תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי תוכנה שכתובה ב visual basic ושומרת את הנתונים באקסס התוכנה נותנת אפשרות גיבוי לקובץ משום מה הגיבוי לא עבד היום ובמקום לגבות הוא יבא את הנתונים מגיבוי (הגיבוי לא היה מעודכן בכלל) יש דרך לגבות קובץ כזה יכול להיות ששחזור קבצים ימצא את הקובץ או שבגלל שהקובץ קיים הוא לא יחפש אותו? אשמח לרעיון Sent from my SM-J5108 using Tapatalk
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תראו, עשיתי פירמוט למחשב, ויש לי כרטיס קול מובנה בתוך לוח האם של אינטל (סוג הלוח הוא: intel D845GRG). לא יודע אם זה יעזור אבל רשום על הריבוע שמחובר ללוח אם שממנו יוצאות היציאות של הסאונד, רשום fox conn. מצאתי איזשהו סוג של דרייבר באתר של אינטל אך זה לא מתאים. בבקשה, מי שיכול להביא לי דרייבר מתאים אני מאוד מאוד מאוד אודה לו....
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כבר ניסיתי של סימנטק - אין תמיכה בויסטה עדיין. אלא אם כן יש גירסא שאני לא יודע עליה. ניסיתי את התוכנה של PARAGON - אבל יש שתי בעיות: 1. בווינדוס עצמו הוא לא יכול לבצע את חילוק המחיצה - בגלל שהכונן בשימוש (מותקן עליו הווינדוס) 2. גם אחרי ריסטרט לווינדוס הוא מודיע שיש בעייה בהפעלת התוכנה (לפני העלאת מע' ההפעלה - בדומה לתוכנה של סימנטק) יש עוד אופציות שמישהו מכיר או תוכנות נוספות? תודה על העזרה, מוטי.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מחקתי מחיצה שיצרתי וכעת כל השטח שלה לא בשימוש ומוגדר כשטח '' לא מוקצה'' כיצד אני יכול להוסיף את השטח לכונן שאני רוצה מבלי ליצור מחיצה חדשה [אין צורך בעוד מחיצה...] תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רואה לי סרט בBSPLAYER.. ופתאום הוא יוצא לי לדסטופ בלי שום סיבה.. אני גם משחק במשחק.. GRID.. ופתאום הוא יוצא לי לדסקטופ בלי סיבה.. ואני כל הזמן אני צריך לחזור למשחק (משורת משימות למטה) המשחק מתמזער מה כן.. כשהוא יוצא לדקטופ הסמן (עכבר) הופך לסמן+טוען (עכבר+שעון חול) זה התחיל היום ממה זה יכול לנבוע? עשיתי סריקות וירוסים וטרויאנים וכל זה.. ה"עכבר+שעון חול" מצביע על פעילות של תוכנה כלשהי (משאבים CPU) נכון? חשבתי אולי בעזרת איזושהי תוכנה שתעשה מעכב אחרי כל התהליכים שרצים לי.. ותעשה גרף של של משאבים ביחס לזמן.. אתם יכולים להמליץ לי על תוכנה כזאת? או שאולי יש הצעות אחרות?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין לי מושג איך לחפש בגוגל את לוח האם. מה אני רושם על לוח האם וכרטיס הקול שלו? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
צריך עזרה פירמטתי מחשב של חבר, מחשב די ישן עים לוח אם (msi g31m3 v2 (ms-7529 אני פשוט לא מצליח למצוא את הדגם של הלוח באינטרנט כדי להוריד את הדריברים הנחוצים. מאיפה אני יכול להוריד את הדריברים כי אני לא מוצא אותם באינטרנט בשום מקום?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי סרט ואני לא רואה אותו.ה-RADLIGHT ועוד תוכנות שאמורות לפתוח אותו לא פותחות ורושמות לי משהו עם ה-CODSC. מה אני עושה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני יספר לכם את כל הסיפור ואם יהיו לכם הצעות לפעול בדרכים שונות אז זה יהיה אפילו יותר טוב. יש לי סרט 720P בסיומת MKV הבעיה שהוא שוקל בערך 6.5 ג'יגה ותרגום SRT בנפרד. המטרה שלי היא לפצל את הסרט לשני חלקים כדי שיהיה אפשר לצרוב אותו בלי לפגוע באיכות (כמה שזה מתאפשר) ושיהיה ניתן לראות כל חלק בנפרד עם התרגום. השתמשתי בתוכנה mkvmerge GUI כדי לפצל את הסרט יחד עם התרגום (הקובץ הסופי הוא עם התרגום בתוכו) הבעיה שהנגן BSPlayer מנגן את הסרט עם כתוביות בג'בריש (למרות ששינתי את הגדרות בשפה לעברית) . מה שמוזר זה שאם אני יוסיף דרך הנגן קובץ כתוביות בנפרד בעברית הוא יעבוד כמו שצריך. אני משתמש בנגן הזה ספציפית לאחר שניסתי לא מעט נגנים והוא הריץ לי את הסרטים הכי טוב. אצלי זה קריטי כי …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אבל, אני צריך שהתוכנה לא תצריך אותי לדעת את הIP של המחשב. אני רוצה לשלוט על המחשב שלי בבית מהמחשב הנייד שלי, ושתהיה לי האפשרות לקחת קבצים וכדו.....
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך המלצה לתוכנה ל DOK שתבקש סיסמה לפני הכניסה ל DATA
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום האם יש פה מישהו שעבד/עובד עם סוליד שיודע אם יש דרך קלה להוסיף שנתות לחלקים? האמת שאת השנתות עצמן הצלחתי לעשות עם cut-extrude בשילוב pattern. הבעיה העיקרית כרגע היא להוסיף טקסט שיציין כל 10 מעלות ליד השנת המתאים. (לדוגמא: 0, 10, 20, ... , 70) אני מבין שניתן לעשות זאת ע"י סימון כל שנת בנפרד הוספת טקסט, אך האם ישנה איזושהי אופציה מובנית שנועדה לדברים הללו? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כולכם וודאי מכירים את קבצי ה-NFO עם תמונות ה-ASCII בתוכם... הבעיה שלי היא שבחלק מקבצי ה-NFO שאני מוריד משום מה נכתבים בזיגזג... שורה ריקה שורה מלאה... דוגמא: כפי שבטח כבר הבנתם זה אמור להיראות כך: מה שאני עושה זה פשוט לוחץ על "חץ למטה" ו-"אנטר" וחוזר חלילה... כמובן שאני לא יכול לעשות זאת על כל הקובץ... לכן אני מעוניין לדעת אם ישנה תוכנה שמסירה כל שורה שניה ריקה במקום השיטה הצולעת שלי...? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, עשיתי פירמוט למחשב, ולאחר התקנת הוינדוס נכנסתי למנהל ההתקנים וראיתי מספר סימני שאלה צהובים. לאחר שיצאה לי הנשמה הצלחתי להתקין את הכרטיס רשת המובנה והסימן שאלה שלו נעלם (ethernet). הבעיה היא שנשארו לי מספר סימני שאלה שאני לא יודע מה לעשות איתם: 1. PCI Device 2. ethernet controller (היו לי 2 כאלה בהתחלה אחד מהם התקנתי במקומו את הכרטיס רשת וזה נשאר לי) 3. video controller (vga compatible( 4. המחשב שלי מחובר דרך ראוטר אלחוטי שנמצא במחשב בחדר השני כך שאני מכניס לכניסת USB במחשב שלי מעיין דיסק און קי כזה שהוא כנראה מזהה את הראוטר ומאפשר לי גלישה. שחיברתי אותו קפץ לי סימן שאלה חדש בשם USB 2.0 Wlan . הסוג לוח אם שלי הוא (אם זה משנה בכלל): MSI MS-7267 V4.2 945GCM5 V2 אש…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
Winamp לא מסכים לנגן המון שירים שאני מוריד באחרונה משום מה, הוא אפילו לא מציג לי את הזמן שלהם ולא משמיע כלום כאשר אני בוחר להשמיע אותם כביכול, מישהו יודע למה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחלתי לבנות אתר חדש ב Dreamweaver אבל פתאום אני רואה את קבצי התמונות שלי כקובץ שבור. אך שאני בודקת תצוגה של האתר בדפדפן כל התמונות מופיעות. איך אפשר לתקן את זה? הוספתי גם תמונה שתוכלו לראות....
