תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
תהיתי אם מישהו מפה יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה המוזרה. אז ככה, יש אתר (www.hydepark.co.il) שעבד לי תקופה ארוכה ויום אחד פשוט הפסיק לתפקד. לא משנה אם אני מדפיס כתובת מדויקת בתוך האתר באקספלורר או לא יודע מה האתר לא עובד. אבל כאשר אני שם לינק באיי סי קיו לוחץ פעמיים על הלינק ונותן לזה לעלות ככה, זה עובד, אבל עדיין התמונות לא עולות (אלה אם הלינק זה לאחת התמונות שנמצאות בסרבר של האתר) מוזר או לא ? מישהו אולי יודע מה אני יכול לעשות כדי שהאתר יעבוד לי כרגיל ? בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי קובץ JSON אבל ה IE7 לא רוצה לקבל אותו : תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם... הגיע לידי כרטיס טלויזיה די ישן המחשב מזהה אותו אבל אני לא מוצא בשום מקום את הדרייבר השתמשתי ב unknown device identifier בשביל לראות של מי הכרטיס וזה כתב לי brooktree corp bt848 mediastream controller בכל מקרה חיפשתי במלא מקומות ולא מצאתי אולי מישהו פה כן יכול לעזור?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את הגירסה האחרונה של קזה (2.0) עכשיו אני ברמה 776 במה זה בכלל עוזר לי ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון יש לי קטע מוזר עם הטאבים: כשאני פותח טאב חדש מתוך החלון הנוכחי (לדוגמא כתבה בYNET כשאני בעמוד הראשי), הטאב החדש נפתח צמוד לטאב שאני צופה בו. לא שיניתי שום הגדרה ווידאתי שהאופציה של פתיחת טאב צמוד לנוכחי לא מסומנת בהגדרות של FF וגם לא בTMP. יש מצב שהדבקתי אותו בשפעת או משהו כזה? איזה עוד אפשרויות יש כדי לסדר את זה? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי במחשב 2 מחיצות C וD שחילקתי אותם חצי חצי בדיסק הקשיח ,עכשיו אני מעדיף להגדיל את D שבמקרי פרמוט הכל יהיה על D וC יהיה רק תוכנות למשל. האם יש אפשרות לשנות גודל של מחיצות בעזרת תוכנה בלי לסכן את הדיסק הקשיח?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ידוע לי שיש תוכנה קטנה שיודעת להחליף את ה מאק אדרס עם איפוס שם מחשב ועוד כמה איפוסים לרגיסטרי אני מחפש אותה כיוון שאני עושה אימגים שנכנסים לתוך רשת אירגונית ואינני רוצה שיכנסו תחת אותם הגדרות ושמות כדי לא ליצור התנגשיויות
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דוד שלי צילם את יום ההולדת של בתו במצלמת אינטרנט וכעבור שעתיים, עם תום המסיבה, הוא שם לב שהסרט תופס לו כ - 12 ג'יגה. האם יש תוכנה שאיתה יהיה ניתן לקבץ את הסרט למימדים ריאלים כמו 600 מגה עד ג'יגה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כרגע יש לי את שניהם!אבל במדיה פלייר שומעים פי 40 יותר טוב את הבאס,וב winamp הבאס לא מייודע מה או שהוא חזק מדיי או חלש מדיי. למרות שבאינמף יש הרבה אפשריות וחלקם שטויות. בקיצר אני צריך המלצה מ יותר טוב ומה עם יותר אפשריות.! *--תודה לכל העונה--*
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! כשאני נכנס לאתר www.Deviantart.com או Winmatrix.com הדפדפן פשוט נסגר! ניסיתי התקנה מחדש, ניסיתי לשנות הגדרות פה ושם, ניסיתי לבטל חלק מהתוספים, כל פעם אחד אחר, או כמה ביחד. אבל, הבעיה עדיין נמשכת. אני אובד עצות! אז מה עושים? תודה לכולם! אלעדיקו.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני שם לב שכרום התחיל לשאוב משאבים רבים, לדוגמא, כאשר 4 טאבים פתוחים הוא לוקח כבר 400,000 + עוד כמה PROCESS שלוקחים מעט פחות. בהשוואה לIE, שלוקח משהו כמו 3\1 פחות. לפי דעתי זה גורם אצלי להעלאה איטית מאוד של אתרים (בעיקר אתר YNET שפשוט לא עומד בעומס וכל טאב לוקח לו 20 שניות עד שהוא מתחיל להגיב). עוד מישהו נתקל בבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אפשר לחיות עם זה אבל זה עדיין מציק... המסך נהיה שחור ל-2-3 שניות בכל פעם שפותחים או סוגרים סרט ניסיתי להחליף קודקים, דרייבר לכרטיס מסך ניסיתי גם במדיה פלייר וגם ב BS Player המפרט: E5500 nVidia 8400GS 1GB RAM מסך LCD19" מעפן של חברה לא ידועה (ProVision)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=games&action=display&num=1002274755&start=0]משחקים[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בתמונה רואים את שתי הבעיות לגבי הcpu בדקתי ולא מצאתי קובץ שפועל שאחרי לcpu הגבוה.. נסיתי ריסטרטים שיחזורי מערכת.. לא עזר והאנטי וירוס אין לי מושג :\ הקטע עם הcpu מאתמול ממש גבוה בין 60-100 והמחשב עמוס בגלל זה שזה לא יאמן
