תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יום טוב לכולם אני עוד מעט מתחיל ללמוד אנימציה ותלת מימד ואני הולך לעבוד ב3D STUDIO MAX ויותר מאוחר (אני מדבר על בערך שנה) אני אלמד את התוכנה MAYA במיכללת סלע. עכשיו יש לי מספר שאלות: 1. יש לי במחשב כרטיס מסך ATI HD3780 עם זיכרון של 512 מגה אז רציתי לדעת אם הכרטיס המסך הזה יספיק לי לבינתיים לעבודה עם 3D STUDIO כי אני יודע שכאשר אני אלמד את MAYA אז אני מאמין שאני אחליף את הכרטיס המסך. 2. במיכללה אמרו לי שהם יוכלו לכוון אותי למקום שיוכלו לספק לי כרטיסי מסך מיקצועיים בהנחה של בערך 20% ולכן רציתי להיתיעץ איתכם איזה כרטיס מסך אתם ממליצים או FireGL לדוגמא- v7350 או Quadro לדוגמא- pny fx4600 לעבודה עם MAYA אז רציתי לדעת אם יש דגמים מומלצים לכל כרטיס. וגם כמה זיכרון אתם ממליצים ל…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו מכיר תוכנה טובה שמחפשת דרייברים ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי פעם ואין לי מושג איפה היא. אני רוצה לפתוח 2 אי סי קיו ביחד באי סי קיו 5 ! תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,יש לי את הגירסה החדישה ביותר של וינאפ והיא נתקעת כל הזמן,גם אצלכם זה ככה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או התוכנה emule speed up pro או emule speed booster. מישהו יודע מה זאת התוכנה הזאת, איך משתמשים בה ומה היא אמורה לעשות?? חחח תודה לעוזרים, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם הוא ימשיך לרדת, או שפתיחה שניה שלו לקריאה תשבש את ההורדה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כל כך התלהבתי ממנו, באמת מעולה זה לא מילה http://www.frigate3.com/index.php
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה בטח חרוש, אבל בכל מקרה אני מרגיש שיאן לי ברירה .. גם CHROME וגם FIREFOX עושים לי בעיות עם טעינה, פשוט לא עולים, רק אחרי כמה פעמים שביטלתי את היישום דרך Task Manager.. Internet Explorer לא בא בחשבון. אז אני מחפש דפדפן אולי פחות מוכר, אבל גם טוב .. יש אחד כזה ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://akamaidownload.apple.com/530x3824/akform.html יש!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. יש מישהו שיוכל לעזור לי לאתר מה המקור או המהות של תוכנה שהופיעה אצלי בחשב? אני חושד שזאת רוגלה, כי השם שלה הוא רק ספרות. זה השם: 0.0024485550701023318 kהגודל שלה הוא רק 52 היא הופיעה לי בתיקייה c:\users\my name, וראיתי אותה רצה ב- task manager. היא עדיין אצלי , אבל בבידוד מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה היא מוזרה.. היא בעצם רק משפיעה על התקני הקול במחשב ואין לי צלילים במחשב.. הייתה לי את הבעיה בעבר...ושחזור מערכת עזר לי לפתור אותה.. עכשיו אין לי אפשרות לשחזור מערכת..ואני לא יודע מה לעשות. תמונות- http://www.img-il.com/file.php?file=2juyn5lmnjft.jpg http://www.img-il.com/file.php?file=nyzmjjm2okmg.jpg
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי שהתקין NOD32 במחשב ראה שרשום " אנטי וירוס + רגולות " אז בקשר לאנטי וירוס אני דיי ספקן אחרי שהכנסתי למחשב בכוונה " רגולה " 12552.EXE וה NOD32 בכלל לא גילה שיש רגולה הוא רשם " 0 רגולות " התקנתי AD AWARE והיא הסירה אותו ! למי שקונה NOD32 ובונה על זה בתור " תוכנה נגד ריגול " אז הוא טועה .
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
שאלה לי אליכם: יש לי BOOTABLE DISK ועליו יש כבר תוכנה שאיתה אני יכול להפעיל את המחשב (Spinrite 6 אם זה מענין מישהו). עכשיו השאלה היא האם אני יכול לצרוב על אותו דיסקCD תוכנה BOOTABLE אחרת (MEMTEST86)? האם אני יכול שיהיה לי BOOTABLE CD אחד ועליו 2 תוכנות הפעלה (SPINRITE וMEMTEST86) והוא יפעל, ואני יוכל לבחור איזה להפעיל? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מ-MP3 ל-MP3, רק להוריד נגיד מ-bitrate של 320 ל-192 לדוגמא. יש למישהו הצעות? כל מה שאני מצאתי זה תוכנות שמשנות פורמטים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בא אני נכנס לראות סרטון אני הכול עולה יופי חוץ מהסרטון נותן כזה מסך שחור(איפה שהסרטון אמור לעלות) ולא מפעיל אותו... יש לי גם פיירפוקס גם אקספלורר וגם גוגל צרום שום דבר מה אתם אומרים הבעיה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
כשאני מנסה להפעיל את מנהל המשימות בווינדוס xp רשום לי שמנהל המערכת לא אפשר זאת .. יש לציין שאני התקנתי את הווינדוס ולא עשיתי שום דבר שדומה לזה...בנוסף המשתמש שאני משתמש בו הוא האדמיניסטרטור
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה טובה ואמינה לבדיקת כונן קשיח של hitachi תוכנה שתעבוד יחד עם ההפעלה ולא דרך מערכת ההפעלה. אשמח לקבל המלצות בתודה daido
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך Voodoo3 3500TV. אני יכול לראות טלוויזיה במחשב בעזרת כניסה לאנטנה. התוכנה שאיתה אני צופה בטלוויזיה פשוט גרועה! מישהו יודע אם אני יכול להחליף את התוכנה? בכל מקרה אני ממש צריך את זה. מצפה לתגובה יובל
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אני יכול להעזר ב winamp או ב musicmatch ?יש לי אותם..אצטרך אז plugin או משהו .. אם לא בתוכנות האלה,אז באיזה? תודה, טל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שאני מפרסם את הבקשה בפורם המתאים אפרט קצת יותר על הבקשה שלי אני מחפש תוכנה ידידותית אשר בעזרת אני אוכל ליצור קובץ סרט, GIF פלאש לא משנה לי איזה סוג בעזרת קובצי סרטים אחרים ותמונות כמו ה MOVIE MAKER של מיקרוסופט רק עם יותר אפשרויות של אפקטים למשל להרכיב תמונה גדולה מכמה קטנות ומעבר רציף בין הסרטים לתמונות ולא מעבר חד אני צריך לבנות מצגת נחמדה ליום הולדת של ידידה ולעלות אותה ל YOUTUBE או ל FACEBOOK תודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מזמן קנינו מסך פלזמה HD עם זה קנינו כרטיס My HD שמתחבר מהמחשב למסך וניתן להפעיל קבצי HDTV מהמחשב ויפעיל אותם במסך פזלמה לא צריך מחשב חזק בשביל זה, הכרטיס עושה הכל. השאלה שלי היא : סרט HDTV שניתן להוריד בUSENET שוקל כ15-20GB וזה מאוד ענקי סרט XVID שוקל כ700 ויש לו כתוביות שניתן להפעיל עם תוכנה כמו BSPLAYER ההבדל תמונה בינהם אדיר, אי אפשר לתאר את זה HD פשוט חלומי אני עומד לקנות 2 כוננים קשיחים של 250GB עכשיו 14 תכני HD ממלאים 250 GB זה שווה את זה? האם ניתן לסנכרן כתוביות לסרט HD שיש את הכתיוביות האלו לפורמט XVID? אם אני צורב את נגיד סרט HD אחד ל4 מדיות DVD של 4.7 , ואז שאני רוצה להפעיל אותם זה יקרטע (במחשב לפזלמה), אז צריך להשאיר את זה בהארד וכל הזמן לקנות עוד הארד דיסק…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לדעת האם בפירפוקס 4 יהיה את הפרסונות האלה. יש לי כרגע גירסה 3.6 והפרסונות האלה די נחמדות פשוט אני עובד עם XP וגירסה 4 ניראת נחמד עם יש לך את ממשק הAERO של ויסטה/7. נכון שזה עדיין בטא אבל זה ישנה לי מתי שיצא גירסה חדשה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-