תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
השארתי את המסך דולק על traffic ולא נגעתי בעכבר או במקלדת ואחרי כמה דקות המסך של הupload היתמלא בורדות (אני לא מאניאק אני משתף אבל לא עשרים באותו זמן ) ברגע שנוגעים בעכבר כולם מנותקים אני משתמש בkazzaunlimited לא אכפת לי מספייואר אז תחסכו ממני
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש חבילת קודקים למחשב חדש,בעיקר בשביל סרטי HD (גם 720P וגם 1080P). כרגע אני משתמש בMPC+Klite ואני די מרוצה,השאלה היא האם יש שילוב יותר מומלץ? המערכת המתוכננת היא I5 2400+כ"מ GTX470 OC כך שכוח לא חסר וגם יש מעבדי cuda בכ"מ,ששמעתי שזה יכול לעזור. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום הורדתי את התוכנה virtuel box. יש הודעת שגיאה . התוכנה עבדה לפני המחיקה . מערכת הפעלה win7 32bit פעולות שנעשו מחיקה והתקנה מחדש התקנה תוכנה ניידת הסרת התיקיה. שינוי vmdk ולא vdi . עדיין אותה השגיאה תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חייב להשתמש באקספלורר בשביל חשבונות שלי באתרים של בנקים (להתעדכן מה קורה בבורסה) אבל אחרי מספר דקות זה מתנתק אוטומטית מהחשבון עקב חוסר פעילות ואז צריך להכנס מחדש וזה סרבול כשצריך לעשות אחרי כל פעם שאני יוצא לשרותים או לאכול או לצאת לבחוץ וכו'. האם יש אפשרות לרענון אוטומטי כל 2 דקות?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחלתי לפני בערך שלושה חודשים להשתמש ב-FireFox. אבל הבעיה התחילה רק בחודש האחרון, הרבה חלונות קופצים לי כאשר אני בדפדפן... (כמו של שש-בש, הכרויות, גרין קארד וכל השטויות...) יש איזה פיתרון? עשיתי סריקות ב-AD AWARE, וכל התוכנות ל"תחזוקת המחשב" למיניהם... SPYWARE DOCTOR... תודה לעוזרים מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אהלן, לפני מספר ימים, חברתי אל המחשב כונן חיצוני שבו היו מסמכים. עינתי בקבצים דרך הכונן החיצוני, אך לא העברתי אותם אל המחשב. אין לי את הכונן החיצוני בהשג יד. ניתן לשחזר את את הקבצים? למרות שהם לא היו בכונן הקשיח של המחשב? אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://akamaidownload.apple.com/530x3824/akform.html יש!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי הדיסק און קי נדפק עם חומר עליו, ניסתי כבר את התוכנות EASEUS Data Recovery , Find and Mount, Ontrack EasyRecovery Enterprise, Recuva ועם אף אחת מהן לא הצלחתי לשחזר / להפעיל בחזרה את הDOK יש תוכנה אחרת שיכולה לעזור? זה הגיע כבר למצב שאפילו לא ניתן להיכנס לכונן, לדעת מה הגודל שלו וכו' - לא משנה באיזה חיבור USB במחשב מדובר בSP Jewel J10 64GB (סיליקון פאוור), הורדתי מאתר החברה תוכנת שיחזור שלהם(UFD Recover Tool) אבל היא נתקעת ובUPDATE זה לא עושה כלום תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://vi9ati.deviantart.com/art/Death-of-a-Star-83938089
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכוונה היא שבמזמן שבמסך אחד ירוץ סרט נגיד במסך השני אוכל להמשיך להשתמש כמחב לכל דבר
