עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by tom_k85,

הורדתי איזה 7 פרקים של הסדרה ALIAS(עונה 5 ) הם היו באיכות HDTV וראיתי שזאת האיכות הכי טובה שראיתי עד עכשיו אז רציתי לקודד סרטים לHDTV מישהו מכיר תוכנה טובה לזה? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי, החלפתי אנטיווירוס ל-NOD32 והפיירוול שלו חוסן לי הורדות.. יש איזושהי אפשרות להגדיר ב-NOD32 שיתן להוריד קבצים בתוכנות הנ"ל בלי לבטל אותו ואז האנטיווירוס בכלל לא פועל.. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Oranili,

לא מצליח להעביר ממחיצת C לD כמה גיגות... הוא פשוט לא נותן לי אין שגיאה או משהו הוא מפעיל הכל מחדש ואומר שהוא עשה COMPLETED ובסוף אני רואה שהוא לא העביר כלום ... מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by pinkyzaq,

טוב אני לא חושב שלאף אחד בעולם הייתה את הבעיה הזו זה הדבר הכי מוזר אני מתפלא שעליתי על זה בכלל . אבל שום קובץ EXE לא נפתח אצלי במחשב ואם הוא נפתח הוא נתקע באמצע או יש תקלות, והרבה אופציות לא פועלות , ואז חשבתי שאולי יש בעיה בקובץ התקנתי מחדש את ההתקנה ושמרתי את הקובץ EXE בזיפ , עכשיו אחרי שאני מתקין אני יכול להפעיל אבל נניח שעה אחרי ההתקנה או שאני עושה ריסט הEXE פתאום ניהיה בעייתי ויש את התקלה, אז בדקתי את הEXE ששמרתי בזיפ והEXE הרגיל ושאני עושה לחלץ אני שם לב שהEXE הלא טוב שוקל נניח מגה בייט יותר מהאמיתי שהיה אחרי ההתקנה ושאני פותח אותו לתיקייה פתאום הכל עובד עד אחרי שעה או ריסט הבא , מבינים ? וזה כל קובץ EXE אפילו הקבצים שמעלים את הוינדוס עד כדי כך שמתי שאני עושה ריסט ה…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by civic_ex,

יש לי קובץ עם 1000 מיילים ,האם יש תוכנה שמפיצה את כולם?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by NaDav.p,

היי אנשים... תודה לכל מי שעזר בשאלה שלי על הצ'אטים השתמשתי בלינק של isrAlian זה עזר... עכשיו יש תוכנה שאני מחפש ולא מוצא... virtual cd בטח כולם מכירים... מי שיכול לתת לינק או כתובת מאוד יעזור תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי סרטים עם ווליום שמשום מה הוא ממש נמוך, ואני רוצה לנגן אותם, אבל אני לא שומע כמעט כלום, יש דרך להגביר את הווליום במחשב יותר על מנת לאפשר לי לשמוע אותם?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום! עד לא מכבר השתמשתי בBITCOMET אבל בגלל שהיא הורידה הרבה מאוד זבל, מה שגרם לפעולת ההורדה להתמשך מעבד לצפוי, ניסיתי לעבור לuTORRENT. הבעהי היא שאני לא צליח לעבור את ה20KB/S במקרה הטוב ורוב הזמן זה על כ8KB/S. שמתי לב שתחתית חלון התוכנה (מצורפת תמונה) יש הודעה שלא כל הפורטים פתוחים והוא אורמ שצריך לפתוח לחלוטין את פורט 55630. אני לא מוצא איפה עושים זאת בKaspersky Internet Security גרסא 6... אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איפה מאשרים את פתיחת הפורט הזה בKIS. תודה! נ.ב עברתי על המדריך אליו התוכנה קישרה ואני רואה שזה קשור גם לראוטר (624+ של DLINK) אבל בכל מקרה לא הצלחתי... [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Danix60,

היי, אני מנסה בעמודה מסויימת לחשב סה"כ משכורת, הפקודה שאני שם זה =H39*17 ולא הולך לי.. העמודה H39 זה סה"כ שעות, אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח. אני מצרף את הקובץ אם תוכלו לעזור לי. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by x-boy_24,

שלום אני כל הזמן רואה את החתימות ולא מבין אין לעשות פעם עשו לי חתימה אבל מחקתי אותה בטעות ואני לא יודע אין להכין האם יש מדריך שעומר איך להכין אותם ואיזה תוכנה צריך אבל לא משהו מסובך משהו קל בשביל לעשות חתימה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by tal h,

שלום , אני מחפש תוכנה או משהו שיגרום לי לתוצאה הבאה - אני צורב משהו בלעדי עם זכויות שלי בדיסק רגיל (DATA), ונותן לאנשים מסויימים. אני מעוניין שמידע זה ישאר רק על הדיסק שאני צרבתי, ולא יהיה ניתן להעתיקו ב COPY או צורב או למחשב (גומה לסרטי DVD). איך אני עושה את זה....? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אז ככה, האוניברסיטה החביבה החליטה להוסיף ת.ז לפרטים שצריך לתת לממשק האינטרנטי של המייל האוניברסיטאי כדי להגביר את האבטחה. כביכול צעד מבורך אבל מאז הפיירפוקס לא זוכר שם את פרטי הכניסה שלי ואין לי כוח להזין אותם כל פעם מחדש. לכן הורדתי והתקנתי Thunderbird 3.1.9 על המחשב. אני עובד עם זה ב IMAP כי אני רוצה גישה גם כשאני בלי המחשב. הבעיה היא שאני מצליח לשלוח דואר רק כשאני מחובר לרשת האלחוטית באוניברסיטה, אבל לא מהבית. אני מניח שהשרת דואר יוצא דורש הגדרה שונה מהבית אבל אני לא מבין בזה מספיק. כרגע הוא מוגדר עם שרת IMAP של האוניברסיטה imap.bgu.ac.il ושרת דואר יוצא smtp.bgu.ac.il בבית אני בתשתית ADSL עם ראוטר, והספק זה 012 אם זה משנה. איך אני מגדיר את הת'נדרבירד הזה שיצליח לשלוח מ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by rotman,

שלום רב , האם יש תוכנה שמבצעת את הפעולה באופן אוטומטי ובאיכות טובה? אם כן מה שמה? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by L1ron,

בתמונה רואים את שתי הבעיות לגבי הcpu בדקתי ולא מצאתי קובץ שפועל שאחרי לcpu הגבוה.. נסיתי ריסטרטים שיחזורי מערכת.. לא עזר והאנטי וירוס אין לי מושג :\ הקטע עם הcpu מאתמול ממש גבוה בין 60-100 והמחשב עמוס בגלל זה שזה לא יאמן

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by dorosen,

icq 2002b לא מראה עיברית רק ג'יבריש ב XP PRO ??? ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום. רציתי לעצב לעצמי תמונה ואני רוצה עיצוב של תמונה "קופצת" - אני לא יודע איך להגדיר את זה כל כך, אבל אני מקווה שתוכלו להבין. תודה למי שיוכל לעזור לי. עריכה: אני מתכוון בדיוק כמו לתמונה הראשית בשוקס הזה... http://www.shox.co.il/uf/415/200/0523818564.html

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני רוצה תוכנה די פשוטה שאפשר לעשות איתה מיקסים לשירים...וכל מיני אפקטים וקוברים ושטויות

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by n_aviv1,

השאלה היא אם יש לי מה לעשות עם התוכנה או שנותר רק להתבאס ולמחוק כמעט 11GB שהורדו בעמל רב ו29 חלקים לשווא

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by jorgito,

שלום! לא יודע איך ולמה אבל ההארדיסק שלי התחיל לעשות BAD SECTORS ואני צריך לגבות אותו בשביל שיחליפו לי לחדש (יש אחריות) - רציתי לדעת על באיזו תוכנה כדאי להשתמש - אני רוצה לעשות מראה מלאה של ההארדיסק (שאני לא אצטרך להתקין שומדבר מחדש) והמערכת הפעלה עם כל מה שמותקן עליה. אני הולך לנסות לעשות את זה עם הארדיסק חיצוני בתקווה שהמערכת תעלה כי רוב הפעמים המחשב נתקע... אם תוכלו לתת טיפים איך לעשות את זה ובאיזה תוכנה להשתמש - אני מכיר רק את NORTON GHOST (ומה אני עושה אם אני לא מצליח להתקין על ההארדיסק הדפוק את ה GHOST). תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by I7210I,

שלום שאני שולח מיילים בחשבון GMAIL שלי לGMAIL אחר...אז אני מקבל כל מה שאני שולח חזרה אלי וגם זה לא נשלח לאדם לו אני רוצה לשלוח..מה עושים כדי לעצור את זה?!?!?!?! תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by koby058,

יש תוכנה שמדברים במיקרופון ואפשר לשנות את הקול לכל מיני קולות אחרים מישהו יודע תשם שלה??????

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, אני מתכנן בחופש לעשות מודינג מקיף למחשב שלי, והחלטתי הפעם להשתמש בתוכנת מחשב, אני צריך משו בסגנון autocad רק הרבה יותר פשוט וחינמי, או לפחות מחיר זול, גם אין לי בעייה להשתמש ב-Trial או Shareware של תוכנה מסויימת. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Anas-Nanas,

שלום לכולם... אני מחפש תוכנה טובה ואפקטיבית לניקוי הTemp וה Registry הטמפ תופס לי המון מקום ופעם הייתה לי תוכנה שניקתי יותר מחצי ממנו שהיה לא נחוץ אבל מחקתי אותה ואני לא זוכר את שמה... וגם ברגיסטרי יש המון ערכים ושטויות שלא צריך! אני אודה מאוד אם תוכלו לתת לי לינקים לתוכנות שהשתמשתם בהן והייתם מרוצים! בתודה Anas-Nanas

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Agepox,

I just installed the windows after a format and i dont have hebrew, Please give me some patch or something to fix it, thanks!

25. Started by kinggil,

שלום ויום טוב, אני מעוניין לדעת איך התוכנה והאם היא טובה. תודה רבה, אשמח לקבל תגובות.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים