עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by X-It,

מה דעתכם?...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by kikkler,

באקט מפתיע של גאונות, ואללה! הוסיפו לשורת הקליפים באתר (שמהווה פחות או יותר את ביב השופכין של המוזיקה הישראלית) צילום מהופעה של Third World Love, בערך ההרכב הטוב ביותר שקיים פה. העיניין הוא שהוידאו מתקבל כ- streaming, בעוד שאני מאוד הייתי רוצה לשמור אותו על ההארדיסק לשימוש חוזר. איך אפשר לעשות זאת ? לינק לעמוד המדובר - http://e.walla.co.il/?w=/210/517409

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני מחפש תוכנה למוזיקה, שגם פותחת את המילים של השיר, יש? זה לא צריך לרשום לי באיזה שורה אני נמצא וכו' סתם שירשום (הכל ביחד) תודה מראש ערן.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by LadyBug,

יש לי 2 תמונות שאני מעוניינת לבדוק האם בשניהן מצולם אותו אדם בגילאים שונים, או שמדובר באנשים שונים. מישהו מכיר במקרה איזה כלי שיכול לעזור לי עם זה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. כשאני משתמש ב firefox בזמן קריאת כתבות ב walla נוצר עיוות כך שהטור השמאלי "עולה" על הכתבה. (מצורפת תמונה המראה את הבעיה). האם הבעיה רק אצלי ? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by idan1836,

אני חייב ממש תוכנה חזקה להורדת ספיי. ניסיתי את כל התוכנות שכאן וגם עוד תוכנה בשם ג'איינט אנטי ספייוור ואף אחד לא עזר.. זה ספיי שפועל מתי שנכנסים לדפדפן והוא פותח פופ אפ שמראה לך פרסומות הקשורות לאתר (לדוגמה: אם אתה באתר סקס הוא מראה לך פרסומות כאלו גם), הכותרת של הפופ אפ היא The Best On TV וזה ממש מעצבן.. חייב עזרה! תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by nimraz,

האם מוכרת תוכנה כזו? ושוב כוונתי ללא יכולת איחזור כלל.... פשוט להעיף כל זכר למידע בקשיח.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. hjkfhjkgj

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by topgun,

שלום לפני משהו כמו חודשיים שמתי לב שיש לי בעיה עם משתמשים מסויימים ב-ICQ, והעלתי אותה בת'רד הזה: מידע חדש: התקנתי ICQ5, בתקווה שהבעיה תסתדר. well, היא לא. הבעיה נשארה עם אותם משתמשים שהייתה לי איתם בעיה קודם... וגם גיליתי בעיה הפוכה עם מישהו שמשתמש ב-trillian pro 3.1 - אם אני כותב עברית, הוא רואה ג'יבריש, אבל אם הוא כותב עברית, אני רואה עברית... כמו שציינתי בת'רד הקודם, גם עכשיו אני מצליח לדבר בצורה נורמלית עם משתמשי ICQ5 אחרים, וגם עם משתמשי trillian אחרים. כנ"ל לגבי אנשים עם גרסאות אחרות. ה-multilingual support על עברית בשני הצדדים. דיברתי עם המשתמשים שאיתם יש לי בעיה, ולהם אין שום בעיה כזאת עם אף אחד אחר. למישהו יש איזה רעיון? :-\

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. בהתחלה שהתקנתי את התוכנה,כשרק קניתי את הכרטיס מסך, הייתה לי את האפשרות לשליטה על המאוורר אך כעבור זמן מה האפשרות נמחקה או נעלמה אנערף. מה אני יכול לעשות ? דריבר NVIDIA : 180.43 תוכנה 2.11 נ.ב הסרתי את כל הדרייברים שקשורים בכרטיסמ סך והתקנתי מחדש. לגבי הריבה טיונר, ממחקתי ולא נשארו שאריות (למרות שהשמירה של הקלוקים נשארה) והתקנתי מחדש.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by vexlerr,

שלום אני מחפשת דרייבר למסך aoc תואם לxp. אני מוצאת רק תואם ל95-98 ומטה. מישהו יכול לעזור? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. גליונות שיצרתי בחוברת העבודה ע"י הקשת הסיסמה פעם אחת במקום 12 פעמים עבור כל גליון בנפרד?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום כולם, אני זקוק בבקשה לתוכנה חינמית וטובה ומהירה שאיתה אוכל לחתוך קטעי וידיאו מסרט או קטעי וידיאו אחרים כך שאני אבחר מאיפה הקטע וידיאו יחתך ולאיזה זמן. וכמובן שיחתוך את זה לפורמט הסופי של AVI DIVX משיקולי נפח על דיסק או קי וכו ... אשמח לקבל קישור ישיר לתוכנה המומלצת תודה HIGHLANDER

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by omri_ro,

האם ישנה אפשרות בWINAMP שהוא יזכור את השיר האחרון שנוגן גם במצב SHUFFLE, כלומר נגיד יש לי רשימה של 10 שירים ושירים 1,5,9 הושמעו ואז סגרתי את הWINAMP אז פעם הבאה השיר הראשון שהוא ישמיע יהיה שיר מס' 9???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכם חברים. יש ברשותי דפדפן אקספלורר 6 אני מנסה לכתוב,הודעות בפורום ולא ניתן האם הפורום לא תואם את הדפדפן שיש ברשותי כי בעבר היהניתן ,האםחסמתם את Ie6 להודעות בפורום? הודעה זאת כתובה דרך האייפוד שלי. אשמח לקבל תשובה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אז ככה.. יש לי בבסיס מחשב נישא של איזה בכיר. המחשב התקלקל (אני לא בטוח מה קרה לו אבל אסור לי לפתוח בגלל חוזה אחזקה עם חברה אזרחית). אני צריך לגבות את כל המידע משם ולפרמט את הדיסק הקשיח. אין למחשב מערכת הפעלה. אני צריך להעביר את המידע דרך דוס. אין לי איך להשיג הרד דיסק חיצוני LPT. הבנתי שאפשר עם NORTON GHOST ליצור IMAGE דרך USB אם מפעילים את התוכנה בשני המחשבים ואחר כך עם GHOST EXPLORER רואים את נכנסים לקובץ ומעתיקים את מה שרוצים משם. אין לי כבל USB מוצלב להשיג. אז ככה אני צריך או מדריך להצלבת כבל USB או דרך אחרת להעביר את המידע משם. יש לי צורב חיצוני USB אם אפשר לצרוב איתו בדוס זה גם יעבוד תודה מראש DEMULTI

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by LIRON1,

שלום אני מחפש תוכנה שממספרת קבצים אני יסביר יותר יש לי אלבום תמונות ואני רוצה תוכנה שתמספר את התמונות לפי סדר 1.2.3 אני לא מבקש הורדה. רק שם של תוכנה ..... למנהלים לא ידעתי איפה ליפתוח את הנושא אז מקסימום תעבירו תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by אמיר יצחקי,

שלום אני רוצה להתקין סטים בשביל שאני יוכל לשחק במשחקים שקניתי אבל כל פעם שאני מתקין את התוכנה זה עושה לי Updating steam platform המון זמן ונתקע. יש לי רישיון סטים חוקי וגם כן וינדוס XP. :'( ??? תודה

19. יש למישהו תוכנה (עדיף דוס-BOOT עם הCD) שתעשה לי לכונן פרמוט מלא. או שיש למישהו רעיונות אחרים כי הכונן לא מפסיק לעשות שגיאות ולעיתים דחופות לא עובד. למרות שהוא חדש יחסית.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. עד היום תמיד לא ידעתי איזה קודאק להשים ולא ריתי לשלב כדי שהם לא ייהרסו אח את השני (דבר שכבר קרה לי) לכן לפני חודישם שאלתי ה ומישהו הציע לי קאזה לייט קודאק הוא אמר שהיא מנגנת לו את כל הקצבים...זה נכון שמתירק אותה הסרתי לפני זה כל מה שהיה לי לפני ובאמת הכל עבד...אבל לאחרונה ניסיתי לראות סרט רשום שסוג הקטבץ הוא mov ) ניסיתי לראות את הסרט אני יכול לראות את הסרט אבל אין לי קול (רשום שגיאה בהורדת קודאק במדייה פלייר) יש למישהו מושג איזה איזה קודאק להוריד כדי שגם לא יתנש לי בזת וגם אני יוכל לראות את הסרט או אולי מישהו מכיר קודאק יותר טוב שאני יתקין רק אותו(ויסיר את הנוכחי) וכל הסרטים יעבדו לי כולל זה שלא עובד עכשיו..... מקווה שיעזרו... ;D ;D ;D

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני מקווה שזה קשור לפה... שלום,יש לי את התוכנה Mercora למי שלא יודע אפשר לשמוע איתה שירים על ידי חיפוש השיר מבלי להוריד. עכשיו יש לי שם כמה שירים שאני רוצה להמיר אותם לקבצי MP3 על ידי הקלטה ושאני אוכל להעביר אותם לmp3 תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום יש ברשותי כרטיס מסך שמובנה על לוח האם, ATI RADEON 2100 כשאני מנסה לנגן סרט בכל נגן כגון BSPLAYER, WMP, VLC אני שומע רק קול אין תמונה. ניסיתי להתקין DIVX CODECS לא זער וגם KLITE לא עזרו. הדבר המזור שב DIVX PLAYER כן רואים תמונה אבל הוא לא תומך בכתוביות. OS WINXP SP 3 תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by SandLegion,

מנסיון דל, מר ומועט בנושא הורדתי , מחקתי הורדתי בקיצר היה לי בלאגאן ועכשיו עשיתי פירמוט ואני במחשב החדש, מה חבילת הקודקים המומלצת ביותר פה, כאלה בלי SPYWARE ובלי טורג'אנים? מה אתם ממליצים?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by EagleX2,

אוקיי. לא מצאתי פורום מתאים שלאלה הזאת אז החלטתי לשאול פה והשאלה שלי פשוטה מאוד איך להגדיר את השרת אפצ'י?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by dodihob,

שלום, לאחרונה רכשתי סמסונג אולטרה בוק סדרה 5. לא התקנתי שום קודק במחשב, רק windows media player home cinema. בניגון סרטים (ואפילו 480p) יש לפעמים Lag, יכול להיות בתדירות של פעם בשעה, שנמשך 5 שניות בערך, ומלווה ברעש מוזר מהרמקולים. כמו רעש מפוקסל כזה, אין דרך אחרת שאני יכול לתאר את זה. ה-Lag בליווי הרעש נצפה גם פעם אחת בניגון מה-youtube. אשמח לדעת מה יכולה להיות הבעיה. תודה רבה מראש ערן מפרט המחשב: http://ksp.co.il/?uin=17299

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים