תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי טקסטים סרוקים (מהאוניברסיטה) בקובץ pdf. רציי לדעת אם יש תוכנה שמזהה את הטקסט בדף ויכול להפוך אותו למשהו שניתן לערוך? ד"א אני על מק אבל יש גם חלונות בקרבת מקום. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, לא מזמן התקנתי google toolbar (גרסה 3.0.20070525W) עבור הfirefox שלי (גרסה 2.0.0.7) ומאז אני לא מצליח להסיר אותו. קודם כל הוא לא מופיע בadd remove programs וכשאני עושה לו הסרה דרך ה-firefox הוא מתקין עצמו מחדש לאחר הפעלה של firefox מחדש. ניסיתי כבר הכל, מלמחוק את קבצי extensions.rdf extensions.cache, extensions.ini, ועד להסרה של ה-firefox והתקנתו מחדש. שום דבר לא עזר. אולי עוד מישהוא נתקל בבעייה הזאת ויש לו פתרון ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש תוכנה פשוטה ש"עושה את העבודה" ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קוראים לזה " מודעות גוגל". אני גולש באקפלורר 7 בעבודה ובפיירפוקס בבית
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני פותח מס' שירים ע"י FILE ---> OPEN ואחרי כמה דק' זה פשוט מפסיק לנגן ונהיה בצבע כתום וגם פותח לי חלון ושואל אותו אם אני רוצה להתקין איזה קודק ושאני מאשר כל השירים הופכים לכתום עם סימן קריאה כזה לידם. בדקתי אם יש וירוס ואין וזה קורה עם יותר משיר אחד. מה הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את תוכנת האנטי ווירוס Kaspersky Personal גרסה מספר 5.0.383. אחרי סיום ההתקנה והפעלת המחשב מחדש, האינטרנט סירב להתחבר. אבל אחרי הסרת התוכנה והפעלת המחשב מחדש האינטרנט התחבר כרגיל. שמעתי לפני קצת זמן כי עידכון חדש הוא שגרם לתוכנה לחסום את התחברות האינטרנט, אבל איך אני מטפל בנושא? כרגע התוכנה לא מותקנת, כי אז אני לא אוכל להתחבר. אבל אני רוצה להשתמש באנטי ווירוס הזה, אז מה אני יכול לעשות?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום רב האם יש הסבר מה תפקידה של כול תוכנה? הסבר כלשהו ? ישנם התוכנות הפופולריות אבל יש בדיסק עוד שאני לא יודע את תפקידם. לכן אני מחפש הסבר קצר או ארוך עך כול תוכנה תודה ויום טוב מיקי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתעבוד לי עם הבלותות' כדי להעביר קבצים מהמחשב לפלא ולהפך (תמונות, שירים וכו'). התוכנה שיש לי בשם WIRELESS BLUETOOTH עושה לי בעיות לפעמים ועכשיו היא לא פועלת בכלל. קיבלתי את הבלותות' עם הפלאפון 6230 של סלקום (אם זה משנה החברה :-X ). אני רוצה תוכנה שלא תהיה בעייתית , תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מנסה בעמודה מסויימת לחשב סה"כ משכורת, הפקודה שאני שם זה =H39*17 ולא הולך לי.. העמודה H39 זה סה"כ שעות, אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח. אני מצרף את הקובץ אם תוכלו לעזור לי. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שרת טמינל 2008 שמוגדר חשבון ב-WINDOWS MAIL. האפשרות לשליחת MAIL דרך ה-WORD חסומה (אפורה) כפי שמתואר בתמונה. אין חסימה מכיוון ה-GPO. כאשר מנסים לשלוח ממקומות אחרים כגון IE ו-ADOBE READER אין שום בעיה וזה עובד. יש למישהו רעיון איך אני מבטל את החסימה הזאת? תודה, צחי. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היה בא לי להרוג את מי המציא את התוכנה המעוותת הזאת מייד אחרי ההתקנה יכלתי להרגיש את המחשב לא זז, כאילו יש לי פנטיום 2.. אמרתי יאללה אבל אומרים זה טוב עשיתי סריקה, עזבו שהוא לא מצא לי שום וירוס בכלל.. (כמו הנורטון והF SECURE המעולים) הוא גם כל שנייה ביקש סיסמא מושתנת, fgs הוא יכל פשוט לסרוק צונזר על ידי? כל שנייה לתת לו סיסמא.. לאיזה קובץ? מה גם שהוא נותן מלא התרעות סתם.. בולשיט כדי שיחשבו שהוא מוצא יותר, אבל זה צונזר על ידי מניפולציה *** של הרוסים או מי שלא פיתח את התוכנה *** הזאת שלא תראה יותר דיסק קשיח אצלי בחיים ככה זה עבד אצלי, לא משקף בהרכח איך שזה יעבוד אצלכם, דעתי האישית, תעשו חיים, שלום ביי ולהראות :-* הנה ערכתי
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בדיון הזה בפורום של Microsoft Answers, הציעו לי לשדרג את Windows Live Essentials, מגרסה 11, לגרסה 12 (התוכנה נקראת מגרסה זו Windows Essentials אם אני לא טועה), במטרה להתגבר על בעיות שונות עם Windows live mail שהיו לי, כגון התמזגות עם שולחן העבודה בעת סגירת התוכנה, וכן חוסר תגובה של התוכנה לכמה שניות בהפעלה הראשונה. הבעייה היא שלאחר שאני מוריד את קובץ ההתקנה (בעברית וזה קורה גם באנגלית) מהאתר של מיקרוסופט ומריץ אותו, מופיעה לי שגיאה 0x80040155. הבעייה מתרחשת גם במחשב שלי, וגם במחשב של אבא שלי. הגרסה החדשה איננה מופיעה ב-Windows Update. איך פותרים את הבעייה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://blogoscoped.com/archive/2008-09-01-n47.html עוד תחרות לא תזיק, מעניין איך זה יתחרה מול firefox או בכלל opera/safari: דפדפן מבוסס WebKit (כמו safari) יכיל אופציות ניווט offline הטאבים יהיו מעל החלון במקום מתחתיו מצב פרטיות שכל מה שקורה בחלון לא נשמר אפליקציות כמו גמייל יראו כמו תוכנה במחשב במקום אתר ועוד...
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שפותחת קבצי DAT ניראה לי שזה קשור לאקסל באופיס
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
או-קי אז ככה ... יש לי תוכנת נרו 6 אולטרה והיא עובדת מצוין עד שאני מתכין במחשב כונן וירטואלי ... הבעיה היא שאני מתקין כונן וירטואלי אז אני כבר לא יכול לצרוב דיסקים מעל 700 מגה בדיסק של 700 מגה דבר שאפשר לעשות ועשיתי . {כלומר אם קובץ CUE ו BIN } שעוברים דחיסה ! מה אני יכול לעשות שזה יחזור לפעול כרגיל ? דרך אגב ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש {גם בלי כונן וירטואלי שהסרתי אותו } . וזה לא עזר . :s05: הבעיה הזו כראה לי כבר כמה פעמים ועד שלא התכנתי ווינדווס מחדש זה לא הסתדר ... יש פיתרון שונה ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי סרט XVID + תרגום, אשר שוקל 700 מגהבייט. ברצוני להמיר את הסרט + הטמעה של התרגום, לפורמט SVCD ולבסוף, לצרוב. הכיצד?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב די ישן - פנטיום 2 350MHz עם 512MB זיכרון. אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. רציתי להתקין את אזוראוס, אבל שמעתי שהיא תוכנה מאוד כבדה שדורשת הרבה זיכרון ומשאבי מערכת. האם אני אוכל להשתמש באזוראוס במחשב שלי עם NOD32, Zone Alarm Pro, Ad-Watch בלי שהמחשב יתקע, ולהוריד במהירויות גבוהות, או שעדיף להשתמש בקליינט הרשמי של הביטורנט?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי את גרסת הדמו של התוכנה התקנתי והוא כותב לי שתקופת הנסיון פגה, הסרתי וגם מחקתי את כל הקבצים שנותרו ואת כל הרישומים ברגיסטרי והפעלתי את המחשב מחדש וגם בדקתי את התאריך שיהיה מכוון ואז התקנתי מחדש והבעיה עדיין נמשכת... למישהו יש אולי פתרון בשבילי
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה המצב אנשים.. יש לי בעיה להדפיס מהאינטרנט אקספלורר כאשר אני מדפיס אתר שיש בו גם תמונות וגם מילים ההדפסה יוצאת חצויה מצד ימין איך אפשר לסדר את זה שזה לא יקרה ? (ניסיתי להדפיס בלי שוליים אבל זה יצא אותו הדבר) מערכת הפעלה: win xp sp2 heb דפדפן אינטרנט internet explorerr 6 גם כן בעברית מדפסת hp deskjet d4163 דריבר מעודכן עד לגירסא האחרונה (7.0.2) אני מעדיף מלהימנע מעדכון דפדפן לאינטרנט אקספלורר 7 (8 בכלל אין מצב אני לא סובל אותו) ו7 אני מעדיף שלא למרות שאם באמת למישהו פה היתה את אותה התקלה ועדכון לדפדפן 7 סידר את התקלה אז אני אשמח אם הוא יוכל לעדכן אותי :-) כמו כן כל פתרון אחר יתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לדעת אם אני רוצה ללמוד "תקשורת חזותית" אם זה מומלץ\חייב לדעת לצייר או שיהיה לי כישרון בציור בעיפרון, או שזה לא כזה משנה או כזה נורא אם אין לי כישרון ציור. עוד נקודה חשובה, חייב להיות לי גם נסיון בפוטושופ או שבלימודים עצמם כבר ילמדו אותי הכל? תודה רבה חברים על העזרה,זה באמת חשוב לי לדעת.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שרשום למעלה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי קובץ עם 1000 מיילים ,האם יש תוכנה שמפיצה את כולם?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הdisk defragmenter של וינדוס לא עובד לי, רוב הסיכויים שזה בגלל שיש לי כונן אחד ששמתי עליו לינוקס. תמליצו לי על תוכנה שעושה את מה שעושה הdefragmenter....
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-