תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי מחו"ל COMMERCIAL INVOICE ממולא שאני צריך לצרף למשלוח לחו"ל. כשאני מנסה להדפיס אותו יוצא לי החשבון אבל ריק, בלי הסכומים והשמות שמולאו. איך אני מתגבר על הבעייה? תודה
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום אני עובד על מסמך Word מסויים ואני רוצה להעביר למסך word טבלה שנמצאת במצגת powerpoint ולערוך אותה בword האפשרות היחידה היא להוסיף אובייקט שקופית , בתוכנה בפועל זה נותן לי לערוך את הטבלה , ובהצגה לפני הדפסה זה מוצג היטב בעת הדפסה הטבלה עצמה יוצאת עם ריבועים וסימנים במקום טקסט מה ניתן לעשות בנידון? תודה מראש על הזמן
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני יכול להדפיס מספר עמודי PDF באותו עמוד (כמו ב powerpoint שאפשר להדפיס שם מספר שקופיות באותו עמוד)? חיפשתי בהגדרות של ההדפסה ואין לי שום דבר כזה. האם זה קשור למדפסת שיש לי (מכשיר משולב lexmark x63) כי במחשב אחר עם מדפסת אחרת ראיתי שזה כן אפשרי. תודה
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני יכול להדפיס מספר עמודי PDF באותו עמוד (כמו ב powerpoint שאפשר להדפיס שם מספר שקופיות באותו עמוד)? חיפשתי בהגדרות של ההדפסה ואין לי שום דבר כזה. האם זה קשור למדפסת שיש לי (מכשיר משולב lexmark x63) כי במחשב אחר עם מדפסת אחרת ראיתי שזה כן אפשרי. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
זה לא בדיוק בעיה זה פשוט מציק זה קשור למסנג'ר איך שהוא..אם אני לא עושה alt ctrl del ומוריד את זה אני לא יכול להכנס למסנג'ר. כמובן שזה לא מופיע ב msconfig בהפעלה של המחשב... וגם כל מני חיפושים ב regedit לא עזרו. זה ממש מציק כל פעם לפתוח תמחשב ולהסיר את זהה... ד"א נראה לי זה הופיע מאז שהתקנתי ואח"כ הסרתי את התוספת של ה SWEETIM של המסנג'ר. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי בעיה, ה - Media Player Classic לא נותן לי להוסיף כתוביות :'( את ההודעה הנ"ל אני מקבל כאשר אני מנסה להוסיף כתוביות : ניסיתי לשנות משהו בהגדרות כדי שזה יעבוד ושום דבר לא השתנה, עדיין לא עובד. ניסיתי להפעיל כל מיני סרטים בכל מיני סוגים שונים של פורמטים והתוכנה לא נותנת בשום מצב, לא בפורמט Avi ולא בפורמט MPEG וכו' ... למישהו יש מושג מה אני אמור לעשות ? אולי צריך לשנות הגדרות ספציפיות ? :-\ תודה מראש, The Wizard עריכה - הסתדרתי, מצטער על פתיחת הת'רד :-[
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת עד מאוד בתוכנת WORD. התחלתי לכתוב מסמך חדש ואני מצליח לכתוב בעברית בלי בעיה. אבל ברגע שאני רוצה להוסיף מילה באנגלית, המילה נכתבת בצד ימין של השורה ומשבשת לי את כל המשך השורה (גם אם ההמשך בעברית). יש לציין, שבדקתי בקבצי טקסט אחרים את הנושא, ושם אין את הבעיה (כלומר ניסיתי לכתוב מילה באנגלית באמצע שורה ולא הייתה בעיה, היא נשארה איפה שהיא אמורה להיות). מישהו יכול להציל אותי מהבאג המעצבן הזה? מדובר ב-Office 2010 תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכל תותחי הפורום, יש לי בעיה כבר מזה כחודשיים,חשבון ג'ימייל, אני מצליח לקבל דואר, לא מצליח להוציא. מקבל שגיאה "Task 'a@gmail.com' reported error (0x80042109) : 'Outlook is unable to connect to your outgoing (SMTP) e-mail server. If you continue to receive this message, contact your server administrator or Internet service provider (ISP).'" עשיתי גוגל על השגיאה, ניסיתי הרבה פתרונות שמציעים לעשות (הגדרה מחדש של חשבון המייל, בדיקת הגדרות, התקנה מחדש של התוכנה אפילו ) אך כלום לא עזר, האוטלוק הוא 2007. יש לציין שאני מנסה לשלוח מייל מהאייפון גם, אני ישר מקבל שגיאה של smtp שאין גישה או משהו כזה, אבל לאחר כמה דקות הוא כן מצליח לשלוח. הראוטר שיש לי אם זה קשור הוא של…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש בתוכנת ההורדה הזו: 1.8.5 µTorrent. אך כשאני מוריד סרט HD, התוכנה רושמת לי שאין לי מקום ושיש גבול לכמות גודל שהתוכנה יכולה להוריד. לא רק זה שאני מנסה להעביר סרט HD מכונן נייד למחשב, קופצת לי הודעה שאין לי מקום. אודה לכם אם תכוונו אותי להגדרה המדוייקת בטורנט אשר מורידה את מגבלה זו. תודה מראש ושבת שלום,
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם! שאני מוריד קובץ כלשהוא מסופר טורנט או מטורנט דאמג' זה כותב בביטונט(אזוראוס):port 6881 is blacklisted,use another port ומה שלא מובן לי פה זה שעשיתי בדיקה לפורט והוא פתוח...וגם שאני מרויד ממקום אחר הכל בסדר! תודה לעוזרים! ;D
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש לי בעיה שפתאום צצה, כשאני בא להוריד קבצים מקובצים(rar zip 7z....) מופיעה לי הודעה כזאת: This object has been blocked אין לי שמץ של מושג מה לעשות וזה די פוגע כי אני לא יכול להוריד מראפידשייר(לדוגמא) אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. (הגירסא שלי 2.0)
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
כל פעם מש לפני הורדה אני מקבל הודעה כזאת: You have a DCC pending, Set your client to receive the transfer. מה אני צריך לעשות כדי לקבל את הקובץ שאני מנסה להוריד?? (ממה שהבנתי אני לא מצליח ליצור חיבור או משהו עם השולח) משהו יכול לעזור לי??
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להוריד גוגל כרום 1) אני נכנס בexplorer לדף של google.co.il ואז יש שם בצד לינק להורדת כרום 2) אני לוחץ על הלינק ואז מקבל את המסך המצורף ולא יודע איך להמשיך (לא משנה איפה אני לוחץ לא קורה כלום זה כמו תמונה) * אין סיכוי שזה בגלל שאריות של התקנה קודמת (המחשב לאחר פירמוט) ** חשוב לי שהכרום יהיה בעברית מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
Unauthorized download We're sorry, but this downlod request cannot be authorized. There could be several reasons for this: 1) You clicked on a link on an *unofficial* SuprNova.org mirror. We do not allow that kind of external hotlinking. This site creates a great deal of traffic and it's hard to find a good hosting. We will not provide the bandwith for other sites. Please visit SuprNova.org and you can download all the torrents you want. 2) You're using a download manager. But there's a solution to this problem: Set up your download manager to send a HTTP referer, and when you click on a link on the SuprNova.org site the download will be authorized. Here's how you can do …
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל הזמן שאני מוריד מביטורנט קובץ גדול ב RAR שמחולק להרבה קבצים קטנים יש לי בעיה שחוזרת על עצמה , כשאני מנסה להתקין את התוכן של הקובץ באיזה שהוא שלב בהתקנה אני מקבל הודעה שאחד הקבצים פגומים , העיניין הוא שאם אני יחלץ שוב את קובץ הBIN מהRAR אז פתאום הקובץ הפגום הזה יהיה תקין והוא ימשיך את ההתקנה עד שהוא יגיע שוב לקובץ בעיתי בשלב הזה אני פשוט מתקין מבין הקודם וככה בזיגזג עד שאני מצליח להתקין את מה שאני חפץ בו הקטע הוא שכל פעם שאני מחלץ את הבין מכל קבצי הRAR יוצא חלק אחר פגום ולא אותו חלק פגום כל פעם כך שהבעיה היא לא מהקובץ עצמו החלפתי כמה גרסאות של RAR ועכשיו אני עם ה 3.5 לא בטא מישהו מכיר אתה הבעיה ? שאני מוריד מFTP זה לא קורה
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
הורדתי ביטוררנט ואני רוצה להוריד קבצים........אני רואה תקובץ בתוכנה, כלומר הוא ברשימת ההורדות אבל מתחת לMESSAGES זה כותב לי: problem connting to tracker (forbidden): the ISA server denies the specific URL WTF?? איך אני פותר את זה?? דרך אגב!!!: זה קרה לי עם הרבה תוכנות אחרות שניסיתי להוריד פה!! (שאני אומר פה אני מתכוון זמביה......כןכן אני עברתי לגור בזמביה בגלל עבודה של אבא שלי....) כמו למשל אימיול זה לא התחבר לי (לפני שהורדתי ביטוררנט)........קאזה לא מתחבר לי......... תוכנת הורדות אחרת לא מתחברת לי......... כלומר אני רואה connecting כל הזמן אבל זה לא מתחבר...... ומנהל הורדות FLESHGET לא מוריד לי כלום....כל הזמן ERROR,WAITING 5 SEC TO RETRY עכשיו אני מנסה להוריד משהו בפלאש…
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
יש איזה תוכנה שמורידה מיוטב למרות שיש הגנה על הוידיו זאת אומרת שוידיו חסום להורדה עם התוכנה תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אחים שלי הפכתי את המודם לראוטר מדובר ב b-focus router 312+ ומאז אני לא מצליח להורדי מרפידשר (ככל הנראה בגלל שהאייפי לא משתנה) ולא מצליח להתחבר לאמיול מה אני יכול לעשות האם יש תוכנה שמשנה אייפי אוטומט או שיהיה אפשר להוריד קבצים מרפידשר ברצף?
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלוםם התחלתי לפני די הרבה זמן הורדה גדולה במיוחד בAZUREUS ואתמול היה שם איזה דרעק כזה שהיה צריך לעדכן אז אישרתי ונתתי לו לעדכן הוא הפעיל מחדש את התכנה וההורדה פתאום נפסקה כלומר היה איזה ERROR התקייה שהיא בעצם ההורדה עדיין נמצאת שמורה עם קצת יותר מחצי ההורדה כולה ובנוסף לכך יש לי את קובץ הTORRENT שבו השתמשתי אז בבקשה נסו לעזור לי בתודה רבה מאוד גיא
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היי יש לחבר שלי בעיה כאשר הוא מנסה להוריד משהו מהאינטרנט גם באקספלורר וגם בקרום מופיעה לו ההודעה הבאה "SQLSTATE[00000] [1129] Host '192.168.0.34' is blocked because of many connection errors; unblock with 'mysqladmin flush-hosts'" ניסיתי להחליף את קובץ ההוסט וזה עדיין לא עזר אבל הקובץ עצמו נקי עכשיו והוא לא רוצה להשתמש במנהל הורדות אם מישהו רוצה הציע את זה אז...תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
בחלון אופציות של הורדה שיש open with save flashgot נעלם לי משום מה ה open with אבל כשהשניים האחרים לא מסומנים, ואני לוחץ אנטר, זו פותח לי את הopen with מישהו יודע איך אני עושה שאני אוכל שוב לראותו אותו?
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
ההורדות עובדות כרגע דרך הביוטרנט רק דרך AZUREUS, כשאני מנסה דרך תוכנות אחרות ההורדה ממתחילה כרגיל, אך אחרי פרק זמן לא קבוע היא פשוט נתקעת, התוכנה עצמה אלא נתקעת והחלון פעיל- אבל הוא לא מוריד כלום (למרותש עדיין כביכול כתובה בו מהירות הורדה), וגם השימוש במעבד של אותו חלון עולה. למישהו יש מושג מה הבעיה? ניסיתי את ABCת SHADOW'S EXPERMINTAL, BITCOMETתBITORNADO
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי בעיה- כאשר אני סוגר את פיירפוקס והוא באמצע הורדת קובץ- הוא נסגר ישירות ולא שואל אותי מה לעשות עם ההורדה כמו שבדרך כלל קורה אני חושב שהבעיה היא בגלל שיש לי all in one sidebar חיפשתי באפשרויות ולא מצאתי פתרון
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
כשאני מנסה להוריד את התוכנה RockMelt זה כותב לי הודעה: אם אני לא טועה זה קרה לי גם בעוד תוכנות שניסיתי להוריד.. מערכת הפעלה:Windown 7-32 Bit תודה רבה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
יש לי בעיה דיי מוזרה בתוכנה IDM. כידוע אפשר דרך התוכנה להוריד סרטוני פלאש מהאינטרנט, הבעיה היא שלפני שהסרטון עצמו מתחיל יש איזה פרסומת של 15 שניות בערך והתוכנה מזהה אותה ולא את הסרט עצמו... מה שקורה לפעמים זה שאני מרענן את הדף והסרט מתחיל ישר בלי הפרסומת ואז אפשר להוריד את הסרט!! רק שאני לא יודע במה זה תלוי, כי שתי התופעות חוזרות על עצמן באותו הסרט, פעם ככה פעם ככה.. (וניסיתי כמה סרטים שונים...) אשמח אם משהו יעזור לי, תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-