תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4015/1092837 רק זה היה חסר לנו.. עוד תחום שמיקרוסופט תעתיק ותהרוס.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי מישהו מכיר תוכנה/שיטה *שעובדת* על מנת להעביר את סמיילים ב-MSN Messenger ממחשב למחשב, תחת אותו חשבון ? אני יודע לעשות חיפוש בגוגל, כל התוכנות שמצאתי (ושלא היו spyware) לא ממש עבדו.. להעתיק את התיקייה של ההתקנה (ב-Program files) ושל הפרופיל (ב-Documents and settings) - לא עובד.. זה מעביר את ההיסטוריה, אבל לא את הסמיילים (למרות שקיימת סיפריה בשם CustomEmoticons, והיא מלאה בסמיילים). אני מניח שאולי קיים משהו ברג'יסטרי? מישהו פעם הצליח לעשות את זה ? MSN Messenger גירסה 7.5 תודה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם מחפש תוכנה חינמית להמרת VOB לMPEG2 או רצוי AVI תודה, יהודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מקבל את השגיאה הבאה: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי איזה משחק וכשנכנסתי אליו קיבלתי הודעה מהad-aware שהקובץ steam. משהו הוא malicious ומשהו שקשור לסיסמאות אם לא רשמתי סיסמא מהדקה הראשונה שהוא היה על המחשב, עד שמחקתי אותו הוא עדיין יכול לגנוב סיסמאות? ועשיתי לקובץ repair ואז delete. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם מישהו מכיר פלאג אינים שמאפשרים אחת מהאפשרויות האלה 1) לראות את ההודעה שכותבים לך עוד לפני ששולחים, כאילו לראות אותה בזמן שמישהו כותב ואם הוא מוחק לראות הכל. 2) לראות מי מסתכל לך בפרטים(כמו עם האואי רק על הפרטים) ואולי אם יש עוד כל מני דברים מעניינים בסגנון השטויות האלה אני באמת אשמח לדעת תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להורדת תמונת מאתר .נגיד לדוגמא הזנתי כתובת אתר ואז מוריד לי את כל התמונות מאותו עמוד. תביאו לינק בבקשה אם זה לא חוקי אז רק שם. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך תוכנה להדבקה או צריבה של כתוביות בתוך הסרט עזרה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מכל תוכנות האנטיוירוס שיש מה לפי דעתכם הטובה ביותר שמכסה את כל הוירוסים הקיימים היום???
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראית שכולם עם זה רק אני נישארתי עם האקספלורר שאגב סבבה אבל אם כולם אבל כולם עם הFIREFOX הזה שווה לנסות..
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שאתם רואים בכותרת אני מחפש את התוכנה הזאת מיכוון שפרצו לי אז כל מי שיכול לעזור כאן בפורום סבבה, וכל מי שחושב שמה שיש לו להגיד לא חוקי כאן בפורום אז שישלח לי הודעה פרטית. תודה מראש!!!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, במחשב שלי מותקן כונן קשיח WD2500AAJSוWestern Digital ואתמול התקנתי כונן חדש - Western Digital WD3200AAKS . אני רוצה שהכונן החדש יהיה גיבוי מלא של הכונן הישן (כולל, אם אפשר מערכת הפעלה ושל תוכנות, משחקים, תמונות וכו...), כך שאם הכונן הישן יתקלקל אוכל להשתמש בכונן החדש ללא שום התקנה מחדש של מערכת הפעלה/תוכנות/דרייברים וכו... אני מבקש המלצה על דרך פשוטה (וחינמית אם יש...) לבצע זאת, תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי שאל אותי שאלה מטופשת ולא ידעתי לענות עליה מי שהוא מוכן לעזור לי!.... ? אני רוצה לדעת בכמה זמן אפשר להפוך סרט לVCD במחשב די חדש ו"חזק" עם תרגום מובנה וכמה מזן לוקח להפוך סרט ללא תרגום למשל אני רוצה אותו באנגלית ואמרו לי שאפשר דרך הנרו ב.....חצי שעה ---> זה יתכן על מחשב די ישן כמו פנטיום 3 1000 תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך קוראים לזה בכלל ??? כפתור?? למה ICQ הכניסו את זה בכלל ? למה זה טוב?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משהו מכיר תוכנה טובה שמחפשת דרייברים ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שתחזיר את המחשב למצבו המקורי בכל פעם שאני מדליק את המחשב מחדש. יש כרטיס הגנה (Magic Card ) חומרתי, שהוא עושה את מה שאני מחפש. אתה מתקין מערכת הפעלה + תוכנות, דרייברים, מחניס את הכרטיס הגנה לפעולה ומהנקודה הזאת ואילך, כל פעם שתדליק את המחשב מחדש, הוא יחזור למצבו המקורי ( אלא אם הקשת סיסמה לשינוי עד ההפעלה מחדש הבאה) אפשר לראות על מה אני מדבר בלינק הבא : http://www.rogev.com/products/info.htm ומה שאני מחפש זה תוכנה שתעשה את המבוקש. תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב חדש המבוסס על מעבד I3, לוח H55, כרטיס מסך HD 5670, זיכרון 2G DDR3 סט מקלדת ועכבר אלחוטי של TEAC, ומסך סמסונג 23' יש לי 2 חדרים צמודים בבית, בחדר אחד נמצא המחשב ובחדר השני אני מעוניין שגם שם תהיה אפשרות לגלוש ולשמוע שירים. עכשיו לשאלה: האם ישנה אפשרות לפצל מחשב 1 ל-2 שולחנות עבודה שונים ובנוסף שבכל חדר יהיה סט מקלדת ועכבר, מסך ו2 כרטיסי קול שכל אחד ישמע מה שהוא רוצה? העביר כבל רק למסך ולשמע לחדר השני. במקום לקנות כרגע עוד מחשב? השימוש יהיה לגלישה ושירים. בתודה, אלירן
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך שמישהו יסביר לי איך לעדכן את הביוס, כי אין לי מושג, זה הלוח אם שלי: Octek Rhino P4X266A-A4P עוד פרטים: Manufacturer: PC Partner Product: P4X266-8233 Version: V1.XX אני ניסתי להשתמש בדיסק שקיבלתי עם הלוח אם, אבל זה פותח את ההודעה הזאת: http://img274.imageshack.us/img274/8756/106ec.jpg אני יודה מאוד לעוזרים.. יום טוב, ושבועות נעים.
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח את הרקספלורר נפתחות לי פרסומות , איך אני יכול להעיף את זה שלא יפתחו לי פרסומות , בעדיפות בלי התקנה של תוכנה להפסקת הפרסומות , אולי צריך לעשות איזה סריקה כלשהי כדי להעיף את זה , אלא אם כן אין ברירה...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה הורדתי את גירסת הטרילר של התוכנה כדי לנסות לראות אם התוכנה מנגנת את התרגום בתלת מימד בגירסת הOVER UNDER כי לא מצאתי עד היום תוכנה מתאימה. לשמחתי היא עושה את העבודה רק שהיא מציגה את האותיות העבריות בג'יבריש או משהו כזה. כך שאני צריך לשנות את סגנון האותיות או משהו כזה לעברית, אך לא מצאתי איפה בתוכנה זה אפשרי.. אשמח אם מישהו יודע איפה זה וישתף איתי. או אשמח אם למישהו יש תוכנה אחרת שיודעת לנגן כתוביות בתלת מימד (OVER UNDER) של עברית בצורה תקינה כן אני מכיר את האפשרות ב FFDSHOW אך למיטב ידעתי היא עובדת רק בתלת מימד SIDE BY SIDE. ואני מכיר את הנגן GOMPLAYER שעושה עבודה מצויינת* בזה אך את השפה העברית (אולי גם אחרות) הוא מציג הפוך, שלחתי מכתב לנציג שלהם שאמר שהם מכירים את…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם התמיכה בעיברית (מימין לשמאל) בכל התוכנות הנ"ל. המחשב שלי עם XP English Enabled אבל מתקנת בו תמיכה בעיברית (Lang Pack). בבקשה עזרה העברית נכתבת לי הפוך ויש לי פרוייקט גדול לעשות ללקוח (אני יודע על כל תוכנות העזר להפוך את העברית חזרה אבל תהיה לי בעיה אחר כך לעדכן את האתר). Flash & Derameweaver 8 PhotoShop CS תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני לא. עדיין אני נשאר עם האקספלורר, חבל שאי אפשר להפוך את ה-Bookmark לאייקונים קטנים כמו באקספלורר, ככה יותר נוח לבחור איזה אתר אתה רוצה, במיוחד כשמדובר על הרבה אתרים. מעבר לזאת, עדיין יש אתרים שאקספלורר מציג אותם יותר יפה וסימטרי. בחלק של השיפור, יש הרגשה לדפדפן יותר מהיר אך זה עדיין לא מפצה על המגרעות האחרות. למי שלא ניסה את הדפדפן, יש קישור בכתבה: http://hwzone.co.il/news/133419
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי תוכנה PICO 2000 למצלמות הבטחה ואני לא מוצא תS.N שלה והחברה פשטה תרגל.עזרה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-