עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום רב, לפני מספר ימים רכשתי מחשב חדש הכולל מערכת הפעלה חלונות 7 64 ביט. מאחר ותוכנת PerfectDisk10 pro אינה מתאימה לחלונות 7 קיבלתי מהיצרנית שדרוג חינם לגרסת 11 מייד בהתחלת ההתקנה מתקבל החלון שלהלן: מאחר והאנגלית שלי די חלשה, הבנתי שברירת המחדל תחלץ את הקבצים שמתאימים לגרסת 32 ביט. ואילו משתמש 64 ביט חייבים לבחור מיקום אחר. החלון הבא נראה כך: אם אני לוחץ על לחצן CHANGE, אז ישנה אפשרות לשמור את הקבצים במקום אחר, אבל זה עדיין יהיו אותם קבצים שמתאימים ל-32 ביט בלית ברירה המשכתי בהתקנה עד לסיומה. כעת החשש שלי הוא שלמעשה התקנתי גרסת תוכנה של 32 ביט, על מערכת של 64 ביט מה עושים? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  2. שלום. הורדתי פלאג-אין מהאתר של ווינאמפ, activewinamp והוא לא מצליח להתקין. הוא נתקע בהתקנה על התקנת gen_activewa.dll. מוזר, כי הקובץ הזה כבר קיים שם, והוא "מתקשה" לכתוב עליו. ה DLL הזה מותקן עם הווינאמפ. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה...

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  3. Started by GaLmgnT,

שלום! פירמטתי את המחשב שלי והתקנתי Windows 7, נתקלתי בבעיה בהתקנה של התוכנה QuickSFV. הנה ההודעה שמופיעה לי כשאני מנסה להתקין: --------------------------- Installation failed --------------------------- QuickSFV was not installed. Error: Could not copy files. One of the files may be in use. Exit all QuickSFV and Explorer windows, wait a few minutes, then try again. ניסיתי לסגור את כל החלונות של Windows Explorer, ובכלל את כל החלונות במחשב, ועדיין קיבלתי את אותה הודעה. מה שכן, שמתי לב שבמהלך ההתקנה ה-UAC לא הופיע בכלל, לא דרש אישור. מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  4. שלום לכולם לאחרונה קנינו מחשב חדש- מעבד AMD 64BIT וכונן קשיח מחובר בSATA. כאשר אני מעדכן את המחשב לSP2, לאחר הפעלה מחדש של המחשב הוא מפעיל את עצמו מחדש כל פעם לפני עליית הווינדוס (לא מגיע אפילו למסך של טעינת הווינדוס). מחוסר ברירה נכנסתי לsafe mode והסרתי את הSP2. רציתי לדעת אם הבעיה מוכרת, אם מישהו נתקל בה, או אם למישהו יש פתרון. תודה.

• 2 תגובות
    • 441 צפיות
  5. Started by KapiSH,

כשאני בא לראות סרטון שבנוי ב-shockwave נפתח לי חלון שזה מוריד אותו ובסוף ההתקנה מתחילה והוא רושם שהדפדפן פתוח, אפילו שהדפדפן בכלל סגור... יש אפשרות לדלג איכשהו על שלב בדיקת הדפדפן? או להוריד Shockwave ידנית או משהו? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by LIRON1,

שלום אני מנסה להתקין את התוכנה ובאמצע יש לי שגיאה כמו בתמונה. את התוכנה הורדתי מהאתר של סוני [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  7. Started by grenka,

כשה אני מתחיל להתקין תאפדאט של מיקרוסופט על SP3 אז הכל הולך טוב ויפה ואז באמצע ההתקנה הוא פשוט מפסיק להתקין וכותב שיש בעיה וזהו מה אני צריך לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by DUDEnamE,

