תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
השארתי את המסך דולק על traffic ולא נגעתי בעכבר או במקלדת ואחרי כמה דקות המסך של הupload היתמלא בורדות (אני לא מאניאק אני משתף אבל לא עשרים באותו זמן ) ברגע שנוגעים בעכבר כולם מנותקים אני משתמש בkazzaunlimited לא אכפת לי מספייואר אז תחסכו ממני
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי מיני דיסק של סוני דגם mz-r701 ושמעתח שיש כאלה תוכנות שבערתן היתן להקליט שרים על הדיסיקים של המיני דיסק מבלי להשמיע את כל השירים ולהקליט אותם אחד אחד אם למישהו יש אותה אני ישמח לקבל קישור להורדה תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם עד עכשיו הייתי מעביר בעזרת כבל רגיל (RGB) וידאו מהמחשב (כ.מ מסך GTS 8800) לטלוויזיה 32 אינץ' LCD. תמיד הכל עבר כמו שצריך פתאום ביומיים האחרונים יש תקיעות כל עשר שניות קפיצה גם בוידאו וגם בסאונד. יש לציין שכאשר אני רואה על מסך מלא במחשב הכל עובד תקין. רק כאשר אני מעביר לטלוויזיה. מה עושים?! זה ממש מציק ואי אפשר לראות ככה כלום. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי אני מקווה שזה המקום הנכון. הג'ימייל מסרב להיכנס דרך המחשב. הצלחתי להיכנס מהפלאפון ולעדכן מספר טלפון בחשבון המייל. כשאני מנסה עכשיו להיכנס לחשבון, בכל פעם אני מקבל את הבקשה הבאה (מחקתי פרטים מזהים): http://www.up2me.co.il/imgs/17721764.png איך פותרים את הבעיה הזו?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני פותח את הדפדפן הבטא הזה שהורדתי מאתר מייקרוסופט ועל הגרסה של ה64 ביט אי אפשר להתקין פלאש ואי אפשר לראות פרסומות כי זה לא תומך ב64X מה זה הגיוני שהם עוד לא הוציאו תמיכה ל64 ביט ככה האתר הרשמי של פלאש פלייר כותב בכל מקרה גם אי אפשר עכשיו לחזור לאינטרנט אקספלורר 7 בכל מקרה מישהו יודע על זה משהו וגם אולי איך אני חוזר ל7?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלפתי מחשב והתקנתי windows xp pro. מאז נעלמים לי השמות שמתחת לאייקונים בשולחן העבודה.(רק בחלק מהם). אם אני עושה "רענן" כל השמות חוזרים כרגיל. מה עושים? בתודה רש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתאפשר (באמצעות פרוקסי מקומי), להאזין לבקשה הנשלחת לשרת, לערוך אותה ולאחר מכן לשלוח אותה ערוכה לשרת. לדוגמה: הקליינט מבקש להתחבר לשרת ושולח נתונים ספציפיים כגון גרסת תוכנה וכו', התוכנה קולטת את הבקשה אך לא מעבירה אותה לשרת מיידית, אני עורך את הבקשה ושולח אותה לשרת כאילו נשלחה ישירות מהקליינט. מצאתי את התוכנה Charles proxy, אך היא מאפשרת לי לערוך את התשובה המתקבלת מהשרת בלבד, ולא את הבקשה הנשלחת אל השרת. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר'ההה... הפיירפוקס משתגע!! בין 90 ל100 מעבד WTF?? בידקו לי את ההיג'אק.. ואם זה לא שם.. עזרו לי לפתור את הבעיה!! כבר התקנתי את הדפדפן שוב.. Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 15:59:05, on 16/08/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\PROGRA~1\ALURIA~1\asKernel.exe C:\Program Files\Executive Software\Diskeeper\DkService.exe C:\WINDOW…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני משתמש ב firefox בזמן קריאת כתבות ב walla נוצר עיוות כך שהטור השמאלי "עולה" על הכתבה. (מצורפת תמונה המראה את הבעיה). האם הבעיה רק אצלי ? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני משום מה לא מצליח למצוא... אם משהו מכם יוכל לעזור לי או לתת לי לינק : ] או חיבוק.. אני אשמח :] חג שמח!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש השבוע, הוא עובד ממש טוב וללא בעיות. אני יודע שאני וירוס זה חשוב כדי לשמור על המחשב שירוץ טוב כאילו הוא חדש. העניין הוא שאני לא מוצא אני וירוס להורדה!! ז"א אני לא יודע איזה טוב (NOOD32 או PANDE וכו")? ואיפה מוריצים? (לא מוצא קרקים). מבקש המלצות על אני וירוס קל כמה שיותר ולא דורש משאבים, אך שיהיה אפקטיבי. אם אפשר לשלוח לינק להורדה או טורנט. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפשת דרייבר למסך aoc תואם לxp. אני מוצאת רק תואם ל95-98 ומטה. מישהו יכול לעזור? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
NAV2002 מתריע בפני שקיימים על המחשב שלי 2-3 קבצים שונים שנגועים ב"תולעת" W32.Klez.H@mm . כל הקבצים הנ"ל נמצאים בספרייה : C:\Documents and Settings\All Users\Documents\ כמובן שהתוכנה מנסה להסירם, לא מצליחה ואז מונעת את הגישה לקבצים. המערכת אגב, WIN XP. אני מנסה לגשת למיקום הנ"ל בעצמי, אבל לא מוצא את הספרייה "Documents". : כמובן שביטלתי את אפשרות ה-HIDDEN של הקבצים והספריות כדי שאראה את הכל. אין ספרייה כזו !! מוזר מאד ! ??? עשיתי חיפוש סטנדרטי בכל המחשב, לפי שמות הקבצים אבל אף אחד מהם לא נמצא ! :-\ דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, האם יש תוכנה היכולה להציג לי איזה קבצים נמצאים תחת קובץ Archive מסוג ISo בגודל 3 גיגה בייט. הייתה תוכנה בשם WinIso אבל היא פותחת קבצים עד 700 מגה בייט. תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשני מפעיל את הסרט אני רואה את הסרט נע והכל....אבל אין קול אבל מוזיקה אני כן שומע במחשב אז אני יודע שיש קול הקול לא עובד לי רק כשאני מפעיל סרטים יש עצות לפתרון? (:
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש ב-IE6 (תחסכו את הערות ה-FF, הוא אחלה אבל לא הצלחתי להתרגל) ולאחרונה הופיעה בעיה מוזרה: אם אני סוגר חלון IE בזמן שהוא טוען דף אינטרנט (לא תמיד, רק במקרים מסויימים) פתאום מתחילים להפתח עשרות דפי IE אחד אחרי השני שתוקעים את המחשב עד שאני מצליח לסגור את הפעולה של IE דרך Processes ב-Task Manager (מה שגורר סגירה של כל החלונות שאני צופה בהם..) אני עובד על XP SP2 מעודכן לחלוטין - למישהו יש רעיון מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום הורדתי את התוכנה virtuel box. יש הודעת שגיאה . התוכנה עבדה לפני המחיקה . מערכת הפעלה win7 32bit פעולות שנעשו מחיקה והתקנה מחדש התקנה תוכנה ניידת הסרת התיקיה. שינוי vmdk ולא vdi . עדיין אותה השגיאה תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי כונן וירטואלי ואני מנסה להתקין GTA3 הנה לינק http://rotter.net/nor/computer/170376.shtml
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז הבעיה היא כזו. אני חובב קליפים מושבע, ולאחרונה נראה כי כל אתרי הקליפים האיכותיים יורדים, אתמול סוף סוף מצאתי אתר נחמד עם 3 קליפים איכותיים אבל הבעיה היא שהורדת הקליפים מתבצעת דרך מנגנון anti-leech, הסיומות של הקבצים הן mpg, וכשאני לוחץ על ההורדה זה פותח לי את ה-mpg ב-mplayer וכותב שיש בעיה לפתוח את הקובץ ישירות מהאינטרנט (כלומר ב-stream), אז רציתי להוריד את זה, כמובן שעם תוכנת הורדות אי אפשר כי אני לא יודע מה כתובת הקובץ, אבל לפחות אפשר להוריד את זה עם הדפדפן, רק צריך לבטל שלא יפתח קבצי mpg אוטומטית אלא יציג לי חלון שבו אני בוחר מה לעשות (וכמובן אני רוצה להוריד, לא לפתוח ישירות), איך אני עושה את זה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני להפוך תוכנה שמותקנת במחשב לקובץ הפעלה. האם יש תוכנה שעושה את הפעולה הזו ? האם למישהו יש רעיון כיצד ניתן לבצע בדרך אחרת ? תודה, דניאל
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתקין סטים בשביל שאני יוכל לשחק במשחקים שקניתי אבל כל פעם שאני מתקין את התוכנה זה עושה לי Updating steam platform המון זמן ונתקע. יש לי רישיון סטים חוקי וגם כן וינדוס XP. :'( ??? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אוקיי, אני רק מקווה שאני בפורום הנכון יש לי תמונה שצילמתי, שאני מעוניין לחתוך חלק ממנה. חבר המליץ לי להשתמש בתוכנת "פיקאסה", הורדתי ו... לא מצאתי כפתור לחיתוך תמונות. האם ישנה תוכנה שיכולה לעזור לי ולחתוך תמונות היכן שארצה? אולי "פיקאסה" דווקא יכולה להתאים ואני לא יודע לתפעל אותה? אגב, אני מחפש תוכנה חינמית, שכן איל לי צורך בעבודה על מס' מצומצם מאוד של תמונות. תודה רבה לכל מי שיענה ויסייע !!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-