עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כמו שכבר נאמר בכותרת אני מחפש תוכנה שאיתה אני יכול להעביר בין התצוגה של הטלויזיה לבין התצוגה של המחשב. עכשיו אני יודע שיש אפשרות כזו בדרייבר של כל כרטיס מסך, אבל אני מחפש תוכנה יעודיית שעושה את זה. מישהו מכיר משהו כזה?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  2. כאשר אני רוצה לעשות לו Up Date הוא מביא איזה הודעה... הנה היא- [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  3. אני מחפש תוכנה בכדי לארגן את המשחקים שלי עם אייקונים מיוחדים (לא ה-DEFAULT). יש לי WIN 7 ULTIMATE ואני כבר משתמש ב-ROCKETDOCK, ו-STARDOCK סתם כבד. לא משנה לי אם זה יהיה בכמו TASKBAR, סיידבר או סתם משהו סטייל FENCES (אבל מעוצב ונורמאלי פנסס זה סתם קווים), העיקר שיאפשר לי לקבוע אייקונים לקיצורי הדרך ולהזיז אותם. הבעיה היא שב-ROCKETDOCK אני כבר משתמש ואי אפשר למקם שניים, וב-TASKBAR אני לא יכול לשנות אייקונים. ראיתי לפני מלא זמן מישהו שבמחשב שלו כשלחצת על כפתור שהיה מעל ל-TASKBAR והיה לו אייקון של gamepad כזה, לחצת עליו ומשני הצדדים של הכפתור יצא DOCK כזה ארוך על כל המסך שהכיל כל מיני משחקים והאייקונים היו אייקונים של BOX-ART. לחיצה נוספת סגרה את ה-DOCK חזרה אל תוך הכפתור הבו…

4. שלום, אז הבעיה היא ככה... נגמר לי הרשיון בקספרסקי ועברתי לAVIRA. מאז אחרי ההתקנה זה כאילו חסם לי את הWINRAR במחשב... אני לא יכול לפתוח קבצים עם וינראר ואני לא יכול בכלל להפעיל את התוכנה. מחקתי את AVIRA והבעיה עדיין ממשיכה. ניסיתי להפעיל את ההתקנה של WINRAR מחדש אבל זה גם לא מצליח.. מה לעשות ולמה זה קרה? תודה.

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by yoav9,

אני וחברי יצרנו סרט (המון המון המון השקעה, 7 שעות צילום ו9 שעות עריכה...) יצא בסוף 13 דקות בעיקרו זהו סרט מחווה למטריקס שעשינו לכבוד מסיבת הסיום במועדון הקראטה שלנו : כן... בקיצור יש רק בעיה אחת, החרא הזה שוקל 114 מגה... שזה סבבה על דיסק אבל אין לי שום דרך להעלות כזה קובץ גדול לאינטרנט על כן אני שואל, האם כדי לי לקמפל את הקובץ ולקודד אותו לצורה אחרת, במידה וכן, איך אני עושה זאת ובאיזה כלים? בתודה מראש יואב נ.ב. שם הסרט: KARATERIX RELOADED

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  6. Started by Modan2,

יש לי בעיה עם הקובץ FLASH.ocx כל פעם שאני נכנס לאתר שיש בו פלאש , האקספלורר קורס ובפרטים הוא כותב את הקובץ הזה עשיתי מחיקה מלאה של פלאש והתקנתי אותו מחדש עדיין לא עובד. מתי שאין לי פלאש האקספלורר עובד מצוין נ.ב : זה גם קורה לפעמים בICQ , שגם שם יש פלאש עזרה!! ???

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  7. Started by BrAvE_HeArT,

טוב חברים יש לי בעיה..... יש לי איזה כמה סרטים במחשב וכול פעם שאני לוחץ על אחד מהם עם העכבר, או מנסה לעשות פעולה כולשהי עם הסרט הוא מציג לי את ההודעה בתמונה מה עושים :s05: דרך אגב יש את זה גם לחבר שלי וניסינו לסרוק עם אנטיוירוס וזה לא פעל.... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  8. צריך עזרה איפה משיגים את תוכנת סטודיו מקס ??? תודה.

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  9. 1,איזה נתונים אני צריך להכניס לתוכנה , ומאיפה אני יכול לדעת את הנתונים? 2,מה המטרה בעצם של התוכנה?(אני יודע שלחשב נגדים , אבל זה לא אומר לי כלום... )

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by Nikiller,

היי! יש לי בעיה מפגרת.. בבית אני מתחבר יש לי 90 אנשים ברשימה... אני מתחבר בכל מקום אחר(מחשב אחר,אונליין מסנג'ר וכו') יש לי רק 8 אנשי קשר..WTF???? מה זה השיט הזה?. בתודה מראש.. NIKILLER

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  11. Started by boogie,

אז ככה קיבלתי אתמול מחשב נייד במתנה והיה מותקן עליו ווינדוס VISTA אחרי חיפושים מצאתי דרייברים ל XP והתקנתי אותו הכל עובד מצויין רק שיש לי כמה בעיות קטנות כמו התוכנה של הבלוטות המחשב בא מובנה עם הבלוטת אני מנסה להתקין את התוכנה וזה לא נותן לי לסיים כי זה מביא לי את הדבר הזה ובווינדוס ויסטה אני ראיתי שזה עבד והכל היה מותקן כבר מה יכולה להיות הבעיה ? יכול להיות שאני צריך להפעיל איכשהו את הבלוטות כדי שהוא יקלוט אותו ?

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  12. Started by idofr,

הייי, רציתי לדעת איך אני יכול לגרום למקשי מולטימדיה במיקלדת לשלוט על הווינאמפ ולא על המדיה פלייר (בויסטה, אם זה משנה משהו) תודה רבה

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  13. Started by TIESTO,

תראו היו לי מלא מלא מלא (4900)קבצי אמ פי 3.... עכשיו לא יודע מה קרה .. פתאום הם הפכו להיות מוסתרים ובמקום נהיו לי קבצי vds.. אין לי שמץ... מה זה.. אולי אתה יודע איך מוציאים קבצים מוסתרים ? או משהו על הקבצים האלה? :-\ :-\ :( :( :( :( :'( :'(

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by kong5,

ערב טוב! בטעות מחקתי תיקיה עם תמונות משולחן העבודה. יש אפשרות לשחזר? (נמחק גם מסל המיחזור)

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  15. Started by SixKiller,

כרגע צרבתי דיסק דיוידי Data-DVD הכנסתי כמה סרטים לדיסק.. כל סרט בתיקייה נפרדת עם קובץ srt .. תרגום... ואני לא רואה תרגום בסרטים... למה?.. בגלל שצרבתי על Data?.. אם אפשר עזרה בקשר לאיך לצרוב סרט עם כתובית.. תודה מראש... שתהיה לכולכם שבת שלום ולילה טוב ***"רואה"... לא "רוצה"***

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  16. -איך אני מיבא את כל ה favorites שלי מדפדפן של אקספולר ל -firefox , איני מוצא את התיקיה של bookmark ? (ברשותי מערכת הפעלה של ויסטה) -איזה plug צריך להתקין על מנת שתהיי לי אפשרות לפתוח כמה חלונות במקביל (נראה לי קוראים לזה tabs)?

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  17. Started by Yaniv.E,

אני צריך לקנות תוכנה למחשב על מה אתם ממליצים? ומה המחיר? תודה יניב

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  18. Started by davidcohen,

שלום!!! רציתי להוריד גרסת ניסיון של kaspersky והגעתי לאתר הזה, שכתוב בו: ללחוץ כדי להוריד את התוכנה המלאה זה מבאמת התוכנה המלאה??? http://www.kaspersky.co.il/iaaoeoeei/iuuiuei_aeueei/adee_aaeoeaan_6

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  19. Started by saar3,

שלום!! תגידו יש תוכנה שאם אני מוריד סרט בנפרד ותרגום בנפרד היא תהפוך תסרט לסרט עם תרגום מובנה,כאילו שאני ישים תדיסק בדי וי די הוא יפעיל אותו כאילו הסרט עם תרגום מובנה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  20. Started by whodosntlikeomri,

מישהו יודע איך אני יכול לכתוב ב freehand בעיברית? יש איזה כלי? או אפשר להוריד גירסה מיוחדת או משהו כזה?

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  21. Started by Screw_Master,

זה הולך ככה , אני הולך להוריש את המחשב הזה למישהו , עכשיו התחלתי לנקות אותו , הוא כרגע נקי ומצוחצח מרוגלות , אבל יש עניין אחד שמפריע לי מאוד , יש לי שתיי מחיצות C ו-E , על C מותקן WINDOWS XP SP2 , והבעיה שלי עם זה זה שאני לא מצליח לעשות לו DISK DEFRAGMENTER , וזה כי רק 6% אחוז מהשטח שלו פנוי , עכשיו , אם מישהו מכיר תוכנה שמנקה מהמחשב קבצים שלא השתמשו בהם כבר יותר משנה , אני אשמח עם יביא אותה , כי יש קבצים שאני לא בטוח אם יזיק למחוק או לא , והריי WIN משתמש בקבצים שלו המון אז זה יהייה בסדר אם אני אריץ כזאת תוכנה ...

22. Started by bariko,

שלום רב, אני משתמש בגלשן IE גרסה 8. לאחרונה, משום מה לחצן ה- BACK לא עובד. בכדי לחזור אחורנית לדף קודם, עליי לגשת לשורת הכתובת, ולגלול לדף הרצוי. האם מדובר בתופעה ידועה, ומה ניתן לעשות בנדון? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by benor,

יש לי Winamp 2 ונכון שיש שם את הבקרה של הצליל אז אצלי הוא לא משנה את הצליל של ה WAV האם אתם יודעים איך לעשות שזה ישלוט על הבקרה של הWAV? תודה, Benor

• 4 תגובות
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.