עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי מספר שירים של MP3 על המחשב, וכאשר אני רוצה לצרוב אותם דרך NERO ל-CD-AUDIO. יש הפסקה של 2 שניות בין שיר לשיר. האם יש אפשרות לבטל את הדבר הזה? בנירו ראיתי את ההגדרות הזו של ה-2 שניות, אבל אי אפשר לכתוב ערך פחות מ-2. ככה שזה בעיה.

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  2. היי, אני מחפש תוכנה שיודעת לערוך קבצי וידאו גם ללא קודקים. יכולה להיות גם תוכנה בסיסית ברמה של MOVIE MAKER. תודה.

3. Started by Ashand,

Hi, I'm looking for a driver for my very old web camera. It's a clip-on type with the words intelli on the clip. The camera itself is square and has a ring of white LED for lighting. It has a USB connection and another short connection to the mic thanks

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  4. שלום שמי ירון יש ברשותי 2 מסכים של חברת EIZO מדגם FlexaScan S1910 וכרטיס מסך מדגם Nvidia 8800 GTS 640MB התקנתי את ה-Driver האחרון של Nvidia 181.22_geforce הצלחתי לחבר את 2 המסכים להגדיר מצב של Span Mode ע"מ לקבל שטח עבודה אחד (הרזולציה שמתקבלת היא 1024 על 2560 ). עד פה הכל עובד חלק ומצויין. המסכים תומכים ב-Pivot Mode שאני מגדיר Span Mode אופציית ה- Pivot לא נגישה (התקנתי את התוכנה של Pivot והיא עובדת מצויין) במצב של Dual View אופציית ה- Pivot זמינה ועובדת על גבי כל מסך אבל אז אני מקבל רזולציה של 1024 על 1280 בכל מסך בנפרד כאשר אני רוצה שטח עבודה אחד שמורכב משני מסכים בו זמנית בעל רזולוציה של 2048 על 1280 !!! צרפתי דוגמת תמונה של מערך Dual LCD 19 כמו שאני מעוניין ב- Dual P…

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  5. שלום חברים, נתקלתי לאחרונה במשהו מוזר, האמת שלאחרונה כי אופי העבודה שלי היה מאז ומתמיד בפוטשופ היה מיועד למדית מחשב, אז עבדתי בRGB. לאחרונה אני עובד על הפקת ספר. מה שאומר שהעבודה מיועדת לדפוס. את כל הניואנסים הקטנים שמשתנים מכורח כך אני מבין (מעבר ל300DPI, מעבר לCMYK , מעבר תצוגה לס"מ/מ"מ מפיקסלים וכו'...) בכל מקרה, שמתי לב שבמעבר לCMYK נעלמו לי חצי מהפילטרים (או בכלליות- הFILTER GALLERY), כשהעברתי חזרה לRGB הם חזרו. למה זה? אני לא מוצא סיבה הגיונית לדבר, אם מישהו יסביר לי אשמח. כמו כן, איך משנים את תהליך העבודה בהתאם? האם לעבוד בRGB, לסיים עם הפילטרים ואז להעביר את המסמך לCMYK? זה קצת מעצבן היות טכלח הסקאלת צבעים שאני בונה עליה תשתנה לי בסוף העבודה, מה שיוביל כנראה לאי ש…

6. מחפש את זה כבר שנים..

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by KoM,

חוקי אגב ! כבר כמה ימים שאני לא מצליח לעדכנו.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  8. Started by avigdo,

הורדתי כתוביות עם סיומת SRT. בהקרנת הסרט+כתוביות במדיה פלייר וגם ברדלייט, זה מופיע בג'יבריש. לא ניתן לשנות את הפונט ב WORD או NOTEPAD כי הקובץ נעול(???) מה עושים?

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by גליטו,

שלום לכולם... הורדתי את הגרסא החדשה של avg בחינם ...וכשאני מתקין זה רושם : ocal machine: installation failed Installation: Error: Action failed for file avgtdix.sys: starting service.... Error 0x80070014 מה הבעיה ? ומה אני צריך לעשות כדי לתקן אותה ? וזה לא בעיה בקובץ כי גם לדוד שלי הוריד את זה בשבילו ונתן גם לי ואצלו זה עובד מעולה... תודה מראש...

10. יש לי את האאוטלוק על המחשב.. אני יכול להתקין עליו את המייל שלי של וואלה, אם כן, איך? תודה

• 4 תגובות
    • 5.2k צפיות
  11. Started by boazmo,

מישהו מכיר תוכנה טובה שאפשר לשלב בה תמונות דיגיטליות+קטעי וידאו בשביל לערוך קליפ/מצגת לבת מצוה? משהו פשוט- למשתש ביתי תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 11.7k צפיות
  12. Started by gshhar,

איפה יש אפשרות בתוכנה (אם בכלל) שכשאני מסמן כמה קישורים (למשל של RAPIDSHARE) אז התוכנה פותחת לי את כולם ולא רק אחד ?

