תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה שני יכול להתחבר למחשב שלי מרחוב ולשלוט על הכל שם מרחוב נגיד ממחשב של בן דוד שלי... יש משהו כזה? הוידווס שאני מריץ זה xp pro ולו גם יש xp pro ואני יודע שיש גם משם דבר לעשות את זה מישהו יכול להסביר לי איך?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי נגן DVD שכתוב עליו DIVX איזה פורמטים הוא יודע לקרוא ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצ"ב קישור לתרגום (אפשר לעברית ואפשר לשפות אחרות). יותר עיניים פחות באגים... הצטרפו והקדישו כמה דקות לעבור על התרגומים ולהוסיף כמה משלכם !!! התוכנה מומלצת באנגלית והגרסא העברית מחכה לנו!!! דרך XML http://www.foxitsoftware.com/bbs/showthread.php?t=812 דרך ממשק http://www.foxitsoftware.com/translation/transindex.php
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי מה המצב אני מחפש תוכנה טובה מהירה מאובטחת וחינמית לפתיחת שרת ftp על מחשב פנטיום 2 עם 192 מגה זיכרון תודה לכל העוזרים ;D
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מנסיון דל, מר ומועט בנושא הורדתי , מחקתי הורדתי בקיצר היה לי בלאגאן ועכשיו עשיתי פירמוט ואני במחשב החדש, מה חבילת הקודקים המומלצת ביותר פה, כאלה בלי SPYWARE ובלי טורג'אנים? מה אתם ממליצים?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת איך יוצרים דיסקט הפעלה, שיביא אותי לMSDOS (אני צריך למחוק כמה קבצים שלא נמחקים לי בוינדוס) וגם את האמת אני לא מבין את ההבדל בין כל הדרכים האלה- למה אני לא יכול פשוט לעשות אתחול לדיסקט עם האפשרות "צור דיסקט הפעלה של ms-dos ? או כשאני יוצר דיסקט הפעלה דרך האתר הזה: http://www.bootdisk.com/ זה גם מתקין את הMS DOS ? קראתי גם שאפשר להשתמש בתוכנה NTFSPRO, אז התקנתי אותה וזה התחיל להעתיק קבצים אל הדיסקט, אבל אז הוא ביקש דיסקט שני. אז מה זה מה אני עושה עם זה? יש לי מערכת NTFS .
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם אחרי שנמאס לי מהאיטיות של אינטרנט אקספלורר 8 שאליו עזבתי מאינטרנט אקספלורר 6 האהוב אחרי שאתרים הפסיקו לתמוך בו, עברתי לפיירפוקס הצלחתי להתרגל אליו פחות או יותר ואני מרוצה מהביצועים שלו אבל יש בעיה אחת שמטריפה אותי ורק בגללה אני יכול לזרוק הכל לפח ולהמשיך לסבול בie8: בפיירפוקס, כשמורידים משהו זה הולך ושומר את הקבצים בשולחן העבודה או איפה שאומרים לו, אין לו open בגלל זה הלכתי והורדתי תוסף בשם opendownload שנותן לפתוח ישר את הקבצים, אבל זה בכלל לא פתר לי שני דברים: 1. תמיד זה פותח לי את חלון downloads ומציג לי מה הורדתי 2. הייתי רגיל תמיד שאני לוחץ על מדיה שעושה סטרימינג כמו wmv או mp3 זה ישר פותח לי את windows media player 10 ומוריד תוך כדי שעושה לי סטרימינג. עכשיו…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש משהו שיוריד אתר שלם באפון מושלם, כאילו אני גולש שם תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, השאלה בכותרת, רצוי תוכנה פשוטה יותר אבל לא מחייב. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הפורטים שאני צריך לפתוח לפתוח הם 6881 עד 6889 בשביל שהביטורנט יוריד במהירות נורמאלית. צירפתי פה תמונה של המסך שבו אני פותח פורטים, אין לי שום אפשרות לפתוח פורטים בסגנון הזה! אני צריך פשוט כל פעם לפתוח פורט אחר (6881, 6882, 6883...) או שיש שיטה אחרת? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת עם יש איזה שהוא מדריך , תוכנה, ידודית ללמוד איך להכין חתימה, ואל תחשבו שלא הרצתי Google. THX- Gil.Z
-
אני רוצה לצרוב דיסק מוסיקה במהירות הכי נמוכה שאפשר כי הצ'יינג'ר באוטו לא קורא צרובים מעל מהירות מסויימת. אבל בנרו אני יכול לבחור רק 8/10/12/16/24 וכו'.. יש לי SONY DVD RW DRU 700A יש פיתרונות לכזה דבר? ויש לי NERO 6.3.1.12 עוד משהו קטן, יש עידכון קושחה לצורב הזה, כדאי להתקין אותו? יש סיכונים בדבר כזה?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני צריך תוכנה להצמדת כתוביות לסרט מבלי שאיכות הסרט תרד. זה דיי דחוף. -תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מאד מבסוט מהתוכנה רק שיש לי בעיה לא קטנה ברגע שאישתי מדליקה את המחשב נפתח לה חלון שמראה לה את כל האתרים האחרונים שהייתי וכמו שהבנתם האתרים האחרונים הם לא תמיד תעופה וחלל יש אפשרות לשנות בהגדרות שזה לא או יהיה או פיתרון אחר
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ניסיתי לעצב חולצה בפעם הראשונה לדעתי זה קצת עמוס או שיש שם משהו מיותר לא יודע אבל נסיון ראשון שלי אז לא לדרוס בבקשה תודה..
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה בטח חרוש, אבל בכל מקרה אני מרגיש שיאן לי ברירה .. גם CHROME וגם FIREFOX עושים לי בעיות עם טעינה, פשוט לא עולים, רק אחרי כמה פעמים שביטלתי את היישום דרך Task Manager.. Internet Explorer לא בא בחשבון. אז אני מחפש דפדפן אולי פחות מוכר, אבל גם טוב .. יש אחד כזה ?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
OUTLOOK 2007 מכביד מאוד על המחשב הנייד שלי ולוקח לו הרבה זמן לעשות פעולות פשוטות. אני מחפש תוכנה לניהול דואר אלקטרוני, לוח שנה ואנשי קשר עם קאצ' מסויים - אני צריך שתהיה אפשרות לסנכרן מולה PDA. כמובן שמדובר כאן על מערכת מבוססת WINDOWS.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם חוקי? שיוריד כל פעם אחרי שהוא מסיים קובץ אחר (ויחכה את הזמן הדרוש)? יש כזה? ואם חוקי אז מה שמו?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי הדיסק און קי נדפק עם חומר עליו, ניסתי כבר את התוכנות EASEUS Data Recovery , Find and Mount, Ontrack EasyRecovery Enterprise, Recuva ועם אף אחת מהן לא הצלחתי לשחזר / להפעיל בחזרה את הDOK יש תוכנה אחרת שיכולה לעזור? זה הגיע כבר למצב שאפילו לא ניתן להיכנס לכונן, לדעת מה הגודל שלו וכו' - לא משנה באיזה חיבור USB במחשב מדובר בSP Jewel J10 64GB (סיליקון פאוור), הורדתי מאתר החברה תוכנת שיחזור שלהם(UFD Recover Tool) אבל היא נתקעת ובUPDATE זה לא עושה כלום תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, קניתי מדפסת HP, התקנתי תוכנה ודרייברים והכל כ'שורה .. בבדיקת טסט במדפסת\ הוא מדפיס ללא שום בעיה. אך כאשר אני מנסה להדפיס מהמחשב לא עובד לי. זה אומר ב-100% שמדובר בתקלה במחשב ? איך אני יכול לבדוק במדיוק שלא מדובר בבעיה במערכת הפעלה? יש איזה אפשרות שלמדתי בבצפר שנכנסים לאיזה רשימה ושם אני יכול להפעיל ולכבות את המדפסת, פשוט שחכתי איך נכנסים לשם .. תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום התקנתי ווינדוס 7 ויש לי ווינאמפ. אחרי ההתקנה שאני שומע שירים יש רעשים ברקע ולפעמים השיר נהיה קצת איטי לכמה רגעים... התקנתי דרייבר קול מעוודכן והמיקרופון מכובה למישהו יש מושג מה התופעה הזאת? תודה ???
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שוקל להחליף אנטי וירוס. עד היום הייתי עם פנדה אנטי וירוס שמשולב עם הפיירואל ואני מאוד מרוצה ממנו עד שכבר נמאס לי אחרי ששמתי לב שהוא מאט לי את כל המערכת גם כשהמחשב עולה. ניתקתי כל מיני שטויות וסריקות שזה עושה בהתחלה אבל עדיין, יש קובץ מערכת שתופס 30K בשם Avengine ופתאום אני קולט האקספלורר על 50K וה SVCHOST על 50 K. אני מחפש את האנטי וירוס האולטימטיבי לקנייה [" "] ועדיף שישלב בתוכו גם פיירואל כי אין לי עצבים לשתי תוכנות... מה עדיף - משולב או בנפרד? כי גם שתי תוכנות נפרדות יתפסו יותר משאבים, לא? תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כולם... המחשב עושה לי בעיות ולפי המלצה של חבר פורום החלטתי לעשות בדיקה לזכרונות עכשיו השתמשתי בבדיקה של RST ומצאתי כמה בחינות שנכשלו אני רוצה לוודא שהתוכנה אמינה ולהריץ גם בדיקה עם Memtest הבעיה שאני לא מצליח לעשות דיסק BOOT לתוכנה הזאת =\ אין לי פלופי במחשב הורדתי את הקובץ מהאתר חילצתי אותו לשולחן העבודה (memtest.iso) מנסה לצרוב אותו עם nero9. הוא נותן לי את המסך שצירפתי בתמונה אני נותן לו סייב הוא עושה את הצריבה אבל כשאני עושה ריסט למחשב ומחכה שהוא יעלה את ה-BOOT דרך הדיסק הוא לא עושה את זה כמובן שקינפגתי את הביוס שיבחר את הדיסק כ-BOOT הראשון אני משתמש בוויסטה 64 ביט כמו שכבר אמרתי Q9550 על לוח Rampage Extreme... אשמח לעזרה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-