תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
להישאר עם O&O או שיש משהו עדיף? כמה זה בכלל חשוב למחשב?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שלפעמים מכניסים דיסק והWINAMP מתחבר לאיזשהו מאגר באינטרנט וממלא את השמות ואת האלבום לבד (במקום TRACK01 השם של השיר והאלבום, שנה....) מישהו מכיר תוכנה שעושה את זה לכל הקבצים?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי את התוכנה abc ואני לא רוצה לזייף!!! איך אני צריך להגדיר ? ושאני יעלה בלי הגבלה- ושוב בלי זיוף!!! תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בבית רשת של 3 מחשבים. אני מחפש תוכנה שבעזרת אני אוכל לשלוח הודעות בין המחשבים. אם אני שולח הודעה לאחד המחשבים, יהיה לו איזה סימן כלשהו שמראה שיש לו הודעה. אני מחפש תוכנה פשוטה ולא גדולה כמו ה OUTLOOK וחבריו. עד עכשיו אני פשוט משאיר הודעה על שולחן העבודה. קבעתי שכל אחד משולנות העבודה בכל אחד מהמחשבים הוא משותף וניתן לשנות בו קבצים. זה לא נוח במיוחד. כמו כן, אחיינים שלי לפעמים יושבים על אחד המחשבים, אז אני רוצה להיות בטוח שלא יקרו כל מיני פדיחות לא צפוייות ולא מכוונות. תודה רבה ושבת שלום, מושיקו
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, כבר הרבה זמן אני שואל את עצמי, מה הקשר בין הביטרייט לגודל הקובץ בMP3 . איך מתקשר ביטרייט של 128 KBPS(זה Bit או Byte?) לגודל של בערך מגה לדקה? יש לי גם בעיה בנרו: היא לא מצליחה לעשות Data Verification אחרי הצריבה למרות שהדיסק עובד בסדר גמור, היא כותבת שאין שום קבצים בדיסק. האם משהו יכול לעזור לי? בתודה מראש, הרכיב.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שאני מפרסם את הבקשה בפורם המתאים אפרט קצת יותר על הבקשה שלי אני מחפש תוכנה ידידותית אשר בעזרת אני אוכל ליצור קובץ סרט, GIF פלאש לא משנה לי איזה סוג בעזרת קובצי סרטים אחרים ותמונות כמו ה MOVIE MAKER של מיקרוסופט רק עם יותר אפשרויות של אפקטים למשל להרכיב תמונה גדולה מכמה קטנות ומעבר רציף בין הסרטים לתמונות ולא מעבר חד אני צריך לבנות מצגת נחמדה ליום הולדת של ידידה ולעלות אותה ל YOUTUBE או ל FACEBOOK תודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לכאן כל כך או למקום אחר אבל מאמין שקשור לכאן... אני בא להכנס לדפדפן הוא פשוט טוען את הדף איזה דקה ואז רושם לא זמין זה מה שהוא רושם אבל הכל טוב בדוק למה זה קורה אבל באקספלורר אני מצליח לגלוש ! ???
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם האקספלורר נראה לי או שזו בעיה אחרת כשאני רושם אתר לא משנה איזה הוא מנתב אותי למשהו אחר למשל לאתר www.a.co.il הוא נכנס לי לזהhttp://searchpage.cc/www.a.co.il מצפה לתגובות בתודה ברבר
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה חברי המטומטמם שלח לי קובץ כזה ופתחתי אותו ויש לי בעיות במחשב המחשב נתקע ונגיד שאני נכנס למשחקים וממזער אותם אז הסימן של העכבר נהיה שקוף ושאני עושה ריסט זה מסתדר.מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כשאני מוריד סרטים או סדרות באימיול יש קבצים שהוא לא מצליח לפתוח ואומר שחסר קודק הורדתי את כל חבילות הקודקים שאני מכיר ואני מקבל בקבצים מסויימים את ההודעת שגיאה הזו cood10D1 מישהו נתקל בזה? יש פתרון? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
אודה לכל מי שיוכל לומר לי היכן יש (אם יש), אמולטור של C-SHELL (אחד הממשקים של UNIX) הכוונה היא כמובן לאמולטור שירוץ על WINDOWS. לא משהו מתוחכם, רק לצורך הכרת הממשק והפקודות השונות. בתודה מראש, דורון
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני משתמש בדפדפן פיירפוקס גרסא 2.0.0.14 עם הפלאגינים שהגיעו איתו ללא שום תוספת מצידי. ישנם אתרים שאני רואה את התוכן חתוך וללא אפשרות לנוע בעזרת החיצים (בעייה שאינה מופיעה באקפלורר) שימו לב לצד החתוך בשמאל לתמונה אשמח לפתרון מהיר ויעיל. בברכה טל דוד
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש בצורב SCASI של YAMAHA 16*10*40 עכשיו יש לי בעיה ב תוכנה צריבה שלי Easy CD Creator 5 Platinum נכון שב SCASI אפשר גם לצרוב וגם לעבוד אבל אני יכול לעשות את זה רק כשאני משתמש בתוכנות צריבה אחרות כמו ClonCD... אחרת יש לי בעיות והצריבה פגומה. יכול להיות שזה התוכנה? עם אני יעבור ל NERO לא יהיה את הבעיה הזאת? נ.ב. זה לא תמיד קורה רק בחלק מהמקרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה לניקוי או תיקון ה-registry ב-win xp . משהו כמו ה- scanregw של win 98 .
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! יש לי ווינדוס 7, ואני משתמש בחשבון מנהל. פתחתי משתמש חדש רגיל ואני רוצה למנוע ממנו גישה לכל התוכנות והכוננים (כולל הכונן השני שהוא לא של המערכת). אני רוצה לאפשר לו גישה אך ורק לתיקיה של הקבצים של אותו משתמש בכונן C וכן למספר תוכנות ספציפי שאני יגדיר (כלומר שהוא לא יראה בכלל באיזה תוכנות אני משתמש, חוץ ממה שאני הגדרתי שכן). יש איזו דרך לעשות את זה? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא הייתי בטוח אם זה הפורום הנכון.. כל פעם שאני מפעיל אפליקציית FLASH בדפדפן (סרט ב-YOUTUBE, משחק כלשהו) יש לי לאגים כל כמה שניות. זה מתחיל להיות בלתי נסבל. התקנתי את זה מחדש, אבל זה לא עוזר. הלפ!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי חברים ושבוע מעולה! יש לי דפדפן אקספלורר 7 ויש אתרים לדוגמה ynet www.ynet.co.il שכשאני פותח אותם אז כל הדף לבן ולמטה רשום Done. בנוסף לזה אתרים אחרים עולים נורא לאט! אבל בדפדפן של מוזילה אין בעיה! הכל נורמלי כמו פעם (ופעם לא היתה לי את הבעיה בדפדפן). ניסיתי להסיר את הדפדפן ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר! כנראה חסר לי איזה תוסף או משהו. מה יכול להיות ואיך אני מסדר את זה? תודה רבה חברים!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Internet Explorer 8 RC1 הודלפה. לפני שבועות, וניתנת להורדה (לא מאתר מיקרוסופט) . רושם ראשוני הוא שיש שיפור עצום מIE7 ושיפור יציבות וביצועים מורגש מIE8B2 בהחלט שווה לנסות. לדעתי מיקרוסופט הולכת להפתיע לטובה בסיבוב הזה, עם מערכת הפעלה, דפדפן ושירותי אינטרנט מוצלחים. בהחלט מהווה (סוף סוף) יתרון ראוי לFirefox 3.1, לומרות שהתמיכה בסטנדרטים עדיין נמוכה יחסית למתחרים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אתמול קנינו מחשב חדש....התקנתי עליו XP. עכשיו, כשלוחצים Start--->Turn off the computer או כשלוחצים Start ---> Restart המחשב סוגר את כל יישומים עד שהוא מגיע לחלון הכחול שכותב בו "Windows is shutting down" ושם הוא נתקע.... מישהו יודע מה הבעיה ומה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוכנה הזאתי די הרבה זמן ומאוד מרוצה לא מזמן השתמשתי במדריך כדי לשנות את ההגדרות לביצועים יותר טובים כמו שזה נראה המהירות הורדה ירדה בצורה משמעותית. מ500 ל200 מקסימום במקרה הטוב. אני מתשמש בגרסא 1.6 standalone ולא בהתקנה. מחקתי את הקובץ בתקווה שהגדרות יחזרו לברירת מחדל שאני אוריד מחדש, אבל הם אותו דבר. (והטורנטים ממשיכים להוריד מאיפה שהפסיקו למזלי.) 1. איך אני יכול להחזיר להגדרות ברירת מחדל, או איך שאני אמחוק את הקובץ שאני אוריד מחדש אותו זה יעשה מין ריסט להגדרות ויחזרו להיות ברירת מחדל? 2. יש לך הצעות שיפורים להגדרות? 3. כמו שמכירים, התוכנה לא תופסת בגגלל כמעט זכרון בRAM ושוקלת קילוביטים, מה הבדל בין הSTANDALONE ולבין גרסאת ההתקנה? יש הבדל תפיסת מקום בזכרו…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי את הגרסא החדשה 3.6. רציתי לדעת האם קיים התוסף הישן שלוחצים CTRL+M וזה ממזער אותו למטה באיקונים? אם כן אשמח ללינק. ואיך משתמשים בחוסם פרסומות ופופאפים "Adblock Plus" התקנתי אותו. אבל יש לי פרסומות וכל הזמן קופצים לי Popupים, איך מגדירים אותו? התקנתי גם את התוסף, Download statusbar ואחרי סיום הורדה של כל קובץ שהוריד, הוא פותח אותו. ובתחילת ההורדה הוא מקפיץ חלון בנפרד עם הסטאטוס הורדה. איך מבטלים את שניהם? שלא יפתח בסיום ושישר ימזער למטה בדפדפן את ההורדה? ואם יש המלצות לתוספות מעניינות אשמח לשמוע. אגב האשכול הזה לאחר שיומיים לא הגיבו בדיון הנעוץ. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש המון זמן ולא מוצא תדרייבר לכרטיס טלויזיה pinnacle pctv
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי שנתגלה כשל אבטחה חמור ב-Winamp האם זאת אומרת שצריך להפסיק להשתמש בתוכנה הזאת? ואם כן יש לכם המלצות לנגן מדיה טוב כמו Winamp?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-