עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי, אני מחפש תוכנה קלה ופשוטה (עם עדיפות לחינמית אבל לא חובה) שתאפשר לאנשים עם רקע ב SQL Query לבצע שאילתות על מאגר התונים שלי בצורה פשוטה וקלה. משהו סטייל Singular SqliteExplorer אין צורך שהתוכנה תתמוך בניהול מאגר הנתונים, הוספה / הסרה של טבלאות וכד' מאגר הנתונים שלי מנוהל ב Microsoft SQL Server 2008 איזשהו רעיון? חיפוש בגוגל הביא אותי לתוכנות כבדות ומסובכות לרוב ואני מחפש משהו פשוט תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by eitanb3,

שלום! השאלה לגבי מקודדים. אלו הם העדכנים והמומליץ ביותר כיום (קובץ חבילה) ? אני משתמש ב: K-Lite Codec pack K-Lite mega Codec pack XP Codec pack 2.0.6 האם אני צריך את כולן? או לא? האם יש יותר מעודכן או יותר ממולץ? תודה איתן.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by IG,

שלום לכולם, בזמן האחרון יש לי קטע מוזר עם הטאבים: כשאני פותח טאב חדש מתוך החלון הנוכחי (לדוגמא כתבה בYNET כשאני בעמוד הראשי), הטאב החדש נפתח צמוד לטאב שאני צופה בו. לא שיניתי שום הגדרה ווידאתי שהאופציה של פתיחת טאב צמוד לנוכחי לא מסומנת בהגדרות של FF וגם לא בTMP. יש מצב שהדבקתי אותו בשפעת או משהו כזה? איזה עוד אפשרויות יש כדי לסדר את זה? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. שלום, כשאני מוריד בעזרת ה-Internet Explorer, אני יכול להוריד רק 2 הורדות בו-זמנית (מאותו שרת), פעם הצלחתי לעשות שזה יוריד לי כמה הורדות שאני רוצה מאותו שרת ואני לא זוכר איך עושים זאת... אשמח אם תוכלו לכוון אותי. דבר נוסף, ברצוני להריץ על המחשב 2 ICQ בו-זמנית, אך מבלי לדפוק כלום, זאת אני אומר כיוון שכבר ניסיתי בעבר תוכנה בשם Multi ICQ שלאחר התקנתה כתבה לי שגיאה בכל הפעלה של ה-ICQ... לכן אני מחפש משהו שונה... תודה רבה לכם.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  5. ה- DX מבקש התקנה קודמת של NET FRAMEWORK V4.0.30.319 שמותקן אצלי במחשב בגרסה 4. ניסיתי לתקן, הסרתי והתקנתי מחדש, בדקתי עדכונים בWIN UPDATE שלא קיימים ושום דבר לא עוזר מה אני עושה? עובד על 7 X64.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by paradoxical-pixel,

טוב , אז יש לי ADSL 0.5. ואני מנסה להוריד מקאזה קבצים אבל המהירות שם פשוט נוראית! אני יודע שהמהירות קשורה ליכולת של המשתמש שממנו אני מוריד אבל למשל ניסיתי להוריד ממשו שה band שלו 1024 ואולי הורדתי ממנו מקסימום 2 קיי. ממשתמש בודד אני בדרך כלל לא עובר את ה 0.7 קיי : מה שמוזר זה שקודם היה לי ISDN 64 דרך ברק והורדתי באותה מהירות כמו עכשיו , חשבתי שזה בגלל החיבור שלי , עכשיו אני כבר לא בטוח....

7. Started by zahiz007,

שלום, לאחרונה אני שם לב שכרום התחיל לשאוב משאבים רבים, לדוגמא, כאשר 4 טאבים פתוחים הוא לוקח כבר 400,000 + עוד כמה PROCESS שלוקחים מעט פחות. בהשוואה לIE, שלוקח משהו כמו 3\1 פחות. לפי דעתי זה גורם אצלי להעלאה איטית מאוד של אתרים (בעיקר אתר YNET שפשוט לא עומד בעומס וכל טאב לוקח לו 20 שניות עד שהוא מתחיל להגיב). עוד מישהו נתקל בבעיה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. קניתי את הממיר הדיגיטלי הזה http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=107&subcatid=228&prodid=639&keySearch= ניסיתי להתקין את הדרייבר של הממיר וקיבלתי את הודעת השגיאה המופיעה בתמונה המצורפת. ניסיתי להתקין את הדרייבר על מחשב אחר (כדי לשלול את האפשרות שהבעיה אצלי במחשב) ושוב קיבלתי את אותה הודעה. האם מישהו יודע מה פשר ההודעה הזו?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. ניסיתי להכנס עכשיו לGMAIL וזה הראה לי דף שאומר לי שאני צריך לאשר את קבלת COOKIE וגם למחוק אותם. עשיתי בדיוק מה שכתוב וגם הכנסתי את גוגל וג'ימייל כאתרים שתמיד לקבל מהם דברים כמו שאמרו לעשות במקרה שהגדרת הCOOKIE לא עוזר. זה עדיין לא עובד. אני חושב שזה לא מחק את הCOOKIE כי מתי שנכנסתי לHW זה היה מחובר ולא ביקש שאני אכניס שם משתמש וסיסמא, זה מראה שהCOOKIE לא נמחקו לא? מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by J0n1,

הורדתי סקין לתוכנה, זה הגיע בקובץ PIU או משהו כזה, ותיקיה עם תמונות. איך אני מתקין אותו? תודה :]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by liav12,

אני כל הזמן מנסה לצפות בסרטים עם סיומות כאלו וזה לא מנגן לי אותם, למה? איזה קידוד אני צריך?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. היי, מישהו מכיר תוכנת TEXT 2 SPEECH שתומכת בעיברית ? יש אינסוף תוכנות ואפילו אתרים שמבצעים זאת אונליין באנגלית אבל בעברית חיפוש בגוגל הביא אותי רק לאתרים שניסו להפנות ללינקים שבורים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by karpad,

שלום רציתי לשאול אם אני יכול להקטין מחיצות בעזרת התוכנה הזאת לדוגמה: יש לי הרדיסק אחד 60 גיגה© ועד הרדיסק של 80 גיגה(D) להורדות, גיבויים וכל מיני שטויות אז אני רוצה למחוק כמה גיגה מהמחיצה של כונן D ולפרמט אותה בתור מחיצת לינוקס. דבר כזה אפשרי או שאני יצטרך למחוק את כל המחיצה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by rjjb7,

האם ישנה אופצייה לשים את הסיסמא של הווינדוס שלי על דיסק נשלף כלשהו בלי שיוכלו לראות מהי (בדגש על בלי שיוכלו לראות זה כל הרעיון) וברגע שמכניסים אותו למחשב הוא מזהה אותה ונכנס?? הרעיון הוא למקרים שאני למשל לא בבית וצריכים את המחשב בכדי להמנע מהחלפת הסיסמא בכל פעם שאני רוצה לאפשר נגישות באמצעות הפלאש..

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אז ככה יש לי מחשב בבית ואני צריך לשלוט עליו דרך המחשב במשרד איך אני עושה את זה דרך תוכנה נורמלית ושלא צריך לאשר את זה בבית כי אין פה אף אחד שיודע להתעסק עם המחשב תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by psychuil,

היות וPerfectDisk לא עובד ב7, אשמח להמלצה לתוכנה טובה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני משומה זוכר שהיתה לי את האפשרות , גביתי את התקיה DEFAULT של כרום , וחושב שהיתה לי אפשרות ניווט,(אתמול בלילה) אבל אחרי שגבתי את הDEFAULT מכרום אחר והחלפתי , ואז החזרתי את הDEFAULT הקודם כבר לא היתה לי את האפשרות. לסיכום אין לי ניווט בכרטיסיות , ממש כמו לשמור מיקום של הדפים בלבד-סימניות תודה רבה לכולם

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by berner,

חברים שלום פתחתי תיבת דוא"ל בגי'מל ולאחר שפתחתי שמתי לב שכתבתי את שם המשתמש בשגיאה כתיב איך מתקנים כתובת הדואל אשמח לסיוע בברכה וחג שמח

19. Started by $שלומי$,

יש תוכנה לניקוי מחשב בבקשה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by HoT-DoG,

הי כולם! רציתי להתקין את המסנג'ר פלוס הזה (איך שהוא לא נקרא) אבל חבר שלי אמר לי שאז אני יתקע עם שני מסנג'רים זה נכון זה כבר קרה לי פעם שעידכנתי ל MESSENGER V5 אז אני לא רוצה להתקע עם שלושה מסנג'רים אז תעזרו לי איך ניתן להסיר את הקודמים? ה5 זה לא בעיה הוא נמצא בADD REMOVE אבל הראשון לא! תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by yoav9,

אתם יכולים בבקשה לתת לי אתרים שנותנים סקריפטים שונים של html...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. במקרה נתקלתי בזה באתר של אחד המרצים לשעבר שלי.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. תופעה מוזרה ששמתי לב אליה היום: תמונות שאני מוצא בגוגל מופיעות במרכז המסך רק עם FF. עם כרום ו IE התמונה מתיישרת לשמאל. הנה למשל: http://4.bp.blogspot.com/-PUxE2nJ-Rj8/TwMA-80JetI/AAAAAAAAHd8/VKriHvxTO-E/s1600/kitten-hi5.jpg או: http://i1011.photobucket.com/albums/af232/naveedfarooq/Atif/Amazing%20beautiful%20girl/1.jpg עוד מישהו שזה קורה לו?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. התקנתי לא מזמן את המסנג'ר לייב גרסת 2011 על הלפטופ ומשום מה כשהתכבת עם צד שני, אז אמרו לי שאני מופיע כאילו אני מחובר דרך סלולרי,ולא יכלו כתוצאה מכך לשלוח לי הודעות ארוכות, היו צריכים לפרק אותן ולשלוח בנגלות,אי אפשר לשלוח קבצים, או קריצות (אבל בלי קריצות אני אחיה..) מישהו יודע מה זה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by daido,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה טובה ואמינה לבדיקת כונן קשיח של hitachi תוכנה שתעבוד יחד עם ההפעלה ולא דרך מערכת ההפעלה. אשמח לקבל המלצות בתודה daido

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.