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  13. Started by star010101,

שלום לכולם, יש לי נגן סרטים MPLAYER2 שכל פעם שאני מדפדף בסרט קדימה הוא עושה HALT למחשב וריסטרט אוטומאטי. יש לציין שבVLC ובMPLAYER10 הבעיה לא קיימת. באופן כללי אני חווה איטיות רבה בדפדוף בסרטים. מדובר במערכת ישנה P4 3.0 פרסקוט , OCZ 2GB וכ.מסך RAD9600PRO כל שאר החלקים כולל הזכרון חדשים. יש מצב שזאת בעיה בכרטיס מסך?

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  14. Started by yan_ymar,

שלום רב, אני מחפש תוכנה כמו PHOTOSHOP שבה אוכל לערוך מסמכים, לשנות בהם את התוכן ואת הכתב... אבל שתהייה יותר פשוטה לתפעול המשתמש מאשר PHOTOSHOP ? האם ישנה בכלל בשוק תוכנה כזאת? אם אין האם ישנו מדריך קל להבנה למשתמש הבסיסי בPHOTOSHOP הכי האחרון... תודה מראש לעוזרים

• 15 תגובות
    • 6.4k צפיות
  15. Started by morben,

שלום אני מחפש דריבר לכבל מrs232 לusb עכשיו חיפשתי מלא באינטרנט ולא מצאתי חשבתי אולי מישהו יכול לעזור לי פה דרך הגב מערכת הפעלה ויסטה אולטמיט 64 ביט בתודה מראש מור בן

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  16. חבר'ה, עשיתי עבודה בוורד על המחשב של אחי, והייתה שם טבלה. אח"כ שמתי אותה על דיסק-און-קי, ובאתי למחשב שלי אך הטבלה לא מופיעה וברגע פתיחת הקובץ יש הודעת שגיאה: " הודעת שגיאה זו עשויה לנבוע מטבלה פגומה במסמך הנוכחי. באפשרותך לשחזר את תוכנם של המסמך והטבלה על-ידי סגירת המסמך ופתיחתו מחדש באמצעות האפשרות פתיחה ותיקון שבתיבת הדו-שיח פתיחה (תפריט קובץ). לאיתור האפשרות פתיחה ותיקון, בחר את החץ למטה הסמוך ללחצן פתח. האפשרות פתיחה ותיקון נמצאת בחלקו התחתון של התפריט. לאחר תיקון הקובץ, הפגם או העיצוב השגוי של כל הטבלאות במסמך אמור להיפתר. אם קיימות שגיאות בטבלה שבמסמך לאחר תיקון, מומלץ לבחון כל טבלה כדי לראות אם קיים טקסט ארוך מדי עבור תא או שורה נתונים, או אם נוצרה או יובאה לתוך המ…

17. Started by snapdragon,

יש לי תחושה שה DOK לא מתפקד טוב, האם יש תוכנה שיכולה לבדוק האם הוא תקין או לא? תודה.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  18. אהלן, ניסיתי למצוא סיריאל לאיזו תוכנה בשביל חבר, ובחיפוש אקראי בגוגל נתקלתי בקובץ שטען להיות סיריאל אבל בלי לחשוב התקנתי אותו (זה היה EXE) ובתקייה שהותקן היה רק קובץ UNINSTALL שאותו הפעלתי גם, והוא כביכול עשה מחיקה למה שכביכול הותקן. עכשיו כשאני מפעיל דפדפן (IE) המחשב קופא. כשאני נכנס להמחשב שלי, אני לא יכול לגשת לאף אחד מהכוננים שלי, המחשב עושה עצמו כחושב ואז מפסיק. כשאני מנסה לעשות שיחזור מערכת, הוא נותן לי להגיע עד לשלב האחרון שאני מאשר, ואז פשוט מתעלם מהלחיצות שלי. ניסיתי במצב בטוח, עשיתי סריקה עם NOD32 מעודכן, ביטלתי את כל הדברים ב MSCONFIG. אני אשמח לעזרה כי פשוט בא לי לזרוק את כל המחשב מהחלון .

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני חושב שזה קרה בגלל משהו שהורדתי.....ניסיתי לסרוק עם אנטיוירוס וזה לא עזר.....האקספלורר פשוט לא נפתח ומראה לי חלון עם שגיאת מערכת ואחריו עוד חלון שאומר שאקספלורר נתקל בבעיה ועליו להיסגר...וככה קורה גם עם ה-itunes...בכוננים יש בעיה שונה: הכונן C לא נפתח ומראה את החלון הבא: http://img152.imageshack.us/img152/7263/85972819dk0.png נרא לי שבהודעת ארור אז השם שם זה השם של התיקיה עם הוירוס ככל הנראה.. אני זוכר נראלי שאפשר להיכנס לזה דרך הCMD אבל לא זוכר איך.. הכונן F פשוט לא נפתח....וגיליתי שהדרך היחידה להיכנס לכוננים היא לרשום את שם הכונן בכתובת בחלון הלבן ולעשות "עבור אל".... כרגע אני שולח את ההודעה הזאת דרך ספארי (שאלוהים יודע איך הצלחתי להוריד אותו...) מה אני אמור לעשות?…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by maormark,

אני כבר שנים משתמש בטורנט ליץ http://www.torrentleech.org/login.php אני באתי להתחבר אבל זה לא נותן לי (פעם היה את האימות הזה אבל עכשיו אני לא רואה אותו) ניסיתי גם באקספלורר גם באבנט ברוואסר וגם בפיירפוקס...אף אחד מהם לא מראה לי את האותיות שאני צריך לכתוב זה מציג לי כתובת כזאת אחרי שאני כותב את השם משתמש והסיסמא http://www.torrentleech.org/login.php?error=incorrect-captcha-sol איך אני מסדר את זה? נ.ב נירשמתי לאתר https://admin.recaptcha.net ואז כתבתי את הטורנט ליץ, זה הביא לי שם Private Key ו Public Key לא יודע מה לעשות איתם, זה קשור בכלל? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  21. שלום לכולם! חבר שלי בעל עסק של אלומיניום מחפש איזה תכונה, לרכישה כמובן ,שיש בה חישבוים של כמות חומר ,חישוב התעות מחיר ושאריות, בקיצור הוא ראה תוכנה כזאת בעסק אחד והוא לא יודע איך קוראים לה, אני אשמח אם תעזרו לי למצוא את השם בכדי שהוא יוכל לרכוש חוקית ,זה יחסוך לו המון הפסדים, השם של התוכנה שהוא הצליח להבין הוא "ארז ישראל" או משהו כזה, אני לא מאמין שזה השם כי לא מצאנו שום פרט ,אם מישהו יודע במה מדובר אני אשמח , תודה רבה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. קניתי לא מזמן אייפוד 120 GB והורדתי תוכנה שממירה קבצי וידאו לפורמט אייפוד כדי שאני יוכל לשים אותם באייפוד. אבל את רוב הקבצים שאני מנסה להמיר וניסיתי בשתי תוכנות שונות אז זה לא ממיר אותם וזה אומר שאי אפשר לפתוח אותם ולהמיר אותם והם לא פגומים בוודאות. ניסיתי להוריד כל מיני חבילות של מקודדים אבל זה לא פתר את הבעייה. אני ישמח מאוד לעזרה ותודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  23. Started by The Ripper,

תוכנת הפקס של מערכת ההפעלה לא שלוחת פקסים כראוי במיוחד אם אני מעוניין לשלוח קובץ באמצעות 'הדפס' ובחירה ב'פקס'. מהי התוכנה הממולצת לכך? רצוי תוכנה שתאפשר בממשק שלה לבחור בקובץ אותו רוצים לפקסס ולראות preview של הפקס לפני השליחה.[br]פורסם בתאריך: 3.02.2009 בשעה 20:14:29 מישהו?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. ערב טוב! 1) אני נתקל לפעמים בבעיה של לקוחות שטוענים שה"מיילים שלהם נעלמים פתאום מהתיבה והם לא מחקו אותם". אני נכנס לשחזור פריטים שנמחקו והם לא שם..קייצר ב95% מהמקרים מדובר באיזה מחשב שהם שכחו שהם התחברו אליו והם לא שמו לב שהם בחרו את האפשרות של auto archive ואז אני צריך לחפש כמו כלב בכל המחשבים שהם עבדו עליהם את הקובץ pst... מישו יודע איך אני יכול לאות אם יש קובץ pst פתוח שמקושר לתיבה?? יש דבר כזה בכלל? 2) מישו מכיר קיצור דרך לesm? יעני לAD יש dsa.msc, אז יש איזה קיצור לesm? תודה מראש..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. הבעיה היא שיש תמונות שיצאו כהות, עם דגש בצע האדום וכולי.. יש איזו דרך לתת לפוטושופ לזהות מתמונה אחת את הצבעים הרצויים ואז היא תסדר את כל השאר באופן אוטומאטי?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים