עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Idan-h,

כשאני מנסה להעביר קובץ לרשימת השמעה, הוא כותב לי: It may be possible, that the files can be added, if a dedicated plug-in is installed. ניסיתי לעשות Repair וזה לא עזר. מישהו יודע מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Shortboarder,

אני בזמן האחרון,לא יכול לראות Streaming באינטרנט,ברגע שאני מפעיל משהו זה פשוט פותח את החלון של ה Media playe מראה כמה כפתורים וקופא. איך אני מסדר את זה???? בעיקרון ניסיתי להתקין שוב לא הלך.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by guyyug,

השארתי את המסך דולק על traffic ולא נגעתי בעכבר או במקלדת ואחרי כמה דקות המסך של הupload היתמלא בורדות (אני לא מאניאק אני משתף אבל לא עשרים באותו זמן ) ברגע שנוגעים בעכבר כולם מנותקים אני משתמש בkazzaunlimited לא אכפת לי מספייואר אז תחסכו ממני

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Zippo,

יש לי וירוס במחשב בזה אני בטוח, הבעיה היא שעכשיו אני לא יכול להיכנס לשום דבר, אני נכנס לכל תיקייה שהיא, זה לא נכנס, רק לא עושה כלום, אחרי זה מראה רק את הרקע של השולחן עבדוה בלי כלום, ואז זה חוזר למצב רגיל בלי להיכנס לתיקייה, ואין לי שמץ מה לעשות, אין לי כסף לפירימוט, ויש לי יותר מידי דברים חשובים במשחב

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם עד עכשיו הייתי מעביר בעזרת כבל רגיל (RGB) וידאו מהמחשב (כ.מ מסך GTS 8800) לטלוויזיה 32 אינץ' LCD. תמיד הכל עבר כמו שצריך פתאום ביומיים האחרונים יש תקיעות כל עשר שניות קפיצה גם בוידאו וגם בסאונד. יש לציין שכאשר אני רואה על מסך מלא במחשב הכל עובד תקין. רק כאשר אני מעביר לטלוויזיה. מה עושים?! זה ממש מציק ואי אפשר לראות ככה כלום. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. אני מחפש תוכנה להסרה מלאה של כל הדרייברים אבל ממש הכל. תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום יש ברשותי כרטיס מסך שמובנה על לוח האם, ATI RADEON 2100 כשאני מנסה לנגן סרט בכל נגן כגון BSPLAYER, WMP, VLC אני שומע רק קול אין תמונה. ניסיתי להתקין DIVX CODECS לא זער וגם KLITE לא עזרו. הדבר המזור שב DIVX PLAYER כן רואים תמונה אבל הוא לא תומך בכתוביות. OS WINXP SP 3 תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by RonCohen,

רציתי לדעת איזה מערכת הפעלה ממש קלה ומהירה רק בשביל אינטרנט(יוטיוב HWZone FaceBook) למפרט הבא: מערכת 3 מעבד-Intel Pentium D 3.00GHz לוח אם- intel grand county 2 d102ggc2 זיכרונות-KingStone 1Gb DDR2 800MHz כרטיס מסך- MSI 8500GT כונן קשיח-Westen Digital 160Gb ואני ולאr רוצה ווינדוס כל שהוא(לא שאני אנטי המחשב הראשי ווינדוס 7 פשוט אני רוצה לנסות דברים חדשים) לא ידעתי לאיזה פורום לפנות כי לכל מערכת הפעלה יש פורום רק בשבלה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. אני מקבל חלון windows security כמו שהייתי מקבל בXP אבל אחרי שאני רושם את השם משתמש והסיסמא ולוחץ OK החלון מתאפס ולא נכנס לאתר.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Cupid Me,

היי, כנ"ל, לא מצאתי משום מה תחליף לג'ימייל נוטיפייר של פיירפוקס, אשמח אם תעזרו, תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by DrowNz,

שלום לכולם. איזה תוכנה מומלצת להכנת קריוקי לסרטים\סדרות ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. למה אני לא מצליח לסרוק לפי התוכנה הזו Windows Vista Upgrade Advisor מצורף תמונה ואם אפשר תשובה בבקשה ואם אפשר עזר [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by bm1125,

הכנתי משהו בswish , תמונה שנכנס כתב ויוצא - כמו באנר כזה. אחרי שעשיתי export כל הכתב נהיה הפוך לגמרי (לא - שינוי encoding לא עזר ) והתמונה נהייתה שחור לבן. בדקתי את זה גם בכל מיני קבצים אחרים מוכנים שבאים עם התוכנה וגם שם זה עשה את אותה בעיה. מישהו אולי יודע למה ? תודה :]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היה לי תיקיה עם תמונות..הרבה תמונות שמאוד חשובות ..שנמחקו לי במהלך הפירמוט..עשיתי פירמוט מהיר ככה שלפי מה ששמעתי יש דרך לשחזר את הקבצים.. האם קיימת תוכנה או דרך כלשהי למצוא קבצים שנמחקו ע'י פירמוט מהיר? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by gevAA,