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
את הצורב הראשון שלי קניתי לפני יותר מ5 שנים, בתקופה ההיא נאלצתי לשלם 2500 שקלים :-\ ממיטב כספי כדי להנות מהיכולת לצרוב דיסקים (דבר שלא היה להרבה אנשים אחרים לפני 5 שנים), כמובן שעם הצורב קיבלתי את התוכנה adeptec easy cd creator בגירסה 3.5. עם הזמן למדתי להשתמש בתוכנה וגם למדתי להשלים עם הבאגים שהיו בה. :'( עברו חודשים ואחריהם שנים וroxio קנתה את זכיות הפצת המוצר שנקרא easy cd creator. בגירסה 5.0 של המוצר התוכנה הרחיקה לכת עם הפצה של תוכנה עם כל כך הרבה באגים, שגררה אחריה תיקונים רבים שיצאו למוצר עד שהגיעו לבסוף לגירסה 5.3 שבה התוכנה כבר היתה יציבה והצליחה סוף סוף לעבוד טוב עם מערכת ההפעלה XP. במשך הזמן כבר קניתי צורב חדש (שעם הזמן הפך גם הוא לישן ) וחיפשתי אלטרנט…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי תוכנת CATIA, הבעיה היא שאיני מצליח להתקין אותה על המחשב בעיה היא עם הרשיונות אם מישהו יכול לעזור או חושב שהוא יכול אני אודה לו מאוד תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי מתוחזק באופן אופטימאלי (אנטי וירוס, פיירוול, וכו'). הכל עובד מהר כפי שצריך. אבל כאשר תוכנת ה - UTTORENT פןעלת (ולא משנה אם מורידה או מעלה או רק פתוחה ללא הורדה והעלאה) המחשב נעשה איטי להחריד, עד כדי כך שלא ניתן להוריד מייל באואטלוק ולא ניתן לגלוש באינטרנט. מה יכולה להיות הבעיה. ואני מדגיש - יש NOD32 מעודכן ואין וירוסים. תודה, עמית
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמן האחרון avast התחיל לחרפן אותי. הוא החליט שהוא חוסם לי את הגישה לאינטרנט, מקפיץ לי הודעות כל כמה דקות שמתבצע חיבור לאינטרנט בחיבור מאובטח מתוכנת האימייל שלי (כמובן שכן, אבל למה להתריאה כל כמה דקות על זה??), ובכלל מרגיש יותר כבד לעומת הגרסאות הקודמות שלו. חשבתי על החלופה של MSE, התקנתי אותה על מחשב שני שלי והוא לא עושה יותר מידי בעיות ולא ממש מורגש. אבל איך הוא לעומת avast בזיהוי וירוסים ורוגלות שונות? עד עכשיו אווסט היתה תוכנת האנטי וירוס שהכי המלצתי עליה, והכי אהבתי אותה, אבל עכשיו אני מתחיל לחזור בי...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש מחשב חדש, יש אחד ישן. על הישן יש מלא אימיילים (בתוך תת-תיקיות ב-inbox). כדי להעביר את האימיילים עשיתי IMPORT AND EXPORT WIZARD ובחרתי ב-comma seprated values (windows) וזה עבד יפה יפה אבל במקום עברית יש סימני שאלה, וזה לא בעיה של אינקודינג או שום דבר דומה, אלא של ההעברה של ה-export (ככה ה'חוש' שלי אומר). מהו הטקס? איך אני מעביר את המיילים בין המחשבים? תודה רבה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנת קול שנגיד אומרים באנגלית שלום ברמקול שמחובר למחשב אז זה ירשום לי שלום על המסך באנגלית מי שמוצא את התוכנה הזאת הוא מלך! גאון. ותודה מראש לכל מי שמוצא תוכנה כזאת
-
