תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מרכיב מחשבים כמעט כל יום - העניין הוא שכל מחשב שאני מרכיב אני מתקין מערכת הפעלה זמנית דרייברים ואז עושה BURN IN TEST כדי לבדוק שהכל תקין וזה גוזל ממני המון זמן כי אני צריך גם לפרמט אחר כך וכו' רציתי לדעת אם יש תוכנה ( אפילו תוכנה שעולה כסף) שיכולה דרך הBOOT (כדי שלא אצטרך להתקין ווינדוס) שתבדוק את תקינות החומרה בצורה הטובה ביותר, תודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי מה המצב אני מחפש תוכנה טובה מהירה מאובטחת וחינמית לפתיחת שרת ftp על מחשב פנטיום 2 עם 192 מגה זיכרון תודה לכל העוזרים ;D
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה להורדת תמונת מאתר .נגיד לדוגמא הזנתי כתובת אתר ואז מוריד לי את כל התמונות מאותו עמוד. תביאו לינק בבקשה אם זה לא חוקי אז רק שם. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש במחשב ניד עם אינטרנט אלחוטי של פלאפון ונורטון אינטרנט סקוריטי. ניסיתי לבטל את הפירוול של נורטון ועדיין הפורט חסום. איך אפשר לפתוח אותו ולאפשר גישה?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע פחות או יותר אבל ישמח לקבל פירוט מעמיק מה עדיף לדעתכם fdisk או pq magic ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מכל תוכנות האנטיוירוס שיש מה לפי דעתכם הטובה ביותר שמכסה את כל הוירוסים הקיימים היום???
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניתן להוריד אותו מ : ftp://ftp.nero.com ftp://ftp2.nero.com etc.... במקרה ואחד תפוס, יש מישניים...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש אנטי וירוס טוב ולא כבד למחשב עם WinXP (המחיר לא חשוב) עבדתי תקופה ארוכה עם symantec אבל נראה לי שהוא קצת כבד יש לכם הצעות?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב דיסק מוסיקה במהירות הכי נמוכה שאפשר כי הצ'יינג'ר באוטו לא קורא צרובים מעל מהירות מסויימת. אבל בנרו אני יכול לבחור רק 8/10/12/16/24 וכו'.. יש לי SONY DVD RW DRU 700A יש פיתרונות לכזה דבר? ויש לי NERO 6.3.1.12 עוד משהו קטן, יש עידכון קושחה לצורב הזה, כדאי להתקין אותו? יש סיכונים בדבר כזה?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדוע לא נשמרים לי שמות משתמשים וסיסמאות באינטרנט אקספלורר???? למשל אני שם שם משתמש בפייסבוק וסיסמא ואז חוזר זה עדיין עם זה אבל אם אני שם נגיד שם משתמש אחר אז כיאילו הקודם נמחק . זה צריך להיות כזה שלוחצים על השורה של הכתיבה וזה נותן את כל מה שהוקלד שם .. איך עושים את זה???
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך קוראים לזה בכלל ??? כפתור?? למה ICQ הכניסו את זה בכלל ? למה זה טוב?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה להקלטת סאונד בפורמט WAV או MP3 ממיקרופון או מהמחשב עצמו חוץ מהמקליט של וינדוס????
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחלתי לבנות אתר חדש ב Dreamweaver אבל פתאום אני רואה את קבצי התמונות שלי כקובץ שבור. אך שאני בודקת תצוגה של האתר בדפדפן כל התמונות מופיעות. איך אפשר לתקן את זה? הוספתי גם תמונה שתוכלו לראות....
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך להעתיק איזה 10 דיסקים ואין לי כרגע דיסקים ריקים, האם אני יכול להעתיק את הדיסקים למחשב ולצרוב מאוחר יותר ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם ישנה אפשרות בWINAMP שהוא יזכור את השיר האחרון שנוגן גם במצב SHUFFLE, כלומר נגיד יש לי רשימה של 10 שירים ושירים 1,5,9 הושמעו ואז סגרתי את הWINAMP אז פעם הבאה השיר הראשון שהוא ישמיע יהיה שיר מס' 9???
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
ואני רואה שיש להם הרבה תוכנות להורדה באתר שווה להוריד משהו בכלל? יש לי XP מקורי
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה המתעדת כל הקלדה והקלדה במקלדת. אחת שפועלת במסווה ואח"כ יהיה ניתן לראות את כל מה שהוקלד. אם יש כזה דבר, אודה אם תמליצו לי על תוכנה שכזו. יום טוב!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אצל כל החברים שלי האימיול הרבה יותר מהיר והחצים למטה שנייהם בצבע ירוק ואצלי אחד צהוב אחד ירוק יכול להיות זה משפיעה האימיול מוריד לי מקסימום 2.5Kb/s לקובץ הורחב פס לי הוא 1.5 מגה איך אפשר לסדר את הבעיה או לעשות שהאימיול יהיה יותר מהיר ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש אחד ש"מתלבש" על הדפדפן? (אני משתמש ב-FIREFOX) תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה הורדתי את גירסת הטרילר של התוכנה כדי לנסות לראות אם התוכנה מנגנת את התרגום בתלת מימד בגירסת הOVER UNDER כי לא מצאתי עד היום תוכנה מתאימה. לשמחתי היא עושה את העבודה רק שהיא מציגה את האותיות העבריות בג'יבריש או משהו כזה. כך שאני צריך לשנות את סגנון האותיות או משהו כזה לעברית, אך לא מצאתי איפה בתוכנה זה אפשרי.. אשמח אם מישהו יודע איפה זה וישתף איתי. או אשמח אם למישהו יש תוכנה אחרת שיודעת לנגן כתוביות בתלת מימד (OVER UNDER) של עברית בצורה תקינה כן אני מכיר את האפשרות ב FFDSHOW אך למיטב ידעתי היא עובדת רק בתלת מימד SIDE BY SIDE. ואני מכיר את הנגן GOMPLAYER שעושה עבודה מצויינת* בזה אך את השפה העברית (אולי גם אחרות) הוא מציג הפוך, שלחתי מכתב לנציג שלהם שאמר שהם מכירים את…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4015/1092837 רק זה היה חסר לנו.. עוד תחום שמיקרוסופט תעתיק ותהרוס.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני צריך את הדרייבר של המובנה של G620. אשמח לתשובות.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-