תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום קיבלתי קבצים שהסיומת שלהם היא: .001 .002 וכיו"ב. הם אמורים להיות קובץ וידיאו אבל אינני יודע איך לפתוח אותם, אינני יודע גם אם הם מכווצים או לא. האם מישהו נתקל בעניין כזה ?, אודה על הכוונה !
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר לאיסיקיו...אין לי מושג מה הבעיה כי לפני זה הצלחתי ודרך אגב יש לי רשת אלחוטית אם זה משנה(זה מחשב שמחובר אלחוטית לראוטר) תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי סרבר ב cs ואני לא יכול לעביר לכל המפות אז אמרו לי להוריד את התוכנה FlashFXP אני הורדתי אותה ואני לא יודע איך להשתמש בה השמח אם תגידו לי מה לעשות
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל אני אבהיר שיש לי עותק חוקי לחלוטין של 'אפקט הפרפר'! אם זה משנה.... בכל מקרה אני צריך לדעת אם זה אפשרי לעשות עותק חדש של הסרט עם תרגום, כלומר גם אם אפשר לצרוב את התרגום לדיסק החדש, האם זה אפשרי בכלל להוסיף אותי לתפריט של הסרט.... אני לא יודע אם כל העניין מעשי בכלל תעזרו לי בבקשה תודה..
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לסלק את המודם הישן שלי. האם יש תוכנת פקס טובה המאפשרת לקבל ולשלוח פקס בעזרת מודם ה ADSL ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיצד מחזירים את התכונה הזאת לדפדפן?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח למדריך, לא הצלחתי דרך האתר של נטויז'ן בתודה מראש, רועי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום רב, לפני מספר שבועות, הדיסק הקשיח אצלי קרס בצורה פתאומית. המחשב (עדיין באחריות) נלקח למעבדה ושם הוחלף לי הדיסק, וגם רכשתי אחד נוסף. כעת רציתי לשאול, אם יש תוכנה איכותית, שיודעת להתריע בעוד מועד על בעיות בדיסקים קשיחים (פנימיים וחיצוניים). גם אם תהיה לי התרעה מוקדמת, לא בטוח שניתן יהיה למנוע את הפגיעה הצפויה, אך אולי לפחות אוכל להציל מידע בלתי מגובה. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי תוכנת CATIA, הבעיה היא שאיני מצליח להתקין אותה על המחשב בעיה היא עם הרשיונות אם מישהו יכול לעזור או חושב שהוא יכול אני אודה לו מאוד תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
??
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז יש לי 2 מחשבים בבית, אחד שלי ואחד של המשפחה. בגלל שהמשפחה שלי לא מבינה הרבה במחשנים אני מחפש אנטי וירוס שהוא טוב אך פשוט או אנטי וירוס שלא עושה הרבה בעיות ושהוא לא "גומר" את המחשב, תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הגירסה האחרונה של קזה (2.0) עכשיו אני ברמה 776 במה זה בכלל עוזר לי ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את האופיס החדש ולצערי, אני לא מצליח לראות לוח שנה עם הימים בעברית (ראשון שני שלישי וכו'..) עד היום באופיס הישנים לא הייתה עם זה בעיה אבל עם הגרסה של 2007 אני לא מצליח ואשמח לקבל את עזרתכם בעניין. אם למישהו יש פתרון ויכול להדריך אותי או להראות לפחות תצלום מסך שזה קיים, אודה לו מאוד! תודה מראש טומי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני שוקל לעבור לוינדוס 7, והייתי מעוניין לדעת אם אחת או יותר מהתוכנות בתמונה שהוספתי, לא עובדת תחת וינדוס 7, ואם כן, מה אפשר לעשות בנידון? התוכנות: http://img87.imageshack.us/img87/120/programs.jpg תודה רבה מראש לעונים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי סרט XVID + תרגום, אשר שוקל 700 מגהבייט. ברצוני להמיר את הסרט + הטמעה של התרגום, לפורמט SVCD ולבסוף, לצרוב. הכיצד?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי את Aimersoft iPod Copy Manager אבל הוא כותב שהאייפוד לא מחובר טוב או שלא מאפשר כתיבה עליו. האם יש תוכנה אחרת, או לחילופין מה אפשר לעשות כדי שאיימרסופט יעבוד. האייפוד הוא נאנו דור 7. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים. אני מעוניין להתחיל ליצור סרטוני אנימציה 2D ובשביל זה אני מתחיל אוטוטו ללמוד תוכנות אדובי באופן עצמאי (אוטודידקט) הדמויות בסרטונים שאני מעוניין ליצור צריכות להיראות באופן מושקע אבל לא יתר על המידה בשביל לחסוך בזמן - משהו בסגנון "סלבס", "סאות פארק" וכו' האם יספיק לי לצורך העניין ללמוד רק פלאש או שכדאי לי ללמוד ולהיעזר גם באילוסטרטור? האם יספיק לי בתור התחלה להשתמש רק בעכבר ומאוחר יותר לקנות לוח דיגיטלי או שצריך כבר עכשיו לקנות ולהשתמש בזה? בתודה מראש לכל מי שעוזר. חתימה טובה לכולכם
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מקבל דחיה וההתקנה מתבטלת. הסרתי את כל הרכיבים וניסיתי להתקין מחדש ואותה הבעיה http://www.upf.co.il/preview/371493759/0e6c4ea16d93767dfd9a52d050fe8132.html מערכת הפעלה xp מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום התקנתי את התוכנות האלו עפ התוכנה ventoy ביצעתי מולטי בוט שאלתי היא כיצד אני בודק את המולטי בוט עובד על אחת המכונות ה-virtualbox או hyper-v צריך תוסף ממה שאני זוכר virtualbox כן צריך זוכר את שם התוסף תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הסרתי את ההתקנה של אנטיוירוס NOD32 מהמחשב כי הוא הפסיק להתעדכן, וכשרציתי להתקין מחדש זה לא נותן כי כנראה נשארו עקבות של התוכנה איפושהו. כשאני מנסה להתקין זה מתחיל, מבטל ואז כותב: your system has not been modified איך אני יכולה להסיר את העקבות של התוכנה מהמחשב? אני עם מערכת הפעלה Win7 64 bit תודה מראש למגיבים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אצל כל החברים שלי האימיול הרבה יותר מהיר והחצים למטה שנייהם בצבע ירוק ואצלי אחד צהוב אחד ירוק יכול להיות זה משפיעה האימיול מוריד לי מקסימום 2.5Kb/s לקובץ הורחב פס לי הוא 1.5 מגה איך אפשר לסדר את הבעיה או לעשות שהאימיול יהיה יותר מהיר ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני פותח מס' שירים ע"י FILE ---> OPEN ואחרי כמה דק' זה פשוט מפסיק לנגן ונהיה בצבע כתום וגם פותח לי חלון ושואל אותו אם אני רוצה להתקין איזה קודק ושאני מאשר כל השירים הופכים לכתום עם סימן קריאה כזה לידם. בדקתי אם יש וירוס ואין וזה קורה עם יותר משיר אחד. מה הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.jybe.com/ Jybe is a Browser extension that lets you browse the web in real-time with friends, family and business partners. עוד לא ניסיתי, אבל נשמע חביב...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-