תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
הממ עדייף כמה שיותר גדולה וכמה שפחות מסובכת...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כיצד מחזירים את התכונה הזאת לדפדפן?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המספר הסידורי 2120..חרשתי את כל האינטרנט ואני לא מוצאת דרייבר מתאים לווינדוס 7...תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה טובה שמקריאה טקסט באנגלית ותקל על העיניים כשאני צריך לקרוא ספרים שלמים מקובץ PDF מצאתי מלא תוכנות כאלה אבל כולם ממש דפוקות ונשמעות כאלו סטיבן הוקינג מקריא לי ספר. במקום לעזור הם רק מעוותות את מה שכתוב.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש תוכנה שבאמצעות צירוף מקשי אוכל להפוך את המסך (ל PIVOT) והאם יש תוכנה שאיתה אפשר לעבור בין מצבי התצוגה של DELL 2009W? (גרפיקה, משחק, ספורט, סרט)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, האוניברסיטה החביבה החליטה להוסיף ת.ז לפרטים שצריך לתת לממשק האינטרנטי של המייל האוניברסיטאי כדי להגביר את האבטחה. כביכול צעד מבורך אבל מאז הפיירפוקס לא זוכר שם את פרטי הכניסה שלי ואין לי כוח להזין אותם כל פעם מחדש. לכן הורדתי והתקנתי Thunderbird 3.1.9 על המחשב. אני עובד עם זה ב IMAP כי אני רוצה גישה גם כשאני בלי המחשב. הבעיה היא שאני מצליח לשלוח דואר רק כשאני מחובר לרשת האלחוטית באוניברסיטה, אבל לא מהבית. אני מניח שהשרת דואר יוצא דורש הגדרה שונה מהבית אבל אני לא מבין בזה מספיק. כרגע הוא מוגדר עם שרת IMAP של האוניברסיטה imap.bgu.ac.il ושרת דואר יוצא smtp.bgu.ac.il בבית אני בתשתית ADSL עם ראוטר, והספק זה 012 אם זה משנה. איך אני מגדיר את הת'נדרבירד הזה שיצליח לשלוח מ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
נכון יש את הבדיקות ב 3d mark, ורואים את הגרפיקות התלת מימדיות המקסימות האלה? איפה יש עוד כאלה סרטים/ תוכנה עם כלאה קטעים שונים (גם למשקפיים התלת מימדיות האלה שקונים בשקל)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלתי היא, אני מחפש תוכנה כמו בכותרת שתיתן לי אפשרות לישלוט על הדרייבר ועל עוד מיספר גורמים שקשורים אליו בישביל לקבל ביצועים יותר טובים או יותר נוחות. תודה מראש לעוזרים, ולילה טוב!!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדיון הזה בפורום של Microsoft Answers, הציעו לי לשדרג את Windows Live Essentials, מגרסה 11, לגרסה 12 (התוכנה נקראת מגרסה זו Windows Essentials אם אני לא טועה), במטרה להתגבר על בעיות שונות עם Windows live mail שהיו לי, כגון התמזגות עם שולחן העבודה בעת סגירת התוכנה, וכן חוסר תגובה של התוכנה לכמה שניות בהפעלה הראשונה. הבעייה היא שלאחר שאני מוריד את קובץ ההתקנה (בעברית וזה קורה גם באנגלית) מהאתר של מיקרוסופט ומריץ אותו, מופיעה לי שגיאה 0x80040155. הבעייה מתרחשת גם במחשב שלי, וגם במחשב של אבא שלי. הגרסה החדשה איננה מופיעה ב-Windows Update. איך פותרים את הבעייה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! איזה דרך יש להמיר סרטים למכשיר,באיזה פורמט ותוכנה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מערכת הפעלה Vista64 Ulitimate. מדובר בקבצים שמקודדים ב- XVID/X264, קורה גם ב- BSPLAYER וגם ב- media player classic. משתמש ב- CCCP גרסא אחרונה, ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש גם אותה וגם את נגני הוידיאו, אך עדיין מדי פעם באופן אקראי מופיעות נקודות ירוקות על המסך. אם אני מנגן את הסצינה שוב, לעיתים הנקודות לא מופיעות שוב ולעיתים במיקום שונה. מישהו יודע אם יש פתרון לבעיה? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שתעזור לי לקדם בעצמי את האתר שלי. אני יודע שיש כמה תוכנות, ואני בינתיים ראיתי את זאת שמוזכרת בכתבה: http://www.israelhayom.co.il/article/436179 אולי מישהו מכיר את התוכנה ויודע אם היא שווה את הכסף? אשמח לכל המלצה שתעזור לי לקדם לבד ובזול.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הורדתי את המשחקים של VALVE- hl2 counter stike וכו' דרך steam down במחשב הישן שלי p3 מכיוון שאליו מחובר האינטרנט המהיר.. ההורדות הסתיימו, ורק עכשיו אני רואה שמה שהורדתי זה לא ההתקנה אלא המשחקים עצמם. השאלה היא מה אני עושה כדי להעביר אותם למחשב שלי? והאם תהיה אפשרות לשחק אותם ב offline mode? תודה נדב
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה: יש לי נגן MP3 מסוג Nike psa[128max Player. עד לא מזמן עבדי איתו סבבה והכל היה בסדר. לא מזמן פרמטטי את המחשב - ומאז אני לא מצליח להתקין את הדרייבר של הנגן (שמתחבר עם USB כמובן). אני מנסה להתקין את הדרייבר מהדיסק המקורי - אותו אחד שהתקנתי איתו פעם קודמת - אבל עדיין המחשב לא מזהה את הנגן ובמחשב שלי - ברכיבי החומרה, הוא מפיע כרכיב USB לא מזוהה. ניסיתי להתקין עם הנגן מחובר ולא מחובר, ניסיתי להוריד גירסה אחרת של הדרייבר מאתר החברה - אך זה לא עזר. ניסיתי גם להסיר את הדרייבר, ולהתקין את הנגן דרך הוספת חומרה - אבל אז ששלחתי את המחשב לחפש את הדרייבר בדיסק התקנה של הנגן - קיבלתי הודעה שאין בדיסק את הדרייבר המתאים (!?). יש לציין שבהתקנה רגילה של הדרייבר הכל עובר חלק בלי חלנות…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלחתי אימייל ל- ICQ ומה הם רשמו לי כעבור 24 שעות (בערך)? שאני אלך ל- White Pages (שזה המקביל לדפי זהב בארץ) של ICQ אבל אי אפשר בשום מקום לא שם ולא בשום מקום אחר באתר - אני יודע יום הולדת של משתמש כלשהו שמזמן לא התחבר ורוצה לחפש אנשים שנולדו באותו יום בדיוק באותה שנה (או אפילו נגיד, לא באותה שנה, אבל אותו יום ו/או חודש), איך אני עושה את זה? תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים אני משוטט לי באינטרנט ופתאום קופצת לי ההודעה הבאה של ווינדוס: http://i32.tinypic.com/24mz0v6.jpg שאני מקליק על זה הדף שנפתח לי הוא: http://www.virprotect.com/?aff=1012 מסתבר שזה וירוס (אז אל תנסו להוריד את התוכנה...) והאנטי וירוס שלי עלה זה ואמרתי לו ABORT CONNECTION או DELETE או לא זוכר מה היו האופציות שלי כבר... בקיצור למרות שעשיתי את זה עדיין הסמל הזה ממשיך להבהב לי למטה וכל כמה דקות קופצת לי ההודעה הזאת... זה ממש מעצבן ואני פשוט לא מצליח להעיף את זה. מה אתם מציעים לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעייה. עקב בעיות בדרייבר של מדפסת משולבת HP Photosmart C7283 במחשב של אמי, אני נאלץ לעשות לו התקנה מחדש. אז ככה: 1. הסרתי את הדרייבר ע"י קובץ ההתקנה של הדרייבר העדכני שהורדתי מהאתר של HP. 2. לא השארתי לו כל זכר ע"י התוכנה Driver Fusion. 3. אתחלתי את המחשב. 4. הפעלתי את קובץ ההתקנה ופעלתי על פי ההוראות. 5. ההתקנה מבקשת ממני לחבר את הכבל של המדפסת למחשב. בשלב הבא מתרחשת הבעייה: כאשר אני מחבר את הכבל של המדפסת למחשב ליציאת USB, ההתקנה מזהה את המדפסת ומתקינה אותו, אולם כמה שניות לאחר תחילת ההתקנה, קופץ אשף התקנת חומרה חדשה של חלונות, וקוטע את ההתקנה. התוצאה: ההתקנה נכשלת. מה הסיבה לבעייה? עדכון: פתרתי את הבעייה. נראה שזה קשור להפעלת תוכנת Driver Fusion.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך ניתן לחסום פורטים שלא דרך תוכנה או הראוטר. אפרט, אם חוסמים דרך תוכנה אז ברגע עליית המחשב רואים שתוכנה רצה ברקע. לגבי הראוטר זה פחות או יותר אותו סיפור - ניתן לזהות בקלות שפורט חסום. האם יש עוד דרך לחסום פורטים? תודה מראש לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי סרט XVID + תרגום, אשר שוקל 700 מגהבייט. ברצוני להמיר את הסרט + הטמעה של התרגום, לפורמט SVCD ולבסוף, לצרוב. הכיצד?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי דרך הרשת את PINNACLE HD14 היום התקנתי אותה על ה וינ7 וזה פשוט לט זז התוכנה עולה במהירות בזק אבל הוספת אפקטים ורינדור שלהם לוח דקות ארוכות ומייגעות אני עם E8400 המהרתי אותו ל 3.6 קירור AC 4 גיגה זכרון כרטיס מסך HD4780 לא עגלה והתוכנה פשוט לא זזה. לעומת זאת הורדתי את קורל PRO X3 לגרסת נסיוןוזה פשוט עולם אחר איך שאני שם את האפקט ונותן פליי זה מתחיל לרוץ האם נדפקתי???
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי פעם על תוכנה כזאת, אבל אין לי מושג מה השם שלה ואיך להשיג אותה. אני מאוד יודה למי שיוכל לעזור לי, זה די חשוב. (יש לי הרגשה שבצורה כלשהיא זה ספאם, אם כן תגידו לי)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש ב-IE6 (תחסכו את הערות ה-FF, הוא אחלה אבל לא הצלחתי להתרגל) ולאחרונה הופיעה בעיה מוזרה: אם אני סוגר חלון IE בזמן שהוא טוען דף אינטרנט (לא תמיד, רק במקרים מסויימים) פתאום מתחילים להפתח עשרות דפי IE אחד אחרי השני שתוקעים את המחשב עד שאני מצליח לסגור את הפעולה של IE דרך Processes ב-Task Manager (מה שגורר סגירה של כל החלונות שאני צופה בהם..) אני עובד על XP SP2 מעודכן לחלוטין - למישהו יש רעיון מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שתמיר קובץ וידאו לפורמט DVD עם כתוביות. על מה הייתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, ההרד דיסק שלי (seagate 320 16mb 7200) נראה שלפעמים עובד קצת לאט. עם איזה תכנה אוכל לדעת בזמן אמת כמה אחוז מנוצל? או לפחות לקבל מידע בזמן אמת על התעבורה ? כגון task manager שמודד CPU מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס XP 64 ביט תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קובץ עם 1000 מיילים ,האם יש תוכנה שמפיצה את כולם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-