עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by xtract1,

התקנתי אצל סבא שלי את התוכנה הנ"ל. אני רוצה להתקין את חבילת האבטחה V6 של קספרסקי...הוא לא נותן לי להסיר את הגרסא הקודמת... ניסיתי דרך "הסרה והסופת תוכנות" ניסיתי דרך התיקיה של התוכנה..ניסיתי דרך CCleaner וניסיתי דרך ההתקה של חיבלת ההבטחה שהיא אומרת שהיא מעיפה את זה אוטומטית...זה עושה ריסטרט וזה עדיין נישאר וכך הלאה.. בבקשה מישהו יכול לעזור? ד"א..סריקת הוירוסים לא הראתה כלום אבל לדעתי יש משו

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  2. Started by TPack,

שלום לכולם, היום התקנתי NOD32 על מחשב נייד Acer וכנראה שמשהו השתבש בהתקנה..התוכנה כותבת שיש בעיה ושיש לבצע התקנה מחדש. אך כשניסיתי להסיר את התוכנה קיבלתי את ה error הבא: http://i51.tinypic.com/2a9ph0j.jpg כנראה שיש איזו תוכנה אחרת שמשתמשת בקובץ הספציפי הזה באופן מוזר .. (איזו תוכנה יכול להשתמש בקובץ שממוקם בתוך תיקיית האנטי וירוס?) בכל מקרה, חשבתי לנסות אולי להסיר בעזרת ה Safe Mode אך גם שם בנסיון הסרה המערכת הודיעה שבמצב זה לא ניתן להשתמש בגלל בכל הקשור ל Windows Installer . (תמיד הייתי בטוח שב Safe Mode אין בעיה להסיר תוכנות..) אודה לכל הצעה לפתרון אפשרי (=

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Necessary_Evil,

אני מנסה להסיר את התוכנה הזו ומקבלת הודעת שגיאה unable to load dll הבעיה נמצאת בכמה מחשבים ניסיתי להתקין מחדש, להסיר בSAFE MODE ולהשתמש בכלים של מיקרוסופט להסרת התוכנה זה לא עזר רק מחיקת קבצים והסרה מהרג'סטרי עזר אבל פה בעבודה לא אוהבים להתעסק עם הרסג'סטרי אז אני מחפשת פתרון אחר.. רעיונות? תודה (:

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  4. Started by hagai1,

שלום כשאני מנסה להסיר את visual Studio .NET אני מקבל את הודעת השגיאה הזאת: Setup is unable to determine a valid ordering for the installation. See the error log for further details ניסיתי להתקין מחדש ולהסיר, וניסיתי להסיר במצב בטוח - לא עזר. מצורף קובץ Error-Log של ההתקנה מערכת ההפעלה שלי היא Win xp pro sp2 תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  5. Started by big foot,

שלום התקנתי WINFAX אבל הפסקתי את ההתקנה כי היא ניתקעה וכשהסקתי אותה מהוספה\הסרה הוא אומר שהוא לא מצליח להסיר אותה וגם מחק את האייקון שלה משם כשאני מנסה להתקין אותה מחדש הוא אומר שיש לי אותה כבר מותקנת ולכן לא ממשיך בהתקנה מה אני צריך לעשות ???

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  6. Started by ניר.,

שאלה לגבי איסיקיו 5.1 (למי שמבין): כאשר אני מנסה להסיר את איסיקיו 5.1 הוא רושם לי שיש לי בעיה עם הקובץ icqlite.log כיצד אני מתקן את השגיאה הזאת וכיצד אני מסיר הסרה מלאה של האיסיקיו 5.1?

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  7. Started by zohar678,

כל פעם שאני מנסה להסיר את האקספלורר אני מקבל את החלון המצורף חיפשתי את הקובץ במחשב ולא מצאתי אותו מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by MBN,

לקראת סוף המחיקה זה נותן את השגיאה Error 1721. There is a problem with Windows Installer package. A program requied for this install to complete could not be run. Contact your support presonnel or package vendor. סתם דבר מציק... כן ניסיתי להתקין מחדש וכו... ד"א זו הגירסת הדגמה... צריכה להיות איזו דרך להעיף את הכל בצורה יפה...

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  9. Started by 3gh,

יש לי בעיה, מחקתי את אנריל 2 לא מזמן , בעיקרון הוא נמחק אבל אני עדיין רואה אותו ברשימת התוכניות שלי אבל אני לא יכול לשחק בו כי כאילו מחקתי אותו. עכשיו אני רוצה להתקין אותו עוד פעם ואני לא יכול, יש לכם מושג מה אני צריך לעשות? אני כבר מחקתי אותו מהרגג'סטי ואני עדיין לא יכול לשחק בו, אולי אתם מכירים תוכנה מיוחדת שמוחקת קבצים שנתקעו ברג'סטי?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  10. שלום אני עכשיו צריך לפנות קצת במחשב אז אמרתי שאני ימחק משחקים שאני לא משחק בהם כבר ואז אני מגלה שהם לא בהוספה והסרה גם לא CCleaner בפעם הקודמת שזה היה פשוט מחקתי אותם רגיל אבל זה כבר מעצבן עכשיו אני רוצה להסיר כמה משחקים אם אני מוחק אותם רגיל יש שאריות... המשחקים שאני רוצה למחוק הם Crysis Ghost Recon Advanced Warfighter 2 F.E.A.R. יש לכם הצעות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  11. Started by leoleo,

אני מנסה ימיםםםםםם להעיף את ה-antivir דרך add/remove אך אני מקבל הודעה cannot load master resource אשמח לסיוע.

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  12. Started by LIOR42,

התקנתי קלון סידי ובאמצע ההתקנה החלטתי לבטל את ההתקנה עכשיו תמיד שאני פותח את המחשב מופיע חלון ההתקנה שבוא שואלים אותי אם אני רוצה לחפש התקן לכונן הוורטואלי איך אני נפתר מיזה

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  13. אתמול התקנתי את ACDSee 4.0. יחד עם התונה הותקנה אצלי תוכנה בשם PICAVIEW. אני ממש לא רוצה את התוכנה הזאת ולכן רציתי להסיר אותה - אבל התוכנה לא נוספה לתפריט של הוספת/הסרת של WIN ולא מופיע שום קובץ של UNINSTALL. בקובץ העזרה של התוכנה רשום שבשביל להסיר אותה יש לעשות זאת דרך התפריט של WIN. אמרתי לעצמי שאני כבר אסיר את כל התוכנה של ACDSee - אבל הדבר היה נכון גם לגביה. אני פשוט לא יודע איך להסיר את התוכנה. אני עובד עם WIN XP PRO SP1. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות.

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  14. הסרת תוכניות בעיה אפשר בבקשה שאני מנסה להסיר את התוכנה הוא כותב לי את זה ולא נותן לי להסיר אותה. ניסיתי אם התוכנה add remove וגם לא נתן לי . מישהו יודעה איך אפשר להיתגבר על זה ולהסיר אותה מהמחשב תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  15. Started by mc_elad,

זה סיפור קצת ערוך אז בקצרה...קניתי הרדיסק כי הישן(היה עליו את הויסטה) עשה בעיות...סבבה התקנתי מערכת הפעלה ונזכרתי ששככתי לגבות כמה דברים חשובים ממנו(ההרדיסק הישן)...אז חיברתי אותו ואחשו כשאני מנסה להעביר את התיקיה "elad" שנמצאת בתוך התיקיה "משתמשים" אז הוא רושם לי - "תצטרך לספק הרשאת מנהל מערכת כדי להעתיק תיקיה זו" טוב אז לחצתי על המשך כי זו האופציה היחידה שקיויתי שיכולה לעזור לי להעביר את התיקיה אבל התיקיה לא עוברת!!.... בבקשה עזרה!!! :-[ תודה מראש למגיבים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, אני רוצה להעביר את המשחק GTA 4 לדיסק און קי, יש לי 16 ג'יגה פנוי, כל חלק שוקל 7 גי'גה, הדיסק און קי אומר לי שאין מקום פנוי בדיסק והוא ריק..איך אני מעביר את המשחק, הוא בקובץ איזו..תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. עד עכשיו השתמשתי בפיירפוקס אבל אז רציתי לנסות את דפדפן הכרום של גוגל והחלטתי לעבור להשתמש בו. התקנתי אותו והעברתי את כל הסימניות וכל מה שצריך אבל מה שלא עבר אלו הסיסמאות שלי מהפיירפוקס וזה למרות שסימנתי בהגדרות שיעביר גם סיסמאות, היסטוריית גלישה. מה עושים כדי להעביר?

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  18. Started by yoavcn,

לצורך פירמוט מחשב מעביר הקבצים לדיסק חיצוני (USB). כל הקבצים עוברים למעט קבצי iso השוקלים ברובם 4.5 ג"ב. מקבל הודעה לפיה אין מספיק מקום בדיסק, מה שלא מסתדר עם הנפח הפנוי גם לגבי העברת קובץ אחד בלבד בכל פעם. איך ניתן להתגבר על הבעיה ולהעביר את הקבצים ?

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  19. Started by daimond10,

יש לי בעיה אני לא יכול לקבל קבצים באייסיקיו לעומת זאת אני יכול לקבל קבצים במסנג'ר, אני מחובר ברשת למחשב נוסף ולשנינו יש פייר וול אני לא מבין מה הבעיה ואיך לפתור אותה.. איך זה יכול להיות שבאייסי אני לא מקבל ובמסנג'ר כן מקבל. בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  20. יש לי 112GB שאני רוצה לגבות בעזרת הרד דיסק חיצוני. כאשר אני מעביר את כל החומר להרד דיסק חיצוני מתצעת ההעברה אבל באמצע ההעברה אני מקבל הודעה שלא ניתן להעביר קובץ מסויים כי יש בו בעיה. כאשר אני לוחץ על OK מסתיימת העברת הנתונים. כלומר מה שקורה זה שאותו קובץ בעייתי מונע את העברת שאר הקבצים שאינם בעייתיים. האם יש תוכנה שבעזרתה ניתן לדלג על אותו קובץ בעייתי וששאר הקבצים הלא בעייתיים יעברו?

21. שלום לכם יש לי בעיה כל פעם שאני מחבר תפלא שלי שהוא מסוג W910I סוני אריקסון אז הוא רושם לי שהתקן לא זוהה מה לעשות ?? נ.ב פעם זה עבד עכשיו התחיל הסיפור הזה לפני כמה חודשים התוכנה לא עובדת ופעם לא היה לי תוכנה היתי ניכנס דרך המחשב שלי

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  22. הבעיה שלי היא כזו. אני מנסה לגבות חומר שיש לי בהרד דיסק חיצוני 1 להרד דיסק חיצוני 2. לאחר שעשיתי COPY PASTE לקבצים מהרד דיסק 1 להרד דיסק 2 החלו הקבצים לעבור ולאחר העברה של כמה קבצים אני מקבל את ההודעה הבאה http://www.siz.co.il/my.php?i=rjy3ntjynygz.jpg שאלה ראשונה היא מה זה ההודעה הזו? למה הוא לא יכול להעביר את הקובץ הזה? שאלה שניה שהיא יותר חשובה - נניח שזה קובץ דפוק. למה אין לי אפשרות לומר לו - אוקיי את הקובץ הדפוק הזה אל תעביר אבל את שאר הקבצים הלא דפוקים כן תעביר? האם יש איזה תוכנה שיכולה להעביר לי קבצים ממקום אחד למקום אחר ובמידה והיא נתקלת בקובץ בעייתי היא פשוט מדלגת עליו ואת שאר הקבצים היא כן מעבירה?

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  23. שלום חברים! אני מנסה להעביר קובץ וידאו ששוקל 4GB מכונן ה-DVD שלי למחשב. הקובץ הוא בפורמט AVI. אני מקבל הודעת שגיאה כזו, באמצע התהליך. יש למישהו מושג איך אני יכול לפתור את הבעיה? תודה! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 404 צפיות
  24. Started by dvvon,

שלום לכולם אני מבואס אש טורנטליץ' שלח לי הודעה שאם אני לא יעלה דברים אז הם מעיפים אותי והביטורנט כל היום עובד וזה מעלה לי רק על 10 מה אני יכול לעשות הורדתי חמש ג'גה והעליתי 337 מגה אני לא רוצה שיעיפו אותי נ.ב אם זה לא הפורום המתאים תעבירו חשבתי שכאן זה הכי מתאים

• 13 תגובות
    • 989 צפיות
  25. Started by yanivpr1,

שלום רב, כבר כמה ימים שחלק מהאתרים שאני נכנס אליהם, כגון: כתבות ב ynet, אתר אנארג'י, sratim.co.il ועוד פשוט לא עולים. זה מחרפן אותי לגמרי. ניסיתי להתקין מחדש ג'אווה, פלאש פלייר, דרייברים אבל שום דבר פשוט לא עוזר. זה גם קורה בכל הדפדפנים שיש לי (מוזילה, כרום ואקספלורר). אני ממש מיואש ומדוכדך. אנא עזרו לי המון תודה

• 3 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.