עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום. אני מחפש תוכנת גיבוי שתעשה כל יום גיבוי חדש, בתיקיה נפרדת, לפי תאריך. שלא תדרוס את הקבצים הישנים, אלא תעשה גיבוי חדש לגמרי. מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. בזמן האחרון המחשב מתקע מעט תוך כדי הפעלה. אח"כ רץ רגיל. בדקתי בmsconfig>starup יש לי שם תוכנה שפעם התקנתי ומחקתי אותה שנקראית messenger plus . היא מופיעה שם בסטרטאפ אבל לא נמצאית פיסית על המחשב. האם זה מצב נורמלי? איך להעיף את הזכר לתוכנה מהמחשב ? לעשות disable אני יכול אבל עדיין רוצה לנקות את המחשב משטויות.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by LiranUdi,

התקנתי איזה משחק וכשנכנסתי אליו קיבלתי הודעה מהad-aware שהקובץ steam. משהו הוא malicious ומשהו שקשור לסיסמאות אם לא רשמתי סיסמא מהדקה הראשונה שהוא היה על המחשב, עד שמחקתי אותו הוא עדיין יכול לגנוב סיסמאות? ועשיתי לקובץ repair ואז delete. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by TapUdi,

שלום, רציתי לדעת אם מישהו מכיר פלאג אינים שמאפשרים אחת מהאפשרויות האלה 1) לראות את ההודעה שכותבים לך עוד לפני ששולחים, כאילו לראות אותה בזמן שמישהו כותב ואם הוא מוחק לראות הכל. 2) לראות מי מסתכל לך בפרטים(כמו עם האואי רק על הפרטים) ואולי אם יש עוד כל מני דברים מעניינים בסגנון השטויות האלה אני באמת אשמח לדעת תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. טוב אז ככה, פרמטתי שוב את המחשב ולאחר הפירמוט כל פעם שאני פותח אחד הפרטישנים ב"מחשב שלי" הוא נפתח בחלון חדש. אציין שבכניסה לתקיות בתוך הפרטישנים הן ממשיכות להפתח באותו חלון ולא בחלון חדש. בדקתי ב folder options וזה מסומן שם על פתיחת תיקיות באותו חלון. אבל מדוע זה פותח לי את הפרטישנים כל פעם בחלון חדש?? וכמובן, כייצד אני משנה זאת? רב תודות.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. לא אכפת לי אם ל AVI או ל MPEG, העיקר שתפגע כמה שפחות באיכות. תודה (:

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום רב, במחשב שלי מותקן כונן קשיח WD2500AAJSוWestern Digital ואתמול התקנתי כונן חדש - Western Digital WD3200AAKS . אני רוצה שהכונן החדש יהיה גיבוי מלא של הכונן הישן (כולל, אם אפשר מערכת הפעלה ושל תוכנות, משחקים, תמונות וכו...), כך שאם הכונן הישן יתקלקל אוכל להשתמש בכונן החדש ללא שום התקנה מחדש של מערכת הפעלה/תוכנות/דרייברים וכו... אני מבקש המלצה על דרך פשוטה (וחינמית אם יש...) לבצע זאת, תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by רומן גרוס,

מי שהתקין NOD32 במחשב ראה שרשום " אנטי וירוס + רגולות " אז בקשר לאנטי וירוס אני דיי ספקן אחרי שהכנסתי למחשב בכוונה " רגולה " 12552.EXE וה NOD32 בכלל לא גילה שיש רגולה הוא רשם " 0 רגולות " התקנתי AD AWARE והיא הסירה אותו ! למי שקונה NOD32 ובונה על זה בתור " תוכנה נגד ריגול " אז הוא טועה .

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by tomushko,

יש לי תאורה מחשב כל מה שדרוש כדאי להרים תאורה אבל מה אין לי תוכנת תאורה שאני שולט בה דרך המחשב!! בבקשה תעזרו לי באיזה תוכנה אתם ממליצים לי להשתמש?? ואיזה תוכנה אפשר להשים את התאורה שתיהיה אוטומטית???

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by 3pac,

גלשתי באינטרנט ואז היה קצר בחשמל , המחשב נכבה ושאני מדליק תמחשב אני רואה נמחק לי כל האתרים בFirefox !!!! יש דרך לסדר את זה ? במקרה אולי קרה למשהו אחר ? או שאולי תגידו לי איפה האתרים ואני יעביר אותם :'( מי שעוזר אני שולח לו cake .

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. hjkfhjkgj

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by EagleX2,

אוקיי. לא מצאתי פורום מתאים שלאלה הזאת אז החלטתי לשאול פה והשאלה שלי פשוטה מאוד איך להגדיר את השרת אפצ'י?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by IDAN AMRAM,

אני לא יודע איך זה קרה... אני לא יודע למה.... יצא לי להפעיל משחק כלשהו ופתאום אני שומע שיש לקולות הד מעצבן כזה.... אני יוצא מהמשחק, מרסט תמחשב, פותח סרט ואני עדיין שומע את ההד המעצבן הזה... מישהו יודע איך לבטל את זה? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by ome,

שלום לכולם,מישהו מכם מכיר תוכנה/חומרה אשר יכולה לכבות ולהדליק מחשבים בתזמון קבוע מראש? הצלחתי להגיע ב-BIOS לאפשרות להדליק באופן קבוע כל יום, לדוגמא: כל יום תידלק ב-8:00, או מיום שני עד שישי תידלק ב-8. איך עושים משהו יותר מתקדם כמו הכנסת תאריכים? לדוגמא: אני רוצה שבין ה-17/12 ל-20/12 תידלק ב-8:00 ובין ה1/2 עד ה-10/2 תידלק ב-9. קיים דבר כזה? אני מדגיש שמדובר במחשב בלי רשת. יש משהו כזה? תודה מראש על העזרה חבר'ה! אורן

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by GOGOMESMES,

אני צריך המלצה על פירואל טוב תמליצו לי בבקשה על פיראולים

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום. אני לא מצליח למחוק (או לגזור) קובץ מסויים (פרק וידיאו של סדרה). מלבד זה- הקובץ תקין ועובד שאר הקבצים בתיקיה בסדר גמור ומחיקים. יש לי ווינדוס 7 ההודעה שאני מקבל היא: the action cant be completed because the file is open in windows explorer. close the file and try again ניסיתי שוב למחוק. ניסיתי אחרי ריסטרט למחוק. ניסיתי לבדוק מה קורה אם אני יוצר עותק נוסף - גם אותו אי אפשר למחוק. ניסיתי דרך תוכנה אחרת למחוק (tree size) לא הצליח... אני תקוע. האם יש למישהו עצה? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Born2Kill,

אני לא. עדיין אני נשאר עם האקספלורר, חבל שאי אפשר להפוך את ה-Bookmark לאייקונים קטנים כמו באקספלורר, ככה יותר נוח לבחור איזה אתר אתה רוצה, במיוחד כשמדובר על הרבה אתרים. מעבר לזאת, עדיין יש אתרים שאקספלורר מציג אותם יותר יפה וסימטרי. בחלק של השיפור, יש הרגשה לדפדפן יותר מהיר אך זה עדיין לא מפצה על המגרעות האחרות. למי שלא ניסה את הדפדפן, יש קישור בכתבה: http://hwzone.co.il/news/133419

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. על מנת להתבחר למייל שלי, אני פשוט לוחץ על התוסף google mail checker של הכרום ומתחבר במיידית. את הסיסמה הכנסתי אליו מזמן, ולאחרונה גיליתי שאין לי מושג מהי. בתוסף בפיירפוקס הייתי פשוט לוחץ על הסמל של התוסף והסיסמה הייתה מופיעה, אבל בכרום לא מצאתי בהגדרות של התוסף שום דרך לקבלת הסיסמה. למישהו יש רעיון איך להשיג את הסיסמה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by SEFi,

Norton Utilities 2003 תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by kikkler,

באקט מפתיע של גאונות, ואללה! הוסיפו לשורת הקליפים באתר (שמהווה פחות או יותר את ביב השופכין של המוזיקה הישראלית) צילום מהופעה של Third World Love, בערך ההרכב הטוב ביותר שקיים פה. העיניין הוא שהוידאו מתקבל כ- streaming, בעוד שאני מאוד הייתי רוצה לשמור אותו על ההארדיסק לשימוש חוזר. איך אפשר לעשות זאת ? לינק לעמוד המדובר - http://e.walla.co.il/?w=/210/517409

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום, מחקתי מחיצה שיצרתי וכעת כל השטח שלה לא בשימוש ומוגדר כשטח '' לא מוקצה'' כיצד אני יכול להוסיף את השטח לכונן שאני רוצה מבלי ליצור מחיצה חדשה [אין צורך בעוד מחיצה...] תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני מקבל את השגיאה הבאה: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by SHELA,

אין לי מושג איך לחפש בגוגל את לוח האם. מה אני רושם על לוח האם וכרטיס הקול שלו? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by Booobb,

אני עוד מעט אחליף את הדיסק הקשיח שלי ל WD 80 8MB. אני מעוניין לפצל את הדיסק ל3 - 20GB 30GB 30GB. שמעתי מהרבה אנשים שהדרך הטובה ביותר לפצל את הכונן היא דרך FDisk. עכשיו איפה אני משיג את התוכנה הזאת ואם מישהו יוכל לפרט כאן איך להשתמש בה אני אודה לו מאוד ועוד דבר, נניח וארצה לפרמט את אחד הכוננים בעתיד האם הוא יפרמט לי את כל הדיסק הקשיח ואצטרך לעבור על תהליך הפיצול מחדש ? תודה מראש, איתי

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by IlanF,

אני צריך איזה תוכנה לכיווץ וידאו... יש לי קובץ וידאו שעשיתי של 40 שניות, והוא שוקל 800 מגה (יש אפילו עותק שלו ששוקל 1.5 גיגה!). אני רוצה להעלות את הקובץ לאינטרנט, וכמובן בגודל כזה זה בלתי אפשרי (אעפשרי אבל יקח מלא זמן וזה אפילו לא בHD...) הקובץ ששוקל 1.5 גיגה הוא בגודל 1024X768 וזה של ה800 מגה הוא 800X600. אני צריך די דחוף להעלות אותו... אני רוצה להוריד את הגודל של הקובץ לאיזה 20 מגה לפחות... תודה למי שיעזור בזמן כזה (מי צריך ת'יום כיפור הזה? סתם בזבוז זמן )

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים