עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by NaDav.p,

היי אנשים... תודה לכל מי שעזר בשאלה שלי על הצ'אטים השתמשתי בלינק של isrAlian זה עזר... עכשיו יש תוכנה שאני מחפש ולא מוצא... virtual cd בטח כולם מכירים... מי שיכול לתת לינק או כתובת מאוד יעזור תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by ViP,

שלום לכולם אני מחפש תוכנת קול שנגיד אומרים באנגלית שלום ברמקול שמחובר למחשב אז זה ירשום לי שלום על המסך באנגלית מי שמוצא את התוכנה הזאת הוא מלך! גאון. ותודה מראש לכל מי שמוצא תוכנה כזאת

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. יכול להיות שהפיירוול של הווינדווס הוא זה שמפריע לעידכון הנורטון ??? לבינתיים אני מעדכן דרך האתר של SYMANTEC ומוריד משם עידכונים בצורת קובץ ומתקין אותם. זה בסדר או שיש עדיפות דרך LIVE UPDATE??? תודה רבה יום טוב!!!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by SpiritKnight,

שלום. מלפני שבוע בערך התחילה להופיע לי תוכנית במחשב שנקראת HTML Package.לא התייחסתי אליה,עד היום. התוכנה הזאת מכניסה לי סוסים טוריאנים,זה משגע אותי,ואני לא יכול לעבוד ככה שכל פעם שאני פותח את המחשב זה מציג לי את ההודעה של הנורטון. מה לעשות? בתודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by topgun,

היי אני צריך להוציא מסרט מסוים קטע של כמה דקות, לצורך מצגת. לפני כמה ימים השגתי מחבר שלי את הסרט ב-VCD, בשני דיסקים. הכנסתי דיסק אחד למחשב, ואני רואה את התיקיות האלה: בתוך התיקיה F:\MPEGAV יש קובץ בשם AVSEQ01.DAT, שאני מניח שהוא הסרט (הוא שוקל 460 מגה...). עכשיו, העברתי את הקובץ למחשב, וכששיניתי את סיומת הקובץ ל-mpg הוא התנגן חלק במדיה פלייר, וגם עלה ב-virtual dub, ככה שיכולתי לחתוך ממנו את הקטע שהייתי צריך. הבעיה התחילה עם החלק השני של הסרט: אותן תיקיות, אותו קובץ... העברתי למחשב, שיניתי סיומת, והסרט עובד. אבל מה? בבאר התחתי של המדיה פלייר כתוב שאורך הסרט הוא 0:40:20 - רק שבעצם הסרט יותר... וכשמגיעים לסוף, הטראקר במדיה פלייר מגיע לקצה ונעצר, אבל הסרט ממשיך להתנגן…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. הפיירפוקס שלי התחיל לרצד פתאום אחרי שהתקנתי את הסטייל אקס פי ! מה עושים ? , האקספלורר לא מרצד ולא כלום. עזרה בקשה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. טוב אז ניסיתי לעצב חולצה בפעם הראשונה לדעתי זה קצת עמוס או שיש שם משהו מיותר לא יודע אבל נסיון ראשון שלי אז לא לדרוס בבקשה תודה..

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by rk666,

מקור נרו 7 בגרסת הפרמיום הודלף לרשת, זאת למרות תאריך יציאה רשמי של ה 13 לאוקטובר, התוכנה שוקלת 560 מגה... לא סביר בעליל לתוכנת צריבה, מה דעתכם על המשקל האדיר של התוכנה, האם לדעתכם תוכנת צריבה כל שהיא "שווה" כל כך הרבה מקום? **נא לא להפיץ פה WAREZ**

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני מחפש תוכנה למוזיקה, שגם פותחת את המילים של השיר, יש? זה לא צריך לרשום לי באיזה שורה אני נמצא וכו' סתם שירשום (הכל ביחד) תודה מראש ערן.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by yoel83,

חברים יקרים !!! צריך עזרה בפונקציית if באקסל איך לכתוב בפונקצייה if את הפקודה הבאה: אם הציון בין 80-90 יכתב טוב מאד? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. תופעה מוזרה ששמתי לב אליה היום: תמונות שאני מוצא בגוגל מופיעות במרכז המסך רק עם FF. עם כרום ו IE התמונה מתיישרת לשמאל. הנה למשל: http://4.bp.blogspot.com/-PUxE2nJ-Rj8/TwMA-80JetI/AAAAAAAAHd8/VKriHvxTO-E/s1600/kitten-hi5.jpg או: http://i1011.photobucket.com/albums/af232/naveedfarooq/Atif/Amazing%20beautiful%20girl/1.jpg עוד מישהו שזה קורה לו?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by IG,

שלום לכולם, בזמן האחרון יש לי קטע מוזר עם הטאבים: כשאני פותח טאב חדש מתוך החלון הנוכחי (לדוגמא כתבה בYNET כשאני בעמוד הראשי), הטאב החדש נפתח צמוד לטאב שאני צופה בו. לא שיניתי שום הגדרה ווידאתי שהאופציה של פתיחת טאב צמוד לנוכחי לא מסומנת בהגדרות של FF וגם לא בTMP. יש מצב שהדבקתי אותו בשפעת או משהו כזה? איזה עוד אפשרויות יש כדי לסדר את זה? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by oxygen25,

קניתי מחשב חדש לפני יומיים והתקנתי וינדווס 7 32 ביט ויש לי 2 כרטיסי מסך של 6870 hd וניסיתי להתקין את הדרייבר שהורדתי מהאתר של ati ההתקנה בוצעה כמו שצריך ובתום ההתקנה זה מצריך ריסט עשיתי ריסט ואז הוינדווס פשוט הראה לי מסך שחור לא מעלה לי התקנתי גירסת דרייבר 10.10 32 ביט ati תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום רב, לפני מספר שבועות, הדיסק הקשיח אצלי קרס בצורה פתאומית. המחשב (עדיין באחריות) נלקח למעבדה ושם הוחלף לי הדיסק, וגם רכשתי אחד נוסף. כעת רציתי לשאול, אם יש תוכנה איכותית, שיודעת להתריע בעוד מועד על בעיות בדיסקים קשיחים (פנימיים וחיצוניים). גם אם תהיה לי התרעה מוקדמת, לא בטוח שניתן יהיה למנוע את הפגיעה הצפויה, אך אולי לפחות אוכל להציל מידע בלתי מגובה. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by pssheba,

שלום, מישהו מכיר את התוכנה לגרפיקה תלת מימדית 3d max? ניסיתי להוסיף טקסט בעברית ויצא לי ג'יבריש. מישהו יודע אם וכיצד מוסיפים טקסט בעברית ל 3d max? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by ברוך29,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שתעזור לי לקדם בעצמי את האתר שלי. אני יודע שיש כמה תוכנות, ואני בינתיים ראיתי את זאת שמוזכרת בכתבה: http://www.israelhayom.co.il/article/436179 אולי מישהו מכיר את התוכנה ויודע אם היא שווה את הכסף? אשמח לכל המלצה שתעזור לי לקדם לבד ובזול.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. התקנתי וואצאטפ במחשב שלא שלי, וראיתי שב AppData הוא משאיר 1.1GB האם המידע שיש לי בוואצאפ נשמר על המחשב גם אחרי שאתנתק ממנו?

• אהבתי!
    • 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by guyyug,

השארתי את המסך דולק על traffic ולא נגעתי בעכבר או במקלדת ואחרי כמה דקות המסך של הupload היתמלא בורדות (אני לא מאניאק אני משתף אבל לא עשרים באותו זמן ) ברגע שנוגעים בעכבר כולם מנותקים אני משתמש בkazzaunlimited לא אכפת לי מספייואר אז תחסכו ממני

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. יש משהו בסגנון גיפו'רס טוייק?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום, כשאני מוריד בעזרת ה-Internet Explorer, אני יכול להוריד רק 2 הורדות בו-זמנית (מאותו שרת), פעם הצלחתי לעשות שזה יוריד לי כמה הורדות שאני רוצה מאותו שרת ואני לא זוכר איך עושים זאת... אשמח אם תוכלו לכוון אותי. דבר נוסף, ברצוני להריץ על המחשב 2 ICQ בו-זמנית, אך מבלי לדפוק כלום, זאת אני אומר כיוון שכבר ניסיתי בעבר תוכנה בשם Multi ICQ שלאחר התקנתה כתבה לי שגיאה בכל הפעלה של ה-ICQ... לכן אני מחפש משהו שונה... תודה רבה לכם.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by creek,

מ-MP3 ל-MP3, רק להוריד נגיד מ-bitrate של 320 ל-192 לדוגמא. יש למישהו הצעות? כל מה שאני מצאתי זה תוכנות שמשנות פורמטים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by HaEsrimVeArba,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3518745,00.html הכוונה שלי מעבר למה שמסופק עם חלונות. קראתי את הכתבה הזו וחשבתי "מה אם אחרים?" אני נקי מאז 2001

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום רב, במחשב שלי מותקן כונן קשיח WD2500AAJSוWestern Digital ואתמול התקנתי כונן חדש - Western Digital WD3200AAKS . אני רוצה שהכונן החדש יהיה גיבוי מלא של הכונן הישן (כולל, אם אפשר מערכת הפעלה ושל תוכנות, משחקים, תמונות וכו...), כך שאם הכונן הישן יתקלקל אוכל להשתמש בכונן החדש ללא שום התקנה מחדש של מערכת הפעלה/תוכנות/דרייברים וכו... אני מבקש המלצה על דרך פשוטה (וחינמית אם יש...) לבצע זאת, תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by DXter,

קניתי היום אחרה"צ את תוכנת האנטי וירוס NOD32. בזמן ההתקנה (לקראת הסוף) אני מקבל את הERROR הבא: service 'eset service' (ekrn) failed to start. varify that you have sufficient privileges to start system services יש לציין שאת הERROR הזה אני מקבל גם שאני מנסה להתקין את התוכנה מהדיסק, גם שאני מנסה להתקין אותה דרך קובץ התקנה שהורד מהאתר של ESET (כפי שמצויין בהוראות על גבי האריזה של הדיסק) ואפילו כאשר אני מנסה להוריד גרסת ניסיון לתקופה של 30 יום (שלפחות תהיה לי הגנה כלשהי עד שאני אפתור את הבעיה) למה אני מקבל את הERROR הזה? כיצד אני יכול לפתור את הבעיה? תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים