עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מהו הדפדפן הקל ביותר שלא מעמיס על המעבד וצורך מינימום זיכרון עם תמיכה בהצגה תקינה של עברית ושלא סובל מבעיות אבטחה ,באגים וקריסות? אני משתמש במעבד חלש יחסית -2500xp , זיכרון-512mb אם אני פותח יותר מ-8 חלונות\ טאבים ב-ie7 אני מגיע ל-100 אחוז cpu usage וצריכת הזיכרון עוברת את כמות הזיכרון הפיזית והמערכת מתחילה להשתמש בדיסק הקשיח בתור זיכרון הווירטואלי והמחשב הופך איטי ובלתי נסבל לשימוש. אין לי כוונה לשדרג לעת עתה את המחשב הישן הזה ולכן אני מחפש דפדפן חילופי שפחות דורש משאבי מערכת

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. מה המצב אנשים.. יש לי בעיה להדפיס מהאינטרנט אקספלורר כאשר אני מדפיס אתר שיש בו גם תמונות וגם מילים ההדפסה יוצאת חצויה מצד ימין איך אפשר לסדר את זה שזה לא יקרה ? (ניסיתי להדפיס בלי שוליים אבל זה יצא אותו הדבר) מערכת הפעלה: win xp sp2 heb דפדפן אינטרנט internet explorerr 6 גם כן בעברית מדפסת hp deskjet d4163 דריבר מעודכן עד לגירסא האחרונה (7.0.2) אני מעדיף מלהימנע מעדכון דפדפן לאינטרנט אקספלורר 7 (8 בכלל אין מצב אני לא סובל אותו) ו7 אני מעדיף שלא למרות שאם באמת למישהו פה היתה את אותה התקלה ועדכון לדפדפן 7 סידר את התקלה אז אני אשמח אם הוא יוכל לעדכן אותי :-) כמו כן כל פתרון אחר יתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by huber,

שלום. כשאני מוריד קבצים מהרשת ב FF אמורה להיות אופציה לבחור לפתוח אותם אוטומטית עם תוכנה משויכת בכל הורדה. מכיוון שאני מוריד המון קבצים מכווצים אני מעוניין שה WINRAR יהיה משוייך אליהם ושהם יפתחו איתו אוטומטית בעת ההורדה. כשאני מנסה לבחור את האופציה הזו בעת ההורדה, אין ממש אפשרות (ראה תמונה מצורפת - האופציה אפורה/לא פעילה). יש למישהו מושג למה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by civic_ex,

יש לי קובץ עם 1000 מיילים ,האם יש תוכנה שמפיצה את כולם?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by AmitDanan,

יש לי תיקיה עם קבצי HD שאני לא מצליח למחוק בגלל שמות קבצים ארוכים מדי, אין לי אפשרות לערוך את השמות לקבצים לקצרים יותר מכיוון שלא מופיע לי בלחצן ימני "שנה שם" השאלה שלי אם יש תוכנה חזקה שבעזרתה יהיה אפשר למחוק את הקבצים, ניסיתי כבר הכל תודה לכל מי שיעזור.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום. התוכנה הזו מתעדכנת כל כמה דקות, והדבר לוקח לי המון משאבים. היא שימושית מאוד, לכן אני עדיין משתמש בה ומשאירה ברקע. אין דרך לבטל את העדכונים או להפוך אותם ידניים, לכן אני רוצה לבטל אותם לגמרי. ניסיתי כבר עם הפיירוול של וינדוס, אבל זה לא עזר. מה לעשות או במה להשתמש? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by url,

מישהו יודע על קיומה של תוכנת פתקי תזכורות לdesktop עדיף מועצבת כמולוח שעם אבל לא חובה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני מחפש תוכנה פשוטה וטובה שמקליטה את ההקלדה ומאפשרת "לנגן" את הסדר פעלות שוב ושוב.. מישהוא מכיר תוכנה כזאת??? (לא חייבת להיות תוכנה חינמית)

9. שלום, יש לי סרבר והוא קורס כמה פעמים ביום. ניסינו הרבה דברים ושום דבר לא עזר. יש איזה תוכנה או כלי שכל פעם שקובץ exe קורס במקרה שלי server.exe אז הם יוצרות לוג של הקוד שהיה קשור לקריסה? אם כן מה השם? בevent viewer זה מביא לנו מידע שלא עוזר. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני מקווה שזה קשור לפה... שלום,יש לי את התוכנה Mercora למי שלא יודע אפשר לשמוע איתה שירים על ידי חיפוש השיר מבלי להוריד. עכשיו יש לי שם כמה שירים שאני רוצה להמיר אותם לקבצי MP3 על ידי הקלטה ושאני אוכל להעביר אותם לmp3 תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by roi777,

במשך שנים אני משתמש בקספרסקי אינטרנט סקיוריטי להגנה על המחשב הביתי שלי ומרוצה ממנו. רציתי לברר האם עדיין זו התוכנה המועדפת או אולי יש כבר דברים טובים יותר. אשמח להמלצות. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by maxwell10,

קיבלתי מחשב מחבר ועתה ברצוני לפרמט אותו, אין לי את הדיסק או החוברת של המחשב כך שעלי להכין בעצמי דיסק עם כל הדרייברים ללוח אם, לצ'יפסט וכו'. כיצד ניתן לדעת אלו דרייברים יש להוריד למחשב? הורדתי את תוכנת SIW אבל הייתי רוצה לקבל איכשהו תמצית של כל הדרייברים הנחוצים תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום. רציתי לעצב לעצמי תמונה ואני רוצה עיצוב של תמונה "קופצת" - אני לא יודע איך להגדיר את זה כל כך, אבל אני מקווה שתוכלו להבין. תודה למי שיוכל לעזור לי. עריכה: אני מתכוון בדיוק כמו לתמונה הראשית בשוקס הזה... http://www.shox.co.il/uf/415/200/0523818564.html

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by MDK,

אני מתנצל אם היה ת'רד כזה פעם באיזו תוכנה עדיף לדעתכם לשמוע רוק,מטאל וקצת דאנס מבחינת האיכות שמיעה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by bm1125,

הכנתי משהו בswish , תמונה שנכנס כתב ויוצא - כמו באנר כזה. אחרי שעשיתי export כל הכתב נהיה הפוך לגמרי (לא - שינוי encoding לא עזר ) והתמונה נהייתה שחור לבן. בדקתי את זה גם בכל מיני קבצים אחרים מוכנים שבאים עם התוכנה וגם שם זה עשה את אותה בעיה. מישהו אולי יודע למה ? תודה :]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by INFERNO,

יש לי את הגירסה האחרונה של קזה (2.0) עכשיו אני ברמה 776 במה זה בכלל עוזר לי ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by yair_h,

שלום לכולם. האם ניתן וכיצד להוסיף את כל ה cliparts הנמצאים בדיסק ההתקנה של ה office97 מבלי להכניס כל פעם מחדש את ה CD ? נ.ב. (בהוספה והסרה של תוכניות > office97 > תחת הסר/ שנה ומשם > כלי אופיס, שם כבר מסומנות כל האופציות הרלוונטיות של ה clipart.) תודה מראש יאיר

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by levran007,

או-קי אז ככה ... יש לי תוכנת נרו 6 אולטרה והיא עובדת מצוין עד שאני מתכין במחשב כונן וירטואלי ... הבעיה היא שאני מתקין כונן וירטואלי אז אני כבר לא יכול לצרוב דיסקים מעל 700 מגה בדיסק של 700 מגה דבר שאפשר לעשות ועשיתי . {כלומר אם קובץ CUE ו BIN } שעוברים דחיסה ! מה אני יכול לעשות שזה יחזור לפעול כרגיל ? דרך אגב ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש {גם בלי כונן וירטואלי שהסרתי אותו } . וזה לא עזר . :s05: הבעיה הזו כראה לי כבר כמה פעמים ועד שלא התכנתי ווינדווס מחדש זה לא הסתדר ... יש פיתרון שונה ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. צריך תוכנה של דריבר של סורק MUSTEK 1200 UB בבקשה דחוף !!!

20. Started by Muddy,

אחרי שהפיירוול של נורטון האט לי את מהירות הגלישה והעלה לי את הפינג במשחקי רשת ו zonealarm עבד מצוין אבל היה מאבד את כל ההגדרות שקבעתי לו בכל פעם שהייתי מכבה ומדליק את המחשב (בעיה מאוד מוזרה) וזה היה מעצבן להגדיר מחדש את כל הגדרות הרשת שלי בכל הפעלת מחשב.... אז קיבלתי המלצות בפורום פה ובפורומים ובכלל באתרי אינטרנט אתרי הורדות ותוכנה על הפיירוול של Sygate. אנשים שדיברתי איתם אמרו לי שהוא לא מאט את האינטרנט עובד מצוין עם משחקי רשת ותוכנות שיתוף כגון אימיול שאלה הדברי םהמרכזיים שקריטיים לי בפיירוול. עכשיו הבעיה שלי אצלו הכי מוזרה מכולם... אני מתקין ועושה ריסט למחשב כפי שזה מבקש ואחרי שהמחשב עולה שוב פשוט אין כאילו לא התקנתי את התוכנה היא לא נראית בשום מקום... אמרתי אולי לוקח …

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום, הבת שלי עבדה בוורד ושמרה מדי פעם את הקובת ישירות לדיסק און קי שהיה מחובר למחשב. אחרי הוצאת הדיסק און קי וחיבורו מחדש היא לא מוצאת את הגירסה האחרונה ששמרה :-(( איפה יכול להיות הקובץ??? בדיסק און קי נמצאת הגירסה הישנה..... ובזמן שביצעה שמירה לא התקבלה שום הודעת שגיאה) אשמח לעזרה, מיכל

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by mishiago,

דוד שלי צילם את יום ההולדת של בתו במצלמת אינטרנט וכעבור שעתיים, עם תום המסיבה, הוא שם לב שהסרט תופס לו כ - 12 ג'יגה. האם יש תוכנה שאיתה יהיה ניתן לקבץ את הסרט למימדים ריאלים כמו 600 מגה עד ג'יגה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by pyro_man,

אז עיצבתי אתר חדש לחברת איכסון.. אלה התוצאות הערות לשפר וכו..?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by shahar001,

שלום לכולם, כבר למעלה משבוע אני מנסה לפתור תבעיה הזו.... ניסיתי להתקין בערך את כל הגירסאות הקיימות של התוכנה הזו, כולל הוורקסטיישין ובכל פעם ניתקעת ההתקנה איך שאני פותח אותה במצב הזה: http://imageshack.us/photo/my-images/254/errorkig.jpg/ מי שיפתור לי תבעיה- גאון! תודה ושבוע טוב, שחר.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. מדי פעם יוצר לי בטעות לסגור את הדפדפן איך עושים UNDO לזה ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.