תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני צריך את הדרייבר של המובנה של G620. אשמח לתשובות.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע לצרוב טוב מאוד, יש לי נרו 6 אני מנסה לשכפל את הדיסק, אבל כשאני מנסה להעלות את הדיסק הוא לא עולה על ביוס, אבל הזה שנצרב ע"י חבר שלי כן. עכשיו, לקחתי את ה ISO מהדיסק שהוא צרב לי, שמתי בנרו ב IMAGE BURN וצרבתי, לא הולך וחשבתי על לצרוב דרך BOOTABLE אבל זה לא הלך כמו שצריך משהו יודע מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תיקיה עם קבצי HD שאני לא מצליח למחוק בגלל שמות קבצים ארוכים מדי, אין לי אפשרות לערוך את השמות לקבצים לקצרים יותר מכיוון שלא מופיע לי בלחצן ימני "שנה שם" השאלה שלי אם יש תוכנה חזקה שבעזרתה יהיה אפשר למחוק את הקבצים, ניסיתי כבר הכל תודה לכל מי שיעזור.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי פרטישן אחד עליו מותקן WIN XP PRO. אני רוצה רק להריץ משחק דוס אחד ישן, OMF 2097 שבשום צורה לא עובד טוב בXP בגלל שהסאונד קטוע לגמרי. אני רוצה לחסוך התקנה של ווינדוס ישן עם דוס בפרטישן נפרד משתי סיבות 1. אין לי כוח להתעסק עם הארדיסק מחולק, אני לא אוהב את זה וזה במיוחד מטופש רק בשביל משחק אחד! 2. אני אצטרך להתקין כנראה הכל מחדש כי הווינדוס הישן צריך להיות מותקן ראשון ורק אח"כ אני אוכל להתקין XP כדי ליצור אפשרות של DUAL BOOT חשבתי להעלות את המחשב מהCD של 98 SE אבל ככה אני נתקע עם מחשב בלי דרייורים לכרטיס קול (Aureal Vortex 2) ועוד יותר גרוע - המשחק כל כך ישן (1994) שהוא לא מקבל מספיק זכרון בסיסי (מתוך ה640K) וכמובן שאני לא יכול לשנות את הCONFIG.SYS שעל הדיסק. יש למי…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב שני לבית מבוסס על לוח אם של אינטל כרשום לעיל התקנתי ויסטה אולטימט והוא עובד נפלא פרט לסאונד. באתר אינטל אין דרייברים לויסטה. האם ניתן למצא במקום אחר? האם יש כרטיס קול חיצוני הנתמך ע"י ויסטה? פשוט אין לי חשק לחזור לXP
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להורדת תמונת מאתר .נגיד לדוגמא הזנתי כתובת אתר ואז מוריד לי את כל התמונות מאותו עמוד. תביאו לינק בבקשה אם זה לא חוקי אז רק שם. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור שדה באקסל שהוא יהיה שער הדולר היציג, וכל פעם שאעשה "עידכון שדות" אז שדה זה יעודכן מהאינטרנט לגבי שער הדולר. איך עושים זאת?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
פירמטתי מחשב נייד ישן והתקנתי ווינדוס XP ואין בו דרייברים גם לא דרייברים של אינטרנט ככה שהמחשב עובד offline יש למישהו דרייברים מתאימים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכנתי משהו בswish , תמונה שנכנס כתב ויוצא - כמו באנר כזה. אחרי שעשיתי export כל הכתב נהיה הפוך לגמרי (לא - שינוי encoding לא עזר ) והתמונה נהייתה שחור לבן. בדקתי את זה גם בכל מיני קבצים אחרים מוכנים שבאים עם התוכנה וגם שם זה עשה את אותה בעיה. מישהו אולי יודע למה ? תודה :]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת עם יש איזה שהוא מדריך , תוכנה, ידודית ללמוד איך להכין חתימה, ואל תחשבו שלא הרצתי Google. THX- Gil.Z
-
יום אחד (שלשום) אני מפעיל את המחשב והוא נהיה איטי נורא .. ונתקע כל הזמן במיוחד שאני נכנס לאינטרנט (זה מאט את כל המחשב) מדובר במחשב חדש יחסית (מחשב מצויין) מאז שזה קרה אני לא ישן בלילה! המצב בקנטים ואין לי מה לעשות ניסיתי הכל ואני לא רוצה לפרמטטט אתם הסיכוי היחיד שלי לפני הפירמוט .. (המצב כל כך גרוע עד שלקח לי לעלות ת'הודעה הזאת 25 דקות!! כולל 3 הפעלות מחדש) לאחר שאני נלחם איתו ומתעצבן הוא כותב לי הודעת שגיעה שאומרת : השרת אינו פנוי.. אם למישהו יודע מה אני אמור לעשות או חושב שהוא יודע רק שיגידד המצב קשה בא לי לבכותת.. :-\
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא סגור אם זה הפורום הנכון אם לא אז בבקשה תפנו אותי לנכון. קניתי קונן קשיח חיצוני 500 gb נמחשה לא מזהה אותו אבל הוא כן מראה אותו בdisk management אז מחקתי אותו וניסיתי ליצור אותו מחדש וחזרתי לנקודת ההתחלה :s05: מה אני יכול לעשות?! אני כבר נואש.. בבקשה תעזרו לי. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול איך לעזאזל אני משתמש ב AutoGreen הזה.. הבנתי שזה מן בלוטוס מסויים.. האם אני צודק? שזה בלוטוס כמו בפלאפון ויש אפשרות להעברת קבצים מהפלאפון למחשב? עזרה בבקשה, תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או-קי אז ככה ... יש לי תוכנת נרו 6 אולטרה והיא עובדת מצוין עד שאני מתכין במחשב כונן וירטואלי ... הבעיה היא שאני מתקין כונן וירטואלי אז אני כבר לא יכול לצרוב דיסקים מעל 700 מגה בדיסק של 700 מגה דבר שאפשר לעשות ועשיתי . {כלומר אם קובץ CUE ו BIN } שעוברים דחיסה ! מה אני יכול לעשות שזה יחזור לפעול כרגיל ? דרך אגב ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש {גם בלי כונן וירטואלי שהסרתי אותו } . וזה לא עזר . :s05: הבעיה הזו כראה לי כבר כמה פעמים ועד שלא התכנתי ווינדווס מחדש זה לא הסתדר ... יש פיתרון שונה ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה: יש לי נגן MP3 מסוג Nike psa[128max Player. עד לא מזמן עבדי איתו סבבה והכל היה בסדר. לא מזמן פרמטטי את המחשב - ומאז אני לא מצליח להתקין את הדרייבר של הנגן (שמתחבר עם USB כמובן). אני מנסה להתקין את הדרייבר מהדיסק המקורי - אותו אחד שהתקנתי איתו פעם קודמת - אבל עדיין המחשב לא מזהה את הנגן ובמחשב שלי - ברכיבי החומרה, הוא מפיע כרכיב USB לא מזוהה. ניסיתי להתקין עם הנגן מחובר ולא מחובר, ניסיתי להוריד גירסה אחרת של הדרייבר מאתר החברה - אך זה לא עזר. ניסיתי גם להסיר את הדרייבר, ולהתקין את הנגן דרך הוספת חומרה - אבל אז ששלחתי את המחשב לחפש את הדרייבר בדיסק התקנה של הנגן - קיבלתי הודעה שאין בדיסק את הדרייבר המתאים (!?). יש לציין שבהתקנה רגילה של הדרייבר הכל עובר חלק בלי חלנות…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. התקנתי הרגע כרום במקביל ל-FF וכשאני לוחץ על IMPORT מועדפים מ-FF ואז מאשר, לא קורה כלום תכלס. אשמח לדעת איך אני בכל זאת יכול לעשות את זה והאם מדובר בתקלה נקודתית אצלי או משהו כזה - התקנה חדשה, הכרום החדש ביותר באנגלית עם מערכת הפעלה W7 32BIT. בנוסף, מצ"ב תמונה של "סרגל המועדפים" אם אפשר לקרוא לו כך - יש לי מן תקיה כזו של Other Bookmarks** שממש תקועה ואני לא יודע איך להעיף אותה, אני סה"כ רוצה סידור מועדפים דומה/זהה לזה של ה-FF הנוח. *מסומן באדום [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך שמישהו יסביר לי איך לעדכן את הביוס, כי אין לי מושג, זה הלוח אם שלי: Octek Rhino P4X266A-A4P עוד פרטים: Manufacturer: PC Partner Product: P4X266-8233 Version: V1.XX אני ניסתי להשתמש בדיסק שקיבלתי עם הלוח אם, אבל זה פותח את ההודעה הזאת: http://img274.imageshack.us/img274/8756/106ec.jpg אני יודה מאוד לעוזרים.. יום טוב, ושבועות נעים.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מזה מספר ימים יש לי שגיאה 8004210A בשליחה/קבלה של מיילים, ניסיתי לחפש בגוגל (לא במחשב הזה כי הוא לא מאפשר לי גישה לאתרים מסוימים כמו GMAIL לדוגמא) פתרונות אבל לא מצאתי דבר שנותן לזה פתרון. כמו שציינתי הבעיה מלווה בבעיה בגישה לאתרים מסוימים. מאוד אשמח אם מישהו יוכל לתת לי פתרון לבעיה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חייב המלצה על סרגל כלים ``צף`` כאילו DOCK יש לי אחד אבל הוא פשוט מידי אני מחפש אחד טוב ומפואר...... יש אחד שאם אתה לוחץ על אותה תקייה הוא מוציא לך עוד.... בקיצור תמליצו לי
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנורטון מצא Backdoor trojen ולא הצליח למחוק אותו. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כלומר תוכנה שמקליטה כל דבר שיוצא מהכרטיס קול שלי....למשל עם אני שומע שני שירים ביחד שתקליט אותם מעורבלים..או אם אני מדבר שיחת קול עם מישהו אז שהיא תוכל להקליט אותה...הבהרתי את הנקודה...אז מכירים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בבכותרת!!!! דוגמא לשם:toper-01-17d1t10.flac ??
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר לערוך קובץ PDF, כך שמתוך קובץ גדול, אני אני יעשה מעין העתק הדבר למספר מצומצם יותר של דפים ואצור קובץ חדש. האם אפשר לעשות את זה בגירסה החינמית של אקרובט או פוקסיט?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקווה שהכל אצלי בסדר! אבל אתם תגידדו לי ... Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 10:24:35, on 24/01/2005 Platform: Windows 2000 SP4 (WinNT 5.00.2195) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINNT\System32\smss.exe C:\WINNT\system32\winlogon.exe C:\WINNT\system32\services.exe C:\WINNT\system32\lsass.exe C:\WINNT\system32\svchost.exe C:\WINNT\System32\svchost.exe C:\WINNT\system32\spoolsv.exe C:\WINNT\system32\ZoneLabs\isafe.exe C:\WINNT\system32\nvsvc32.exe C:\WINNT\system32\regsvc.exe C:\WINNT\system32\MSTask.exe C:\WINNT\system32\stisvc.exe C:\WINNT\system32\ZoneLabs\vsmon.exe C:\WINNT\System32\WBEM\WinMgmt.exe C:\WINNT\system3…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-