עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. האם אני יכול להעזר ב winamp או ב musicmatch ?יש לי אותם..אצטרך אז plugin או משהו .. אם לא בתוכנות האלה,אז באיזה? תודה, טל

2. טוב אז ניסיתי לעצב חולצה בפעם הראשונה לדעתי זה קצת עמוס או שיש שם משהו מיותר לא יודע אבל נסיון ראשון שלי אז לא לדרוס בבקשה תודה..

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  3. יש לי דיסקים של DVD 4.7 אני רוצה לצרוב משחק שהורדתי שהוא שוקל 4.9 או 5+ פלוס איך אני צורב את זה? חוץ מהדרך של לקנו תדיסק של 9 ג'י'גה שזה ממש לא פתרון. אפשר לחלק אותו? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם עד עכשיו הייתי מעביר בעזרת כבל רגיל (RGB) וידאו מהמחשב (כ.מ מסך GTS 8800) לטלוויזיה 32 אינץ' LCD. תמיד הכל עבר כמו שצריך פתאום ביומיים האחרונים יש תקיעות כל עשר שניות קפיצה גם בוידאו וגם בסאונד. יש לציין שכאשר אני רואה על מסך מלא במחשב הכל עובד תקין. רק כאשר אני מעביר לטלוויזיה. מה עושים?! זה ממש מציק ואי אפשר לראות ככה כלום. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by Salwaby,

זה בטח חרוש, אבל בכל מקרה אני מרגיש שיאן לי ברירה .. גם CHROME וגם FIREFOX עושים לי בעיות עם טעינה, פשוט לא עולים, רק אחרי כמה פעמים שביטלתי את היישום דרך Task Manager.. Internet Explorer לא בא בחשבון. אז אני מחפש דפדפן אולי פחות מוכר, אבל גם טוב .. יש אחד כזה ?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Pentium D,

כידוע Kaspersky ו-NOD32 הם תוכנות האנטיוירוס המובילות כיום. אני משתמש ב-NOD32 והנני מרוצה. רק ברצוני לדעת לאיזה מן השתיים יש מאגר ווירוסים גדול יותר? ואיזה טוב יותר מבחינת איתור ווירוסים? (מי מתקדם יותר בתחום הסריקה? ומי בתחום הגנה בזמן אמת?) ואם כבר גם ברצוני לשאול איזה FireWall מומלץ לי להוריד. כרגע מותקן במחשבי Mcafee FireWall 7.0, האם כדאי לי להשאירו או האם קיים בשוק אחד מתקדם/טוב יותר?

7. Started by saarshai,

אני מעוניין להתחיל ללמוד עיצוב תעשייתי בכוחות עצמי. אני מתעסק באופן עקיף בעיצוב ממשקים ורוצה להתחיל להתעסק עם עיצוב פיזי. עכשיו אני צריך להחליט איזו תוכנה להתחיל ללמוד. מצד אחד אני טירון, מצד שני אני רוצה לכוון למשהו שייתן לי את האפשרות לעסוק בזה בעתיד באופן מקצועי. SolidWorks זה השם שהכי נפוץ בפי מעצבים ומפתחים בארץ... לפחות אלו שהכרתי (עם הסלנג - "סקיצות בסוליד"). מצד שני, באינטרנט אני רואה יותר אזכורים ל-AutoCAD. לאחרון יש כמה ורסיות, למיטב הבנתי, אז אני גם צריך לדעת באיזו לבחור. אשמח להצעות ועצות באשר לתוכנה, ובכלל באשר למקורות מידע על עיצוב תעשייתי. תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. בגוף ההודעה רשום: A problem caused the application to stop working correctle. Windows will notify you if a solution is available מה זאת ההודעה הזאת ? למה אני מקבל אותה ? מה אני יעשה בשביל להפסיק לקבל אותה ?

9. Started by oxygen25,

קניתי מחשב חדש לפני יומיים והתקנתי וינדווס 7 32 ביט ויש לי 2 כרטיסי מסך של 6870 hd וניסיתי להתקין את הדרייבר שהורדתי מהאתר של ati ההתקנה בוצעה כמו שצריך ובתום ההתקנה זה מצריך ריסט עשיתי ריסט ואז הוינדווס פשוט הראה לי מסך שחור לא מעלה לי התקנתי גירסת דרייבר 10.10 32 ביט ati תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Spiritus,

האם קיימת כזאת שמתעדכת לייב?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by tnt studios,

שאלה לי אליכם: יש לי BOOTABLE DISK ועליו יש כבר תוכנה שאיתה אני יכול להפעיל את המחשב (Spinrite 6 אם זה מענין מישהו). עכשיו השאלה היא האם אני יכול לצרוב על אותו דיסקCD תוכנה BOOTABLE אחרת (MEMTEST86)? האם אני יכול שיהיה לי BOOTABLE CD אחד ועליו 2 תוכנות הפעלה (SPINRITE וMEMTEST86) והוא יפעל, ואני יוכל לבחור איזה להפעיל? תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by 8-Ball,

אני רוצה לצרוב דיסק מוסיקה במהירות הכי נמוכה שאפשר כי הצ'יינג'ר באוטו לא קורא צרובים מעל מהירות מסויימת. אבל בנרו אני יכול לבחור רק 8/10/12/16/24 וכו'.. יש לי SONY DVD RW DRU 700A יש פיתרונות לכזה דבר? ויש לי NERO 6.3.1.12 עוד משהו קטן, יש עידכון קושחה לצורב הזה, כדאי להתקין אותו? יש סיכונים בדבר כזה?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by creek,

מ-MP3 ל-MP3, רק להוריד נגיד מ-bitrate של 320 ל-192 לדוגמא. יש למישהו הצעות? כל מה שאני מצאתי זה תוכנות שמשנות פורמטים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני צריך תוכנה להצמדת כתוביות לסרט מבלי שאיכות הסרט תרד. זה דיי דחוף. -תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by yot,

שלום, אחרי חודש של מסכים כחולים ואין ספור פתרונות שלא פתרו כלום, בדקתי את ה-bootlog בעזרת התוכנה והיא הצביע על ntoskrnl.exe כאשם בקריסות. לצערי לא מצאתי את הקובץ הזה לא בחיפוש בגוגל להורדה ולא בדיסק של winxp שלי. לכן אני אשמח מאוד אם משהו (עדיף עם winxp sp2) יעלה את הקובץ הזה לאתר (הוא נמצא בתקיית system32). תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. ארכין ממוחש בעברית לשמירת טפסים סרוקים כולל תמונות ומסמכים שיתן לינק

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. או התוכנה emule speed up pro או emule speed booster. מישהו יודע מה זאת התוכנה הזאת, איך משתמשים בה ומה היא אמורה לעשות?? חחח תודה לעוזרים, דניאל.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. אני צריך תוכנה להנמכה והגברה של עוצמת המאווררים(גם קירור למעבד וגם מאווררי מארז) ואם אפשר אז גם תוכנה מדוייקת שמראה טמפרטורה תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Mishmish,

שלום לכולם ! כל הפרקים במחשב שלי של חברים נדפקו ( אנחנו מדברים על עונה שמינית פלוס תשיעית פלוס עשירית ) . . . רואים את הוידאו כרגיל אבל השמע איטי בצורה מחרידה ... מה עושים ? נ.ב.1 : התקנתי לפני כמה שעות כמה תוכנות לקידוד סרטים ( וירטואל דאב /ג'י ספוט/ווב סאב/tmpgenc/sub2ss ) , אבל הסרתי אותן ובכול זאת הקבצים פגומים . נ.ב.2 : שאר הסרטים במחשב שלי עובדים כרגיל . תודה לכולם !!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. היי האם ישנה אפשרות לנצל את יכולות החומרה הפיזית עם מכונה וירטואלית? לדוגמא,שימוש ב8600GT פיזי בתוכנת 3DMAX מכונה וירטואלית מבוססת לינוקס.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by davidcohen,

שלום... יש לי אימיול 5.3 ואני לא מצליח להוסיף קבצים ממש גדולים להורדות איך אפשר לסדר את זה? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by RAZIEL98,

שלום אתמול הפעלתי את האנטי וירוס שיסרוק אבל הוא עבד איזה 3 שעות ועדיין לא סיים זה הגיוני או שמשהו לא תקין ? תודה לעונים Sent from my iPhone using Tapatalk

23. Started by אמיר יצחקי,

שלום אני רוצה להתקין סטים בשביל שאני יוכל לשחק במשחקים שקניתי אבל כל פעם שאני מתקין את התוכנה זה עושה לי Updating steam platform המון זמן ונתקע. יש לי רישיון סטים חוקי וגם כן וינדוס XP. :'( ??? תודה

24. Started by doron_ml,

שלום שמי דורון ויש לי בעיה קטנה במחשב שאני לא מצליח! לפתור! 1. כשאני פותח את המחשב אני רואה את מה שיש בתמונה .. http://www.fastup.co.il/images/9109162.jpg 2. ואז אחרי זה מופיע זה .. http://www.fastup.co.il/images/36162354.jpg 3. שלב הבא... http://www.fastup.co.il/images/92269301.jpg 4. וזה האחרון... http://www.fastup.co.il/images/35213981.png אני פשוט לא יודע מה לעשות תודה למי שיוכל לעזור...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.