כשאני כותב MYSQL בCMD זה מה שאני מקבל Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO אני מנסה להתקין על XP בכל מקום שאני רואה בגוגל רשום לאפס סיסמא לROOT כדי שזה יעבוד אבל פה הוא בכלל לא מנסה לי להתחבר אם ROOT כן חפשתי בגוגל אבל לא הצלחתי להבין אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  9. Started by -AKEL-,

אין לי מושג למה... אני בא להתקין את הגוסט והוא אומר לי שהוא כבר מותקן על המחשב וזה הפעם הראשונה שאני בא להתקין אותו אחרי הפירמוט איך אני פותר את זה??? תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  10. Started by SHAY951,

שלום לכולם, ניסיתי להתקין אצל חבר VB - מדיסק מקורי (יש לציין שנוסו מספר גרסאות נוספות מדיסקים אחרים). בתחילת ההתקנה (בכל המקרים) המחשב מציג הודעה שחסר הקובץ shell.dll ומפסיק את ההתקנה. מה לעשות? לאן להתקין קובץ חדש של DLL ? ואיך בדיוק? (זה אמור להיות בדיסק או משהו?) העניין דיי דחוף, אז אשמח לתשובה מהירה. תודה מראש 8)

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  11. Started by Tov_Tov,

היה לי כבר VB במחשב שלי ועשיתי לו Uninstall, הUninstall עשה בעיות אז נאלצתי למחוק ידנית את התוכנה.. עכשיו כאשר אני מנסה להתקין מחדש את הVB אני מקבל הודעה ( ראה תמונה למטה) שאומרת לי שכבר קיימת אצלי במחשב גרסה של VB ולכן יש מצב שאחת מהגרסאות או שניהן לא יפעלו. אז המצב הוא עכשיו ששניהם לא פועלות ונתקעתי בלי VB ויש לי פרויקט שלם להגיש עוד שבועיים אני יודע שצריך למחוק משהו מהרגיסטר רק שאני לא יודע מה איפה ואיך. אז למישהו יש מושג איך אני פותר את הבעיה הזאת ? ופרמוט זה לא פתרון בשבילי כי זה לא אפשרי :\ תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  12. Started by pain_killer12,

חבר'ה, פירמטתי לפני כמה ימים את המחשב ומאז אני מנסה להתקין ויזואל סטודיו אך הווינדוס לא נותן לי. אני מוריד למשל visual c++ 2005 במהלך ההתקנה הוא מוריד קבצים מהאינטרנט ואיך שהוא מתחיל להתקין ההתקנה נפסקת ואני מקבל Error כפי שמצורף. ומצורפת גם תמונה של תוצאה ההתקנה, לפי שאמרתי לו אם לשלוח דו"ח או לא לשלוח. זה קורה גם כשאני מתקין 2008. למה זה קורה? מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה? תודה מראש לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  13. Started by יוליוס,

כשמנסה להתקין מופי לי השגיאות הבאות : http://www.up2me.co.il/images/55231704.jpg

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by יוליוס,

כשמנסה להתקין מופי לי השגיאות הבאות : http://www.up2me.co.il/images/55231704.jpg

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  15. Started by shahar001,

שלום לכולם, כבר למעלה משבוע אני מנסה לפתור תבעיה הזו.... ניסיתי להתקין בערך את כל הגירסאות הקיימות של התוכנה הזו, כולל הוורקסטיישין ובכל פעם ניתקעת ההתקנה איך שאני פותח אותה במצב הזה: http://imageshack.us/photo/my-images/254/errorkig.jpg/ מי שיפתור לי תבעיה- גאון! תודה ושבוע טוב, שחר.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by My_Name,

ההתקנה עצמה מתנהלת כרגיל, רק בסוף ההתקנה (בשלב: "Registering program identifiers). הנה השגיאה המדויקת: Error 1402. Could not open key: unknown\mscomctl2.animation.2\CLSID. Verify that bla bla lba . . . אחרי אישור, ההתקנה עושה Rollback. כנראה שזה בעיה כלשהי בהרשאות של ה-Regisrty. ניסיתי פתרונות שונים שהציעו בגוגל שום דבר לא עזר. אולי למישהו יש איזה הברקה ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  17. Started by llime,

התקנתי VTP גרסה 8 ויש כמה בעיות....קודם כל תפריט ההתחל נעלם כמעט כולו....חוץ מזה החלונות לא שקופים....קראתי את הת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=316580.0 אבל זה לא ענה על מה שאני שואל... כדאי אולי להתקין windows blinds קודם? יש לי פנטיום 4 2.4 .תודה לעונים עריכה:שכחתי לכתוב שהסרתי את זה כי אי אפשר בלי תפריט התחל....

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  18. אני מנסה להתקין את התוכנה Webroot Spy Sweeper 3.5.0.198 Retail. אבל, כאשר אני מסיים להכניס את ה-Key Code, אני מקבל הודעת שגיאה: "Cannot focus a disabled or invisible window.", וכאשר אני יוצא מההתקנה (מבלי שהתוכנה הותקנה), אני מקבל עוד שתי הודעות שגיאה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  19. Started by ggg123,

הורדתי את הגרסה החדשה של windows live ובסוף ההתקנה מתקבלת השגיאה הבאה: ניסיתי לבצע ניקוי קבצי מערכת ותיקון רג'יסטרי באמצעות ccleaner ועדיין לא הסתדר.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  20. Started by ricebus,

אני מנסה להתקין וינדוס והוא לא מוצא את ההארד דיסק SATA שלי, הבעיה ידוע בהתקנות רגילות אבל באלה של עם הSP2 מובנה היא אמורה לכלול את הדרייברים. אבל לכל מקרה הורדתי את הדרייברים מהאתר של GIGABYTE ובתאור כתוב: "Silicon Image 3112 / 3512 SATA Driver (Preinstall driver, press F6 during Windows* setup to read from floppy) " (מהאתר http://tw.giga-byte.com/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=1839) בהתקנה אני לוחץ F6, טוען את הדרייבר וזה לא פועל, עדיין שגיאה שהוא לא מוצא את ההארד דיסק. מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 442 צפיות
  21. Started by Skippy,

אהלן, התקנתי מחשב נייד עם וינדווס 2000, כדי להתחבר לאינטרנט יש לי כרטיס רשת אלחוטי ליואסבי מדגם: Planet WL-U351 הבעיה היא שבאתר הרישמי יש רק דרייברים ל-WL-U350 ול-WL-U356 ושניהם לא עובדים עם הדגם שיש לי (WL-U351) יש למישהו הצעה או מקום למצוא את הדרייבר המתאים? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  22. מצליח להתקין את הדרייברים של Realtek , אבל כלום... ?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  23. Started by Cactus,

כשאני מתקין את התוכנה כל קבצי EXE במחשב משתנים לקבצי אקרובט ואפשר לפתוח אותם רק עם האקרובט רידר איך אני מתקין את התוכנה ככה שלא ישתנו?

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  24. Started by warezon,

רושם שיש עוד אנטי וירוס שמותקן במערכת חיפשתי ולא מצאתי כלום.... אני מכיר את הבעיה הזאת שלפעמים נשארים שרידים ברג'יסטרי הבעיה שאין לי מושג איזה אנטי וירוס היה מותקן לפני המחשב לא שלי...... יש למישהו הצעה?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  25. Started by eranz25,

שלום לכולם הורדתי מהמחשב את אופייס XP על מנת להתקין את 2007 ועכשיו המחשב מודיע שיש לי חוסר בקובץ מסויים. הקובץ הבעייתי מצורף כאן בתמונה: http://www.pimp.co.il/imageview.php?id=3236&sdi=bropracla http://www.pimp.co.il/imageview.php?id=3235&sdi=bropracla מקווה שמישהו/י יעזור לי כי אני אבוד :'( :'( :'( בתודה מראש וחג שמח

• 0 תגובות
    • 513 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.