תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי מיני דיסק של סוני דגם mz-r701 ושמעתח שיש כאלה תוכנות שבערתן היתן להקליט שרים על הדיסיקים של המיני דיסק מבלי להשמיע את כל השירים ולהקליט אותם אחד אחד אם למישהו יש אותה אני ישמח לקבל קישור להורדה תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש תוכנה לשיחות לבזק והוט חינם מהאינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
*** הדיון מיועד אך ורק למבינים בעיצוב! *** אממ, טוב, אז ככה... אמא שלי רוצה לעשות איזה מודעה בעיתון לרהיטים מראטן שהיא מייבאת והיא יודעת שאני מבין "המון" בעיצוב, אבל אני לא ממש מבין בזה באמת... או שכן, אבל בכל אופן, כל יצירה או בית בסימס שאני אצור אף פעם לא ימצא חן בעיני, אפילו כשאחרים אוהבים את זה... ואין לי מושג למה. טוב אני כבר מת לישון ואין לי כוח לחפור. =/ אוקיי, ניסיתי לעצב מודעה לשליש עמוד בעיתון "השקמה" (13X30 ס"מ), אבל אני לא יודע אם יצא טוב... בבקשה מכם, מי שמבין בעיצוב בבקשה שיעשה טובה לאנושות ויעצב לי מודעה. אמא שלי כבר רודפת אחריי ימים ואני כל הזמן מספר לה סיפורים, ואם אני אראה לה את המודעה שעשיתי אז היא בטח לא תתלהב. מי שרוצה לראות ת'מודעה - עשיתי 2 ליתר בטח…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי, אני רק מקווה שאני בפורום הנכון יש לי תמונה שצילמתי, שאני מעוניין לחתוך חלק ממנה. חבר המליץ לי להשתמש בתוכנת "פיקאסה", הורדתי ו... לא מצאתי כפתור לחיתוך תמונות. האם ישנה תוכנה שיכולה לעזור לי ולחתוך תמונות היכן שארצה? אולי "פיקאסה" דווקא יכולה להתאים ואני לא יודע לתפעל אותה? אגב, אני מחפש תוכנה חינמית, שכן איל לי צורך בעבודה על מס' מצומצם מאוד של תמונות. תודה רבה לכל מי שיענה ויסייע !!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי בעיה רצינית... בדרך כלל גלשתי דרך IE, אבל כשהוא התחיל לקרוס לי אמרתי ננסה את ה-CHROME אני משתמש בו כבר איזה שבועיים וגם הוא קורס כל איזה 15 דקות של גלישה אני מתכוון להודעת שגיאה שמופיעה והתהליך פשוט נסגר לי באמצע שאני גולש (בדרך כלל הרבה טאבים פתוחים) מדובר בגלישה באתרים כמו YNET, YOUTUBE, WALLA, HWZONE ובכלל לא אתרים מפוקפקים זה פשוט מעצבן אני לא יודע מה לעשות ניסיתי למחוק קוקיס וקבצים זמניים ושום דבר לא עוזר זה ממשיך אלה הדפדפנים היחידים שאני מסתדר איתם ועם הממשק שלהם ופיירפוקס אני פשוט לא סובל איך אני פותר את זה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, לפני מספר שבועות, הדיסק הקשיח אצלי קרס בצורה פתאומית. המחשב (עדיין באחריות) נלקח למעבדה ושם הוחלף לי הדיסק, וגם רכשתי אחד נוסף. כעת רציתי לשאול, אם יש תוכנה איכותית, שיודעת להתריע בעוד מועד על בעיות בדיסקים קשיחים (פנימיים וחיצוניים). גם אם תהיה לי התרעה מוקדמת, לא בטוח שניתן יהיה למנוע את הפגיעה הצפויה, אך אולי לפחות אוכל להציל מידע בלתי מגובה. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה מערכת הפעלה ממש קלה ומהירה רק בשביל אינטרנט(יוטיוב HWZone FaceBook) למפרט הבא: מערכת 3 מעבד-Intel Pentium D 3.00GHz לוח אם- intel grand county 2 d102ggc2 זיכרונות-KingStone 1Gb DDR2 800MHz כרטיס מסך- MSI 8500GT כונן קשיח-Westen Digital 160Gb ואני ולאr רוצה ווינדוס כל שהוא(לא שאני אנטי המחשב הראשי ווינדוס 7 פשוט אני רוצה לנסות דברים חדשים) לא ידעתי לאיזה פורום לפנות כי לכל מערכת הפעלה יש פורום רק בשבלה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3518745,00.html הכוונה שלי מעבר למה שמסופק עם חלונות. קראתי את הכתבה הזו וחשבתי "מה אם אחרים?" אני נקי מאז 2001
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
גוגל עולה אבל באתרים אחרים עולה לי Internet Explorer cannot display the webpage אי אפשר לחפש כלום וכשאני פותח יותר מטאב אחד הוא פשוט נתקע. יש אינטרנט והפיירפוקס עובד. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז יש לי 2 מחשבים בבית, אחד שלי ואחד של המשפחה. בגלל שהמשפחה שלי לא מבינה הרבה במחשנים אני מחפש אנטי וירוס שהוא טוב אך פשוט או אנטי וירוס שלא עושה הרבה בעיות ושהוא לא "גומר" את המחשב, תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי היום מחדש את הווינדוס, ואת האופיס 2003 איתו (מדיסק מקורי והורדתי את כל העדכונים). כשאני לוחץ על שליחה וקבלה באוטלוק אני מקבל את הודעה השגיאה "0x80040154 - שגיאה לא ידועה" ולעיתים גם את הודעה השגיאה "0x8004210a - הזמן שהוקצב לשירות פקע". ניסיתי לחפש רבות באינטרנט בקשר לשגיאה זו, אך לא מצאתי פתרון שעזר. בקשר לשגיאה הראשונה יישמתי את הפעולות שניתנו כאן: http://support.microsoft.com/kb/907118/he, אך גם זה לא עזר. אני כבר ממש נואש מהתוכנה הזאת... האם מישהו נתקל בשגיאות האלו פעם ופתר אותם? לחילופין האם אתם מכירים תוכנת מיילים שמכילה את הפונקציות הבאות: קבלה ושליחה של מיילים, יומן ואפשרות לייבא ולייצא קבצי PST שנוצרו ע"י Outlook?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דבר ראשון אני מנסה להשיג תוכנה של אימייל כמו בסרט יורוטריפ למי שראה שאומרת לך HEY MOTH'FUCKER שמקבלים מייל. דבר שני אני רוצה תוכנה שנועלת את המחשב בעת הפעלתו.. זאת אומרת שמתי שעולה הווינדוס אז יש קטע כזה בשחור ורשום בלבן, ושם הוא יבקש שם משתמש וסיסמה - היה לי את התוכנה הזו פעם, אבל אין לי מושג מה השם שלה.. תודה ;D
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפשת דרייבר למסך aoc תואם לxp. אני מוצאת רק תואם ל95-98 ומטה. מישהו יכול לעזור? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי תוכנה שהיא על הסגנון של מירנדה כלומר תוכנה שמאגדת בתוכנה את המסנגר,איסיקיו וכל השאר.. מהאתר http://www.adiumx.com/ צצו לי כמה בעיות: א) הקובץ שיורד מהאתר הוא בסיומת dmg מה זה הסיומת הזאת? ב) באתר רשום: Adium 1.3.2 requires OS X 10.4.0 or greater מה זה OS X 10.4.0 ואיפה אני מוריד את זה? תודה רבה חברים וחג שמח!!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
עשיתי כונן וירטואלי ואני מנסה להתקין GTA3 הנה לינק http://rotter.net/nor/computer/170376.shtml
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מאז ששדרגתי לפיירפוקס 4 יש לי בעיה באתרים של זמנים וקווים של תחבורה ציבורית. הבעיה היא בחלק של ההשלמה האוטומטית - מוצא ויעד. הדפדפן כולו נתקע ואז מראה אופציות של תווים בודדים להשלמה (סימנים ואותיות באנגלית) וגם כשאני מנסה לעבור בין שיטות חיפוש בתפריט - לא עובר ומראה שגיאה. אתר אגד פשוט משתהה ואז מראה איזו הודעת שגיאה לא רלוונטית והאתר bus.gov.il מואיל בטובו וטוען שיש לי בעיה עם javascript/משהו שחוסם את ההפעלה שלו. כמובן שהJS אצלי מאופשר. אני משתמש בAVG בתור אנטיווירוס אם זה רלוונטי. הבעיה לא מופיעה בIE8/9 בווינדוז 7 וגם לא בפיירפוקס 4 באובונטו. תודה רבה ושבוע טוב .
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז הבעיה היא כזו. אני חובב קליפים מושבע, ולאחרונה נראה כי כל אתרי הקליפים האיכותיים יורדים, אתמול סוף סוף מצאתי אתר נחמד עם 3 קליפים איכותיים אבל הבעיה היא שהורדת הקליפים מתבצעת דרך מנגנון anti-leech, הסיומות של הקבצים הן mpg, וכשאני לוחץ על ההורדה זה פותח לי את ה-mpg ב-mplayer וכותב שיש בעיה לפתוח את הקובץ ישירות מהאינטרנט (כלומר ב-stream), אז רציתי להוריד את זה, כמובן שעם תוכנת הורדות אי אפשר כי אני לא יודע מה כתובת הקובץ, אבל לפחות אפשר להוריד את זה עם הדפדפן, רק צריך לבטל שלא יפתח קבצי mpg אוטומטית אלא יציג לי חלון שבו אני בוחר מה לעשות (וכמובן אני רוצה להוריד, לא לפתוח ישירות), איך אני עושה את זה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שוקל להחליף אנטי וירוס. עד היום הייתי עם פנדה אנטי וירוס שמשולב עם הפיירואל ואני מאוד מרוצה ממנו עד שכבר נמאס לי אחרי ששמתי לב שהוא מאט לי את כל המערכת גם כשהמחשב עולה. ניתקתי כל מיני שטויות וסריקות שזה עושה בהתחלה אבל עדיין, יש קובץ מערכת שתופס 30K בשם Avengine ופתאום אני קולט האקספלורר על 50K וה SVCHOST על 50 K. אני מחפש את האנטי וירוס האולטימטיבי לקנייה [" "] ועדיף שישלב בתוכו גם פיירואל כי אין לי עצבים לשתי תוכנות... מה עדיף - משולב או בנפרד? כי גם שתי תוכנות נפרדות יתפסו יותר משאבים, לא? תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב נו.. אני אפילו לא חובב גרפיקה... לא הכנתי שום דבר ששווה להציג לאף אחד.. עד עכשיו לפחות סתם ככה השתעשתי ב15 (כן [shadow=red,left]15[/shadow]!!) דקות פנויות שהיו לי והכנתי את הסירטון הזה הסרטון הורכב מ 160 תמונות והמוזיקה לקוחה מהמשחק [glow=red,2,300]The Neverhood[/glow] [move] נ.ב. [/move] [tt]מה אתם חושבים? עצות וכו'... [/tt]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בס''ד שלום לכל המומחים אני מנסה להריץ קומבופיקס אבל ה AVG 8 מפריע לו. סגירת הAVG לא הועילה וקומבופיקס מסרב לעבוד בגללו גם במצב בטוח. ניסיתי להסיר את AVG ולא עזר גם ניקוי AVG ברג'יסטרי לא הוריד הכל כי חלק מהערכים סירבו להימחק. גם במצב בטוח למישהו יש רעיון או קישור לתוכנה פרקטית? המון תודה לעוזרים אמיר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני צריכה עזרה... במחשב החדש שלי יש דיסק 160G ופיצלתי בתוכנת FDISK הדוסית את הדיסק ל-40G ו-120G (הורדתי לצורך העניין איזה פאטצ' של מיקרוסופט ל-FDISK עבור נפחים גדולים) לאחר מכן , התקנתי חלונות XP PRO על כונן C שהוא ה-40G (בזמן ההתקנה פירמטתי עם NTFS . כך גם את כונן D לאחר ההתקנה) . כעת , אני רוצה ליצור IMAGE לכונן C , אבל כשאני מעלה את המחשב עם הדיסקט של GHOST 2003 , נפתח לי רק חלון התוכנה ולא מופיעה אף אופציה (כל הלשוניות של הממשק הגרפי של התוכנה בדוס) .... גם כשהתקנתי גירסת חלונות של GHOST 2003 , לאחר האיתחול האוטומטי (הוא טוען איזה מחיצה קטנה של PCDOS) , התוכנה נטענת , אך יש שעון חול של העכבר ושום דבר לא מגיב .... אנא עזרתכם...אני ממש אובדת עצות . לא זוכרת שהיה לי…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כדאי לשים לב כי כל מיני גולשים כאן באתר ואי אפשר לסמוך מאה אחוז למעט אתרים גדולים ומוכרים. אני צודק? כדאי להעיר את תשומת לב המתחילים שבינינו( ואני בראשם).
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבואס אש טורנטליץ' שלח לי הודעה שאם אני לא יעלה דברים אז הם מעיפים אותי והביטורנט כל היום עובד וזה מעלה לי רק על 10 מה אני יכול לעשות הורדתי חמש ג'גה והעליתי 337 מגה אני לא רוצה שיעיפו אותי נ.ב אם זה לא הפורום המתאים תעבירו חשבתי שכאן זה הכי מתאים
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-