עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הורדתי אותו, ואני לא רואה שום דבר מיוחד שלא ראיתי ב IE. (כרגע יש לי Maxthon שהוא הרבה יותר משוכלל מהשועל) עוד משהו, אתם יכולים להגיד לי מאיפה אפשר להוריד תוספים לשועל, ואיזה להוריד, כי שמעתי שיש כזה דבר...

• 11 תגובות
    • 985 צפיות
  2. תהיתי אם מישהו מפה יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה המוזרה. אז ככה, יש אתר (www.hydepark.co.il) שעבד לי תקופה ארוכה ויום אחד פשוט הפסיק לתפקד. לא משנה אם אני מדפיס כתובת מדויקת בתוך האתר באקספלורר או לא יודע מה האתר לא עובד. אבל כאשר אני שם לינק באיי סי קיו לוחץ פעמיים על הלינק ונותן לזה לעלות ככה, זה עובד, אבל עדיין התמונות לא עולות (אלה אם הלינק זה לאחת התמונות שנמצאות בסרבר של האתר) מוזר או לא ? מישהו אולי יודע מה אני יכול לעשות כדי שהאתר יעבוד לי כרגיל ? בבקשה.

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  3. Started by ScreameR,

שאני צורב איזה קובץ BIN\CUE מסויים הנירו האפס רושם לי Power Calibretion Error ודופק תדיסק@!!@#![

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  4. Started by jj516,

אני שמעתי הרבה על דבר שניקרא MIRC אני לא בטוח מה זה אבל אני משאר שזה מין פורטל להורדות ב ADSL או HIGH SPPED CONNECTION מסוגו? מישהוא יכול בבקשה להסביר לי מה זה בדיוק?

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  5. Started by SEFi,

Norton Utilities 2003 תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  6. Started by Sub-sw32,

כרגע יש לי את שניהם!אבל במדיה פלייר שומעים פי 40 יותר טוב את הבאס,וב winamp הבאס לא מייודע מה או שהוא חזק מדיי או חלש מדיי. למרות שבאינמף יש הרבה אפשריות וחלקם שטויות. בקיצר אני צריך המלצה מ יותר טוב ומה עם יותר אפשריות.! *--תודה לכל העונה--*

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  7. Started by erwrxstier,

הכוונה ליצור IMAGE לסרט DVD מקורי 1ל-1 כמו שהוא אני יודע שאפשר לעשות ISO עם NERO וגם עם ALCOHOL אפשר ליצור CLONE מה הכי מומלץ? האם יש תוכנות יותר טובות ? והכי חשוב, האם לסרטי DVD מקורים יש הגנה כלשהי שמזיינת את התהליך ? אם כן , מה לעשות ? פשוט לעשות RIP לכל הקבצי VOB ואז ליצור את הIMAGE ישירות מהHD ? אם למישהו יש טיפים או מדריכים זה יעזור מאוד תודה , יואב

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  8. יש לי בעיה ב utorrent כמעט כל הורדה שיש לי הוא תמיד יוריד ויוריד אבל בסוף זה נתקע על אותו אחוז בהורדה כי הוא לא מוריד את הקובץ אני לא יודע מה הבעיה פה תראו דוגמה אני מוריד פה קובץ מסויים שהמשקל שלו זה 41 ג'יגה והתוכנה הזאת הורידה לי 71 גי'גה ואני רק על 31 אחוז הורדה !!! זה ממש מתסכל מישהו מכיר את התופעה ויודע ממה זה נהיה ? תודה מראש,עידן. [attachment deleted by admin]

9. השאלה בכותרת. המחשב שלי נכבה כי הסוללה דפוקה (נייד), ודף אינטרנט שהיה פתוח להדפסה פשוט נעלם ועכשיו אני לא יכול לשחזר. יש אפשרות או שהלך? |:

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  10. Started by kuBBia,

שלום אני רוצה ללמוד עיצוב תעשייתי ואני מתכוון להירשם למכינה על מנת לשפר את סיכויי הקבלה שלי, ההתלבטות שלי היא בעיקר בין סטודיו 6B לבין המכינה הבין תחומית עד כמה שהתרשמתי כל המכינות מציעות תוכניות דומות מאוד אשמח לשמוע מה דעתכם ואם יש לכם המלצות גם על מכינות אחרות תודה

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  11. Started by xori,

שלום, אני מצליח לגלוש רק דרך אקספלורר, ניסיתי בפיירפוקס וכל דף זה כותב לא מתחבר.איפסתי הגדרות וזה לא עזר. כרום אני לא מצליח להוריד דרך האקספלורר, וכמו כן גם פלאש. מחשב נייד עם ווינדוס 7... תודה.

12. שלום אתמול לאחר שהפעלתי תוכנת אנטי וירוס במחשב,הרבה דברים נמחקו לי,ויש דברים שהפסיקו לפעול. ניסיתי לעשות שחזור מערכת,אבל השחזור תמיד מודיע לי,שזה בלתי הפיך להחזיר את מה שהיה לפני הפעלת האנטי וירוס. השאלה היא האם יש תוכנת שחזור מערכת יותר טובה ממייקרוספט שיכולה לשחזר את המערכת למצבה הקודם? אני מדבר גם על תוכנה בתשלום.זה מאוד חשוב. בתודה שי

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  13. Started by shaithebest,

שלום רב יש לי וידאו שצילמתי את התינוקת שלי צוחקת וידאו נדיר ואני רוצה להוציא ממנו רק שיהיה סאונד ואת הסאונד הזה להפוך לרינגטון לאייפון. מישהו מכיר תוכנה שתעשה לי את השירות הזה?

