עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by מהיר^ועצבני,

יש לי כרטיס מסך riva tnt 32m והורדתי מהאתר של אנוידיה דרייבר לכרטיס שלי וזה אומר לי שהדרייבר לא מתאים.. אני לא יודע מה לעשות מישהו יכול לתת לי לינק שיתאים? יש לי וינדוס אקספי תודהההההההההה...........

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by jackhammer,

מישהו יודע איך אני מחזיר את שיטת ההורדת קבצים לשיטה הרגילה שהיתה? למה כל דבר מיקרוסופט צריכה להעתיק מFF השיאה החדשה בIE9 להורדת קבצים פשוט אחד על אחד עם הFF ואני פשוט שונא את זה יש דרך להחזיר את זה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by SaXtoR,

היי הדיסק און קי נדפק עם חומר עליו, ניסתי כבר את התוכנות EASEUS Data Recovery , Find and Mount, Ontrack EasyRecovery Enterprise, Recuva ועם אף אחת מהן לא הצלחתי לשחזר / להפעיל בחזרה את הDOK יש תוכנה אחרת שיכולה לעזור? זה הגיע כבר למצב שאפילו לא ניתן להיכנס לכונן, לדעת מה הגודל שלו וכו' - לא משנה באיזה חיבור USB במחשב מדובר בSP Jewel J10 64GB (סיליקון פאוור), הורדתי מאתר החברה תוכנת שיחזור שלהם(UFD Recover Tool) אבל היא נתקעת ובUPDATE זה לא עושה כלום תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by zahiz007,

שלום, לאחרונה אני שם לב שכרום התחיל לשאוב משאבים רבים, לדוגמא, כאשר 4 טאבים פתוחים הוא לוקח כבר 400,000 + עוד כמה PROCESS שלוקחים מעט פחות. בהשוואה לIE, שלוקח משהו כמו 3\1 פחות. לפי דעתי זה גורם אצלי להעלאה איטית מאוד של אתרים (בעיקר אתר YNET שפשוט לא עומד בעומס וכל טאב לוקח לו 20 שניות עד שהוא מתחיל להגיב). עוד מישהו נתקל בבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by X-It,

מה דעתכם?...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי דיסקים שקניתי ונרו לא מוכן לצרוב אותם במהירות המקסימלית שלהם, אני יודע שבד"כ זה דבר טוב לצרוב לפי מה שנרו קובע אבל אני בכ"ז רוצה לנסות לצרוב במהירות גבוהה יותר אבל הוא לא נותן לי בחירה. האם אפשר להכריח אותו לצרוב במהירות מסוימת? כמובן בהגבלה עד לכמה שהצורב מסוגל

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם. יש לי שרת טמינל 2008 שמוגדר חשבון ב-WINDOWS MAIL. האפשרות לשליחת MAIL דרך ה-WORD חסומה (אפורה) כפי שמתואר בתמונה. אין חסימה מכיוון ה-GPO. כאשר מנסים לשלוח ממקומות אחרים כגון IE ו-ADOBE READER אין שום בעיה וזה עובד. יש למישהו רעיון איך אני מבטל את החסימה הזאת? תודה, צחי. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. אשמח למדריך, לא הצלחתי דרך האתר של נטויז'ן בתודה מראש, רועי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Slavikik,

כל פעם שאני מפעיל את התוכנה מתחברת ועולה לשנייה ואז תוך שנייה נכבת ונעלמת. נסיתי למחוק ולהתקין מהתחלה ואותה הבעיה.. יש אולי רעיונות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by idan79,

בעיה ראשונה היא שהתוכנה לא עולה...אני מקבל שגיעה בעיה שניה היא שאני לא מצליח להסיר את התוכנה. לא דרך ה uninast ולא בעזרת Revo Uninstaller זה השגיעה שאני מקבל ודרך ה Revo הוא מסיר לי תוכנות אחרות בזמן שאני מבקש ממנו להסיר את הדיימון רעיונות? תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by karpad,

שלום רציתי לשאול אם אני יכול להקטין מחיצות בעזרת התוכנה הזאת לדוגמה: יש לי הרדיסק אחד 60 גיגה© ועד הרדיסק של 80 גיגה(D) להורדות, גיבויים וכל מיני שטויות אז אני רוצה למחוק כמה גיגה מהמחיצה של כונן D ולפרמט אותה בתור מחיצת לינוקס. דבר כזה אפשרי או שאני יצטרך למחוק את כל המחיצה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום , אני מנהל אתר ,מארח אותו על server 2008 r2 web develop . ישנם משתמשים שלא מצליחים להיכנס לאתר (סימון שהדף נטען ) , אחד המשתמשים ניסה להיכנס מהרשת הבייתי שלו (מחשבים שונים ,סמארט פון וכד.) ובעבר כשהוא היה מאפס את הראוטר וזה היה עוזר (עד הפעם הבאה), גם זה לא עוזר כיום . כל פורט אחר (שליטה מרחוק, פינג , וכו' ) אין בעיה להעזר בשירות מאותה רשת של אותו המשתמשים ... כלומר רק בפורט 80.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by drdan,

בסינכרון קבצים ממחשב ל-iPaq הפכו כל הטקסטים מ"פתקים" לג'יבריש. איך אני יכול להפוך את הג'יבריש חזרה לעברית? (גם הקבצים ב-iPaq הפכו לג'יבריש)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מחפש משהו שיוריד אתר שלם באפון מושלם, כאילו אני גולש שם תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני משום מה לא מצליח למצוא... אם משהו מכם יוכל לעזור לי או לתת לי לינק : ] או חיבוק.. אני אשמח :] חג שמח!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by asaf92,

שלום. קניתי מחשב חדש לפני מספר ימים, עם מערכת Vista64 bit גרסאת home premium. בג'ימייל, פייסבוק, וכל אתר ששומר קוקיז, אני מקבל ארור על זה שאני לא שומר קוקיז, או שסתם אני לא מצליח לעשות "זכור אותי" וכיוצא בזה. בהגדרות הלכתי לprivacy->advanced->override ועשיתי accept לקוקיז מצד ראשון ושלישי, ובכל זאת, לא שומר קוקיז. שדרגתי ל IE8, גם זה לא עבד. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by INFERNO,

יש לי את הגירסה האחרונה של קזה (2.0) עכשיו אני ברמה 776 במה זה בכלל עוזר לי ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by pssheba,

שלום, מישהו מכיר את התוכנה לגרפיקה תלת מימדית 3d max? ניסיתי להוסיף טקסט בעברית ויצא לי ג'יבריש. מישהו יודע אם וכיצד מוסיפים טקסט בעברית ל 3d max? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני עובד עם XP, ולאחר התקנת מספר תכנות האצה, הגדרת המדפסת נמחקה כליל. התכנות הן:XP Repair Pro 2007, Advanced SystemCare 4, Smart Defrag 2 מה עושים ואיך מתקינים מחדש, אם כשמתקינים, המערכת אפילו לא נותנת להוסיף ידנית. דרך התכנה של HP, התכנה טוענת שיש לי כבר הכל מותקן במחשב. ואתם יודעים מה? היא צודקת, אבל החלונות בשלהם: העלימו כליל את המדפסת ולא נותן להתקין אחת חדשה. *המדפסת מסוג: HP L7580 מעצבן. למישהו יש תשובה? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by iMeash,

אהלן, אני מעוניין שיהיה לי במחשב את אותה תיקייה ב 2 מיקומים שונים (כל אחת בכונן אחר לצורך גיבוי) וכל פעולה אשר אבצע באחד מהמיקומים יקרה אוטומטית במיקום השני גם. לדוגמה, הוספתי לתיקייה במיקום א' תמונה מסויימת, אז שהתמונה תופיע גם בתיקייה במיקום ב'. חיפשתי קצת ברשת ונתקלתי בתוכנה של מייקרוסופט שעושה את זה (synctoy). הבעיה שהיא לא עושה את זה אוטומטית, אלא אני צריך להפעיל אותה ורק אז הסנכרון מתבצע. השאלה שלי היא האם יש תוכנה אחרת שיודעת לעשות את זה ללא התערבות שלי?

21. Started by wow,

אני פותח מס' שירים ע"י FILE ---> OPEN ואחרי כמה דק' זה פשוט מפסיק לנגן ונהיה בצבע כתום וגם פותח לי חלון ושואל אותו אם אני רוצה להתקין איזה קודק ושאני מאשר כל השירים הופכים לכתום עם סימן קריאה כזה לידם. בדקתי אם יש וירוס ואין וזה קורה עם יותר משיר אחד. מה הבעיה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום. אני משתמש בתוכנת BurnAware Free Edition יש לי בעייה קטנה: מאז שאני משתמש בה, יש לי יותר דיסקים/ סרטים שאני לא יכול לנגן על באמצעות הDVD (לא המחשב- הרגיל...) וגם התוכנה הזו משום מה מסרבת לצרוב לי קבצים עם עברית... יש דרך לפתור את הבעיות האלה או שאני צריך לעבור לתוכנה אחרת? אני רוצה להמנע מנירו כי היא כבדה מאוד ויחסית איטית (ככה לפחות אני מרגיש...) תודה לעוזרים.

23. Started by liav12,

אני כל הזמן מנסה לצפות בסרטים עם סיומות כאלו וזה לא מנגן לי אותם, למה? איזה קידוד אני צריך?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום. התוכנה הזו מתעדכנת כל כמה דקות, והדבר לוקח לי המון משאבים. היא שימושית מאוד, לכן אני עדיין משתמש בה ומשאירה ברקע. אין דרך לבטל את העדכונים או להפוך אותם ידניים, לכן אני רוצה לבטל אותם לגמרי. ניסיתי כבר עם הפיירוול של וינדוס, אבל זה לא עזר. מה לעשות או במה להשתמש? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים