תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
ככה זה המחשב שלי QuadCore Q6600 (ללא OC) 2GB Ram מעל 750GB דיסק קשיח HD4870 ספק חדש לוח אם P5K SE אני לא יודע מה לעשות כבר, לפעמים משחקים, גם כשמחשב שלי מעל הדרישות המומלצות נתקעים לי, ופתאום הם קורסים (נתקעים והמחשב נתקע איתם) או שהמשחק עובד אבל לא חלק, יש קטעים עמוסים של יריות וזה שפתאום הכל קטוע כזה ואני משחק המשחק תקוע אבל זז כל שניה-שתיים בתמונות וזה עושה סחרחורות.. אין לי מושג מה לעשות, מה צריך לעשותלשדרג במחיר הכי זול שאפשר... כמה נקודות לציון: כל הדרייברים מעודכנים יש לי ווינדוס XP מקורי אין בעיית חימום (כרטיס מסך יושב על 50 , במאמץ על 55-60) ספק Enermax Pro+ 525w ואני מריץ תוכנות אנטי וירוס כל הזמן ותוכנות נגד קבצי ריגול ואת התוכנה TuneUp(מסדרת את המחשב מבחינת די…
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי יש לי משחקים בפורמט של קובץ iso . אני רוצה לצרוב אותם לדיסק ולהוסיף עוד מספר דברים לדיסק כמו טריינרים וקבצי טקסט. ראיתי שבתוכנה nLite ניתן להוסיף כל מני תוכנות לוינדוס ואני מחפש תוכנה שעושה את אותה הפעולה לקבצי ISO. תודה חברים
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום אני רוצה בבקשה התקנה לסורק שלי שהוא umax astra 2000p בתודה מראש מתן.[br]פורסם בתאריך: 16.01.2009 בשעה 12:17:43 בבקשה תעזרו לי בזה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שבת שלום לכל האנשים יש לי בעיה של צבע בחיבור של המחשב לTV בחיבור SVIDEO רגיל. הבנתי שצריך להחליף את צורת החיבור מPAL ל-NTSC דרך הדרייברים, השאלה שלי היא איך עושים זאת בדרייברים של ATI?
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקבל התקנה לסורק umax astra 2000p ככה הוא ניראה - http://ecx.images-amazon.com/images/I/71Y9VHGVP8L._SL500_AA280_.gif
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! לפני כמה חודשים חיפשתי תוכנה להעתקת קבצים אחד אחרי השני (שלא יהיה בו-זמנית כי זה מאט את המחשב בצורה קיצונית). קיבלתי כמה תשובות, ובדקתי את התוכנות ובסוף החלטתי להשתמש ב- TERA COPY. ככל שאני משתמש יותר בתוכנה הזו, אני מוצא חיסרון שמפריע לי יותר ויותר. החיסרון בתוכנה היא שלא ניתן להגדיר מראש מה התוכנה תעשה במצב מסויים (אם הקובץ קיים: לדלג/להעתיק עליו/לשנות שם כו'). בתוכנה TOTAL COMMANDER אפשר להגדיר זאת, אבל אבל לא ניתן לבצע "דלג רק על קובץ אחד" אלא "SKIP ALL" שבו משום מה הוא מדלג על כל הספריה. האם יש תוכנה כלשהי שבה אוכל להגדיר מראש מה יקרה אם...? תודה, מושיקו
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
במחשב ישנה בעיה שמקשה על החיים והעבודה איתו. המחשב, P4 לוח אם של ASUS עם מערכת הפעלה XP מתנהג מוזר עם סמן העכבר. הבעיה -אם לא מניעים את העכבר לעשרים שלושים שניות, סמן העכבר נעלם. יציאה ממצב זה רק על ידי הזזת העכבר באגרסיביות מספר פעמים, ואז מופיע הסמן באחת הפינות של המסך וניתן שוב לעבוד עם העכבר. כדי לעבוד עם המחשב יש צורך לשמור את היד על העכבר ולהניעו כל הזמן, כדי שהסמן לא יעלם. כמובן שקשה לעבוד בצורה כזו. ניסיתי להחליף עכבר אחד ושני - והשתכנעתי שהבעיה איננה בעכברים, אלא כנירה בדרייבר, או במערכת ההפעלה, אולי בביוס? האים מישהו מחברי הפורום ניתקל בבעיה כזו? יש מידע מהיכן נובעת הבעיה ואיך מתקנים את המצב לעולת עכבר "נורמלית"? תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחפש תוכנה לביצוע surface scan. מישהו יכול להמליץ לי על אחת כזו ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
יש לי בעיה: כאשר אני משתמש בחייגן של 012 לכבלים על לפטופ LENOVO n200, ברגע שאני מבצע ניתוק אגרסיבי מהאינטרנט (מכבה מודם, מוציא את הכבל וכו') אני מקבל bluescreen (אני דיי בטוח שזאת הסיבה). הכרטיס רשת שלי הוא broadcom 590x 10/100 Ethernet עם Driver 10.9.0.0. יש למישהו מושג מה עליי לעשות? איך אני יכול לוודא כי הסיבה היא הכרטיס רשת תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתשדר את הוידאו מהמצלמת רשת שלי לחשבון FTP שיש ברשותי . מה שאני מתכוון זה תוכנה שתיקח את התמונות שמצלמת מצלמת הרשת שברשותי ותשדר אותם דרך האינטרנט בכתובת של השרת FTP . אני מעוניין שהשידורים יהיו מוצפנים בשם מישתמש וסיסמא . האם יש תוכנה כזאת ? מערכת הפעלה שלי היא XP . תודה !