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  14. כמעט כל יום ה- acrobat reader רוצה לבצע עידכונים , לא שמתם לב ?

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  15. Started by sapartil,

הדרייבר שמגיע עם המצלמה מחייב אותי לסמן וי במשבצת כדי שאאשר למייקרוסופט לאסוף מידע על הגלישה (הסטטיסקות שהם צריכים אנאערף) קיים דרייבר שמפעיל את המצלמה ולא דורש שום הצהרה ? המצלמה microsoft הדגם VX 2000

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  16. Started by Burkey,

שלום, קיבלתי מחשב נייד קטן של חבר (נטבוק) של אסוס, עם מעבד אטום חלש, גיגה זיכרון, כרטיס מסך לא משהו וחלונות XP. המחשב עובד קצת לאט, ורציתי לבצע תחזוקה וניקוי. קראתי באיזשהו מקום שלא מומלץ להשתמש בתוכנות שעושות ניקוי לרג'יסטרי ואופטימיזציות, כי זה יכול להרוס. עד היום השתמשתי בכאלה ולא קרה כלום. רציתי לבקש את עצתכם, באילו כלים (חינימיים אם אפשר) הייתם משתמשים, מה הפעולות שהייתם נוקטים כדי להמהיר את המחשב ? אני חשבתי על תוכנה כמו Advanced System Care, שעושה הכל, אבל אין לי בעיה לעשות את זה "בחלקים" עם Ccleaner, ותוכנה לדיפרג, וכל מה שצריך. מה דעתכם ? תודה !

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  17. Started by eran998,

היי, Dropbox הוא שירות אחסון שמאפשר לכם ליצור תיקיה שמסתנכרנת אוטומטית עם כל הוספה\שינוי\גריעה של קובץ ממנה. בכל מחשב שבו תתקינו את השירות התיקיה תופיע עם כל הקבצים שלכם בה. אני משתמש בשירות בעיקר לעבודות באוניברסיטה,השירות מאפשר לשמור גם היסטוריה של כל קובץ,בנוסף לגיבוי. השירות מגיע עם 2GB בסיסים שניתן להרחיבם אח"כ. אם תרצו להרשם, אודה לכם אם תרשמו דרך הקישור ותקבלו 500MB נוספים(וגם אני.. ) **** נערך - קישורים עם refid לא מקובלים פה. בהצלחה!

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  18. Started by eladbu,

שלום לכולם רציתי לדעת אם תוכלו לתת לי טיפים לחיפוש נכון אני סורק המון קבצים ברשת הארגונית דרך שרץ ייעודי וכל חיפוש מניב אפלי תוצאות חלקן לא רלוונטיות. איך אני מצמצם את החיפוש והאם יש טיפים? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  19. Started by Kukishin,

1. כשאני מגדיר גובה עמודה, עדיין הסמן נמצא בתחתית התא ולא נותן לי לכתוב מלמעלה עד למטה בתוך התא. מה עושים? 2. איך אני יוצר קוים שתוחמים את התאים, כדאי שכשאדפיס את זה זה יראה כמו רשת?

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  20. Started by rikus,

הי, אני מחפש תוכנה חינמית, שמאפשרת לי לכתוב את השאלות שאני רוצה ולתת תשובות אמריקאיות, עם כמה שיותר תשובות, ובסוף יתקבל מסד נתונים שמשקלל את כל התוצאות של הסקר בצורת גרפים. איך קוראים לדבר כזה באנגלית? QUIZ POLL?

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  21. Started by snurf,

שלום לכולם, עייפתי מהנסיונות שלי בתור ילד קטן להערים על כל הפיירולים והאנטיורויס למינהם ולהתקינן ללא תשלום, וזה גם מגוחך - אתה מערים על הת כונה שאמורה להגן עליך ? באמ תאשפר לסמוך עליה אם אתה מערים עליה? אולי הכלים שבעזרתם אתה מרמה דווקא משתילים אצלך וירוסים למינהם ? בכל מקרה אשמח לשמוע כל חבילת אבטחה כוללת חינמית המורכבת מהכלים הבסיסים לפחות של אנטי וירוס ופיירוואל. אם לא ביחד אז גם המלצה על כל תוכנה לחוד תועיל. תודה מקרב לב! עד שיהיה לי כסף אני מוכרח לשמור על המידע שלי.

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  22. Started by michl,

יש לי בעיה עם כל בבילון שאני מתקין מישהו יכול להביא לי בבילון פרוץ וטוב? (הוא רושם לי פג תוקף)

23. Started by שגיב,

שלום אני מחפש תוכנה שתאפשר שליטה מרחוק ללא אישור כל פעם או אימות פשוט לבחור תמחשב ולהיכנס תודה

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  24. Started by Swed,

אני לא יודע אם זה קשור לכאן כל כך או למקום אחר אבל מאמין שקשור לכאן... אני בא להכנס לדפדפן הוא פשוט טוען את הדף איזה דקה ואז רושם לא זמין זה מה שהוא רושם אבל הכל טוב בדוק למה זה קורה אבל באקספלורר אני מצליח לגלוש ! ???

• 8 תגובות
    • 984 צפיות
  25. שלום קיבלתי את המחשב החדש שלי ורציתי לדעת איזה תוכנות טובות יש לקריאה של טמפרטורות לכול רכיבי המחשב? אשמח לעזרתכם,תודה.

• 8 תגובות
    • 984 צפיות

דיונים חדשים בפורומים