תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בFF יש לי איזה תוסף שמראה לי כפתור כזה ליד הLIKE וכשאני לוחץ עליו אני יכול לבחור באיזה איכות להוריד את הסרטון הנ"ל בכרום חיפשתי בEXTENSION ולא מצאתי שום דבר דומה... אודה לעזרתכם בנושא!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי כונן וירטואלי ואני מנסה להתקין GTA3 הנה לינק http://rotter.net/nor/computer/170376.shtml
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בגלישה לאתרים מסויימים ב-FF במחשב בבית, בעבודה למשל אין בעיה עם אותם אתרים וה-FF. חשבתי אולי לאפס את ההגדרות של ה-FF לגמרי, זה אומר כאילו לא היה לי FF אי פעם במחשב, אני יודע שהסרה והתקנה לא משנים כלום. מישהו יודע איך? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. התוכנה הזו מתעדכנת כל כמה דקות, והדבר לוקח לי המון משאבים. היא שימושית מאוד, לכן אני עדיין משתמש בה ומשאירה ברקע. אין דרך לבטל את העדכונים או להפוך אותם ידניים, לכן אני רוצה לבטל אותם לגמרי. ניסיתי כבר עם הפיירוול של וינדוס, אבל זה לא עזר. מה לעשות או במה להשתמש? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב מתקע מעט תוך כדי הפעלה. אח"כ רץ רגיל. בדקתי בmsconfig>starup יש לי שם תוכנה שפעם התקנתי ומחקתי אותה שנקראית messenger plus . היא מופיעה שם בסטרטאפ אבל לא נמצאית פיסית על המחשב. האם זה מצב נורמלי? איך להעיף את הזכר לתוכנה מהמחשב ? לעשות disable אני יכול אבל עדיין רוצה לנקות את המחשב משטויות.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רושם הודעה זו ע"מ להזהיר אתכם נכנסתי לאתר הנ"ל שהובא בהודעה ה-1 בת'רד בפורום קונוסולות http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=6131 ולצערי, האתר כולל וירוסים\תולעים\טורינס ועוד... שהציפו לי את המחשב ושינו כל מיני דברים והתקינו תוכנות זודוניות למחשבי אני עובד עם נוד 2.70.32 ומעודכן (3338) ותוכנת ספיבוט (1.6.0.31) מעודכנת גם כן. לצערי האנטי-וירוס לא הצליח לעצור את המתקפה הזו (אולי מפני שהגרסת התוכנה לא מעודכת ודי ישנה<מי שיכול לשלוח לי בהודעה פרטית גרסה חדשה זה יעזור>) והמחשב הוצף אני מנסה להסיר עם הספייבוט אבל לא ממש הולך.... :-\ אשמח לעזרה בענייין הזה. להלן סקיין שוט של התוכנה ספייבוט לאחר סריקה (אני כמעט בטוח שזה לא מצא את כל מה שנכנס לי למחשב וזה רק…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך של LG דגם FLATRON F900B לאחרונה התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה ומאז המסך כאילו התכווץ מהצדדים אני מחפש את הדרייבר שלו אבל אני לא מצליח למצוא בשום מקום אם מישהו יכול לעזור אני יודה מאוד
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זו אולי בעיה קטנה אבל מנג'סת נורא ואם מישהו יוכל להציע פתרון יבורך. המדובר בכתיבת כתובת בשורת הכתובת שבדפדפן. לעתים קרובות אני מדלג בין עברית לאנגלית במערכת ואם אני על עברית ובלי משים כותב בשורת הכתובת אז כמובן שזו ברכה לבטלה. יש את ה"הפוך על הפוך" אבל השינוי איתה גם כרוך בפרוצדורה. האם לא קם הגאון שהמציא את התוכנית שתזהה לבד שהכתיבה היא בשורת הכתובת ותהפוך אוטומטית, תוך כדי כתיבה, את העברית לאנגלית הנכונה? אנא סייעו לי במציאת הגאון הזה, אם ישנו וכבר חולל את הנס הזה תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב יש לי וידאו שצילמתי את התינוקת שלי צוחקת וידאו נדיר ואני רוצה להוציא ממנו רק שיהיה סאונד ואת הסאונד הזה להפוך לרינגטון לאייפון. מישהו מכיר תוכנה שתעשה לי את השירות הזה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים,תראו יש לי בעייה קטנה... מאז שהתקנתי SP2 אני רואה במקום התמונות איקסים בתוכנה אווטלוק אקספרס. מישהו יודע מה הבעייה אוליי? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשעה שגיביתי בעזרת גוסט את מחיצת D לקובץ במחיצת I , הפעולה נתקעה. כשהפעלתי את המחשב קיבלתי את זה: הכלים שבחלונות, כולל זה בשסטארט-אפ, לא מסוגלים לתקן את המחיצה. מישהו מכיר תוכנה שיכולה אולי להציל מה שנשאר מהמחיצה המאוד חשובה הזו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ראיתי שיש Office 2007 ורציתי לדעת אם מיקרוסופט מקננים להוציא Office 2008 או חדש יותר מ-2007? אם כן מתי בערך הוא צריך לצאת? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי טקסטים סרוקים (מהאוניברסיטה) בקובץ pdf. רציי לדעת אם יש תוכנה שמזהה את הטקסט בדף ויכול להפוך אותו למשהו שניתן לערוך? ד"א אני על מק אבל יש גם חלונות בקרבת מקום. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דבר שיאפשר צריבה של הקובץ וידאו בתור טראק
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי 3 עובדות הגשה לעשות. (המדפת שלי דפוקה!) הקלדתי את כל העבודות ב Office XP ואז הלכתי לחבר שלי שיש לו Office 97 ושם האופיס לא קורא את הקבצים. אמרו לי שיש בזה בעיה בגלל שזה Office XP וזה Office 97. האם יש מה לעשות בכדי שאופיס97 יקרא את הקבצים (להמיר, או משהו..)? אנשים תעזרו לי כמה שיותר מהר זה דחוף מאוד! תודה חבריה..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים, היום הייתי צריך למחוק את הזון אלארם כי הוא התנגש לי עם האימיול ואני מחפש פיירוול חדש תודה מראש לכל מי שיכול להמליץ לי על משהו איכותי ונוח
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צרבתי על דיסק של דיוידי קבצים מסויים , שחלק מהם היו מעל 2GB , והוא המיר לי את הצריבה ל-UDF עכשיו כשאני מכניס את הדיסק לכונן , הוא לא קורא אותו ראיתי שיש תוכנות מסוימות על מנת ל"הוציא" את הקבצים מהדיסק , אחת מהן היא IsoBuster שהורדתי , אבל צריך לקנות אותה על מנת להשתמש.. רציתי לדעת אם יש תוכנה חינמית כזאת או אחרת , שעימה אני יוכל ל"שחרר" את הקבצים מהדיוידי.. או אפילו משהו לווינדוס שיוכל לקרוא סוג כזה של דיסק.. המון תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי במחשב כמה תוכניות שהקלטתי מהטלויזיה בעזרת כרטיס TV ועכשיו אני רוצה להעביר אותם לדיסק DVD שאחי בחול יוכל לראות אותם בטלויזיה שלו עם הנגן DVD הרגיל שיש לו בסלון. כל סרט בממוצע שוקל כ 350MB ויש לי משהו כמו 12 סרטים איך אני דוחף אותם לדיסק DVD ככל שאפשר מבלי לפגוע באיכות (או לפחות שהאיכות תהיה סבירה). יש תוכנה כזו? יצא לכם פעם לעשות את זה? תודה לעונים..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך riva tnt 32m והורדתי מהאתר של אנוידיה דרייבר לכרטיס שלי וזה אומר לי שהדרייבר לא מתאים.. אני לא יודע מה לעשות מישהו יכול לתת לי לינק שיתאים? יש לי וינדוס אקספי תודהההההההההה...........
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח להפטר מה"פיקסלציה" בסרטי divx למרות שהתקנתי קודק חדש (4.12), איזה עוד קודק צריך להתקין? (אני בטוח שאני עומד בדרישות מערכת כי הפנטיום 2 350 שלי עשה את זה מצוין (עכשיו יש לי את'לון 1700+)).
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שני יכול להתחבר למחשב שלי מרחוב ולשלוט על הכל שם מרחוב נגיד ממחשב של בן דוד שלי... יש משהו כזה? הוידווס שאני מריץ זה xp pro ולו גם יש xp pro ואני יודע שיש גם משם דבר לעשות את זה מישהו יכול להסביר לי איך?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תעזרו לי!!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בסינכרון קבצים ממחשב ל-iPaq הפכו כל הטקסטים מ"פתקים" לג'יבריש. איך אני יכול להפוך את הג'יבריש חזרה לעברית? (גם הקבצים ב-iPaq הפכו לג'יבריש)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-