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי explorer7 והוא לא מצליח להעלות את www.auto.co.il הוא נותן הודעת שגיאה שהוא לא יכול לפתוח את האתר, בנוסף לכך יש המון אתרים שלא עולות לי הפרסומות אולי חסרה לי איזושהי תוכנה?
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי כרטיס טלוויזיה ,לכן אני מבקש המלצה על תוכנה טובה להקלטה. הכרטיס שלי Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום רב, כאשר אני מפעיל את ה FF3 שלי , עולה לינק להוריד את הכרום של גוגל(שהורדתי והתקנתי לפני כמה ימים), כל חצי שניה קופץ חלון חדש, לא משנה אם אני פותח Session חדש, ככה שהשימוש הופך להיות בלתי נסבל. אשמח לעזרה כיצד להסיר. מצ"ב תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם. התקנתי פוטושופ סי אס 4 ומשום מה יש לי בעיה עם הצבעים , כל הרקע שאמור להיות לבן הוא צהוב בהיר . אין בכלל צבע לבן הצבע הלבן הוא צהוב בהיר. מה זה ? ואיך פותרים את זה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי הורדתי את Hiren's BootCD 9.7 עם KEYBOARD PATCH עם עברית. השאלה שלי היא מה הKEYBOARD PATCH עושה בעצם ? מוסיף תמיכה בעברית או שמחליף לי את האנגלית בעברית? והאם זה שימושי בכלל או שעדיף לצרוב אותו רגיל בלי הPATCH? תודה.
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
משום מה בזמן האחרון כל פעם שאני פותח bsplayer נפתח לי גם חלון שחור שרשום עליו activemovie window וסגירה שלו גורמת לעצירתו ותקיעתו של הסרט. אשמח לדעת איך אפשר לבטל את הפתיחה של החלון הזה.. כחלק מהניסיונות שלי להפטר מהמטרד מחקתי את ה K-Lite Codec Pack שהיה לי והתקנתי את הגרסה המעודכנת ביותר. תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחותי השתמשה בלפטופ שלה בחיבור האינטרנט בטכניון,ולפי מה שהבנתי כנראה המחשב נדבק בוירוס. על המחשב מותקן האנטיוירוס AVG בגרסא החינמית. כעת כאשר המחשב עולה מתקבלת ההודעה: data execution prevention - microsoft windows to help protect your computer,windows has closed this program. name:windows explorer publisher: microsoft corporation data execution prevention helps protect againt damage from viruses and other security threats. כמובן שבלי האקספלורר קשה לעבוד על המחשב. ניתן להריץ דברים דרך הtask manager. יש עצות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני רוצה לפתח אתר כך שיוכל לקלוט מידע מהתקן USB , התקן לא יהיה מחובר למחשב ספציפי , בעצם אני רוצה לבוא לכל מחשב לחבר USB לפתוח אתר ולעבוד איתו בלי להתקין שום תוכנה על מחשב. האם זה בכלל איפשרי? איך ניתן ליישם את זה? אשמח להפניות לאתרים ופורמים רלוונטים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה שהכתב יהיה מודגש ובצבע אחר. אפשר לעשות זה קבוע?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
לפני כמה ימים כתבתי כאן הודעה בנושא, הבעיה היתה שהצורב גמגם רק בהרצת קבצי MP4, מסתבר שהבעיה היתה באמת בחומרת הצורב DVD ביי לכולם
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האלן האנטי וירוס לא מתעדכן לי באופן אוטומטי.מישהוא יודע איפה משנים בהגדרות על מנת שידעדכן לבד ? תודה
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני צריך וינדוס xp 64 bit משהו יכול להביא חי לינק של הוינדוס הזה הפרוץ עם סריאלים עם הכול ואם תוכלו להגיד לי מה היתרונות והחסרונות שלו ואם שווה להתקין אותו במקום ה 32 bit תודה רבה !!!
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
היי היתה מותקנת לי תוכנת jdownloader שעבדה יופי. אתמול פירמטתי את כונן C והתקנתי מחדש עם קובץ אימג' של גוסט.בקובץ זה לא היתה מותקנת תוכנת jdownloader ולכן התקנתי אותה שוב,עם אותו קובץ התקנה,ששמרתי במחיצה אחרת. במקום שמגדירים את ה reconnect,הגדרתי כמו בפעם הקודמת כך: וזה לא עובד!....אם אני מחובר לאינטרנט,זה מנתק אבל לא מחבר מחדש. אם אני לא מחובר,זה מחבר אותי... אבל כאמור,התוכנה לא מצליחה לנתק ושוב להתחבר. הודעת השגיאה שאני מקבל היא: נסיתי גם את הקובץ של vatos locos מכאן,ושוב אותה תוצאה.... אגב,אם אני מפעיל את הקובץ ההוא כקובץ batch (בלי קשר ל jdownloader),הקובץ עובד. האינטרנט מתנתק ומתחבר מחדש.אך כאמור,כאשר אני מעתיק אותו כקובץ טקסט בשדה המתאים בתוכנה…
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן הייתה תוכנה בדף ההורדות של האתר שהייתה מציגה בשידור חי את העבודה של המעבד וכמו כן גם את של הזכרון...מהן תוכנה המציגה גרף רץ כזה.. האם מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך קוראים לה ? ? אני חייב אותה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, אם איזו תוכנה אפשר להמיר מצגת של power point - ppt, pps, לקובץ MPEG?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-