תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני משתמש במערכת ההפעלה Windows 7 Ultimate x64 במחשב שלי התקנתי את תוכנת ה Setpoint v4.72 שלי Logitech במחשב עבור המקלדת והעכבר האלחוטיים. הורדתי והתקנתי את גרסת ה 64 ביט וכן התקנתי באישור אדמיניסטרטיבי. ישנה בעיה שלא מופיעה לי הלשונית של המקלדת בתוכנת ה Setpoint.. (מצורפת תמונה) ניסיתי להתקין מחדש, לא עזר.. ניסיתי להסיר ולהתקין גרסה של 32, וגם לא עזר.. המון תודה לכל העוזרים!! עריכה: ניסיתי גם להתקין את התוכנה בתאימות לVISTA.. לא עזר גם .. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
צריך המלצה לתוכנה ל DOK שתבקש סיסמה לפני הכניסה ל DATA
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
ניתן להוריד אותו מ : ftp://ftp.nero.com ftp://ftp2.nero.com etc.... במקרה ואחד תפוס, יש מישניים...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאני שם תמונה בVIEWPORT BACKGROUND ואני עושה לה זום אין, אני יכול להתמקד רק במאצע ואני לא מוצא כלי שאפשר להזיז את נקודת ההתמקדות שאני יוכל לראות למשל את צד ימין של התמונה מקרוב..אז יש איזה כלי כזה? (כמו PAN בפוטושופ ועוד כמה תוכנות)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך קוראים לזה בכלל ??? כפתור?? למה ICQ הכניסו את זה בכלל ? למה זה טוב?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי דיסק 80ג' ניסתי לחלק אותו עם FDISK ואני רואה רק 10ג' מרוב יאוש התקנתי WINXP על כל ה80ג' א. האם FDISK לא תומך בדיסק גדול ? ב. האם אני יכול לפצל את הדיסק עם פרטישן מגיק בלי לפגוע ב XP שמותקן במחשב תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משהו מכיר תוכנה טובה שמחפשת דרייברים ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
צריך תוכנה לקידוד סרטים מmpeg4-divx/xvid ל mpeg2-svcd/dvd עם ממשק פשוט ומהירה על איזה אתם ממליצים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בא אני נכנס לראות סרטון אני הכול עולה יופי חוץ מהסרטון נותן כזה מסך שחור(איפה שהסרטון אמור לעלות) ולא מפעיל אותו... יש לי גם פיירפוקס גם אקספלורר וגם גוגל צרום שום דבר מה אתם אומרים הבעיה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם ! כל הפרקים במחשב שלי של חברים נדפקו ( אנחנו מדברים על עונה שמינית פלוס תשיעית פלוס עשירית ) . . . רואים את הוידאו כרגיל אבל השמע איטי בצורה מחרידה ... מה עושים ? נ.ב.1 : התקנתי לפני כמה שעות כמה תוכנות לקידוד סרטים ( וירטואל דאב /ג'י ספוט/ווב סאב/tmpgenc/sub2ss ) , אבל הסרתי אותן ובכול זאת הקבצים פגומים . נ.ב.2 : שאר הסרטים במחשב שלי עובדים כרגיל . תודה לכולם !!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
על מנת להשיג מקסימום מהירות הורדה יש צורך להשתמש בתוכנת הורדה מתקדמת, ולא פחות חשוב -להצטייד ב-firewall שמאפשר פתיחת פורטים , כך שמצד אחד אין חשיפה רבה מדי לאיומים חיצוניים ומצד שני מהירות ההורדה של תוכנת שיתוף הקבצים לא נפגעת . על מה אתם ממליצים מניסיון אישי ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול ב00:00 הפעלתי מצב איחוי לכל שלושת הכוננים שבמחשב שלי. לא מזמן קמתי, עברו 8 פאקינג שעות!! וזה כמעט ולא זז. כונן אחד עשה משהו כמו חצי אחוז מהדיפרגמנטציה. השאר עשו אפילו פחות מזה. וואט דה פאק??
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה הורדתי את גירסת הטרילר של התוכנה כדי לנסות לראות אם התוכנה מנגנת את התרגום בתלת מימד בגירסת הOVER UNDER כי לא מצאתי עד היום תוכנה מתאימה. לשמחתי היא עושה את העבודה רק שהיא מציגה את האותיות העבריות בג'יבריש או משהו כזה. כך שאני צריך לשנות את סגנון האותיות או משהו כזה לעברית, אך לא מצאתי איפה בתוכנה זה אפשרי.. אשמח אם מישהו יודע איפה זה וישתף איתי. או אשמח אם למישהו יש תוכנה אחרת שיודעת לנגן כתוביות בתלת מימד (OVER UNDER) של עברית בצורה תקינה כן אני מכיר את האפשרות ב FFDSHOW אך למיטב ידעתי היא עובדת רק בתלת מימד SIDE BY SIDE. ואני מכיר את הנגן GOMPLAYER שעושה עבודה מצויינת* בזה אך את השפה העברית (אולי גם אחרות) הוא מציג הפוך, שלחתי מכתב לנציג שלהם שאמר שהם מכירים את…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני לא מצליח למחוק (או לגזור) קובץ מסויים (פרק וידיאו של סדרה). מלבד זה- הקובץ תקין ועובד שאר הקבצים בתיקיה בסדר גמור ומחיקים. יש לי ווינדוס 7 ההודעה שאני מקבל היא: the action cant be completed because the file is open in windows explorer. close the file and try again ניסיתי שוב למחוק. ניסיתי אחרי ריסטרט למחוק. ניסיתי לבדוק מה קורה אם אני יוצר עותק נוסף - גם אותו אי אפשר למחוק. ניסיתי דרך תוכנה אחרת למחוק (tree size) לא הצליח... אני תקוע. האם יש למישהו עצה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Unauthorized download We're sorry, but this downlod request cannot be authorized. There could be several reasons for this: 1) You clicked on a link on an *unofficial* SuprNova.org mirror. We do not allow that kind of external hotlinking. This site creates a great deal of traffic and it's hard to find a good hosting. We will not provide the bandwith for other sites. Please visit SuprNova.org and you can download all the torrents you want. 2) You're using a download manager. But there's a solution to this problem: Set up your download manager to send a HTTP referer, and when you click on a link on the SuprNova.org site the download will be authorized. Here's how you can do …
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
הורדתי סרט ואני לא רואה אותו.ה-RADLIGHT ועוד תוכנות שאמורות לפתוח אותו לא פותחות ורושמות לי משהו עם ה-CODSC. מה אני עושה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבעיה התחילה לפני כשבוע... ברבות מן הפעמים בהם אני עושה EXTRACT עם WINRAR לקבצים הEXTRACT איטי מאוד יחסית לזמן שבו הייתי רגיל שלוקח לדברים לעבוד במחשב שלי... מערכת ההפעלה עצמה עובדת רגיל ונורמאלי בידיוק כמו מקודם.. רק שבעת חילוץ הקבצים החילוץ איטי מאוד יחסית לקודם. יש לציין שבWIN7 הבעיה לא קיימת והחילוץ מהיר כפי שהיה מקודם... אני אובד עצות.. ניסיתי להתקין גירסא חדשה של WINRAR וזה אמנם עזר מעט... אך עדיין לא חזר למצבו המקורי. עריכה : עכשיו שמתי לב גם שבעת חילוץ המעבד עומד על 25-30% מאמץ מה שנראה לי קצת לא הגיוני...(יכול להיות שהוא משתמש רק בליבה אחת מתוך ה4 משום מה?)
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לפתוח קבצי PDF מתקבלת הודעת: AcroRd.exe - שגיאת מערכת {אין אפשרות לאתר רכיב } הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר MSVCR71.dll . התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו. משהו יכול לעזור לפתור את הבעיה תודה!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חישוב משכורת שבועית וכל הנלווה ב-EXCEL, אבל יש לי את הגרסה שבאנגלית, ובגלל זה כיוון הדף הפוך. הכוונה היא שהאות A מתחילה מצד שמאל, ואני רוצה שהיא תתחיל מצד ימין כמו בתמונה שצירפתי. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום האם יש פה מישהו שעבד/עובד עם סוליד שיודע אם יש דרך קלה להוסיף שנתות לחלקים? האמת שאת השנתות עצמן הצלחתי לעשות עם cut-extrude בשילוב pattern. הבעיה העיקרית כרגע היא להוסיף טקסט שיציין כל 10 מעלות ליד השנת המתאים. (לדוגמא: 0, 10, 20, ... , 70) אני מבין שניתן לעשות זאת ע"י סימון כל שנת בנפרד הוספת טקסט, אך האם ישנה איזושהי אופציה מובנית שנועדה לדברים הללו? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
התחלתי לבנות אתר חדש ב Dreamweaver אבל פתאום אני רואה את קבצי התמונות שלי כקובץ שבור. אך שאני בודקת תצוגה של האתר בדפדפן כל התמונות מופיעות. איך אפשר לתקן את זה? הוספתי גם תמונה שתוכלו לראות....
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-