עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by eladh16,

שלום לכולם יש לי שאלה על איך עובד בביטורנט. מזה בדיוק peer בכל הטורנטים השונים? הבנתי ש seed + leecher = peer מזה בדיוק מסמל, מה כל אחד אומר? תודה רבה רבה! לילה טוב

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  2. Started by tamir950,

אף פעם לא היה לי בעיות צפייה ביוטיוב, ועכשיו אף סרטון לא עובד לי, הדף נטען ללא שום בעיות אבל הסרטון לגמרי שחור אפילו אין את הסרגל ששולטים איתו בווידאו (play,stop וכד') ואני מדגיש לא שניתי שום הגדרות בדפדפן ובמחשב עצמו ולא התקנתי שום תוכנה לאחרונה תודה ולילה טוב

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  3. התקנתי את ה-TUNEUP UTILITIES החדש, ונראה שהוא עובד סבבה, אבל כשמנסה לפתוח את TUNEUP UNINSTALL MANAGER , שזה אחד היישומים שבתוך התוכנה, אני רואה את החלון נפתח ומיד הוא נסגר. זהו היישום היחיד שאינו עובד בתוכנה. הסרתי את כל התוכנה (עם REVO) והתקנתי מחדש נקי - עדיין אותה בעיה. התקנתי התוכנה במחשב אחר, שפועל על אותה מערכת הפעלה - הכל עובד והחלון הסרה נפתח כמו שצריך. מישהו יכול להסביר לי מה חוסם לי את היישום? האם ייתכן וירוס כלשהו........ כי זה היה החשש המיידי שלי, ולכן סרקתי עם נורטון ועם ספייבוט. אין כלום. תודה.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  4. Started by ozba77,

שלום, יש אתר עם הרבה מאוד תמונות, ואני רוצה לשמור את התמונות על המחשב. שמעתי שיש תוכנות שיודעות להוריד את האתר כולו למחשב. מישהו מכיר תוכנה כזו ? תודה

• 2 תגובות
    • 7k צפיות
  5. Started by DavidM,

שלום כולם!!! שוב אני אני מקווה שתצליחו לעזור לי ושזה הפורום הנכון אז ככה: בזמן האחרון שאני מוריד משחקים בסיומות EXE שמופעלים ע"י InstallShield אז יש כל מיני בעיות כמו: "שגיאה קטסטרופלית" "file transfer error" אך עכשיו שאני בא להתקין משחק אחר[CS 1.6] זה פשוט בא להתקין מעתיק מספר קבצים מצומצם מאוד... ויוצא ללא אזהרה. מה עושים??

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  6. Started by approx,

יש לי סרט בvideo_ts וaudio_ts אפשר להמיר אותו לHD 720 או 1080 ? ואם כן באיזה תוכנה

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  7. Started by cateye,

היי, אני מחפש תוכנה שתיתן לי להפעיל XP בויסטה כי יש הרבה דברים שלא עובדים לי טוב בויסטה, מישהו מכיר?

• 11 תגובות
    • 685 צפיות
  8. Started by dingo,

שלום לכולם יש לי בעיה באתר שאני מנסה לשנות לעברית את הכיתוב של הכפתורים לעברית ואז רק חלק מהאותיות בעברית זה מציג לדוגמא : במקום "פנג שוואי" מופיע "נג וואי" אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  9. לעיתים קרובות ה- Exploler ניתקע, ואיני יודע מדוע. דף מנסה להיטען, ללא הצלחה, ולאחר שניות ארוכות אני מקבל מסך שחור, ולבסוף חלונית קטנה המודיעה שהתוכנית אינה מגיבה, ומאפשר שלוש אפשרויות: המתנה עד שיגיב, הפעלתו מחדש או יציאה. מערכת ההפעלה היא ויסטה - ראו מפרט מחשב שלי. אשמח אם מישהו שהיתה לו בעיה כזו, ופתר אותה, יספר לי איך פתר, או באם למישהו יש רעיון לפתרון.

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  10. Started by vali13,

שלום לכולם רציתי לדעת איך אפשר לפרוץ קובץ אקרובט על מנת להעתיק את התמונות הנמצאות בקובץ תודה לירון

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  11. Started by zahiz007,

ערב טוב, אני לא מצליח לראות את הווידאו בNANA10, אני רק שומע סואנד וללא תמונה (מסך שחור). הדבר קורה גם ב כרום וגם ב IE8. התקנתי את חבילת הקודקים של CCCP.... יש למישהו רעיונות? תודה!

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  12. Started by moshen1169,

יש לי בעיה שאני לא יכול לשמוע שום צליל מהרמקולים שלי אבל מהאוזניות אני שומע טוב ,מתי שאני מחבר את הרמקולים ורוצה לשמוע מוזיקה אז מופיעה לי הודעה שאין התקני ערבול ויש לי דרייברים והם עובדים מצויין

• 9 תגובות
    • 673 צפיות
  13. איך אני מוריד את הכוכב בבאר של הכתובות ב FIREFOX? לא לחלוטין אלה בנפרד מכל כתובת

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  14. Started by sivanxyz,

אני לא מצליח לגלוש בIE - בכרום אין שום בעיה (חוץ מאתרים שלא מוצגים טוב...) גם לא אחרי שהתקנתי IE8 גם לא בלי ADDONS גם לא בלי סקריפט הפרוקסי וגם לא אחרי שעשיתי RESET להגדרות משתמש תחת Internet options/advanced מה עושים? תודה למשיבים משתמש ב: win XP SP3 [אנגלית] pentium D 820 1Gb

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  15. Started by i7,

שלום. אתמול החלפתי מתוכנת פיירוול של SUNBELT KERIO PERSONAL FIREWALL לתוכנה COMODO FIREWALL PRO. לדאבוני הניכר, הפיירוול החדש לא חוסם את כל הפרסומים והפרסומות שמתנועעות לי במרץ בעמודי האינטרנט, כמו שהסאנבלט עשה (בכל מקום בו היה כל סוג של פרסומת, סטאטי או אנימציה, היה רשום "AD BLOCKED BY KPF"). האם ישנה הגדרה לקומודו שתפעיל חסימה כזו (די חרשתי את עמודי העזרה שלהם, אבל לא מצאתי), או שישנה תוכנה חיצונית לצורך כך. קשה להתרגל מחדש לכל ההפרעות האלו וגם מאט לי תצוגה, שכן כרטיס מסך חלש. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by benibenny,

שלום המחשב שלי לא פותח את המסנג'ר ובבדיקה שהוא עשה הוא מוצא בעיה בKEY PORTS הוא אומר שזו בעיה בפרוקסי או בפיירוול (ניתקתי את הפיירוול גם של ווינדוס וגם של הראוטר האלחוטי של בזק ) מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 496 צפיות
  17. Started by maor6,

בוקר טוב... שלום יש לך מחשב חדש אם מערכת הפעלה ויסטה בעברית מחשב מהיר והכל טוב.. עכשיו הורדתי מקודדים ושאני בא להתקין או לא נותן לי הוא אומר לי ככה: תמונה א': תמונה ב': בבקשה עזרה בעניין

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  18. Started by sbarbz,

בס"ד שלום, לאחר שראתי שקיבלתי הודעה שהOFFICE שלי אינו מקורי הסרתי אותו, וההודעה עדין מופיעה ! מדוע?, ואיך אוכל להוריד אותה ?

19. אז ככה יש לי מותכן במחשב פוטושופ CS2, עכשיו יש בעיה בסקלה של הצבעים של הפוטושופ לעומת כל תוכנה אחרת או בכללי בווינדוס. לדוגמה בתמונה המצורפת מצד ימין יש את מה שרואים בפוטושופ שזה צהבהב ובצד שמאל יש את הWindows Picture Viewer שמראה את התמונה לבנה. עכשיו זה בלתי אפשרי לערוך ככה תמונות כי אני לא רואה את הצבעים כמו שהם באמת (או שזה הפוך ונראה קונספרציבי קצת, אבל זה עדיין לא משנה). תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  20. Started by moshen1169,

יש לי את הגרסא האחרונה של מקסטון והיא כל הזמן קורסת וזוללת זכרון ומשאבי מעבד רבים האם יש איזה גרסא טובה חוץ מהגרסה הקלאסית שלו?

21. Started by Refaelo,

שלום. לחבר שלי יש בעיה ב youtube הוא רואה סרטונים אבל אין לו סאונד בסרטונים. הוא משתמש בויסטה 32 ביט וגולש ב IE 7 אשמח לעזרה , תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום, הבת שלי עבדה בוורד ושמרה מדי פעם את הקובת ישירות לדיסק און קי שהיה מחובר למחשב. אחרי הוצאת הדיסק און קי וחיבורו מחדש היא לא מוצאת את הגירסה האחרונה ששמרה :-(( איפה יכול להיות הקובץ??? בדיסק און קי נמצאת הגירסה הישנה..... ובזמן שביצעה שמירה לא התקבלה שום הודעת שגיאה) אשמח לעזרה, מיכל

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  23. בטעות הפעלתי את התוכנה על ויסטה רק אחרי זה הסתבר לי שזה לא טועם לויסטה בכל מקרה יש לי דיסק קשיח במחשב עם 300ג' עכשיו פיצלתי אותו אחד 30 ג' שזה הוינדוס וכל השאר כונן אחר הכונן השני שהוא לא הונדוס פשוט נעלם לי עכשיו נסיתי לשחזר אותו עם הדיסק שלי של הויסטה זה לא הצליח הוא עושה לי ארור חיפשתי קצת בגווגל מצאתי את התוכנה r-studio עגכשיו דרך התוכנה עצמה אני רואה את הכונן עם כל הקבצים שלי שם אני פשוט לא יודע איך לשחזר אותו למחשב אשמח לעזרה:>

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Phobus,

שלום לכולם, אני הורדתי קובץ וידאו .wmv וכשצפיתי בו לא הצלחתי להריץ קדימה או אחורה את הוידאו. חיפשתי על כך בגוגל ומצאתי כמה מדריכים שאומרים כי הבעיה טמונה בכך שהקובץ הוא לא indexed. המדריכים (גם ב-KB של ms) ציינו שצריך להוריד את התוכנה windows media file editor, לפתוח את הקובץ בתוכנה ואז לשמור כ-Save as and index. ניסיתי לעשות זאת וזה תמיד מציין לי failed to save file. האם יש למישהו פתרון לבעיה הזו או לבעיה המקורית? קבצי הוידאו המדוברים הם צילומי הרצאות בטכניון ואני צריך לצפות בהם בדחיפות כשאני יכול להריץ קדימה ואחורה את הוידאו. אודה מאוד לעוזרים. לינק לאחד מהקבצים: http://www2.technion.ac.il/ug/DVDproj/DVDproject/video/Math/Miss%20Daniela%20Avidan.wmv

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  25. Started by anna007,

שלום אני מנסה להתקין office 2007 בעת ההתקנה הוא רושם לי שגיאה "שגיאה 1704. ההתקנה של <מוצר Office> מושהית כעת....." מה עושים? איך פותרים את זה?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.