעיר את תשומת לב המתחילים שבינינו( ואני בראשם).
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין את התוכנה הזו ואני רוצה לדעת העם אני יוכל לקלוט תחנות בארץ ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני גולש באניטרנט והרוב האתרים מתנתקים לי כול הזמן .החלפתי כמה דפדפנים והבעיה ממשיחה אותו דבר ודברים אחרים כמו ביטורנט וכול מני תוכנות לא מתנטקים..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהאתר הנ"ל ג'יידייט אני מקבל ג'יבריש כפי שניתן לראות מה אפשר לעשות ? תודה .. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה יש לי נתב של דילינק כאשר אני נכנס לכתובת הנתב 10.0.0.138 אז שם בתוך ההגדרות אני יכול לראות את השם משתמש שלי, והסיסמא היא בכוכביות האם יש תוכנה כלשהי שמראה את הכוכביות האלו? או שמראה מה הסיסמא של ספק אינטרנט?? (סיסמא של ספק אינטרנט כאשר הספק בלי חייגן, כי עם חייגן יש לי תוכנה כזאת) תודה רבה..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שממש תסרוק את המסמך ואז אני יוכל לפתוח אותו בוורד וממש לערוך אותו כמו מסמך ממש קיים או שאני מדמיין? איתן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד HP עם Windows 7 64bit כבר לפני כמה חודשים המחשב התחיל להיות איטי בקטע מפחיד ונתקע לפעמים גם בניגון מוזיקה וסדרות. הרצתי בדיקת וירוסים עם AVG וAD Aware ולבסוף החלטתי לפרמט את המחשב... לאחר הפירמוט המחשב עבד בצורה סבירה במשך מספר ימים ולאחר מכן חזר להיתקע בניגון מוזיקה וסדרות. שברתי את הראש בניסיון למצוא את הבעיה ולבסוף פירמטתי עוד פעם, ושוב אותו סיפור, הרצתי סריקות של AVG וADWARE במצב בטוח הסריקות מצאו מספר דברים ומחקו אותם, למרות זאת הבעיה לא נפתרת ואף מחמירה, כרגע המצב הוא שמיד לאחר הכניסה לוינדוס והופעת האייקונים המחשב נתקע לגמרי ולא ניתן לעשות דבר. בקיצור אני חוזר למקורות, לHWZONE, בתקווה שתוכלו לעלות על הבעיה או לתת לי הדרכה. מצרף HIJACKTHIS LOG …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משחק פיפא 11 דרך התוכנה gameranger , עכשיו כשאני פותח חדר בתוכנה זה מנתק לי את האינטרנט בכל המחשבים בבית. מה לעשות אז ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ארכין ממוחש בעברית לשמירת טפסים סרוקים כולל תמונות ומסמכים שיתן לינק
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי להפוך סרט מ DVD לVCD כי הDVD (לא במחשב ) יודע לקרוא VCD השתמשתי בתוכנות הבאות : DVD DRCRYPTER DVD2AVI?176 TMPGenc אוקי אז סיימתי את כל השלביים קיבלתי קובץ בגודל 1.5G אותו חילקתי לשלושה דיסקים הקובץ הוא ללא סיומת (TYPE) לכן אני חייב קודם כל לפתוח את הWINDOWS MEDIA PLAYER ורק לאחר מכן לבחור את הקובץ או פשוט לשייך את הקובץ מראש השאלה שלי מדוע אני לא מצליח לראות את הקובץ ב DVD ( לא במחשב ) ברגע שאני מכניס את התקליטור ל DVD (לא במחשב ) הוא מחפש שירי MP3 אנא עיזרו לי
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לקבל כמה תמונות דרך ה icq של כמה כוסיות אבל ה icq שלי לא מוכן לקבל שום קובץ אז איך אני מסדר את זה מהררררר נ.ב יש לי xp
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. בעת הפעלת תוכנה קופצת הודעת שגיאה: ניסיתי להוריד קובץ fpspr30.ocx מהאינטרנט ולמקם אותו באותה תיקיה ממנה אני מפעיל את התוכנה. בנוסף, פיזרתי העתקים ב c:\windows\system32 c:\windows\sysWOW64 הפעלתי את שורת הפקודה כאדמין וניסיתי לרשום את הקובץ הנ"ל. יצויין שניסיתי לעשות זאת מתוך שורת הפקודה משתי המיקומים הנ"ל. השתמשתי בפקודות: regsvr32 fpspr30.ocx regsvr32 /u fpspr30.ocx regsvr32 /i fpspr30.ocx אחרי כל פקודה קיבלתי שגיאה: תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי קובץ PDF סורר, ובו יש 6 שקופיות POWERPOINT בכל עמוד. הבעיה בשקופיות היא שהן ברקע שחור והטקסט שבהן בצבע לבן (רקע העמוד כולו הוא לבן). מיותר לציין שלהדפיס עמוד כזה יחסל לי את מחסניות הדיו. אשמח אם תעזרו בנושא. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה היו לי בעיות בהפעלת מצלמת הרשת עם הגירסה הקודמת, לכן ניסיתי להתקין את הגירסה האחרונה. לאחר שהסרתי את הגירסה הקודמת, הורדתי את הגירסה החדשה מ Windows live והתחלתי בהתקנה. ההתקנה נכשלה והוצגה לי הודעת השגיאה הבאה: ניסיתי את כל הפתרונות המוצעים בעמוד "קבל עזרה" אך ללא הועיל (הפתרונות שם הם בעיקר לבדוק אם יש מקום פנוי ואם אין Firewall פעיל שמפריע). ניסיתי לחזור לגירסה הקודמת, אך גם בגירסה זו ההתקנה נכשלת. כמו כן, ע"מ לשלול בעיה בקישוריות הרצתי מכונה וירטואלית של Win 7 וניסיתי להתקין שם - ההתקנה עברה בהצלחה. תודה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה הורדתי את גירסת הטרילר של התוכנה כדי לנסות לראות אם התוכנה מנגנת את התרגום בתלת מימד בגירסת הOVER UNDER כי לא מצאתי עד היום תוכנה מתאימה. לשמחתי היא עושה את העבודה רק שהיא מציגה את האותיות העבריות בג'יבריש או משהו כזה. כך שאני צריך לשנות את סגנון האותיות או משהו כזה לעברית, אך לא מצאתי איפה בתוכנה זה אפשרי.. אשמח אם מישהו יודע איפה זה וישתף איתי. או אשמח אם למישהו יש תוכנה אחרת שיודעת לנגן כתוביות בתלת מימד (OVER UNDER) של עברית בצורה תקינה כן אני מכיר את האפשרות ב FFDSHOW אך למיטב ידעתי היא עובדת רק בתלת מימד SIDE BY SIDE. ואני מכיר את הנגן GOMPLAYER שעושה עבודה מצויינת* בזה אך את השפה העברית (אולי גם אחרות) הוא מציג הפוך, שלחתי מכתב לנציג שלהם שאמר שהם מכירים את…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני משתמש בוינדוס ויסטה (64 ביט, אם זה משנה), שבאופן כללי פועל בלי בעיות מיוחדות. לאחרונה שמתי לב שאחרי שימוש ארוך רצוף במחשב (אך לא באף תוכנה ספציפית), נהייה מצב שבו גם כאשר כל תוכנות המשתמש סגורות (רשימת הapplications במנהל המשימות ריקה), צריכת הזכרון מטפסת באופן רציף ועקבי וללא סיבה נראית לעין: העליה הזו מתחילה מפחות מ1GB וממשיכה עד 3GB+, עד למצב שבו כל מה שאני מנסה להפעיל מאט את המחשב עד כדי זחילה... ולמרות זאת, רשימת הprocesses לא מראה צריכת זכרון חריגה ע"י אף יישום, גם כשאני בוחר להציג יישומים מכל המשתמשים (כלומר, לרבות יישומי מערכת). נכון לעכשיו, הדרך היחידה להפסיק את התהליך זה לעשות logout ואז להכנס מחדש... ממה זה נובע ומה עושים עם זה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-