תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
התקנתי נורטון 2003 ל30 יום והוא מראה לי את השגיאה הבאה ונורטון לא פועל. השגיאה היא: http://img.tapuz.co.il/forums/8271416.bmp
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ה-EMULE התחיל לעשות לי בעיות, הוא לא עולה. ה-EXE רץ בזיכרון ורק טוחן את המעבד. יכול להיות שאילו הם process-ים ספציפים שצריכים לעבוד והם לא? עד עכשיו הכל עבד ואז הוא נדפק. זה קורה לי בשתי גירסאות.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי סמסונג אולטרה בוק סדרה 5. לא התקנתי שום קודק במחשב, רק windows media player home cinema. בניגון סרטים (ואפילו 480p) יש לפעמים Lag, יכול להיות בתדירות של פעם בשעה, שנמשך 5 שניות בערך, ומלווה ברעש מוזר מהרמקולים. כמו רעש מפוקסל כזה, אין דרך אחרת שאני יכול לתאר את זה. ה-Lag בליווי הרעש נצפה גם פעם אחת בניגון מה-youtube. אשמח לדעת מה יכולה להיות הבעיה. תודה רבה מראש ערן מפרט המחשב: http://ksp.co.il/?uin=17299
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מנסה להפעיל את מנהל המשימות בווינדוס xp רשום לי שמנהל המערכת לא אפשר זאת .. יש לציין שאני התקנתי את הווינדוס ולא עשיתי שום דבר שדומה לזה...בנוסף המשתמש שאני משתמש בו הוא האדמיניסטרטור
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה שמתי שאני צורב סרט שערכתי אם תרגום ל vcd אז הקול לא זז אם התמונה ביחד זה מאחר קצת אני צרבתי את הג'וב האיטלקי וזה מה שיצא ואני עשתי עוד כמה סרטים חדשים וזה אותו דבר למה זה ואיך אני יכול לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, כבר הרבה זמן אני שואל את עצמי, מה הקשר בין הביטרייט לגודל הקובץ בMP3 . איך מתקשר ביטרייט של 128 KBPS(זה Bit או Byte?) לגודל של בערך מגה לדקה? יש לי גם בעיה בנרו: היא לא מצליחה לעשות Data Verification אחרי הצריבה למרות שהדיסק עובד בסדר גמור, היא כותבת שאין שום קבצים בדיסק. האם משהו יכול לעזור לי? בתודה מראש, הרכיב.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באיזה אופיס אני יכול לשמור קבצים כPDF? ב2003 בוודאות אין אפשרות, אולי צריך להוסיף איזה קובץ? יש ב2007? ב2010? אולי אתם מכירים דרך אחרת? אשמח לעזרה...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הפרמטר היחיד שאני מכיר זה ה-KBPS שככל שהוא יותר גבוה כך האיכות יותר טובה. אני בטוח שיש עוד פרמטרים, שרוב האנשים כמוני לא מכירים. אם מישהו מתמצא ויכול לפרט על מה שהוא מכיר אני אשמח.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לסנכרן או לעביר את הפרופיל שיש לי בWIN 7 בFirefox עם מערכת הפעלה ubuntu 10.04 יש דרך כול שהיא? אני משתמש בגרסה האחרונה של Firefox תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מותקנת אצלי תיבה של נטוויז'ן בשני מחשבים שונים, רציתי לדעת איך אני יכול להוריד את המייל למחשב אחד ולאחר שקראתי אותו ולא מחקתי אני ניגש למחשב השני ורוצה ליראות את אותו מייל האם יש אפשרות כזו לאחר שהמייל נקרא במחשב הראשון. :s05:
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי שנמוך מווינדוס ויסטה ל XP ואני לא מוצא דרייברים .. זה השם של המחשב HP Pavilion a6420.is Asus IPIBL-LB Benicia-GL8E - לוח אם ועוד קצת פרטים עליו שאני לא מבין בהם כלום http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01324212&lc=en&dlc=en&cc=us&product=3728844〈=en אם זה לא המקום המתאים לבקש אז תעבירו לאן שצריך ..
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הdisk defragmenter של וינדוס לא עובד לי, רוב הסיכויים שזה בגלל שיש לי כונן אחד ששמתי עליו לינוקס. תמליצו לי על תוכנה שעושה את מה שעושה הdefragmenter....
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פלז פלז עזרה איך אני יכול לצפות בקובץ או לשנות לו פורמט
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הוא כותב לי בסוגריים need web browser restart מה זה ואיך עושים את זה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אפשר לעשות שהתוכנות יותקנו אוטומטית ללא התערבותי? אני יודע שיש ווינדוס שמתקין את עצמו ככה אבל איך עושים את זה לתוכנות אחרות כמו נגיד אופיס, MSN, ווינאמפ או כל תוכנה אחרת
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש נגן סרטים שמאפשר הפעלת vsync? עוד דבר. איך אני גורם בVLC שה-aspect ratio תמיד יישאר על הגדרה מסוימת?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מכיר את 360desktop אבל היא לא תומכת ב64 ביט (יש לי ויסטה 64 ביט) יש תוכנה כזאת שתתאים למערכת ההפעלה שלי? תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני מנסה לבצע RIP של DVD (בלי הפרה של זכויות יוצרים, אל תדאגו) אך אני נתקל בבעיה מאוד מוזרה: בכל התוכנות שניסיתי, שאת שמן אפרט בהמשך, אני נתקל בERROR באחוז האחרון של ההעתקה. כל הפרקים מועברים כמו שצריך והכל בסדר. רק הפרק האחרון יוצר ERRORים והRIP נתקע. יש לציין כי בעת צפייה בסרט אין כל בעיה (בין אם זה בDVD בטלווזיה ובין אם זה בDVD במחשב) לצפות בפרק האחרון, זה שתוקע את הRIP. ניסיתי במס' תוכנות: DVD DECRYPTER DVD SHRINK MAGIC DVD RIPPER. זה ממש מעצבן כי אני רוצה להעתיק את הכל למחשב אבל הוא לא נותן לי את הפרק האחרון. גם כשאני מנסה לבצע גיבוי רגיל מDVD אחד לשני, הכל נתקע בפרק האחרון, אבל כשאני בוחר שלא להעתיק את הפרק האחרון, הכל בסדר. למישהו יש מושג מה קורה פה? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ולא... לא מדובר על דחיסה של RAR או ZIP אלא אם יש תוכנה חזקה יותר. לא משנה זמן הדחיסה, אלא עוצמת הדחיסה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מוריד מי אה פלאש גאט משחק או משהו זה ישר מנתק לי את ההורדה כיאלו זה לא מתחיל להוריד אזאם מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה אנא ישמח מאוד אבל אם מישהו יכול לומר לי שמות של תוכנות הורדה טובים יותר אני ישמח עוד יותר!!! ;D
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש כאן רשימה אבל אני לא יודע מה עובד טוב עם עברית. https://www.makeuseof.com/tag/time-management-gets-easier-8-google-calendar-alternatives/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פשוט יש המון סרברים , ואני לא יודע למה להתחבר , אני מתחבר לישראליים , קיצר אם מישהו יארגן לי איזה מדריך או משו אני ממש יודה לו , או שמישהו משתמש בתוכנה ויכול לעזור לי .. תודה ..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמעט כל יום ה- acrobat reader רוצה לבצע עידכונים , לא שמתם לב ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 512 RAM אבל כאשר אני מנסה להעתיק קבצים גדולים מ- photoshop המחשב שןלח לי הודעה שיש מחסור ב-RAM והוא לא יכול לבצע זאת. אחרי איתחול של המחשב הבעיה מסתדרת למשך פרק זמן קצר ואז שוב חוזרת. גירסת הפוטושופ היא CS העברית. איך אני מתגבר על זה ללא איתחול של המחשב כל פעם?????
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-