תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך8600 GT Nvidia GeForce אני מעוניין לצפות בסרט על גבי מסך הטלויזיה (שחיברתי עם כבל לTVOUT) . השתמשתי בתוכנה של NVIDIA כדי ליצור DUALVIEW ולראות את מסך המחשב על הטלויזיה אבל בגלל שהרזולוציות שונות כשאני מנגן סרט על המחשב רואים אותו חתוך בטלויזיה. אני מעוניין לצפות בסרט על גבי מסך הטלויזיה מבלי לשנות את רזולוצית המסך (1280*1024) איך אני עושה זאת? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
או התוכנה emule speed up pro או emule speed booster. מישהו יודע מה זאת התוכנה הזאת, איך משתמשים בה ומה היא אמורה לעשות?? חחח תודה לעוזרים, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
Winamp לא מסכים לנגן המון שירים שאני מוריד באחרונה משום מה, הוא אפילו לא מציג לי את הזמן שלהם ולא משמיע כלום כאשר אני בוחר להשמיע אותם כביכול, מישהו יודע למה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה לשינוי המאפיינים (אלבום שנה וכו...) בקבצי MP3 להרבה קבצים בבת אחת ?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הורדתי את מערכת ההפעלה יובנטו כקובץ וינראר, איך אני צורב כך שיהיה לדיסק בוט? **אני יודע שאם אני אחלץ את כל הקבצים לתיקייה מסויימת ויצרף אותם לצריבה זה לא יעזור.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי האם ישנה אפשרות לנצל את יכולות החומרה הפיזית עם מכונה וירטואלית? לדוגמא,שימוש ב8600GT פיזי בתוכנת 3DMAX מכונה וירטואלית מבוססת לינוקס.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים. עלה לי הצורך להקליט שיחת ווידאו שתנוהל דרך ה MSN MESSENGER. יש למישהו מושג איך מבצעים את זה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש המלצות לתוכנות? אני בגדול עם iTunes בגלל שיש לי אייפוד. אבל רוצה לדעת אם יש אלטרנטיבות טובות אחרות
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה בגדרת POP וכל זה? איך מוסיפים שאני יוכל לפתוח מייל ולראות עם יש דואר במסנג'ר?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי שתי חתימות זהות בגודל רק שאחת מסוג קובץ JPEG עם רקע לבן, והשני מסוג PNG ורקע שקוף. מתי שאני מוסיף את שתיהן לוורד (ואני חוזר על כך שהן בדיוק באותו גודל) הJPEG שומר על הגודל שלו והPNG נהיה גדול יותר. מה הפיתרון? (חוץ מלהקטין כל פעם את החתימה לגודל המקורי)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי הרבה בירורים בנושא ולא מצאתי מישהו שמבין בזה.. יש מחשב יחסית חדש, ובו התקנתי Windows 7 ומאז נתקלתי בבעיות תאימות שונות: * התקנה של חברתphotoshop ,Acrobat Reader) Adobe) בכללי לא מצליחות להסתיים ומציגות הודעות שגיאה מוזרות "Error 1935. An error occured during the installation of assembly component" (שגיאה בהתקנה reader) * התקנה גם של תוכנת מדפסת HP * התקנה של Visual Studio 2010 גם כן מסיימת בשגיאה בחלק של התקנה ה-VC Runtime למי שמכיר בשגיאה: "VC 9.0 Runtime (x86): [2] Error: Installation failed for component VC 9.0 Runtime (x86). MSI returned error code 1603" עד עכשיו הדבר האחרון שניסיתי הוא להתקין Framework של .NET 3.5 וזה לא עזר, נראה שמשהו לא עובד במסגרת תוכנית …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין לי מושג איך לחפש בגוגל את לוח האם. מה אני רושם על לוח האם וכרטיס הקול שלו? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים. אני מעוניין להתחיל ליצור סרטוני אנימציה 2D ובשביל זה אני מתחיל אוטוטו ללמוד תוכנות אדובי באופן עצמאי (אוטודידקט) הדמויות בסרטונים שאני מעוניין ליצור צריכות להיראות באופן מושקע אבל לא יתר על המידה בשביל לחסוך בזמן - משהו בסגנון "סלבס", "סאות פארק" וכו' האם יספיק לי לצורך העניין ללמוד רק פלאש או שכדאי לי ללמוד ולהיעזר גם באילוסטרטור? האם יספיק לי בתור התחלה להשתמש רק בעכבר ומאוחר יותר לקנות לוח דיגיטלי או שצריך כבר עכשיו לקנות ולהשתמש בזה? בתודה מראש לכל מי שעוזר. חתימה טובה לכולכם
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, עשיתי פירמוט למחשב, ולאחר התקנת הוינדוס נכנסתי למנהל ההתקנים וראיתי מספר סימני שאלה צהובים. לאחר שיצאה לי הנשמה הצלחתי להתקין את הכרטיס רשת המובנה והסימן שאלה שלו נעלם (ethernet). הבעיה היא שנשארו לי מספר סימני שאלה שאני לא יודע מה לעשות איתם: 1. PCI Device 2. ethernet controller (היו לי 2 כאלה בהתחלה אחד מהם התקנתי במקומו את הכרטיס רשת וזה נשאר לי) 3. video controller (vga compatible( 4. המחשב שלי מחובר דרך ראוטר אלחוטי שנמצא במחשב בחדר השני כך שאני מכניס לכניסת USB במחשב שלי מעיין דיסק און קי כזה שהוא כנראה מזהה את הראוטר ומאפשר לי גלישה. שחיברתי אותו קפץ לי סימן שאלה חדש בשם USB 2.0 Wlan . הסוג לוח אם שלי הוא (אם זה משנה בכלל): MSI MS-7267 V4.2 945GCM5 V2 אש…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שיט שחכתי מסגרת אני יערוך מחר :-\ איך?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שתחזיר את המחשב למצבו המקורי בכל פעם שאני מדליק את המחשב מחדש. יש כרטיס הגנה (Magic Card ) חומרתי, שהוא עושה את מה שאני מחפש. אתה מתקין מערכת הפעלה + תוכנות, דרייברים, מחניס את הכרטיס הגנה לפעולה ומהנקודה הזאת ואילך, כל פעם שתדליק את המחשב מחדש, הוא יחזור למצבו המקורי ( אלא אם הקשת סיסמה לשינוי עד ההפעלה מחדש הבאה) אפשר לראות על מה אני מדבר בלינק הבא : http://www.rogev.com/products/info.htm ומה שאני מחפש זה תוכנה שתעשה את המבוקש. תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה המתעדת כל הקלדה והקלדה במקלדת. אחת שפועלת במסווה ואח"כ יהיה ניתן לראות את כל מה שהוקלד. אם יש כזה דבר, אודה אם תמליצו לי על תוכנה שכזו. יום טוב!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משחק פיפא 11 דרך התוכנה gameranger , עכשיו כשאני פותח חדר בתוכנה זה מנתק לי את האינטרנט בכל המחשבים בבית. מה לעשות אז ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, Adobe Photoshop cc 2017 כלי type הקלדתי את האות A. ואישרתי בלחיצה על V בשורת התפריט. מתפריט 3d בחרתי באפשרות: New 3d Extrusion from selected layer והמחשב נתקע ! לצאת מהפוטושופ יצאתי ב file manager אבל איך מוסיפים 3d לשכבת הטקסט? למישהו יש רעיון מדוע ואיך פותרים את הבעיה? תודה !
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
ה- DX מבקש התקנה קודמת של NET FRAMEWORK V4.0.30.319 שמותקן אצלי במחשב בגרסה 4. ניסיתי לתקן, הסרתי והתקנתי מחדש, בדקתי עדכונים בWIN UPDATE שלא קיימים ושום דבר לא עוזר מה אני עושה? עובד על 7 X64.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1002706608&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הפורטים שאני צריך לפתוח לפתוח הם 6881 עד 6889 בשביל שהביטורנט יוריד במהירות נורמאלית. צירפתי פה תמונה של המסך שבו אני פותח פורטים, אין לי שום אפשרות לפתוח פורטים בסגנון הזה! אני צריך פשוט כל פעם לפתוח פורט אחר (6881, 6882, 6883...) או שיש שיטה אחרת? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
brightness אבל שיראו טוב ולא מגעיל עם הרבה לבן ברקע הכוונה שיראו משהו ולא חשוך מאוד אלא מאור אבל באיכות נורמאלית בלי הלבן ברק איך עושים את זה? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-