תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני חייב לעדת איך עושים ל NAV הסרה אני ניסיתי הכל....!!! אבל הכל! כאילו אני רוצה להתקין אנטי וירוס נורמלי וטוב אבל הוא כותב לי ש נורטון עדין נמצא על ההרדיסק ואני צריך לעשות uninstall אבל אין לזה! ומחקתי כבר כל ספרייה שקשורה לזה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. איזה תוכנה מומלצת להכנת קריוקי לסרטים\סדרות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם... אני מחפש תוכנה טובה ואפקטיבית לניקוי הTemp וה Registry הטמפ תופס לי המון מקום ופעם הייתה לי תוכנה שניקתי יותר מחצי ממנו שהיה לא נחוץ אבל מחקתי אותה ואני לא זוכר את שמה... וגם ברגיסטרי יש המון ערכים ושטויות שלא צריך! אני אודה מאוד אם תוכלו לתת לי לינקים לתוכנות שהשתמשתם בהן והייתם מרוצים! בתודה Anas-Nanas
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות תמונה בגודל 100x110 ואני לא מצליח (ניסיתי עם ACDSEE) אז אפשר לקבל תוכנה אחרת ופשוטה? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר מוזיקה מהמיני דיסק שלי למחשב ואני לא יודע איך לעשות את זה אם למישהוא יש מושג ודגם איזו תוכנה טובה אז בקשה עזרו לי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי תאורה מחשב כל מה שדרוש כדאי להרים תאורה אבל מה אין לי תוכנת תאורה שאני שולט בה דרך המחשב!! בבקשה תעזרו לי באיזה תוכנה אתם ממליצים לי להשתמש?? ואיזה תוכנה אפשר להשים את התאורה שתיהיה אוטומטית???
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מצליח לראות את התמונות בחלון הודעה בצד של האיסיקיו.. וגם אני לא מצליח לשים תמונה שלי וגם אני לא מצליח להסתכל בפרטים כשאני פותח אתה חלון שיחה ולוחץ על פרטי חבר נסתי להסיר ולהתקין מחדש ועדיין הבעיה נמשכת יש עוזרים ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שאני מפרסם את הבקשה בפורם המתאים אפרט קצת יותר על הבקשה שלי אני מחפש תוכנה ידידותית אשר בעזרת אני אוכל ליצור קובץ סרט, GIF פלאש לא משנה לי איזה סוג בעזרת קובצי סרטים אחרים ותמונות כמו ה MOVIE MAKER של מיקרוסופט רק עם יותר אפשרויות של אפקטים למשל להרכיב תמונה גדולה מכמה קטנות ומעבר רציף בין הסרטים לתמונות ולא מעבר חד אני צריך לבנות מצגת נחמדה ליום הולדת של ידידה ולעלות אותה ל YOUTUBE או ל FACEBOOK תודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם. יש לי מכשיר DVD מקליט. אני משתמש בדיסקים DVD+RW. המכשיר מפרמט/מאתחל את הדיסקים. לאחרונה בזמן האיתחול קיבלתי הודעה שהוא לא יכול היה לסיים את התהליך. האם קיימת תוכנה למחשב (יש לי במחשב כונן DVD צורב) שבאמצעותה ניתן לפרמט/לתקן את הדיסקים האלה? כדי להסיר ספק, הבעיה היא בדיסקים ולא במכשיר, שכן כאשר אני מכניס דיסק חדש הוא עובד ומתאתחל והכל בסדר.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אבא שלי מתעסק באמצעות תוכנת PREMIERE לערוך סרטים משפחתיים מקסטות ווידאו ישנות שלנו או ממצלמת הDV שיש לו כעת וכרטיס לכידה Compro video mate. המטרה שלו היא בסופו של דבר להציג אותם בDVD ולשמור גיבויי דיגיטלי. עד כה קידדנו גם בלכידה וגם בקידוד בMPEG2 במאפיינים האוטומטיים של התוכנות לDVD. האם זה איכותי מדי\פחות עבור נתונים ממצלמת DV או מכשיר ווידאו? האם כדאי לשמר את התוצרים ע"ב אותו פורמט או כיום עם כל קוראי הDIVX והקידודים האחרים יש שיטה אחרת אפקטיבית יותר? באיזה איכות כדאי לבצע את תהליך הלכידה, ובאיזה לשמר את התוצרים הסופים? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה לדיוור בוואצפ מישהו מכיר ? האם קיימת תוכנה חינמית כזאת ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בעיקבות שגיאה כולשהי שביצעתי תוך כדי עידכונים של AVG ו-Win 10, נעלמו כול התיקייות והקבצים של וורד 2016, למעט אלה שמאוחסנים בסיפריית "מיסמכים". כול ניסיונותי לאתר אותם נכשלו. זקוק לעזרה דחופה בתודה מראש. כרמל
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים צריך עזרתכם מחשב lenovo נייד.אני לא יודע איזה דרייבר הכי מתאים.הבוסטר מתקין לי דרייבר ישן.לגבי dircxt איזה גרסא תתאים ? 8או 9 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעודי גולש כהרגלי בדפדפן הפיירפוקס המותקן על מחשבי האישי הבחנתי הפינה השמאלית תחתונה של החלון בהתראהה קטנטנה שהמליצה לי להתקדם ולהוריד את פיירפוקס 8 ולאחר שניות ספורות היא נעלמה לפני שהספקתי ללחוץ על הלינק, נכנסתי לאתר של mozilla http://www.mozilla.org/he/firefox/new/ והורדתי את הגרסה החדשה. WTF? איפה 7? מתי הם הספיקו לשחרר את 8? איך לא ראיתי שום כתבה על גירסא 7/8 שאמורה לצאת בזמן הקרוב/יצאה לא מזמן? עוד לא הספקתי להתקין אבל זה קצת מוזר לי... עוד מישהו שם לב לזה או שאני פשוט ממש לא מעודכן? BTW, מצטער אם טעיתי בפורום, לא ידעתי אם זה מתאים לכאן או ל off topic...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הלפטופ עם WINDOWS XP נכנס מיד למצב שינה לאחר התעוררת משינה HIBERNATE זה קורה פעם אחת ואח"כ זה מסתדר יש למישהוא ניסיון עם מקרה דומה? זה קורה גם בחזרה מSTANDBY שיחקתי עם כל הPOWER SETTING ולא ראיתי הבדל
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, האוניברסיטה החביבה החליטה להוסיף ת.ז לפרטים שצריך לתת לממשק האינטרנטי של המייל האוניברסיטאי כדי להגביר את האבטחה. כביכול צעד מבורך אבל מאז הפיירפוקס לא זוכר שם את פרטי הכניסה שלי ואין לי כוח להזין אותם כל פעם מחדש. לכן הורדתי והתקנתי Thunderbird 3.1.9 על המחשב. אני עובד עם זה ב IMAP כי אני רוצה גישה גם כשאני בלי המחשב. הבעיה היא שאני מצליח לשלוח דואר רק כשאני מחובר לרשת האלחוטית באוניברסיטה, אבל לא מהבית. אני מניח שהשרת דואר יוצא דורש הגדרה שונה מהבית אבל אני לא מבין בזה מספיק. כרגע הוא מוגדר עם שרת IMAP של האוניברסיטה imap.bgu.ac.il ושרת דואר יוצא smtp.bgu.ac.il בבית אני בתשתית ADSL עם ראוטר, והספק זה 012 אם זה משנה. איך אני מגדיר את הת'נדרבירד הזה שיצליח לשלוח מ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי תופעה מעט מוזרה, שהיא כביכול טובה אבל מציקה מעט. המקרה הוא כזה: אני רואה סרט במדיה פלייר הום סינמה, ובאמצע הצפיה נכנסת שיחה בסקייפ. כתוצאה מזה אוטומטית מונמך הווליום של המדיה פליר. לדעתי זה מתבצע על ידי הוינדוס 7 עצמו. כל זה טוב ויפה אבל בתום השיחה הווליום לא חוזר לעצמו ואז אני ממשיך עם סרט בווליום נמוך. ראוי לציין שמבחינת המדיה פלייר, הווליום נשאר על 100% בכל מקרה. גם במיקסרים של הוינדוס זה על 100%. רציתי לדעת מי אחראי לתופעה המענינת הזאת, כי זה כנראה מגיעה במחשבה טובה בסופו של דבר. והאם יש דרך לבטל את ההנמכה הזו, או האם יש דרך לגרום לה לעבוד בסדר, כלומר להחזיר את הווליום לקדמותו בתום השיחה. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם התמיכה בעיברית (מימין לשמאל) בכל התוכנות הנ"ל. המחשב שלי עם XP English Enabled אבל מתקנת בו תמיכה בעיברית (Lang Pack). בבקשה עזרה העברית נכתבת לי הפוך ויש לי פרוייקט גדול לעשות ללקוח (אני יודע על כל תוכנות העזר להפוך את העברית חזרה אבל תהיה לי בעיה אחר כך לעדכן את האתר). Flash & Derameweaver 8 PhotoShop CS תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להורדת תמונת מאתר .נגיד לדוגמא הזנתי כתובת אתר ואז מוריד לי את כל התמונות מאותו עמוד. תביאו לינק בבקשה אם זה לא חוקי אז רק שם. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש תוכנה חינמית להמרת VOB לMPEG2 או רצוי AVI תודה, יהודה
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
מישהו מכיר איזהשהי תוכנה שיכולה לפצל קובץ תמונה, לדוגמא - iso ??
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
חבר'ההה... הפיירפוקס משתגע!! בין 90 ל100 מעבד WTF?? בידקו לי את ההיג'אק.. ואם זה לא שם.. עזרו לי לפתור את הבעיה!! כבר התקנתי את הדפדפן שוב.. Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 15:59:05, on 16/08/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\PROGRA~1\ALURIA~1\asKernel.exe C:\Program Files\Executive Software\Diskeeper\DkService.exe C:\WINDOW…
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום ראיתי שיש Office 2007 ורציתי לדעת אם מיקרוסופט מקננים להוציא Office 2008 או חדש יותר מ-2007? אם כן מתי בערך הוא צריך לצאת? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
כבר ניסיתי של סימנטק - אין תמיכה בויסטה עדיין. אלא אם כן יש גירסא שאני לא יודע עליה. ניסיתי את התוכנה של PARAGON - אבל יש שתי בעיות: 1. בווינדוס עצמו הוא לא יכול לבצע את חילוק המחיצה - בגלל שהכונן בשימוש (מותקן עליו הווינדוס) 2. גם אחרי ריסטרט לווינדוס הוא מודיע שיש בעייה בהפעלת התוכנה (לפני העלאת מע' ההפעלה - בדומה לתוכנה של סימנטק) יש עוד אופציות שמישהו מכיר או תוכנות נוספות? תודה על העזרה, מוטי.
-
- 11 תגובות
- 999 צפיות
-