שלום לכולם. התקנתי תגרסא החדשה .2020.מה שקורה שאני כבר יום שלם מנסה לתקן תבעיה ולא מצליח.שאני לוחץ על האיקון התוכנה הוא מבקש את זה direxit משהו(תמונה מצורפת)ניסתי להתקין כרגע ת 11 ויש על המחשב ת 11 מפרט ווינדוס 7.64 ביט אשמח לעזרתכם מה צריך לעשות בבקשה.ומה זה אומר.לא הצלחתי להתקין ת 12 כי יש חוסר תאימות תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש השבוע, הוא עובד ממש טוב וללא בעיות. אני יודע שאני וירוס זה חשוב כדי לשמור על המחשב שירוץ טוב כאילו הוא חדש. העניין הוא שאני לא מוצא אני וירוס להורדה!! ז"א אני לא יודע איזה טוב (NOOD32 או PANDE וכו")? ואיפה מוריצים? (לא מוצא קרקים). מבקש המלצות על אני וירוס קל כמה שיותר ולא דורש משאבים, אך שיהיה אפקטיבי. אם אפשר לשלוח לינק להורדה או טורנט. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
צהריים טובים, אני מחפש תוכנת גיבוי לסביבת WINDOWS שתערוך גיבויים של תיקיות ספציפיות ע"פ בחירה, תסדר את הגיבויים בתיקיות (לפי תאריך הגיבוי) ותמחק גיבויים ישנים אחת למס' גיבויים. (נגיד 4 או 5 לצורך העניין) אשמח להמלצות (רצוי מניסיון ושימוש אישי) לתוכנה (רצוי חינמית אבל אני מוכן לשלם עבור תוכנה שתהיה שווה את ההשקעה) שעונה לדרישות שלי. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
NAV2002 מתריע בפני שקיימים על המחשב שלי 2-3 קבצים שונים שנגועים ב"תולעת" W32.Klez.H@mm . כל הקבצים הנ"ל נמצאים בספרייה : C:\Documents and Settings\All Users\Documents\ כמובן שהתוכנה מנסה להסירם, לא מצליחה ואז מונעת את הגישה לקבצים. המערכת אגב, WIN XP. אני מנסה לגשת למיקום הנ"ל בעצמי, אבל לא מוצא את הספרייה "Documents". : כמובן שביטלתי את אפשרות ה-HIDDEN של הקבצים והספריות כדי שאראה את הכל. אין ספרייה כזו !! מוזר מאד ! ??? עשיתי חיפוש סטנדרטי בכל המחשב, לפי שמות הקבצים אבל אף אחד מהם לא נמצא ! :-\ דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, האם יש תוכנה היכולה להציג לי איזה קבצים נמצאים תחת קובץ Archive מסוג ISo בגודל 3 גיגה בייט. הייתה תוכנה בשם WinIso אבל היא פותחת קבצים עד 700 מגה בייט. תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני רוצה להעביר מוזיקה מהמיני דיסק שלי למחשב ואני לא יודע איך לעשות את זה אם למישהוא יש מושג ודגם איזו תוכנה טובה אז בקשה עזרו לי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי אני צריך להוציא מסרט מסוים קטע של כמה דקות, לצורך מצגת. לפני כמה ימים השגתי מחבר שלי את הסרט ב-VCD, בשני דיסקים. הכנסתי דיסק אחד למחשב, ואני רואה את התיקיות האלה: בתוך התיקיה F:\MPEGAV יש קובץ בשם AVSEQ01.DAT, שאני מניח שהוא הסרט (הוא שוקל 460 מגה...). עכשיו, העברתי את הקובץ למחשב, וכששיניתי את סיומת הקובץ ל-mpg הוא התנגן חלק במדיה פלייר, וגם עלה ב-virtual dub, ככה שיכולתי לחתוך ממנו את הקטע שהייתי צריך. הבעיה התחילה עם החלק השני של הסרט: אותן תיקיות, אותו קובץ... העברתי למחשב, שיניתי סיומת, והסרט עובד. אבל מה? בבאר התחתי של המדיה פלייר כתוב שאורך הסרט הוא 0:40:20 - רק שבעצם הסרט יותר... וכשמגיעים לסוף, הטראקר במדיה פלייר מגיע לקצה ונעצר, אבל הסרט ממשיך להתנגן…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-