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצגת תמונות ,כשברקע אפשר להכניס קיבצי מוזיקה. ואם יש אפשרות ליצרוב את המצגת המוכנה ל-vcd (ע"י המרה של הקובץ או כל דרך אחרת). תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי דיסק המחולק לשלושה partitions באופן הבא: C,D,E אני רוצה לאחד את שלושת לדיסק אחד שלם, איך עושים את זה ? האם אני חייב להתקין את מערכת ההפעלה מחדש או שאפשר לעשות את זה דרך ה - Disk Manager שיש בחלונות ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בינתיים הצלחתי רק לנגן קובץ כולל כתוביות, השאלה אם אפשר לייצא קובץ כולל כתוביות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחובר אבל אף אחד מהרשימה ש*הייתה* לי לא מופיע. :AR15: לא עשיתי שום פעולת מחיקה או משהו דומה במחשב. הרי מגרסת 2003 (או משהו כזה) רשימת ה- contact list נמצאת על השרת שלהם, ולא במחשב. ככה אפשר היה להתחבר גם ממחשב מרוחק (ע"י go.icq.com) ולראות את רשימת החברים. היו לי יותר מ-100 איש ברשימה :-\ WTF !? מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהיתיחסות ל: יעילות פשטות הפעלה לכל דיכפין המשקל על מערכת הפעלה זמינות עידכונים תמיכה הכול ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה שאני מוריד קבצים באידונקי לעיתים ממש בקילובייט האחרון ההורדה מפסיקה ולא ממשיכה בהתחלה חשבתי שזה בגלל שאין מספיק מקום בדיסק הקשיח אבל יש וההורדה פשוט עומדת על הקילובייט האחרון ולא ממשיכה :'( מדוע ? למה?! דבר שני שאני מוריד קבצים מ SHAREACTOR נפתח לי חלון חדש של התוכנה וההורדה לא נכנסת לחלון שכבר עובד ושוב! למה?!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רושם תגובה שברצוני לפרסם, לוחץ על "post" ושום דבר לא קורה. מדוע?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך תוכנה של דריבר של סורק MUSTEK 1200 UB בבקשה דחוף !!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עובד עם XP, ולאחר התקנת מספר תכנות האצה, הגדרת המדפסת נמחקה כליל. התכנות הן:XP Repair Pro 2007, Advanced SystemCare 4, Smart Defrag 2 מה עושים ואיך מתקינים מחדש, אם כשמתקינים, המערכת אפילו לא נותנת להוסיף ידנית. דרך התכנה של HP, התכנה טוענת שיש לי כבר הכל מותקן במחשב. ואתם יודעים מה? היא צודקת, אבל החלונות בשלהם: העלימו כליל את המדפסת ולא נותן להתקין אחת חדשה. *המדפסת מסוג: HP L7580 מעצבן. למישהו יש תשובה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תופעה מוזרה ששמתי לב אליה היום: תמונות שאני מוצא בגוגל מופיעות במרכז המסך רק עם FF. עם כרום ו IE התמונה מתיישרת לשמאל. הנה למשל: http://4.bp.blogspot.com/-PUxE2nJ-Rj8/TwMA-80JetI/AAAAAAAAHd8/VKriHvxTO-E/s1600/kitten-hi5.jpg או: http://i1011.photobucket.com/albums/af232/naveedfarooq/Atif/Amazing%20beautiful%20girl/1.jpg עוד מישהו שזה קורה לו?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחפש תוכנה טובה ואפקטיבית לניקוי הTemp וה Registry הטמפ תופס לי המון מקום ופעם הייתה לי תוכנה שניקתי יותר מחצי ממנו שהיה לא נחוץ אבל מחקתי אותה ואני לא זוכר את שמה... וגם ברגיסטרי יש המון ערכים ושטויות שלא צריך! אני אודה מאוד אם תוכלו לתת לי לינקים לתוכנות שהשתמשתם בהן והייתם מרוצים! בתודה Anas-Nanas
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-