תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום מה הדרך הכי טובה ליצור משבצת עם מסגרת שתתן אשליה כאילו היא בועה/בולטת בדיוק כמו בתמונה שצירפתי (בכתום)? תודה. למקרה שהתמונה לא יצאה ברורה/לא נפתחת צירפתי את האתר ממנו היא נלקחה כן, המשבצת של הRSS http://michaelsync.net/2007/09/09/firebug-tutorial-logging-profiling-and-commandline-part-i [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שהביטורנט שלי מוריד במהירויות מאוד גבוהות (מגה וחצי- 2), אבל הוא מסרב לעבור את ה25 ק"ב בהעלאה. הוא פעם היה מעלה 500-700 כמו כלום,ולא שיניתי שומדבר מבחינת החיבור. לטורנטים יש הרבה ליצרים. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? החיבור הוא 15 הורדה על 5 העלאה (לא בארץ). תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, שמתי לב שבמשחקים שמשתמשים בסרטוני מעבר אין לי סאונד בהם, כמו GEARS OF WAR ועכשיו גם גיליתי שב MIRRORS EDGE אין לי. זה קצת מעיק כי ללא תרגום אני לא יכול לדעת על מה מדברים בכלל. יש למישהו מושג למה? צריך להתקין משהו?
-
- 10 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בתוכנת אודיו שעובדת עם כרטיס קול מובנה שאני יוכל לברור איזה ערוצי אודיו יופעל בתוכנת סקייפ
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם הLIST לפני שפירמטתי שמרתי LIST של השירים .... ועכשיו עברתי לXP והוא לא עובד לי.... מה עושים??
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, קודם כל אני מתנצל אם זה לא המקום.... דבר שני, הורדתי תוכנה שמורידה קבצים מFILEFLYER : http://www.upfile4u.net/Files/1o7s2g.rar ועכשיו יש לי בעיה מחשב, אין לי סאונד כלומר אני לא שומע כלום, לא שירים לא סרטים, לא משחקים, לא באינטרנט ולא בכלום... איך אני מחזיר את הסאונד במחשב שלי? בברכה, גל
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני מנסה לראות פלאש בפיירפוקס ולא מצליח..הורדתי כבר את הפלאש פלייר אקביאיקס ופלאש פלייר פלאגאין ובכל זאת הוא לא נותן לי לראות בפיירפוקס דברים באתר nrg לגבי האינטרנט אקספלורר הוא גם לא נותן לי ומציע לי להתקין פקד אקטיבאיקס ואני אומר לו להתקין וכלום לא משתנה..באקספלורר זה בכל האתרים , לא רק בnrg מה עושים??
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
קניתי מצלמת אינטרנט וכשאני מדברת שיחת וידאו עם קול לא שומעים אותי ולא רואים אותי המקרופון מכוון לפול עוצמה, אני רואה את עצמי במצלמה ואת מי שאני מדברת איתו אבל לא אותי מה לעשות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לעריכת תמונות, משהו בסגנון פוטושופ, רק יותר פשוט ונוח. אם יש בעברית אז עוד יותר טב. מישהו יכול להמליץ?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אני רוצה לדחוס סרטונים שצילמתי במצלמה הסרטונים בפורמט AVI בסרטונים יש "רעש" ו - "שלג" איך אני יכול להוריד את הרמה? תודה
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
לאחר שפירמטתי את הלפטופ והוא נשאר כחודש עומד ללא שימוש, כי לא היה לי זמן להתעסק איתו ,אז לא התקנתי בו דרייברים. באתי להתקין את הדרייברים שהגיעו עם הבאנדל אתמול ובכל פעם הוא נתקע מחדש ומאתחל את עצמו. יש לציין שאישית אני מרגיש שהארד דיסק בעייתי, כי בכל פעם שהדלקתי אותו בעבר היה לוקח לו לפחות 7-8 דק' רק לעלות לווינדוס. וגם אז בכל פעולה הוא היה משתהה במקרה הטוב 5 דק' בלבד. אין לי מושג למה הוא תמיד נתקע, גם לאחר הפירמוט כשהוא הרי ריק... עכשיו הוא בכלל מסרב לעלות לווינדוס,אז ניסיתי לפרמט אותו פעם נוספת וגם במהלך הפירמוט הוא נתקע פשוט נתקע. אם למישהו יש פיתרון הוא מוזמן להגיב. תודה ויום טוב.[br]פורסם בתאריך: 17.02.2009 בשעה 14:18:00 סורי על הדאבל פוסט, באמצע הפירמוט המחשב מציג "…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי פוטושופ 11 מורחב. הבעיה היא שהוא עובד איטי רצח.. הוא לרוב נתקע והוא עובד מממממממש עיטי? רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
אני מכין לעצמי DOK עם MULTIBOOT (כ7 מחיצות הפעלה שונות) ונתקל במספר בעיות. היות שלהפעיל את המחשב כל פעם מחדש בתהליך הגדרת הGRUB לא כל כך ישים מבחינתי, אני מחפש תוכנה שתדמה תהליך בוט ותטען מDOK. אין לי צורך בזיהוי החומרה כולה, דרייברים וכו'. אשמח להמלצה על תוכנה כזו.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום , הייתי רוצה לדעת באיזו תוספות אתם משתמשים לתוכנת ה XBMC עבור ה WINDWOS וכן שוחררה גרסה למערכת ההפעלה... לינקים, שמות לתוספות יתקבלו בברכה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד דגם DELL VOSTRO 500 ואני מחפש את הדרייברים שלו במיוחד של הכרטיס רשת אלחוטי ושל הקול בבקשה תעזרו!
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
היי הורדתי קבצי RAR שלא היו אמורים להיות מוגנים מ-RAPIDSHARE אולם בזמן שאני מנסה לפתוח את קבצי ה-RAR הדחוסים ,אני נידרש להכניס קוד. אולם לא מצאתי שום אזכור לדרישה כזו טרם שהתחלתי להוריד את הקבצים. האם יש דרך כלשהיא שתאפשר בכל זאת לפתוח את הקבצים הללו
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום רב אני משתמשת בתוכנת Outlook Express גירסה 6 אינני מצליחה לקבל מיילים (מצליחה לשלוח בלבד). הודעת השגיאה שמתקבלת אצל הנימענים שלי: This report relates to a message you sent with the following header fields: Your message cannot be delivered to the following recipients: Reason: Over quota כיצד אוכל לטפל בבעיה זו? בתודה מראש א.א.
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
הבנתי שאין עדיין תופסים רשמיים לכרום, אבל אני צריך לגלוש באתר שעובד רק באקספלורר. יש אפשרות לעשות משהו כמו IE TAB בכרום? עוד משהו- יש חוסם פרסומות גם? עד שהתרגלתי לדפים לבנים מהפיירפוקס חח
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
היי. יש אפשרות שהמדיה סנטר יציג כתוביות מקובץ SRT (הכתוביות פועלות אם אני מנגן את הסרט עם MEDIA PLAYER CLASSIC או BSPLAYER החינמי)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש בדפדפן אקספלורר 7+חלונות XP.האתר ברירת מחדל היא www.ynet.co.il אני פותח אקספלוורר,ניפתח חלון ופתאום אני רוצה לכתוב כתובת או לילחוץ קישור לאתר אחר או ללכת במועדפים וזה לא מגיב,אקספלוורר ניתקע.לוקח זמן 40 שניות חוזר לי שליטה באקספלורר תקין. אני סרקתי וירוסים ונימצא נקי אין וירוס.עשיתי אחוי דיסק , בדיקה שגיאות דיסק קשיח נימצאים תקינים. ניקויי קבצי זמנים.ניגשתי למאפיינים אינטרנט נקיתי היסטוריה כולם.וגם ניגשתי למתקדם--איפוס מחדש. ועדיין אותו דבר ניתקע וחוזר שליטה. משהו מוזר בדפדפן אקספלורר.אני לא יודע מה עוד צריך ליבדוק.מישהו מכיר תופעה מוזרה הזאת? מה עושים? טל
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
-
שלום יש לי שאלה. כשאר אני מעלה משהו בבטיכומט לאחרים, אז למטה בלשונית peers בתוכנה, אני יכול לראות את כל המחוברים להורדה. וב up rate אני יכול לראות כמה קילו בייט אני מעלה לכל מחובר. אז יש כאלה שאני מעלה יותר, ויש פחות. למה זה ככה? ואיך דווקה למישהו אחר אני מעלה יותר ולשני פחות? תודה
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
היי! לאחרונה התחלתי להשתמש ב-Outlook והוא מאוד נוח. ביצעתי סינכרון עם תיבת הדואר שלי ב"בזק בינלאומי" ועכשיו אני מושך דואר משרתי "בזק בינלאומי" ל-Outlook. עכשיו, יש לי כמה שאלות לגבי כמה דברים. קודם כל, האם יש אפשרות למשוך דואר אלקטרוני ל-Outlook תוך שמירת הדואר גם בשרתי בזק בינלאומי? בכל פעם שאני מושך דואר בעזרת ה"שלח\קבל", הדואר שלי נמחק מהשרתים שלהם, ואני רוצה שיישאר שם עותק עבור כל מה שאני מושך ל-Outlook. מקווה שהסברתי את עצמי טוב והבנתם את כוונתי. שאלה נוספת שיש לי, איפה נמצא, פיזית, על המחשב שלי, כל הדואר שמוצג ב-Outlook? תודה רבה לכל מי שעוזר!
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני נכנס לאתרים כמו טורנטליץ' ומתי שאני רוצה log in אז הוא לא נכנס הוא פשוט כותב לי תפעיל קוקי והפעלתי קוקי וגם ביטלתי חוסם פרסומות מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-