הורדתי את ההתקנה של Google Chrome וכשאני מנסה להתקין זה פשוט יוצא לי מהתקנה..זה אפילו לא מתחיל..אני לוחץ על ההתקנה עושה run וכלום לא קורה כלום....למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by reviZor,

שלום חברים, מאתמול התכני ווידאו שאני רואה באינטרנט באתרים כמו youtube או gametrailers הסרטונים פשוט מפסיקים לנגן באמצע הסרטון וכאילו עושה באפרים, אבל זו לא בעיה של איטיות באינטרנט מכיוון שאם מנגנים את אותו הסרטון שוב הוא יכול לתנגן רגיל עוד איזה דקה וזהוא. כביכול Flashplayer פשוט מפסיק לעשות באפרים ולהוריד את תוכן הסרטון. מישהוא אי פעם נתקל בבעיה או כזו? או יכול לעזור לי לפתור את הבעיה? תודה מראש. נ.ב. שכחתי לציין שזה קורה גם ב Google Chrome וגם ב Internet Explorer. עריכה: עכשיו אני שמתי להורדב דרייברים חדשים לנוידיה ואני קולט שגם כאן יש בעיה... זה התחיל להוריד על מהירות מקסימלית הגיע לכ30% והפסיק להוריד.. אני חסר רעיונות ל-מה יכל לגרום לזה כי לא התקנתי שום דבר חדש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by MeTaLhAmMeR,

אני משתמש כיום אולי בחמש תוכנות להעפת ספיי ווארים ובד"כ אני תמיד מצליח להעיף אותם אבל הפעם ניכנס לי אחד ממש ממש קשה!! כשאני פותח דף אינטרנט דף הבית שלי לא מספיק לעלות אפילו ושניה אחרי שפתחתי את הדף עולה לי אתר חיפוש מעצבן!!!! הבעיה היא שהוא השתלט לי על דף הבית בצורה אכזרית כזאת עד ששום תוכנה לא מוצאת את הספיי וואר הזה שהשתלט לי על דף הבית!!! אני משתמש ב Ad-aware 6.0 מעודכן Spy Sweeper מעודכן CWShredder HijackThis Advanced Uninstaller PRO 2004 אה, וגם כשאני רוצה לערוך חיפוש בווינדווס החיפוש פיתאום ניתקע ואיתו כל הווינדווס!! מה אני עושה?!?!?!?!? >:(0

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by amd950,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1006276183&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני כל כך התלהבתי ממנו, באמת מעולה זה לא מילה http://www.frigate3.com/index.php

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Karoni,

היי יש לי מיני דיסק של סוני דגם mz-r701 ושמעתח שיש כאלה תוכנות שבערתן היתן להקליט שרים על הדיסיקים של המיני דיסק מבלי להשמיע את כל השירים ולהקליט אותם אחד אחד אם למישהו יש אותה אני ישמח לקבל קישור להורדה תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. נמחק לי איכשוהא הקובץ של הסוליטר. יש דרך להוריד אותו מהרשת?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by yot,

http://akamaidownload.apple.com/530x3824/akform.html יש!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by DANTAL,

לאחרונה רכשתי מחשב חדש. גיביתי את כל תיקיות הדאר האלקטרוני שלי שהיו על המחשב הישן על גבי CD. לאחר התקנת האוטלוק אקספרס 6 על המחשב החדש, ניסיתי להעביר את תיקיות הדאר מה-CD למחשב אך ללא הצלחה. החומר חשוב לי מאד, אודה על כל עצה שתסייע בידי, לבצע את המשימה הנ"ל. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. זה קרה פתאום, בHD אחת במחיצה אחת מהHD השני (F ו D) נעלמו כל הקבצים, בסוף התברר שהם בלתי נראים. עכשיו יש את כל השגיאות האלה של הHD. בדקתי והקבצים בסדר כשאני פותח אותם אין שגיאות. עכשיו יצאה שגיאה של RAM, שהשימוש שלו גבוהה מדי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by nathan932,

אוקיי, אני רק מקווה שאני בפורום הנכון יש לי תמונה שצילמתי, שאני מעוניין לחתוך חלק ממנה. חבר המליץ לי להשתמש בתוכנת "פיקאסה", הורדתי ו... לא מצאתי כפתור לחיתוך תמונות. האם ישנה תוכנה שיכולה לעזור לי ולחתוך תמונות היכן שארצה? אולי "פיקאסה" דווקא יכולה להתאים ואני לא יודע לתפעל אותה? אגב, אני מחפש תוכנה חינמית, שכן איל לי צורך בעבודה על מס' מצומצם מאוד של תמונות. תודה רבה לכל מי שיענה ויסייע !!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים