תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
עדיף חינמית...
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום, אז הבעיה היא ככה... נגמר לי הרשיון בקספרסקי ועברתי לAVIRA. מאז אחרי ההתקנה זה כאילו חסם לי את הWINRAR במחשב... אני לא יכול לפתוח קבצים עם וינראר ואני לא יכול בכלל להפעיל את התוכנה. מחקתי את AVIRA והבעיה עדיין ממשיכה. ניסיתי להפעיל את ההתקנה של WINRAR מחדש אבל זה גם לא מצליח.. מה לעשות ולמה זה קרה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אז ככה יש לי דיסקים מחיקים RW וכשאני רוצה למחוק מהדיסק אני נכנס לנרו לERASE מסמן FULL ERASE וזה לא נותן לי ללחוץ על הכפתור של ההתחלה של המחיקה הוא כזה בצבע אפור... למה זה לא נותן לי למחוק ממנו וידאתי שהכונן שמסומן הוא באמת הכונן של הצורב וכל זה אבל לא יודע זה לא נותן לי ללחוץ על המחיקה.. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אתמול בלילה השתמשתי בWindows Live Messenger 2009 14.0.8050 התנתקתי לכמה דקות.. ואז רציתי שוב להתחבר והמסנג'ר פשוט לא התחבר, אחרי שלחצתי על "כניסה" המסנג'ר פשוט במצב שהוא כותב לי נכנס... אבל הוא לא, אז עשיתי לו תיקון הפעלה מחדש וזה הסתדר. למחרת בבוקר ניסיתי שוב להיכנס הפעם שוב הוא לא נכנס אז הסרתי אותו הפעלתי מחדש והתקנתי את הגירסה החדשה יותר Windows Live Messenger 2009 14.0.8064 וגם הגירסה הזאת פשוט לא מתחברת ואחרי שאני לוחץ על "כניסה" שוב זה רק חושב וחושב ולא נכנס השארתי אותו אפילו רבע שעה, בדקתי שהשרת של מסנג'ר פעיל והוא היה פעיל, בדקתי את חומת-האש שהמסנג'ר לא חסום למרות שהוא לא היה בכלל חסום עוד לפני שהגעתי לכל המצב הזה, ניסיתי להסיר ולהתקין את הגירסה הזאת(14.0.8064) …
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי ראוטר wrt54gl ופתחתי לו את הפורטים של האימיול, הוא התחבר וקיבלתי מזהה גבוהה. הבעיה היא שאחרי כמה שעות/חיבורים לשרתים אחרים, האימיול טוען שהפורט לא זמין. עשיתי באתר אימיול בדיקת פורטים, והוא מצא ששני הסוגים פתוחים. הפתרון שאני מצאתי לבעיה זה להגדיר פורטים חדשים ולהפעיל מחדש את האימיול. אבל הבעיה חוזרת שוב תוך כמה שעות, ואז צריך לשנות בחזרה שוב את הפורטים. בקיצור, פתרון צולע מאוד. יש פתרון אחר?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
איך אני יכול להתקין הרבה מברשות בבת אחת בפוטשופ? יש לי את גירסאת CS2 אם זה משנה..
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
איזה תוכנת מפות של כל ארה"ב באנגלית אתם הכי הרבה ממליצים להשתמש לGPS ? קניתי GPS של חברת TOMTOM המפות הם רק של פלורידה (בה אני נמצא). שווה לי למחוק אותה ולהשים משהו חלופי במקום ?
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
איך אני יכול למצואת את הדרייבר הזה ולמחוק אותו?
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור clone שמה שאני רואה במסך מחשב יופיע בדיוק בטלווזיה.. איך עושים את זה? מישהו יכול להדריך אותי צעד צעד ? יש לי כרטיס fx5200 מחובר בכבל s-video -rca לטלווזיה ניסיתי את כל האפשרויות שיש אני מקבל רק רבע מסך ב av2 ובאפשרויות של ה nivida control panel אין לי מושג מה עושים
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
כאמור, תוכנה שיכולה להפוך את ה ID3 TAGS של שירים, ואולי גם אם אפשר את שמות הקובץ. והכי חשוב שלא יהיה איזה EXE ממקור לא יודע.
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
קטע דפוק לגמרי. כל פעם שאני מפעיל את המדיה פלייר 11, הוא עובד טוב לאיזה דקה ואז פשוט נעצר הכל והמחשב עושה ריסטרט! והקטע הממש דפוק- שזה לא קורה לבד, זה רק אם לוחצים על פליי/פאוס/מעבירים שיר, אם אני רק פותח ולוחץ פליי אז הכל עובד טוב. בנוסף, היום פעם ראשונה זה גם עבר למסך כחול כזה עם כיתוב לבן... אין לי מושג מה עושים, הסרתי והתקנתי כבר איזה 15 פעם... גם התקנתי winamp והכל עבד סבבה. בבקשה תעזרו לי....
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
או לחילופין תוכנה שמקליטה את המסך, כמובן חינמית. תודה.
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אחרי ריסטרט זה מתאפשר, אבל לאחר מכן זה כבר ממש לא. בדפדפן למשל אני לא מצליח וגם בווינדאוס עצמו. ניסיתי לסגור את הסרגל ולפתוח מחדש, מה הסיבה שזה לא נותן? כמובן ע"י לחיצה של SHIFT+ALT תודה.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום שבת שלום תראו קניתי פלזמה לחדר עכשיו בכרטיס מסך (9500) יש לי שלוש יציאות HDMI היציאה הכחולה הזאת מהמחשב למסך מחשב ויש עוד יציאה לבנה כזאת פחות או יותר דומה ליציאה של המסך היציאה הכחולה עכשיו במסך יש לי גם תיציאה הכחולה וגם תיציאה הלבנה הזאת שדומה פחות או יותר ליציאה הכחולה HDMI לא קשור בקיצור חיברתי תיציאה של המסך מחשב לטלויזיה עכשיו עשיתי הפעלה מחדש למחשב העברתי לVGA ראיתי תטעינה של המשחב עם הווינדוס XP כזה והשלוש קוים ההם שרצים ואז המסך כזה מתכבה ומעלה הודעה של invild mode משהו כזה משהו יכול להדריך אותי איך לחבר את זה לטלויזיה? זה די דחוףף
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך כחול בדיוק אחרי שהמחשב טוען את הווינדוס XP השגיאה STOP 0x0000006b (0xc0000102 , 0x00000002 , 0x00000000 , 0x00000000( תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
אני רואה שבהרבה דירוגים הוא מופיע ראשון..
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום! יש לי תוכנה שאני יכול לגבות את המידע המIPOD\IPHONE וכשאני מגבה את המוזיקה זה יוצר תיקיות מוזרות שבתוכם כל השירים בתפזורת ואני רואה שרק ה ITUNES יודע לקרוא אותם חפי תיקיות אלבומים וכו' האם יש תוכנה שיודעת לסדר את הקבצים הנ"ל לתיקיות רגילות לפי אלבומים? (התלבטתי בין אמצעי איכסון כי משם אני בעצם מעביר נתונים לבין פורום תוכנה מקווה שזה באמת מתאים לפה) תודה!
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
היי יש לי MSI WIND, הוא בא עם 3 מחיצות. הראשונה היא ההתקנה של מערכת ההפעלה (אין לי CD במחשב).. לא נוגעים בה וגם לא ממש רואים אותה. השניה זה סתם כונן C שבו מותקנת מערכת ההפעלה. השלישית כונן D שהוא סתם כונן.. 106GB. אותו אני רוצה לפצל ל2 כוניים, אחד של 90 ואחד של 16 (אני רוצה להתקין לינוקס אבל להשאר עם וינדוס). הבעיה היא שכונן D מלא ב50GB של מידע שאין לי ממש איפה לגבות. יש לי DOK של 8GB ומחשב נייד עם בקושי 5GB פנוי.. יש תוכנה או כלי שמאפשר לפצל את המחיצה של D לשתי מחיצות בלי לאבד את כל המידע? תודה ויום טוב, איתי
-
- 12 תגובות
- 953 צפיות
-
-
גירסא 8.5, לא 9 החדשה. למעשה ניסיתי להתקין את 9, ואז זה ביקש ממני להסיר את הגרסא הישנה, אין לי אותה בהסרת תוכנות, אני לא מצליח להתקין עכשיו אף גירסא, זה רושם שיש לי גרסא כבר מותקנת על המחשב, ולמעשה אין לי, ובדקתי גם בהוספה\הסרת תוכנות. HELP. :s05:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי בעיה נוראה מעצבנת במחשב . מקווה שתבינו. כל כמה דקות המחשב עושה פעולה כאילו שהוא מפעיל משהו . למשל עם אני משחק במשחק אז כל כמה דקות המחשב יוצא לי מהמשחק (ממזהר אותו) . וככה זה גם באינטרנט . אני יסביר את זה ככה . כשאתה גולשים באינטרנט אז תלחצו עם העכבר על הסרגל של ההתחל . ותראו שהחלון של האינטרנט משנה את הצבע שלו (לבהיר יותר ) . ואז בשביל להמשיך לגלוש צריך שוב ללחוץ על החלון . אז ככה זה תמיד קורה אצלי . איך אפשר לסדר את זה ? תודה מראש (ומקווה שהבנתם) .
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס PCI עם יציאות FIREWIRE שעבד מצוין על מחשב ישן עם XP התקנתי את הכרטיס במחשב חדש עם VISTA והוא לא עובד "אין אפשרות להפעיל התקן זה. (קוד 10)" מה יכולה להיות הבעיה ? צבי [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
ניסיתי ב3 מחשבים שונים, שולשתם מבוססים ויסטה הכי מעודכן שיש ואקספולרר 7 ומה שקורה זה שההורדה פשוט תוקעת את האקספלורר והוא מבקש לעשות ריסטרט לתוכנה.. עוד מישהו נתקל בבעיה המוזרה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
פתחתי ושמרתי את קובץ הוורד תחת "דף אינטרנט". עכשיו אני רוצה לדעת איך לעלות אותו לאינטרנט כקישור בדף מסויים באתר שלי. ממה שאני מבינה צריך להיות לדף הזה כתובת אינטרנט מסויימת, לא? איך אני יודעת מה כתובת האינטרנט של הדף שיצרתי?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אוכל להצמיד את התמונה התחתונה ברשימה לכלל השירים ככה שכשאפתח אותם אראה את התמונה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
winxp pro, החלפתי מסך והמקלדת והעכבר האמורים היו מחוברים למסך הקודם ועבדו מצוין, חיברתי אותם ישירות למחשב בלי HUB וכשאני מפעיל את הwindows הוא מזהה אותם אבל כשהוא מגיע לקטע שאומר שהדריבר לא אושר על ידי MS ואם להמשיך בהתקנה העכבר והמקלדת לא עובדים כך שאין לי אפשרות להמשיך, ניסיתי לחבר מקלדת PS/2 ישנה אבל אז הוא מגיע לקטע שהוא שואל אותי אם לבדוק עידכונים לדריבר בMS שוב אין לי שום אפשרות לINPUT ,החזרתי את המסך הקודם אבל הבעיה ממשיכה כרגיל , יש לי עוד מערכת הפעלה (גם winxp pro) על אותו מחשב ששם מוגדר לא לבקש אישור והכל עובד מצויין ויש לי גישה לקבצים של מערכת ההפעלה הבעיתית, יש אפשרות לבטל את הבדיקות ולהתקין הכל בלי לאשר על ידי עריכה/מחיקה או השד יודע מה של קבצים מסויימים במ…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-