עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אהלן לפני כמה חודשים הייתה לי מין תוכנה שהייתה מסדרת את כל האייקונים שרציתי בפס למטה כמו במקינטוש. כאילו כל פעם שמעבירים את העכבר על האייקונים יש אנימציה של הגדלתם והקטנת בהתאם. מישהו אולי יודע על מה אני מדבר? או מכיר תוכנה דומה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by pergola,

אני תמיד משתמש בbsplayer וmv2player אבל יש משהו שאני יכול לפתוח רק במדיה פלייר.. אז איך אפשר לשים כתוביות במדייה פלייר?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by tulz,

האנטי-וירוס שאני משתמש חדש אצלו,הNOD32 לא עולה עם הווינדוס. כלומר הסמל http://img228.imageshack.us/img228/8618/18hx1.jpg מופיע רק שאני לוחץ על NOD32 Control Center. מה לעשות כדי שהסמל יעלה עם הווינדוס. נ.ב: האנטי וירוס מעודכן וסרוק,חומת האש של הווינדוס טוענת שהוא פועל ומעודכן והוא על הגדרות Max.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מאז ששדרגתי לפיירפוקס 4 יש לי בעיה באתרים של זמנים וקווים של תחבורה ציבורית. הבעיה היא בחלק של ההשלמה האוטומטית - מוצא ויעד. הדפדפן כולו נתקע ואז מראה אופציות של תווים בודדים להשלמה (סימנים ואותיות באנגלית) וגם כשאני מנסה לעבור בין שיטות חיפוש בתפריט - לא עובר ומראה שגיאה. אתר אגד פשוט משתהה ואז מראה איזו הודעת שגיאה לא רלוונטית והאתר bus.gov.il מואיל בטובו וטוען שיש לי בעיה עם javascript/משהו שחוסם את ההפעלה שלו. כמובן שהJS אצלי מאופשר. אני משתמש בAVG בתור אנטיווירוס אם זה רלוונטי. הבעיה לא מופיעה בIE8/9 בווינדוז 7 וגם לא בפיירפוקס 4 באובונטו. תודה רבה ושבוע טוב .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by HumanFly,

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by bruno the blade,

שלום לחברי הפורום. אני מחפש תוכנה לקריאה של קבצי PDF. אני מתכוון שזה ממש יקריא בקול כמובן. הקובץ עצמו באנגלית. אני יודע שיש את התכונה ב ACROBAT PDF READER אבל משום מה זה לא עובד. מנסיונכם מה אתם ממליצים? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by J0n1,

הורדתי סקין לתוכנה, זה הגיע בקובץ PIU או משהו כזה, ותיקיה עם תמונות. איך אני מתקין אותו? תודה :]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי תוכנה שכל פעם שהיא מתחילה,הPROCCESS PRIORITY שלה נמצא על ABOVE NORMAL. אני רוצה לשנות את זה ונמאס לי לשנות כל פעם באופן ידני,יש איזושהי אפשרות לשנות את זה לתמיד? התוכנה המדוברת היא NEO MULE.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. האם מישהוא מכיר אתר אליו ניתן להעלות תמונות מפורמט מסויים ושהוא ימיר אותם לפורמט אחר ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by white,

בוקר! אני מודה שזו תקלה מוזרה. לפעמים הסקייפ גורם לריסט ברגע שאני עונה לשיחה נכנסת ולפעמים אחרי 5 דקות . אשתי בחו"ל אז זה ממש ממש ממש מטריד . כמובן שהתקנתי חלונות (XP PRO ) מחדש . התקלה נמשכת. אין לי אפילו כיוון מה לבדוק (בעיקר בגלל שזו התקלה היחידה שיש למחשב). אשמח לרעיונות. תודה רבה :-)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yoel83,

חברים יקרים !!! צריך עזרה בפונקציית if באקסל איך לכתוב בפונקצייה if את הפקודה הבאה: אם הציון בין 80-90 יכתב טוב מאד? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by saarshai,

אני מעוניין להתחיל ללמוד עיצוב תעשייתי בכוחות עצמי. אני מתעסק באופן עקיף בעיצוב ממשקים ורוצה להתחיל להתעסק עם עיצוב פיזי. עכשיו אני צריך להחליט איזו תוכנה להתחיל ללמוד. מצד אחד אני טירון, מצד שני אני רוצה לכוון למשהו שייתן לי את האפשרות לעסוק בזה בעתיד באופן מקצועי. SolidWorks זה השם שהכי נפוץ בפי מעצבים ומפתחים בארץ... לפחות אלו שהכרתי (עם הסלנג - "סקיצות בסוליד"). מצד שני, באינטרנט אני רואה יותר אזכורים ל-AutoCAD. לאחרון יש כמה ורסיות, למיטב הבנתי, אז אני גם צריך לדעת באיזו לבחור. אשמח להצעות ועצות באשר לתוכנה, ובכלל באשר למקורות מידע על עיצוב תעשייתי. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. בזמן האחרון התחיל משהו מוזר לאללה במחשב שלי. לפעמים (רוב הזמן אבל לא תמיד) כשאני מפעיל את winamp / windows media player / realplayer ולוחץ על פליי כדי להתחיל לשמוע קבצי מוזיקה התוכנה מפסיקה להגיב זה קורה רק עם קבצי מוזיקה - לא וידאו התקנתי את התוכנות מחדש - אבל זה לא עזר מישהו יודע מה יכול לעשות כזה דבר ומה לעשות עם זה ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. יש לי תקלה טכנית, ואני מאמין שהיא נגרמת בגלל כשל באחד מהשניים שהזכרתי למעלה. התקלה עצמה לא חשובה כרגע, אני רק מעוניין לדעת איך אני מסיר את שני הרכיבים האלה מהווינדאוס בצורה תקינה ומלאה, לפני שאני מתקין אותם מחדש? אני פשוט זוכר שקראתי איפה שהוא שדרך "הסרה/התקנה" זה לא מספיק.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. כדאי לשים לב כי כל מיני גולשים כאן באתר ואי אפשר לסמוך מאה אחוז למעט אתרים גדולים ומוכרים. אני צודק? כדאי להעיר את תשומת לב המתחילים שבינינו( ואני בראשם).

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by zzroni,

שלום אני מחפש תוכנה לניקוי או תיקון ה-registry ב-win xp . משהו כמו ה- scanregw של win 98 .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. גוגל עולה אבל באתרים אחרים עולה לי Internet Explorer cannot display the webpage אי אפשר לחפש כלום וכשאני פותח יותר מטאב אחד הוא פשוט נתקע. יש אינטרנט והפיירפוקס עובד. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. NAV2002 מתריע בפני שקיימים על המחשב שלי 2-3 קבצים שונים שנגועים ב"תולעת" W32.Klez.H@mm . כל הקבצים הנ"ל נמצאים בספרייה : C:\Documents and Settings\All Users\Documents\ כמובן שהתוכנה מנסה להסירם, לא מצליחה ואז מונעת את הגישה לקבצים. המערכת אגב, WIN XP. אני מנסה לגשת למיקום הנ"ל בעצמי, אבל לא מוצא את הספרייה "Documents". : כמובן שביטלתי את אפשרות ה-HIDDEN של הקבצים והספריות כדי שאראה את הכל. אין ספרייה כזו !! מוזר מאד ! ??? עשיתי חיפוש סטנדרטי בכל המחשב, לפי שמות הקבצים אבל אף אחד מהם לא נמצא ! :-\ דעתכם?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. במקרה נתקלתי בזה באתר של אחד המרצים לשעבר שלי.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by daido,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה טובה ואמינה לבדיקת כונן קשיח של hitachi תוכנה שתעבוד יחד עם ההפעלה ולא דרך מערכת ההפעלה. אשמח לקבל המלצות בתודה daido

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. האם אני יכול להעזר ב winamp או ב musicmatch ?יש לי אותם..אצטרך אז plugin או משהו .. אם לא בתוכנות האלה,אז באיזה? תודה, טל

22. Started by אישי555,

אני חייב להשתמש באקספלורר בשביל חשבונות שלי באתרים של בנקים (להתעדכן מה קורה בבורסה) אבל אחרי מספר דקות זה מתנתק אוטומטית מהחשבון עקב חוסר פעילות ואז צריך להכנס מחדש וזה סרבול כשצריך לעשות אחרי כל פעם שאני יוצא לשרותים או לאכול או לצאת לבחוץ וכו'. האם יש אפשרות לרענון אוטומטי כל 2 דקות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש תוכנה לשיחות לבזק והוט חינם מהאינטרנט?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by RefUser,

שלום לכולם, ברשותי קובץ PDF סורר, ובו יש 6 שקופיות POWERPOINT בכל עמוד. הבעיה בשקופיות היא שהן ברקע שחור והטקסט שבהן בצבע לבן (רקע העמוד כולו הוא לבן). מיותר לציין שלהדפיס עמוד כזה יחסל לי את מחסניות הדיו. אשמח אם תעזרו בנושא. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. הבעיה היא שרק רמקול אחד אפשר להאריך ב-ATP3 ואני לא יכול למקם אותם ימין מאל כמו שצריך רק ההפך... האם יש דרך תוכנתית (בדרייבר של רילטק אולי) להפוך בינהם? תודה רבה רבה!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים