תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
נכון יש את הפרחים האלה שמראים את מצב המשתמש? אדום אומר לא מחובר וירוק כן מחובר, אבל מה אומר הפרח הכחול שנראה קצת נבול?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי חבר שלי רוצה לשלוח לי קובץ של 700 מגה. עכשיו אי אפשר להעלות את זה לשרת או משהו כי אין שרתים מספיק גדולים. אי אפשר בMSN כי זה ניקתעע. אי אפשר לצרוב כי אני לא רואה אותו ( הוא גר רחוק מאוד ) אמרו לי משו טורנט.. אבל לא ממש הבנתי.. עם אפשר בבקשה עזרה- תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ושלום לכולם אני מנסה להתקין את WIN98 על ארדיסק חדש שפירמטתי ע"י PARTITIONMAGIK ל- FAT 32 אך תוכנית ההתקנה ניתקעת לאחר תעינת האשף (יש לציין שמעולם האשפים של WIN :AR15: :AR15:לא היו משהו אם הם עושים כבר משהו זה נס :saint: )
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהיתיחסות ל: יעילות פשטות הפעלה לכל דיכפין המשקל על מערכת הפעלה זמינות עידכונים תמיכה הכול ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש לפני מספר ימים, עם מערכת Vista64 bit גרסאת home premium. בג'ימייל, פייסבוק, וכל אתר ששומר קוקיז, אני מקבל ארור על זה שאני לא שומר קוקיז, או שסתם אני לא מצליח לעשות "זכור אותי" וכיוצא בזה. בהגדרות הלכתי לprivacy->advanced->override ועשיתי accept לקוקיז מצד ראשון ושלישי, ובכל זאת, לא שומר קוקיז. שדרגתי ל IE8, גם זה לא עבד. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, לא מזמן התקנתי google toolbar (גרסה 3.0.20070525W) עבור הfirefox שלי (גרסה 2.0.0.7) ומאז אני לא מצליח להסיר אותו. קודם כל הוא לא מופיע בadd remove programs וכשאני עושה לו הסרה דרך ה-firefox הוא מתקין עצמו מחדש לאחר הפעלה של firefox מחדש. ניסיתי כבר הכל, מלמחוק את קבצי extensions.rdf extensions.cache, extensions.ini, ועד להסרה של ה-firefox והתקנתו מחדש. שום דבר לא עזר. אולי עוד מישהוא נתקל בבעייה הזאת ויש לו פתרון ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בזמן האחרון,לא יכול לראות Streaming באינטרנט,ברגע שאני מפעיל משהו זה פשוט פותח את החלון של ה Media playe מראה כמה כפתורים וקופא. איך אני מסדר את זה???? בעיקרון ניסיתי להתקין שוב לא הלך.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ידוע לי שיש תוכנה קטנה שיודעת להחליף את ה מאק אדרס עם איפוס שם מחשב ועוד כמה איפוסים לרגיסטרי אני מחפש אותה כיוון שאני עושה אימגים שנכנסים לתוך רשת אירגונית ואינני רוצה שיכנסו תחת אותם הגדרות ושמות כדי לא ליצור התנגשיויות
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי איזה 7 פרקים של הסדרה ALIAS(עונה 5 ) הם היו באיכות HDTV וראיתי שזאת האיכות הכי טובה שראיתי עד עכשיו אז רציתי לקודד סרטים לHDTV מישהו מכיר תוכנה טובה לזה? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך riva tnt 32m והורדתי מהאתר של אנוידיה דרייבר לכרטיס שלי וזה אומר לי שהדרייבר לא מתאים.. אני לא יודע מה לעשות מישהו יכול לתת לי לינק שיתאים? יש לי וינדוס אקספי תודהההההההההה...........
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז הבעיה היא כזו. אני חובב קליפים מושבע, ולאחרונה נראה כי כל אתרי הקליפים האיכותיים יורדים, אתמול סוף סוף מצאתי אתר נחמד עם 3 קליפים איכותיים אבל הבעיה היא שהורדת הקליפים מתבצעת דרך מנגנון anti-leech, הסיומות של הקבצים הן mpg, וכשאני לוחץ על ההורדה זה פותח לי את ה-mpg ב-mplayer וכותב שיש בעיה לפתוח את הקובץ ישירות מהאינטרנט (כלומר ב-stream), אז רציתי להוריד את זה, כמובן שעם תוכנת הורדות אי אפשר כי אני לא יודע מה כתובת הקובץ, אבל לפחות אפשר להוריד את זה עם הדפדפן, רק צריך לבטל שלא יפתח קבצי mpg אוטומטית אלא יציג לי חלון שבו אני בוחר מה לעשות (וכמובן אני רוצה להוריד, לא לפתוח ישירות), איך אני עושה את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אוקיי, אני רק מקווה שאני בפורום הנכון יש לי תמונה שצילמתי, שאני מעוניין לחתוך חלק ממנה. חבר המליץ לי להשתמש בתוכנת "פיקאסה", הורדתי ו... לא מצאתי כפתור לחיתוך תמונות. האם ישנה תוכנה שיכולה לעזור לי ולחתוך תמונות היכן שארצה? אולי "פיקאסה" דווקא יכולה להתאים ואני לא יודע לתפעל אותה? אגב, אני מחפש תוכנה חינמית, שכן איל לי צורך בעבודה על מס' מצומצם מאוד של תמונות. תודה רבה לכל מי שיענה ויסייע !!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי סרטים עם ווליום שמשום מה הוא ממש נמוך, ואני רוצה לנגן אותם, אבל אני לא שומע כמעט כלום, יש דרך להגביר את הווליום במחשב יותר על מנת לאפשר לי לשמוע אותם?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנת גיבוי שתעשה כל יום גיבוי חדש, בתיקיה נפרדת, לפי תאריך. שלא תדרוס את הקבצים הישנים, אלא תעשה גיבוי חדש לגמרי. מישהו מכיר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב מתקע מעט תוך כדי הפעלה. אח"כ רץ רגיל. בדקתי בmsconfig>starup יש לי שם תוכנה שפעם התקנתי ומחקתי אותה שנקראית messenger plus . היא מופיעה שם בסטרטאפ אבל לא נמצאית פיסית על המחשב. האם זה מצב נורמלי? איך להעיף את הזכר לתוכנה מהמחשב ? לעשות disable אני יכול אבל עדיין רוצה לנקות את המחשב משטויות.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמשת בתוכנת אקרוניס בגירסת HOME 2009.בזמנו כאשר הורדתי את התוכנה היתה אופציה ליצור מהקובץ דיסק. התוכנה צרבה לי דיסק ומאז אני מבצעת IMAGE ו-RESTORE בעזרת הדיסק.אני מבינה שאני יכולה לעשות את זה גם עם הדיסק און קי במקום הדיסק שצרבתי. השאלה שלי היא איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה היא מוזרה.. היא בעצם רק משפיעה על התקני הקול במחשב ואין לי צלילים במחשב.. הייתה לי את הבעיה בעבר...ושחזור מערכת עזר לי לפתור אותה.. עכשיו אין לי אפשרות לשחזור מערכת..ואני לא יודע מה לעשות. תמונות- http://www.img-il.com/file.php?file=2juyn5lmnjft.jpg http://www.img-il.com/file.php?file=nyzmjjm2okmg.jpg
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב !! יש לי בעיה בבקר קול אשר הוא לא מזוהה (מופיע לי במנהל ההתקנים הסימן שאלה הצהוב)אשר הוא מובנה על לוח אם מסוג ACPI Multiprocessor PC מה הבעיה ? האם זה רק דריבר? אם כן , מאיפה ניתן להוריד אותו וכיצד מתקינים אותו ? נ.ב : אבד לי הדיסק של הלוח אם לכן לא ניתן להתקין אותו מחדש דרך הדיסק..
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משום מה לא מצליח למצוא... אם משהו מכם יוכל לעזור לי או לתת לי לינק : ] או חיבוק.. אני אשמח :] חג שמח!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היום אמא שלי באה למחשב לעשות עבודה בword , ופתאם היא מגלה שאין word. אין לי מושג למה ואיך, אבל זה לא משנה, אני חייב להשיג את הword חזרה. עכשיו שמעתי שיש כזו אפשרות של system restore - להפוך את המחשב למצב שהוא היה לפני כמה ימים, אני חייב עזרה איך לעשות את זה, כי אין לי מושג ובבקשה מפורט ולא רק תיכנס לפה ולפה ומשם תסתדר לבד - הכל!!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ראיתי שיש Office 2007 ורציתי לדעת אם מיקרוסופט מקננים להוציא Office 2008 או חדש יותר מ-2007? אם כן מתי בערך הוא צריך לצאת? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יכול להיות שהפיירוול של הווינדווס הוא זה שמפריע לעידכון הנורטון ??? לבינתיים אני מעדכן דרך האתר של SYMANTEC ומוריד משם עידכונים בצורת קובץ ומתקין אותם. זה בסדר או שיש עדיפות דרך LIVE UPDATE??? תודה רבה יום טוב!!!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-