עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yot,

אני משתמש ב-IE6 (תחסכו את הערות ה-FF, הוא אחלה אבל לא הצלחתי להתרגל) ולאחרונה הופיעה בעיה מוזרה: אם אני סוגר חלון IE בזמן שהוא טוען דף אינטרנט (לא תמיד, רק במקרים מסויימים) פתאום מתחילים להפתח עשרות דפי IE אחד אחרי השני שתוקעים את המחשב עד שאני מצליח לסגור את הפעולה של IE דרך Processes ב-Task Manager (מה שגורר סגירה של כל החלונות שאני צופה בהם..) אני עובד על XP SP2 מעודכן לחלוטין - למישהו יש רעיון מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by The Dom,

לא משנה באיזה אתר- אפילו כאן בHWZONE אני עדיין רואה את הפרסמות- רק רשום מעליהם ADBLOCK PLUS אבל זה לא עושה כלום.... יש לי את הגירסה האחרונה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by NaDav.p,

היי אנשים... תודה לכל מי שעזר בשאלה שלי על הצ'אטים השתמשתי בלינק של isrAlian זה עזר... עכשיו יש תוכנה שאני מחפש ולא מוצא... virtual cd בטח כולם מכירים... מי שיכול לתת לינק או כתובת מאוד יעזור תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אין לי את האפשריות בצד שמאל של יצירת כונן חדש וכו'.. ראו תמונה: [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. האם מישהוא מכיר אתר אליו ניתן להעלות תמונות מפורמט מסויים ושהוא ימיר אותם לפורמט אחר ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום. רציתי לעצב לעצמי תמונה ואני רוצה עיצוב של תמונה "קופצת" - אני לא יודע איך להגדיר את זה כל כך, אבל אני מקווה שתוכלו להבין. תודה למי שיוכל לעזור לי. עריכה: אני מתכוון בדיוק כמו לתמונה הראשית בשוקס הזה... http://www.shox.co.il/uf/415/200/0523818564.html

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מחפש משהו שיוריד אתר שלם באפון מושלם, כאילו אני גולש שם תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by AmitDanan,

בינתיים הצלחתי רק לנגן קובץ כולל כתוביות, השאלה אם אפשר לייצא קובץ כולל כתוביות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Overkiller,

שלום לכולם; מסיבה לא ברורה, לאחר הפעלת המחשב, כל המועדפים של הדפדפן שלי נמחקו כלא-היו. האם יש דרך להחזירם או שעכשיו צריך להתחיל לאסוף את כל האתרים מחדש?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ViP,

שלום לכולם אני מחפש תוכנת קול שנגיד אומרים באנגלית שלום ברמקול שמחובר למחשב אז זה ירשום לי שלום על המסך באנגלית מי שמוצא את התוכנה הזאת הוא מלך! גאון. ותודה מראש לכל מי שמוצא תוכנה כזאת

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by SubDelta,

היי לכולם וחג שמח אני מאמין שהנושא כבר עלה אבל לא הצלחתי למצוא דרך החיפוש... איך אני גורם לתוכנה לעבוד עם עברית מימין לשמאל... אני כרגע עובד עם גירסה CS2.9.0.2

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by md22,

יש לי דיסק 80ג' ניסתי לחלק אותו עם FDISK ואני רואה רק 10ג' מרוב יאוש התקנתי WINXP על כל ה80ג' א. האם FDISK לא תומך בדיסק גדול ? ב. האם אני יכול לפצל את הדיסק עם פרטישן מגיק בלי לפגוע ב XP שמותקן במחשב תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by G@L,

אני שואל כי כשאני מגביר את הווליום עד הסוף יש המון הפרעות ורעשים מוזרים... יש מישהו שאין לו את התופעה הזאת?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. יש לי בעיה מאוד מוזרה ומעצבנת במחשב ואני צריכה עזרה. לא ידעתי אם לפרסם את זה בפורום תוכנה או רשתות (תכף תבינו למה), בכל מקרה אני מפרסמת את זה בפורום תוכנה כי הבעיה הזו נוגעת לשתי תוכנות. זה התחיל כשהתקנתי את הגרסה האחרונה של iTunes. יש לי Windows 8 64 bit. התוכנה עולה אבל עם מסך לבן, לא רואים את הממשק. ניסיתי להסיר ולהתקין שוב וזה לא עזר. עכשיו אותו דבר קורה לי עם התוכנה של הסטרימר של יס. ברגע שמסירים את התוכנה של הסטרימר ומתקינים שוב, זה מסתדר. אחרי זה אם יוצאים מהתוכנה ומנסים להעלות אותה שוב, זה שוב עולה עם מסך לבן ולא רואים כלום. יש לי הרגשה שזה יכול להיות קשור לרשת איכשהו כי מצאתי אזכורים בגוגל על כך שה-iTunes עולה עם מסך לבן כאשר לא ניתן להתחבר לחנות. ניסיתי לעדכן …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלחתי אימייל ל- ICQ ומה הם רשמו לי כעבור 24 שעות (בערך)? שאני אלך ל- White Pages (שזה המקביל לדפי זהב בארץ) של ICQ אבל אי אפשר בשום מקום לא שם ולא בשום מקום אחר באתר - אני יודע יום הולדת של משתמש כלשהו שמזמן לא התחבר ורוצה לחפש אנשים שנולדו באותו יום בדיוק באותה שנה (או אפילו נגיד, לא באותה שנה, אבל אותו יום ו/או חודש), איך אני עושה את זה? תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by huber,

שלום אנשים. עלה לי הצורך להקליט שיחת ווידאו שתנוהל דרך ה MSN MESSENGER. יש למישהו מושג איך מבצעים את זה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by tzahiez,

התקנתי מטלב וכאשר אני מנסה להריץ שולח את ההודעה בלינק: http://www.2shared.com/photo/M_4U7tR-/error.html ניסיתי להתקין JRE(Java Runtime Environment) וJAVA גרסה (1.6.0_23-ea) (העדכנית ביותר) ועדיין לא עוזר מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Sting,

אז משום מה יש המון איקונים ממש יפים בקבצי PNG לעומת קבצי ה ico של windows, השאלה שלי היא איך אני הופך אותם לעזאזל לקריאים ב win7? אני מניח שדנו בנושא הזה כבר רבות בעבר אבל לא הצלחתי למצוא שום דבר בחיפוש שהראה לי תוצאות לא קשורות בכלל תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי בעיי יש לי פלפון ........... טוב שהיביעו לי אותו מי חוצ לארצ .. וחברים שלי נעלו לי אותו ואני לא יודעה איך פורצים אותו

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. האינטרנט לא זז (לפעמים מתקבל timeout בדפדפן), והעניין נפתר ברגע שסוגרים את התוכנה. אין טורנטים בהורדה רק בהעלאה. לא הייתה שום בעייה עד ששידרגתי לגרסא הנוכחית. משתמש בהגדרות המומלצות עבור קצב העלאה של 512K. ניסיתי למחוק את התוכנה ולהתקינה מחדש. האם למישהו יש בעיה דומה או פתרון עבורה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני רוצה ללכוד את המסך ,שיש ב WINAMP בלפאג אין ,יש שם כל מיני ציורים "פסיכודליים". אני רוצה ללכוד את זה בצורת וידאו. איך עושים את זה? איזו תוכנה עושה את זה בצורה איכותית...? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by omri_ro,

הורדתי את גרסת הדמו של התוכנה התקנתי והוא כותב לי שתקופת הנסיון פגה, הסרתי וגם מחקתי את כל הקבצים שנותרו ואת כל הרישומים ברגיסטרי והפעלתי את המחשב מחדש וגם בדקתי את התאריך שיהיה מכוון ואז התקנתי מחדש והבעיה עדיין נמשכת... למישהו יש אולי פתרון בשבילי

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. האם חוקי? שיוריד כל פעם אחרי שהוא מסיים קובץ אחר (ויחכה את הזמן הדרוש)? יש כזה? ואם חוקי אז מה שמו?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by TimoTy,

אני רואה את אחותי הקטנה עושה דברים יפים ב- Paint shop אז פשוט רציתי לדעת תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים