עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. *** חוקי *** אז תשמעו מה קרה. רציתי להתקין את אנריל טורנמנט 2004 על המחשב שלי, שקניתי במיטב כספי בארץ. אך כנראה שמשהו קרה (גם אחרי אינספור ניקיונות) והדיסק נשחק. בקובץ Audio1.ogg, הדיסק נתקע, ואיתו המחשב, ועולה ההודעה שהדיסק מלוכלך, וההתקנה נכשלת. ניסיתי גם לצרוב, אבל לא הלך. אז מכיוון שלא הצלחתי ליצור קשר עם Atari ישראל, החלטתי פשוט להוריד את הדיסק כתחליף. הורדתי דרך ביטורנט, הגיא לי קובץ rar אחד שבתוכו iso, ועוד מלא קבצים כמו r11, r01 (אני משער שאלו החלקים של ההתקנה) איך אני מתקין את המשחק\משחק?. בהמשך אני ארצה לצרוב את זה על דיסק dvd-r עם nec3520. יש עצות? תודה רבה מראש מאור

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  2. Started by J S Bach,

היי, אני התקנתי את מערכת ההפעלה WIN7, ופתאום כשרציתי לפתוח קובץ DOC. שמתי לב שאין לי אופיס, מה אני עושה? האם יש תוכנות חינמיות אחרות שניתן לערוך איתו קבצי DOC?

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  3. יש לי מערכת הפעלה VISTA ULTIMATE ולאחרונה אני לא יכול לגלוש דרך האינטרנט אקספלורר השגיאה שהוא רושם זה: "ל- Internet Explorer אין אפשרות להציג את דף האינטרנט" והאינרנט מחובר....כרגע אני גולש עם FF אבל אני צריך גם את הIE...מה ניתן לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. זה לא בגלל אינטרנט זהב !!!!!!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by tsuriel,

אין לי אפשרות לשמוע במחשב דרך הרמקולים, זה התחיל ממש באופן פתאומי כשנגעתי ב-Blaze Media Pro כנראה זה קשור, הבעיה היא במחשב עצמו כי כבר ראיתי שרמקולים טובים אחרי בדיקה עם MP3 , בכל אופן מה אני צריך לעשות? צריך לפרמט את המחשב? ניסיתי כמעט הכל . תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 525 צפיות
  6. Started by FriXus,

האם יש איזושהיא תוכנה שיכולה להפוך קבצי WMV לפומט אחר כמו AVI-DIVX, MOV?

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  7. Started by D-M-X,

התמונות שלי במחשב מסודרות לפי תיקיות של שנים בתוך זה תיקיות של חודשים ובתוך זה תיקיות של ימים ויש לי קובץ WORD שרשום בו מה של מה התמונות בכל תאריך יש תוכנה שיכולה לעזור לי עם זה שאני אוכל לרשום מידע על כל תיקיה ולראות תמונות וכאלה?

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by Snufkin,

אחרי שהמגש יוצא החוצה (ידנית או ע"י לחיצה על EJECT), אני לא יכול להכניס אותו דרך ה-XP! אני חייב לקום וללחוץ על הכפתור, לפי מה שאני מכיר ה-EJECT אמור להשתנות ל-LOAD. למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך לתקן את זה?

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  9. Started by yoniby,

יש כזו תוכנה? תודה

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  10. Started by KrustyTheKlown,

היי יש לי קובץ אימג' בגודל 7+ ג'יגה , אני לא מצליח לטעון אותו עם דאמון טולס, האם צריך מיוחד מכיוון שהוא DVD-9?

11. Started by ILYA MOLO,

שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב מאז ומתמיד. קבצי הNFO לא נפתחים. כותב שלא יכול לפתוח ת'קובצ ויכול להיות שהוא מושחת או גירסה לא נכונה. כשאני משנה את הסיומת ל TXT אז הקובצ עובד מצויין. איך אני יכול לפתוח אותם בלי לשנות או אם יש תוכנה שתשנה את כל NFO ישר לTXT

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  12. Started by 3d7,

פתאום, בזמן שאני גולש בפורום, קיבלתי הודעה שהסרבר סגור ואני צריך להכניס שם משתמש וסיסמה, למרות שלא היתה שום בעיה בגלישה באתר. השאלה שלי היא האם באמת היתה בעיה בסרבר וזאת הודעה לגיטימית, או שזה וירוס שמנסה לדוג את שם המשתמש והסיסמה שלי? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. האם יש הבדל באכויות הן של הווידיאו והן של האודיו בתוכנות השונות ?? לדוגמא DIVX MV2 WINAMP MP וכו?? או שהדבר היחידי שקובע הוא הקודקים?

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  14. אני מחפש לעשות סדר במסמכים בצבא ע"י אינדקס אוטומטי יעיל. כרגע יש קלסר סימוכין שממלאים ידנית וממנו לוקחים את מס' הסימוכין של המסמך ובעזרתו מאתרים מסמכים. כמובן שזה איטי, מסורבל, קשה לחיפוש וסובל מבעיות רבות (ביחוד מפקידות מטומטמות שלא קולטות את השיטה) האם יש דרך ליצור את זה בעזרת הכלים שיש באופיס XP/2003? לחלופין האם יש דרך ליצור אינדקס של מסמכים אוטומטי? (הכוונה לקובץ חיצוני שיכיל טבלה עם הנושא, מס' הסימוכין והתאריך של כל מסמכי הוורד שבתקייה מסויימת)

• 5 תגובות
    • 8.6k צפיות
  15. בכל אתר שצריך ACTIVEX שזה כמעט 100% מהאתרים האקספלורר רושם לי: your security settings do not allow websites to use ActiveX controls installed on your computer... ז"א אין לי אפילו את האופציה להתקין ACTIVEX שאני מזכיר שזה בין השאר פלאש וג'אוה. שיחקתי עם כל הגדרות האבטחה של אקספלורר ולא מצאתי פיתרון... אם מישהו פה יעיר את עיניי אני באמת אשמח! תודה מראש : )

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  16. איזושהיא תוכנה נורמלית שתוריד בקצב טוב ל56.6

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Raz20,

ברגע שאני לוחץ על התחברות זה מראה לי כאילו זה מנסה להתחבר ואז זה מראה לי את השגיאה הבאה (*המסנג'ר דרש ממני לעדכן אותו ולאחר העידכון זה קרה ) ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש וזה לא עזר מה אפשר לעשות ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  18. Started by kwan,

שלום לכולם , התקנתי את תוכנת WINAVI CONVERTER 7.1 (גירסא מלאה) . באשף בחירת המדיה לקידוד , בחרתי קובץ AVI להמרה לפורמט DVD . קובץ ה-AVI נמצא עם הכתובית שלו באותה תיקייה ובאותו שם לצורך העניין (ע"מ ש-VOBSUB יטמיע אותו בקידוד) . כעבור 10 דקות של קידוד עצרתי את התהליך (על מנת לבדוק תקינות הקידוד) וטענתי לנגן מדיה VLC את הקובץ VOB שנוצר בתיקיית (DVD (dvd_0 בשולחן העבודה . הבעייה היא שהסרט מנוגן עם הכתובית בסינכרון אבל הסאונד חורק ונשמע מקוטע . אני לא יודע אם הבעייה היא בגלל שעצרתי את התהליך או בגלל שנגני מדיה כמו VLC או BSPLAYER אינם תומכים בקבצי VOB (או חלקיים..) של DVD . ניסיתי לפתוח את הקובץ גם עם POWERDVD וכאן שומעים את הסאונד טוב אבל ללא תמונה... מישהו מכיר את התופעה…

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  19. לאחרונה יש יותר ויותר אתרים בהם אני לא מצליח ללחוץ על כפתורי SUBMIT ואני מקבל הודעת שגיעה: A Runtime Error has accurred line 81 error: the callee (server [not server application]) is not available and disappeared; all conection are invalid. the call did not execute. בהתחלה הייתי דיי בטוח שההודעה הזאת אומרת שמשהו לא טוב באתר - אבל בזמן האחרון אני מקבל יותר מידי פעמים את ההודעה הזאת. האם זה צרוף מקרים או שמשהו לא טוב אצלי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Shmoolik,

אני לא יודע למה אבל נגיד אם אני לא נוגע במחשב איזה 10 דקות , האיי סי קיו נכבה לי , והופך ל STAND BY MODE. ואין לי מושג למה , נראה לי שזה התחיל לקרות אחרי שהתקנתי : Sygate Personal Firewall PRO 5. זה מאוד מאוד מעצבן , למישהו יש אולי פיתרון ? תודה.

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  21. אני לא משתמש בפירוול וגם לא בראוטר ואני פשוט לא מצליח להעביר פורטים , ניסיתי להחליף פורט ועדין יש את אותה בעיה אולי אתם יכולים לעזור לי

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  22. Started by Decktor,

שלום יש לי בעייה שהנגן פלאש לא מוציא סאונד כל השאר עובד מעולה מה שניסיתי זה לנגן פלאשים דרך הקוויקטיים ואז יש סאונד אבל אני לא יודע איך לגרום לו להיות הברירת מחדל של אקספלורר לא אכפת לי אם תעזרו לי לפתור את זה דרך פלאש או דרך קוויקטיים זה מעצבן שאני צריך להוריד להארד-דיסק בשביל לשמוע פלאשים תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מה אני צריך לעשות כדי שלא תופיע השגיאה הזאת תודה לכל מי שעזר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  24. Started by IlanF,

אני צריך IE 6 standalone שירוץ בוסף לIE8 שיש לי על ויסטה. כל הגרסאות שמצאתי בגוגל מביאות שגיאה בהפעלה... תודה

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  25. שלום. אני משתמש במירנדה לייט כבר דיי הרבה זמן ועכשיו שניסיתי לשלב בה מסנג'ר ראיתי שהיא עושה קצת בעיות...בכל מקרה אני מחפש תוכנה אחרת שתשמש לי גם ICQ וגם מסנג'ר ויש לי קצת דרישות חובה- טאבים, וכמובן כמו שכבר ציינתי שיהיה אפשר להתחבר גם לאייסי וגם למסנג'ר אפשר- ממשק יפה ונוח כל השאר לא ממש חשוב לי מצדי שלא יהיה בתוכנה שום אופציה חוץ מהתחברות לשתי הרשתות ושליחה וקבלת הודעות העיקר שיהיה טאבים ואם אפשר ממשק יפה גם עריכה: אגב עכשיו נזכרתי שפעם עברתי מאייסי למירנדה או הפוך לא זוכר בדיוק ואחרי שסידרתי קצת את הרשימה העפתי כמה עשרות משתמשים הכל חזר להיות כמו מקודם...אם אפשר לדעת איך אפשר להימנע ממצב כזה(אם יש סיבות מיוחדות שזה קורה או משו) בכל מקרה גם אז שלא הסרתי את הת…

• 5 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.