תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, לפני מספר שבועות, הדיסק הקשיח אצלי קרס בצורה פתאומית. המחשב (עדיין באחריות) נלקח למעבדה ושם הוחלף לי הדיסק, וגם רכשתי אחד נוסף. כעת רציתי לשאול, אם יש תוכנה איכותית, שיודעת להתריע בעוד מועד על בעיות בדיסקים קשיחים (פנימיים וחיצוניים). גם אם תהיה לי התרעה מוקדמת, לא בטוח שניתן יהיה למנוע את הפגיעה הצפויה, אך אולי לפחות אוכל להציל מידע בלתי מגובה. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עזרה דחופה .... יש לי 100 ג'יגה בכונן c 74 מהם פנויים לאט לאט הזיכרון הזה יורד שכאשר אחרי יום אני מקבל הודעת אזהרה שהזיכרון נמוך ! אחרי שאני עושה ריסט הזיכרון חוזר למצב הרגיל (74 גיגה) עשיתי סריקה של וירוסים(נוד 32) אין כלום סרקתי ב ccleaner כלום לא עוזר אני לא יודע מה לעשות ואני באמת חייב עזרה תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב מחבר ועתה ברצוני לפרמט אותו, אין לי את הדיסק או החוברת של המחשב כך שעלי להכין בעצמי דיסק עם כל הדרייברים ללוח אם, לצ'יפסט וכו'. כיצד ניתן לדעת אלו דרייברים יש להוריד למחשב? הורדתי את תוכנת SIW אבל הייתי רוצה לקבל איכשהו תמצית של כל הדרייברים הנחוצים תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצגת תמונות ,כשברקע אפשר להכניס קיבצי מוזיקה. ואם יש אפשרות ליצרוב את המצגת המוכנה ל-vcd (ע"י המרה של הקובץ או כל דרך אחרת). תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היות וPerfectDisk לא עובד ב7, אשמח להמלצה לתוכנה טובה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה עדכון לתוכנת KMP אז התקנתי ואז התחרטתי ורציתי לחזור לגרסה הקודמת. לא מצאתי באינטרנט אז הורדתי טורנט וכנראה שמכאן התחילו הבעיות. מאז יש לי חלון של dosearches שמופיע בכל הדפדפנים ואי אפשר להסירו. תוכנת האנטיוירוס שלי היא של מיקרוסופט ועשיתי סריקה אבל אני מקבל הודעה שיש בעיה עם הסרת הוירוס שהוא מצא (וכל זה בתקווה שזה אכן מה שגורם לי לבעיות, כי אם לא אז אני בצרות כפולות). מה לדעתכם צריך לעשות? לפרמט וזהו? לעשות סיסטם רסטור?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני משתמש ב Media Player Classic HomeTheater הרבה סרטים שיש לי הינם במסך רחב מאד, וכשאני מחבר את המחשב לטלויזיה (4:3) אני רואה את התמונה נורא בקטן הייתי רוצה להגדיל את התמונה, לאורך בלבד, ולספוג את העיוות בצורת השחקנים (אני יודע שהם יהיו מאורכים) אני לא מצליח לעשות זאת, כל ההגדרות שאני מוצא בתוכנה, מצליחות רק לעשות ZOOM שמקצץ את התמונה מהצדדים האם יש פתרון?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! שמעו, יש לי בעיה במחשב, אבל יותר בקיובייס. אני משתמש בקיובייס SX 3 גרסא 3.0.2.623. תמיד היה לי בתכנה כל מיני בעיות כמו שגיאה Send report / don't send, וקריסות. אבל היום הגיע השיא. היה לי איזה שלוש פעמים רצוף את הודעת השגיאה SEND, כמה פעמים קריסה. ניסיתי לשמור את הקובץ על שם אחר, אבל לא עזר. ואז קיבלתי את שתי אלה (באותו הזמן) http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/Cubase2.jpg http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/Cubase1.jpg יש לי המון שגיאות Send don't send, במשחקים (האחרון היה FEAR שבכלל לא יכלתי לשחק), עוד תוכנות ומשחקים, וגם קיבלתי כזאת בתוכנה Picture Manager של OFFICE (!!!). איך זה יכול לקרות? אמרו לי שזה בעיה ב WINDOWS, אחרי…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי טקסטים סרוקים (מהאוניברסיטה) בקובץ pdf. רציי לדעת אם יש תוכנה שמזהה את הטקסט בדף ויכול להפוך אותו למשהו שניתן לערוך? ד"א אני על מק אבל יש גם חלונות בקרבת מקום. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לחלק סרט לשני חלקים. איזו תוכנה תעשה את העבודה..? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי zone alarm והכל היה טוב אבל אחרי כמה ימים הוא התחיל לחסום לי את האינטרנט ולא נותן לי להתחבר, איך מבטלים את זה ועושים שהתוכנה תפעל ולא תחסום את האינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , שנה טובה וחג שמח לכולם . יש לי כונן CD יחיד במחשב: צורב DVD חדש של PIONEER דגם PVR-111 . קנו לילד שלי מקלדת COMFY-NG מתנה ליום הולדת (הוא בן שנתיים ), עם המקלדת מגיע המשחק "צעדים ראשונים". הצורב אכן מתקין את התוכנה בלי שום בעיות אבל כאשר הוא מנסה להריץ את המשחק אני מקבל הודעת שגיאה שהמשחק יכול לרוץ רק עם עותק חוקי . העותק הוא חוקי והמשחק עובד מצוין וזאת אני יודע משום שניסיתי להריץ את המשחק בכונן סידירום רגיל במחשב אחר (לא שלי). כאשר דיברתי עם התמיכה של קומפי, הציעו לי להסיר תוכנות המדמות כונן וירטואלי יש לי NERO והסרתי אותה אך המשחק עדיין לא עובד. אני פונה בפורום הזה משום שאני לא יודע לאיזה פרום לפנות בדיוק. אני חושב שהמשחק מוגן מצריבה ובגלל שצורב מנסה לקרוא…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי מטלב וכאשר אני מנסה להריץ שולח את ההודעה בלינק: http://www.2shared.com/photo/M_4U7tR-/error.html ניסיתי להתקין JRE(Java Runtime Environment) וJAVA גרסה (1.6.0_23-ea) (העדכנית ביותר) ועדיין לא עוזר מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האינטרנט לא זז (לפעמים מתקבל timeout בדפדפן), והעניין נפתר ברגע שסוגרים את התוכנה. אין טורנטים בהורדה רק בהעלאה. לא הייתה שום בעייה עד ששידרגתי לגרסא הנוכחית. משתמש בהגדרות המומלצות עבור קצב העלאה של 512K. ניסיתי למחוק את התוכנה ולהתקינה מחדש. האם למישהו יש בעיה דומה או פתרון עבורה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום התקנתי את התוכנות האלו עפ התוכנה ventoy ביצעתי מולטי בוט שאלתי היא כיצד אני בודק את המולטי בוט עובד על אחת המכונות ה-virtualbox או hyper-v צריך תוסף ממה שאני זוכר virtualbox כן צריך זוכר את שם התוסף תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני משתמש בתוכנת BurnAware Free Edition יש לי בעייה קטנה: מאז שאני משתמש בה, יש לי יותר דיסקים/ סרטים שאני לא יכול לנגן על באמצעות הDVD (לא המחשב- הרגיל...) וגם התוכנה הזו משום מה מסרבת לצרוב לי קבצים עם עברית... יש דרך לפתור את הבעיות האלה או שאני צריך לעבור לתוכנה אחרת? אני רוצה להמנע מנירו כי היא כבדה מאוד ויחסית איטית (ככה לפחות אני מרגיש...) תודה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי Ghost על המחשב ורציתי לדעת איך אני מצלם את המחשב שלי זאת אומרת איך אני יוצר קובץ Ghost ????
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הdisk defragmenter של וינדוס לא עובד לי, רוב הסיכויים שזה בגלל שיש לי כונן אחד ששמתי עליו לינוקס. תמליצו לי על תוכנה שעושה את מה שעושה הdefragmenter....
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. התוכנה הזו מתעדכנת כל כמה דקות, והדבר לוקח לי המון משאבים. היא שימושית מאוד, לכן אני עדיין משתמש בה ומשאירה ברקע. אין דרך לבטל את העדכונים או להפוך אותם ידניים, לכן אני רוצה לבטל אותם לגמרי. ניסיתי כבר עם הפיירוול של וינדוס, אבל זה לא עזר. מה לעשות או במה להשתמש? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי קובץ פונט באנגלית וקובץ פונט בעברית. אני רוצה לאחד אותם לקובץ אחד כך שאני בוחר בפונט החדש, בכתיבה אנגלית יציג לי את הפונט הראשון, ובכתיבה עברית את השני. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בסינכרון קבצים ממחשב ל-iPaq הפכו כל הטקסטים מ"פתקים" לג'יבריש. איך אני יכול להפוך את הג'יבריש חזרה לעברית? (גם הקבצים ב-iPaq הפכו לג'יבריש)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זו אולי בעיה קטנה אבל מנג'סת נורא ואם מישהו יוכל להציע פתרון יבורך. המדובר בכתיבת כתובת בשורת הכתובת שבדפדפן. לעתים קרובות אני מדלג בין עברית לאנגלית במערכת ואם אני על עברית ובלי משים כותב בשורת הכתובת אז כמובן שזו ברכה לבטלה. יש את ה"הפוך על הפוך" אבל השינוי איתה גם כרוך בפרוצדורה. האם לא קם הגאון שהמציא את התוכנית שתזהה לבד שהכתיבה היא בשורת הכתובת ותהפוך אוטומטית, תוך כדי כתיבה, את העברית לאנגלית הנכונה? אנא סייעו לי במציאת הגאון הזה, אם ישנו וכבר חולל את הנס הזה תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בינתיים הצלחתי רק לנגן קובץ כולל כתוביות, השאלה אם אפשר לייצא קובץ כולל כתוביות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-