עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Artista,

אוקי אז תמיד עלתה לי השאלה הזאת בכל פעם שעיצבתי אתר\לוגו וכדומה... האם הליירים בעיצובים שלכם ווקטורים? אני למשל דואג שכל הבלוקים,header,לוגואים יהיו וקטורים חוץ מהתמונות.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מאז שהתקנתי במחשב הישן שלי את הדרייברים של VIA אין לי בתפריט התחל אפשרות turn off computer יש רק log off ואין אפשרות RUN ניסיתי ALT +F4 והוא כותב לי the operation has been canceled due to restrictions in effect on this computer. please contact your system adminstrator כנ"ל גם לגבי windows key + R ככה שאין אפשרות בכלל לכבות את המחשב או להשתמש בפקודת RUN עד שאני עושה logoff ומחליף משתמש HELP :s05: הנה זה בדיוק הבעיה שלי: http://www.cisco-cert.com/Windows_XP_General/625594-Shutdown-Button--Run-Command-Disappeared

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. כשאני מפעיל את מחשב, והטלוויזיה שלי מחוברת אל ה Tv-Out אז יש לי אופציה לסמן מסך 2 בהגדרות כרטיס המסך. אך, כשאני מפעיל את מחשב כשהוא לא מחובר לטלוויזיה, התוכנה של הכרטיס מסך לא מזהה אופציה נוספת למסך 2 ואז אני צריך לעשות RESET למחשב. חשבתי לפתור את הבעיה ע"י RESET לדרייבר בלבד. יש פתרון לזה? אולי פתרון אחר? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 4.3k צפיות
  4. Started by Cooler-Master,

ערב צח לכולם. לפני כמה ימים המחשב שלי קרס והייתי צריך להתקין את הווינדוס מהתחלה. עכשיו יש לי הרדיסק של WD200GB SATA הוא יושב על הבקר Promise FastTrak 376 שמובנה בלוח שלי Chaintech 7njs http://www.chaintech.com.tw/tw/eng/product_spec.asp?MPSNo=13&PISNo=196 עכשיו הורדתי את הדריברים, העלתי אותם על דיסקט. בהתקנה של הווינדוס לוחץ F6 מכניס את הדיסק מתקין את הבקר מזהה את ההרדיסק הכל טוב ויפה. אחרי שאני עושה פורמט לכונן והוא מתחיל את ההתקנה של הקבצים של הווינדוס הוא רושם שהוא לא יכול להעתיק את הקובץ fasttx2k.sys זה הקובץ של הדריברים. עכשיו ניסיתי להחליף דיסקטים להחליף כונן של הדיסקטים, וכלום לא עוזר אין לי מושג מה לעשות אז אם מישהו מכיר, יודע איך לעזור לי הוא יציל אותי. תודה …

5. לכזה : http://z.about.com/d/mobileoffice/1/5/X/4/step11.jpg כי עכשיו שאני מנסה למצוא דרכו הוא לא מזהה לי כלום כי הוא פועל ע"י תוכנת mcafee. הסרתי את התוכנה שאיתה מצאתי עד עכשיו את הראוטרים שבטווח (mcafee) וזה עדיין לא מוצא לי ראטורים בסביבתי ע"י האיקון הרגיל.

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  6. 1) חוץ מהתוכנות שאני מכיר spybot ו ad-aware , האם קיימות עוד תוכנות טובות שאתם ממליצים עליהם [חינמיות] שמוצאות ומסירות ע"י סריקה spyware,adware,trojan.warms וכו'...? 2) לאחר סריקה ב spybot הוא מאתר לי כמעט תמיד דבר אחד או שניים שהוא מגדיר כבעייה,והוא כמובן מוחק אותם. אך לאחר restart של המחשב וסריקה חוזרת בspybot הוא מוצא אותם שוב,כנראה שזה לא באמת מחק את זה או שה"בעיות" האלה מפעילות עצמן שוב . מה אני צריך לעשות כדי להסיר אותן? נ.ב הוא נתן שם לבעיות\קבצי ריגול שהוא מצא...וניסיתי לעשות search במחשב עם השמות האלה ולא מצא כלום. 3) בnorton systemwork 2005 premier אני לא יכול לעשות auto live update ,אני לוחץ שיאפשר את זה ,ולא קורה כלום,כאילו לא לחצתי. ניסיתי גם דרך ה"אפ…

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  7. Started by surfface,

שלום לכולם אני הורדתי מישחק והמחשב עושה אותו כקובץ בילתי מזוהה (קובץ bin) מה אני עושה בבעיה שכזו

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  8. Started by arm123,

מישהו יכול להגיד לי ע"י איזו תוכנה ניתן לפתוח קיבצי NFO ? בתודה מראש רן.

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  9. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. בכל פעם שאני לוחצת על לינק או היפרלינק אני מקבלת הודעת שגיאה של "Application not found". עובדת עם Windows 7 ו- IE 9. חושבת שעשיתי שינוי ב- Add-on של האקספלורר וזה מה שדפק לי את המערכת, שיניתי חזרה אבל זה לא עובד. כשנכנסת להוטמייל דרך www.hotmail.com הכל בסדר. אשמח לעזרה, החבר'ה בפורומים של מייקרוסופט ממש איטיים.. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  11. Started by gabig12,

מה המצב אחים שלי אני מחפש תוכנה דומה לTV TOOL ושתומכת בכרטיסים של ATI?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  12. Started by BenK,

יש לי רשת ביתית עם חבר שלי לו יש Win98 לי 2000! לי אין בעיה להיכנס אליו אבל משום מה יש לו בעיה להכנס אלי כי הוא מבקש סיסמא.... לא שמתי סיסמא והAdministrator pass שלי זה כלום! אם משהוא יודע מה עושים ...... תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by url,

אהלן, אני משתמש בwin vista ובwinamp 5.541 יש לי תופעה מוזרה שבה חלק מהשירים שלי בעברית מוצגים כג'יבריש בPlaylist או בmedia library למרות שאם אני מסתכל על הInfo שלהם הם מוצגים בעברית. צריך להדגיש שזאת בעיה רק בוינאמפ, לא נתקלתי בבעיות עברית בשום תוכנה אחרת במערכת. גרסת הויסטה היא גרסא אנגלית אבל בהגדרות השפה הכל מוגדר לעברית כולל ההגדרות לתוכנות שלא משתמשות בUnicode (system locale) ניסיתי גם לשנות פונטים בוינאמפ וכל הפונטים האפשריים עדיין מציגים את השירים בג'יבריש. למישהו יש רעיון במה מדובר ואיך אפשר לפתור? תודה

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  14. אהלן קניתי אוזניות חדשות והמחשב מסיבה מאוד דפוקה לא מזהה אותן, אלא חושב שהן רמקולים ,ואז זה נשמע כאילו אני שומע בתוך מערה או משהו כזה.. לוח אם מסוג G31M-ESL של ג'גה בייט. האוזניות הן MDR V700 תודה

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  15. ובכן, הכותרת אומרת הכל : ולמי שלא הבין אותי, אני מחפש תוכנה שתוכל להפריד את הסאונד מהוידאו, ניסיתי כל מני ממירים ועורכי וידאו וקול - אך הכל לשווא ??? שום דבר איננו עובד, אני מקווה שתוכלו לעזור לי The Wizard

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by INON,

הכנתי אתר בפרונט פייג' בשביל הכיף, ועכשיו כשני רוצה לעלות את האתר אני לוחץ על קובץ >> פרסום אתר>>> והוא נותן לי כמה אפשרויות ... ניסיתי את כולם שיעלו לאתר שפתחתי בנענע אך הוא לא מעלה לי את הקבצים איך אפשר לעלות את הקבצים שבפרונטפייג דרך התוכנה .. כדי שהקישורים שעשיתי בתוכנה השתנה מהכונן הקשיח שלי לאתר בנענע (אם יש בכלל דבר כזה..) עזרו לי

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  17. כיום אני משתמש בItunes 9 ,הייתי רוצה לדעת האם ניתן להשתמש בGenius כמשתמש ישראלי,והאם ניתן לפתוח חשבון בitunes ללא כרטיס אשראי. בנוסף אם מישהוא ממליץ על תוכנת מוזיקה יעילה ויפה כמו הItunes וגם חכמה אני אשמח לקבל המלצה-כמובן חוץ מwinamp,windows media .

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  18. Started by rrt,

שלום, פתאום הופיע לי קובץ חדש התיקייה המחשב שלי, הקובץ הוא ללא כל שם, אי אפשר למחוק אוו ולא קורה שום דבר אם לוחצים עליו. צירפתי תמונה שמראה את התקייה. דרך אגב אני משתמש ב windows 98 [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  19. בחלק הימני "המידע שלי" כתוב לי "מזהה גבוהה", אבל כשאני נכנס לשרתים עם הרבה קבצים, אז רשום לי ב"יומן" שיש לי מזהה נמוך ועלי לשנות ת'הגדרות. מה פשר הדבר? הערות: יש לי NOD32 ברקע - האם זה משפיע? זה פירוול? לאייקון של החמור אין חוט שחור על העיניים. שורה תחתונה: המיול מוריד לי על 6KB ומעלה על 10KB

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  20. Started by Dr Hardware,

או קיי אז זה המצב הורדתי קובץ RAR, כאשר אני מנסה לפתוח אותו, הוא אומר לי שאין ארצ'יבס, בקיצור אי אפשר לפתוח אבל שפותחים את קובץ הזה עם דיימון טולז, זה עולה.. אני שואל איך אני יכול לצרוב את הקובץ המוזר הזה כדי שיצא תקין. צריבה רגילה כאילו הוא היה IMAGE לא הולכת הוא אומר שאין מקום בדיסק והוא אמור להכנס בלי בעייה...

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  21. Started by marlboro,

אם כן איך אני מכניס את הכתובת שלו לאימיול שלי,תודה

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  22. Started by asmon,

לפני שהוינדווס עולה, אני מקבל הודעה משהו בסגנון BOOTMGR not found ועליי להפעיל מחדש את המחשב. רק כשאני מכניס את הדיסק של הוינדווס הוינדווס מצליח לעלות. מה שעוד יותר מוזר, כשאני עושה BOOT לדיסק של הוויסטה והולך לאזור של FIX PROBLEMS רשום לי שהוינדווס מותקן במחיצה D בזמן שמחיצה אחרת נקראת C אבל שבווינדווס עצמו, זה הפוך.

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  23. Started by T-Flash,

שלום אני משתמש ב Firefox 2 וכל שעה-שעתיים הדפדפן נסגר, מופיעה תוכנה בשם Mozila Quality Freedback Agent ושולחת משהו לאנשיהו. זה מאוד מעצבן, איך נפתרים מזה? תודה

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  24. Started by chenrp,

.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  25. מה עדיף להתקין? Norton 360 2009 או Norton antivirus 2009 ו Norton internet security ביחד? אני עובד על ויסטה 64

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.