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אנשים, היום הייתי צריך למחוק את הזון אלארם כי הוא התנגש לי עם האימיול ואני מחפש פיירוול חדש תודה מראש לכל מי שיכול להמליץ לי על משהו איכותי ונוח
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם יש משהו שמציק לי כל הזמן, זה שאני לא יכול לסנכרן בפיירפוקס את כל הפרופיל שלי בצורה נוחה. אני יכול לסנכרן מועדפים וסיסמאות, אבל כל התוספים שלי, וכל ההגדרות שלי - לא באות איתי לכל מחשב שבו אני נמצא. לכבוד המעבר לפיירפוקס 4, מעבר שבמילא יכפה עליי לעשות התקנות והגדרות מחדש, כבר לנצל את ההזדמנות ולעבור להשתמש בגירסת portable של הדפדפן. אבל חוץ מכמה מילים ששמעתי בחלל האוויר פה ושם, אני לא ממש מבין מה זה אומר, ולא מצאתי מידע על זה באתר הרישמי של מוזילה. זאת בכלל גירסה רישמית או שמדובר על משהו לא רישמי? גיגול על זה הביא אותי לכל מיני אתרים כמו portableapps.com וזה לא מצא חן בעיניי כלכך כי לא מעניין אותי כל הדברים מסביב. מישהו פה משתמש ב-firefox portable ? האם יש הבדל מבחינת פו…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם,מישהו מכם מכיר תוכנה/חומרה אשר יכולה לכבות ולהדליק מחשבים בתזמון קבוע מראש? הצלחתי להגיע ב-BIOS לאפשרות להדליק באופן קבוע כל יום, לדוגמא: כל יום תידלק ב-8:00, או מיום שני עד שישי תידלק ב-8. איך עושים משהו יותר מתקדם כמו הכנסת תאריכים? לדוגמא: אני רוצה שבין ה-17/12 ל-20/12 תידלק ב-8:00 ובין ה1/2 עד ה-10/2 תידלק ב-9. קיים דבר כזה? אני מדגיש שמדובר במחשב בלי רשת. יש משהו כזה? תודה מראש על העזרה חבר'ה! אורן
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבעיה היא שרק רמקול אחד אפשר להאריך ב-ATP3 ואני לא יכול למקם אותם ימין מאל כמו שצריך רק ההפך... האם יש דרך תוכנתית (בדרייבר של רילטק אולי) להפוך בינהם? תודה רבה רבה!
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני לא מצליח למחוק (או לגזור) קובץ מסויים (פרק וידיאו של סדרה). מלבד זה- הקובץ תקין ועובד שאר הקבצים בתיקיה בסדר גמור ומחיקים. יש לי ווינדוס 7 ההודעה שאני מקבל היא: the action cant be completed because the file is open in windows explorer. close the file and try again ניסיתי שוב למחוק. ניסיתי אחרי ריסטרט למחוק. ניסיתי לבדוק מה קורה אם אני יוצר עותק נוסף - גם אותו אי אפשר למחוק. ניסיתי דרך תוכנה אחרת למחוק (tree size) לא הצליח... אני תקוע. האם יש למישהו עצה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע האם יש בקויק טיים אפשרות לראות עוד פורמטים חוץ מnov... למשל כמו mpg mpeg avi asf.... תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שממספרת קבצים אני יסביר יותר יש לי אלבום תמונות ואני רוצה תוכנה שתמספר את התמונות לפי סדר 1.2.3 אני לא מבקש הורדה. רק שם של תוכנה ..... למנהלים לא ידעתי איפה ליפתוח את הנושא אז מקסימום תעבירו תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-